Haastattelu järjestys

Mimmul1

Jos on mahdollisuus valita työhaastattelun ajankohta, onko haastattelujärjestyksellä merkitystä. Jääkö esim. viimeinen haastateltava paremmin mieleen kuin ensimmäinen tms. Kutsutaanko työhaastatteluun sattumanvaraisessa järjestyksessä vai haastatellaanko kiinnostavin hakija esim. ekana tai vikana?

15

4209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vexi.Pannarsalmi

      Laita tissiä tai persettä esille niin jäät mieleen.

      • mehukkaatmisut

        kyllä paras jää mieleen.haastatattelu vaiheessa paperit meinaa.merkkaan ne punaisella ja numeroin ne.punaiset merkityt paperit eri pinoon.ja muut paperit silppurista läpi.sen jälkeen paremmuusjärjestys papereihin,ja loppupäästä alkaen silppuriin.ja viimeiset mehukkaat misut uusinta haastatteluun,ja mehukkain vie voiton.mutta ikää on oltava 50


    • Erkki_Esimies

      Minusta sillä ei ole mitään merkitystä.

    • tässäideoita

      Mietinnän paikka:

      -Onko haastattelija aamu-uninen? Jos on niin voi aamulla mennä ohi haastateltavan hyvät ominaisuudet unenpöpperössä. Toisaalta tässä voi olla hyvä mahdollisuus painua mieleen tarjoilemalla tissejä näytille, jolloin haastattelija herää ikimuistoisella tavalla unenpöpperöstä.

      -Tekeekö haastattelija pitkää päivää ja onko burnoutin merkkejä ilmassa? Tällöin keskipäivä voi olla paras, kun aamulla vituttaa tulla töihin ja loppupäivästä ei enää jaksa kiinnostaa.

      -Juoko haastattelija aamukahvit? Voi parantaa aamuhaastattelun mahiksia, paitsi jos juo vasta haastattelun jälkeen. Kannattaakin tiedustella paikan työntekijöiltä pomon kahvitottumuksista jo etukäteen.

      -Juuri ennen ruokataukoa ei ehkä kannata ottaa haastattelua jos saa valita, sillä haastattelijalla voi jo maha kurnia ja ruoka kiinnostaa haastattelua enemmän.

      -Ruokatauon jälkeen voi olla ihan hyvä sauma, sillä haastattelijalla on iloisesti masu täynnä hyvää ruokaa ja hyvä mieli, jolloin saattaa olla myötämielisempi... paitsi jos ruoka on ollut paskaa. Tällöin voi mahikset huonontua. Kannattaa selvittää missä pomo tykkää ruokailla, jos haastattelu ruokatauon jälkeen.

    • DDcup

      Usein mielenkiintoisin kanditaatti haastatellaan ensimmäisenä tai viimeisenä. Tuttu hakija viimeisenä.

    • Niinpävaanmenee

      Haastateltavat laitetaan paremmuusjärjestykseen, siis oletettuun. Viimeisenä haastatellaan karsinnan ykkönen.

    • haastattelusekavika

      Edeltävistä kommenteista voimmekin päätellä, että järjestyksellä ei ole väliä.

    • Haastateltu

      Viimeisin on ehdottomasti ja ylivoimaisesti paras paikka. Ensimmäinen on huono.

      • Hähtäh

        Miksi?


    • Työ

      Haastatellaan sopivimmat ensin kirjallisen hakemuksen perusteella. Haastattelija muistaa haastateltavan parhaiten jos hakemuksessa on kuva hakijasta. Kaikkia ei haastatella jos hakemuksia on paljon. Viimeiselle haastattelu kierokselle kutsutaan kolme hakijaa. Ensin haastatellaan kaikkein sopivin. Ja jos vaikuttaa oikealta tyypiltä tarjotaan paikkaa. Sen jälkeen haastatellaan kaksi seuraavaa, Siltä varalta että ensimmäinen ei syystä tai toisesta otakkaan paikkaa vastaan.

    • fuksisiskaja

      -- työhaastattelussa on tärkeää kysellä firman luottoluokitusta ja muutamia yleisiä tunnuslukuja ,kuten esim. liikevaihto / henkilöstön määrä ja edellisen vuoden tilinpäätöstiedot - siis .että tietäs vähän millaisesta luikuri ja veronkierto tehtaasta on kysymys , ne seikat tekevät aina vaikutuksen ja työnsaanti varmaaa.....

    • jumalanterve

      Ei järjestyksellä ole väliä, koska a) etukäteen on yleensä tiedossa kuka valitaan b) muodollisesti pätevin valitaan c) todistuksella ei ole väliä vaan sukulaisuus/lahkolaisuus vaikuttaa

    • tu7je5265

      Kyllä se vaan niin on että mitä paremmin on tissit esillä sen varmempaa on paikan saanti... jos pienet tissit ni aika turha edes mennä.
      Avonainen löysä kaula aukko on myös hyvä ja kannattaa silloin haastattelijan edessä pudottaa jotain lattialle ja hieman vaikeasti koukkia sitten ylös,, siten että haastattelijalla on pitkä aika kurkkia tissejä..
      Tietty taas jos haastattelija on naine niin pienempi tissisellä on paremmat mahikset.. jos omaat isot tissit ja haastattelija on nainen niin kannattaa keinolla millä hyvänsä yrittää koko salata.. Tissikateus kun on naisten keskuudessa valtavaa.

    • jormas

      Kymppitonni-ohjelma, jossa mies verhon takaa valitsee seuralaista matkalle kolmesta naisehdokkaasta A...B...C
      Miesvalitsija kysyy ensimmäiseltä ehdokkaalta: neiti A, jos valitsen teidät, niin annatteko? Neiti A vastaa: annan. Miesvalitsija vastaa ohjelman vetäjälle: valintani on neiti A.

    • hamppukravatti

      Viisi haastattelua, jokaiseen yritin ja ilmeisesti onnistuin olemaan 1. haastateltava ja sovin ajann aamupäiväksi. Koska se sopii minulle ja kuvittelin että työnantajakin arvostaisi "Tulta päin" - asennetta...

      JOS satun pääsemään enää yhteenkään haastatteluun, se on perjantainan iltapäivällä. Ja otan kaljan tai kaksi pohjille. Sama alkaa perseilemään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      70
      6850
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4440
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2883
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2121
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1475
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1111
    Aihe