Pirkkaniksit poliisin seurannan välttämiseksi

Xgvghjhj

Mikäli olet jostain syystä saanut poliisin hakkeriosaston seuraamaan liikkeitäsi, on olemassa muutamia nyrkkisääntöjä joita kannattaa noudattaa, jolloin voit liikkua missä haluat ilman että hakkeri tietää sijainnin. Kannattaa kiinnittää huomion myös moneen muuhun asiaan, mitä poliisin tekniikan työntekijät käyttävät hyväkseen, ja joka on suurimmassa osassa tapauksissa suoraa ilkivaltaa josta koituu seurattavalle harmia ja jopa kustannuksia.

1. Mikäli mitenkään mahdollista, lopeta internetin käyttö kokonaan. Jos omistat tietokoneen se on 100% varmuudella hakkeroitu ja verkkoliikennettä seurataan 24/h. Jos joudut kuitenkin käyttää nettiä, ole tarkkana ettet paljasta netin kautta minne olet menossa iltaa viettämään ym. asioita, jolloin poliisi ei tule pilaamaan iltasi.

2. Jos ja kun omistat puhelimen, älä missään nimessä omista älypuhelinta. Älypuhelin on lastenleikkiä hakkeroida, ja sijaintisi näkyy cm tarkkudella hakkerin tietokoneennäytöllä missä tahansa liikut. Parasta olisi ettei puhelinta käytä ollenkaan, mutta jos kuitenkin on pakko, niin olisi hyvä olla vanha luuri 90-luvulta jossa ei ole GPRS tekniikkaa. Valitettavasti kaikki puhelimet ovat hakkeroitavissa, mutta se on huomattavasti vaikeampaa jos ei voida käyttää wi-fi- bluetooth- ja GPRS-yhteyksiä.

3. Luultavasti autosi on sen verran uusi, että siitä löytyy ainakin jonkinlainen tietokone ja erilaisia komponentteja joita hakkeri voi käyttää hyväkseen. Muutamien vuosien vanhat autot sisältää jo niin paljon tekniikkaa internetyhteyksillä, että näitä poliisin hakkeri voi jopa halutessaan kaapata täysin haltuunsa ja vaikka estää käynnistämisen.

4. Jos olet tarkassa seurannassa, poliisiauto tekee päivittäin kierroksen ja tarkistaa onko autosi kotipihalla. Jätä auto kotiin ja kulje kävellen niin paljon kun mahdollista. Pitempiin matkoihin käytä taksia, mutta älä missään nimessä tilaa sitä kotiovelle jolloin paljastat lähteväsi jonnekin. Kävele lähimmälle taksitolpalle tai ota lennosta auto, tai pyydä ohikulkijan soittaa sinulle taksi.

5. Muista että jos tietokoneesi ja matkapuhelin ovat hakkeroitu, niitä voi helposti käyttää salakuunteluun ja niistä voi myös katsella kuvaa mitä teet kotona. Pidä läppäreistä aina akku poissa, sillä siitä voi salakuunnella vaikkei kone edes ole päällä. Sama pätee myös puhelimiin, akku ehdottomasti pois. Esim. iphone älypuhelimissa ei voi irroittaa akkua, jolloin sinua salakuunnellaan niin kauan kun puhelimessa on edes 1% virtaa jäljellä, ja HUOM!, ei auta vaikka puhelin olisi suljettu niin siitä voi kuunnella hyvin tarkasti mitä ympärillä puhutaan.

6. Tuskin tarvitsee edes erikseen kertoa, että älä käytä navigaattoreita. Tom-tom navigaattori on suosituin ja siksi myös helpoin hakkeroitava, mutta ei sillä merkillä ole mitään väliä. Jokaiselle laitteelle löytyy omat työkalunsa hakkeriosastolta.

7. Luultavasti omistat television joka on valmistettu 2000-luvulla, ja josta löytyy erilaisia yhteyksiä nettiin. Jos tietokoneesi tai puhelimesi on hakkeroitu, on hyvin todennäköistä että sinua tarkkaillaan myös telkkarin kautta. Tämän huomaat helposti mm. sillä että häiriöitä esiintyy saatanan paljon lähetyksissä, ja hakkeri voi halutessaan tehdä kiusaa nopeuttamalla tai hidastamalla kuvaa vastaanottimelle, jolloin ohjelmaa on mahdotonta katsoa.

8. Voit myös harhauttaa liikkumistasi siten, että pidät puhelinta päällä, mutta jätät sen kotiin. Silloin voit käyttää autoasi eikä luultavasti poliisipartio tee päivän kierrosta jos tekniikanosasto näkee yhteyksistä että olet kotona. Tähän menetelmään on hyvä jättää radio päälle taustalle, jolloin ei hiljaisuus epäilytä.

9. Muista että poliisilla on käytössään tuhansia valvontakameroita ympäri kaupunkeja, ja voivat hakkeroida käyttöönsä minkä tahansa yrityksen tai yksityisen henkilön valvontalaitteet.

10. Paras tapa välttää hakkerien seurannat on yksinkertaisesti palata takaisin ajassa, aikaan jolloin ei vielä ollut kännyköitä ja internettiä. Jos luovut tietokoneista, puhelimesta ja laitteista jotka käyttävät internettiä, voit melko vapaasti hengittää ja kuljeskella ilman että nämä molopäät sinua seuraa. Silloin heille jää ainoaksi ja viimeiseksi oljenkorreksi saada lupa oikealle ja viralliselle seurantalaitteelle, jota onneksi ei sentään ihan heppoisasti myönnetä ilman helvetin hyviä perusteluita.

5

744

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elä

      11. jos kuitenkin haluat elää normaalin kansalaisen elämää nauttien elämäntarjonnasta ilman vainoharhaisia kuvitelmia...pidä asiasi kunnossa, ja elä yhteiskunnan sääntöjen puitteissa.

    • yllp

      Osittain tuokin kommentti totta.mutta kyllä se punikki poliisi osaa vainotakin ja aiheetomasti..mihinkäs se lunotonsa kätksi? tosin ne toimet kohdistetaan aina heikompiin..kuten maan tapa vaatii ja kukas sitä uskaltaskaan vahvempiinsa kajota...ja totuushan on että nuo älypuhelimet sun muut on nimenomaan kehitetty siten jotta seuranta olis mahdollista.ja niitä seuranta oikeuksiahan poliisissa nimenomaan on vaadittu ja saatu.joten molemmat näkemykset edellä on oikeita ja samasta asiasta tosin,eihän virka/lois valtaa saanut arvostella venäjälläkään stalin aikanakaan..

      • Sdczfcf

        Täysin totta, onneksi Suomessa ei sananvapaudesta saa vankilatuomioita...


    • Gbhbghbhg

      Peitä teipillä tai jollain muulla kaikki mikrofonit tableteissa, puhelimissa, televisioissa ja tietokoneissa. Tietenkin myös kamerat. Toisaalta se ei ole tämän jälkeen enää kivaa, kun ei voi aiheuttaa hakkerille kuulovaurioita viheltämällä suoraan mikkiin juuri silloin kun hän sitä vähiten odottaa. Ikäviä juttuja juosta korvaklinikalla

      • Torkkelsson

        "kun ei voi aiheuttaa hakkerille kuulovaurioita viheltämällä suoraan mikkiin juuri silloin kun hän sitä vähiten odottaa. Ikäviä juttuja juosta korvaklinikalla"

        On sinullakin sitten tietämättömän fantasiat. :-P Kuvitteletko pikku tyhmyri, että vastapäässä on kuulokkeiden äänenpaine niin kova, että se mitään kuulovaurioita aiheuttaisi? Laputahan vähälahja siitä matkoihisi ja rupea elämään rehellisesti, niin ei tarvitse poliisille niin uhitella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe