Työttömät äänesti persuja!

leivänpäällevoita

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • efeegg

      monta vuotta vanha uutinen ja tekijä YLE yllätys.

      • voinalleleipää

        Mutta ei asia ole miksikään muuttunut. Eikä tarvitse olla mikään fakiiri ymmärtääkseen ketkä persuja äänesti.


    • näinon1234

      Ja ovat työttömiä jatkossakin. Sen Sipilä ja Soini hoitavat. Tulonsiirtoja varakkaille ja vapautus yhteiskunnallisista velvollisuukksista (alv-muutokset).

      • justiiiiin

        juu


    • Noniinkin

      Sitä saa mitä tilaa...tyhmiä on helppo kusettaa. Oli niin trendikästä olla persu....

      • valivalivalivalivali

        luuseria vituttaa...........hyvä hyvä hyvä, persu, persu, persu, persu, persu, persu, persu......................vihervasurin päiväuni, oi kun oltaisiin hallituksessa niin kyllä me................ homojen asiat pantaisiin kuntoon, oikein panemalla ja punkkua juoden.


      • kkkkkkooouy

        gyjgf


    • IsoMuutos

      Työttömillä on nyt edes hiukan toivoa, toisin kuin aikaisemmin.

      • Työtäpitäisisaada

        Ja millähän lailla sitä toivoa on enemmän pienenevillä korvauksilla. Täydellinen kusetus.


      • ihkkhiijihihihhihihhi
        Työtäpitäisisaada kirjoitti:

        Ja millähän lailla sitä toivoa on enemmän pienenevillä korvauksilla. Täydellinen kusetus.

        Sillä tavalla että viherpunafasistit ei ole sössimässä.


      • viherpunaunelma
        Työtäpitäisisaada kirjoitti:

        Ja millähän lailla sitä toivoa on enemmän pienenevillä korvauksilla. Täydellinen kusetus.

        Korvaukset pienenevät juuri mokutuksen vuoksi. Mitä enemmän elätettäviä tulijoita, sitä vähemmän jaettavaa, sitä pienemmät korvaukset.


    • silloinvaihtuupuolue

      Olen työtön ja äänestin persuja ja olen tyytyväinen valintaani! Kyllä ne viimeksi nähtiin ne "työväen" ja köyhistä välittävien puolueet. Eipä paljon oltu huolissaan muista kuin pakolaisista ja homojen naimaoikeuksista että näin...

    • nääs

      niin suomessa on ollut 90 luvun jälkeen puolen miljoonan työttömyys hyvänäkään aikana työttömyyttä ei siivottu pois.

    • MielenhallintapillPakoll

      Ei kai ole ihme, että eniten keharimamuista kärsivillä alueilla maahanmuuttopolitiikkakriittisen kannatus on suurinta.

      Vilkaiskaas joskus Ahvenanmaan politiikkaa. Siellä on kuin Ruotsin hulluus potenssiin kolme. Eipä taida kuitenkaan olla montaa neemua otettu Ahvenanmaalle (enkä nyt suorastaan vaadi heitä ottamaan, mutta...). Kannattavat Suomen neemutusta kukkahattufilosofisista syistä, tietäen, että heille ei oteta kuin korkeintaan kourallinen toteemieläimiksi. Sitä kourallista pystyy myös pienellä alueella valvomaan helposti, jokaista liikettä, mikäli raiskaukset yms. alkavat.

      Ahvenanmaalla joutuu myös mitä ilmeisemmin heti ulos piireistä, mikäli mainitsee mitään maahanmuuttokielteisyyteen viittaavaa. Kuten Ruotsissakin. Eli nekin, joilla on järki päässään, osallistuvat tähän samaan itsepetosleikkiin. Ilmeisesti vielä silloinkin, kun neemujen määrä ja rikostilastot ovat sellaisia, että joka ainoa haluaisi lähettää neemut kotiinsa, tämän joutuu jättämään vain omiin ajatuksiinsa, ja muiden seurassa esittää toisille ihan samoin jo siinä vaiheessa ajatteleville neemuttajaa.

      Mikäs maa ja yhteiskuntajärjestelmä tuleekaan tästä mieleen? Entä futorologikirjailija?

    • PERSISLAMKOKKEPU

      Rasismikortilla ja Bilderberg-Yle:n kovalla markkinoinnilla, äärioikeistopuolueet saivat huijattua köyhiltä äänet, veropakolaiseliitin etujenajamiseen ja vieraille valloille etujenajamiseen. Suomen hallituksen käyttämistä, Jenkkien hyökkäysliiton ja veropakolaiseliitin asebisneksien edistämiseen - ovat kansan- ja maanpettureita, rikkovat Suomen perustuslakia, sen kaikilta kohdilta. Hallitus ei ole lainvoimainen, se on rikollinen ja kuuluu Valtakunnanoikeuteen tuomittavaksi isoista talousrikoksista ja humanitäärisistä rikoksista kansaamme vastaan.

      http://www.kansanuutiset.fi/mielipiteet/paakirjoitus/3380669/julmaa-kyytia-sipilan-hallitukselta

      Vetoamme ihmisoikeusjuristeihin, menkää kansalaisten joukkoon ja nouskaa puolustamaan omaa kansaamme. Nostakaa syytteet Valtakunnanoikeuteen, rikoksien kriteerit täyttyvät. Siitä ei enää kenelläkään ole epäselvyyttä. Veropakolaiseliitti ei kuulu hallitukseen, vaan Valtakunnanoikeuteen syytettyjen penkille.

      • kansanuutisethehhehe

        täällä joko tollo postaa kansan uutisten linkkiä, älä hei viitti, Kansan uutiset menee Konkurssiin samoin Satakunnan Työ se on Kansan Tahto,, hahhahhahahahhahaaaaaaahaaaahahah kommarit hirteen huhahei...


      • ugalabugaIa
        kansanuutisethehhehe kirjoitti:

        täällä joko tollo postaa kansan uutisten linkkiä, älä hei viitti, Kansan uutiset menee Konkurssiin samoin Satakunnan Työ se on Kansan Tahto,, hahhahhahahahhahaaaaaaahaaaahahah kommarit hirteen huhahei...

        Joo mä nauran kans....tokihan Arhis-poppoo poistaisi työttömyyden Suomesta - kaikkiin kadunkulmiin huitomaan sateenkaarilippua jne..


      • pettymysten.unelma
        ugalabugaIa kirjoitti:

        Joo mä nauran kans....tokihan Arhis-poppoo poistaisi työttömyyden Suomesta - kaikkiin kadunkulmiin huitomaan sateenkaarilippua jne..

        Kansalaispalkka ja sitten tekemään vaihtoehtotaidetta ja vapaaehtoistöitä. Se on vasemmiston haave. Montako satasta luulette sen perustulon/kansalaispalkan olevan?


    • fqdd

      Eikös niiden vasuripuolueiden pitänyt olla köyhien ja työttömien asialla? Ainakin perinteisesti. Miksi he siis joutuvat hakemaan turvaa persuista? Onko vasuripuolueilla mennyt beduiinit ja homot suomalaisten köyhien edelle?

      Aloittajallakin jotenkin halveksiva asenne vähempiosaisia kohtaan. Taidat olla samppanjasosialisti?

      Jossain aiemmassa Suomen Kuvalehden haastattelussa taas yleisin tyyppi persujen äänestäjissä oli 50-70K ansaitseva mies.

      Eipä sillä väliä, Perussuomalaiset ovat suomalaisten asialla, oli sitten työtön tai varakas. Perussuomalaiset eivät aloittajan tapaan halveksi vähäosaisia.

      • VoiPersuus

        Hah hah - loppuu aivan upeasti tuo sinun kirjoitus! "Perussuomalaiset eivät aloittajan tapaan halveksi vähäosaisia." Persut ovat maailman vähempiosaisten kimpussa koko ajan ja onhan nuo hallituksen alkutaipaleet osoittaneet, että persuilla ei ilmekään värähdä kun leikataan eläkeläisiltä asumistukea.


    • jliiiuiouuououoo

      No siltä se on jo jonkin aikaa vaikuttanut, että YLEllä on jotain työttömiä vastaan. Vievät varoja mamutuksesta ja vielä äänestävät persuja. Mamut olisi niin paljon ahkerampia ja parempia kuin halveksittavat työttömät. Mamutkin tulsivat vaan tänne tekemään töitä toisin kuin laiskat työttömät. YLEn mukaan, ahkerat marjanpoimijatkin tienaavat niin paljon, ettei sitä usko kukaan.

    • puhtaastityötönsuomi

      Onko Perussuomalaisilla työvoimapoliittisia tavoitteita? Hyvin ovat pitäneet piilossa, jos on. Entä mikä on agenda eli marssijärjestys asiassa? Puolueen EU-, maahanmuutto- ja rotupolitiikka eivät työllistä.

    • Persulandia

      Eikö tätä persuongelmaa voisi ratkaista kuten ennen vanhaan. Ostetaan vaikka Kreikalta saari ja sijoitetaan persut sinne. Heillä olisi siellä ihanaa. Soini diktaattorina ja hallituksessa olisi vain persuja. Mediassa olisi vain persu-uutisia ja kukaan ei arvostelisi suurta johtajaa tai muita viisaita persupäättäjiä. Aamulla tulisi persusanomat. Ihanuutta! Työttömyys olisi lähes 100 %, mutta ei hätää Putkonen tekisi uutta rahaa omalla pienellä persupainokoneella.

    • arvoisensa.päättäjät

      Jälki on sitten juuri sen mukaista, kun äänestämiseen ei ole mitään minimi vaatimusta asioiden ymmärtämisestä, kuten ei ehdokkaaksi ryhtymisellekään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe