Polkupyörä

xvx

Mistäs sielä sais ostaa edullisen polkupyörän...?
Asun sielä kohta 6kk...

14

2756

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bisicleta

      Kun et selkeästi ilmoita sitä missä aiot asua niin oletan, että tulet asumaan kuitenkin Torreviejassa etkä Alicantessa. Muistaakseni Torreviejassa on Carrefour-ketjun tavaratalo. Carrefoureissa on polkupyöriä myynnissä lähtöhinnoiltaan 99 - 129 euroa.
      Pyörät ovat yleensä varustettu Shimanon vaihteistolla.

      • xvx

        Juuri näin--kiitos huomiosta ja vinkistä ;)


      • nelern

    • Per.Vers2

      Ostiin itsekin halvan polkupyörän täältä Denian Carrefourista. Se on Alicanteen lähtevän tien varrella, melkein vastapäätä LIDLiä. Linja-autoaukiolle on keskustaan arviolta 1 km, melko suora reitti.

      Pyörä on 26" renkailla, musta miestenpyörä ja koko korkeintaan M. Itse olen 180 cm/110 kg mies. Kyllä se minulla pari viikkoa varmasti kestää. Olen täällä 23 vrk:n matkalla. Enää on alle 2 viikkoa jäljellä.
      Pyörä maksoi 99 €. Siinä ei ole mitään "ylimääräistä" varustetta. Itse toin kypärän, teholed-takavalon ja numerolukon Suomesta. Carrefourista saa 4-rullaisia numerolukkoja halvalla, pyörien läheltä 2. kerroksesta.
      Yksi halpa 5 mm kuusioavain taarvitaan ohjaustangon kiristämiseen. Satulan korkeuden säädössä ei tarvita työkaluja.
      Takapyörän renkaaseen olisi ehkä hieman voinut lisätä ilmaa, mutta unohdin pienen pumpun kotiin.
      Sanoisin, että pyörä sopii hyvin korkeintaan n. 180 cm miehille ja miksei naisillekin. Taisi tuolla halpa naistenpyöräkin olla myynnissä.
      Pyörän vuokraaminen maksaa muistaakseni viikolta tai kahdelta 100 €, ja kyllä tämäkin pyörä kestää hyvin kohtuullista kaupunkiajoa.

      Kevythän tämä on ajaa, koska on ihan puhdas ja uusi. Vaihteita on 3x6 poislukien joku ääriasento tästä. Tämän hintaista pyörää ei kai kannata kovin paljon alkaa säätämään (vaihteet, voi olla että ei onnistukaan).
      Etuvalo pitäisi vielä ostaa. Korilla ja tavaratelineelläkin voisi olla käyttöä, mutta jos näitä varusteita alkaa ostamaan, voi siitä tulla helposti satanen lisää. Lähikauppa Aldiin on matkaa noin 500-700m asunnolta rannasta ja pyörän sarvien päissä on varovasti ajaen saanut perille asunnolle 2 kpl 5 litran vesikanistereita. Ne maksavat täällä vain 44 c/kpl.

      Kokeilen myydä pyörän täällä oin 9-10 päivän kuluttua. Lähtöhinta olisi varmaan 70 euroa. Ajokilometreja tälle ei varmaan kerry edes 300.
      Kaupoissa ei tunnu olevan asiakkaille ilmoitustauluja kuten joissain kaupoissa Suomessa.
      Täällä perille löytäminen esim. pyörällä ajaessa on vaikeaa, koska kadunnimiä ei juuri löydy muualta kuin kartasta. Navigaattori olisi hyvä olla kännykässä, mutta sen kiinnitys pyörään olisi pitänyt ratkaista jo etukäteen Suomessa. Tuo 9,7" tablettitietokone on liian iso eikä siihenkään mitään kiinnikettä ole mietittynä polkupyörään.
      Lisäksi olisi syytä olla joku paikallinen prepaid mobiililiittymä (3G,4G). Navigaattori tabletissa ei suostu antamaan ajo-ohjeita, vaikka kartan olen ladannut tablettiini. Nokian here drive löytyy myös windows-kännykästäni. Ehkä joku auton kännykkäteline olisi hyvä polkupyörään. Kyllä sen siihen varmaan jollain konstin saisi kiinni, esim. Ilmastointiteippi tai ns. kumiköysi käyttöön.

      • XVXVX

        Kiitos.
        Olenkin odottanut aivopieruasi kaksi vuotta.
        Nyt voin lähteä matkalle ja ostaa fillarin.


      • qwertyiop
        XVXVX kirjoitti:

        Kiitos.
        Olenkin odottanut aivopieruasi kaksi vuotta.
        Nyt voin lähteä matkalle ja ostaa fillarin.

        Meinaatko että tämä keskustelualue ei ole tarkoitettu palvelemaan muuta kuin alkuperäistä kyselijää? Jopa mitätöit tietojen arvon. Kaikki tuollainen oikeasti koettu tieto on arvokasta.
        Se, että vastaa pari vuotta vanhaan viestiin, ei tarkoita, että vastaus on täysin hyödytön.
        Esim. tiettyjen automerkkien keskustelupalstoilla oleva tekninen tieto vianetsintöineen on monelle tee-se-itse miehelle arvokasta.
        Tässä oli sinun mielestäsi oikein emämunaus, kun liittää liian vanhan viestin jatkeeksi aiheeseen liittyviä kokemuksia.
        Eipä taida sinulla osamäärä riittää muuhun kuin tuon viestin iän huomaamiseen.


      • YlipainoKuriin

        Olet 180 cm ja 110 kg. Nyt laihdutuskuurille ja pyörällä monta kilomteriä päivässä. Ruokakaupassa sinun ei tarvitse käydä ollenkaan,paitsi vettä ostamassa ja sen voit hakea kävellen.
        Sinulla on liian paljon painoa.


      • Torrematkaajat

        Kiitos tästä hyvästä vastauksesta. Olemme juuri lähdössä Torreveijaan ja tarvitsemme kuukaudeksi kaksi pyörää naisten käyttöön. Vielä jäin aipaamaan tietoa mahdolliseta toimittamisesta suomeen - jos voisi pakettina laittaa ennen lentoa jo. Tiedättekö näistä mitään? Terveisin sinne juuri lähtevä. Ja jos sait pyörän myytyä siellä - miten se toteutui parhaiten käytännössä - eli mitä kautta myit?


      • J.M.J
        Torrematkaajat kirjoitti:

        Kiitos tästä hyvästä vastauksesta. Olemme juuri lähdössä Torreveijaan ja tarvitsemme kuukaudeksi kaksi pyörää naisten käyttöön. Vielä jäin aipaamaan tietoa mahdolliseta toimittamisesta suomeen - jos voisi pakettina laittaa ennen lentoa jo. Tiedättekö näistä mitään? Terveisin sinne juuri lähtevä. Ja jos sait pyörän myytyä siellä - miten se toteutui parhaiten käytännössä - eli mitä kautta myit?

        Pyörän myyminen onnistuu parhaiten Torreviejan suomalaisissa facebookryhmissä. Minäkin myin Carrefourpyörän.


      • Anonyymi
        XVXVX kirjoitti:

        Kiitos.
        Olenkin odottanut aivopieruasi kaksi vuotta.
        Nyt voin lähteä matkalle ja ostaa fillarin.

        Sinullahan se aivopieru tuli ja meni.
        Nämä tiedot auttavat muita pyörän hankintaa miettiviä.
        Sitä ei tietysti tollompi tule ajatelleeksi.

        Tiedän, että Carrefourista sai pyörään, lähelle ohjauspylvästä tankoon menevän telineen, johon sai kännykän kiinni. Kännykkää saa ja sai ilmaiseksi ihan hyvän navigaattoriohjelman (minulla Nokian HERE).


    • ensikertaa.koneessa

      voiko pyörän tuoda sitten suomeen lentokoneessa ns käsimatka tavarana?.. jos niin, ni mahtuuko pyörä miten hyvin penkkien väliin lennon ajaksi.

      • fff9

        Ei mahdu lähimainkaan matkustamotiloihin. Tuntuu niissä olevan myös 10 kg painoraja. Liian pitkä on polkupyörä muutenkin, vaikka olisi pyörät irroitettuna. Jonkun kasaanmenevän pyörän voisi saada menemään pieneen tilaan, mutta näissä on yleensä vain 20" vanteet. Varmaan olisi hyvä olla oma laukku tällaisellekin.
        Tuossa esimerkkinä on laadukas, kallis taittopyörä:
        http://www.brompton.com/

        Virallisesti matkustamoon saa tuoda vain 25 cm litteän laukun. Muita mittoja en muista, lentoyhtiöiden nettisivuilta löytyy tiedot suurimmista sallituista matkalaukkujen mitoista, erikseen on käsimatkatavaralle ja ruumaan menevälle. Isolta ruumaan menevältä tavaralta menee isompi maksu kuin tavalliselta matkalaukulta. Pyörä laukkuineen maksaa n. 50 €/suunta. Jotkut yhtiöt vaativat kunnollista pyörälaukkua pyörälle ja painorajoituskin taitaa olla 25 kg.
        Pyörälaukut, hyvät voivat maksaa useamman satasen.


    • ostopyörä

      Luin uusimaa lehdestä että jollain olisi siellä pyörä kaupan.Kehoitankin ottamaan sinne yhteyttä,varsinaisia tietoja pyörän painosta tai muusta tekniikasta en huomannut ilmoituksessa.Ne kuitenkin selvinnevät kaupanteon yhteydessä ja jos miellyttävät niin kannattaa harkita ostoa.
      Ketjut ja takapakka tulee katsoa tarkemmin ja jos on suurta kulumma lienee voi tinkiä hintaa alemmakasi.Sinällään nämä osiot varaosina eivät ole kalliita ja voi esim motonetista käydä hakemassa.Jos meisseli pysyy kädessä ovat suhteellisen helposti vaihdettavissa vanhojen tilalle.

    • fillarillatuolla

      Decathlon on eurooppalainen halpisurheiluvälineliike, jolla toimipiste myös Alicantessa. Alicanten kaupungin ympäristössä on loistavia pyöräilyreittejä, joten maantiepyörä on fiksu valinta.

      https://www.decathlon.es/C-1020936-bicicletas-de-carretera

      Decathlonilla on mallistossa myös mm. taittopyöriä hintaan, jollaista ei ole Suomessa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe