Naisten kans pakko pelata?

notaplayer

Mikä näissä naisissa oikein on? Jos tapailen vain yhtä naista ja alan osoittamaan, että olen tosissani ja valmis sitoutumaan enemmänkin, naiset alkavat vetäytyyn ja ottaan etäisyyttä. Pari kertaa sitten ollut sellainen tilanne, että en ole vielä kovin isosti ollut kenestäkään kiinnostunut ja samalla tapaillut satunnaisesti sitten ehkä mahdollisesti useampaa naista ja tällöin on naiset olleet todella kiinnostuneita ja halukkaita näkeen. Silti, aina kun heistä johonkin olen kiintynyt enemmän ja jättänyt muut, on tämä jäljelle jäänyt ottanut etäisyyttä. Pelottaako naisia se, että jos mies sitten yhtäkkiä onkin tosissaan ja valmis antamaan 100% juuri hänelle? Onko siinä epävarmuudessa olemisessa jotain kiehtovaa vai mikä tää kuvio on?

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NotPlayer

      Osa naisista on juuri tommosia pelaajia, mutta ei kaikki. Etsi semmoinen nainen, joka ei pelaa, äläkä käytä aikaasi/energiaasi pelureihin. Ei kaikki naiset tee noin, onneksi. Olet vain törmännyt sinulle vääränlaisiin naisiin.

    • taiainakinpelurit

      Miehet on just tollasia :D

    • naiset.ei.muutu

      Aika moni mies on sanonut samaa joten naisten kanssa on pakko pelata, varsinkin kiinnostavien kanssa. Jos on 100 kg ryhävalas niin sellaisen kanssa ei tarvitse enää pelailla..

    • Liianko.aikaisin

      Voisiko johtua siitä millä tavoin olet osoittanut olevasi tosissasi ja kuinka pian tutustumisesta?

      Tuli vaan mieleen kun itselle on tullut vastaan näitä miehiä jotka ovat alkaneet puhua yhteisestä tulevaisuudesta, tyyliin mistä ostettaisiin talo ja montako lasta hankittaisiin, jo parin tapaamisen jälkeen eli iiiiihan liian aikaisin, eihän me edes tunneta vielä toisiamme kunnolla! En pidä itseäni mitenkään sitoutumiskammoisena mutta liian paljon liian aikaisin saa minut tuntemaan ahdistuneelta, painostetulta ja silloin otan heti etäisyyttä. On ihanaa saada kuulla että mies on valmis sitoutumaan 100%, mutta ei vielä silloin kun ei itse tiedä onko valmis samaan.

      • female.logic.kills.me

        Ja sitten se kun mies kohtelee kuin roskaa saa naisen syttymään, en voi ikinä ymmärtää naisen logiikkaa, huono käytös ei sitten yhtään saa ahdistumaan :D? Se on sitä "itsevarmuutta"?


      • notaplayer

        En todellakaan. En puhu lapsista ja taloista ollenkaan tapailun aikana. Enkä muutenkaan ennen kuin suhde alkaa näyttää olevan varmalla pohjalla. Ehkä olen liian turvallinen ja lempeä, koska niin usein joudun myös tähän friendzoneen. Sekin alkaa pidemmän päälle syömään itsevarmuutta ja luottamusta ja itsetuntoa kun ei ymmärrä yhtään et miks siinä aina käy niin jos oon oma itteni. Mulkun rentun roolissa asia taas ihan eri mut eipä paljoa kiinnosta mitään roolia vetää.


    • AllFemales

      Josko se olisikin niin, että tämä jonka sinä joukosta kelpuuttaisit, on osoittanut ettei ole niin kiinnostunut ja haluat hänet juuri siksi? Tai hänellä on enemmän vientiä muuallakin?
      Voithan kokeilla seuraavalla kerralla vaihtaa kesken kaiken suuntaa ja kokeilla lähestyä jota kuta niistä toisista. Ettei aina niin että kaikki naiset sitä ja kaikki naiset tätä.

    • Buuma

      En jaksa pelaavia miehiä, kiinnostukseni lopahtaa. Ei ole aikaa sellaiseen. Päädyn ennemmin valitsemaan innokkaammista ehdokkaista, arvostan suoruutta ja avoimuutta, ja se on miehekästä jos mikä.

    • gfdgdgd

      Ehdin olla pitkään sinkkuna ja kokea lyhyitä suhteita, eron jälkeen itse olin varovainen, sitten kun itse olin valmis niin kohtasin miehiä jotka olivat sitoutumiskammoisia. Tuntui että elämä menee ihan nurinpäin. Olin hetken aikaa ulkona koko deittailusta ja sitten otin vielä yhden spurtin, kohtasin pari miestä joista toinen oli läheisriippuvainen ja toinen sitten taas tälläinen "katsellaan pari vuotta rauhassa mihin tämä johtaa", blääh, ei minusta ole tollaseen. Sitten tuli mies joka otti heti netistä pois profiilin (ennen tapaamistamme) tein samoin, ja vaikutti olevan muutenkin tosissaan, eka tapaaminen ja pam, se oli siinä, molemmista näki että nyt loppui etsiminen. Nyt tajuan milloin tietää että on se oikea, kaikki vaan soljuu kuin virta eteenpäin, ei ahdista yhtään mikään vaikka puhutaan miten vakavista. Ei tarvitse kysellä netissä muiden mielipiteitä tai ystävien että mitä se tarkoitti ja mihin suhde menossa. Eli oma mielipide ja kokemus, jos joutuu epäröimään, kyselemään, menee säätämiseksi, siirry seuraavaan, sen oikean kanssa tämä vaihe jää pois kokonaan :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe