SM-sarja 2015 - 2016

naiskiekkofani

Avataanpa ketju ensi kauden SM-sarjalle. Sarjassa jatkaa tutut kahdeksan joukkuetta. Viime kausihan päättyi Bluesin voittoon, hopeaa JYP ja pronssia Ilves. KJT ja Kuortane säilyttivät paikkansa karsintasarjan kautta.

Onko paljon pelaajasiirtoja?

Mikä joukkue vahvistuu, mikä heikkenee?

45

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • taasmennään

      Minkähänlainen itku taas Tampereelta kuuluu kun Hpk vei Ilvekseltä pelaajia. Viimeksi kun Kuortane vei muutaman pelaajan niin oli koko toiminta kuulemma vaakalaudalla ja hirveä itku ja hammasten kiristys kun muut vie Ipan pelaajia. Jos oma juioritoiminta on
      kunnossa niin eihän silloin mitään hätää ole vaan omia junnuja kehiin. Ja sm- sarjasta löytyy kyllä joukkueita josta on lähtenyt monin verroin pelaajia Ilvekseen verrattuna, mutta niin vain pelaavat sm-sarjaa ensi kaudellakin

      • toivottavastihyväsarja

        Eiköhän Ilves kuitenkin ihan kotalaisen joukkueen saa vaikka pelaajia lähtikin, mutta hieman huolestuttavaa sarjan kannalta on se että viime kausien heikoimmista joukkueista Kuortaneelle värvätään jo peruskouluikäisiä pelaamaan, Kjt:sta ja Kalpasta tietääkseni taas lähtenyt joitain pelaajia, mutta saavatko he ketään tilalle?
        jos ei niin tulee aika heikko sarja ja ei taida olla hirveästi mielenkiintoa kärjen ja sarjan häntäpään peleissä. Toivottavasti ei käy niin että ainoat mielenkiintoiset pelit pelataan Bluesin, Jypin ja Hpk:n kesken.


    • vieläkerranblues

      Pelaajasiirtoja on aika paljon kun jääkiekkoliiton sivuilta katsoo.

      • eikosa

        Mitäs muita sm-sarja siirtoja sieltä löytyy kun nuo Hpk:hon siirtyneet pelaajat?


      • vieläkerranblues

        Kun menee finhockey.fi >palvelut >seurasiirrot, niin siellä on kaikki. Tosin siellä lukee kaikki (myös pojat) niin vaikee etsii mut sieltä löytyy.


    • olenkoaivanvä

      Mietitäänpäs hetki joukkueisen tärkeimpää pelaajaa eli maalivahtia. Kjt:llä ei ilmeisesti veskaria? Ilveksellä vissiin vain sivula.. en tiedä onko sinne muita menossa. Hpk:lla hyvä maalivahti tilanne mielestäni. Kuortaneella ensi kaudella 3-4maalivahtia? Onko sinne mitään järkeä ottaa niin paljon, keisala pelaa kaikki pelit, niin mitä ne kolme muuta siellä tekee? Bluesiin tulossa joku junnumokke? Onkoha muitakin??Ja Portnoj jatkaa siellä. Jypin maalivahdeista ei tietoa ainakaan minulla, osaisiko joku sivistää? Luulen että jyppiin olisi kysyntää maalivahdeilla, kun kumminkin kokenut ja hyvä porukka. Kärpissä jatkaa ilmeisesti molemmat maalivahdit, tietoa ei ole onko sinne joku menossa, tuskin. kalpasta ilmeisesti nuorin maalivahti lähtenyt jo loppukaudesta? Mutta ilmeisesti kuusela ainakin jatkaa joka on todella tärkeä joukkueelle jos haluavat sarjassa pysyä. Onkohan kalpaan tulossa muita maalivahteja?

      • Jypvie

        Eiköhän Jypin Suomen mestaruus ratkennut jo kun Räisänen palaa maalille. Kalpaan kai tulossa joku kanukki maalille.


      • foreverilves
        Jypvie kirjoitti:

        Eiköhän Jypin Suomen mestaruus ratkennut jo kun Räisänen palaa maalille. Kalpaan kai tulossa joku kanukki maalille.

        Jaaa kukahan kanukki? En nyt ihan usko tuohonkaan.


      • ikuinenkärppä

        Jaaahas, miksi kärppien kohdalla lukee "tuskin"en nyt aivan ymmärrä. Joka kausi kärppiin olisi tulioita mutta kaikki eivät mahdu porukkaan.


      • eikaisentään123

        Ketkä 4 maalivahtia muka on Kuortaneella?


      • neljäskaitulossa
        eikaisentään123 kirjoitti:

        Ketkä 4 maalivahtia muka on Kuortaneella?

        Itse tiedän vain kolme niiden ensi kauden maalivahtia mutta olen kuullut että neljäskin olisi menossa. Mutta siis anni keisala, tiia pajarinen ja inka kuusinen ainakin


      • kanukit
        foreverilves kirjoitti:

        Jaaa kukahan kanukki? En nyt ihan usko tuohonkaan.

        Itä-Suomen yliopistossa aloittaa syksyllä opintonsa pari kanukki kiekkoilijaa joista toinen on maalivahti, mutta saa nähdä missä pelaavat jos pelaavat.


      • onkototta

        Huhupuheiden mukaan kalpan nuorin veskari menossa ilvekseen? Olisi ilvekselle varmasti hyvä apu ja luulisi siellä saavan vastuuta


      • kanukit
        onkototta kirjoitti:

        Huhupuheiden mukaan kalpan nuorin veskari menossa ilvekseen? Olisi ilvekselle varmasti hyvä apu ja luulisi siellä saavan vastuuta

        Tietääkseni Kuusela jatkaa Kalpassa


      • onkototta

        Lähinnä tarkoitinkin tätä nuorimmaista. En kuuselaa.


      • onkohantotta
        onkototta kirjoitti:

        Lähinnä tarkoitinkin tätä nuorimmaista. En kuuselaa.

        Jos Oksmannia tarkoittanet, niin hän on saanut opiskelupaikan Oulusta Kastellin urheilulukiosta, niin taitaa olla liian pitkät pelimatkat Tampereelle :)


    • vähäistävielä

      Eipä näytä ainakaan vielä olevan paljon merkittäviä pelaajasiirtoja sm-sarjassa. Hpk vahvistunut ja Ilves heikentynyt. Muut taitaa olla ainakin vielä lähes entisellään.
      Minnekkähän lie Kuortaneelta valmistuneet siirtyneet?

      • luulisinnäin

        Kuortaneelta ainakin kalpaan yksi siirtynyt ja kärppiin tulossa kans joitain junnuja. Kuortaneelta ilmeisesti myös ilvekseen


      • pelaajasiirrot

        Löytyyhän tuolta aika paljon noita pelaajasiirtoja kun tarkasti jaksaa katsoa


    • taasfinaalissa

      Mites Bluesin ja Jypin joukkueet on muuttuneet vai onko mitenkään?

    • kärppäfani

      Kärppien kesä treeneissä 35 pelaajaa, muutama viimekauden pelaaja puuttui joukosta. aika hyviä puuttui pari. valmennus johdolle viestiä. Ketkä lopettaa? ja kuka vaihtaa seuraa ? Voisko joku kommentoida jos on tietoa

      • isorinki

        Onko Kärpät ottanut kaikki pohjoisen Suomen nais ja tyttöpelaajat kesätreeneihinsä jos siellä kerran noin paljon on pelaajia?


      • kärpätkärpät

        Kärppiin on vaan paljon menijöitä ympäri suomea. On ainakin varaa mistä valita talveksi joukkue. Eiköhä talvella ole 18-25 pelaajaa ringissä.


      • määrääononkolaatua
        kärpätkärpät kirjoitti:

        Kärppiin on vaan paljon menijöitä ympäri suomea. On ainakin varaa mistä valita talveksi joukkue. Eiköhä talvella ole 18-25 pelaajaa ringissä.

        No eipä ainakaan viime kaudella näkynyt iso pelaajamäärä kovin kummoista menestystä tuoneen, mutta toivottavasti jatkossa nähtäisiin välillä muitakin joukkueita finaaleissa kun Blues ja Jyp.


    • Ranskismaha

      Etelässä puhutaan et ruottinkieliset pelaajat vaihtavat seuraa, maju leirillä joku sanoi et jansu ois lopettanu? Huonot osaavat onneksi lopettaa. mut on rinkissä kaikille paikkaaja. Mites Oulussa muuten, kuultiin et teon alla on kärppä akatemia tytöille/nuorille naisille. Pitääkö tällänen huhu paikkaansa ? Kukas sitä vetää ? Ei kait Mirtsi ?

    • Kuppatöölöstä

      Jooo, raksilassa tuulee
      Pitäskös vaihtaa valmentajaa, ku ei tuu tulosta
      Toivottavasti vaihtuu, niin joskus voitetaan joku mitalli
      V tuttaa käydä kattomassa pelejä, ku aina hävitään
      kyllä syö miestä, varsikin täällä HPK kotihallissa, vaikka kannustetaan aina Oulun naisia
      Perkeleeeeeeee

    • naiskiekkofani

      Hämeessä Hpk vahvistunut ja Ilves heikentynyt. Kärpillä näyttää olevan laajarinki, mutta mites keski Suomen joukkueet Kalpa ja Jyp? Räisänen palasi Jypin maalille entä onko tullut uusia pelaajia ja vieläkö vanhat jatkaa? Mites Savossa onko taas lähtijöitä kuten viime vuosina vai onko virta kääntynyt Savoon päin?

      • bluesjyrää

        Tuskinpa sen paremmin Jyp kuin Kalpakaan ovat joukkueita jonne tunkua olisi, vaikka Jyp hyvä joukkue onkin. Jyväskylässä vaan kun Hiirikosken fysiikkavalmentaja toimii myös päävalmentajana niin ei oikein ole muiden pelaajien mieleen se asia. Kuopiossa taas ihan junnujoukkue jonne tuskin kovin moni haluaa varsinkaan kun tietää että menestystä on turha odottaa.


    • hienoakerho

      Tea Villilä kerhoon! Rupeaa olemaan sellainen jengi kasassa että kannua nostellaan Metritiskillä!

    • ihmetteleväii

      Miksi sm-sarja alkaa kaikilla joukkueilla hämeenlinnassa?

    • Huuh

      Säästää vissiin joukkueiden kuluissa kun vähentää muutaman pitkän peli reissun ja ilmeisesti maajoukkue valmentajat tarkkailemassa pelejä

    • Mielenkiinto

      Ketkäs kanukki pelaajat kyseessä? Onko tasosta tietoa? Kalpaan siis yrittävät?

    • epätasainensarja

      Taitaa käydä niin että Hpk, Blues ja Jyp pelaavat tasaisia pelejä keskenään ja muut pelit näille joukkueille ovat lähinnä pakkopullaa. Valitettavan iso tasoero on sitten seuraaviin joukkueisiin.

    • mitenmennään

      Huhujen mukaan Tampereella vielä mietitään lähteekö paljon pelaajia menettänyt Ilves ollenkaan sm-sarjaan. Jos ei lähde niin pelataanko seitsemällä joukkueella vai nostetaanko joku tilalle?

      • jusu-ilves

        Varmaan HPK:hon lähteneet laittaa peliin näitä Ilves-huhuja tai HPK itte. Taitaa olla niin että Iveksen vanhoille joskus kultaa saaneille pelaajille kelpaa vain kulta ei muu menneisyys. No HPK:ssa on ny kai hyvä nippu pelaajia mutta mikähän on henki kun on vaan vieraspelaajia.


      • omapesäkuntoonensin

        Hyvä Hpk, Kjt, Ilves, ja Kärpät! Kaikki sm-sarjan joukkueet ovat todennäköiseti harjoitelleet kautta 2015 - 2016 varten jo pitkään ja nyt kun sarjan alkuun on aikaa enaa kuukausi niin ainoastaan Hpk, Kjt, Ilves ja Kärpät ovat julkaisseet ja päivittäneet tulevan kauden joukkueensa kotisivuilleen. Jyp kertoo rungon jatkavan ja muutaman vahvistuksen mutta joukkueen välilehdellä on yhä viime kauden pelaajat. Muut joukkueet eivät ole päivittä eet joukkueita viime kauden jälkeen ollenkaan! Jos tiedotus on tällä tasolla niin eipä arvostuksen perään kannata paljon huudella....


      • ihmettelen

        Mistä löydät kjt pelaajat?


      • jlk
        ihmettelen kirjoitti:

        Mistä löydät kjt pelaajat?

        kjtnaiset.fi


    • miksikolme

      Miksi Kärpät ottanut kolmannen maalivahdin rinkiinsä? Kun vain yksi niistä ne pelit pelaa. Lähes sama kuin kuortaneelle menisi se neljä mistä täällä aijemmin huhuttiin kun sielläkin yksi pelaa kaikki ottelut.

    • Siksi

      Eiköhän kärpillä airaksinen-oksman kaksikko tule pelit pelaamaan. Osa kuortaneen mokeista pelaa poikien pelejä

      • KalevanPallo

        Team Kuortane julkaissut kauden joukkueensa facebook sivuillaan.


      • missämennään
        KalevanPallo kirjoitti:

        Team Kuortane julkaissut kauden joukkueensa facebook sivuillaan.

        Milloinka Kalevan pallo julkaisee joukkueensa? Taitaa olla ainut joka ei ole julkaissut joukkuettaan.


      • tsemppiävaan

        Jos siellä on vielä joukkueen kokoaminen kesken.. Joitakin lopettaneita/ seuran / lajin vaihtajia kuuluu olevan ja junioreita otetaan tilalle.


    • pelitkäyntiin

      Joko on pelattu harjoituspelejä? Laittakaahan tuloksia jos pelejä pelattu ja tietoa tuloksista on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe