Bonapart sealine

Pettynyt1988

Täällä ollaan just nyt ja buffetissa on kylmää ruokaaa vaikka menee juuri sen auettua, 4 hengen porukasta 2 mahataudissa ja petin pohjalla. En suosittele kenellekään tätä paikkaa! allinclusive tarjoiliat on kun paskan oisivat nielasseet (liekkö olleet samassa buffetissa) viikko puolessa välissä ja ei tarvi enää buffaan sekaantua.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • täyttäpaskaa

      all in on muutenkin köyhien valinta

    • Köyhälomailija

      Onpa tosi ikävä kuulla koska olen kyseiseen hotelliin tulossa myöhemmin kesällä. Köyhänä ihmisenä ei muuhun ollut varaa ja ajattelin että olisi ihana kerrankin päästä all-inclusiveen. Kymmeneen vuoteen en ole missään ollut. Harmittaa nyt jo valmiiksi. Koko vuoden säästänyt ja haaveillut lomasta. Onko kellään mitään hyvää sanottavaa tuosta hotellista?

      • vbnnm

        Hei
        Ei kannata masentua näistä kommenteista. Olen monia kertoja ollut all inc ja en ole koskaan saanut mitään. Muista käsidesi ja kannattas mennä tarjoilun alussa silloin ruoka kuumaa (toivottavasti) ja kaikki eivät ole ehtineet sorkkia sitä. En ota koskaan majoneesisalaatteja enkä irtojäätelöitä ym. Vältä myös jäitä juomissa. Hyvää ja nautinnollista lomaa sinulle!


    • Plaw

      Viime kesänä viikko kys. hotellissa äkkilähdöllä ja aa inc:lla. Oltiin aivan tyytyväisiä, ruoka hyvää ja lämmintä. En kuullut, että sen viikon aikana olis kukaa p-tautia sieltä saanut.

      • eikannata

        eipä ne aina kantaudu korviin. meidän matkalla ja ko, hotelissa kolme perhettä vatsataudissa. onneksi me vältyttiin.me jätettiin syöminen hotelissa ensimmäisen päivän jälkeen. kylmää oli ruoka niin kuin täällä jo mainittiin. ei uudestaan koskaan enää.


    • nikitKäytössä

      Oletteko infonneet hotellia kylmästä ruoasta? Täällä ei kannat melskata, asia on hoidettava paikan päällä.

    • Käsidesi

      Siellä se miehenikin sai pari vuotta sitten sellaisen taudin, että kotiin päästyä joutui vielä sairaalassa eristyksiin. Hotelli oli muuten ihan jees ja todella hyvällä paikalla, mutta ruoka oli todella ala-arvoista. Samat ottimet esim. salaattiöljyissä koko viikon, niin voi vaan kuvitella, että saako taudin vai ei. Ja käsidesi on aina laukussa ja saatavilla, niin ulkomailla kuin kotimaassakin ja sitä todella käytetään. Yritettiin hoitaa paikan päällä, mutta ei auttanut. Vasta kuin lääkäri tuli huoneeseen ja lähdettiin sairaalaan, niin ymmärsivät yskän. Tämä oli tosiaan parisen vuotta sitten, kun oli kova epidemia Alanyassa. Silti sen jälkeen käyty useita kertoja Alanyassa :)

    • dothemath

      All inclusive Alanya = huono valinta.

    • Valitettavaa

      Toi on niin valitettavaa ja kurjaa,loma menee täysin pilalle.
      Valitettava totuushan on että suurin osa työntekijöistä keittiössä esim.ja hotelleissa on muualta töiden perässä tulleita kurdeja,joilla ei sitä lyhintä kouluakaan ole edes käyty ja sivistys on sitä luokkaa..luuletteko,että ne ymmärtää mikä on hygieenistä ja peseekö käsiään jne.ei todellakaan.
      Monesti on nähty kun käsi menee munien kohdille,kun hikoaa tai takapuoleen ja sen jälkeen jatkuu taas ruuanlaitto..likaisella kädellä salaattia vähän möyhitään jne.
      Alanya on aurinkonsa puolesta ihana lomakohde,mutta niin moni muu asia onkin sitten ei niin ihanaa,vaikka halpuutensa puolesta siellä tulee siltikin lomailtua.
      Toivon mukaan otitte heti yhteyttä oppaaseen,jotta muutoksia tehtäisi ja kiinnitettäisi huomiota hygieniaan edes jotenkin.

      • juupasjuu

        Hygienia sana on monille täysin tuntematon, kyseltiin monelta tarjoilijalta mitä he tietävät hygieniasta. Niin heidän vastauksensa oli, että mitä se sana tarkoittaa. Emme osanneet kylläkään turkin kielellä kysyä, vain englanniksi.


    • pirkko5555

      Se paskatauti voi nyt tulla mistä vaan... täällä suomessakin jyllää nyt ja takuulla ei johdu mistää all in clusivesta :D Peskää niitä käsiä, älkää juoko sitä hanavettä(ei edes hampaiden pesua) , käsidesi on hyvä olla matkassa ja hyvät mhb:t jo viikko ennen lomaa. Olkaa tarkkoja ei edes niitä jää paloja kannata drinksuissa ottaa, ei majoneesiä. En oo koskaan ollu ulkomailla paskataudissa, suomessa kyllä :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe