Onnellinen sinkku

eisovimulle

Kyllä "harmitti" kun näin kaupassa nuoren perheen ostoksilla. Pari pientä känisevää pentua ja vaimolla eturessu täynnä. Vaimo syyti kaksinkäsin tavaraa kärreihin ja pää pyöri kuin pöllöllä, kun etsi lisää kaikkee tarpeellista hyllyistä. Miehellä oli tyhjä katse ja varmaan kohta lompakkokin.

Varmaan alussa kivaa kun ei tarvii olla puutteessa, mutta kuinkahan montaa miestä OIKEESTI moinen perhehelvetti kiinnostaa. Kun sopiva maksukykyinen mies on löytynyt, niin nainen "unohtaa" ehkäisyn. Sen jälkeen naimisiin ja velkatalo alle. Nainen jää kotiin (jos koskaan edes töissä ollutkaan) hoitamaan lapsia ja viettämään äitylielämää muiden kotiäippien kanssa. Mies saa raataa tuplasti töissä että saa pidettyä kulissit pystyssä.

Minkähän takia perhesurmat lisääntyy koko ajan?

12

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mekkk

      Ei noin tyhmiä miehiä enää voi olle ja itse miehenä arvostan sitä että nainekin tienaa sen verran että itsensä elättää ja onneksi käynyt se takia tuuri. Onneksi vain yksi lapsi ja saman naisen kanssa yli 25v mutta ei naimisiin ole ollut tarvetta mennä.

    • mitä tekee sellaisessa työpaikassa jossa ei tule rahaa, opiskelemaan siitä.
      Lapset tarvii rahaa elämiseen. Talo velkoineen kantavampaa maksaa kuin saman verran vuokraa toisen taskuun.
      saat sinä vanhaksi piiaksi\ vanhaksi poikamieheksi jäädä.
      Lompakko on tyhjänä mutta olemme onnellisia kun lapset ovat onnellisia kokee olevansa jotakin josta nauttia, ne ovat pikkuiset.

      Eihän miehet pääsisi nauttimaan jos ne töissä vaan olisi on järkevämpää. Sattaa talous siihen että on miehelläkin aikaa lapsille ja koko perheelle. Omat lapset ne lutusemmat ovat.

    • hekokoko

      Sinä onnellinen sinkku olet vanhana vanhuksena se joka istuu keinutuolissaan ja surkuttelee kun olet yksin ja kukaan ei käy sinua katsomassa, näet vaan yhen puolen perheestä et sitä mitä iloa ne lapset antaa. ☺

      • mekkk

        Ei ne lapsetkaan niitä vanhempiaan kovin usein käy katsomassa jos välimatkaa on paljon. Ise käyn äitiäni katsomaassa jos on asiaa sinnepäin mutta turhaan en lähde ajeleemaan mutta pidän kesämökin kunnossa ja se siitä. Ei vanhana siellä kototna tartte istuskella vaan voi menna ihmisten ilmoille ja matkustella vaikka sitä perhettä ei ole tullutkaan.


      • Kommentoija69

        Tuo mitä mekkk sanoo on ihan totta. Eivät nykyajan keski-ikäiset ehdi ravata vanhoja vanhempiaan kovin usein katsomassa, kun on riittävästi tekemistä omien töiden, lasten tai lastenlasten kanssa. Sitä paitsi puolet niistä naimisissa olevista, jotka eivät koskaan eroa, jäävät leskeksi ja kuolevat näin ollen yksin. Sinkkuus on kaikissa kehittyneissä maissa yleistyvä elämäntapa eikä merkitse välttämättä yksinäisyyttä.


      • Kentällinenihmisiä
        mekkk kirjoitti:

        Ei ne lapsetkaan niitä vanhempiaan kovin usein käy katsomassa jos välimatkaa on paljon. Ise käyn äitiäni katsomaassa jos on asiaa sinnepäin mutta turhaan en lähde ajeleemaan mutta pidän kesämökin kunnossa ja se siitä. Ei vanhana siellä kototna tartte istuskella vaan voi menna ihmisten ilmoille ja matkustella vaikka sitä perhettä ei ole tullutkaan.

        Mitä arkea näen työni kautta, niin moni vanha- ei voi matkustella. Kodissa käy kotipalvelu, siivous, kotisairaanhoito- nuo vähintään. Ja palvelutaloihin, kunnan, saa jonottaa sairastaen kodissaan, jossa juuri ja juuri rollaattorin kanssa pääsee liikkumaan, osa pyörätuoliväkenä.
        Myös alzheimer, dementia ja vanhuuden masennus rasittavat sen ikäluokan väkeä- tarkoitan lähinnä 70-100 ikäistä porukkaa.

        Mukava, kun on omaisia käymässä. Ruokakin maistuu niin monelle paremmin. Mitä tiedetään vanhuudesta nykyään? Ei mitään!


    • No.Voi

      sentään, kun pilasivat sinun päiväsi siellä kaupassa. Miksi aina epäilet, että kaikki miehet ovat sellaisia, että eivät välitä omista lapsistaan ja heille on yksi hailee vaikka lapsia ei enää seuraavana päivänä olisi. Onko sinulla itsellä ollut välinpitämätön isä, joka on hylännyt sinut ja äitisi on yksin sinut kasvattanut.

    • onnellinensinkku

      Makunsa kullakin. Itse olen mielummin velaton ja vapaa sinkku, mikä voi tehdä aika pitkälle mitä haluaa. Jos joku nauttii siitä vaippa/päiväkotirumbasta, niin ihan vapaasti.
      Hyvä vaan että meitä muuitakin otetaan nykyään huomioon ja on perustettu lapsettomia lentoja, hotelleja yms. Missä ei tarvii sitä helvetillistä huutoa kuunnella.

    • elossa_vielä

      Mahtava kommentti..naisilla typerä ajatus siitä et sit kun meillä on lapsia niin toimitaan noin. EI todellakaan mies hoitaa hillot ja muija hoitaa lapset. Mies kuolee pystyyn Prisman kassajonossa. Tää on elämän järjestys jota paksuna oleva nainen EI pysty järkyttämään.

      • äläurputa

        Arvon luomakunnan kruunut, nykyään on yleistymässä ilmiö toisin päin, nainen jolla on yhdestä, kahdesta tai jopa kolmesta liitosta lapsia raataa kotona ja töissä, ja siihen änkeää käenpojaksi joku sälli joka työttömyyteen vedoten tms. antaa elättää itseään vetelehtien ja netissä notkuen. Mies on ehkä ollut töissä tutustumishetkellä mutta sitten jäänyt tai jättäytynyt töistä pois, kulut kyllä juoksevat! Tasa-arvoa!


    • Työssäkäyvääiti

      Näit vaan pienen hetken kyseisen perheen elämästä. Ei siitä voi vielä kovin pitkälle tehdä johtopäätöksiä. En ainakaan itse voi kestään perheellisestä tai sinkusta, jonka näen kaupassa. Mutta ehkä sulla on näkijän kykyjä! Mistä esim. tiedät, että mies maksoi ostokset? Vai oliko miehellä lompakko kädessä ja näit, että maksoi ostokset? Ehkä nainen maksoi seuraavalla kerralla? Vai sanoiko mies vaimolle, että älä nyt haali niin paljoa sitä tavaraa ei mun rahat riitä ja aina joudun maksamaan kaiken? Ehkä miehen tyhjä katse johtui siitä, että oli ajatuksissaan, mietti vaikka, että mitä siihen ruokaan tulikaan... (itse tuijottelen usein tyhjyyteen ajatuksissani)

      Esim. meillä kaikki maksetaan 50/50. Tai tällä hetkellä kun mies työttömänä maksan enemmän. Miehellä on aina ennen olleet isommat tulot, mutta ei ole minua joutunut elättämään. Ja voihan mies jäädä kotiin hoitamaan lapsia ja nainen mennä töihin? On mielestäni ihan reilua, että jos toinen hoitaa yhteisiä lapsia ja kotia enemmän niin toinen maksaa enemmän sitten niitä yhteisiä menoja. Ja aina voi tosiaan käydä niin, että homma kääntyykin toisinpäin ja toinen onkin se jolla on enemmän rahaa. Nainen perii rahakkaat vanhempansa tai voittaa lotossa tai saa hyväpalkkaisen duunin. Tai mies joutuu työttömäksi. Meillä molemmat halusi lapsen, ehkäisy jätettiin pois yhteisestä sopimuksesta. Ja yrittämiseenkin meni kolme vuotta. Meillä minä maksoin säästöistäni osan laskuista, kun olin vanhempainvapaalla (lapsi meni alle vuoden ikäisenä hoitoon, kun ei säästöni ihan riittäneet ja mies ei halunnut meitä elättää, mutta ei halunnut jäädä kotiinkaan hoitamaan lasta). Toisille on tärkeää (osa miehistäkin ajattelee jopa niin), että lapsi saa olla kotihoidossa esim. 3 -vuotiaaksi. Mutta toisille se raha on tärkeämpää. Itse sain kuulla ihmettelyjä ja syyllistämisiä siitä, että menin töihin niin aikaisin (myös kolmelta mieheltä, suurinosa oli kyllä naisia/äitejä). On toki niitäkin joiden vaimo ei ole ollut koskaan töissä, mutta jos se on molemmille ok, niin sehän on pariskunnan oma asia? Ehkä jotkut miehet tykkää, että vaimo on kotirouvana.

      Lapset toki välillä ovat känkkäränkkiä, osa useammin kuin toiset. Tuskin on olemassa lasta, joka ei koskaan kiukuttele. Mutta lapsista voi myös olla paljon iloa. Mitä jos lapsi nauraakin kaupassa? Ajatteletko, että siinä vasta onnellinen perhe, lapset aina nauravaisia jne.

      Onneksi voi olla hankkimatta niitä lapsia ja rahaa lypsävää vaimoa. Tyhmäähän se on jos ei huolehdi ehkäisystä tai hommaa muksuja vaimon, miehen, anopin, äidin tai jonkun muun mieliksi, jos ei itse lapsia halua. Ja valinta ei kellekään kuulu ja mitä sitä arvostelemaan. Mutta sinäkin voisit olla arvostelematta muiden valintoja? Voihan olla, että tuo perhe oli onneton syystä tai toisesta. Esim. syistä mitkä mainitsit tai miehen väkivallan tai ryyppäämisen takia tai naisen. Tai voi olla, että ei ollut onneton. Kuka tietää. Ja aina kaikki ei ole sitä miltä näyttää. Tai millaisen kuvan mies haluaa antaa. Toiset ei halua elättää vaimoaan, mutta mielellään antavat kuvan, että rahaa on ja mies maksaa. Vaikka voi olla ihan toisinpäin. Hassua, jos miehet ei oikeasti edes halua olla maksumiehiä niin miksi sellainen kuva pitää kuitenkin antaa?

      Voi voi, olisikin perhesurmat noin helposti selitettävissä ja ehkäistävissä esim. sillä, että vaimo menisi töihin... Syyt valitettavasti ovat moninaisempia. Ja joskus surmaaja onkin äiti, eikä isä. Tietysti, jos ei lapsia hommaa ollenkaan, ei niitä voi surmatakaan.

    • Eläköön...sinkkuus

      Jaa en tiedä ehkä niillä miehillä on jokin mielenhäiriö tai ne on jotenkin feminiinisiä? (varsinkin ne miehet joilla omia lapsia ja ovat vielä päiväkodissa hoitamassa muiden kakaroita!) Siskon mieskin on aina kärttämässä lisää muksuja vaikka sisko ei halua enää yhtään lisää. Kumma hemmo? 99% miehistä tietysti ei niitä lapsia todellakaan halua vaan käy juuri tollee, että tyttöystävä/vaimo jättää pillerit pois salaa. Suosittelenkin kortsun käyttöä vaikka sekään ei ole sata varmaa. Sterilisaatio eli vasektomia on aika hyvä ehkäisykeino. Sinne vaan kaikki miehet! Voihan ne muijat sitten hommata niitä vekaroita jossain klinikalla, jos joku mies erehtyy lahjoittamaan niitä pikkukavereitaan. Jos jostain syystä haluaa seurustella (ns. avoin suhde, seksisuhde tai irtosuhteet tms. on parempi) kannattaa tehdä alkuun selväksi, että vasektomia on tehty. Ja pyydä muijalta tiliote, että tienaa vähintään yhtä paljon kun sinä. Ravintolassa on helppo ottaa molemmille oma lasku. Kaupassa laskee jälkeen päin ostoskuitista paljonko on puolet ostoksista. Tai ostatte ihan omat ruoat. Helpompaa sillee. Jos alkaa puolittaa, pitää ottaa huomioon, että toinen syö vaikka jotain mitä sä et esim. suklaata tai ostaa jotain kuukautissiteitä tai meikkejä. Yhteen ei kannata alkaa muuttamaan. Vaikka toisaalta siinä voi säästää vuokrassa. Mutta jos taas haluaa oman kämpän, se menee turhan monimutkaiseksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      297
      3276
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1619
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1480
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      41
      1331
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1240
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1220
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1151
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1127
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      157
      1034
    Aihe