Öljysäiliön tarkastus/puhdistus

öljylämmittäjä

Onko kokemuksia firmoista, jotka suorittavat öljysäiliöiden tarkastuksia? Katselin firmoja, toimivat koko maassa. Asun Turun liepeillä, joten jos täältä päin löytyy, niin kokemuksia sellaisestakin ihan mielellään. Saako kotitalousvähennyksen?

20

11689

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eimaanalle

      Laita varastoon säiliöt, kallista ja eipä taida vakuutukset korvata maassa olevien säiliöiden vahinkoa, ohjeita saat rak.tarkastajalta.

    • näinseon

      Hyviä kokemuksia on vaadit pöytäkirjan työstä ja täytät soralla sen maasäiliön. Pöytäkirjan mukaan saat sitten täyttää sen säiliön ja auta armias, jos et saa sitä lupaa vaan se säiliö on valskannut öljyä maaperään.........sit maksaa.

      • rilla-milla

        Jos luopuu säiliöstä , tyhjennyttää ja pesettää sen öljyhuollon ammattilaisilla .. mutta ei täytä soralla , jos joku jostain syystä sen myöhemmin haluaa kaivaa maasta , sehän on pirullinen homma , jos on hiekalla täytetty , kansi vain kiinni .


    • 198198

      Minä olisin kiinnostunut firmoista, jotka näitä tarkastuksia tekevät vielä toimimaan jääviin säiliöihin. Hintahaarukkaa? Ja minkälaisia vakuutuksia niihin tarkastettuihin säiliöihin myönnetään?

      • 19661992

        ST Säiliöhuolto Oy
        Päijät-Hämeessä
        300euroa


      • jokkke

        Teetätin viime kesänä puhdistustarkastuksen hintaan 480,00 €. Kun katselen hintoja https://kodinplaza.fi/ kautta niin eiköhän se nykypäivänä mene sinne 350-550 euron väliin. Saattaisiko talvella saada halvemmalla? En tiedä.


    • vaarinymmarrys

      Säiliöt eivät ole maan alla, muovisia, kaksi peräkkäin.

    • TukesFi

      Tukesin sivuilta löytyy lista yristyksistä, jotka on hyväksytty tekemään ao. tarkastukset. Voit etsiä kuntakohtaisesti toimijoita.

      Maksaa muutaman satasen, mutta kannattaa, koska säästää monelta murheelta. Säiliön tarkastus on suoritettava määräajoin.

    • palaavielki

      Pelkästä tarkastuksesta ei saa vähennystä, se on lakisääteinen homma.

      Jos jotain korjataan, niin korjaustyöstä saa. Meillä esim. poistettiin paluuputki systeemistä ja uusittiin liitokset maanalaiseen säiliöön, läpi meni verottajalle.

      Vakuutusyhtiö on vakuuttanut kiinteistön annetuilla tiedoilla. Jos vahinko sattuu oikea-aikaisista tarkastuksista ja todennettavista huolloista huolimatta, korvataan, mikäli ehdoissa ei erikseen ole suljettu ulos. Meillä laaja kotivakuutus ja lämmityssyteemi sen piirissä.

      Maanalaiset säiliöt eivät ole laittomia, monessa kunnassa tosin ne on velvoitettu muuttamaan maanpäällisiksi ja silloin varmaan vakuutusyhtiö mielellään vetoaa siihen.

    • varokaa.kusettajia

      Öljyjätehävikki oli yli nelinkertainen tarkastuspöytäkirjassa ilmoitettuun verrattuna. Kyllä siinä hyvin lämmitysöljyt vetelee välistä!

      • römppäs

        Missä päin?


      • varokaa.kusettajia

        Riihimäen liepeillä.


      • Röph

        Pitäisi kanssa teettää säiliön tarkastus riksussa, joten oliko paikallinen huoltoliike joka huoltaa myös polttimet.


      • varokaa.kusettajia

        Ei.
        Riihimäen öljypoltinhuollon toiminta on ollut moitteetonta.


      • Anonyymi

        Siihen tämä bisnes perustuu että varastetaan öljysäiliö tyhjäksi ja lähetetään vielä perässä jätemaksu "hävitetystä" öljystä. ei tämä homma muuten kannattaisi näillä hinnoilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siihen tämä bisnes perustuu että varastetaan öljysäiliö tyhjäksi ja lähetetään vielä perässä jätemaksu "hävitetystä" öljystä. ei tämä homma muuten kannattaisi näillä hinnoilla.

        Kuka sanoo, että kannattaa;). Töitä on 3-5 kk / vuodessa muutama tunti päivässä ja maksat kahdelle miehelle palkan. Tästä saa hyvän firman halvalla. Valtio vielä kannustaa, että öljylämmitys lopetetaan. Juha


    • entinen-öljylämmittäjä

      Ainakaan "Öljysäiliötarkastus P.Lepistö" ei ole suosikkilistalla - laittoi tarjouksen, muttei vastaa puhelimeen eikä soita, vaikka lupaa tekstarilla.

    • isovanhempia

      jos 40v vanha 3000l säiliö sisällä.. ei tarkastettu tietääkseni koskaan..? Onko siinä kuinka iso räjähdyksen tms. vaara miten lähellä..??

      • Mike123

        Ei lämmitysöljy räjähdä eikä sytykään helposti. Bensiini on eri asia.
        Onko yhä käytössä siis vai jääneet tyhjilleen?
        Mikäli on noita nailonisia säiliöitä niin eipä ne kulukaan, mutta jos ovat yhä käytössä niin oman oikeusturvan kannalta kannattaa tarkastuttaa 10v välein siltä varalta että mahdoton tapahtuisi.


    • Anonyymi

      Tarvitsetko apua öljylämmityksen hankintaan tai haluatko vertailla tarkemmat hinnat? www.kodinplaza.fi avulla tavoitat helposti yhdellä tarjouspyynnöllä alueellasi toimivat sekä tarjouspyynnöstäsi kiinnostuneet palveluntarjoajat.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1234
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1076
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1047
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      930
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      796
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      710
    Aihe