P/skalaki kumotaan,kiitos Sipilä-Grahn-Laasonen.

SanomalehtiKURJALAINEN

Laasonen Sipilä!


MitäsNytHätähousut

28.5.2015 02:29


Paskalaki kaatuu uudessa hallitusohjelmassa



Enpäs_liittynykkään



27.5.2015 22:52

Lainaus hallitusohjelman liitteestä.

*****************************************************

Jätevesiasetuksen kohtuullistaminen: Ympäristönsuojelulain 16 lukua korjataan haja-asutusalueiden jätevesikäsittelyn osalta selkeäksi ja järkeväksi. Pilaantumisherkillä alueilla, kuten rannat ja pohjavesialueet, noudatetaan edelleen kuntien ympäristönsuojelu- ja rakennusmääräyksiä. Muilla alueilla olevien ennen vuotta 2004 rakennettujen asuinkiinteistöjen osalta luovutaan kalenteriin sidotusta jätevesiremonttien määräajasta. Näiden osalta kiinteistökohtaisen jätevesijärjestelmän riittävyys tarkistetaan asuinkiinteistöjen rakennuslupaa vaativien peruskorjausten yhteydessä. Ympäristönsuojelulakia muutettaessa arvioidaan vesihuoltolakiin vaadittavat tarvittavat muutokset. Jo aiemmin asetettua ympäristönministeriön työryhmän toimeksiantoa tarkennetaan edellisen mukaisesti.

***********************************************************

Tämän jälkeen saakin kuntien turhakkeet, eli ympäristöviranhaltijat potkia kilometritrhtaalle. nimimerkillä onneks en liittyny haja-asutus alueen viemäriverkostoon, vaikka idiootit yritti väkisin pakottaa.

HÄTÄHOUSUT PÖMPELIEN HANKKIJAT, MINULLA ON ILO ILMOITTAA ETTÄ ETTE SAA KORVAUSTA VALTIOLTA JA SE ON TEILLE IHAN OIKEIN.

Ja sanomalehti KARJALAINEN, sehän kehoitti useasti että: LAITTAKAAPA JÄTEASIAT KUNTOON, MOKOMATKIN. ONKOHAN OMISTAJILLA OSAKKEITA JÄTEVESIBISNEKSESSÄ..NO REPIKÄÄ RAHAT AUTOKAUPOISTA EIKÄ KÖYHIEN ELÄKELÄISTEN MUOVIHÖKÖTYKSISTÄ. ON MUUTEN VARMAA ETTÄ TÄMÄ VIESTI HÄVIÄÄ NOPSASTI...

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KurjalainenHehkutti

      Kyllä huomasin Kurjalaista lukiessa että on ihan kansalaisvelvollisuus hommata p#skan puhistuspömpeli ja kun tänne Joensuun palstalle yritettiin kirjoittaa lakia vastustavia mielipiteitä niin nopeasti ne hävisi. Kyllä jäljet johtaa syltty tehtaalle eli rahamiehillä on valta poistattaa viestejä Suomi24 palstaltakin. Oikein pääkirjotuksessa kehotettiin että nyt pitäkee kiirettä pömpelien suhteen, luonto muuten pilaantuu mukamas kun samaan aikaan lietelantaa levitetään 100 kertaa enempi kuin ihmisen jätöksiä.
      Siinäpähän Kurjalaiset näki miten kävi, nii että v#tuttaakos nyt?
      Suomen tyhmin laki kautta aikain... Kyllä moni köyhäkin polkasi p#skaan kun otti kalliit puhistamot mutta ihan oikein kun olivat niin tyhmiä.

    • palstanaloittaja

      Niin en tarkoita että Kurjalaisen ja autotalojen pääomistaja olisi p/skalain kannattaja ollut, eikös siinä omistusryppäässä ole muitakin omistajia, vai olenko väärässä, oikaiskaa jos olen väärässä? Mutta lehtenä se kannatti aikaisempaa tiukempaa lakia ja se ainakin maalla asuvilla aiheutti vihaa koska moni olisi joutunut ottamaan pankkilainaa puhistamoihin jos edes olisivat lainaa saaneet pienien tulojen takia.
      Vai onko Kurjalaisen toimituksissa ns. viherpiipertäjiä tai he olivat jo kerinnyt ottaa kalliin ja huonon puhistamon?
      No hyvä kun Suomen typerin laki kautta aikojen peruttiin. Suurin ansio siinä on Grahn-Laasosella, vaikka onkin kokoomuksesta. Ainut järkevä kansanedustaja/ministeri koko pelle-hermanni puolueesta.
      Niin, moni pienituloinen otti lainaa tähän hullutukseen joka nyt on siis turha, kehoitin kyllä odottamaan mutta "kun Karjalaisessakin kehoitettiin laittamaan asiat kuntoon ja voi tulla isoja sanktiota!" Hehee, Karjalaisen mielipide ei ole Jumalan sanaa. Minun ja monen muun mielestä ainakaan, joidenkin mielestä ainakin silloin oli.

    • mänauranteille

      Ei niitä hommata enään vaikka olisi mikä hallitus,tälläisessa lamassa ei enään osteta mitään 20 vuoteen.

      Asuntojen hinnatkin on ihan kuralla pohjois-karjalassa,no toopet osti viime vuosina korpiloista ja luulivat ikinousun yltävän sinnekkin,mutta helsinkiin se jäi kehä kolmen rajalle.

      Nyt täällä nämä mummot ukon turat osti huijattuina kalliitta osakkeita,näitä tolloja huijattiin joensuussa ja noissa korpi kylissä.

      AI ETTÄ SAA NAURAA NOILLE JÄTEVESI JUTUILLE JA TALIPÄILLE JOTKA OSTIVAT VIIMEISEN 10 VUODEN SISÄLLÄ POHJOISKARJALASTA KALLIILLA HINTAA ASUNNON.


      Lama tulee kestämään koko 20 vuotisenkauden ja tuskin edes riittää,asuntojen hinnat luisuu ja taliaivot uskoi karjalaisia ja noita välittäjä vätyksiä että hinnat nousee,suurin osa on home asuntoa kaiken päälle.

      Sinne vielä noita paskasäilijöitä maahan buhahahhaahahh tolloja huijattiin ensin ostamaan kalliilla ja paskasta maksamaan kaiken päälle.

      • TOLLOTONTOLLOJA

        Niin ja kun moni on jo iäkäs jotka ostivat paskapömpelin niin ei ne montaa vuotta niitä tarvitse.
        Ja jos on lapsia ei ne muuta korpeen.
        Asunnot pitäs antaa ilmaiseksi jos edes sittenkään ottaa.

        NAURAN MINÄKIN TOLLOILLE JOTKA HANKKIVAT PUHDISTAMON!

        ITSE ILMOITIN ETTEN MILLOINKAAN OSTA MITÄÄN MUOVIRONTTOSIA VAIKKA LINNAAN VEISIVÄT!

        JA TÄÄ KARJALAINEN KAMPANJOI ETTÄ HOITAKAA ASIAT KUNTOON JA TOLLOIMMAT MENI LANKAAN.

        HOHOHO HO HO HO HO HEHEH, TIKAHUN NAURUUN :)


      • TyhmätLöytyyLäheltä

        Kautta aikojen Joensuun tyhmin on se tai oikeastaan he jotka typeryyksissään hankkivat jätevesipuhdistamon!

        Esim. minä kirjoitin viime syksynä monille palstoille ettei niistä puhdistamoista ole mitään hyötyä ja lainasin Ylen toimittaja M.Backamania, TM-RakennusMaailmaa, puolueettomia tutkimuksia kopioin tänne palstalle ja olinpa yhteydessä ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasoseen ja hän lupasi että tekee kaikkensa että tämä typerä laki poistetaan. Ja piti lupauksensa ja varmasti olisi tehnyt sen ilman minun yhteydenpitoakin jotta ette luule että omin kunniaa lain poistamisesta.

        Mutta ei, eräät ne vaan ottivat pankkilainaakin siihen puhdistamoon.

        Ja aivan turhaan...

        Sitten Ylikylän onnettomat ökyisännät puolipakottivat ihmiset liittymään yhteispuhdistamoon.

        Ja monet luulivat että jos ei hanki puhdistamoa niin se on LAINRIKKOMUS, se oli asetus ei laki.

        Nyt kieltämättä nautin tästä tilanteesta, ei voi mittään ja HAHAH :)


      • kylläTeTäälläsavossa

        olette pahansuopaa kusettavaa sakkia,
        oikein naatitte kurjat luikuri paskahousut...


      • hyvähyvähyvä

        HEI HALOO TE "HÄTÄHOUSUT" minunkin puolesta, pasxa laki K.U.M.O.I.T.U.I siis Kiitos niille joiden takia minäkin ja lähipiirini säästi huomattavan summan egejä PAREMPAAN tarkoitukseen elämässä! .... Toisin kuin ne jänishousut jotka tekevät ja hyppivät heti hallituksen kuiskauksenkin mukaan oli asia totta tai huhua, jokatapauksessa Maltti on Valttia, se nähtiin nytkin.
        Mites nyt kun hätähousut ehtivät tekemään, laitoitte turhaan egejä hukkaan aika summan, kertokaa miten suu nyt laitetaan? XD :D


    • sanitaryingenjör

      Yep, eräs eteläisen Joensuun vesiosuuskunta kiintöistöyrittäjän autuaaksi tekemän sanoman voimalla manipuloi alueen asukkaita liittymän lunastukseen. Kriittisyys on älykkään kansalaisen hyve myös ympäristöön liittyvissä asioissa.

      • TyhmätLöytyyLäheltä

        Niinpä niin! Eli ei osata käyttää tervettä maalaisjärkeä vaan vouhotetaan kuin päättömät kanat.

        No minä osaltani kyllä kirjoitin jokaiselle Pohjois-Karjalan palstalle varoituksen sanoja, kopioin tutkimustuloksia, testejä jne.

        Viisaimmat ehkä uskoi, mutta moni polkisi p/skaan.


    • onnettomattunarit

      Minäkin tiedän monia tollojen tolloa jotka osti ja noudatti muiden hokemaa paskalakia juttua.

      Vanhat kääkät etunenässä teki maaseudulla ja niin orjentautuneita oli suuurin osa noista talipäistä että suomea pitää suojella ja luonto säästyy.

      Voiko nuo holmöt olla noin idioottia?

      Ei normaalilla älyllä oleva ihminen laita rahaa maahan vaikka olisi mikä laki ja pakottas maaseudulla tuomoiseen,maaseudulla heitetään paskat nurkalla jakustaan nurkkaan jos niikseen tulee,ei sinne mitään herrojen kotkutuksia asennella enään tälläisina aikoina.

      Tyhmät onnettomat luuserit niitä asensi eivätkä uskaltautuneet kapinoimaan ja kieltäytymään,minen laita edes noita vaikka oli 5 metriä järvestä,kusen vaikka viranomaisen korvaan enemmin.

      Mitään lakeja ei pidä noudattaa orjallisesti,suomessa pitää osata kapinoida uudessa ajassa,aika on muuttunut ja muuttuu.

      • TyhmätLöytyyLäheltä

        Juuri näin on kuten kirjoitit, tervettä kapinahenkeä pitää olla, ja JUURI NE JOTKA KAPINOIVAT LAKIA VASTAAN niin siitä lähti MUUTOS tähän Suomen typerimpään lakiin. VASTARANNANKIISKIEN ANSIOSTA asetusta muutettiin.

        Ja kun oli puolueetonta tutkimusta käytettävissä, esim. M. Backan MOT ohjelmassa nimeltä HYTTYSEN PÄÄSTÖ ITÄMERERESSÄ todisti että kun sakokaivo tulvi yli niin muutaman metrin päästä kun tutkittiin ja analysoitiin niin KAS KUMMAA, MITÄÄN HAITALLISTA EI LÖYTYNYT MAAPERÄSTÄ!

        Ja TM-RAKENNUSMAAILMA vuosien tutkimuksissa totesi puhdistamot HUONOIKSI ja TOIMIMATTOMAKSI.

        Aloitin ja laitoin KAIKILLE Pohjois-Karjalan Suomi24 palstoille monia juttuja joihin kopioin puolueettomia tutkimustuloksia, en tiedä sitten mutta kait jotkut jättivät ottamatta "PUHDISTAMON," SUURIN OSA EI?!!

        JOENSUU S24, SIELTÄ JOSTAIN SYYSTÄ PALSTAT HÄVISI AIKA NOPSASTI, MIKÄHÄN LIENEE SYYNÄ KUN SAMAT ARTIKKELIT KELPASI SELLAISENAAN MUIHIN KUNTIIN....!

        Itse ilmoitin kunnan ympäristövouhakkeille että EN TULE NOUDATTAMAAN ASETUSTA VAIKKA LINNAAN VEISITTE.

        Ja kuten sanoit samat kääkät jotka levittivät (tai ainakin silloin levittivät lietettä kun harjoittivat maataloutta) niin osa HEISTÄKIN otti PUHDISTAMON!

        "NO KUN KARJALAINENKIN NIIN KIRJOITTI JA SEHÄN ON LAIN RIKKOMISTA JA EI ENÄÄ TÄSSÄ IÄSSÄ HALUA LINNAAN JOUTUA!"

        Näinkin minulle sanottiin. Ja kuten kirjoitin olin yhteydessä Sanni Grahn-Laasoseen, sähköpostein lähinnä niin olin jo silloin varma että asetus perutaan.

        MUTTA EI KÄÄKÄT USKONEET, EI JA VIELÄ KERRAN EI.

        KARJALAINEN LEHDELLÄ ON SUURI OSUUS ETTÄ JOTKUT OTTIVAT "PUHDISTAMON," osa PANKKILAINALLA, 10 000-20 000 EUROA PER/TALOUS, MAAHAN UPOTETTUNA, nytten UNOHDETTUNA MUOVIPÖMPELEINÄ.

        KIITOS ja AAMEN.

        KIITOS MYÖS KARJALAINEN LEHDEN HARHAAN JOHDATTAVILLE KIRJOITUKSILLE. MONI JOUTUU ELÄMÄÄN VELKA AHDINGOSSA, OSIN TEIDÄNKIN TAKIA.


      • TietoaKylläOli
        TyhmätLöytyyLäheltä kirjoitti:

        Juuri näin on kuten kirjoitit, tervettä kapinahenkeä pitää olla, ja JUURI NE JOTKA KAPINOIVAT LAKIA VASTAAN niin siitä lähti MUUTOS tähän Suomen typerimpään lakiin. VASTARANNANKIISKIEN ANSIOSTA asetusta muutettiin.

        Ja kun oli puolueetonta tutkimusta käytettävissä, esim. M. Backan MOT ohjelmassa nimeltä HYTTYSEN PÄÄSTÖ ITÄMERERESSÄ todisti että kun sakokaivo tulvi yli niin muutaman metrin päästä kun tutkittiin ja analysoitiin niin KAS KUMMAA, MITÄÄN HAITALLISTA EI LÖYTYNYT MAAPERÄSTÄ!

        Ja TM-RAKENNUSMAAILMA vuosien tutkimuksissa totesi puhdistamot HUONOIKSI ja TOIMIMATTOMAKSI.

        Aloitin ja laitoin KAIKILLE Pohjois-Karjalan Suomi24 palstoille monia juttuja joihin kopioin puolueettomia tutkimustuloksia, en tiedä sitten mutta kait jotkut jättivät ottamatta "PUHDISTAMON," SUURIN OSA EI?!!

        JOENSUU S24, SIELTÄ JOSTAIN SYYSTÄ PALSTAT HÄVISI AIKA NOPSASTI, MIKÄHÄN LIENEE SYYNÄ KUN SAMAT ARTIKKELIT KELPASI SELLAISENAAN MUIHIN KUNTIIN....!

        Itse ilmoitin kunnan ympäristövouhakkeille että EN TULE NOUDATTAMAAN ASETUSTA VAIKKA LINNAAN VEISITTE.

        Ja kuten sanoit samat kääkät jotka levittivät (tai ainakin silloin levittivät lietettä kun harjoittivat maataloutta) niin osa HEISTÄKIN otti PUHDISTAMON!

        "NO KUN KARJALAINENKIN NIIN KIRJOITTI JA SEHÄN ON LAIN RIKKOMISTA JA EI ENÄÄ TÄSSÄ IÄSSÄ HALUA LINNAAN JOUTUA!"

        Näinkin minulle sanottiin. Ja kuten kirjoitin olin yhteydessä Sanni Grahn-Laasoseen, sähköpostein lähinnä niin olin jo silloin varma että asetus perutaan.

        MUTTA EI KÄÄKÄT USKONEET, EI JA VIELÄ KERRAN EI.

        KARJALAINEN LEHDELLÄ ON SUURI OSUUS ETTÄ JOTKUT OTTIVAT "PUHDISTAMON," osa PANKKILAINALLA, 10 000-20 000 EUROA PER/TALOUS, MAAHAN UPOTETTUNA, nytten UNOHDETTUNA MUOVIPÖMPELEINÄ.

        KIITOS ja AAMEN.

        KIITOS MYÖS KARJALAINEN LEHDEN HARHAAN JOHDATTAVILLE KIRJOITUKSILLE. MONI JOUTUU ELÄMÄÄN VELKA AHDINGOSSA, OSIN TEIDÄNKIN TAKIA.

        Kukaan ei tule havaitsemaan silminnähtävää muutosta Suomen vesistöissä tämän uudistuksen tuloksena. Sakokaivot eivät ole tähänkään saakka pilanneet Suomen jokia, järviä tai merenlahtia. Vai ovatko? Kertokaa minulle, jos tiedätte sellaisesta esimerkkejä.

        Viime aikoina ympäristöhallinto on korostanut uudistuksensa tärkeyttä pohjavesien suojelemiseksi. Väite on outo, sillä puhdistuslaitoksille ei ole asetettu minkäänlaisia vaatimuksia ulosteperäisten bakteerien poistamisesta. Eivätkä pömpelit siihen kykenekään. Ja kertokaa, missä sakokaivon pilaamasta pohjavedestä olisi aiheutunut sairastumisia tai kuolemantapauksia?

        Ja kaikkein vähiten maaseudun ihmisten pissapäästöillä tai niiden vähentämisellä on vaikutusta Itämeren tilaan.

        Ylen toimittaja M.Bacman. Vuodelta 2009 JO!!!

        Vastatkaa ihmeessä jos tiedätte KUOLEMAN TAPAUKSIA TAI SAIRASTUMISIA JOHTUEN SAKOKAIVOISTA!

        EIKÖ SANOMALEHTI KARJALAISEN TOIMITTAJAT "TIENNEET" TÄSTÄKÄÄN YLEN TOIMITTAJAN KIRJOITUKSESTA JA TUTKIMUKSESTA?


    • yksijasama

      mielenterveysongelmainen näyttää kirjoittavan tähän omaan ketjuunsa yksin. Ketä kiinnostaa juttusi? ei ketään...

      • asioopuhhuu

        sinäkiihän näköjjään oot lukenna kun kerram vastaat ja asioo mies vai onko nainen puhhuu. minäkää en pttanut niitä puhistamoita ja nyt oun mielissäni naapuri otti ja on pahalla piällä, sano et autokkii pitäs vaihtaa, nyt ei ole vara osstoo kun on kallis puhistamo. yllöoleva nimimerkki yksijasama niin sinä oot mahtanu ottoo kun nuin ärreesti kirjotat.


      • nyttulijärkeäasetukseen
        asioopuhhuu kirjoitti:

        sinäkiihän näköjjään oot lukenna kun kerram vastaat ja asioo mies vai onko nainen puhhuu. minäkää en pttanut niitä puhistamoita ja nyt oun mielissäni naapuri otti ja on pahalla piällä, sano et autokkii pitäs vaihtaa, nyt ei ole vara osstoo kun on kallis puhistamo. yllöoleva nimimerkki yksijasama niin sinä oot mahtanu ottoo kun nuin ärreesti kirjotat.

        Minua ainakin kiinnostaa. Ja helpotus oli suuri kun tuli järkevä päätös tähän asiaan. Luin mielenkiinnolla näistä jätevesiasioista kertovia juttuja sillä asetus koski minuakin. Palstoja ja keskusteluja oli paljon muiden kaupunkien ja kuntien sivuilla ja myös minä yritin aloittaa Joensuulaisena asiasta keskustelua ja huomasin saman asian mitä ylempänä kirjoitettiin, ei julkaistu ollenkaan ja jos aloitus menikin läpi niin seuraavana päivänä se oli poistettu, yksjasama mahtaa olla katkera? Jos ottikin puhdistamon jota nyt ei edes tarvitsisi olla ollenkaan.


    • kostoelää

      Nyt vielä pitää viedä tämä hörhojen juttu loppuun eli on rangaistava näitä paskalain kannattajia. Jokaisessa kunnassa on jonkinmoinen ympäristövirasto. Niiden kimppuun on käytävä ja ankarimmalla mahdollisella tavalla.

      • mitenmuissakunnissa

        Puhut asiaa hyvä nimimerkki "kostoelää!" Joissain kunnissa tai kaupungeissa kuulemani mukaan oli tosi innokkaita ja virkaintoisia ympäristövirkailijoita jotka oikein hehkui innosta saadessaan näyttää valtaansa, tuloksena ylimitoitettuja ja kalliita laitoksia peloteltujen asiakkaiden tappioksi.
        Ja kuivan maan asunnoille joille nykylain mukaan ei tarvitsisi tehdä mitään vaan tavan sakokaivot riittäisi.
        Nyt kansalaiset kertokaa miten teidän alueenne ympäristöviranomaiset toimivat, olivatko virkaintoisia pilkunviilaajia jne!
        Karjalaisen laajassa jutussa koskien jätevesiasetusta muistaakseni Kesälähden(?) ympäristövirkamies nimeltään muistini mukaan Kesti suhtautui terveen kriittisesti koko hömpötykseen, otin jutun talteen kun vaan löytäisin sen niin tarkistan tai oikaiskaa ken muistaa ja tietää nimen ja kunnan. Mutta SE VIRKAMIES ymmärsi tavan ihmistä ollen myöskin inhimillinen asetuksen suhteen.


    • hyvähyvähyvähyvä

      Kiitokset! Pasxalaki h-y-l-ä-t-t-y!! Yay! :D
      Voivoi teitä jotka hypitte heti sinnepäin mitä hallitus kaavailee olis se vaikka kuiskaus/huhu/monen vuoden asia vasta...
      Me fixummat säästettiin aika summa euroja parempiin sijoituksiin mitä te...?!? Väitättekö vielä vastaan?
      Sallikaa mutta nauran olemattomaan partaani teidän takia! Huijasin: päästän röhönaurut ja samalla säälin teitä jotenkin.
      Kiitos ja anteeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe