Kattopalvelut.com-kokemuksia?

Mökinkatto

Onko kellään kokemusta Kattopalvelut.com-nimisestä firmasta katontekijänä?

375

10981

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Varoitus

      Pyytävät maksun etukäteen Varokaa! Remontit myöhässä aikataulusta monta kuukautta! Asentajat Virosta ja Venäjältä.! Työntekijöiden vaihtuvuus on kova.

    • Varoitus

      Multirax Oy/Kattopalvelut.com Velkomustuomio 8.7.2015. Lähde: Taloussanomat.

    • katotonkaveri

      Veivät etumaksun ja kattoa ei kuulu!!! Mitä voin tehdä?

    • Sädettib

      Meillä tehtiin vihdoin aluskate kaksi viikkoa sitten kolmen kuukauden odottelun jälkeen, mutta peltejä ei vielä ole koska kuulema näin syyskuun lopussa on pelleistä niin kova kysyntä niin eivät ole näitä saaneet. Toivottavasti muovit katolla eivät päästä vettä. Varmaan kohta konkurssissa tämä firma! Täyttä huijausta!

      • vemoxfi

        peltiä saa aina


      • Varoitus

        Konkurssi kypsä firma. Kattopalvelut.com/Multirax Oy/Enmiendo Oy...Samaa huijausta. Velkaa ja verovelkaa tällä kokoonpanolla satoja tuhansia! Luotto luokitus alin! Takuut ei tule pitämään.


    • EX-kattomies

      Näytti olevan ainakin Heinolassa eestin poikia katolla.. Eikä jälki kovin kummoista, muutenkin touhu hieman epämääräistä

    • 1a2a3a

      Aika venkuloita ei välttämättä pidä mitä lupaa

    • pettetty

      kadun että päästin Multiraxin kattoagentit ovesta sisään,vesi seisoo katolla niin kuin ennenkin ,eikä firma vastaa teoistaan.

    • heinolasta

      Muutto reumalta itä-häme talolle. Tstoväki potkittu pihalle lomia pitämään. Palkat maksamatta ja kait palkkaturvan kautta lähtevät hakemaan. Miks myös laskutettu töistä joita ei ole aloitettu eikä aloiteta kun tavaraa ei saa kun käteisellä.
      itse en käsiäni tohon laittas enkä olisi missään teoissa niitten virolaisten tai firmojen kanssa. Rahat vaan menis kankkulankaivoon.

      • Tääonniinnähty

        Enmiendo Oy perustettu 15.05.2014 ja nyt jo menossa nurin. Selkeästi laitettu pystyyn rahan tahkoamiseksi omaan taskuun ja firma nurin. Haisee,,,,,ja pitkälle.


    • heinolanlikka

      Onhan toi moraalitonta eikä tollasesta ole etua yritykselle.heinola on niin pikku paikka että eiköhän uskottavuus ole jo mennyt. Konkka edessä, eihän siel ole enää kuin talkooväkeä.hauskaa joulua

    • zatkovi

      Munaton valehtelija firman johdossa.

    • plaaninmäki

      Tj ei vastaa puhelimeen. Kaikki palkat rästissä. Tos edellä oli kommennti. Eiköhän heinola ole sen verran pieni paikka et toimintaa vaikeeta jatkaa. Hienoo kuitenki et mersu kulkee. Eipä siel oo enää kun yks sihteeri ja joku ihan varmaan uudenfirman juosupoika. Ei tossa oo moraalin kans mitään tekoo.

    • jossdago

      Verovelkaa lähes 50th ja muuta vajaa 60th.palkat maksamatta ja laittomia irtisanomisia toimistolla. Asentajat käy rähjäämässä toimistolla palkkojen perään. Kuka tollasta uskoo tai viittii mitään tilata. Eipä niitä vastuita voi välttä.velkasaneeraus alotettu 5.11.201,5 ja määräaika 22.12.2015 lahden käräjäoikeudesta et silleen. Uus fiRma ffc tai ffg. Tekstiviestejä ja vuokratyömiehiä, ne niitä virolaisia asentajia joille palkat maksamatta myös.piisaa lakimiehillä hommia ja ilmasta oikeusapua löytyy.turpaan tulee kunnolla ja liksat palkkaturvan kautta, sen lisäks mahd oikeudenkäytikulut.kaikennäköstä yrittäjää se maa päällän kantaa

    • uunodg

      Heinolassa toimivana yrittäjänä voin todeta että uskottavuusongelma on melkoinen, ei pelkästää heinolassa. Suomi on pieni maa ja mYös ympyrät. Hyvä kello kantaa kauas,huono kauemmas.

      • qöst

        Eiköhän tuo ole selvä. Työntejöiden pitää vain ilmoittaa vastustavansa saneeraushakemusta palkkasaatavien osalta ja asia sillä selvä. Palkat tulevat aikanaan palkkaturvan kautta viivästyskorkoineen, siinä ei tulkinnanvaraa. Sinällään ikävää koska yrittäjä kuitenkiñ tietoinen sanktioista ja haitasta saneerauksen osalta. Eipä kovi syvällisesti tarvitse yritystalouteen perehtyä kun näkee kuinka kyseessä konkan pitkittäminen. Kuinkahan paljon lähipiiriä takaamassa, heidän ongelmansa ja tietoinen valinta. En missään tapauksessa susita yhteistyötä tai asiakassuhdetta.


    • teoria

      Liian suuret hallintokulut. Liikaa westmacin vuokra-autoja- oma mersu. Vuokrakiinteistössä suuret vuokrat. Huonot työnjohtajat jotka ei hallinnut tehtaviään. liian paljon puhelinmyyjiä joista osa tehottomia.(olisi voitu hoitaa kahdella hyvällä myyjällä, liikaaa käytäväkottaraisia) asennusporukka ei pysynyt mukana. Kun saa tilatut kattokaupat tehtyä ei käteisongelmaa. Uskon saneeraukseen täysin. Porskuttaa jatkossa.

      parin kolmenmiehen kirvesmiesryhmä voittaa kattoremontit, ulkovuoriremontit, ikkunanvaihdot. kivijalankorjaukset, lämpöpumpunvaihdot, piippuremontit, putkiremontit. keittiökalusteremontit., yms mennentullen ja kilpailukykyisesti isoihin firmoihin nähden kun ne hallintokulut on pieniä se on fakta se. Suosikaa paikallisia pieniä

      • niinniinniinteoriaa

        niin teoria niin teoriaa


      • Rockin917

        Olen ollut tsto töissä ko.firmassa,eikä mennyt kauaa kun puheet/teot eivät kohtaa. Ja tämä on fakta.


    • teoria

      se on vaan niin täyttä totta. Harvassa humppapuhelintyössä pääsee näihin tileihin! Ei mitään teoriaa!

    • Teoria2

      Teoria. Puhuit täyttä asiaa. Päälliköllä on kuulema hahmottamisongelma ja se on huomattu. Eikä ole ihan jokaisella matikan tunnillakaan ollut. -entinen työntekijä,kunnes huomasin......

    • JP123jp

      Oletko koskaan nähnyt isoa ja tyhmää miestä? JP on juuri sellainen. Siinä yhdistyy molemmat hänen itse sitä huomaamatta.

    • JP123jp

      Positiitista hänen oman puheensa mukaan on,että hän on eteläpohjanmaalta.Minä olen ja tällaiset vietiin navetan taakse ja sieltä tuli ihan uusi ihminen.

    • JP123jp

      JP n ajatuksena on palkata naisia,niin se taas tekee,vaikka EI usko niiden tehokkuuteen,mutta kun ne tulevat millätahansa palkalla. Olen nähnyt. Ja kun oli viimeksi oikein vähän niinkuin päällikkö (nainen) Uskoi kaiken vaikka sanoin.Tämä talo kaatuu 6 kk. Ja kaatui (nainen ei tietenkkään uskonut ja sai kenkää niinkuin muutkin) Miten tähän sitten oikein suhtautus naiset hyvät?

    • ödkxä

      Tottakai paikallista pitää suosia. Oi sit valita ketä suosii. Saneeraus kaatuu kun duunarit ilmottaa vastustavansa palkkasaatavien takia. Möis mersun ja maksas palkat. Kyllähän tossa on kyse myös maksuhaluttomuudesta. Karkas mopo käsistä. Hyvä ois olla itselle rehellinen eikä jauhaa ja syyllistää toimistoväkeä tai asentajia

    • töllinukkokesäasukas

      Remonttia pohtivana pyrin toki selvittämään taustoja. Kuulemani tai havaisemani eivät toimi suosituksena. Asiakkaiden työkohteet kesken tai tehty miten sattuu. Voisiko joku perustella miksi ko yrityksen palveluita pitäisi käyttää? En missään tapauksessa suosittele tai itse tule käyttämään .

    • KiinnostunutTahtomattaan

      Onko jollakulla tietoa mikä firman tilanne tällä hetkellä? Pyöriikö työmaat? Onko niitä? Onko palkat maksettu?

    • väkäjäkä

      Liksat maksamatta. Mun kuuleman mukaan palkkaturvan kautta haetaan. Ei muuta kun selitystä. Saavat kuitenkin hetken kuluttua viivästyskorkoineen. Voi olla hiukan hankala hakee saneerausta kun noi tulee julki. Onhan noita nähty

    • Rockin917

      Onkohan ex-henkilöstöpäälliköllä lusikka sopassa mukana? Tuntuu taloudellisesti menevän todella hyvin...

    • entinenkatto

      Kuulemani mukaan henkilöstöpäällikkö otti itse loparit ja päätti työsuhteensa alta 2kk työn jälkeen. Pitää nostaa hattua koska tämmösenä aikana ei moni uskalla vastaavaa kait tehdä.eiköhän se oma talous hoidu töitä tekemällä ja säästämällä. Sen mitä kuullu ni kaveri ois oikeesti ollu hyvä ja miettiny duunareita.ei kait sellaset katsokaan kovin pitkään tota touhua vaan uskalta tomia.meidän firmas tollasta tarvittas.

    • jemujeps

      Mikä siinä oikeesi hatuttaa jos joku pärjänny rehellisellä työllä. Eiköhän tj oo tehny omat ratkasunsa ja ne ollu vääriä.ihan samaa et ekaks on toimistoväen vika sen jälkeen asentajien vika sen jälkeen työpomon vika ja sen jälkeen henkilpomon vika mut vikaa ei oo itses yhttään. Kunhan vaan ois oikeesti työpaikkoja heinolas tai sellasia tulis

    • dfrrgvbddd

      Me tehtiin pellikatto puretuista 200 litran tynnyreistä, pikkasen kupruilee kun ei saanu peltiä ihan suoraksi. Saumoihin laitettiin parasta jeesusteippiä kahteen kerrokseen, että ei pitäs vuotaa. HIntaa uudelle katolle tuli 80 euroa.

    • vieraallatöissä

      Ei yrittäjjälle pidä antaa mahdollisuus nostaa firma jaloilleen jos sitä oikeasti tahtoo. Olipa miten vaan mut itse oon sitä mieltä et jos asiakas haluaa uuden katon ja sen vilä maksaa on katto laitettava. Asentajille siivoojille toimistoporukalle pitää palkat maksaa ajallaan ja sovitulla tavalla. Se määrätään myös laissa. Eikö firmassa ole ollut talOuspäälikköä joka hoitas näitä juttuja vai tj itse säätänyt asiat? Kyllähän on jo juttua liikkéellä suuntaan ja toiseen. Oisko ollu syytä keskittyy olennaiseen eikä lähtee laajentamaan. Yrittäjänä olo vaatii paljon ja itsestä ei sellaseen ole. Ihan turha kuitenkaan hakee szyypäitä toimitotytöistä asentajista tai muusta porukasta vaan pitäs sitten tunnustaa omat virheet että sellasta ei tuu jatkossa jos tominta voi jatKaa

    • Taavetti2012

      Ompi jätkä oikeudessa, maksamattomien pallkkojen vuoksi, joten jos toimii yrittäjänä älkää ottako mitää siltä!!

    • pakkastapukkaa

      Sopuratkasu ois aina kaikkein paras vaihtoehto mut sellaseen pitää olla oikeesti halua eikä venkoilua. Onneksi systeemi palkkojen osalta toimii. Toin e n juttu sitten noi asennustakuut sun muut. Siks itse otan aina isomman firman joka toiminu vuosia vaik se Tietty kalliimpi oliskin.

    • laiturivinossaj

      Eikö akuperäinen kysymys lìittynyt yhtiöön katontekijänä? Mielenkiintoista kuinka keskustelu laajenee ja näkemystä löytyy suuntaan jos toiseen. Jos työ on hyvää, takuu toimii ja kaikki menee kuen sovitaan ei pitäisi olla ongeelmia. Toinen asia on tuo viestiketjussa kuvattu saneeraus jalikviditeettiongelma. Eiköhän jokasen pitäisi saada palkka työstä jota on tehnyt. Sen kyseenalaistaminen ja laiminlyönti on törkeää. Pelkästään se on jo negatiivinen mikäli se pitää paikkansa. Oma proktimme ajankohainen vasta vapun aikoihin. Toivtaan että yritys saneeraukseen pääsee ja että palkat maksetaan ajallaan taI ilman palkkaturvaa. Kyse on kuitenkin kallista investoinnista eikä taustan selvitys ole lainkaan perusteetonta. Jos vastaavaa tai nuvattua taustalla ei se refe Re nssinä toimi. Itse en kuitenkaan näkisi estettä miksi en ko firmaa lähestyisi. Hinta ja laatu kohtaavat. Mökkiläisenä minua kiinnostaa katto, ei niinkaan yrityksen sisäinen kuohunta. Jatkumoa toivotan ja sateisia säitä tai tuulisia kelejä jotta voisimme töitä ihmisille ja ammattimiehille tarjota. Eihän tämä lama muuten taitu

    • seimilep

      Jos palkkoja ei huomenna tilillä, kaatuu 100%.

    • calossikirsti

      1. Yhteys te toimistoon
      2. Täyttää palkkaturvahakemus ja kuvata tilanne
      3. Yhteys Aviin ja sieltä työsuojelupiiriin
      4. Dokumenttien toimitamattajättäminen lain edellyttämällä tavalla aiheuttaa sanktioita joihin viranomaisten puututtava.
      5. Odotusajjanpalkka, perustuu saataviin, 6 päivää.
      7. Mikälityönantaja tai palkanmaksaja ei hoida lakiinpeustuvia velvoitteittaan on saneraus todella hankalaa eikä siinä vaiheessa enää keskustelu tai selitykset auta.
      8. Maksamattomille palkoille myös lainmukainen viivästyskorko.
      yhteys siis välittömästi te tstoon,sekä aviin.
      9. Lomarahat myös huomioitava palkkalaskelmassa.

    • Laiturisuorassa

      Nurinhan se menee se on 100%. Mikä voi enää pelastaa? Jos saneeraus menisikin läpi ei löydy enää uskottavuutta eikä työntekijöitä. Peli on nyt pelattu ja se on 100 varma!

    • onhannäitänöhty

      Eipä ihmetytä miksi vaan virolaisia asentajia, sielläkin vaihtuvuus hirvittävä. Vika tietty asentajissa. Oikeasti kuka menee töihin josta ei saa palkkaa. Mökkitalkoot asia erikseen ja niihinkin talkoovakuutuset.

    • asioitaseuraava

      Onko tj oikeesti sitä mieltä et toimisoväki ja asentajat on asennevammasia kun pyytävät palkkoja maksuun? En mä ainakaan menis tai ois kiinnostunt tollasesta. Joku mainitsi turun suunnan, onko vastaavvaa siellä myös. Eiköhän toi tuhkimotarina ala olla loppusilausta vaille valmi.

    • jääkukka

      Jos tuo pitää paikkansa on se todella surullista. Työ ja siitä saatava palkka antavat mahdollisuuden elämän suunnitteluun sekä sosiaalisen ympäristön ja irtautumismahdollisuuden menneestä. Epätoivo ja kaltoinkohtelu saattaa olla syy voimattomuuteen ja paluu entiseen koetaan parempana vaihtoehtona. Ei tällaisilla inhimillisillä tekijöillä ole ikävä kyllä sijaa moisessa toiminnassa.

    • runoystävä

      H.C Andesenisa olen pitänyt satsetänä mutta heinolan kulttuurielämä saa mukavaa vaihtelua kun satusetä löytyy omasta kaupungistamme. Eikun kirjastoon tuokioita pitämään eskarilaisile. He varmasti uskovat toisin kuin aikuiset.

    • steppaava

      Surullisinta tietysti nuo maksamatomat palkat mutta mys se ettei ko yrittäjä edes häpeä toimiaan. Toivottavasti kesä tulisi pian jotta hän voisi ostaa uuden kukkamekon.

    • oiaikojaoitapoja

      Jos tai kun yrtys on hakeutumassa saneeraukseen palkkasaatavat ohittavat muut velkojat. Ne suoritetaan ensin ellei muutoin niin palkkaturvan kautta. Pelkästään palkkaturvahakemusen lähetys ja sen kirjaaminen kertoo suurimmille ja toki kaikille velkojille yrityksen maksuvalmiudesta jopa maksuhalukkuudesta. Onko kyseessä aito halu tervehdyttää yritystä uudelleen toimintakuntoiseksi vai onko kyseessä juridinen kikkailu edessä olevan konkurssin pitkittämiseksi sitä emme tiedä. Tomintatapa anta kuitenkin mahollisuuden pitkittää prosessia ja velvoitteiden suiritusta. Saneeraushakemus on julkinen asiakirja jonka kuka tahansa voi tilata puhelimitse lahden käräjäoikeudesta joko sähöpostitse tai paperiversiona toimitettavaksi. Sama dokumentti on materiaali jonka suurimmat velkojat saavat ja se toimitetaan heille lausuttavaksi ja he palauttavat sen takaisin käräjäoikudelle näkemyksineen. Tämä lausuntokierros kestää reilun viikon. Jos jollakulla on palkka tai muita saatavia tulee lähettää sähöposti oikeuteen ja vapaamuotoisesti ilmoittaa vastustansa saneerausta omien esim palkkasaatavien johdosta. Peliaikaa sìis 21 22 pv saakka jolloin hakemus lausuntokierrokselta palaa. Saneeraushakemuksen hyväksyminen on hankalaa ellei peräti mahdotonta jos taustaĺla palkkasaatavia viivästyskorkoineen.

    • Kiukkunen

      Mitenkäs käy niille asiakkaille jotka ovat jo maksaneet etumaksua. Kannattaako ottaa kuluttajasuojaan jo nyt yhteyttä vai poliisiin?

    • käteistä

      Yhteyttä välittömästi molempiin ja vaatia mahdollisesti jo maksetut etumaksut takaisin välittömästi

    • Katellaanjosko

      Täällä katto vielä kesken. Työt etenee, mutta verkkaisesti. Saas nähdä valmistuuko? Työnjälki ihan hyvää.

    • palkkaturva

      Palkkaturva maksaa maksamattomat palkat, haluaa yrittäjältä ensin selvityksen. Mutta maksaa kuitenkin ja hakee niitä senjälkeen yrittäjältä pitkään!

    • Mitävarten

      Miksi yrityssaneerausta pitäisi työntekijöiden vastustaa, jos on annettu loparit ja palkkaturva maksaa? Ei ummarra!

    • eipalkkojavai

      Jos minulla olisi saatavia, vastustaisin saneerausta. Kyse periaatteesta ja tavasta kuinka ajattelen ha suhtaudun. Miksi minun pitäsi suoda mahdollisùs venko i luun. Ootoikeesti sitä mieltä että jos et saa palkkasi niin ota vastaan kaikki ja ole hiljaa. Yrittäjiä pitää rohkaista mutta millasia sitä vois pohtia. Meinaat että velkojien pitäs antaa velat anteeks ym ja sama ralli jatkuu. Eiköhän verottaja ja ilmarinen ome vastaavan kans ollu tekemisis ja tiettä humpan juonen.

    • pilkillö

      Miksi pitäS vastustaa jos loparit on annettu. Kuka oikeesti tollasta kyselee. Jos itse oisin tossa tilanteessa niin tottkait vastustan. Jos saisin liksan tilille niin sen jälkeen mulle yks maku mitä firmalle tapahtuu. Ei tuu saneraukseen pääsemään jos vastustetaan. Mahtaa tj v..ttaa kun sen huomaa. Eipä tjn muijankaan passais paljon pullistella asiantuntijana. Kumma juttu miten voi heittäytyy tietämättömäks. Miten toi turku onko siel samat taustat ja sit einolaan tultu. En mä yhtään ihmettele noita virolaisia sun muitta asentajia, eivät tiedä omia oikeuksiaan.ilmankos ei suomalaisa ookkaan ollu töissä

    • tiilerikuk

      Jos joku hullu maksaa ennakkoon se maksaa remppoja jotka ois pitäny tehä aikaa sitten mut ne ei valmistu kun tavaraa vaan käteisesllä. Eli käytännössä sä maksat noitten kattorempoista jotka jääny kesken. Sillä tavalla saavat tavaraa kohteisiin ja sitten itse ruikutat miks ei homma etene sun psalta. Sit vasta etenee kun joku erehtyy ennalta maksamaan. Itte en penniikään laittas ennen kun vika ruuvi on ruuvattU. Tee vai ehdollinen tili ja vihellä peli heti poikki kun rötväilyä ilmenee. Maksaa kuka tahtoo mut mua ei koko potaska kiinnaosta. Konkka eessä sori vaan

    • torikahvilassakuultua

      EiköHän toi ole nähty. Saneerraushakemus vedetty pois koska useita sitä vastustavia eikä olis menny läpi. Palkkaturva ja rohkeesti joukkokanne kaikilta niiltä joile liksat saamatta. Kulut tulee kiistattomasti menemään vastaajan piikkiin ja valtio varmasti huolen omistaan pitää. Miks ihmeessä pitää venkoilla moisissa asioissa mut eiköhän huomaa että parempi ois olla rehelinen ja tunnustaa virheet. Lapselisuutta toi osottaa ja jostain syystä ko yrittäjä varsin tuttu nimi yrittäjien keskuudessa heinolassa. Taitaapi olla the end.

    • älyköt

      Älyköt ottavat yhteen tosissaan. Mielenkiintoista nähdä kumpi voittaa!

    • kattokassitar

      Ei tuossa ole älykön kanssa mitään tekemistä. Asia on aiva yksiselitteinen. Jos palkkoja ei ole maksettu palkkaturva se hoitaa. Ei yhtiö tai tj näin velvoitteistaan luista vaan valtio npitää huolta. Eri asia sitten jos joku aloittaa oikeusprosessin ja jossa näyttö kantajalta täysin aukoton. Silloin seurauksena oikeudenpäätös ja maksu ulosoton kautta. Palkkaturva toki taustalla. Käräjäoikeuden päätös kantjan hyväksi kasvattavat vastaajan maksuvelvoitetta oikeudenkäyntikulujen sekä juristipalkkioiden suhteessa. Ei yrittäjän tai velvoitteen laiminlyöneen kannattaisi noin pitkälle asiaa päästää. Käytännössä se tulee vaikeuttamaan sekä tulevien yritysten sekä yksityishenkilön arkipäivää esimerkiksi pankkiasioinnissa. Luottokorttien saaminen on mahdollista ainoastaan rinnakkaiskorttina. Jos taustalla yksityisoikeudellisia saamisia on tärkeä muistaa että ilmoittaa ulosottoviranomaiselle parn vuoden välein jotta saatavat eivät vanhene. Eiköhän tuo ole vähän löysässä hirressä roikkumista. Mielenkiinnosta seuranneena ei kai yrittäjiltä, ei kovin mairitteleva viesti voi olla täysin aiheetonta mustamaalausta. Eipä juuri muuta tarvitse kuin katsoa taustat, tiedustella saneerausta ja maksamattomia palkkoja. Yhtälö on vaikea enkä itse ole lainkaan kiinnostunut ko yhtiön pallveluista. Lienee paras että katto tms asioissa turvautuu perinteisiin, tuttuihin ja vakavaraisiinyrityksiin vaikka hinat olisikin korkeampi. Onhan se jollain tavalla kuitenkin tae ja ilman etumaksuja. Korkeintaan ehdollinen tili.

    • marttigus

      Paikallista yrittäjyyttä pitää suosia mutta ei vilunkpeliä. Tarjota töitä heinolassa ja suomalaisille. Näyttää siltä että käytetty vain virolaisia ja venäläisiä ukkoja. Enpä ihmettele yhtään miksi reklamointeja ja vaihtuus hirvittävä. Voipi olla vaikea saada suomalaisia töihin tai mikä nimi siitä onkaan kun palkkaa ei makseta.

    • svensson

      Mitkä ovat lain määräämät sanktiot palkanmasun viivästymisessä? Mikä merkitys on termeillä velallisen epärehellisyys tai konkurssin pitkittäminen? Suomenlaki nämä määrittää eikä laki anna mahdollisuutta sooloiluun. Käsittääkseni lait astukset ja normit koskettavat kaikkia. Ellei näin toimita on seurauksena kaaos. Ikävä kyllä on aina ihmisiä jotka toimivat vastoin näitä periaatteita ja pyrkivät ainoastaan oman edun tavoitteluun pykälistä piittaamatta. Laki on aina heikomman puolella ja se moraalisesti oikein ja kuuluu länsimaiseen kulttuurrin ja oikeuskäytäntöön. Kyse liene väittistä ja näytöstä joita tarvittaessa puntaroidaan. Ei tarvitse perehtyä todennäköisyyslaskentaan arvioidessa jo ennalta lopputulosta. Ajanpelaamisesta ja ihmisten hyväntahtoisuuden käytöstä lienee kyse. Jokasella meillä on velvoitteemme, laskujen masut, vuokrat, ym joita sovitulla tavalla hoidamme. Nyt efekti varmasti voimistuu koska pelleilyn johdosta palkkoja odotellessa eivät ihmiset voi hoitaa sopimiaan velvoitteita. Täysin moraalitonta toimintaa ja johtamiskulttuuria.

    • ralliakatsomassa

      Jep. Eipä tota viestiketjua lukiessa tai vähän kysellessä tartte paljon miettiä käyttääkö firmaa vai ei. Eiköhän jokanen vedä ihan oikeet päätelmät.

    • päreitäpiisaa

      Pysyn vanhas pärekatossa tai päälystän mökin katon vitosen seteleillä. Tulee halvemmaks eikä tartte diibadaabaa kuunnella. En mä ainaskaan halua tollasten venkuloiddn kans olla tekosissa. Kyl kannattaa ekas kysellä ja kysyy tavaratoimittajiltaja asiakkailta. Hoitas vaan omat laskut ja asiat ja liksat. Ihan pokkana liikkuu mut kylil hymyillään. Jos ei oma matikka oo riittäny talousjuttuihin ni miks ei oo ottanu jotain asiantuntijaa heti. Koko hmmasta ihan sama fiilis kun ulkohuussista jota ei oo tyhjennetty

    • järvenpääntalo

      Terveiset järvenpäästä. En todellakaan suosittele en edes naapurilleni.

    • hiihdonystävä

      Kyselkääpä paikallisilta yrittäjiltä, starkilta, wecmanilta tai asiakkailta. Tj tuttu nimi ei kovin myöteisessä mielessä. Ostaa tilaa tai maksaa kuka haluaa. Minä em ja titoa laitan eteenpäin missä ko firma tai taustahekilö onlkaan. Rakennusvalvonta myäs tietää firman ja taustat.

    • poksistapoks

      Ketjussa mainittu mös multirax. Aivan sanlaista toimintaa asiakkaiden ja työntekijöiden osalta pidemmältä ajalta. Oikeasti hieno asia etä ny asiakkaat ja työntekijät antavat asiantuntijoiden hoitaa kuten avi työvoimaviranomaiset ja jopa juristit. Eiköhän historiatieto ja viimeaikojen toiminta aña aihetta toimenpiteisiin.

    • kylmääpukkaa

      Soielkaapa ihan piruuttanne ruukille ja mainitkaa nämä firmat ja tj. Eiköhän sieltä seviä myös tapaa toimia. Eipa kovin kaunista kuultavaa.

      • Ssabi

        Ruukin reklamaatiosta muuten koko aukeaman juttu Hesarissa sunnuntaina. Googleta: hs Ruukki reklamaatio.


    • yrittänytavoitella

      Yrittäkääpä tavoitella tj ta soittakaa toimistoon. Puhelivastaaja päällä eikä soittopyyntöhin vastata. Rännit ruvella ja pitäs olla takuu asennukselle. J...lauta mitä toimintaa

    • jääpallo

      Tottapa haastat. Puheluihin ei vastata

    • polttopuitauuniin

      Voisiko joku vähän valasta. Kattopalvelut, enmiendo, mutirax. Kaikkien khdalla ihan samanlaista luettavaa ja sama kaveri taustalla.

    • heinlankovesta

      Aivan vastaavaa toimintaa aikaisemminkin. Ei kovin paljon tarvitse tehdä salapoliisin työtä tämän selvittääkseen. Mahtaa kotona ja tuttavien luona olla mukavia keskustelutuokioita varsinkin jos oltu takaamassa. Ei järjenhäivää. Onneksi oma katto toistaiseksi kunnossa.

    • jhitsi

      Mä yritin soitella ja puhelu katkastaan. Toises sitten nauha pyörii et asiakaspalvelussa on ruuhkaa. Missä asiakaspalvelussa?

    • kaikenlaistajuu

      Jos maksamattomat palkat menevät palkkaturvaan, aviiv ja työsuojelupiiriiriin tiedoksi ei semeriittinä yrittäjälle toimi. Viranomaiset kommunikoivat keskenään pankeista puhumattakaan. Mikäli tapa toimia on todella kuvatun kaltainen, kuvastaa se täydellistä maksukyvyn puutetta tai vaihtoehtoisesti tyhmyyttä. Eiköhän yrityselämässä yheistyökumppanit selvitä taustoja suuntaan ja toiseen ja sen jälkeen miettivät asiakassuhteen solmimista. Kannattaa ehdottomasti katsoa y tunnuksen avulla tunnusluvut, vastuuhenkilöt. Onko protestilistalla mainintoja tai peräti velkomustuomioita. Näiden olemassaolo ei anna aihetta jatkokeskusteluun. Ainakaan omalla kohdallani

    • hehhehhee

      Ei jumalauta voiola totta. Ffg hesassa ja käyntiosoite lahdessa panimokadulla. Osoitteessa on vvo omistama kerrostalo jossa vuokralaisia. Pääkonttorille listava sijainti. Ei heinola kesäteatteria tarvitse, pellejä ja komediaa näköjään riittää läpi vuoden

    • Kuuhullu2000

      Putin kuulemma omistaa nykyään koko firman. Suunnittelevat Venäjän kuulentoa ja lähtöpaikaksi on valittu Talvivaara. Toinen projekti on vetää salassa meren pohjassa uusi kuumalinja jenkkeihin Heinolan kautta. Varmaa tietoa.

    • hölmöläinen

      syyskuussa tehty sopimus katonteosta . ei taida tulla koskaan valmiiksi. hölmö olin kun liukaspuheinen myyjä oli vastassa. näin turussa 26/ 1 2015

      • Näinonnäreet

        Eipä taida olla myyjillä osuutta remontin valmistumiseen tai valmistumatta jäämiseen. Ne ei ole saaneet sun rahoista euroakaan,kun kuulemma palkatkin jääny saamatta. Kannattaa varmaan syytellä niitä jotka ne rahat on kerännyt ja jättäny remontit tekemättä. Jos ei muu auta nii ainakin rikosilmoitusta kehiin ni syypää selviää.


      • janärhenmunat

        Oli varmaan sama myyntimies kun kävi täälläkin. En luvannut maksaa mitään ennakkoja, siksi eivät varmaan "ehtineet" aloittaakaan katon vaihtoa (onneksi) nyt ajateltuna. Pitää vaan etsiä luotettavampi urakoitsija.


    • atsutesuk

      "Ihan turha itkee jos kämppä tai omaisuutta menee velkojille kuten tulee käymään. "

      Ei muuten mene. Kyseessä on selkeästi ammattimies, joka tietää miten rahaa tehdään!

    • reiskavaan

      Eiköhän toi oo ihan selvä juttu. Meinaat oikeesti että rykästään firma pystyyn minimpääomalla ja otetaan sit velkaa silmät korvat täyteen eikä makseta. Siteen vaan taas uus firma ja silleen. Eiköhän noi pankit, valtio ja ulosotto pidä omistaan aika hyvää huolta. Mulla ainakin pankki kyselly kovasi vakuuksia jos lainaa on ollu tarvis. Sen jälkeen jos homma ei mene sovitulla tavalla rupee pankki köhimään. Sen verran kaverilla taustoja et ei ihme miks ei enää tos uudessa kuviossa oo päättäjänä. Siihen saanu höynäytettyä jokun koulpojan tai pitkäaikastyöttömän. Kyselkäähän vähän fiiliksiä jos virolaisia asentajia näätte. Naapurossa tekivät ja kaikki liitokset falskaa. Kun yrittäny soittaa, luvataan eikä mitään tapahdu. Nykysin ei vastata puhelimeen. Näytti sopparin ja jossa annetaan materiaali ja asennustakuu. Hänellä puusauna josssa sytykkeitä tarvitaan. Firma on tuttu kuluttaja-asiamiehelle

    • juupajuupaju

      Eiköhän tuo ala olla valmista. Joutuu käyttämään bulvaania kun oma nimi ei käy missään. Ykskään pankki ei luotota, selityksen jälkeen korkeintaan tili avataan. Muita palveluja ei pankit tiliin liitä. Perussetti jossa pankit noudattavat itse omaa asiakasvalintaansa ja arviovat kokonaisuuden riskeineen. Ihan mielenkiintosta kuina firma onkin nykyjään heinolan paikallisessa ghettossa, mustikkahaassa kerrostalokämpässä. Sinne kai sitten tulossa joku yrityskeskittymä? Tais mennäsaneeraushakemus hiuakka persiilleen? Siinähän velkojat arvoivat kokonaisuutta ja maksukykyä. Läpimenolle ei mahdollisuuksia, joten vedetty pois määräpäivänä 8.1.2016. Siihenki tosin jatkoaika. Eikö ois parempi tunnustaa tosiasiat ja hoitaa velvotteet ja hoitaa asiat kuntoon. Tollasella pelleilyllä menee vaan hankalammaks ja kaikkihan tietää miten loppupelissä tulee käymään. Duunareitten kannalta toi palkkaturva oikeestaan hyvä juttu kun maksamattomille liksoille saavat viivästyskoron. Nehän sit rysähtää toimarin niskaan ja kuten tidetään voutilla on hyvä muisti ja keinot. Useemman vuoden juttu kun rötväilyt tulee tiedostoista poistumaan. Juupa juu

    • enpätaidatarvita

      Ei kyse ole rakettitieteestä . Eipä tarvitse kuin tehdä luottotietokysely tai katsoa yhtiöntulos ja taselaskelma. Omavaraisuusaste negatiivinen, eli vähän kuin hullu mies huittisista, syö enemmän kuin tienaa. Pääasia tietysti että johtajana saa olla, huono ego ilmeisesti? Eikö alkeellisempaankin lliiketoimintaan liity periaate että kulujen on oltava tuloja pienempiä. Ellei näin ole johtaa se velkaantumiseen hallitsemattomaan tilanteeseeen. Kyse voi olla väliaikaisesta tilanteesta, mutta ilmeisesti olotila on varsinpysyvä kuten edellä kuvattu viestiketju osoittaa, taloussanomista ja kauppalehdestä puhumattakaan. Numerot taloudenhoidosta puhunevat puolestaan. RUma termi mutta lienee tuttu, totaalisen persaukinen.

    • barbababa

      Kyllähän verottaja asiasta tietoinen, impuulssiryhmä. Kirjanpitäjä vaihdettu ja uusi täysin tietämätön taustoista. Viestiketjussa todettu saneerauksesta ja poisvetämisestä 8.1. määräpäivänä, täysin absurdi päiväuni ja vedetty pois ainoastaan siitä syystä ettei saneeraukselle ole tai olisi ollut mitään mahdollisuutta toteutua. Y tunnusen perusteella verottaja kiinnostui jo olemassaolevien saatavien lisäksi myös työntekijöistä joilla virolais ja venäläistausta ja luonnollisesti myös työssäolleiden lakisääteiset maksut. Vaihtuvuus ollut hirvittävä mutta se ei poista velvoitteita. Missä ovat tositteet, missä työntekijärekisteri, missä työsopimukset, tehdyt tai laskutetu urakat, kuka on tenyt mitäkin, missä ja milloin sekä laskutusperusteet. Melkoista räpiköintiä ja tosiasioiden kiistämistä täysin olemattomin perustein. Karavaani kulkee tosin pyörät puuttuvat ja kohta mennään kiville.

    • hermotmennyt

      Olen yrittänyt tavoitella tätä "herraa" mutta turhaan. Tekivät meille katon, mutta huonosti, pitäisi nyt korjata virheet. Pitäisikö tehdä rikosilmoitus vai mitä? Mitä te muut teette, kenellä on tämän kaltaisia hankaluuksia kyseisen yrityksen kanssa?

      • eposti

    • kuluttajaminäkin

      Ikävä sinällään etten ole ainoa vastaavassa tilanteessa olleva. Pikijärventiellä olen käynyt kyselemässä, ketään ei paikalla eikä toimistoa lainkaan. Itähäme talolle neuvottiin ja sama juttu. Sitten kävin mustikkahaassa ja oikeasti rähjäinen kerrostalo jossa toimisto pitäisi olla. Hämeenkadulla juippi kuitekin asuu, ei avaa ovea eikä vastaa puhelimeen. Itse olin yhteydessä sekä kuluttajaasiamieheen ja poliisiin. Firma ja taustahenkilöt on kovasti tuttuja. Hallituksessa ollut peeuhkurisen avopuoliso joka tammikuussa otettu pois. Miset oy ja tomialajohtajana siellä. Ei ole kovin hyvä suositus omasa työssä. Tuttava lehtimieheä ja kerroin havainnoista. Katsoi taustat ja hämmästyi, soitteli sekä tj ja avomuija, kukaan ei vastaa. Laittakaa hakuun enmiendo tai multirax, eikös velkomustuomiot jotain kuvasta. Kuluttajaasiamiehelle firma tuttu, vastuu olematonta. Nyt avi lähestynyt ja sakkosanktioilla ja rikosilmoituksella. Tietojeni mukaan helmikuun puolivälissä kutsu käräjäoikeuteen vastaamaan tekemättömistä töisä, maksamattomista palkoista. Tuttava tulee myös esittämään haastattelupyynnön sekä toimitusjohtajalle sekä puolisolleen joka ei myöskään ota puheluita vastaan. Journalisti myös lähestyy miset oy toimitusjohtajaa ja suoraan kysyy, onko imagon kannalta perusteltua jatkaa toimialajohtajan asiakkuuksia koska osallisena vastaavassa rakennusbusineksessa. Edellä myös mainittu verottaja. Kovasti kiinnostunut noista ulkomaalaisista työntekijöistä lakisääteisine maksuineen sekä myös lähes vuoden palkanmaksusta pelkillä kulukorvauksilla. Ilmankos verottaja viime vuoden lopulla jo tieduseli saataviaan noin 50 th euroa sekä henkivakuutusyhtiö ilmarinenreilut 60 th euroa. Tämän lisäksi rästissä olevat palkat, viivästyskorot, oikeuden määräämät velvoitteet ja kulut. Siinäpä saapi rännejä ruuvailla. Itse olen syksystä saakka reklamoinut eikä siihen mitään vastakaikua. Siksi välittömästi otin yhteyttä kuluttajaasiamieheen sekä lautakuntaan, myös poliisiin. Kaduttaa koasti että ko firman kanssa olen ollut tekemisissä. Varmasti toimari myös viestiketjua selaa. Tosin ei omatunto paljoa paina, nyt uusi firma framilla ja siinä sitten lahtelainen kaveri bulvaanina. Ei taida omat eväät enää riittää. Varmasti rauhallista elämää kun ei tiedä milloin ulosotto,verottaja tai haastemies ovikelloa soittaa. Siksi osoite kerrostalokämppään muutettu, ettei vaan vahingossa kukaan näkisi saapuvaa postia näistä yhteyksistä. Eiköhän se pitkä koura, valtio ja vouti kuitenkin perässä seuraa ja kyse on vain kissa ja hiiri leikistä, ei muusta. Kuinka joku voikaan olla tai käyttäytyä noin lapsellisesti, aikuisena tuo hämmästyttää.

    • syvempikurkku

      Toimisto Vantaalla Technopolis-talossa.

    • kovastipettynyt

      Miksi omissa papereissani mainittu ja mainitut numerot ny yllättäen poistettu käytöstä? Eikös se olekaan sitten itähäme taossa heinolassa?

    • eipäsaayhteyttä

      1. Palkkasaatavat ja avi
      2. Maksuhäiriömerkinnät ja velkomustuomiot
      3. Hallituksen kokoonpanon muutos
      4. Osoitteenmuutos
      5. Ilmoitettujen puhelinnumeroiden poistaminen käytöstä tai niihin ei vastata
      6. Asiakkaat jotka käyttäneet rahoitusyhtiötä saaneet sopimallaan tavalla laskuja. Kieltäytyvät luonnollisesti maksamasta työstä joka kesken tai jota ei edess aloitettu.
      7. Yhteys rahoitusyhtiöön sekä kuluttaja-asiamieheen.
      edelläkuvattu kenen tahansa tarkistettavissa, kuten myös saneeraushakemus käräjäoikeudesta joka vedetty pois ilman realistista toteutumismahdollisuutta.
      kuvastaa täydellistä välinpitämättömyyttä ja piittaamattomuutta, vaihtoehtoisesti kyse on yrittäjän itsensä virheellisestä käsityksestä liike-elämässä toimimisesta, rahoituslaitoksista ja asiakkaista puhumattakaan. Ei vastuitaan voi kuitenkaan paeta tai vältellä, jokainen tietää kuinka pitkälle ja usealle vuodelle kaikki tulee vaikuttamaan. Toisaalla voi myös olla että jos puheluihin ei vastata, on operaattori pistänyt piuhat kiinni, olisiko siin myös taustalla laskunmaksun viivästyminen vai haluttomuus keskustella jo maksaneiden asiakkaiden, rahoitusyhtiöiden, viranomaisten ym kanssa? Eipä se tosin esteeksi muodostu, kyse vain ja ainoastaan epätoivoiisesta yrityksestä pakoilla vastuita viimeiseen saakka. Sääliksi käy takaajia ja sukulaisia joiden elämään yhtälö varmasti myös tulee vaikuttamaan. Kaikki luoonnollisesti dokumentoitu, tilaukst sopimukset tilotteet. Myös palkkasaatavat ja tilitetyt sosiaali ym vakuutusmaksut verottajaa varten. Tilitoimiston vaihtaminen ei myöskään näitä velvoitteita poista. Aika tekee tehtävänsä.

    • katonkuntoonsaanti

      Soitnpa tänään omaan pankkiin ja kieltäydyin maksamasta kun mitään ei taas ole tapahtunut. Enpä ole ainoa joka soittanut ja näissä jutuissa on nimi tuttu, kuulemma itse lähestyvät. Heillä kuitenkin luotettavia nimiä jotka tulevat tekemään sen mitä sovittu, vasta sen jälkeen tulee maksulaput. Kyllä kaduttaa tuollainen venkulointi ja suoranainen kusetus, eipä tontilleni mitään asiaa ko tyypillä tai sen porukoilla.

    • kustipolkee1

      Tossa edellä mainittu ohimennen myös nyt entisen tj.n mersu. Kattokaa trafin kautta tai kysäskää vakuutusyhtiöstä. Rahotusyhtiön pirssi. Eiköhän se kota ole pyöräilykausikin alkamassa. Tarakalle mahtuu ruuvit ja pellit mukavasti ja lämmin kesä toivottavasti tulos.

    • tyämiäs

      Mikä tässä oikesti askarruttaa. Jos asiakas on maksanut eikäsaa sovittua tai jos työmiehille ei makseta palkkoja tehdystä duunista. Onko se jotenkin väärin et asia lähtee etiäpäin. Kait jokainen toimis samal taval.

    • maakuopantonttu

      Tottapa turiset. Eikös työmiehelle pidä palkka maksaa ja urakat vasta sitä mukaa kun urakka etenee. Loput vasta sitten kun on asiat mallillaan. En minä ainakaan maksas pennin latia ennalta tai semmosta esitettäs näytän ulkoovea heti. Sitten tietty takuujutut. Eipä mielenkiintoa soitella kuluttajamiehelle tai pankkeihin. Jos tilaan jotain haluan et kaikki menee oikein eikä tarvii tapella. Onneks o näitä osuuskauauppoja keskoja joiden kanssa ei tarvii rötistä tai potaskaa kuunnella. Homma hoidetaan sovitulla tavalla ja piste.

    • soite

      Ketjua selatessa todella asiallista kommentointia ja ilmeisesti tietämystä yritys ja talousasioista. Maallikoille ne vieraita. Ei tavallinen kuluttaja tiedä noita pykäliä sun muita vaan aivan yksin ongelmien kanssa. En minä ainkaan olisi osannut tai tiennyt. Nyt on asia kuitenkin mennyt eteennpäin tosi soittelujen jälkeen mutta kuitenin.ihan saman sain tietooni että asia on jo. tuttu enkä ole siis ainoa. Kuluttajaasiamies sanoi vaan paljon oltu yhteyksissä,ja että ei syytä huoleen.

    • Turunseutuvilla

      Tekeekö kyseinen yritys vielä myymiään kattoja turunseudulla? Sedälleni eivät ainakaan ole tulleet vaikka katon teko oli sovittu alkuvuoteen. Ilmeisesti turha toivo.

      • janärhenmunat

        Taitaa olla turha toivo, meille piti tulla 2015 loppuvuodesta eikä (onneksi) ketään ole näkynyt. Kesken olisi se homma jäänyt näiden juttujen perusteella.


    • veijoesso12

      Käyttää kuka tykkää. Mulla ainakin kattorempassa kyse isosta rahasta enkä haluu mitään häslinkiä vaan asialliset hommat. Pikkufirma ja paikallinen joista hyvät suositukset. Eipä oo mulla mielenkiintoo tollaseen ja hyvä et asioist puhutaan.

    • kevättäkohtimennään

      Aika karua luettavaa ja jos yhtään selvittää taustaa millaisen kanssa mahdollisesti pohtii yhteistyötä. Kaipa se on että pienet ja paikalliset tai sitten isot vakavaraiset luotettavimpia toteuttajia. En minä ainakaan anna pennin latia etukäteen enkä myöskään rupea sitten tavoittelemaan yrityksen edustajaa laskujen tai reklamaatioiden osalta. Minulle myös luotettavuus jatakuu tehdystä työtä tärkeä. Siksi otankin isolta firmalta vaikka toki kalliimpi olisikin. Nukunpahan yöni rauhallisesti ja vältän mielipahaa.

    • MJK_

      Ei se iso firma takaa mitään. Minä otin kattotyöt isolta firmalta, enempää rakennusvirheitä ei kukaan olisi pystynyt tekemään. Lisäksi kaikki virheet on peitetty siististi tehdyllä pinnalla.

    • roikkuräystäs

      Voihan olla noinkin. Helpompi kuitenki hoitaa hommat jos jotain häikkkää ilmaantuu

    • eioomunjuttu

      Eiköhä kaikki ole ihan julkista juttua. Kannattas katsoo vaik taloussanomat ja protestilista ja velkomustuomiot noitten osalta ja sitten pohtii millasta yhteistyötä on aatellu. Nois edell olevissa on ollu tosi asiantuntevia kommentteja ja hyvä et tämmösistä keskustellaan. Perheitten kodit ja isot rahat kuitenki kysees

    • kantavathanget

      Velkomustuomio on osoitus yrityksen maksukyvyttömyydest seurauksena myös maksuhäiriömerkintä. Kiistattomat saatavat määrätään maksettavaksi. Tämän lisäksi saataville viivästyskorko sekä oikeudenkäyntikulut. Kyllä haastemiehet osaavat työnsä. Onneksi järjestelmä tältä osin toimii, joten tavoitettavuus ei ole ongelma. Onhan toki dokumentteja ja toisaalla myös nopeasti toteutettuja järjestelyjä. Tapa toimia osoittaa ainlastaan yrityksen välttää tai jopa pakoilla velvoitteitaan ja kunhan asia etenee, vakuuttaa se aivan varmasti myös asiantuntijat mahdollisen oikeusprosesssin aikana. Aika tekee tehtävänsä ja prosessi etenee hitaasi mutta myös varmasti.

    • HastaLaVistaBabylon

      "Minulle on tärkeää että remontti on kokonaisuudessaan onnistunut ja asiakas on tyytyväinen. Tällöin voimme olla ylpeitä valmiista työstä ja lopputuloksesta.".......Meinasin kuolla nauruun :D

      http://www.kattopalvelut.com/15

    • puustapudonnut

      Piäis firman ryhtyä kirjottamaan sketsiohjelmia, taitaapi lla tämmönen Harjakainen? Onhan toi kieltämättä kenkkua miten asiat voi sählätä ja jatkuu edelleen

    • kalossejapiantarvitaan

      Tammikuussa esim protestilistalle, mm pohjola pankki, verottaja ja jopa lindorff. Neljänkympin laskua ei voida hoiaa niin eikö sE jotain kerro. Avin kautta uhkasakot pikkuhiljaa alkavat valua niskaan, palkkaturvan ja avin kautta haastemiehet liikenteessä. Eiköhän kevään aikana konkka edessä. Se on sitten kiva eloa jatkaa kun tietää yrittäjänä toimimisen mahdottomuuden ja arkielon vaikeutumisen kera maksu ym historiatietojen. Eipä tuo suosituksena toimi. Joku edellä kuvasi noita maksamattomia palkkoja. Se jo selkeä este saneeraukseenpääsylle. Siten pelattiin vain aikaa kuten joku kirjoitti. Se polku on katsottu joten eikö olisi parasta hoitaa velvoitteett asiakkaisiin, pankkeihin, työntekijöihin edes jotenki kunniallisella tavalla. Mulla ollut käsitys että pohjanmaalla rehtiys ja rehellisyys ovat arvossaan, taitaa olla väärä mielikuva.

    • eläkkeellejäämässä

      Ikävää ja surullista kuinka tiettyyn tilanteeseen ihmiset ajautuessaan käyttäytyvät saat toimivat. Ikäänkuin suomen laki ei heitä koskettaisi lainkaan eikä perusasiosta tarvitse kantaa vastuuta. Laina on aina maksettva, palkat on maksettava ja vastuu pitää kantaa. Yrtyksen nimenvaihdokset, maksuhistoria, yhteystietojen poistaminen ovat esimerkki siitä käytöksestä ja toimintatavasta johon ei pitäisi syyllistyä. Ikävää sinällään että kaikesta jää jäljet. Ongelmatilanteissa tätä dokumentointia ryhdytään purkamaan ja siinä ei ole tulkinnanvaraa. Viranomaiset myös asiaankuuluvalla vakavuudella suhtautuvat ja hehän taustoista tietoisia jo ovat. Emmehän elä villissälännessä vaan normit ja laki määrittää vastuut ja velvollisuudet. Moraalista tai vastaavasta lienee turha todeta enempää. Ei suomesta niin paljon rautalankaa löydy että asia avautuisi ko yhtiölle tai toimitusjohtalle, tosin bulvaania epätoivossaan käyttää. Johtajuus edellyttää ennekaikkea moraalia ja vastuunkantamista, ei nimeä paperissa. Virossa työmiesten rerytointi käynnissä edelleen vaikka tilanne on mikä on. Pitäisikö pohtia mikä on määritelmä henkilöiden rekrytoinnin osalta kun entisetkin omia saataviaan jo viranomaisten myötävaikutuksella ovat peräämässä. Tällaiseenkin toimintaan laki määrittää reunaehdot. Laki myös määrittää nimikkeen jollaisena tällaista takastellaan ja myös sanktiot joita se aiheuttaa. Valinnoista lienee kyse, mutta tietämättömyyttä ei voi syyttää. Jokainen tekee kuten hyväksi kokee. Tiedostaa riskit ja kantaa myös vastuun. Karua luettavaa.

    • karualuettavaa

      Onhan tuo edelläkerrottu paikkansapitävää ja johon voi jokainen taloussanomien kautta tutustua ja katsella. Oma mielenkiintoni romahti välittömästi. Kiitos varsin asiallisista näkemyksistä. Velkojat tulevat omansa taatusti saamaan kuten verottaja ja työmihet. Asialla on ikvä taipumus valua lahjetta pitkin alaspäin ja tämän seassa on kieltämättä vaikea yrittäjyyttä jatkaa. Toki elämään liittyvät perusasiat muodostuvet eivät enää niin perusasioiksi. Tilin avaamiset, puelinliittymät, leasingasiat, lainat. Jokainen tietää kuinka vuosien mittainen prosessi on kyseessä ja vastaavista on voinut lehtienkin palstoilta lukea millaiseksi elämä näiden asioiden känssa muodostuu. Enpä vastaavaa kenellekään toivoisi, mutta jos itseaiheutettua, kantakoon jokainen oman vastuunsa, vaikka sitten vuosien ajan.

    • lumme12

      Nyk. FFGroup Oy

    • elmukelmux

      Jep. Ko firma bulvaaneineen ja taustahenkilöineen myös jo edellämainittujen tahojen tiedossa. Eipä taida kusetus mennä pohditulla tavalla. On kumma kuinka jotkut pitävät selvyytenä että lainaa saa eikä tarvitse maksaa pois. Ffg tj taustaltaan lähihoitja joten talousasiat varmasi hansk

    • tilletpoisjapeltiä

      Protestilistalle joutuminen tarkoittaa yrityksen kyvyttömyyttä hoitaa velvoitteitaan maksuihin liittyen. Seuraava askel on velkomustuomio joita vaihtoehtoja on sekä multiraxilla että enmiendolla. Seurauksena maksuhäiriömerkintä ja luottotietojen menetys. Jos tai kun toimitusjohtajalla on selkeä käsitys maksuliikenteestä ja likviditeetistä, kuinka on mahdollista että hän pyrkii edelleen näiden jälkeen rekrytoimaan työntekijöitä. Toiminta tältä osin täyttää myös tietyt tunnusmerkit joista suomen laissa myös määritelmä. Henkilön täytyy olla todella naivi jos kuvitelmissa on että uuden yhtiön perustaminen toisi ratkaisua. Jokainenhan ottaisi velkaa niin paljon kuin vain saa ja jättäisi velat hoitamatta, sitten vaan uusi firma ja sama juttu. Eiköhän nuo taustat ole suurin syy bulvaanien käyttämiseen. Omalla nimellä jo pelkkä puhelinliittymän avaaminen on vaikeaa, vakuutuksista puhumattakaan. Ikävä tai hyvä, myös olemassaolevat luottokortit pyydetään pois tai kuoletetaan. Protestilistalla hakijana pankin ja verottajan lisäksi myös payex joka pikavippifirma ja myöntää vakuudettomia lainoja. Rahat ovat todella vähissä jos,kun yritys päästää muutaman kympin tai satasen laskun protestilistalle. Siitä sitten hetken kuluttua yksipuoleinen velkomustuomio ja oikeudenäyntikulut päälle. Aivan vastaava prosessi jokaisen saamapuolella oleva kohdalla. Ajallisesti tämä tarkoittaa ikävimmillään 15-20 vuoden ongelmia arkipäivässä. Oma kattoprjektimme alkaa vapun jälkeen eikä raha liikahda ennen valmistumista ja loppukatselmusta. Kottia ei edes tiedusteltu

    • hullumiieshuittisista

      Kuka tahansa voi maksutta katsoa yritykse tai yritysten taustatietoja, tunnuslukuja, protetointeja ja velkomustuomioita. Järjestelmä on alunperin luotu yrityksiä varten jotta voivat arvioida maksukykyä, yhteistyötä, laskutusta ym. Systeemistä on hyötyä myös tavalliselle kuluttajalle pohdittaessa suurempia hankintoja tai investointeja. Asiallisita kommentointia ja varsin paikkansapitävää.

    • kahviajapullaatorilla

      Näinhän asia on. Käräjäoikeus määrää riidattomista saatavista velkomustuomion. Asia johtaa maksuhäiriömerkintään sekä luottotietojen menetykseen. Ulosotto on uusittavissa tietyin määräajoin ja näin se pysyy aktiivisena useita vuosia. Ne vuodet eivät kovin ruusuisia yrittäjän kannalta todellakaan ole, ei myöskään yksityishenkilönä. Aivan sattuman kautta nimi ja yritys tuli keskustelussa esiin ja paikkakunnan yrittäjien keskuudessa asiayhteys on varsin mainiosti tiedossa. Hyvä asia, koska näin kuluttajat ja asiakkaat osaavat myös varautua aivan kuten pankit ym jo tehneet. Jos asiat hoidettaisiin kunnolla ja oikein, ei vastaavaa olisi. Itse en ainakaan osoita sympatioita tällaista toimintaa ja "yrittäjyyttä" kohtaan. Tuo verottaja vaan sellainen pelikaveri että sillä tapana omansa saada, sillä on pitkä käsi ja se on ptkämielinen. Hyvä näin

    • Kouvola

      Olen aikaisemmin kertonut tässä viestiketjussa kuinka Kattopalvelun virolaiset työntekijät polttivat remontin yhteydessä meidän omakotitalon. Vakuutusyhtiöt hoitivat aikanaan heille kuuluvat velvoitteet. Irtaimiston osalta Pohjola lähetti maksumääräyksen Kattopalvelulle jossa heitä kehoitettiin maksamaan meille 3000€ joka on kattopalvelun omavastuuosuus. Olemme lähettäneet s-postia ja viestejä kattofirmalle jossa tarjoamme heille vastaantulona 2000€ kertakorvausta. Ei ole kuulunut mitään kyseistä firmasta joten ainoa vaihtoehto on näköjään oikeuden kautta hakea saataviamme täysimääräisenä.

      • MJK_

        Tämä omavastuun saaminen vahingon aiheuttaneelta on ongelma kaikissa vakuutuksissa, korvaus pitäisi tulla täysimääräisenä vahingon kärsineelle ja vakuutusyhtiö hoitaisi omavastuun perinnän vahingon aiheuttajalta. Vakuutusyhtiöllä on paljon paremmat keinot saada rahat kuin yksityshenkilöllä.
        Ei kolmen tonnin takia kannata lähteä raastupaan, se voi tulla kaliiksi.


    • juankoskihereicome

      Vastuukysymykset ovat varmasti myös seikka josta keskustelua käydään. Op pohjolalle tuttu yritys eikä kovin mukavassa mielessä. Sama nordean kohdalla. Niskassa jo palkkasaatavat, verottaja, ilmarinen joten pelikaverina ei olekaan enää kaltaisemme mökin ukot ja akat jotka tarkkaan tietävät pelin hengen. Eivät nämä tahot kuuntele lässytystä. Vastaamattomuus, vastuun suoranainen pakoilu ovat vaan osoitus välinpitämättömyydestä jota avi, verottaja, perintäyhtiöt, pankit jne eivät katsele pätkääkään. Oikeudenkäyntikulut tulevat kiistattomasti vastaajan maksettavaksi muiden kulujen osalta ja vastuiden määrä kasvaa hallitsemattomasti. Yhteenlaskettuna summasta muodostuu merkittävä. Oli myös täysin selvää ettei saneeraushakemus mene läpi koska vElkomustuomioita, palkkasaatavia, ym. Läpimnolle olisi pitänyt olla realistinen mahdollisuus ja velkojien oltava vakuuttuneita kyvystä selviytyä. Näin ei ollut. Ei tarvitse olla ekonomi tämän havaisemiseksi. Vakuutusyhtiö tietää tapauksestasi, keskustele juristin kanssa. Ota myös puheeksi mitkä olivat asentajien nimet, kuinka heidän palkanmaksunsa hoidettu, entä slsiaalivakuutusmaksut. Yrittäjällä nämä tidot oltava arkistoituna, laki velvoittaa näiden dokumenttien arkistointiin useamman vuoden ajaksi. Ehkä tässä myös osasyy sille miksi verottaja maksamattomien verojen lisäksi on yrityksestä kovasti kiinnostunut kuten viestketjussa on kuvattu

    • kylläpäsnaurattaa

      Ketjua lukiessani, huomasin että " Suomi24:n ylläpito on poistanut viestin sääntöjen vastaisena." kohtia oli paljon. Liekkö edellä mainitun firman pomon vastauksia :) :) :)

    • elmukelmu1

      Hyvä että asiattomia poistetaan, asiapitoinen säästetään. Yritysjärjestelyt, osoitteenmuutokset, puhelinnumeroiden käytöstäpoistot, maksamattomat palkat, protestilista, velkomustuomiot ym ovat kaikkien saatavilla olevaa julkista tietoa. Tosiasiat puhuvat puolestaan eikä asiattomaan panetteluun saa syyllistyä. Noiden tietojen perusteella kuluttajat, pankit, verottaja, viranomaistahot ym toimivat ja tekevät omia päätelmiään.

    • eipäsjuupas

      Oli omistussuhteet mitä tahansa, yrittäjä vastaa siihen saakka tekemistään vastusista ja velvoitteista. Tai uusi jatkava ottaa ne tietoisesti vastattavakseen. Velkojen osalta sama juttu. Ellei näin olisi,jokainenhan perustaisi yhtiön ja ottaisi lainaa niin paljon kuin mahdollista. Tämän jälkeen perustettaisiin uusi yhtiö ja entiset lainat kuiattaisiin sanomalla että eipä ole firmaa. Erikista kuina joku vielä näin ajattelee ja tomii tämän mukaisesti. Omaisuuden siirrot ym kiistatapauksissa voidaan luonnollisesti takautuvasti evätä tai muuttaa ja näin mahdolliset vakuudet voidaan palauttaa realisointia varten velkojien tai hakijoiden saamisten turvaamiseksi. Tällaisena aikana eivät pankit tms rahoita tappiin saakka vaan vakuusarvoa tarkastellaan. Se ainoastaan ikävimmän varalta mutta täysin ymmärrettävä tapa toimia. Pikavippfirmat ovat asia erikseen, tietoisesti varaudutaa luottotappioihin mutta se kestetään, koska lainojen todelliset vuosikorot ovat järjettömiä ja valtaosa kuitenkin vippinsä maksaa. Tällä erotuksella luottotappioita katetaan. Tottakai he sitten perivät omansa pois ja kaiken lystin päälle tulee perinnän aiheuttamat kulut. Korkoa korolle ja asia uusitaan, näin mitättömistäkin summista muodostuu varsin suuria. Näiden lisäksi myös muut vastuut ja velvoitteet. Tuskinpa saamapuolella olevat tahot ovat kovin kiinnostuneita järjestelyistä keskustelemaan, koska siihen on jo suotu aikaa ja mahdollisuu eikä siihen reagoida saati toimita tavalla joka luvattu. Höpötipöpöä

    • legis

      Osakeyhtiön hallituksen tehtävä osakeyhtiössä on huolehtia sen hallinnosta sekä yhtiön toiminnan asianmukaisesta järjestämisestä. Lisäksi hallituksen jäsenet kantavat vastuun yhtiön kirjanpidon ja varainhoidon valvonnan asianmukaisesta järjestämisestä.

    • keväthankiaootellaan

      Eipä tartte hirveesti pohtia käyttäskö vai ei kun vähän paikallisia jututtaa tai kyselee. Ilmankos ei niitä pakettiautoja ei pyöri ja liiku. Semmoselta venkuloinnilta välttyy kun hoitaa asiat luotettavien kaverien kanssa. Ihan täys pelle. Katoin piruuttani noi taloussanomat ja kauppalehti ja ihan piti paikkansa noi mitä kirjotettu. Mitäs sitä selvä asiaa kiistämään. konkka varmaan kevään aikana edessä kun tollasista summista kyse. Luulis jo ittensä ymmärtävän. ei se elon jatko sitten kovin ruususelta näytä ja johtajaa ei niillä lihaksilla hirveesti kylillä enää esitetä.

    • simäänkustu

      Miksi yritys ja yritykset ovat listoilla ja miksi joka ainoa puhelinnumero on poistettu kätöstä eikä mitenkään saa yhteyttä. Miksi tuollaista toimiintaa vai onko niissä oikeasti kyse piilottelusta. Voisko yrittäjä itse näitä lukiessa vastata ellei muuten ole kanttia. 1. Miten virheet korjataan. 2. Maksatko palkat 3. Miten voidaan kotitalousväennykset hoitaa kun vouti näytttää punaista vanloa.

    • elmukelmuwelmu

      Jepulista joo. Tossa jossakin oli juttuu bulvaanista ja nät.s pitävän paikkansa. Numerot ei käytös, osote on muuttunu, muija ei oo hallituksessa ja muuta normikuviota. Eiks tää jo osota vävä epätoivoo tai et asiat on perseellään. Hirveet on vastuut ja tokkopa räpiköi eipä tarvii kauheesti pohtii tilaisko kattoreman vai ei

    • suurensuurikusetus

      http://www-fi.com/domain/kattotohtori.fi

      sivuilla näkyy,että perustanut tuon "uudenkin" domainin JO 10.09.2015, eli tiedossa taisi olla jo että vanha menee nurin :D
      Ja mitenhän Ruukki suhtautuu tuohon nimeen jota se itse käyttää. Onkohan tarkotus
      saada ihmiset luuloon,että on Ruukin hommia.

      Googlettamalla: "Kattotohtori - Ruukki" löytyy netistä.

    • Rahamiestuli

      No kun sitä rahaa tuli oikein reippaasti, ei mitään väliä jos istuu hetken linnassa tai velalliset valittelevat köyhyyttään. Ison talousrikoksen tekeminen ei ole poikasten.tyhmien tai heikkohermoisten touhua.

    • pöhjatallinna

      Heh heh. Pitää olla oikeasti vähäälyinen. Pöytälootafirma nyt virossa ja työmiehiä tarvitaan ja töitä tarjotaan. Miten olis palkanmaksun kanssa. Sama kusetus ja konsepti. Luulis tiettyyä varovaissuutta olevan kun liiketapakulttuuri hieman poikkeaa kotimaasta. Konsultit tai masunsaajat eivät aina kovin kohteliaita ole kun saamapuolella ollaan, hyvä niin.

    • AAHAR

      Mitä väliä kun rahaa on ja osake ulkomailla. Voihan lypsää tyhmiltä lisääkin. Saattaa jopa onnistuakin. Pari kuukautta maksetaan ja sitten..... on lisää rahaa. Virolaisia on nyt niin helppo kusettaa. Kohteliaisuus on niin urbaani legenda, kuka tunkiohommista nyt linnaan viitsii lähteä? Ei sitten kukaan.

    • mediakynnysylitetty

      Eikö agenda ole jo viestiketjun kautta selvinnyt. Aivan turha viestejä pyytää poistettavaksi, koska paikkansapitäviä. Uudenmaan poliisiviranomaiset ja lukuisat lakimiehet asiaa selvittävät. Viestiketjussa aikaisemmin mainittu törkeä petos jona jo lakimies lehden palstalla nimellään ja päämiestensä puolesta toteaa. Pieksämäen sekä päijäthämeen haastemiehet ovat jo tuttuja. Puheille on oma aikansa mutta lähestyvä joulu on varmasti miellyttävä valtion järjestämässä täysylöspidossa viettää. Virossakin eu maana aivan vastaava majoitus, mutta saattaapi joutua jonkun rouvaksi

    • katostapuuttuuruuvit

      Vakavasta on kyse. Ei lehdistö julkaise asiaankuulumatonta vaan tekee taustaselvityksen jonka perusteella artikkeli julkaistaan. Kyse ei ole seiskalehdestä, vaan konserniin kuuluvasta julkaisusta. Taustaselvitystä tehty, todenperäisyys tutukittu ja todettu paikkansapitäväksi joten turha mitää kunnialoukkaslööperiä enää selitellä. Väite ja vastaväite, näyttö ja oikeaksiosoittaminen. Katsokaa taloussanomat,jututtakaa verottajaa, eiköhä se puolusteluja vähennä.ps. toimitusjohtajalle terveiset koska hän varmasti suraa. Koita viihtyä majouksessa jonkin ajan kuluttua.

    • AjAnKySyMySkOsKaJäÄkIi

      Kuulemma JP pistänyt Tallinnaan buukkari toimiston pystyyn :D On sillä munaa. On varmaan mukavaa olla "suosittu" :)

    • eestimetsävelet

      Kiitos eu.n ja viranomaisyhteistyön, virossa vain valmiina ostettu pöytälaatikkofirma.sikäläinen lainsäädäntö suhtautuu vakavasti vastaavaan toimintaan ja rangaistukset sen mukaisia. Poliisi koomunikoi valtioiden välillä eikä tuollaisella toiminnalla ole mitään jatkumoa. Kuka tahansa voi siis ostaa parilla sadallafirman ja olla toimarina. Mistähän syystä peuhk auto nyt myynnissä? Voipi soittaa nordean autorahoituseen joka selvitttää tarvittaessa syyn siihen miksi auto haettu pois ja laitettu realisoitavaksi. Kauppasumma tilitetään nordealle, jos se ei kata jäljellä olevan velan määrää, napsahtaa se myös peuhk niskaan. Käyttöverot muuten nekin maksamatta. Mahtaa v..ttaa, koska nordea, danske jne edelleen ovat yhteistyössä sikäläisen bigbankin kanssa. Eiköhän olisi hyvä että mustanmäen torilta peuhk palkkaisi toimitusjohtajan sikäläisestä ryyppyrengeistä ja bulvaanina käyttäisi. Oma nimi ei välttämättättä rahoituslaitosten keskuudessa herätä luottamusta, kuten kotimaassa totetutetut pikavipit osoittavat, nekin muutamat kympit protestilistoilla. Parempi olisi peuhk kerätä vaikka tyhjiä tölkkejä johon omaa osaaminen varmasti riittää, saisi ainakintulorahoitusta rehellisellä tavalla. Toinen on tietty myös käpyjen keräily.

    • corpuslexis

      Hyvä luoja mitä ptaskaa organisaatio.org sivystolla löytyy. Listoilla satoja suomalaisia yrityksiä, viron tv mainontaa, ym. Onjäänyt lääkitys ottamatta koska noihin omiin juttuihinsa uskoo ja pitää totena. Omalla pihalla juoksee jatkuvasti myös pinkkejä norsuja ja viime vkl vietin ufon kyydissä kun saunan jälkeen pihalta minut nappasivat kyytiinsä. Katiskaan oli myös mennyt hiisi, muuta päästin pois koska se oli alamittainen. Nyt käyn keskustelua röllipeikon kanssa joka asuu meidän potilaatikoosa eikä suotu tulemaan ulos.

    • håkansson

      Artikkelissa mainitut viranomaiset ovat täysin tietoisia tuosta. Aivan kuten myös viron kuviosta. Peuhk oikeasti olettaa kusetustensa menevän läpi. Miksiköhän tuo bulvaanin käyttö tullut ajankohtaiseksi, viestiketjussa oli jp aikaa sitten maininta, mistään muusta kuin bulvaanin käytöstä ei ole kyse, koska omalla nimellä kaikki on täysin mahdotonta. Ei vaan reppanat ymmärrä asian vakavuutta seuraamuksineen.

    • lillerilallerikukkuu

      Eiköhän itähämeen ja ess kuten muutkin lehdet tarkista asioiden oikeellisuuden ennen julkaisua. Kyse ei ole väitteistä jotka on näytetty toteen. Siinä on hieman hankala selityksiä enää keksiä. Kyse on vastuuun ja velvoitteiden pakoilusta, toiminta tämän myös osoittaa. Yhtömuutokset, puhelinnumerot poistettu käytöstä, ym. Tj ei käsitä että hankaloittaa vaan omaa jo surkeaa tilannettaan.

    • sventuuvajuu

      Edesvastuutonta poistaa asiallisia viestejä jotka aiheeseen liittyvät. Kyseiset herrat pyyntöjä esittävät jotta vastaava toiminta olisi mahdollista. Viranomaiset ovat täysin tietoisia ja milloin tahansa vodidaan poistettujen viestien todenperäisyys todentaa. Ikävää sinällään, mutta täysin oikein että vastaavalta kusetukselta vältytään. Ei nimi myöskään salaisuus ole mutta tj pyytää poistamaan, joten jääköön mainitsematta. Ei tosin kantakuppilassaan tai ravintolassaan ole kovin aktiiivisesti käynyt näyttäytymässä. Ps. Taisi mercedes lähteä rahoitusyhtiön toimeksiannon perusteella alta?

    • hymyilyttääkovasti

      Päijät-hämeen käräjäoikeus asettanu yhtiön konkurssiin tiistaina 26.4.. konkurssia haki verohallinto,yli120th euroa. Käräjäoikeus määrännyt jo pesänhoitajan, joka nopeasti selvittää myös muiden saatavien määrän. Tämä yhtälöhän kuvattu viestiketjussa jo aikaa sitten eikä kyse ollut kuin ajankohdasta, milloin rysähtää. Tj toiminta todennettavissa eikä se todellakaan paranna asemaansa oikeudenkäynneissä tai velkojien silmissä. Nuo virokyköset myös tiedossa joten taitaa olla viittä vaille valmista, suo siellä vetelä täällä. Kivaa kesää tj.lle

    • makaronilootaa

      Ikävää kuina moni tahtomattaan joutunut moiseen osalliseksi. Julkisivu on ollut kunnossa mutta täysin ruvella koko paletti. Ei tj usko itseennsä lopu ja ukko näkee päiväunia. Eikö olisi ollut aiheellista suoraan palkata talouspäälliikkö maksuliikenteen hoitoon. Miksiköhän tämä kattotohtori sivusto poistettu, liekö taustalla maksamattomat kk maksut vai lineekö kyse viranomaisisa, kuka tietää. Taitaa olla nyt lähellä lorun loppu ja hyvä niin. Ei suomi vastaavaa tarvitse. Vinkvink, pankit kommunikoivat kesskenään, valtiorajoista riippumatta. Myös viranomaiset ja heille suuri kiitos. Kusetusyritys varsin alkeellinen ja lopputulos tj kannalta puhtaasti sitä itseään.

    • ikkremise

      Kun 4 miljoonan liikevaihdosta hyvällä katteella jää velkaa. palkat,kattotarvikkeet,autonvuokrat,toimistonvuokrat,varastonvuokra,verot,eläkemaksut,tilitoimisto yms. maksamatta.
      Tiliä on varmasti tehty. 100%

    • koivukukkii

      Höpöpöpö. Jos tiliä tehty,tilit tottakai jäädytetään, alkuperää selvitetään.

    • heinaheilimoi

      heh! heh! kuitttikaupassa saatu käteinen jäädytetään. Jopas jotakin.

    • Kattopalvelu

      Mielenkiintoinen tapaus kaikenkaikkiaan. Loppuiko rahat oikeasti vai pyöriteltiinkö ne johonkin? TJ:N lähipiirissä on asiantuntemusta yllinkyllin, Mutta miten kauas reilulla millillä elää? Kirjanpito voi olla myöskin kaivossa ettei sitä voi tarkastella lähemmin!

    • haikarakatolta

      Jos asiantuntemusta olisi,homma olisi toteutettu toisin. Kyllähän tuo on täysin selvää että tj lähtee valtion majoitukseen. Pankit pitää huolta omistaan, siinä ihan turha säätää. Kun vähän selvittää mennyttä aikaa on lähtökohaisesti ollut kyse kusetuksesta. Omalla toimillaan hankaloittaa vaan asemaansa. Mahtaapi olla mukavat seuraavat vuodet kun tausta on mitä on.

      • huithapeliukko

        Johan se pöytälaatikkofirmakin "pääsi" protestilistalle. Näin rehellistä on toiminta. Firman pystyyn laittamisesta asti kusetus mielessä. Yrittää vain tehdä nopeasti rahaa,mutta velvotteista viis. No,,linnan pahnoilla tienaa varmaan mukavasti :D


    • heinäpahnat

      Ketjussa mainittu myös multirax joka nyt asetettu konkurssiin. Rikosilmoituksia, petksia koskeva esitutkinta, enmiendo osallisena kavallusjutussa ja asia syyteharkinnassa.

    • liisukkkkka

      Onhan tuo toimari umpityhmä ja omalla toiminnallaan sen osoittanut. Uskoo omiin uniinsa . Melkoiset refereenssit herralla. Taitaapi mökki ym lähteä alta piakkoin. Kuinkahan sukulaiset ym suhtautuvat jotka mahdollisesti takaamassa. Toimarivaidos, muijan otto pois hallituksesta vuodenvaihteessa eivät vastuita poista tai siirrä toisaalle ellei uusi johto ole tietoisesti ottanut saatavia kannettavakseen. Näitä väärinkäytöksiä nyt viranomaiset tutkivat ja uutiskynnys ylittynyt aikaa sitten. Tätä visioitiinjo viestiketjun alkupäässä ja nyt se konkretisoituu. Aurinkoista kesää toimitusjohtajalle, jonka nimi toki tiedossa monessa asiayhteydessä.

    • Todisteitaheinolasta

      Samassa yhteydessä joku hotelli... T.Topi

    • vettäsataa

      Osaisko joku neuvoa mien takuuhommat oikein menee? Meillä mekosia ongelmia ja numerot ei ole käytössä. Meneekö tämmönen omaan piikkiin vai onko joku systeemi että joku muu firma hoitaa takuujutut. Papereissa meillä ainakin materiaali ja asennustakuu. Vai pitääkö olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.

      • Hermotmennyt

        Itse joutuu maksamaan, jos on jotain vikaa. Yritys on rahaton ja eihän kukaan muu vastaa toisten tekemistä virheistä. Tämä on kyllä inhottavaa. Työtakuu on mennyttä, materiaallista vastaa peltien toimittaja (valmistaja).


    • epätieto

      Itse otin yhteyttä kuluttajaviranomaisiin ja asia tUttu vastaavissa. Kyse lähinnä nyt korjaustoimista. Kuka tekee ja kenelle lasku toimenpiteistä. Siitä keskustelua käydään, toisaalla myös oma kotivakuutus. Ei olisi uskonut.

    • lentoveikka

      Onhan noi ikäviä juttuja. Ainakin noi lehtijutut sun muut. Ainaski taloussanomien mukaan noi firmat on menny konkkaan joten aika vaikeeta on tarjousia kysellä tai reklamoida

    • katiskassakaloja

      Joo ei tarvi kokemusia vertailla ku firmat konkas. Listoilla protesteja ja velkomustuomioita. Eikö tommosessa tuu jo liiketoimintkielto. Kait siel onsotkuja taustal kun lehis juttuu ollu. P homma vaan niillä joilla jotain korjaushommia,takuujuttui tai maksanu etukäteen. Ei tommosia firmoja tarttis olla ollenkaa

    • mukapohjanmaalta

      Eikö tj ole kotoisin pohjanmaalta. Siellähän miehet ovat olleet rehtejä, kädenpuristus on riittävä tae ja sovitusta pidetään kiinni. Hämäläisiä pidetty hitaina ja savolaisia kieroina, vastuu kuulijalla. Mikäli näin, pohjalaisuuden käsite kokee melkoisen inflaation, jos toiminta vastuiden kantamisesta ja sopimusten noudattaminen onkuvatunkaltaista suoranaista välttelyä ja pakoilua. Kukkamekon hankinta kotikylälläkäydessä lienee ajankohtaista.

    • kuseteetminäkin

      Onko oikeasti näin ettei työn laadulle ja toteutuksella ole takuuta? Peltiä ei juippi osnnut pialta mutta muuten. Toinen firma kävi katsomassa ja tehty ian päin persettä. Nyt aletaan purkamaan. Tuuletus, räystäät ja rännit. J...lauta, jos sama juippi joskus naamansa näyttäisi, voisi olla herkkä hetki.

    • raatihuoneentj

      Mielenkiinnosta yrittäjänä 13v eestissä toimineena seuraan. Myös täkäläinen liiketapakulttuuri kunnioittaa tietttyjä perusarvoja ei pelkästään rahoitusyhtiöiden leasingautoja. Kulttuuri ja konsultointi laskujen ym osalta poikkeaa kovasti kotimaasta, eikä välttämättä prosessi ole kovin pitkäkestoinen perinnän ja eräpäivän suhteen. Hyvä näin koska talous valtiolla kunnosa ja terve suhtautuminen yrittäjyyteen. Syytä muistaa että metsä vastaa kuinka sinne huudetaan, kaikuakin löytyy.

    • Eivoemithään

      Hommahan on nyt selvä. Firmat konkassa ja elämä jatkuu. Mitäs sitä täällä enään valittelemaan.

    • lorunloppu

      Elämä jatkuu. Jollain t osin hieman heikommin. Ei saa vakuutuksia kuin käteisellä, puhelin oltava prepaid, liiketoimintakielto todennäköisesti, omissa nimissä ei saa lainaa, verkkopankkitunnuksia jne. Joku visaelectron korkeintaan. Toinen juttu myös nämä kotitaloudet jotka erehtyivät ja luottivat ko kaveriin.

    • seitsemänkääpiötä

      Oma kattoprojekti valmis, luojalle kiitos että osasimme vertailla ja kysellä. Taustatietojen selvittämisellä vältyimme ongelmilta joita monella ilmeisesti on. Investointi oli mittava meille ja siksi päädyimme oikeaan ratkaisuun. Ehdollinen tili joka erääntyi kokonaisuudessaan valmistumisen jälkeen. Tämä vakuutti myös yrittäjän koska varmisti saatavansa. Kaikki sujui sovitulla tavalla. Ketjussa mainitut yritykset ovat konkassa kuen jo alkuvuodesta joku ennakoi joten turhaa lienee pohtia palveluiden hankintaa ja hyvä niin.

    • niekio

      Palkkaturvasta tili tuplana. miten muilla? Laskikohan ne oikein?

      • Asdef

        Varmaan väärin, mulle tuli triplana melkeenpä!


    • säästpossu

      Noinhan se menee. Viivästyskorot, odotusajan pallka ym. Palkkaturvva hoitaa mutta loppupelissä perivät toimarilta. Jokainen pv ja kk onka juippi venkoilee vaikeuttaa vaan tulevien vuosien b elämää. Ei järkipuhe auttanut joen nielköön katkeraa kalkkia.

      • Taaksepäinmennään

        Mitä tarkoitat järkipuheella? Näin mielenkiinnosta kyselen, en liity yhtiöön mitenkään. Jos oikein olen ymmärtänyt niin tj varaton


    • rubensinröörit

      Asioide kiistäminen, pakoilu ja selittely vain vaikeuttavat tj asemaa ja omaa tulevaisuutta. Konkassa tai maksuvaikeuksisa olisi ehdottomasti parempi lähestyä velkojia, kertoa tilanne ja keskustella vaihtoehdoistq, ei suinkqan toimia kuten nyt. Kenties olisi ollutkin jatkumoa, mutta niin makaa kuin petaa.

    • kusomuhopoti

      Eestissä telefoonitöötä. Höpö löpöä. Verkkosivut helppo rakentaa minne tahansa. 3500 egee kk palkkaa, hoittas ensin entist maksunsa, liksat ja asiakkaat. Menis tj tööhoin tai pohtis kenelle töötä tai tötsää tarjoaa. Vos olla aihetta varovaisuuteen kun kulttuuri vähän poikkeaa kotimaasta. Töötä mikä töötä. Ps sadamarketin rättikaupassako konttori vai postilootassa joita voi 50 egellä vuokrata?

    • havujarännissä

      Viestiketjussa jo alkuvuodeta kuvattu tilanne jossa nyt ollaan, kaikki konkassa ja saatavat pystyssä joka suuntaan. Bulvaanit myös nesteessä. Voi olla hieman hankalaa tuo yrittäjyys tai lainojen saaminen noilla taustoilla. Palkkatyö tuskin kiinnostaa kun ulosottomiehet perässä. Ei mitnkään iäkäs kaveri mutta itse pilasi tulevaisuutensa toiminnallaan. Mitkä ovatkaan rikosnimikkeet ko toiminnassa, päättäkööt sen juristit. Aika paha on vilpittömyyteen vedota kun taustoja katselee, kyseessä tarkoitushakuisuus. Jos jotain asia kiinnostaa, lukekaa ess tai iltapäivälehtien artikkelit ko yrityksestä pitäydyn nykyisessä katoosa ja tiLaan rännit toisaalta. Kiitos

    • kalamiäs

      Kivaa syksyä ja tulevaisuutta toimarille, mahtaa miestä v..ttaa jos yleensä asioidensa tilaa ymmärtää

    • eestikahetus

      Ei kaverilta muuta voi odottaakaan. Nyt vaan pelikenttä sellainen johon kotimaassa ei totuttu. Muista maksunsaajista puhumattakaan. Sana eestiläisten keskuudessa kiertänyt ja kiertää, näitä työmiehiä myös hakemassa palkkasaataviaan. Osakepääoma pari tonnia, tuulen huuhtoma hanuri mutta yrittää täytyy. Veikkaisin että kuluvan vuoden lopulla kyseinen tj nauttii valtion järjestästä majoituksesta. Ps. Puhelinnumerot eivät käytössä, miksi?

      • Eestilesti

        Ei puhelimet toimi kun ei rahaa maksaa laskuja niistä. Epäilisin vahvasti.


    • diibadaabaduuh

      Noinhan se menee. Korkeintaan prepaid. Aika paha vakuutuksiakaan saada. Ilmankos sitä lahtelaista koulupoikaa kusetti ffg toimariksi. JP:n oma tausta semmonen et omiin mnimiin ihan mahdotonta mitään saada tai yrittää. Päijäthämeessä ukon nimi tuttu, teretulemast piipahtamaan.

    • juusojuhaniliisa

      Ei ihan mene noin. Kiitos eu:n, viranomaiset keskustelevat keskenään. Jos aihetta ja määräys oikeudessa, ko valtion viranomaiset hakevat ja konsultoivat kotimaahan. Aivan sama suomesta viroon. Kyse ei ole kuin ajan pelaamisesta ko. herran kohdalla jonka itse varsin hyvin myös tietää.

    • Eestilesti

      Põhja puiestee 23, 10415 Tallinn, Viro. Siinä jpn osoite.

    • tonnikeijukesäinen

      Tuohan on alue jossa pahimman tason räkäiset asunnot. Alueella asivat aikoinaan vankilasta vapautuneet ym sosiaalinen aines kuten hs myös aiheesta kirjoitti kera paikallisten kommentoinnin. Toivottavasti nyt sentään makuupussin lisäksi mukana myös vessapaperia kun ulkohuusissa asioi. Jos joku käynyt lentomuseossa, alueen tasokkuuden tietää.

    • puistotee

      Ko osoitteessa luhistumassa oleva vanha teollisuusrakennus. Mahtaapi johtajalla olla miellyttävä majatalo. Paikka myös eestiläisten tiedossa jotka tahtomattaan joutuivat osallisiksi ja hakevat heille kuuluvia saataviaan. Syytä kai lukita ovet kunnolla hallista yöksi

    • Näillämennähän

      Ilmeisesti on itseasiassa ihan hienoa vuokra asuntoa. Entistä hotelli tilaa. Vieressähän on kunnon hotelli ja ihan sataman vieressä. Kiitos googlen.

    • vesiliukumäki

      Kuten tiedämme, tj itse palstaa seuraa. Voisitteko ystävällisesti perustella misi puhelinnumeronne olette poistaneet käytöstä tai majailette virossa? Asiallinen keskustelu lienee mahdotonta? Taustanne varsin hyvin edellä kuvattu, eikö sen verran löydy miestä joka tekemisistään vastaa tai edes perustelee? Ette ilmeisesti käsitä niitä vaikutuksia joita toimintanne aiheuttaa ja on aiheuttanut. Keikki kaatuu itsenne niskaan ja kuten tiedätte, siiä myös seuraamuksia. Aurinkoista syksyä.

    • tulevlapottak
    • hyväluojasentään

      Eiköhän tutkinnan osalta ole jo keskusteluyhteys avattu. Sivustoja poistettu, tilejä jäissä. Operaattorit sulkeneet liittymiä maksamattomien laskujen johdosta. Danske, op, nordea, seb, ym kovin tuttuja. Eipä paljon mjoituskuluja loppuvuodesta, valtio järjestää.

    • kattokeisari

      No ei JP:n tarvitse täällä keskustella eikä selvitellä asioitaan. Kusetti 10-0 suurinta osaa tyhmiä. polttaa sikaria ja ottaa kuppia etelänlämmössä.

    • Kanttiralli

      Sivustotkin poistunut maksamattomien laskujen vuoksi. Ei ne ilmaisia ole. En tiedä mistä joku tietää tutut pankit yms mutta hyvähän ne on taskusta vetää ja ihmiset uskoo...

    • savostakajahtaa

      Henkilöstöpäällikkö topi on täräkkä savolainen. Hän tietää kaiken tarpeellisen.Näitä asioita ei taskusta vedetä. Ne ovat kaikkien saatavilla kun tietää mistä hakea.

      • xft

        Topi on urpo


    • missähampaaniovat

      Eiköhän konsultit pian perässä. Korrektius, kohteliaisuus ei auta joten syytä turvautua toisaalle, ei lindorfiin tms vaan joossa perintä varisn nopeaa ja ja tehokasta. Toki se kuluja aiheuttaa, mutta kyse periaatteesta eikä saatavien määrästä. Ei sikarit maista kun tekari vesilaissa. Itseä tarkoitan mutta sopii kaikille.

    • maybeormaybenot

      Jos kyseessä sama henkilö jonka oletan olevan, hänellä finanssitaustaa ja kanssakäymistä monella alalla. Hattua nostan. Tuskinpa hänellä tarvetta kommentoida ja näin oleta. Dokumentointi taatusti tallessa ja näytettävissä toteen tarvittaessa. Itse ko henkilön alaisuudessa joskus työskentelin enkä ikinä vastaavaa tiukkaa,ystävällistä ja asiantuntevaa esimiestä ole tavannut. Lähipiiriini kuuluva tässä osallisena maksajana ja siksi kommentointia.

    • epätietonen

      Eikös noi palkkajutut ole aika selkeitä mut menee tosi pitkään? Jostain kuullu et jopa puoli vuotta mut saa kuitenki korkoo. Takuujutuilla voi pyyhkiä ahteria tämmösen kanssa ja ei kai kotivakuutuskaan kata kun ehkä oikeudenkäyntikuluja

    • jalasjärvi

      Kotivakuutuksesta kannattaa selvittää oikeusturva ja sen kattavuus. Selkeäähän on että kulut lankeavat vastaajalle mutta riittääkö vakuutuksen kattavuus jurispalkkioihin. Vakuutus kattaa tappiin saakka jos ok. Sitten vakuutusyhtiö alkaa perimään omia saataviaan ko taholta ja maksukyvyttömyyden tai haluttomuuden osalta saatavat uusitaan automaattisest ennen vanhenemista. Pitkä kierre siis maksajalle ja ns normielämä muodostuu todella hankalaksi. Uusia vakuutuksia ei myönnetä, matkustaminen passin vanhetessa ongelmallista, lainaa mahdotonta saadaeikä puhelinliittymää. Ainoa vaihtoehto on ottaa joku puliukko jonka nimissä toimitaan ja joka astelee pankkiin tms puhelinkauppaan. Kortit laitetaan sulkuun, pankkitunnuksia ei uusita tai ne katkaistaan. Aivan normimenettelyä.

      • Suomiryles

        Konkurssi tilanteessa valitettavasti kulut ei lankea firman ent. toimarille. Ei mene niin, yritys varaton niin homma sillä selvä. Vakuutus kattaa mitä kattaa jos kattaa.


    • jössessentään

      On aika vaikea noilla suosituksilla hakea asiakkkaita tai yhteistyökumppaneita ilaman bulvaaneja.

    • Kannikkanainen

      Vai että Topi tietää :D juugelisguugelis

    • keljukookotti

      Kukas tuo sit on?

    • eimeekuelokuvis

      En oikeen tajuu. Jos kerta kunnon firma ja konkat niin miks sit poliisi tutkii ja lehdis kirjoteltu. Ei sil oo välii vaik ois firmat myyty tai uus toimari. Entiset vastaa omista tekosistaan vai meinnko toi yks kirjous et tollataval vois vasttut sunmuut seurakset välttää

    • voihanvi

      Eikös pesästä saa jotain ellei sitten persaukinen

    • qwerty1u

      Mitäs väärää jos maksetuista hommista halutaan tuote tai tehystä työstä liksat? Kaikennäköstä jeesustelua, kattokaa enmiendo, multirax, kattopalvelu tai soitelkaa piruuttanne numeroihin. P maku, nume

      • Stetson

        Ei siinä mitään väärää ole, palkkaturva hoitaa palkat mutta kun pesät on varattomat niin eipä sieltä kenenkään keskeneräisiä töitä maksella. Tilanne on lain mukaan voi voi. Oikeuteen voi viedä mutta kun konkurssi,niin sanotaan että se on vähän niinkuin voi voi, kukkaan ei korvaa jossei hyvät vakuutukset. Poliisi tutkii petoksia ko firmojen taholta. Eli ns selviä tapauksia. Mutta jos jäänyt kesken työ konkurssin myötä niin nou kän duu.


    • mökinakkavertailee

      Kiitos näkemyksisä, mökki lusissa. Paikallisten kauppiaiden kautta yhteystiedot ja ennen talvea pitäisi uuden olla paikallaan. Ei etkäteen mittään vaan maksan valmiista työstä kera kuitin.

    • onhannäitäyrittäjiä

      Yrityskaupoista huolimatta vastuut ja velvotteet sitovat yritysjohtoa vaihdokseen saakka. Jos kyse on petoksista, asiakirjaväärennöksisä ai kirjanpidon laiminlyönneistä, kauppa ei velvoitteita poista. Ei myöskään sanktioista joa laki määrrää. Näinhä jokainen toimisi, peustaisi yrityksen, jättää kaiken hoitamatta ja uudella jatkaa. Ikävä kyllä ja onneksi asia ei vain mene kuvatulla tavalla, kuten eräs kommentoija kuvailee. Onneksi suomessa on viranomaistahot jotka toimivat, hitaasti tosin. Harmittavaa sinällään että vastaavia yrittäjiä maa päällään kantaa. Varsin vahva alter ego, usko omiin kykyin vaikka sellaiseen ei edellytyksiä olekaan.

    • kauhaltatrveesiä

      Tervetuloo pohojanmaalle

    • juurikuinkaalussakuvattu

      Laittakaapa googleen enmiendo oy, multirax oy ja protestit, velkomustuomiot. Eiköhän kukin tahollaan voi niiden perusteella pohtia millainen yrittäjä kyseessä.

      • Pohjanmaaltapärähtää

        Eiköhän tuo ole jo miljoona kertaa tullut selväksi tässä. ^^
        Numerot kiinni, firmat konkassa. Turha mihinkään kenenkään yrittää soitella. Jos tarvis niin sitten oikeuden kautta hakemaan jotain, jos mahdollista. Onko kenelläkään tiedossa yritysten tai niiden TJ:n asianajajan tietoja? Voisi olla ainut hyödyllinen tieto ihmisille täällä. Muu vissiin alkaa olemaan turhaa.


    • aalaspalmas

      Soiittelepa lahden käräjäoikeuteen, sieltä saa tiedon oikeuden määräämästä pesänsellvittäjästä kera yhteystietojen. Vantaalla myös krp sekä luonnollisesti verottaja ja kuluttajaasiamies. Aihe kaikille tuttu

    • kiitosinfosta

      Kiitos informaatiosta, selkeytyi kummast. Todella ystävällinen asiakaspalvelu.

    • Todinäki

      Pesänselvittäjät ei tosin anna varmasti yhteistietoja jos niitä ajattelee kysyä.

    • röllendarius

      Otapa yhteys uudestaan, saat istuvan käräjätuomarin nimen sekä käsittelypäivän. Siellä kantaja tai useampi sekä vastaaja oman edustajansa kanssa. Tuskinpä tj paikallakoska yhteydenpito hankalaa. Kaikkihan ovat syyttömiä kuten toisin todistetaan, kuuluu roomalaisen oikeuden perusteisiin. Sana sanaa vastaan ja näyttö. Vastaaja tämän myös tietää, jostain kumman syystä tuo kirjanpito ja tositteet päässet katoamaan.

    • tsiisössentään

      Kaikenlaista virtsapäätä se maa päällään kantaa, businessmiehiä ollaan olevinaan. Sirkus finlandiaan pitäisi pelleksi lähteä kun pauku ei muuhun riitä. Pelle mikä pelle

      • Xoxoxoxoxoxo

        Kiitos kattavasta kommentista. Selvä älykkö! Xoxo


    • pållepööpöti

      Eikös toi kuvasta mainiosti? Mitäs muuta voi juipista todeta. Asiallista kommenttia.

    • alykkoainesta

      Mitenkään ei kuprun määrä saada selville, kun kirjanpito ja tositteet hukassa.
      firma teki tiliä mutta kaikki laskut jäi maksamatta. No haihtuiko ne rahat?

    • åpämöåpå

      Kirjanpidon laiminlyönnistä laki määrää sanktiot. Vakavuusaste määrittää ne. Tahallisuus,tuottamuksellisuus vai tahaton eehe. Kyseisessä tapauksessa tuskin tulkinnanvaraa ja aikakaan seuraamus sen mukainen.

    • ekdiekxjd

      Kirjanpidon kuittien ja tositteiden on oltava havaittavissa tasekirjassa. Ellei näin ole, kyse on kirjanpidon laiminlyönnistä. Onko kyse tahallisuudeta ja tuottamuksellisuudeta, sen pohtii syyttäjä. Päätös tehdään aikanaan käräjä tai hovioikeudessa. Edelläkuvattu yhtälöhän on mielenkiintoinen koska kuluttajaasiakkaat, entiset työntekijät sekä rahoituslaitokstja pankit pyytävät saataviaan ja kuitit, kuinka ollakaan "kateissa".

    • prijhgp7jdj

      Organisaatio.org poistettu, viron palstoilla keskusteu käynnissä. Eivätköhän viropojat osaa hoitaaa asiat omalla luontevalla ja tehokkaalla tavallaan. Ei mennä ihan protokollan mukaan. Pitää tuntea pelikenttä ja pelikaverit

      • Eestimesta

        Sivusto ollut jo pari kk ainakin kiinni. Onko linkkiä keskustelupalstaan?


    • ulledulledof

      ...hävittää, kätkee tai salaa kirjanpitotositteita on hänet tuomittava.. lukekaa kirjanpitolaki. Se yksiselitteinen. Joku edellä totesi jo tämän ennalta ja näinhän tulee käymään. Edelläkuvatun lisäksi yksityioikeudelliset vaateet ja seuraamukset, kuluttajat,rahoittajat ja muut velkojat. Kyse vain ja ainoastaan ajankodasta milloin kyseinen tj lähtee jonkun ystävättäreksi valtion majataloon ja verovaroin ylläpidettävään majoitukseen.

    • debitkredit

      Kirjanpitolaki 30luku 9pykälä. Tuon lisäksi muut taustat.

    • venjupeimii

      Onpa muuten asiaa. Saatavia kiistetään koska tositteita ei löydy. Tilitoimisto, pesänhoitaja ym. "Häpi ending foo jp"

    • teretulemastvel

      Organisaatio.org sivusto suljettu. Puhelinnumero, dialed number is not in use. Töötä tarjol. Telia, eesti. Laskut sinnekin hoitamatta. Tereohtus häl

    • arssiarska

      Ffggroup.fi, omistaa multirax oy, otettu framille1.12.2015 ja vanhenee1.12.2018, ellei kotivujen maksuja hoideta. Ilmanko herra häipyikin maisemista, ei tainnut eestissäkään sujua? Ei reppana ymmärrä että tuo mainittu 10- 0 alkaa näyttää tappiolta. On kai se mieluisa kokemus jonkun daamiksi aikanaan ryhtyä, muistaa ottaaculinessea niin juttu luistaa paremmin, muusta puhumattakaan

    • Ränttänttän

      Tämähän männöö aevan nappiin. Kai tämä homma nyt joskus jopa selviää. Kun tuntuu jotenkin että tulee ikuisuus rojekti.

    • kaukokiekukaiku

      Ei ikuisuusprojektia sentään. Systeemi on hidas mutta tehokas ja tuottaa tulosta. Tj tietää mikä häntä odottaa vai miksi noin toimisi. Yhteistyöhalukkuus ehkä lieventäisi, mutta herra tehnyt omia valintojaan joista seuraamukset tulee kantamaan. Kuinka viitsii edes julkisilla paikoilla liikkua.

    • kävelevämolo

      Voi jeesus mikä mulqvisti

    • föencld

      Viittä vaille alkaapi olla valmista. Onhan siinä sukulaisille ja myös takaajille selittelyä piakkoin. Pitäisi vaan keskittyä siihen mihin omat lahjat riittävät, taisi äijältä mopo karata pisneshuumassa käsistä ja meni v...lleen.

    • kyrsiintyny

      Voi perkele sentään! Joka saatanan liitoksesta tulee vedet läpi eikä jätkää saa kiinni mistään. Tervetuloo käymään tontilla niin jutellaan. Hymyillään kun tavataan.

      • Retuperällä

        Tuskin tulet saamaan kiinni, ei varmana löydy sen numeroa mistään.


    • kihfiyhhiu

      Onhan tässä aikaa ja kavereita jotka ettii

    • humpappaa

      Juipin naama tiedossa ja info viron portsareilla ja takseilla jo olemassa, tehny kupruja myös työmiehille eikä ne oikein tykkää

      • Lärpynlörpyn

        Uskoo ken uskoo. Viihdyttäviä juttuja ainakin.


    • hupinsakullakin

      Itse en näe mitään huvittavaa viestiketjussa, lehtiuutisoinnissa sekä kuluttajien asemassa tällä hetkellä jotka ovat ko yrityksen kanssa asioineet.

      • Lärpynlörpyn

        Ei itse viestiketjun aiheessa ja asiallisessa keskustelussa mitään hauskaa ole, vaan osa kommenteista. Selvästi samat ihmiset käy kirjoittelemassa.


    • icemanni

      Aivan totta. Tuskinpa mainittu tj välittää lainkaan kuluttajista, työntekijöistään tai velvoitteiden laiminlyönneistään. Tietoisesti toiminut. Hän taatusti käsittää myös tekojensa seuraamukset ja niiden vastuita välttelee viimeiseen saakka. Eikö yhteystietojen puute, siirtyminen eestiin myös tätä näkemystä vahvista. Ajan pelaamisesta vain kyse ja titoinen taatusti mikä odottaa

    • lettupannukainalossa

      Joku mainitsi viron. Eipä sielläkään ilmoitettu numero ole käytössä. Sikäläiseen kaupalehteen jo päässyt eikä positiivisessa mielessä. Eivät kovin konservatiivisia ole saataviensa suhteen ja siksi kai talous onkin kasvanut voimakkaasti. Ymmärretään syys ja seuraussuhteet puolin jos toisin. Tj ymmärtää sen vain puolin..

    • aurinkoinensyksy

      Samat ihmiset taatusti palstaa seuraavat. Yhdistävänä tekijänä lienee se ettätahtomattaan ovat joutuneet ko toimitusjohtajan kusetuksen uhreiksi tavalla tai toisella. Somen merkitys näin kasvaa koska tiedonkukuahan se kasvattaa. Tuskinpa aihe tavallista tallaajaa kiinnostaisi ellei olisi saamisia tai muuten keskusteltavaa toimarin kanssa. Tavoitettavuus hankalaa mutta viranomaisilla tähän keinot olemassa joita ikävä kyllä tavallinen kuluttaja ei voi hyödyntää. Juna kulkee

    • PuhtaatJauhotko

      TJ:N eniten vihaama työntekijä sai ensimmäisenä palkkaturvasta tilinsä ulos.
      ?????? suhteillako? (onko jallu)
      Kutsun käräjille ovat saaneet palkkaturvaansa hakeneet myyntimiehet, sekä osa työnjohtajista.
      Missä jallu luuraa?

      • Pimpelipompel

        Kukas se eniten vihaama on? Ja mikä ihmeen Jallu? Kukas myyjistä sielltä huutelee kun tietää tuollaisia asioita. Osa kahdesta työnjohtajasta, eli se viimeistä aikaisempi tod näk.


    • piupalipaupalipöö

      Eiköhän noi myyntimiehet oo todistajan ominaisuudessa. Velkojien juristit haluaa kuulla ja varmaan myös syyttäjä. Mikäs siinä jos palkkaturvasta alkaa palkat ropista duunareille kute kuuluu. Se vissiin aika pitkä prosessi mitä oon kuullu. Kun vaan voi näyttää paperilta mitä on sovittu ja jos ei hommat mene oikeen niin mitäs epäselvää semmoses on.

    • säkkijärviblues

      Ei ole ilmaisia lounaita. Jokainen sentti ja euro jonka palkkaturva suorittaa, kasvattaa kuprun tehneen velkataakkaa ennestään. Saajana valtio ja pitkä koura, vuosikausien räpiköimistä. Onneksi suomessa tuollainen vakuusjärjestelmä on olemassa ja se koskettaa myös ulkomaalaisia työntekijöitä. Kyllähän kaikki tietävät mitä tapahtuu jos et maksa veroja. Ulosotto ja se aina uusitaan joten se siitä sitten

    • tingtongdöng

      Onhan se selvä et toimari on äkänen. Työntekijät pyytää palkkoja, asiakkaatsuoritusta maksamistaan hommista, vuokranantjat maksamattomia vuokria , pankit lainojaan jne. Tj mielestä kauhee vääryys. Ei oo yrittäjänä olo helppoo

    • taisollakollleka

      Mä ostin auton osamaksulla ekä oo maksanu yhtäkää erää ja v..ttaa kun pyytävät multa rahaa ja soitteleevat. Vaihoin numban. Pisnes luistaa ja upeesti menee eikä tarvipaljo välittää. Pisne is pisnes. Muakin ottaa noi asiakkaat sun systeemit pattiin.

    • stormisrising

      Säätiedotusta mukaillen, "alavilla mailla hallanvaara", kesä yksillä, halvatun pikä talvi toisaalla

    • kippistävaan

      Mahtaapi tj:tä v...tta. otahan kuppia nii elo hymyää

    • älykköjätkä

      JP on älykköjätkä! Pyörittää tuollaista virkamieskoneistoa, miten tykkää! n. 4- 6 miljoonan liikevaihdosta kaikki jäi maksamatta. Rahaa takuuvarmasti on. Kirjanpito kaivossa. Lakimiehet tietävät kyllä mitä laki sanoo. Rajan toinenpuoli on heille hepreaa. Huume- ja asekaupoissa rahoittaja saa 10-100 prosentin koron. Tuomareilla ei hajua näistä asioista. Tyhmiä kusetetaan aina.

    • Luonnonlaki

      Hitailta ja tyhmiltä syödään aina eväät ensin. Niin tässäkin tapauksessa!

    • uskookenhaluaa

      Eipä taida olla taloushallinta aivan hallinnassa. Liikevaihto ei kerro yrityksen tilasta paskan vertaa vaan se määritellään tulos ja tasekirjaa selaamalla. Asiayhteys on erikoinen jos joku ottaa mukaan myös edelläkuvatun ase ym busineksen. Eiköhän patria sen hoida ja erittäin tiukan valvonnan alla. Asioista pitää puhua oikeilla nimityksillä ka kattorakentamisen kusetukseen tuollainen ei kuitenkaan kuulu. Juristit edustavat ammattikuntaa joilla yhteyksiä moniin tahoihin, kyllähän he tarkkaan tietävät kuinka jenkkaa tansitaan ja osaavat askeleet joten siitä turha jauhaa. Jos normien noudattaminen on vaikeaa, löytyy taatusti yhteistyökumppaneita jotta asiat menevät sovitulla ja luvatulla tavalla. Neuvottelukulttuuri poikkeaa kovasti totutusta, mutta lopputulos saavutetaan.

    • hellyyttäjaruusuja

      Totta. Velallisen epärehellsyys, konkurssin tahllinen pitkittäminen, tositteiden salaaminen ja hävittäminen, kirjanpidon puutteellisuus, palkanmaksujen laiminlyönti, mahdollisesti asiakkaiden allekirjoitusten väärentäminen. Aihe lehdistön akutta myös tuttu. Ei kuluttajaliiton juristi tai poliisi aihetta avaisi ilman etteikö näyttöä olisi riittävästi. TJ tulee taatusti jatkamaan salillakäyntiään valtion ylläpitämässä hoitolaitoksessa all-inclusive. Tosin poistumiselle asetetaan tiettyjä rajoituksia, majoituksen keston määrittävät muut tahot eikä tj voi siihen vaikuttaa. Kyse ei kuitenkaan ole parin viikon sapatista vaan loma taatusti venähtää. Toki siellä saa uusia ystäviä ja toivottavasti myös läheisiä ja parisuhde muodostuisi. Ollako sitten vuoroviikoin daamina vai sulhona. Läheisyys kuitenki tärkeä asia ja sitä taatusti riittää.

    • sukevaiswaiting

      Jep. Eipä sakkolappu taida piisata. Eiköhän tai ole jouluun mennessä selvä, keväällä viimestään.

    • kuskuspispis

      Heh heh hee. Kusasi tj omille kintuille

    • voutiaootellessa

      Mites tomarilla? Hoitasitko laskus? Millon pakkohuutokaupat tulos?

      • Hömpsispömps

        Huutokaupat pidetty jo. Ei sieltä vissiin kovin montaa tonnia tullut.


    • kusettaako

      Kusetti tyhmiä ja kyllä se sitten kirveltääkin. Aika helposti se kävikin!

    • romuatarjolla

      Millon huutokaupat pidetty?

      • Hömpsispömps

        Kesä-heinäkuussa muistaakseni. Eipä siellä ollut kuin joitain pieniä tavaroita.


    • alitulijallaa

      Ok. Eiköhä jotin oo vielä tulos. Mustikkahaan kämppä ja muu mikä ollu lainojen vakuutena. Omasuuden siirrot kavereille tai sukulaisille voidaa perua takautuvasti tommosissa jutuissa. Eikös tommos e sta huutokaupasta pitäs olla ilmotus lehes tms.

    • Hömpsispömps

      Uskoisin että mustikkahaan kämppä on ihan vuokrakämppä. Eihän noista huutokaupoista välttämättä ilmoiteta. Löytyy jäljet jos ettii "enmiendo konkurssipesä". Tuotteet ei enää siellä sivuilla näy tosin. Oliko lainvoima tms sivu.

    • saishalvalla

      Pitää kattoo tai sit soitella pesänhoitjalle tai käräjäoikeutee

      • Hömpsispömps

        Ei sieltä mitään saa enään. Ollut sulki se huutokauppa jo pitkän aikaa. Arvokkain asia siellä oli 30v trukki joka lähti muutamalla satasella. Ei siellä ollut juuri mitään.


    • rukkiaoottelin

      Harmi kun oisi rännejä tarvinnu. Tais olla jätkäl lorun loppu ja loppuelämä viturallan mut ittensä kuseen laitto. Ei tarvii paljo palkkatöitä kysellä. Mistää ei saa fyrkkaa kädestä suuhu eloa ja linnareisu ihan varmaan oottaa ja tietää ja siks luimuileekin jossain huitsissa. Joku tos eellä kirjotti ja iha hyvin meni ennuste kohillee ja hienoo se.

      • Hömpsispömps

        Peltituotteita siellä ei edes tainnu valitettavasti olla. Pari kaasupulloa ja 4-5 rikkinäistä työkonetta. Kyllä se linnakeikkaa pukkaa sille, sais edes kunnon tuomion...


    • jailhouserock

      Lusimaanhan tuo lähtee. Lukasehan lehtiartikkeleita siinä vasta alksoittoa. Useempi vuosi rapsahtaa, istuu puolet. Kivaa loppuelämää vaan toimarille.

    • nohuhhuhhuu

      Yrityksen selvityspyyntö. Sen toimittamattajättämisestä määrättävä korvaus on 1600 - 16000 luonteesta ja vakavuusasteesta riippuen. Velkasaldo kasvaa vähintäänkin kohtuullisesti.

    • vaipatunohtu

      Pitääpä paikkansa. Palkanmaksunsivukulujen piilottaminen tai tilittämättäjättäminen, kyseessä veropetos. Palkkoja maksettu ilmeisesti kulukorvausten kautta usemman kuukauden ajan. Siinä sekä vastikkeen saaja ja vastaanottaja joutuvat kuseen jälkiverojen osalta. Perustuu verottajan harkintaan ka misshän kuitit? Ellei pysty näyttämään toteen verottajan virheellistä käkemystä, lasku postilootaan kolahtaa. Tuollaiseen osallistuneet taatusi tietävät mistä on kyse ja tietoisesti näin toimineet. Kun pakkasella kusee housuun se lämmittää hetken, sitten tulee helvetin kylmä.

    • Mietitäämpäs

      Aikansa on linnassa ja sillä simppeli. Loppuelämä ei ole pilalla muualla kuin suomessa. Ulkomailla jopa ruotsissa voi toimia ja elää aivan normaalisti. Perintätoimi ei nimittäin yllä sinne.
      Ei varmaan tyhmyyttään tehnyt tätä juttua mikä nyt on tapetilla. Jos kirjanpito on hukassa asia ei koskaan täysin avaudu. Pari- kolmevuotta linnaa ja paskaiset naurut tyhmille.

    • stockholmboende

      Siinähän taas näkemys asisntuntijataholta. Hursom helst, samma lag med ekonomikriminanan i alla nordiska länder. Bode ni veta om lägenhet föt ni skriver åsikter, eller hur?

    • kusinfrån

      Välkommen till Sverige. Skulle vara lättare diskuterade om sakerna som har hört. Hälsa från stockholm. Tyvärr det gå inte som du tänkte, vi hat också lag och vänner. Ha det bra.

    • teretulem

      Tereohtus J.P Teretulemast, jutella.

    • jabatsykkeli

      Jos poliisin talousrikosyksikkö on lähestynyt kuulustelujen merkeissä myyntimiehiä, verottja perässä, velkomustuomioita, kirjanpidon epäselvyyttä, siviilikanteita odottamassa, allekirjoitusten lisäämisiä sopimuksiin jne, kute artikkeleissa todetaan, on aika hankala vedota vilpittömyyteen. JP tämän tiedostaa ja parhaansa yrittää, palstaa seuraa. Kuulusteluissa kovin nöyrää poikaa esittää, ja tottakai viranomaisilla on yhteystietonsa tiedossa ja selvitettävissä milloin tahansa kuten on tehty. Eipä auta prepaid. Tieto myös noista organisaatio.org sivustoista, jotka suljettu. Töötä tarjol, makaa sohvalla ja tee rahaa, luoja se tään että on lääkitys päässyt unohtumaan. Uskoo itse visioonsa etteikö laki häntä koskettaisi. Ikävä kyllä näin ei ole. Kakku varmasti maistuu ja majoitusen punttisalilla voi käydä, kk maksua ei vaadita. Liikkuminen on tosin rajoitettua.

      • Tietäjätietää

        Olit selvästi kuulusteluissa tai sinulle on kerrottu mitä siellä puhuttiin. Eikö niiden kuuluisi jäädä sinne. T.Tietäjä. taitaa kirjoittaja olla humalainen T:llä alkava nimi.


    • pehmeetpahnat

      Kuulustelussa on aina kerrottava missä ominaisuudessa kuulusteltava on. Tämä ei edellytä humalatilaa tai anoävät huolen.itnyyminä oloa, kuuluu yleissivistykseen. Lieneekö kyseessä t niminen myyntimies, sitä en tiedä. Vastaavasta viranomaiset pitävät huolen varmasti. Aivan turha on toisia syyllistää tjn tekemistä väärinkäytöksistä syyllistää, hän kuitekin seuraamuksia tulee saamaan. Ottakaahan intellektuellit kuppia vaihteeksi niin asiantuntemusta alkaa löytyä suhteessa soossin märrään.

    • Pehmeetinsuliinipohjat

      Aikasemmassa tekstissä selvästi jotain häiriötä? Tj tulee saamaan tuomionsa varmasti. Eiköhän tämä kuulu poliisille eikä kenellekkään muulle. Asianosaiset saavat tietonsa muualta kuin suomi 24.

    • syksysaapuujasienet

      Asiallinen näkemys, poliisi ja syyttäjä saavat ja ovat saaneet titonsa ja saavat jatkossakin aivan toisesta formaatista. Asianomaisia jututetaan, keskustellaan. Juristittekevät työtään. Tuskinpa kukaan humalainen kokee tarvetta kommentoida, pääosin aika nappiinosunutta ärgumentointia kuinka prosessi eteenee. Saneeraus, peruminen, palkkasaatavat, velkomustuomiot jne. Täysin absurdia ajattelua. TJ on sitten ystävällinen ja esittää tositteensa ja kirjanpitonsa. Näyttää sopimuksensa sekä asiakkaiden kaksoiskappaleet. Näinhän menetellään kuten kuuluu. Yhteydenpitoa toki helpottaisi puhelinnumero joka ilmeisesti erääntyneiden laskujen johosta ei enää käytössä? Syytä se ilmoittaa asiakkaille?

    • frööbelinpalikkako

      Asianosaiset saavat tietoa omilta yhteyshenkilöiltään. Aivan kuten joku kirjoitti. Prosessi etenee. Tutkinta, ma hdollinen syyteharkinta ja näiden perusteella rangaistusvaatimus jonka lopputuloksen päättää tuomioistuin. Miksi siis tj toimii kuten toimii?

    • grattistavaa

      Sitä vois varmaan miettiä miks tolleen touhuu ja Peuhkuaa. Ihan selkee juttu ja tän vuoden puolella hilut kintuissa. Täys pelle ku luulee et voi tehä mitä lystää. Siinäpähä sitte miettii mitä tuli tehtyy

    • pastacarbonara

      Aivan taatusti poliisi kertoo syyn miksi haluaa jututtaa, eihän siinä ole kyse pullakahveista. Mahtaa olla kommentoijalla pallo hukassa, jokainen tottakai kysyy miksi minut on tilaisuuteen kutsuttu. Poliisi kuvaa tilanteen, näyttää tarvittaessa dokumenteja jne. Aivan sama jos olisit nähnyt kolarin ja kysytään näkemystäsi. He tekevät työtään ja hyvä niin. Jokaisella kuulustellulla on oikeus mahd materiaaliin tututua, pyytää halutessa myös puolustusasianajaja. Eiköhän tämä perustu ihan yleissivistykseen eikä anonyymeihin kommentteihin. Viranomaiset tutkivat, pyytävät tarvittaessa jatkokeskusteluihin jne. Tuskinpa humalatila tilanteessa ollessa lisää vakuuttavuutta. Asiantuntijat keskustelevat, määräävät sanktiot oikeusasteessa. Onko valtio, yksityishenkilöt tms. Lasten saduissakin karu loppu, paha sai palkkansa ja sen pituinen se. Joten miellyttävää, olematonta elämää tjlle. Ei tainnut mennä aivan kuten elokuvissa.

    • simosalminen

      Popedan biisiä lainaten , taas mua viedään linnasta linnaan. Voisko toi ari oikeesti tulla esiin, tunnustaa ja olla kuten mies. Eikös akat tee kuen sinä nyt? Ei kannata paljon pohjalaisella suoraselkäisyydellä brassailla. Yritys ja rahoitusmaailma on kuitenkin niin pieni,, joten jatkapa jp yritäjyyttä jos luoja suo. Kuinka danske, eesti bank, säästöpakit, nordea, vakuutusyhtiöt suhtautuvat? Entäs vakuutusyhtiöt, teleoperaattorit? Etsihhän itsellesi joku törppö joka bulvaanina toimisi kuten alkuvuodeta aloitit. Eipä kovin ruususelta näytä. Valtion majoituksessa käsittääkseni yhteydenpito rajoitettua. Ps. Nordearahoitus kiitti samistaan huutokaupatuista tietokoneista ja päätteistä ih talolta.

    • Samisilmunen

      Yhtäkään tietokonetta tms ei huutokaupattu. Sellasia kun ei multiraxilla/enmiendolla ollu.

    • ånniklovni

      Mitäs omaa ois ollu? Westmacin autoja, osamaksumersu ym. Sekin haettiin pois kun osamaksut jäi hoitamatta vakuutuset jäi maksamat ta ja katsastus unohtu. Kunha linnasta vapautuu joskus ni sirkus finlandiaan voi hakee pelleks.

    • kusahtiko

      Mitäs tossa enää ihmeteltävää. Linnaanhan se lähtee jotta heilahtaa. Kämpät sun muut sukulaisten vakuudet menee realisointiin. Siinäpähän sitten selittelee. Saatavien määrä on jo semmonen että heikompaa huimaa ja siks kai ottikin hatkat suomesta. Ei vaan reppana ymmärrä mitä hallaa tekee itelleen. Kylhän konstat tietää missä luuraa ja käsi on pitkä

    • kikkeliskokkelisvaan

      Kattopalvelu, multirax, enmiendo, ffg, organisaato.org. luoja sentään mitäs pskaa äijä hengentuotteinaan tuottaa. Ei tartte kuin hieman kysellä ja soitella niin vyyhti alkaa avautua. Heitäs tj yks asia jossa oisit velvottees hoitanu?

    • muistaainaliikenteessä

      Syksy jo tulossa ja yöpakkaset. Pitää kävellä varovasti että ei liukastu tai kaadu polkupyörällä. Siksi kypärä on tärkeä.

    • liikuntaonhyväksi

      Tulipa väärään foorumiin. Sori. Liikkumisen turvallisuudesta, pyöräilystä yleensä. Kivoja kattoja sateetonta syksyä.

    • pohojalaanevirmanpiikki

      Keskustelkaapa kenen tahansa juristin kanssa, näkemys on täysin yhtenevä eikä jätä tulkinnanvaraa. Yksityishenkilöt reagoivat ja toimivat tahollaan, näin tekee myös suomen valtio sekä asiantuntijat talouspuolella. Harmaa talous on erityisen suurennuslasin alla ja sen kitkemisksi on rangaistuksia tiukennettu, hyvä niin. Mitä, missä ja milloin tehty... tuomiosta osa kenties kotimaassa, osa toisaalla, luovutuspyyntö, jne asia etenee. Tuomitaanko poissaolevana vai haetaanko istuntoon josta matka jatkuu? Jos ei paikalla, haku päälle ja taatusti katiskaan joutuu. Liikkuminen, passin uusinta, asunnon vuokraaminen ym täysin mahdotonta. Joku deeku korkeintaan yrittämään avata tliä tai aktivoimaan pankkitunnuksia bulvaanina, omalla nimellä ja hetulla se mahdotonta. Tilit tottakai jo jäissä, kiitos pankkien ja Ratan. Avainlukulista loppuu aikanaan, uutta ei lähetetä. Syytä keskittyä pullojen keräämiseen ja palauttamiseen jottalikviditeettivaje iltakaljan osalta korjaantuisi.

    • witsinhitsi

      Olipa rakentava näkemys. Missä menee raja korrektiuden ja epäasiallisen välillä? Et ilmeisesti käsitä että on olemassa myös konsultteja jotka keskustelevat samalla tasolla että kumppanit myös ymmärtävät. Oletat että joku voi tehdä täysin mitä huvittaa, eikä seuraukset tai laki häntä kosketa.? Ellei normikäytös kiinnosta, on olemassa yhteistyötahoja, joiden tehokkuus ei ole protokollasta riippuvainen. Sinulle apukoululainen, en viitsisi arvostella juristien ammattikuntaa. O tempora o mores.

    • plasikbag

      Ei yksikään juristi tai viranomainen sitä ääneen sano, mutta kirjoittamaton ja hyväksytty toiminta on ajoittain perusteltua. Juristien taukotuvassa myös keskusteluaiheena ja ok. Eikö ole perusteltua kommunikoida tasolla jonka keskustelukumppani myös ymmärtää? Lapsillakin on hiekkalaatikolla tietyt säännöt ja normit, aikuisilla laatikko suurempi mutta samat säännöt. Ainoastaan tehokkaampi valvonta ja "isompi naapurinsetä", joka tarvittaessa puuttuu asioihin ja taluttaa korvasta pois. Löytyyhän noita pelikavereita myös muullakin kuin urheilusaralla.

    • heheheheheh

      Juristitkaan ei kaikkea tiedä! v...n viisaita olevinaan. Kallis palkka ja hidas työtahti. Tässäkin jutussa tosi arvostettuja

    • pahnoillaheiniä

      Sinulla varmasti ammattikoulupohjalta taatusti jurdista osaamista. Mikä estää itse toimimasta. Ryhdy vaikka kardiologiksi tai liikennelentäjäksi. Ai niin, pitäisikö hakeutua pääsykokeisiin, opiskella useita vuosia? Ansiotaso noissa ammateissa on palkinto siitä vaivannäöstä. Erityisoaamisesta ja ammattitaidosta maksetaan, eihän tällaista tapausta olisi jos osaamista ja ammattitaitoa olisi ollut. Hämmästyttävää kuinka joku kääntää toteutetun kusetuksen juristien syyksi. Pitää aina luottaa itseään viisaampiin sekä ammattitaitoonsa. Hitaus johtuu byrokratiasta ja prosessien etenemisestä. Hitaus on haitta, mutta etuna sen huolellisuus ja taattu lopputulos jota tavoitellaan. Tämän tj myös tiedostaa ja siksi epätoivoisesti järjestelyineen yrittää vääjäämätöntä siirtää. Joku kirjoitti edellä osuvasti, kaivaa omaa kuoppaansa ja tietää varsin mainiosti. Ei ole kovin mieluisa elämä elämä odottamassa. Ansiotyö tuntuu varmasti mukavalta kun uo vie suojan jälkeen loput päältä, yrittäjänä toimiminen täysin mahdotonta. Olisi herran syytä ollut keskittyä asioihin joihin oma osaaminen riittää, ovikellojen soitteluun ym.

    • paanuvaipäre

      Suurin osa ihmisistä kunnioittaa lakeja normeja, elää niiden mukaan. Osa taas siten ettei asia kosketa heitä millään tavoin. Tämän johdosta on virkakoneisto joka toimii kieltämättä hitaasti mutta varmasti. Kaikki maksuliikenne, ym on jäljitettävissä kiitos pankkien järjestelmien. Ymmärrettävää toki että hitaus tympii asianosaisia, ennen toimintaa faktat ja tausta kuitenkin selvitetään huolellisesti. Siitä kai osotuksena myös talousrikososasto, on muuten ekonomi ja jurisikoulutus taustalla, ei poliisikoulu. Suuremmankin mittakaavan jutut selvinneet joten tapaus lienee konseptin puitteissa tuttu. Itse heille nostan hattua, kUten myös yhteistyölle jota tekevät yli valtiorajojen yhdesä kaikkien pankkien kanssa.

    • ellinmökki

      Onpi muuten asiaa tuo

    • rännirubens

      On aika karseeta luettavaa kun kattoo multirxin ja enmiendon protestit ja velkomustuomiot. Sen päälle sitten kotitaloudet ja maksamattomat palkat ja verot. Kun linnasta aikanaan vapautuu saapi siinä rännejä ruuvailla ihan urakalla. Tuskin töitä tulee ikinä saamaan, oma äijän valinta mut meni kiville ja se hyvä.

    • kahvijapulla

      Ei se tyhmyyttään tehnyt. Kun sitä rahaa nimittäin on jemmassa . Nauraa tyytyväisenä vaikka linna kutsuukin.

    • halipatsipat

      Eipä muuten ole. Tilit, ym jäissä ja maksuvälineet kuoletettu. Yritti kuprua mutta meni v..lleen. mukava varmasti pohtia kuka kusetetuista jossain vaiheessa soittaa ovikelloa tai tulee kadulla vastaan. Ei tällaista kaikki hyväksy, virossa varsinkaan. On konsultteja joiden avulla keskusteluyhteys löytyy varsin nopeasti. JP tämän myös tietää. Tuskin neuvottlun siinä vaiheessa kovin paljon naurattaa vaikka joku vastaava edellä näin kuvittelee. Pitää olla tarkka mitä, kenelle

    • hohhoijaata

      Oli kait ne tilit käytössä 12kk. Ne kait jäädytettiin tyhjinä.
      Miksi palkata henkilöstöpäälikkö jos taloushallintapäällikköä olisi tarvittu.
      Oliko tarkoitus saada työmiehet ottamaan lopputilit itse ilman työvelvoitetta.
      Sitten vedotaan irtisanomisajan palkkaan yms

    • SpekulanttiAntti

      Ylempänä on kerrottu myyntimiesten kuulustelurumban alkamisesta.
      Onkohan kaikissa rahoitussopimuksissa ja kauppakirjoissa oikeat tilinumerot? Ei myyntimies voi tietää jos olivat esipainettuja tilinumeron osalta.
      Kyllä spekulointi estää dementiaa!
      Tämä ei heti selkene. Odotelkaa vaan palkkojanne kaikessa rauhassa!

    • sictrancitgloriamundi

      Henkilöstöpäällikkö oli käsitykseni mukaa ktm, ei ollut kun reilun kuukauden. Veti omat päätlmänsä ja otti itse loparit. Kommentoija oikeasti sitä mieltä että töissä käydään, tiedetään ettei palkkaa suoriteta, tuudittaudutaan sitten palkkaturvaan? Oletan tuntevani ko henkilön, suoraselkäinen kaveri jolla tuttuja monella alalla. Kysyin suoraan tavatessamme, totesi ainoastaan että asiantuntijat keskustelevat keskenään, dokumentit puhuvat puolesta tai vastaan. Uskon itse vahvasti että hänellä myös taustatietoa kuinka prosessi etenee. Jos näin kuten oletan, keskustelu tarvittaessa viranomaisten kanssa on mutkatonta ja kuluttajien edun mukaista. Vaatimaton, ei tee numeroa imeroa itsestään mutta tarvittaessa osaa "ampua" takaisin eikä suvaitse väärinkäytöksiä alaisa eikä asiakkaita kohtaan. Jos kyseessä henkilö jonka oletan, passaa jp olla oikeasti asiallinen suuntaansa. Kuka oikeasti ryhtyisi talouspäälliköksi yritykseen jolla sekä merkintöjä ja velkomustuomioita, ei kai kukaan tietoisesti hyppäisi paskalaarroon kuten kommentoija esittää? Miksi yrityksen toimariksi olisi tullut ht, miksi avopuoliso otettu pois hallituksen jäsenyydestä, miksi numerot ja osoitetiedot eivät ole ajantasalla? Mieti tahollasi. Selkeä osoitus omasta päiväuneista ja rahakkaasta tulevaisuudesta, ei vaan mennyt ihan suunnitelluti. Häkki heilahtaa ja persaukisena elämänsä elää. Siksi nämä viritykset bulvaanien suuntaan sekkä viroon jotka myös menivät hellalle. Siinäpähän räpiköi kuin kala haavissa, kohta nostetaan veneen pohjalle.

    • puuroajanäkkäriä

      Myyntimiesten velvollisuus on ollut varmistaa tilitietojen ajantasaiuus. Jos raha on liikakatanut eteenpäin,tili voidaan todentaa. Kuka ßen on avannut, missä, milloin, kuka tiliä ja milloin käyttänyt jne. Tätä tarkoittaa valvonta. Siten myös tilipalveluiden esto. Pitäisi olla muussa tapauksessa helvetin iso tyyny jonne voisi tunkea. Näkemyksissä on aivan selkeästi samaa kuin hatkat ottaneella toimarilla, ei mene vaan enää kuin ennen. Itsepä on soppansa keittänyt ja sitä hämmentää, paloi an pahus vieköön pohjaan. Linnassa kollegoja sitten riittää. Kiva sali, ulkoilumahdollisuusja säännöllinen päivärytmi.

    • humppajenkka

      Ei varmasti oo ollu mitää talousjohtajaa vaan jp ite säätäny kaiken ja siks menny persiilleen. Luulis et kirjanpiäjä ois ollu tilanteesta tietonen

    • sdfsdfdsfsfsdf

      testi

    • verottajalleasiaa

      On sitten oltu hämäräpuuhissa kattopalvelussa. Tuli veronpalautukset. Huomasin kuitenkin että verottajalle oli ilmoitettu vain pari kuukautta työssäoloajastani. Tulihan sitä kuitenkin oltua hieman kauemmin. Kun tutkinta etenee asia tulee esille. Tarkastakaa JP:N verottajalle ilmoittamat työtulonne ettei tule yllätyksenä.

      • ullautelias

        Kuka oot? Anna edes nimikirjaimet tai joku vinkki


    • tuokinvielä

      Tuohan lähes varma asia. Jos jp ylipäätään on palkkoja maksanut on todennäköisesti jättänyt lakisääteiset sivukulut hoitamatta,tel ym eläkemaksut. Se ei ole työntekijän ongelma. Mikäli jp on näin toiminut,se ainoastaan lisää sitä josta kekustelua viranomaisten kanssa tulee käymään ja vaikuttaa aikanaan rangaistukseen, oletan että ehdotonta vakavuusaste ja luonne huomioiden.

    • pääsiunohtumaantuoki

      Ei kai missään työpaikassa mennä tilipäivänä palkanlaskijan juttusille ja kysytä onko muuten sivukulu tullu hoidettua? Se on lakiin perustuva palkanmaksajan velvollisuus.

    • unohtuituokin

      "Jos jp ylipäätään on palkkoja maksanut on todennäköisesti jättänyt lakisääteiset sivukulut hoitamatta,tel ym eläkemaksut." Niin ja tietysti verot. Ei voi saada palautusta kun verot on mennyt tj:n taskuun.

      Edelläkuvatussa tilanteessa viranomaiset eivät tiedä ketä on ollut töissä ja minkä aikaa. Kun firmalla on ollut hyvät tulot ja kaikki jätetään maksamatta jopa lompsa pulskistuu. Tarkastakaa verotietonne! Olette muuten harmaata työvoimaa.

    • kakkuaodotellessa

      Kuka hoiti yrityksen palkanlaskennan, kirjanpidon tai laati tulos, ja taselaskelman?

      • Jiisusmään

        Joku heinolalainen suhtkoht lihava naispuoleinen tilitoimiston johtaja...


    • welluwetehinen

      Kuka hoianut maksuliikenteen, kuinka kirjanpito siihen suhtautunut? Auktorisoitu tilitoimisto? Myyntiorganisaatiolla ei le vastuuta tilien paikkansapitävyydesttai tilinkätttöoikeuksista. Kuka on tisiirrot tehnyt, kuka on hankkinut tunnukset verkkopankkiin, mistä ja milloin mitäkin on tehty. Kaikki selvillä koska jää pankkien tietokantaan jonka ict puoli tarvittaessa etsii. Ellei palkan sivukuluja ole suoritettu on siinä p..kaa ettei työeläke ole karttunut. Ei auta säätämisessä muutokset vuodenvaihteessa, keskustelua varmasti käydään hallituksen jäsenen kanssa myös koska vastuut kuuluvat myös hallituksen jäsenille. Kuinka henkilö joka on ollut hallituksessa ko yrityksessä, voi toimia myös mikkelin kaupungin ja ympäristökuntien kehitysyhtiössä konsultoimassa? Itse näkisin tuossa varsin vakavan uskottavuusongelman.

    • pisneseiluista

      Kyllähän jp aivan selkeästi yrittää vetää sivullisia säätämiseensä mukaan ja ikäänkuin syy olisi muualla kuin hänessä itsessään. Epätoivoisuus ei liene kovin mieluisa olotila. Varsinkaan kun tietää mitä seuraamuksia on tulossa. Kyse ei ole enää kuin ajasta ja aineiston kokoamisesta yhteen. Det var det

    • manimanimani

      Mikä on viimeinen tieto milloin palkat on tilillä?

    • manitboisko

      Eiköhän palkkaturva ole oikea taho vastamaan kysymykseesi. Soita sinne ja kysy

    • kiinnostaaminuakin

      No sinne on satoja soittajia päivässä uudeltamaalta, ei siellä ruuhkaa ole.
      Sori kun kysyin. En tiennyt vastaajalla olevan se aika kuukaudesta.
      Eikä rahastakaan ole pula, kunhan kysyin.

    • taaleritjaoravannahatt

      Täällähän se taatusti tiedetään. Käsittelyajat ovat kuitenkin useia kuukausia. Eiköhän se etene saapumisjärjestyksessä.

    • rollaattorillapääsee

      Onhan se hyvä että rahaa reservissä. Yksityisessä sairaanhoidossa polvi tai lonkkaleikkaus on tavattoman kallista. Terveys on kaikille tärkeä asia. Sairauskulu, eläkevakuutukset, ym.

      • Samisilmunen

        Taitaa olla se yks ja sama uhkailija kun polvet kirjoituksessa. Jätefirmassa töissä?


    • tavantallaajaspekuloi

      Ylläolevat tekstit kertoo olennaisen. Lue,ymmärrä, analysoi.
      kun totuus paljastuu puhutaan isoista rahoista. Ei ole provosoinnin tarvetta. Todella älykästä toimintaa, vaikkei rehellistä olekkaan. Onko H...lli pihatöissä?

    • jaskajokunenkoko

      Kait noissa jotain tosipohjaakin on kun lehdis kirjoteltu

    • selaviit

      Oli sit kyseessä asiakas tai työmies tai yhteistyökumppani ni eiköhän pieni närkästyneisyys ole perusteltua noilla eväillä.

    • kermakakkujaviila

      Jos työntekijän palkoista on jätetty tilittämättä ennakonpidätykset systemaattisesti usean kk ajalta, on kyseessä törkeä veropetos. Rangaistus tästä on ehdotonta vankeutta 4kk - 4vuotta asteesta ja luonteesta riippuen. Siihen lisättynä muut seikat yhdistettynä, niin loppudilema lienee täysin selvä. Joku kommentti tämän jo aikaa sitten totesi, mutta konkretisoituu piakkoin. Hyvä niin.

    • caitsukki

      Eiköhän viestiketju olisi huomattavasti lyhyempi jos kysyttäisiin kuina jp on vastuunsa ja velvoitteensa hoitanut? Asiakkaat, pankit ja rahoitusyhtiöt, tavaratoimittajat, työntekijät, jne. Siinä tuskin kovin paljon eriäviä näemyksiä tai poikkeavia mielipiteitä. Verottaja mukaanlukien. Joku päiväunissaan mainitsi että asiat vanhenevat, ei pidä paikkaansa uusintapyyntöjä tehdessä. Elämässä tehdään valintoja joista itse seuraamukset kantaa. Niillä on joskus merkittävä vaikutus koko loppuelämään ja aina se ei välttämättä ole kovin mieluisaa tai vastaa omaa skitsofrnista mielikuvaa.

    • kunnonkupru

      JP on tehnyt kunnonkuprun. Tod.näk ammattilainen neuvonantaja taustalla(ehkä oma akka tai muu kimppa). Kyllä jokaista voi kusettaa kerran ja kunnolla. Kirpaisee mutta etevä oli täytyy myöntää . Ei linnaankaan saada jos sama taktiikka jatkuu.

    • rörruben

      Onko ehkä hahmottamisongelma tai jotain epäselvää lain noudattamisessa? Hämmästyttää kuinka joku apukoulun käynyt vielä kunnioittaa ja ihailee. Voisitko hieman perustella näkemystäsi? Omaani perustelen poliisiviranomaisten tutkinnan ammattitaidolla, juristien näkemyksillä ym. Kuulustelukierros käynnissä ja poikkeuksetta yhtenevät lausunnot. Tutkinta etenee syyteharkintaan eikä syyttäjä jätä syyttämättä. Kyse on vain näytön keräämisestä ja kokoamisessta yhteen tai useampaan. Tämän lisäksi kuluttajien kunkin tahollaan nostamat kanteet sekä mahdollinen ryhmäkanne. En lainkaan ihmettele että vastaavaa kommentointia esiintyy. Olisiko syytä perehtyä peruskäsitteisiin, protokollaan, finanssivalvonnan sekä viranomaisten väliseen yhteistyöhön? Yritys ja yhteiskuntatalous jäänyt ilmeisesti aika vähiin.

    • stifflatklobbeissa

      Aivan retorisella tasolla. JP olettaa voivansa toimia aivan kuika huvittaa, normit eivät kosketa. Entäpä jos kusetuksen kohteena on ollut taho joka toimii tai keskusteluyhteys vastaavalla tavalla. Eihän kiinalaisellekaan puhuta suomea vaan kommunikoidaan tavalla jotta asiat hoituvat. Bodylanguage. Aina on kommunikoitava ja toimittava samoin kuin keskustelukumppani toimii. Eihän teatteriinkaan mennä crocsit ja paskaiset verkkarit jalassa. Portsari toimii konsulttina ja ohjeistaa. Konsultteja on monella alalla, ei ainoastaan kulttuurin parissa. Millainen konsultti kyseessä, riippuu asiayhteydestä. Henkilöstökonsultteja, hyvinvointikonsultteja, ym. Se lienee alakohtaista. Oletan.

    • verkkokalamies

      Rupeaa verkko kiristymään, vähän kuin troolikalastuksessa. Verkossa iso mul... anteeksi muikku. Säilöntäpaikka valmiina useammaksi vuodeksi. Suolaa vaan riittävästti niin ei rupea haisemaan.

    • wituiksmän

      Kirjoittajalle "kunnonkupru". Soitapa piruuttasi poliisn talousrikos ja tutkintayksikköön ja esitä näkemyksesi. Oma kunnioituseni on ollut aina ehdotonta ja varauksetonta. Nostan hattua suuresti. Toki myös kaikille kollegoilleen. Juristeille, asiantuntijoille. Itsellä aivan ehdoton nollatoleranssi vastaavaan toimintaan ja liiketoimintaan suhteessa y yhteistyökumppaneihin, verottajaan jne. Ikävä kyllä aina on ihmisiä jotka olettavat olevansa ylitse muiden, säännöt ja normit ei kosketa. Länsimainen oikeuskäytäntö perustuu roomalaoseen oikeuteen, kaikki ovat syyttömiä kunnes toisin todistetaan. Väite, vastaväite ja näyttö sekä spekulointi. Ei mitään epäselvyyttä etteikö syyttäjä jättäisi syytettä. Vähän kuin lumikolalla lunta kasataan isompaan kasaan ja työnnetään iso kasa sivuun, nyt kerätään aineistoa. Kuluttaja-asiakkaita kymmeniä enkä pitäisi lainkaan mahdottomana jopa ryhmäkannetta. Rohkenisin väittää että jp lähivuosina kuuntelee elvistä, jailhouse rock. Media taatusti myös uutisoi, koska artkkeleita ollut. "Kunnonkupru" on oletettavasti ihmisenä tyyppiä jota p-puhuminen, visiot ym kiehtoo, kokee mielekkäänä ja ihailtavana. Varsin potentiaalinen kohderyhmä bulvaaniksi tai vastaavaan, oma järki ei riitä käsittämään oikean ja väärän eroa. Joku viisas mies aikanaan totesi, kun pakkasella kusee housuun se lämmittätuleeä hetken, sen jälkeen tulee helvetin kylmä. JPllä taisi päästä isompi vahinko ja haisee todella vastenmieliseltä.

      • TappiKinkkunen

        Kunnonkupru on tod näk vain tietämätön asioista. Onhan se JP käynyt kuulusteluissakin suomessa ihan nyt lähiaikoina. Tosin rikollisen tavoin ei tiedä eikä muista mitään. Tosin sehän kuuluu asianajajan tehtävään kieltää sanomasta mitään. Ties kuin laaja tämä kusetus oikeasti on. Toivottavasti pian selviää


    • kunnonlupruyms

      olen laittanut viestiketjuun JP:tä kannustavia kommentterja. Ihmiset on yllättävän ärhäkoitä tonnista ja kahdesta. aina on tullut hyvät perustelut miksi ei jneee.
      Helppo tapa hankkia tietoa. Kiitos siitä! viro vaikenee nyt!

    • pöllöpööpöti

      Eiköhän viranomaisilla tietoa ole. Pelkkä provo.

    • sisäpiiritietoa

      jaetaan täällä estoitta

    • börjemånica

      Mikä on sisäpiiri? Kaikki velkomus ja perintäjutut ovat täysin julkista titoa johon kuka tansa voi tutustua. Ilmeisesti sinulla ei tietoa kuìnka tai mistä niitä saa.

    • hellyysjaläheisyys

      Itse en ikinä haluais olla asemassaan. Täysi itseaiheutettu olotila. Miltä mahtaa huominen tai tulevaisuus oikeasti tuntua kun tietoa seuraamuksista vähäisestikin olemassa, lisää jatkuvasti tulossa. Rumasti, mahtaa vituttaa ja tuntua epämukavalta. Valinnoista kyse ja olotilaa toivon ko toimitusjohtalle. Majoitusongelma ei liene tulevina vuosina kovin relevantti. Virman piikkiin. Siellä taatusti parisuhdekin pääsee kukoistamaan.

    • aleksiveli

      Mikksi tällaista spekulointia olisi, ellei taustalla kuvattua toimintaa olisi? Lukija ise suodattaa pois asiattomuudet, kekittyy olennaiseen.

    • iisakkijärvenpää

      Niinpä. Kyllähän keskustelu varsin kiivaana käy myö alajärvellä, jalasjärvellä, pohjanmaalla yleensä. Eikö sua oikeest hävetä? Tuleha piipahtamaan kotopuoles jotta juteltaas. Ilimoota ku oot tulos, pahaa oot tehny

    • onviuluvaiennut

      Heh heh, vai että viro vaikenee. Olipa siinä näkemys. Tottakai jp keskustelua seuraa, eiepäilystäkään. Eikö olisi parempi ja omien etujen mukaista toimia toisin? Organisaatio.org, finnish food group ffg, milloinkohan framille nostetaan garage usa? Ei sen vertaa lanttu leikkaa että parempi olisi olla pelleilemättä ja kusematta omille nilkoille yhtään enempää

    • Kaljakorisetä

      Eihän garage USA:ta voi käyttää kun firma konkassa. Eikä ole ilmeisesti käytettykkään. Olisi mies ja tulisi vaan kärsimään rangaistuksensa, sitten taas pääsee jatkamaan elämäänsä.

    • niuvanniemikö

      Eikös pullataikina paisu? On ukolla hahmottamisongelma aiva oikeasti tai muuten lapsuus ollut ongelmallinen?

    • fittanfågel

      Kyseinen ryynänen varsinainen "konsultti", olikohan peräti rickhardt? Aateluus velvoittaa, ammattikoulupohjalta. Sitä itseään mutta eiköhän potaska toisensa tunnista. Ottaisi jp nyt yhteyttä lupaamallaan tavalla , herra ryynänenen myös. Toivoopi vapaaherra hugo ar fittanfågel

    • eesiekonomi

      Eipä kovin vakuuta, miksi ei ko konsultti hakeutunut kotimaassa kauppakorkeakouluun? Ei paukut riittäneet?

    • saippuaaoltava

      Osta virosta yritys pöytälaatikosta, valmis toiniala ja valitse mieluisa, laaja-alainen. Minipääomalla tottakai. Kuviohan on täysin tuttu, tosin verosuunnittelustahan on kyse. Näitä itseoppineita konsulttejahan myös löytyy, kusetttaja kusettaa toista parhaansa mukaan. Eräs totesi ja pitää paikkansa pitää. Mitä tehty ja mìssä? Empiiriä kokemuksia ei ole, mutta oletan että viron puolella majoitus ei aivan ensiluokkaista ole. Läheisyys sitäkin ajankohtaisempi asia joten saippuarasia syytä pitää taskussa jos flaksi käy.

    • voitajapullaa

      Onhan siinä taas tämän päivän lehdissä mainintaa. Eihän noita syytteitä ollut suinkaanparkkisakoista tai vastaavasta. Umpityhmä täytyy äijän olla, räpiköi. No marraskuussa kuulee, keväällä sitten lisää. Arvelin että jo jouluksi, ellei sitten jo oteta pahnoille kuulemaan lisäsysteemeitä.

    • biiboppalula

      Niinpä niin. Ellei sitten sovittuna aikana saavu paikalle, kansainvälinen haku päälle ja luovutussopimus. Mitäs siinä epäselvää? Oma asema vain hankaloituu. Ei niin pajoa rautalankaa löydy että jp tilanteensa epätoivoisuuden tai oman väärinkäytöksensä ymmärtäisi.

    • kukkamekkoa

      Millaista elämä onkaan tuomion ja vastuiden kanssa. Loppuelo yhtä helvettiä. Eihän se jp mene siten että otat aina uuden firman framille, jossain vaiheessa kusetukselle tulee piste. Siksi kai luumuiletkin. Ei ole ukossa kanttia vaikka pohjalaista suoraselkäisyyttä mainostanut. Osta kaubamajasta kukkamekko ja pue yllesi.

    • Jpjoutuuprisöniin

      Alkaa olemaan tylsää kun nettikeskustelut loppuu! Jatkakaa! Tänne kun kerran löytäny niin haluaisi lisää lukea.

    • kakkuapiisaa

      Mitä tossa enää keskusteltavaa. Alkaa pakka olla pikkuhiljaa kasassa, lisää toki tulossa. Pelkästään jo tiedossa olevan perusteella häkki taatusti heiluu. JP asuinpaikka viranomaisten tiedossa, käydään noutamassa tarvittaessa. Aika hyvin joku edellä osasi ennustaa ja näinhän se mennyt. JP pitää makiasta, kakusta ym. Siitä ei tule olemaan seuraavina vuosina puutetta.

    • kaapokäräjä

      Makiaa kakun kuorrutusta 14.10 lahden käräjäoikeudessa. Alkusoittoa. Tulee istuntosali/t jp tutuksi. Mikä onkaan ffg kohtalo ja nuoren miehen jota bulvaani a kusetti. Sitä on sitten vuosia aikaa pohtia täysihoidossa.

    • Töttöröörööröö

      Ffg konkassa ja toimari kuollu.

    • käryttikö

      Osa naispuolisista puhelinmyyjistä oikeuteen vilppibuukkauksista eteläpohjanmaan myyntimiehelle. Voi tsiisus sentään mitä touhua!

    • Pohjanmaanmyyjätrulaa

      Ai oikeesti vedetty oikeuteen? Onko pohjanmaan myyjä vetänyt? Huhhuh mitä menoa.

    • lööperirööperistä

      Olipa lööperiä kerrakseen, kaikenlaista sitä löytyy

    • Jpvoijpminkäteit

      Joku kusettaa taas? Onko oikeasti vedetty ketään oikeuteen? Tietäen ketä naisia oli töissä en ihmettelisi että olisi tottakin.

    • juoruvaifakta

      Uskoo ken haluaa. Mikä lienee perusteena jonkun naisen hatusta revittyn oikeusprosessiin. Ihme ettei viele talonmiestä asiantuntija maininnut tai linnanmäen lipunmyyjää. Kunhan vaan jp provosoi. Odottanee nyt tulevaa perjantaita ja keskustelua käräjäoikeudessa, pian rupeaa ropisemaan. Lehteä ei aamulla tyllut, jakaja oikeuteen, täysin samaa löpinää.. kukahan tämä mainittu edesmennyt tj lienee? Kyse on ainoastaan näytöstä ja sen spekuloinnista joten aika hankala yhtälö jp osalta. Sen verran vakasta kyse ettei sakkolappu riitä, syyttäjä tämän tietää ja ammattitaitonsaperusteella näkemyksensä esittää.

    • sleepw

      Niin makaa kuin petaa. Kova on patja tulevina aikoina, ei ehkä tempura tai hästens.

    • liituraitaa

      Höpöpö

    • Jpjoutuuprisöniin

      JP on täysin PA.

    • turunlinnantontt

      Omissa nimissään ei saa kuin pikapankkikortin. Tilejä ei avata. Kämpän vuokraaminen hankalaa koska luottotiedot tarkistetaan, osamaksu mahdotonta, vakuutuksia ei välttämättä myönnetä, korkeintaan ennakkomaksua vastaan ja suppeana. Siksi noita säätöjä ja bulvaanien käyttöä. Sekin reikä tukossa, tilinkäyttöoikeuksienkin osalta ollaan tiukkoja koska sisäinen valvonta tehokasta ja alkuperäselvitys toimitettava. Kaikkihan sen tietää että asiakkaan nimen sytettäessä tietokantaan näkyy kaikki tilit, asiakkuuden luonne, rinnakkaiskortit, käyttöoikeudet,ym. Siinähän sitä säätämistä

    • olikokivaistunto

      Kuinka tänään jp käräjäistunto sujui? Olikohan kyseessä nimike törkeä petos vai muuta mukavaa? Istuntosali tulee kuitenkin tutuksi, kovin vaitonaista poikaa esität eikä ylimielisyydestä tietoakaan. Mikäs siinänä kutsua odotellessa jatkon osalta, käsiteltyyn ja tulossaoleviin liittyen. Rumasti, mutta eikö yhtään v..tuta?

    • kuntosaliapukkaa

      Onhan ukko säätänyt. Tuli istuntosalin jakkara tutuksi ja paikka. Ps. Eipä ole miestä jostain syystä näkynyt tukkijätkän terasssilla, lieneekö syynä nämä koleat säät. Jutellaan asioista ja pyydetään muutama mukaan illanviettoon. Pelataan biljardia tai pesäpalloa rantapuistossa. Molemmat hyviä harrastuksia, liikunta aina hieno asia. Keskitytkö itse triathlonin

    • pållepåletån

      Kovinpa oli jp hiljaista poikaa. Ei oikeasti ymmärrä että hän voi toimia kuinka huvittaa mutta muut noudattavat lakia. Hän nauraap..set naurut. Entäpä jos konsultointi järjestettävissä siten, että asiayhteys ymmärretään varsin selkeästi. Aiheesta alustavasti keskusteltu ja keskustelu ollut rakentavaa. Vastaavaa eivät muutkaan hyväksy. Keskustelu ei ole kielirajoista riippuvaista vaan asiayhteyys on selkeä. Bodylanguage on myös tärkekeää viestinnässä. Kielimuurit nopeasti siten murtuvat.

    • eisuksetluista

      Miksi tuo ffg jo konkassa ja bulvaanina kätetty entinen kattomyyjä saatettu myös kuseen? Paska sinällään muutta kantakoon seuraamukset kera jp:n omalta osaltaan. Vastaavia toimitusjohtajiahahan on maamme turvoksissa, sukuvikka kun suksi ei luista.

    • Sisäpiiritietoskiitos

      Saa mitä saa, tod näk JP:n päälle kaatuu suurin osa. Sitä sanotaan hyväksikäyttämiseksi. Kyllä nuo hommat selviää.

    • vitixmän

      Onhan tuo alusta saakka ollut selvää pässinlihaa. Ei taida jp paljon kavereita enää olla. Ei voi syyttää kuin itseään. Kivaa loppuelämää herralle, suojaosalla mennään ja sossu tulee tutuksi vuokrakämpässä.

    • awydtjioo

      Oli ilmeisesti äsken menossa autotallin tyhjennys ....

    • kakkujaviila

      Loppuvuodesta, ensivuoden alusta aivan taatusti alkaa oikeusprosessi sitten kunnolla. Tutkinta ja aineiston kokoaminen vie hetkisen? Kyse on näytön kokoamisesta. Siinäpähän sitten pullistelee. Kakkua ropisee jotta raikaa.

    • ovikellokilahtaa

      Mikä on ollut myyntimiesten rooli tuossa sopassa? Vastuu ei kiinnosta, sopimus ja nimi paperiin ja seuraavaan kohteeseen. Provisiopalkka, oletan. Eiköhän kuluttaja joka tarvitsee palvelua, itse lähesty palvelutarjoajaa eikä päinvastoin. Eikös ne jehovatkin kauppaa lehtiä ovelta ovelle, homma aivan sama muua tuote on eri.

    • pimpelipompelia

      Eli myyntimies ei tiedä yrityksestä, tuotteista mitän? Oma provikka tärkein. Kertoo jotain moraalista. Eiköhäna, mitä ja kenelle myyty. niitäkin jossain vaiheessa kuulla

    • Pimpelipompom

      Siis myyntimiehethän ei tiennyt kunnolla missä mennään, luottivat johtajaan. Myyntimiehiähän on jo kuultu, syyttömiä firman toimintaan. Eiväthän edes saaneet palkkaa. Sinun mielestä syyllisiä? Turha lätistä josset tiedä. Eiköhän vastuu ole tj:llä ja työnjohtajalla.

    • valdejahulda

      Vmyydään tietämättä mitä myydään ja kunhan p..kaa jauhettu. Mksi olla töissä ilman liksaa,talkoissa? Näitä vastaavia apukoupaikkojahan on maa turvoksissa. as paikalta,ti poisPölyimurikauppiaat, ovisilmiä, turvasaranoita. TJ jauhaa sontaa ja joku reppana uskoo, nimi paperiin asiakkaalta ja helvetin nopeast karkuun. Tiiteli luonnollisesti aluepäällikkö, myyntipäällikkö, aluejohtaja tms. Näitä on kuluttajavalituslautakunta turvoksissa. Meilläpäinulee aika nopea lähtö jos tontille tullaan. Ps. Myyntiukkoja jo jutusteltu?

    • bullendarius

      Moi jp. Kahvilla käydessä saatoit havaita kolme herrasmiestä jotka hillitysi nauttivat brunssiaan. Ovat hyvin tarkkoja siitä mitä ja kuinka paljon haukkaavat ennen pureskelua. Jokaisenhan tulisi tämä tiedostaa aineevaihdunnan ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Silmälasit on aiheellista jättää pukukoppiin.

    • kuumaperunako

      Rillit huurussa? Luontaista vai itseaiaiheutettua??

    • oolaspalmasta

      Onhan se viranomaisen käsi pitkä ja kyyti löytyy. Esimerkkinä barcelonasta haettu juippi. JP kohhdalla sama juttu.

    • HKuula

      JP pelkkä bulvaani. Kaiken takana Saarisen Jari joka on lisäksi vasikka!

      • Mikroaalto

        Westmacin johtaja? Mihinköhän perustat tämän olettamuksen? Taitaa lääkkeet olla unohtunut...


    • nenneätiseenekuil

      Milloin käräjät jp:llä? Veikkaan että liukenee ennen sitä rahaa taskussa.

    • Korvake

      Vissiin rahat tullu palkkaturvasta niin ei niin väliä enään. Elämä jatkuu. Toisilla huonommin.

    • dhxdh

      Lessufirma, kuten keskip.kattopalvelu

    • kusetusta

      Kaikkien aikojen kusetus

      • kattoinsinööri

        Jp sai vain ehdollista, hyvä näin! Sydämellinen kaveri


    Ketjusta on poistettu 57 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3869
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2318
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      91
      2027
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1704
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      303
      1236
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe