Hienoa Henna tulee !!

Tietova

Kyllä väpättää Henna vastustajilla nyt korvatkin ja varpaatkin !!! Kun se Henna vaan tulee.6

68

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hunnanhemppa

      Voisiko joku säveltää Hennahumpan jonka esitttää Jolle kakinen.

    • näyttäkäämallia

      nyt sitten kokkareitten nokkamiehet ja naisetki ukkoineen ostamaan Hennasta tontti ja rakentamaan sinne kun on niin kova hinku Henna tehdä muitten rahoilla. Näyttäkää kuin te olette asianne takanan ja rakennatte itsekin hennaan. Sitten teette ihan uskottavan teon ja kukaan ei ennään vittuille.

    • Hennassakesä

      Kovasti ovat nuoret kyselleet tontteja Hennasta. Nyt on lainakorot alhaalla ja nuoret aikovat rakentaa ja käyvät sitten Hennasta junalla työssä Lahdessa. Ei siis Hesassa niin kuin ensin suunniteltiin.

      • hyvätieto

        Jaaha. Kukas sen keksi että voikin käydä töissä Lahdessa eikä Hesassa. Sehän muuttaa nyt kaiken ja Hennasta tulee iso juttu.


      • hyvähennatulee

        Loistava idea. Miksi sitä ei ole kukaan aiemmin hokannut, että käydäänkin Hennasta töissä Lahdessa. Silloin ei tule niin pitkä päiväkään kuin istua Hesan junassa.


      • parastanyt

        voi se juna ajaa koko ajan Hennan- Lahden väliä, monta kertaa päivässä. Tekee sinne uuvelle asemalle vaan oman Henna raiteen ja muut junat pääsee siellä sitten ohi. Tässä on kuulkaa nyt hyvä idea.


    • hyväajatus

      Mitäs tuumisitte sitten Henna ja Lahti ja Pietari junasta? Siinä vasta onkin hennalle lottovoitto kun venäläiset raharikkaat tulevat ja ostavat Hennasta tontteja ja rakentavat luksustaloja omaan asumiseen, kun käyvät Suomessa bilettämässä useamman kerran vuodessa. Hennaan samanlainen kuin on Artjärvessä se venäläiskylä. Kuuparinen hoitaa homman?

      • kannatan

        Venäläisiä naisia Hennaan. Se vetäisi pääkaupunki seudultakin sakkia naimaan perinteisesti ilman hömöjä.


      • kuinjuna

        Näyttää olevan vitsit vähissä hennan vastustajilta. Nyt väpättää näköjään housuissakin alahuulen lisäksi. Henna-hanke etenee kuin juna. Ei auttanut adressi, kun nimiä tuli niin vähän.


      • Aasisihaa

      • kulassi
        Aasisihaa kirjoitti:

        http://kuvapilvi.fi/k/ygo1.jpg
        Näin on Hennan vastustajat. Hennaa on alettu jo rakentamaan. Katsokaas miten laadukasta jälkeä jo syntynyt!

        Olet vissiin käyny kolavalla ei se Henna siellä ole !!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • sallikaa-mun-nauraa
        kuinjuna kirjoitti:

        Näyttää olevan vitsit vähissä hennan vastustajilta. Nyt väpättää näköjään housuissakin alahuulen lisäksi. Henna-hanke etenee kuin juna. Ei auttanut adressi, kun nimiä tuli niin vähän.

        Salli mun nauraa!

        Henna hanke kuihtuu omaan mahdottomuuteensa ........ Mistä asukkaat, kuka rakentaa/rahoittaa rakentamisen, mistä työpaikat ja MISTÄ SE ASEMA SINNE TULEE JA MILLOIN?


    • Missäilmoitusviipyy

      Kunhan nyt ensin tulisi se Hennan isän asemailmoitus jonka lupasi kesäkuussa. Tänä syksynä mukamamas aloitetaan? Hah haaaaa. Mutta ilmoitus on tultava tai on valehdellut kansalle. Näin se vaan on poijaat.

    • hennafanittaja

      Ajelin Hennan suunnalla muutama päivä sitten. Kaunista on kaikkialla joten hieno uusi egokaupunki saadaan. Malttakaa vaan rauhassa.

    • nakkimaistuuhennassa

      Nytpä on Henna varma nakki kun meidän kaikkien ikioma kansanedustaja pääsi siihen valiokuntaan kirstun vartijaksi joka jakaa rahaa eri kohteisiin. Sipiläinenkään ei mahda nyt mitään ja Soini on onnessaan ulkomimisterinä. Voi sitäkin raasua kun sai orkut ja toiveet täytty kun pääsi ihan ministeriksi. Unohti heti omat äänestäjänsä. Paattijärvi ei olisi noin itsekäs häijy.

      • sdfghjkl

        Hennan asema ei ole rahakysymys, vaan KÄYTTÄJÄKYSYMYS - On oltava tarpeeksi käyttäjiä asemalla että se kannattaa rakentaa. Piste.


    • Kalehoitaahommat

      Asemasopimus alkaa olla plakkarissa. On meillä hyvä kansan edustaja joka osaa hoitaa hommat kotiin. Hyvä Kale!

      • Höpöjuttujapuhut

        Pehmeät on jutut teillä. Yksimies ei kävele liikenneviraston yli. 2018 aikaisintaan voitte höpistä asemistanne jos sittenkään.


    • kunniaKalelle

      Hennaan pitää saada sitten näköspatsas sen isälle. On se vaan niin iso juttu Orimattilalle. Melkein kuin Mooses joka johdatti kansansa pois Epyktistä.

    • soittoloppus

      Kyllä nyt kävi Kalelle kehnosti kun ei valittukaan liikennevaliokunnan rahakirstun vartijaaksi. Buuuuahhaaaa!

    • Hienoa

      Henalla tienaa, jos osti maata sieltä ennen 2010. Arvo on nousut 32% laskutavasta riippuen, pieniin paloihin lohkottujen tonttien osalata 86%.
      Joku tekee rahaa ja persaukiset valittaa, jos on tyhmä pää ei muuhun pystykkään.

      • Pelastakaameidätkok

        Vai tekee rahaa kun maksaa hehtaarilta 30000€? Koetahan perustella asia meille tyhmille koska metsämaan keskihinta 3000€ molemminpuolin ja pellostakaan ei yli 10000 ha saa? Siellä taas tyhmä kaupunkilais kokoomuslainen yrittää änkyttää pelastaakseen oman tyhmyytensä.


      • Realismiahommiin

        Tuohon voisi lisätä,jotta jos kaupunki olisi aina ostanut myynnissä olleita maita kaupungin lähistöltä, meillä olisi yli 10 kertainen määrä maata tontitettavaksi. Osassa olisi ollut jo vesi ja viemäriputketkin lähellä. Nyt hölmöt lähti asema fantasioiden kanssa liikkeelle eivätkä varmistaneet aseman tuloa. Nyt se on jo mennyttä aikaa.


    • Kohtaseilmoitustulee

      Ei enää pitkää aikaa mene, kun Hennan isä ilmoittaa aseman rakentamisen alkavan syksyllä 2015. Eikö se ilmoitus pitänyt tulla kesäkuun loppuun mennessä? Odotamme hurjasti tätä ilmoitusta joka on luvattu. Olemme todella mahtavan hirmuisen innoissamme siitä kun se viimein saadaan julkisuuteen 2 viikon sisään. Jippiii hip hip hurraa..hieno homma, että se viimeinkin tapahtuu. Hyvä,että nykyään voi joidenkin sanaan todella luottaa. Vielä on onneksi luotettavia ihmisiä ja heidän puolueensa olemassa joita voi seuraavissa vaaleissa äänestää?

      • entkokkare

        Sanoppa se. Porukoille on syötetty suorastaan paskaa ja valheita asemasta. Kyllä tuollainen pitää kuitata seuraavissa kunnallis vaaleissa. Moni arvostettu vanhempi kokkare on sanonut suoraan, että eivät käsitä nyky kokkareitten hulluja touhuja ja sanovat itsensä irti niitten touhuista.
        Jokaisen tulee vastata huutonsa ja tässä pitää kansanedustajan se tehdä. Jos ei siihen pysty niin on syytä erota kaikista luottamustehtävistään.


      • Tulossaonvissiin

        Viikko vielä ilmoitukseen....


      • voipikkukallea

        Ei tule ilmoitusta aseman rakentamisesta. Ei tällä vuosikymmenellä.
        Kyseinen valehtelija saisi Pohojanmaalla erikoiskäsittelyn.


    • asuntomessuttarvitaan

      Tarvittan 10-20 milliä jos Hennasta saadaan jotain näkyvää Orimattilan ulkopuolelle, josta on pakko saada niitä asukkaita. Kannattaisi nyt laittaa perus valmiuksia ja sitten yrittää saada sinne asuntomessut joitten kautta voisi joku kiinnostua mutta voi olla ettei onnistu nyky päivänä kun palvelut ovat niin kaukana.

    • Lottovoitto_

      Ei tosiaan korvat väpätä, varpaat kyllä aamuisin naksuu. Olisin mielelläni väärässä tätä hanketta vastustaessa, mutta realiteetit puhuu muuta. Onneksi poliitikotkin löysivät takaportin tuon aseman tulosta ja homma oikeasti voidaan ajaa alas nätisti kenenkään pahemmin kärsimättä. Ne jotka ei tuossakaan vaiheessa päätään käännä huomaavat vaaleissa kannatetaanko hanketta kansan riveissä vai ei.

    • parastaennenkin
      • OskuK

        Hyvä juttu saadaan hierontaa samalla kun odotamme Hennan asemalla lähijunaa Lahdesta Mäntsälään josta sitten jatkamme kaukojunalla Helssinkiin. Hyvää palvelua veeärrältä. Kannatan Hennan asemaa.


      • Selväätekstiä

        Tässä teille liikenneviraston lausunto koskien Hennan asemaa:

        Liikennevirasto on osallistunut eri neuvotteluihin Hennan asemaan liittyen. Palavereissa on eri kerroilla ollut mukana joko kunnan, Uudenmaan Elyn, LVM:n VR:n ja Liikenneviraston edustajia.

        Junaliikenteen toimivuuden kannalta on tärkeä että pidetään olemassa oleva rataverkko ja niihin liittyvät turvallisuus ja ohjauslaitteet hyvässä kunnossa. Näin varmistetaan parhaiten junaliikenteen täsmällisyys jatoimivuus. Tässä rahoitustilanteessa Liikennevirastolla ei ole käytettävissä rahoitusta uusien asemien rakentamiseen.

        Hennan asema nähdään mahdollisesti tulevaisuuden asemana, jos sinne tulee tarpeeksi maankäyttöä ja sen seurauksena matkustajia. Karkeana arviona käytetään,että lähellä asemaa tulisi olla vähintään 20 000 asukasta, jotta matkustajia olisi riittävästi. Asemalle tulee olla hyvät joukkoliikenneyhteydet seudulta ja liityntäpysäköinti mahdollisuudet aseman houkuttelevuuden parantamiseksi. Tällä hetkellä radalla kulkee Z junia, joita valtio tukee.

        Hennan aseman rakentaminen ei ole Liikenneviraston ohjelmissa tällä hetkellä. Rautatieliikenteessä toimenpiteiden toteutus tulee ohjelmoida hyvissä ajoin,jotta junaliikenteelle aiheutetaan mahdollisimman vähän haittaa. Nyt päätetyt toimenpiteet toteutuvat vuosina 2017-2018. Jos Hennan aseman toteutukseen olisi nyt käytettävissä rahoitus, toteutus olisi mahdollista noin 2 vuoden kuluttua.

        Hah hah ,,siinäpä teille liikenneviraston tekstiä. Jos teillä olisi nyt rahoitus niin saattaisi 2 vuoden kuluttua jotain tapahtuakin mutta sori vaan , heh heh,,rahoitusta ei ole. Joten piiiiitkälle menee ja vielä pitemmälle että asukasluvut saatte kohdilleen. Hah hah...kyllä nyt on mieli mustana.


      • Lällällääää

        Yessssssss!


      • tonttuleikki

        Kiitos tiedosta veli-keput. Olette nyt tonkineet kasaa kunnolla ja saaneet homman selvitettyä. Ei voi muuta todeta kuin totuus on nostettu esiin. Nyt sitten jatkossa siellä valtuustossa olette sitä mieltä ettei niitä maa alueita osteta lisää asutukseen kun ei sitä juna asemaakaan saada. Tuskin teistä monikaan pystyy enemään panemaan ja tekemään uusia asukkaita Hennaan.


      • henrysaari

        Tarkoitat menemään panemaan, varmaan yrittävät mutta tuskimppa enää pystyvät.


      • VaravaltuutettuA
        Selväätekstiä kirjoitti:

        Tässä teille liikenneviraston lausunto koskien Hennan asemaa:

        Liikennevirasto on osallistunut eri neuvotteluihin Hennan asemaan liittyen. Palavereissa on eri kerroilla ollut mukana joko kunnan, Uudenmaan Elyn, LVM:n VR:n ja Liikenneviraston edustajia.

        Junaliikenteen toimivuuden kannalta on tärkeä että pidetään olemassa oleva rataverkko ja niihin liittyvät turvallisuus ja ohjauslaitteet hyvässä kunnossa. Näin varmistetaan parhaiten junaliikenteen täsmällisyys jatoimivuus. Tässä rahoitustilanteessa Liikennevirastolla ei ole käytettävissä rahoitusta uusien asemien rakentamiseen.

        Hennan asema nähdään mahdollisesti tulevaisuuden asemana, jos sinne tulee tarpeeksi maankäyttöä ja sen seurauksena matkustajia. Karkeana arviona käytetään,että lähellä asemaa tulisi olla vähintään 20 000 asukasta, jotta matkustajia olisi riittävästi. Asemalle tulee olla hyvät joukkoliikenneyhteydet seudulta ja liityntäpysäköinti mahdollisuudet aseman houkuttelevuuden parantamiseksi. Tällä hetkellä radalla kulkee Z junia, joita valtio tukee.

        Hennan aseman rakentaminen ei ole Liikenneviraston ohjelmissa tällä hetkellä. Rautatieliikenteessä toimenpiteiden toteutus tulee ohjelmoida hyvissä ajoin,jotta junaliikenteelle aiheutetaan mahdollisimman vähän haittaa. Nyt päätetyt toimenpiteet toteutuvat vuosina 2017-2018. Jos Hennan aseman toteutukseen olisi nyt käytettävissä rahoitus, toteutus olisi mahdollista noin 2 vuoden kuluttua.

        Hah hah ,,siinäpä teille liikenneviraston tekstiä. Jos teillä olisi nyt rahoitus niin saattaisi 2 vuoden kuluttua jotain tapahtuakin mutta sori vaan , heh heh,,rahoitusta ei ole. Joten piiiiitkälle menee ja vielä pitemmälle että asukasluvut saatte kohdilleen. Hah hah...kyllä nyt on mieli mustana.

        Ei ole rataa ilman asemia! Asema tulee. Kepulaiset maajussit ei sitä tarvitse mutta muut kyllä.


      • ekskepu
        VaravaltuutettuA kirjoitti:

        Ei ole rataa ilman asemia! Asema tulee. Kepulaiset maajussit ei sitä tarvitse mutta muut kyllä.

        Joo,hiukan yksinkertaista porukkaa tämä kepun maajussisiipi valtuustossa....


      • Onnea-Ola

        Asema toki tulee, Orimattila maksaa. Junahan ei tule kuitenkaan pysähtymään parin rusakon takia :) Asema jos vaatii tuon 20 000 asukasta asemanympärille niin se tavoite ei tule täyttymään ennen vuotta 2844


      • kepulipoijaat

        Nyt sitten nusimaan poijaat jos pystytte että saadahan väkeä lissää. Asema voitaisii saada sitten jo vuonna 2841 jos ollaan reippahia.


      • Hyviinusimaaollaha

        Mie oon kokkari ja oomma nusinu jo kaikki hommat täs kyläs. Mitähä myö viäl nusittas piloolle? Urheelutalova ja vuakratalova emme oo viäl nusinna...


      • Keskustaisbest

        Me keskustalaiset joudumme kantamaan vastuun Orimattilasta.


      • tonttujariittää
        Keskustaisbest kirjoitti:

        Me keskustalaiset joudumme kantamaan vastuun Orimattilasta.

        Turhaa on kaikkien kepulien elvistellä. Vasta nyt muutama uusi kepu valtuutettu ryhtyi vastustamaan tyhmää henna hanketta ja onneksi valtio ei lähde rakentamaan turhaa asemaa. Vanhat kepu vallut ovat olleet yhteis tuumin olleet koko hölmön asunto-alueen rakaentamisen ja aseman puolesta. Ei sitten mitään järkeä näillä päätäjillä.


      • Keskustantämäehdotus

        Nyt alatte suunnittelemaan pikaisesti liittymää moottoritieltä ja vanhalta tieltä alueelle. Teollisuutta voisi alkaa kiinnostamaan. Kunhan työpaikat tulevat niin perässä seuraa työntekijät ja asuntojen rakentajat. Jotkut muutkin pääkaupunkiseudulla työssäkäyvät voivat kiinnostua paikasta ja muualta tänne muuttavat. Asema ei ole ainut autuaaksi tekevä asia. Tuuliharjallakin mahdollisuus kehittyä siinä samalla. Muuten saattavat olla kohta lopetuslistalla.


      • Kansakoulunkäynyt
        Selväätekstiä kirjoitti:

        Tässä teille liikenneviraston lausunto koskien Hennan asemaa:

        Liikennevirasto on osallistunut eri neuvotteluihin Hennan asemaan liittyen. Palavereissa on eri kerroilla ollut mukana joko kunnan, Uudenmaan Elyn, LVM:n VR:n ja Liikenneviraston edustajia.

        Junaliikenteen toimivuuden kannalta on tärkeä että pidetään olemassa oleva rataverkko ja niihin liittyvät turvallisuus ja ohjauslaitteet hyvässä kunnossa. Näin varmistetaan parhaiten junaliikenteen täsmällisyys jatoimivuus. Tässä rahoitustilanteessa Liikennevirastolla ei ole käytettävissä rahoitusta uusien asemien rakentamiseen.

        Hennan asema nähdään mahdollisesti tulevaisuuden asemana, jos sinne tulee tarpeeksi maankäyttöä ja sen seurauksena matkustajia. Karkeana arviona käytetään,että lähellä asemaa tulisi olla vähintään 20 000 asukasta, jotta matkustajia olisi riittävästi. Asemalle tulee olla hyvät joukkoliikenneyhteydet seudulta ja liityntäpysäköinti mahdollisuudet aseman houkuttelevuuden parantamiseksi. Tällä hetkellä radalla kulkee Z junia, joita valtio tukee.

        Hennan aseman rakentaminen ei ole Liikenneviraston ohjelmissa tällä hetkellä. Rautatieliikenteessä toimenpiteiden toteutus tulee ohjelmoida hyvissä ajoin,jotta junaliikenteelle aiheutetaan mahdollisimman vähän haittaa. Nyt päätetyt toimenpiteet toteutuvat vuosina 2017-2018. Jos Hennan aseman toteutukseen olisi nyt käytettävissä rahoitus, toteutus olisi mahdollista noin 2 vuoden kuluttua.

        Hah hah ,,siinäpä teille liikenneviraston tekstiä. Jos teillä olisi nyt rahoitus niin saattaisi 2 vuoden kuluttua jotain tapahtuakin mutta sori vaan , heh heh,,rahoitusta ei ole. Joten piiiiitkälle menee ja vielä pitemmälle että asukasluvut saatte kohdilleen. Hah hah...kyllä nyt on mieli mustana.

        Miksi ihmeessä koko hanketta on ajettu eteenpäin jos tuollaista tekstiä on tullut liikennevirastolta? Eivätkö meidän päättäjät osaa lukea vai onko tekstin ymmärtämisessä jotain vaikeaa. Näin kansakoulun käyneelle se on kyllä aivan selvää mitä siinä tarkoitetaan.


    • Henkilötesiin

      Kuka huomasi, että tiedotteessa sanottiin myös olleen kaupungin edustajia? Mikseivät olleet informoineet muita? Olivatko vain kokoomuslaisia , jotka asiaa ovat ajaneet ja yrittivät salailla, jotta olisivat voineet vielä lisää rahojamme tuhlata? Ketkä siellä neuvotteluissa olivat olleet? Nimet julkisuuteen! Mikä ihmeen salaseura kaupunkiin on pesiytynyt?

      • reilupeli

        Sama salaseura ja hyvä veli järjestelmä on "johtanut" Orimattilaa jo viimeiset 20 vuotta. Vasta nyt muutaman uudet valtuutetut ovat kyseen alaistaneet mokomat junttaajat ja oman edun ja yritystensä etuja ajavat.


      • Kataisentökkyräjengi

        Talous olisi sen 5 milliä enemmän plussalla jollei kokkarit olisi niinpaljoa tökkyröineet Hennoineen.


    • puupäät

      Olisikohan kokkareilla paikallaan julkinen anteeksi pyyntö Hennan aseman rakentamis huijauksesta?

      • Varavaltuutettu1

        Olisikohan sinun palattava peruskouluun kertaamaan suomen kielen oikeinkirjoitussäännöt ja vasta sitten alkaisit kirjoitella näille palstoille.


      • Kyyläystä
        Varavaltuutettu1 kirjoitti:

        Olisikohan sinun palattava peruskouluun kertaamaan suomen kielen oikeinkirjoitussäännöt ja vasta sitten alkaisit kirjoitella näille palstoille.

        Hyvä Varavaltuutettu1. Olet sinä sitten pilkun*ussija, mitä et ymmärtänyt edellisen kirjoittajan kirjoituksesta. Vai halusitko pönkittää huonoa itsetuntoasi, takertumalla pariin kielioppivirheeseen. Kyllä nyt kaikki tietää kuinka fiksu ja älykäs sinä olet, käytöstapojasi kun vielä hiot, voit sinäkin kirjoitella tänne uudestaan.


      • törrökösesiellä

        Samaa mieltä edellä kirjoittavan kanssa. Turhaa saivartelua, jos joku ei välttämättä hallitse yhdyssanoja. Selvän tuosta tekstistä ottaa, jos vähänkin omaa ja käyttää järkeään. Taitaa vittuilija olla itse se kuuluisa leikkijunaratamies omine asemajuttuineen.


      • Mahakipiänaurusta

        Hienoa puhetta kaikilta koko tekstijonossa,
        Lisää tämmöistä niin saadaan muuttoliike poispäin Orimattilasta ja kauan kaivattu liitos Lahteen on jo Pennalan portilla.
        Jos te kirjoittajat olette oikeasti Orimattilasta niin sääliksi käy teitä , sairautta on se sääli, mutta tämän pitäjän kohdalla sekin on mahdollisuus.


      • einaurata

        Samaa mieltä, alkaa olemaan loppulaulun aika Orimattilassa. Vanhat jäärät ja nykyinen toimimaton virkamiesjohto ovat saattaneet Orimattilan lähes katastrofiin, joka näkyy tulevan viiden vuoden aikana. On syöty enemmän kuin tienataan ja kassavarantoa huonoille päiville ei löydy kuin Kymenlaakson Sähkön osakkeet. Kunnanjohtaja Aaltosen rakentama vahva talous on nyt syöty.


      • Valtuutettu
        einaurata kirjoitti:

        Samaa mieltä, alkaa olemaan loppulaulun aika Orimattilassa. Vanhat jäärät ja nykyinen toimimaton virkamiesjohto ovat saattaneet Orimattilan lähes katastrofiin, joka näkyy tulevan viiden vuoden aikana. On syöty enemmän kuin tienataan ja kassavarantoa huonoille päiville ei löydy kuin Kymenlaakson Sähkön osakkeet. Kunnanjohtaja Aaltosen rakentama vahva talous on nyt syöty.

        Lue kaupungin uusi tilinpäätös ja kirjoittele vasta sitten. Tase on vahva ja ylijäämää n. 6 milliä. Harvalla kunnalla näin hyvin. Tämän vaalikauden valtuuston puheenjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan tiukan ohjeistuksen ja Pieskin ja Suikkasen työn ansiota.


      • heikkoaon
        Valtuutettu kirjoitti:

        Lue kaupungin uusi tilinpäätös ja kirjoittele vasta sitten. Tase on vahva ja ylijäämää n. 6 milliä. Harvalla kunnalla näin hyvin. Tämän vaalikauden valtuuston puheenjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan tiukan ohjeistuksen ja Pieskin ja Suikkasen työn ansiota.

        Jep. Vielä pystyttiin kikkailemaan kun budjetti oli mitoitettu ylisuureksi ja saadaan näin mukamas säästöä aikaan. Katso sinne kirstun pohjalle mitä on syöty vuosien saatossa holtittomalla taloudenpidolla. Kaikista pahimmat vuodet ovat vasta tulossa ja silloin ei ole rahaa edes peruspalveluihin.


      • Valtuutettu

        Tule itse kahden vuoden päästä hommiin, jos nyt kukaan sinun kaltaisiasi äänestää. Et näytä ymmärtävän talousasioista pätkääkään. Siis että koko valtuusto olisi hyväksynyt ylimitoitetun budjetin ja samoin keikkaillut tilinpäätöksensä. Liian paksua!


      • uusiavoimiakehiin

        Samaa mieltä täällä. Valtuutettu, katso kaupungin rahakirstun pohjalle ja ennakoi edes hieman mitä tuleman pitää. Hennankin unelmasi on jo kaatumassa perättömiin asemalupauksiin. Sinne olette syytäneet jo 5 milliä rahaa. Ilman mitään vastinetta nyt ja tulevaisuudessa. Että sellaisia talousneroja olette.


      • varamieskehiin
        uusiavoimiakehiin kirjoitti:

        Samaa mieltä täällä. Valtuutettu, katso kaupungin rahakirstun pohjalle ja ennakoi edes hieman mitä tuleman pitää. Hennankin unelmasi on jo kaatumassa perättömiin asemalupauksiin. Sinne olette syytäneet jo 5 milliä rahaa. Ilman mitään vastinetta nyt ja tulevaisuudessa. Että sellaisia talousneroja olette.

        Näin se on, että viime vuosien päättäjät ovat olleet suuruudenhulluja Hennansa kanssa. Se ei todellakaan kerro heidän talousosaamisestaan muuta kuin sen että ei ole mitään järkeä. Jos olisin valtuutettu niin eroaisin ja perustelisin eroni, etten valitettavasti osaa ja ymmärrä talousasioita enkä paljon muustakaan. Tulkoon varamies tilalle.


    • Missä_asema

      MILLOIN SE HENNA TULEE?! Tässä on jo vuodesta 2001 Hennaa viety eteenpäin eikä mitään ole saatu aikaan, EI MITÄÄN AIKAAN ja sitten joku tollo vielä tekee aloituksen jonka mukaan " Henna tulee" MILLOIN SE TULEE? OLISI PITÄNYT JO TAPAHTUA TOSI PALJON ENEMMÄN KUN ON TAPAHTUNUT !

      Mikä siinä Hennan asemankin tulossa KESTÄÄ ja KAUANKO KESTÄÄ ??? Haluatko että itse vastaan .... ASEMAA EI TULE KOSKAAN!

      Kuka on niin tollo että luulee vielä Hennan nousevan " Kukoistukseensa" ?????

      Kohta 15 vuotta Hennaa on jollakin tavalla viety muka eteenpäin, mutta jokainen joka menee siellä käymään, jos edes löytää sinne, niin huomaa että mitään ei ole tapahtunut - MITÄÄN EI SIIS OLE TAPAHTUNUT!!!!

      Joku nyt vastuuseen tästä asiasta, että miljoonia on saatu menemään, MUTTA MITÄÄN EI OLE SAATU AIKAAN!

    • Sieltäkömallituli

      Montako kaupunkia on syntynyt Suomeen keskelle metsää väkisin rakentamalla? Kyllä ne luontaisesti ovat tähän mennessä muodostuneet. Nämä meidän kokkari päättäjät nyt vaan sattuvat olleet lukeneet samaa Aku Ankkaa kaikki, jossa Roope setä rakensi kaupungin keskelle ei mitään. Mutta erona oli ,että Roopella oli hillot perstaskussa valmiina. Liikennevirastonkin taisi itse omistaa ja rataverkonkin junineen.

      • Sosiologityttö

        Suomen kaikki kaupungit ovat historian saatossa syntyneet metsien keskelle. Eihän täällä alkujaan muuta ollut kuin metsää.


      • sosiologipoika
        Sosiologityttö kirjoitti:

        Suomen kaikki kaupungit ovat historian saatossa syntyneet metsien keskelle. Eihän täällä alkujaan muuta ollut kuin metsää.

        Samaa mieltä sosiologitytön kanssa. Kaikki on syntynyt metsään ja metsässä. Myös niin syntyy Henna. Siellä myös nairahan.


      • Metsäänmenivätjoo

        Se on totta mitä sanotte. Odotetetaan nyt sitten, kunhan se alkaa itsekseen sinne metsään syntyä. Niinhän se on väitteenne mukaan ennemminkin tapahtunut. Paikka ei vaan taida olla kovin loistava kun luontainen muuttoliike on ollut aikojen saatossa poispäin. Ei ennenvanhaan väkisin alettu asemia vääntämään ,ennenkuin tarve oli todellinen. Ihmiset elivät ja olivat ja alueet kehittyivät omaan tahtiinsa. Yleensä asutus alkoi sieltä missä oli mahdollisuudet elämiseen, kuten vesistöjen ääreltä. Tarpeen mukaan sitten rakennettiin ja yleensä kirkosta alettiin. Perässä seurasivat kaupat, koulut, työpaikat,yms. Hennassa eivät täyty mitkään asumiseen ja olemiseen edellyttävät kriteerit. Vähän järkeä juttuihinne pliis.


    • Kärkölänauru

      Ernomainen idea tämä Henna. Pitää onnitella, kun siellä Orimattilassa osataan ja panostetaan. Ei ole jääty paikalleen polkemaan, vaan uutta rakennetaan. Näin samalla säästyy rahat sossueläteistä, kun ei tarvitse niitä hyysätä vaan raha sijoitetaan Hennaan, josta alkaa pian tulemaan kultamunia.

    • KummaKoijarinen

      Joo, Henna tuloo! Uusimmassa OlutExtrassa kaupungin kehítyspäällikkö kertoi juuri tuosta vähähiirisestä Hennasta. Ekokaupungissa metaanipäästöjen määrää tullaan merkittävästi vähentämään. Tämä tarkoittaa että Hennan kaupan myyntivalikoimaan ei tule mm. hernekeittoa tai herneitä. Uudenlaisella tuulipussilla pyritään myös keräämään ns. haittapäästöt talteen ja tuottamaan niistä energiaa. Energiaa saadaan myös akkukäyttöisistä resiinoista. Kun junaliikenne hieman viivästyy niin kaupunki hankkii tuonne 538 resinaa jolla työmatka pääkaupunkiseudulle sujuu leikiten ja samalla liike-energia varataan akkuihin. Koska junakin on käymässä vanhanaikaiseksi niin kaupunki rakentaa Hennasta pääkaupunkiseudulle maailman suurimman liukumäen.

    • seonhennaannyt

      Kovasti nuoret jonottavat tontteja Hennasta. Harmi kun kaupunkin kaavotus osasto ei ehdi niin nopeesti kaavottamaan. Onneksi taas pian ostetaan lisää maata Hennasta. Parilla kymmenellä millillä.

      • Seonpennalaanyt

        Kovasti se näköjään ottaa kokkareiden kunnianpäälle kun asemaa ei tulekaan ja sitämyötä koko hanketta. Vai valehteliko kansanedustaja taas toistamiseen infotilaisuudessakin? Edellinen kertahan oli ennen vaaleja s marketilla. Kannattaisi jo sunkin myöntää se että susiks meni.


      • Olinpaikalla

        Niinhän tuo siellä infossa kuului sanovan, jotta hanke kaatuu jollei asemaa tule. Näin sen kyllä kaikki ymmärsivät.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6679
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4320
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2740
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2070
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1613
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1427
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1104
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1061
    Aihe