Mitä Mira Varheelle tapahtui?

Joogimyös

marraskuussa kadonneen Mira Varheen kuolinilmoitus oli tänään hesarissa,
eli tapaus on kai selvinnyt?
R.I.P.

voimia Miran omaisille ja tutuille.

32

4759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minfostaluin

      Löytyi maaliskuussa hukkuneena.

    • Anonyymi

      Täytyy nostaa tämäkin tapaus esille, kun jutun Miran tapauksesta satuin lukemaan. Hänhän tosiaan löytyi 13.5.2015 Seurasaaren läheisyydestä, kuitenkaan ei siitä paikasta josta häntä oli (ilm.matkapuhelimen löytymisen vuoksi) aiemmin mm.poliisin toimesta etsitty. Miran katoamispäivä oli 7.11.2014, hän oli ennen katoamistaan kertonut tulevansa vanhempiensa luokse saunomaan, mikä oli heille tavanomaista viikonloppuisin. Miran vanhemmat asuivat tuolloin Huopalahdessa, ja Mira oli vähän aiemmin saanut Jätkäsaaresta itselleen asunnon(myös mainittu asunnon olleen Kalliossa vielä tuolloin??).

      Lähinnä minua jää mietityttämään tuo Miran viimeisen päivän reitti : Mira oli viettänyt katoamispäivän iltapäivän yliopiston tietokoneluokassa, josta lähti raitiovaunulla Aleksanterinkadulta pohjoiseen suuntaan. Raitiovainussa hän sai ilmeisesti puhelun äidiltään, jossa saunomaan tulo varmistettiin ja sovittiin.
      Tosin Miralla ei ollut (kostean sään takia) ilmeisesti tarvitsemaansa kuulolaitetta korvissa, joten hän ei mahdollisesti kuullut kaikkea tarkasti mistä puhuttiin.
      Kuulovauriot hän oli saanut yli 10 vuotta aikeisemmin kun oli joutunut raitiovaunussa satunnaisen pahoinpitelyn uhriksi. Koulukodista karannut poikajoukko oli potkinut ja kuristanut häntä, pahimmat vauriot hän sai tapauksen vuoksi juurikin korvien alueelle.

      Myöhemmin kun Miran äiti oli tarkistanut Miran asunnon hän oli huomannut siellä kertomansa mukaan tyhjentämättömän kauppakassin. Myös jääkaapin ovi oli jäänyt huolimattomasti raolleen. Voisiko nämä seikat jotenkin viitata äkkilähtöön asunnolta, koska kiire ei kai kuitenkaan ollut?!!
      Joku noita Helsingin alueita paremmin tunteva voisi kertoa miten Jätkäsaaresta (vaiko Kalliosta, jos ei ollut vielä muuttanut??) kuljetaan yleensä Seurasaareen?! Onko välillä jokin yleinen lenkkeily-tm.reitti?!

      Joka tapauksessa seuraavana päivänä Miran puhelimeen vastattiin, vastaaja oli löytänyt puhelimen nurmikolta Seurasaaresta. Kauempaa puhelimen löytöpaikasta, Seurasaaren läheltä Mira seuraavana keväänä löytyi. Kuolinsyyksi todettiin hukkuminen, eikä elimistöstä löytynyt mitään ylimääräisiä aineita, joita esim.itsetuhoisuustapauksissa olisi voitu käyttää.
      Mira oli siis paljon raskaitakin aikoja kokenut, mutta myöskin lahjakas akateemisesti koulutettu 42 vuotias nainen, jolla oli elämässä suunnitelmia mm.jatko-opintojen suhteen. Koska elämässä oli parhailleen menossa positiivinen vaihe, tuntuu itsetuho siinä mielessä kovin epärealistiselta. Muita selityksiä ei hänen tapaukselleen kuitenkaan olla saatu, koska epäilyksiä ei ole juurikaan muuhun tapauksessa ollut.
      Julkisuudessa Mira Varhe muistetaan lähinnä "kadonneena joogaopettajana" silloisen uutisoinnin ajoilta, mutta joogaharrastus oli vain yksi osa hänen elämäänsä.

      Lähinnä tämän tiivistelmän tähän kirjoitin hetken mielijohteesta, mutta myös hieman miettien olisiko katoamisen ajankohtiin kuitenkin voinut liittyä jotakin, josta tutkinta ja omaiset eivät ole voineet olla tietoisia, en tiedä. Vaikuttaa vain siltä, että mitään syytä ei itsetuhoon lopulta ollut, paitsi ehkä ed.mainitun tapauksen johdosta kuulovamma, joka olisi saattanut myöhemmin johtaa jopa täysin kuuroutumiseen. Siihenkin hän oli varautunut.

      Ei voi olla mainitsematta sitäkään, että Mira Varheen lähiomaiset eivät saaneet mitään ammattiapua aikoinaan tapauksen johdosta, vaikka ainoan tyttären kuolema vei heiltä ilmeisen pitkäksi aikaa toimintakyvyn. Eri paikoista apua pyytäessä on kuulunut vain "ei kuulu meille" - toteamus, joka näissä tapauksissa tuntuu tulevan niin ikävällä tavalla usein vastaan. Jos omaisen katoaminen ja kuolema eivät ole ammattiavun arvoinen paikka tämän yhteiskunnan mielestä, niin mikä sitten on?!
      Mira Varheen omaiset ovat myöskin joskus pahoitelleet sitä, että "netissä on tyttärestä kirjoitettu huhuja kaikkitietävästi" - sävyyn. Koetin tässä koota faktoja, jotta tämäkään monella tavalla lahjakas, ja ilmeisen sympaattinen kadonnut ja sittemmin kuolleena löytynyt nainen ei unohtuisi, tai jäisi "tapaukseksi". Ehkä jotain havaintoja viimeisistä ajoista voisi vieläkin joku antaa, vaikka tapausta ei olekaan löytymisen 13.5.2015 jälkeen enää millään tavalla käsittääkseni tutkittu ...

      • Anonyymi

        Pahempi jos olisi ollut ainoa lapsi.


    • Anonyymi

      Vaikuttikohan tuo kuulovamma Miran tasapainoelimiin?

    • Anonyymi

      Oli siis ainoa lapsikin.

      Ja tasapainoelimen mahdollisesti aiheuttamaa (mahdollista) sekavuustilaa pohdin tuossa itsekin kovasti. Tuntuisi jopa olemassa olevilla tiedoilla hyvin mahdolliselta...

    • Anonyymi

      Jos päädytään Seurasaareen raitiovaunulla, niin silloin ei suuntana ole kaiketi voinut olla Kallio. Mira sai äidiltään puhelun raitiovaunuun noin 20:15 (monessa eri lähteessä on NOIN samat minuuttit). Eikä myöskään Jätkäsaari.

      Mutta mikäli Suoraan koettanut mennä Huopalahteen, niin silloin ratikkareittin varrelle Seurasaari tulee. Ja miksi ei olisi koettanut, koska noinkin myöhään illalla Mira oli vanhempien luokse ollut saunomaan menossa?!!
      Tuskin olisi turhaan puhunut saunomisesta, mikäli ei olisikaan ollut sinne tulossa. Sairauskohtaus varmaan hyvinkin todennäköinen, ja itsetuhoisuus varsin epätodennäköinen. Voisiko jotain muita mahdollisuuksia edelleenkin olla mahdollista??!!

    • Anonyymi

      Voihan se olla, että äiti oletti Miran olevan rautiovaunussa vaikk istui bussissa. Matkakortin tiedoistahan tuo kulkuväline selviäisi. Itse en kyllä usko itsemurhaan.Kuka menisi mustaan ja kylmään mereen marraskuussa ilman rauhoittavaa lääkitystä tai unilääkkeitä.
      Kyllähän näitä omituisia tapahtumaketjuja on olemassa, kuten se tampereen tapaus jossa lenkkeilijä hortoili kadulla saatuaan iskun päähänsä. Vieläkään ei tiedä mitä tapahtui ja puoli kalloa on tipotiessä.

    • Anonyymi

      Alussahan tässä epäiltiin vaikka mitä, miten ei monessakaan tapauksessa tehdä. Eli on voinutkin olla kovin mahdollista, että matkareitit oli silloin virallisesti tarkistettu.

      Mirahan oli koulutukseltaan muistaakseni teatteritieteentutkija. Ja korkeasti koulutetut on näissä tutkimuksen aloituksissa heti lapsien ja vanhuksien perään kolmansina. Tietysti myös Varhe oli myöskin kuulovammainen.

      Mutta onko tarkasti miesystävä (joka paljastui vanhemmillekin vasta kuivumassa olleista vaatteista) ja hänen mahdollinen alibinsa tutkittu?! Ja muitakin tapaamisia voinut olla reitin varrella mahdollisia, joista ei ole kukaan läheinen ollut tietoinen ...

    • Anonyymi

      Monesti jos ulkomaalainen maahanmuuttaja on pakolainen, niin epäilyä riittää puolelta, jos toiseltakin. Tässä tapauksessa käsittääkseni hyvinkoulutettu amerikkalainen, jota ei ole epäilty hetkeäkään.

      En väitä (enkä ole väittämättä) että miesystävä olisi syyllinen. Kuitenkin tässä tapauksessa näkee paljon asenteita suhteessa muihin tapauksiin.

      Kuitenkin tutkinta toimi kun Varhe oli korkeasti koulutettu. Mutta amerikkalaista miesystävää ei paljon ole julkisuudessa kuultu epäillyn, koska oli ei-pakolainen, ja kaiketi korkeasti koulutettu myös.

    • Anonyymi

      Tietysti jos tästä etsisi jotain draamaa, niin olikohan amerikkalaisella muita suhteita josta Mira sai tietää. Ehkä halusi nähdä omin silmin ja siksi tuo Seurasaari kiekaus. Mitähän työpaikkoja siinä lähistöllä.

      • Anonyymi

        Niin, jos amerikkalaisella miehellä oli toinen, tai vaikka useampiakin muita naisia? Taikka sitten oli vakooja tai kaksoisagentti?! Tai sitten myi jotain epäilyttävää, ja MV sai tietää tästä jotain?!

        Ehkä ihan realistisesti parhaat vaihtoehdot sairauskohtauksen jälkeen?!

        Mutta jos tätä joku haluaisi vielä tutkia, niin amerikkalaismiehestä varmaa pitäisi aloittaa, tiedä sitä, että johtaisiko mihinkään?!


      • Anonyymi

        Niin, jos amerikkalaisella miehellä oli toinen, tai vaikka useampiakin muita naisia? Taikka sitten oli vakooja tai kaksoisagentti?! Tai sitten myi jotain epäilyttävää, ja MV sai tietää tästä jotain?!

        Ehkä ihan realistisesti parhaat vaihtoehdot sairauskohtauksen jälkeen?!

        Mutta jos tätä joku haluaisi vielä tutkia, niin amerikkalaismiehestä varmaa pitäisi aloittaa, tiedä sitä, että johtaisiko mihinkään?!


    • Anonyymi

      Kuitenkin, koska miesystävän alusvaatteitakin oli ilmeisesti MV:n kylpyhuoneessa (tai jossain) narulla kuivamassa, on suhde ollut vielä ainakin voimissaan. Ja kaiketi korkeintaan alle viikko on edellisestä tapaamisesta ...

      Sikäli tätä miesystävää olisi vähintään pitänyt kuulla tähän tapaukseen liittyen. Vai eikö tosiaan kukaan tutuistakaan häntä tuntenut, koska vanhemmille tämä MV:n seurustelu oli ilmeisesti täysin uusi asia ...

      • Anonyymi

        Jos pyöritti monta naista yhtäaikaa ja Mira tiesi tai ei välittänyt. Ehkä alibi piti.


    • Anonyymi

      Mielestäni Varheen tapaus rinnastuu mm.Birgitta Silanderiin. Tai yleensä niihin harvoihin tapauksiin, jotka jokseenkin päivänvalossa on Hki:n keskustasta, tai sen lähialueilta kadonneet.

      Joka tapauksessa liian itsestään selvästi tämä jätetty sen kummemmin tutkimatta. Tutkittiinko esim.Varheen sähköpostiviestintä, tai kännykän vastaava?!

      Amerikkalainen miesystävä tuli läheisille, eli vanhemmille yllätyksenä. Mutta olisiko voinut olla myös muita mieskavereita tms., joihin olisi yhteyksiä paljon pidetty ...

      • Anonyymi

        Tapahtui siis edellisenä syksynä Silanderiin nähden. En tiedä, miten kaukaa haettua, mutta voisi Silander olla jäänyt löytymättä, mikäli vastaavilla alueilla jäänyt veteen ... Aika harvinaisia Hki:n keskustan lähialueilla kuitenkin vastaavat tapaukset on ...


    • Anonyymi

      Mitähän Miralla oli päällä löydettäessä. Tuntomerkeissä katoamishetkellä oli että pitkä talvitakki ja reppu. Oliko nämä sitten päällä kun ruumis löytyi.Loogisesti olisi jättänyt ne rannalle. Ihmisethän riisuutuu hukuttautuessa.Se on jotenkin meidän logiikassamme. Jos oli niin ottiko joku repun ja kamat ja heitti puhelimen nurtsille..

      • Anonyymi

        Millä logiikalla haluaa löydettävän alastomana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millä logiikalla haluaa löydettävän alastomana?

        En usko että menisi reppu selässä tai pitkä talvitakki päällä veteen jos sinne on vapaaehtoisesti mennyt vaan jättänyt ne rannalle. Jotkut jättää kenkänsäkin.


      • Anonyymi

        Aika harva kyllä vapaaehtoisesti riisuutuu marraskuussa, ja enemmän taikka vähemmän itsetuhoisena menee siitä sitten veteen. Se kai tässä minua eniten on ihmetyttänytkin ...


    • Anonyymi

      Tuntuisi, että mikäli hukuttautui, niin teki sen sairaskohtauksen tai muistihäiriön vallassa. Muutan elämässä meni nyt hyvin, ja noin myöhään syksyllä ei tarkoituksella moni itsetuhoisesti hukuttaudu.

      Entä minne meni se amerikkalainen miesystävä, oliko tuolloin Helsingissä vielä??!

      Sairauksia toki oli, mutta oliko ne sillä tolalla, että esim.muisti tai ajan/paikan taju totaalisesti heikkeni ...

    • Anonyymi

      Mira oli älykäs ja viehättävä. Miesseuraa on voinut olla monestakin suunnasta enemmänkin tarjolla.

      Asunnoltaan löytyi miehen vaatteita pyykistä. Onkohan esim.dna - tutkinnassa varmistettu, että oli se sama amerikkalainen mies ...

      • Anonyymi

        Kiintoisaa kyllä monikin yksityiskohta. Myös mielestäni, että "miehen" vaatteita löytyi kuivumasta. Oliko Mira myöhästynyt vanhemmille menosta nimen omaan siksi, että olisi "miestä" tavannut sitä ennen, ja sieltä yliopiston tietokoneluokasta lähdön jälkeen?!

        Ei ole kuitenkaan myöhästymiselle mitään käytännöllisempää syytä kai löytynyt?! Tuntuu vaan, että kaikkea ei tässä ole esillä vielä ollut, oliko Varheella esim.paljon tutkijan töitä, tai tekikö töitä muualla??!

        Se että Miran asunnolla oli kaiketi (???) ruokakassi tyhjentämättä ja jääkappikin auki (???), niin voi viitata vaikka mihin, jonkin äkillisen muisti- taikka muun sairauden lisäksi myöskin muuhunkin äkkilähtöön asunnolta.
        Jos amerikkalaisen miesystävän DNA:ta ei ole tutkittu(???) niin ei voida olla varmoja tosiaankaan, etteikö Miralla olisi voinut olla toistakin miesystävää.

        Milloinhan Mira oli viimeksi tavannut tämän amerikkalaisen ystävänsä? Entä ketä muita enemmän tai vähemmän säännöllisesti oli vieraillut Miran viimeisellä asunnolla?!
        Voi olla, että Miran menehtyminen oli esim.sairaudenkin aiheuttama, mutta mielestäni tässä ei ole vaan viimeistä sanaa sanottu, koska mikään ei anna selityksiä vielä kaikkeen ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiintoisaa kyllä monikin yksityiskohta. Myös mielestäni, että "miehen" vaatteita löytyi kuivumasta. Oliko Mira myöhästynyt vanhemmille menosta nimen omaan siksi, että olisi "miestä" tavannut sitä ennen, ja sieltä yliopiston tietokoneluokasta lähdön jälkeen?!

        Ei ole kuitenkaan myöhästymiselle mitään käytännöllisempää syytä kai löytynyt?! Tuntuu vaan, että kaikkea ei tässä ole esillä vielä ollut, oliko Varheella esim.paljon tutkijan töitä, tai tekikö töitä muualla??!

        Se että Miran asunnolla oli kaiketi (???) ruokakassi tyhjentämättä ja jääkappikin auki (???), niin voi viitata vaikka mihin, jonkin äkillisen muisti- taikka muun sairauden lisäksi myöskin muuhunkin äkkilähtöön asunnolta.
        Jos amerikkalaisen miesystävän DNA:ta ei ole tutkittu(???) niin ei voida olla varmoja tosiaankaan, etteikö Miralla olisi voinut olla toistakin miesystävää.

        Milloinhan Mira oli viimeksi tavannut tämän amerikkalaisen ystävänsä? Entä ketä muita enemmän tai vähemmän säännöllisesti oli vieraillut Miran viimeisellä asunnolla?!
        Voi olla, että Miran menehtyminen oli esim.sairaudenkin aiheuttama, mutta mielestäni tässä ei ole vaan viimeistä sanaa sanottu, koska mikään ei anna selityksiä vielä kaikkeen ....

        Oliko tämä mies siis nainen?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko tämä mies siis nainen?

        Ei kai sentään ollut, mutta kun miehestä ei mitään yksityiskohtia olla kerrottu, niin ei tiedetä kuin kansalaisuus ja sukupuoli, kaiketi niin?

        Tässähän on siis ollut useampi asia, mikä ei täsmännyt normaaliin :

        - Ruokakassit avaamatta ja jääkaapin ovi auki
        -Miehen vaatteita löytyi pyykkinarulta kuivamasta
        - Myöhästyminen, jolla ei olla kerrottu mitään merkittävää syytä
        -Lopulta löytyminen merestä, ja vieläpä kaikin puolin erikoisesta paikasta suhteessa kulkuyhteyksiin.

        Voi olla, että kukaan ulkopuolinen ei liittynyt tähän mitenkään. Sitten vaan menettänyt ajan ja paikan tajun, kun ruokakassit jääneet tyhjentämättä, myöhästynyt ilman syytä, ja löytyi lopulta hukkuneena merestä. Valitettavasti näin, mutta ainahan tuollasille unohteluilla on syitä löydettävissä. Pahoittelen, mutta tämä tapaus vaivaa minua edelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kai sentään ollut, mutta kun miehestä ei mitään yksityiskohtia olla kerrottu, niin ei tiedetä kuin kansalaisuus ja sukupuoli, kaiketi niin?

        Tässähän on siis ollut useampi asia, mikä ei täsmännyt normaaliin :

        - Ruokakassit avaamatta ja jääkaapin ovi auki
        -Miehen vaatteita löytyi pyykkinarulta kuivamasta
        - Myöhästyminen, jolla ei olla kerrottu mitään merkittävää syytä
        -Lopulta löytyminen merestä, ja vieläpä kaikin puolin erikoisesta paikasta suhteessa kulkuyhteyksiin.

        Voi olla, että kukaan ulkopuolinen ei liittynyt tähän mitenkään. Sitten vaan menettänyt ajan ja paikan tajun, kun ruokakassit jääneet tyhjentämättä, myöhästynyt ilman syytä, ja löytyi lopulta hukkuneena merestä. Valitettavasti näin, mutta ainahan tuollasille unohteluilla on syitä löydettävissä. Pahoittelen, mutta tämä tapaus vaivaa minua edelleen.

        No oliko nuo ruokakassit Miran ostamia. Yhdelle ihmiselle kassikaupalla ruokaa?


    • Anonyymi

      Eikö ole edes yritetty selvittää kuka asunnolla ollut? Luulisi jonkun tietävän jos seurustellut, naapurit, kamerat, dna...?

      • Anonyymi

        Eiköhän se ole tiedossa ,koska Miran puhelin löytyi.Mutta jos ruumiista ei löytynyt vammoja ja se on kuitattu itsemurhaksi niin ei ole mitään syytä tämän salaperäisen miehen selvittämiseksi. Ja jos ei itse halua puhua Mirasta ja hänen mielentilastaan niin se on hänen oikeutensa. Vanhemmille se tietysti on vaikeaa koska heillä on vain kysymyksiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän se ole tiedossa ,koska Miran puhelin löytyi.Mutta jos ruumiista ei löytynyt vammoja ja se on kuitattu itsemurhaksi niin ei ole mitään syytä tämän salaperäisen miehen selvittämiseksi. Ja jos ei itse halua puhua Mirasta ja hänen mielentilastaan niin se on hänen oikeutensa. Vanhemmille se tietysti on vaikeaa koska heillä on vain kysymyksiä.

        Eihän tuo itsemurhalta vaikuta, joten viimeksi seurassa oleita pitäisi kuulustella ja selvittää tekemiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän tuo itsemurhalta vaikuta, joten viimeksi seurassa oleita pitäisi kuulustella ja selvittää tekemiset.

        No outoahan se on että ruokakassit jätetty eteiseen ja jääkaapin ovi auki. Ihan kuin olisi tullut äkkilähtö himasta. Ehkä oli tarkoitus viettää miehen kanssa himassa viikonloppu. Mira tulee himaan ja ukko on puhelimessa. Ukko ei kuule, että ovi on käynyt. Ukko sössöttää puhelimeen i cant come but i love you hot chocolate ja muuta amerikkalaista hapatusta. Mira jäykistyy ja lähtee hiljaa pois. Soittaa sitten mutsilleen että voikin tulla. Mutta ei tule.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No outoahan se on että ruokakassit jätetty eteiseen ja jääkaapin ovi auki. Ihan kuin olisi tullut äkkilähtö himasta. Ehkä oli tarkoitus viettää miehen kanssa himassa viikonloppu. Mira tulee himaan ja ukko on puhelimessa. Ukko ei kuule, että ovi on käynyt. Ukko sössöttää puhelimeen i cant come but i love you hot chocolate ja muuta amerikkalaista hapatusta. Mira jäykistyy ja lähtee hiljaa pois. Soittaa sitten mutsilleen että voikin tulla. Mutta ei tule.

        Niin, ja outoa voisi olla myöskin se, että Mira puhelin löytyi 8.11.-14 täysin eri paikasta, mistä Varhe löytyi seur.keväänä 13.5., mikähän oli tuokin etäisyys tarkalleen?
        Tietenkin voi puhelimenkin pudottaa monesta syystä, mutta tässä ei kuitenkaan ole koskaan kaiketi selvinnyt se varma syy niin moneen huolimattomuuteen. Erikoista että kulkenut kuitenkin vähän oikeaan suuntaan, mutta matkalle mahtui niin monta "mutkaa"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No outoahan se on että ruokakassit jätetty eteiseen ja jääkaapin ovi auki. Ihan kuin olisi tullut äkkilähtö himasta. Ehkä oli tarkoitus viettää miehen kanssa himassa viikonloppu. Mira tulee himaan ja ukko on puhelimessa. Ukko ei kuule, että ovi on käynyt. Ukko sössöttää puhelimeen i cant come but i love you hot chocolate ja muuta amerikkalaista hapatusta. Mira jäykistyy ja lähtee hiljaa pois. Soittaa sitten mutsilleen että voikin tulla. Mutta ei tule.

        Niin, ja outoa voisi olla myöskin se, että Mira puhelin löytyi 8.11.-14 täysin eri paikasta, mistä Varhe löytyi seur.keväänä 13.5., mikähän oli tuokin etäisyys tarkalleen?
        Tietenkin voi puhelimenkin pudottaa monesta syystä, mutta tässä ei kuitenkaan ole koskaan kaiketi selvinnyt se varma syy niin moneen huolimattomuuteen. Erikoista että kulkenut kuitenkin vähän oikeaan suuntaan, mutta matkalle mahtui niin monta "mutkaa"?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe