Ei ole tyttöjen tai poikien vaatteita

AnnelijaEnsio

Mediassa on keskusteltu siitä kun eräs äiti kertoi poikansa haluavan pukeutua hameeseen ja poika tykkää leikkiä nukeilla sekä vaaleanpunaisilla leikkiponeilla. Meidän Ilmari on 38v ja hän käyttää usein kotona ollessaan rintaliivejä, punaisia satiini stringejä, korkokenkiä ja saumasukkia, hän haluaa myös aina seksikkäitä naisten alusasuja sekä meikkejä synttärilajaksi. Ilmarin huoneessa ovat seinät täynnä kauniiden poikien kuvia joita Ilmari on kerännyt netistä, mitään pornokuvia ne eivät ole vaan ihan sellaisia että kriittiset "paikat" on peitetty maalarinteipillä. En ole yhtään huolestunut Ilmarin käytöksestä sillä hän vain etsii itseään, ei kaikki pojat ole samanlaisia. Papan kanssa ollaan salaa toivottu että jonain päivänä Ilmari löytäisi itselleen kumppanin ja meistä tulisi isovanhempia, mutta antaa ajan näyttää mitä tuleman pitää, ei hötkyillä sanoo pappakin aina.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aaarne

      Onko teillä papan kanssa herännyt joskus epäilys että Ilmari saattaa olla lievästi gay?

    • Feministi-Tiina

      Ei ole tyttöjen tai poikien vaatteita eikä myöskään erikseen lihaville tai laihoille tehtyjä vaatteita. Tasa-arvon vuoksi me feministit vaadimme, että erilliset naisten ja miesten vaateosastot poistetaan ja vaatteiden kokomerkinnät kielletään välittömästi.

      • myösfeministi

        Miksi vaatteiden kokomerkinnät tulisi kieltää? Totta kai vaatteita on erikseen laihoille ja lihaville, koska jos et nyt ole sattunut huomaamaan niin myös meitä ihmisiä on monia eri kokoja. Mutta se, minkä kokoinen olet, ei tee sinusta huonompaa ihmistä. Ymmärrän, että suurempikokoiset ihmiset näyttävät ehkä joidenkin ihmisten silmissä alempiarvoisilta kuin hoikat, mutta tätä ongelmaa ei vaatekokojen kieltämisellä poisteta.


      • Feministi-Tiina
        myösfeministi kirjoitti:

        Miksi vaatteiden kokomerkinnät tulisi kieltää? Totta kai vaatteita on erikseen laihoille ja lihaville, koska jos et nyt ole sattunut huomaamaan niin myös meitä ihmisiä on monia eri kokoja. Mutta se, minkä kokoinen olet, ei tee sinusta huonompaa ihmistä. Ymmärrän, että suurempikokoiset ihmiset näyttävät ehkä joidenkin ihmisten silmissä alempiarvoisilta kuin hoikat, mutta tätä ongelmaa ei vaatekokojen kieltämisellä poisteta.

        Juuri siksi, että kokomerkinnät halventavat suurikokoisia ihmisiä.


    • Todella törkee trolli!! Minusta oli hienoa, että se juttu oli jopa iltapäivälehdissä! Se mikä poika on / tulee olemaan on sivuseikka, asian ydin oli "AIKUISTEN" käytös. Jos mielestäsi on huvittavaa, että poika lapsi valitsee kaunoluistelun sen p***leen jääkiekon sijasta, pidä se OMANA ajatuksenasi! Sen lisäksi, että tämä kyseinen poika varmasti pahoitti mielensä monesti "aikuisten" "vitseistä" ym heidän omista lapsista kasvaa suvaitsemattomia, itsekeskeisiä idiootteja! Siinä on sitten niitä Suomen tulevaisuuden lupauksia...

    • Porssemies2

      Eikö nimim.neitokainen.1983 käsitä että tyttöjen vaatteita käyttävästä pojasta tulee aikuisena hinuri, olio joka nuolee ja sörkkii sormillaan sekä kuksii toisen miehen peräaukkoa, hyi helvetti.

    • Laaja-xx

      On olemassa tyttöjen ja poikien vaatteita, ja saa ollakin. Se eräs nainen, joka pukee Lenni-nimisen poikansa tyttöjen vaatteisiin, on sairas hölmö; hän on pilaamassa poikansa elämää.

      • sighsigh

        Eiköhän se ole ihan oma päätös millaisia vaatteita haluaa pitää. Tokko siitä elämä menee pilalle, jos pukeutuu miten haluaa.


    • klmjnh

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2072
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1878
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe