Paras kesämekko miehen iskemiseen?

Kesähelma

Mekko päälle ja kesäiltojen viettoon! Kertokaas nyt miehet minkälainen miellyttää silmää eniten?

60

171

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MuistaTyyli

      Kantajalleen sopiva. Jos on kroppaa ja jalkoja, niin ilmava ja polven yläpuolelle päättyvä helma vie kyllä ajatukset jonnekin ihan muualle...

      Supertyrkyt vesirajahameet on valitettavan usein mauttomia.

      • niinjotta

        persehameista tulee mieleen halpa nainen.


      • LÄHTÖLÄHELLÄ

        IHON MYÖTÄISET LEGGINSIT.JA IHON MYÖTÄINEN TOPPIS ILIMAN ALUSTOPPAUSTA.JOHAN SIINÄ SITÄ ON KATSOMISTA.JA JOS ON VIELÄ VÄHÄN JENKKAKAHVOJA VOI POJAT ETTÄ LÄHTEE


      • tulp_paani

        tai kello, onko väliä?

        Tulppaanimallinen helma (kun kangas on hieman kovempaa) saa ainakin aikaan illuusion pepusta peputtomalla, ja siten voidaankin tehdä myös pieni ihmiskoe ;D ...

        Että ohops, kuinkas nyt näin? Sitäkö ihan nainen löytyikin hameen sisältä?

        - mutta koe siis ihan ilman mitään iskutarkotuksia.


      • Toni55

        tämä on osuvat sanottu! Yhdyn täysin.ö


      • ettäsilleen

        Ei taida olla vaatteista kiinni "miehen iskeminen". Mitäpä jos ihan ilmeillä ja eleillä antaisitte ymmärtää, että teitä kiinnostaa?


      • mekkoEiPueLäskiä
        ettäsilleen kirjoitti:

        Ei taida olla vaatteista kiinni "miehen iskeminen". Mitäpä jos ihan ilmeillä ja eleillä antaisitte ymmärtää, että teitä kiinnostaa?

        Mekoilla, ilmeillä ja eleillä.... ei helvetti sentään, ei miehet noin halpoja ole, jos mieleisen miehen haluaa, pitää tehdä rohkea aloite tälle tietylle, jos noin yleisesti haluaa miellyttää, niin läskit kropasta pois.


      • Japonite

        Paras on, ettei yritä iskeä ketään vaatteillaan ja muulla sellaisella.
        Se mitä on ns korvien välissä (tietomäärä ja arvomaailma) luulisi merkitsevän enemmän.


    • 0109

      Se mikä rypistyy vähiten.

    • iskuun

      Mitää yleistä ei ole, paras ruuppu paljolti naisen muodoista. Minulle paljon mekkoa tehokkaampi on rintaliivittömyys ja pikkuhousujen kotiin jättäminen KO.
      Tykkään ilmavista kevyistä kesämekoista, pituudella ei ole suurta merkitystä jos sinussa on muutakin kuin sääret.

      • 1009

        Itse en kovin syty siitä jos toinen sanoo ettei ole pikkuhousuja. Mutta kun katsoo ilman liivejä kävelevää naista jolla rinnat vähän hypähtää tai heilahtaa kävelyn tahdissa niin jo meinaa housuihin tulla.

        Ja se millä mies isketään on hymy. Ei mikään kaino/ujo vilkaisu. Vaan rohkeasti silmiin katsottaessa iloinen hymy. Jos mies kiinnostaa sinua, osoita se.


      • Hymyänaiset
        1009 kirjoitti:

        Itse en kovin syty siitä jos toinen sanoo ettei ole pikkuhousuja. Mutta kun katsoo ilman liivejä kävelevää naista jolla rinnat vähän hypähtää tai heilahtaa kävelyn tahdissa niin jo meinaa housuihin tulla.

        Ja se millä mies isketään on hymy. Ei mikään kaino/ujo vilkaisu. Vaan rohkeasti silmiin katsottaessa iloinen hymy. Jos mies kiinnostaa sinua, osoita se.

        Tosiaan hymy ja silmiin katsominen, niin saa juttu seuraakin. Puolin ja toisin. Kaikkea muutakin mitä sitten haluaakin/toivoo, kun hame ei tee naisesta naista. Nirppa nokat voivat pitää vain dildonsa, hymyilevät naiset saavat sekä että...


    • Saimaa15

      Mahdollisimman lyhyt jos vartola sallii ja kivan näköinen myös väriä saa olla.

    • Jyrkitykkää

      Vekkihame caaprien päällä. Ja jos vielä lyhyt punkero niin a vot.

      • vautsiwau

        Kiitos päivän parhaista nauruista.. ainaki tähän asti. Voin vain kuvitella, no valitettavan usein oon myös vastaaviin törmänny livenä...


    • menopäällä

      sellanen ihon myötäinen olis kiva.kun tansittaa saa tuntuman misuun ja mielikuvitus saa vallan ja se on menoooooooaaaaaaaa

    • Mahdollisimman vähän reisiä peittävä mekko. Tärkein: mene juttelemaan miehelle, tai katso edes hetki häntä silmiin hymyillen. Kaltaiseni kunnon miehet eivät mene juttelemaan naisille, ketkä katsovat vain poispäin kokoajan!

      • ..;;))) Olen varttunut mies ja minuun tehoaa parhaiten kun nainen hymyilee minulle avoimesti ja iskee silmää. Sellainen "mimmi" saa eloa minuun ja häneen itseensä..;;)))
        Sopivan lyhyt muodot ja rinnat paljastava mekko on "iskevä" miehelle kuin miehelle.
        Ja sitä meikkiä mahdollisimman vähän kasvoihin. Nainen jolla on paljon meikkiä on kuin liikkuva maalimainos eikä sellainen sytytä minua ollenkaan.
        Hyvin hillitty meikkaus jos on "pakko" meikata.
        Minä olen niin "vanhanaikainen mies" että en hyväksy meikkiä vaan minusta NAINEN ON KAUNEIMILLAAN ILMAN MEIKKIÄ..;;)))


    • Kellohame heilahtaa kivasti ja paljastaa reitesi hyvin..;;)))
      Sinun pitää tehdä aloite ja mennä juttelemaan miehelle jota haluat. Jos olet luotasi työntävän ja poissaolevan näköinen, ei mies taatusti tule lähellesi.
      Olen huomannut tansseissa kun on niitä "tahkojalkaisia" naisia jotka ovat muissa maailmoissa että sellaista ei kannata hakea tanssimaan mutta nainen joka tahtiin nytkyttää jalkojaan, on halukas tanssimaan.
      Sellaisen kanssa voi sitten jutella jos saa äänensä hyvin kuuluville ja voipa "rohkeammat" miehet antaa hellän poski/kaulasuudelman eka pelin jälkeen.
      Se tehoaa hyvin..;;)))

      • hmmmkg

        Aika moni kannustaa menemään juttelemaan miehellä, yksi jopa sanoi, ettei hänen kaltainen kunnon mies mene naiselle juttelemaan.. eikö nykyää miehet tee aloitetta ollenkaan? Oks tää nykysin se tasa-arvo vai mikä? Ennen miehet kosiskeli naisia eikä toisinpäin..


      • Huuveli

        Voi kuule. Tuolla isommassa sivistyneessä maailmassa moinen aletaan jo tulkita seksuaaliseksi ahdisteluksi kun uuden aallon feminismi tuo meille kaikille uudet puritaaniset arvot. On ihan hyvä että täällä miehet osaavat jo ennakoida tulevaa, ennen kuin nämä samat puritaanit keksivät alkaa ajamaan sitä että jokaisen naisen pitää liikkua esiliina-henkilön kanssa ja miehet saavat puhutella vain jos nainen aloittaa keskustelun. Näin se pyörä pyörii ja kohta eletään taas viktoriaanista aikaa.

        Mm. tätä videota https://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A on käytetty todisteena siitä miten naisia ahdistellaan keskellä päivää, nyt ovat sentään poistaneet sen lahjoitusnapin "Anna rahaa taisteluun katuahdistelua vastaan". Mutta kuten lopussa sanottiin. Yli 100 verbaalista ahdistelua 10 tunnin sisällä vihellykset ja silmäniskut yms.

        Ja siinä vähän lisää siitä miten naisvihamielinen länsimainen yhteiskunta onkaan kun miehet eivät keksi ottaa kontaktia
        https://www.youtube.com/watch?v=QYAL21jxREQ

        Ja mitä on täälläkin keskustelua seurannut, niin vastaavaa retoriikkaa on alkanut näkyä täälläkin, Ruotsissa tilanne vielä monta kertaa pahempi.

        Että parempi että miehet pitävät ne läpensä kiinni ja katseet älypuhelimissa etteivät naiset ahdistu... :)


    • juupajaapajuu

      Suht yksinkertanen, ei mitää helvetin tajuttomia röyhelöötä ja ylimäärääsiä vipstaakeja ja miljoonaa eri väriä. Itte hävettääs kulkea yhessä riikinkukon kanssa. (Siis joo riikinkukko uros nyt on tämä värikkäämpi mutta tarkoitin ihan vain kuvainollisesti)

    • piipaaa

      Aloittajalla taas nupissa heittää.

    • joaikuinennainen

      Näin naisena kerron,
      että kun puen päälleni kukkakuvioisen kotelomekon, joka on malliltaan rento, vyötäröä korostava, helma 10cm polven yläpuolelle, niin kyllä on vientiä.
      Olen saanut siitä todella paljon positiivista palautetta - kaiken ikäisiltä. Myös tuntemattomilta naisilta.
      Kaiken lisäksi se on mukava päällä.

      • tulp_paani

        itse omaan poikamaisen vartalon, (joskin rinnat ja sääret ovat paikoillaan). Joten tulppaanihelmainen mekko oli itselleni oikeinkin eduksi, ja sain myös itse siitä positiivista palautetta niin naisilta kuin miehiltäkin.


    • sdghgfhj

      vai nainen iskis miehen:Dd syön hatullisen paskaa jos niin käy jossain

      • paskanahka

        alappa syömään. mua on isketty jos monen monta kertaa


    • Oldtimeri

      Kuten näkyy, makuja on yhtä monta kuin kirjoittajia, joten jokaiselle tyylille varmaan löytyy ottajia. Itse liputan sen aiempien kirjoittajien parjaaman paljastavan "tyrkkytyylin" puolesta. Mitä avoimempi kaula-aukko lyhyellä helmalla, ilman pikkareita, sitä parempi.

    • lavaukko

      Kukallinen kellohame. kuvioliset sukkikset. t paita. hameena jos yksivärinen tietysti punainen. on hallitseva väri Tai jokin muu vaate joka erottuu massasta, itsellä ainakin jää katse kysesissä vaatteissa kulkeviin naisiin

    • Turvenuijajo

      Navetta takki,se se vavta on kiihottava.

    • Minijamaskara

      Mitä hemmettiä! Pitääkö kesämekosta tai ylipäätään pukeutumisesta kysyä lupa joltakin mieheltä? Tai edes mielipide. Itse puen päälleni sen mekon tm. vaatteen joka miellyttää minua, muista ja varsinkin mieähistä viis.

      Ja olipa päälläni pitempi helma tai mini, niin en tyrkytä mitään. Se joka kuvittelee jonkun tyrkyttävän, ilmaisee vain oman likaisen mielikuvituksensa, joten miksi arviolla olisi jotain virkaa tai väliä. - Harvinaisen tyhjäpäinen aloitus ja ajatus siis.

      • tulp_paani

        kompaa :D

        Itse asiassa se on juuri näin.


      • korjaan

        komppaa

        (Anteeksi kirotusvire)


      • jjhkjhkjk

        mitähän tuo joltaki miehiltä tarkottaa! ja tässähän nimenomaan kysytään


      • Päivän-kakkara

        "Joltakin mieheltä" tarkoittaa että ei yhtään keneltäkään, ei tutulta eikä tuntemattomalta eikä y-h-t-ä-ä-n keneltäkään, yhreltäkään. Päätös on minun, niin kuin maku, mieltymys, tapa ja näkemyskin.


    • ÄRKKOPEELÄINEN

      Mikäli tyttösellä on ROIKKUVAT PUUTARH, SIIS PERSEET, niin ei missääntapauksessa mekko mallia A'LA HILTON!!! :D

    • Ei mekko kiinnosta vaan se mitä sieltä alta löytyy.

    • Kuolaava

      Mekolla on vaikutusta miehen iskemiseen, mitä lyhyempi mekko, sitä enemmän se kertoo, että mekon alta löytyy myös pimppa ja peppu.

      • paskanahka

        niitä kutsutaan vituksi ja persereiäksi


    • PeteVM80

      Yksivärinen ihonmyötäinen vaalea ohut hame, helma polven yläpuolella (mitä lyhyempi, sitä parempi.) Alle pienet pikkuhousut. Vaihtoehtoisesti lyhyt, ilmava kesämekko, myös ohuesta yksivärisestä kankaasta. Nämä tomivat minulle.
      Räikeän väriset tai mustat röyhelömäiset hameet eivät toimi. Mustat leggingsit alkavat jo käydä tylsäksi kun joka toisellä näkee päällä. Vaaleammat yksiväriset leggingsit voivat toimia JOS on timmi kroppa.

    • ffdfdfds

      punainen ja ihonmyötäinen :)

    • dingdongkong

      Sehän riippuu vartalotyypistä, että mikä kenellekin sopii. Ei kaikilla ole hoikkaa pitkäsääristä tiimalasivartaloa. Toisaalta ei sellaisellekaan vartalotyypille kaikki mekot sovi.

      Ehkä pahin virhe on väärän kokoinen mekko (liian säkkimäinen tai liian kireä) tai itselle väärän mallinen ja värinen. Esimerkiksi isokokoiselle naiselle ei välttämättä sovi kangas, joka on hyvin pienikuviollista ja siro nainen taas saattaa "hukkua" isokuvioiseen kankaaseen. Vaaleaihoinen saattaa näyttää kalpealta jos on musta mekko ja liian kirkkaan värinen väärä väri voi saada ihon näyttämään sairaalta

      Jokaisen pitäisi keksiä omasta kropasta hyvät ja huonot puolet. Peitetään niitä huonoja ja korostetaan hyviä.

      Tärkeämpää kuin kiva mekko on se, että hymyilet ja olet mukava. Kun nautit vaikkapa lavatansseista, niin sellainen säteily ja karisma vetää puoleensa

      • mielipiteeni

        tai ihan tyylikonsulttienkin fakta on juurkin näin päin, että pyöreälle mieluummin kukkamekossa saa ollajuurkin ne pienet kukat, pinellä ja sirommalla taas puolestaan suuremmat.

        Ja noin yleensä ottaen, naisen ei mitenkään kuulu olla hymyilevä ja "mukava" niin kuin ei miehenkään, jos ei siltä aidosti tunnu. Tuota vastoin omia tunteita ja olotiloja teeskentelyä kutsutaan miellyttämiseksi. Toki on hyvä, jos ja kun pääsee ilojuhlassa tunnelmaan, ja jos huolia ja murheita on, voi ne hetkeksi sysätä taka-alalle. Mutta noin yleensä ottaen naiset vaiko ennemminkin tyttöset sortuvat kaiketi useammin tuohon mielyttämisen ansaan, mikä johtuu paljolti epävarmuudesta jne. Johtuneeko myös yleisestä miesten odotteesta, että naiseten kuuluu olla ihania, söpöjä, luoksen kutsuvia jne. Kyllä saa sitä olla mieskin siinä missä odotaa sitä naiselta. Hymyä huuleen ja rohkeasti kohti - that`s it. Ellei ole jo aiemmin annettu ymmärtää, että naista ei kiinnosta.


      • pirttihirmuko
        mielipiteeni kirjoitti:

        tai ihan tyylikonsulttienkin fakta on juurkin näin päin, että pyöreälle mieluummin kukkamekossa saa ollajuurkin ne pienet kukat, pinellä ja sirommalla taas puolestaan suuremmat.

        Ja noin yleensä ottaen, naisen ei mitenkään kuulu olla hymyilevä ja "mukava" niin kuin ei miehenkään, jos ei siltä aidosti tunnu. Tuota vastoin omia tunteita ja olotiloja teeskentelyä kutsutaan miellyttämiseksi. Toki on hyvä, jos ja kun pääsee ilojuhlassa tunnelmaan, ja jos huolia ja murheita on, voi ne hetkeksi sysätä taka-alalle. Mutta noin yleensä ottaen naiset vaiko ennemminkin tyttöset sortuvat kaiketi useammin tuohon mielyttämisen ansaan, mikä johtuu paljolti epävarmuudesta jne. Johtuneeko myös yleisestä miesten odotteesta, että naiseten kuuluu olla ihania, söpöjä, luoksen kutsuvia jne. Kyllä saa sitä olla mieskin siinä missä odotaa sitä naiselta. Hymyä huuleen ja rohkeasti kohti - that`s it. Ellei ole jo aiemmin annettu ymmärtää, että naista ei kiinnosta.

        Alkuperäinen kirjoittaja kysyi vinkkiä MIEHEN ISKEMISEEN. Kyllä oma kokemukseni on, että miehet uskaltavat tulla juttusille paljon herkemmin sellaisen naisen luokse, joka on hymyileväinen.

        Tietenkään kenenkään ei pidä väkisin lähteä hymyilemään, jos se on vastoin omaa itseä. Usein vain on niin, että suomalaiset miehet ovat ujoja ja pelkäävät pakkeja, joten naisen on hyvä antaa edes positiivista signaalia, jos nainen ei itse uskaltaudu tekemään aloitteita.

        Itse saan helposti miehiltä yhteydenottoja juuri siksi, että olen iloisen näköinen, vaikken ole mikään nuori, nätti ja suloinen. Kotona voi sitten mököttää ja olla enemmän neutraalilla ilmeellä. Kyse ei ole siitä, että pitää väkisin teeskennellä olevansa muuta kuin on, vaan yksinkertaisesti siitä, että saa sen ensimmäisen yhteydenoton mieheltä.


    • Joooos

      Nainen on lyhyt punkero ei silloin minkäänlainen mekko ole tyylikäs. Suomalaiset naiset kun ovat usein persjalkaisia taapertajia.

      • Koppim

        Sehän on hyvä, koska niin ovat monet miehetkin.


    • Ilmaripoika

      Kukkamekko ja iloinenilme!

    • paskanahka

      olen mies ja tykkää npukeutua pitkään hameeseen aina kesäisin. mietin vaan että miksi kukaan nainen ei ole vielä kiinnostunut minusta mahtaa olla taas tätä tasa-arvoa? no kuitenkin pointtini on että pitkä hame ei ainakaan ole hyvä

    • ..;;))) Sinun asiasi "Kesähelma" on miten ja millaisella asusteella Sinä haluat "iskeä" itsellesi miehen josta mahdollisesti pidät.
      Minuun tehoaa kevyt naisellinen lyhyehkö riittävästi paljastava mekko josta näen Sinun muotosi ja mahdollisimman syvään uurrettu kula-aukko josta näkyvät houkuttelevasti Sinun suloiset kiinteät rintasi... AAAAVVVOOOTTTTT ! ! ..;;)))
      Laitapa nimmarilleni spostia jos ja kun Sinua kiinnostaa saada itsellesi hellä varttunut pohjois-pohjalainen kalat -mies.

    • tiedolla

      Ei sillä ole kovin suurta väliä, millainen mekko on - kokonaisuus on kuitenkin se juttu. Ja minuun vetoaa kaikkein parhaiten nainen, jolla on vähän polvien yläpuolelle jäävä kesäinen, kevyt ja ilmava mekko, esim. se perinteinen ns. kukkamekko - joita me miehet puheissamme aina olemme lähdössä tanssittamaan sinne lavoille :) . Ja huoliteltu kokonaisuus on toki tärkeä. Toinen erittäin tärkeä asia on se asenne, joka näkyy jo kauas - ilme sen usein kertoo! Eli en hae enää toista kertaa naista, joka on tullut sinne arvostelemaan meitä miehiä ja meidän tapaamme tanssia ( ja on kaiken lisäksi reilusti ylipainoinen!). Ja se, miten nainen "itsensä kantaa", jos ymmärrät, mitä tarkoitan?!? Ja harmikseni haluan vielä loppuun myöntää, että hoikat naiset ovat ihan niitä kymppejä: Niitä on helppo viedä ja pyörittää ja molempiin suuntiin! Jos ja kun olo on hyvä molemmilla, ovat ne yhteiset keskustelun aiheetkin paljon kevyempiä ja mukavampia.
      Nimim. lavoja 25 vuotta harrastanut.

    • kurre1

      Paras hame on pelkkä patalappu johon vyötärön mukaan voi ommella kalastaja langasta vyö mallisen pidikkeen,patalapun alta anna hiukan tuseron vilkkua,johan puree miehiin kuin takiainen.

    • KepuLuokka

      Ensisilmäyksellä hakevat miestä antamaan peppua miehelle mustissa ja kultaisissa sen jälkeen kun on elämä ja terveys jo muutoin viety (kun kerran mies oli).

    • SieLUU

      Miksi miestä pitäisi miellyttää Sielu on tärkein
      Jos on seksikäs tms
      jos on polvien yläpuolelle jäävä mekko nehän haluu vaan ruikkia sinne mekon alle
      Sehän on kauheaa Haluatteko ruikkijan

    • näin

      Kauniisti soi korvissani kysyjän mietteet
      Kauniisti pukeutuva nainen on ilo silmälle

    • Musta minimekko ja verkkosukat tietysti !

      • SieLUU

        Ihmiset haluavat väittäää että seksikäs lyhyt mekko on kaunis
        Oikeasti niillä ihmisillä ei ole mitään seksuaalisuutta eikä tunteita.
        Sellainen seksi puku on ahdistava On vain pahja olo
        Mies ahdistuu Sen puvun sanoma on nussi minua
        Mies ei kuitenkaan saa sitä tehdä siinä heti paikalla

        Miksi olette niin ilkeä sille miehelle
        Tahdotte nähdä että hän ahdistuu?

        Tai sitten jotka kestävät sen ahdistavan vaatteen,
        he ovat jotka ovat juuri runkannewet jonkun pornoesiintyjän päälle,
        tai vaimonsa kanssa olleet vuoteessa,
        eivätkä enää jaksa reagoida ihanuuteenne
        Tahdotteko käytetyn miehen
        pettäjän


      • Yöäk

        Likainen mielikuvitus on yhtä kuin paha tauti eli sairaus. Hae apua.


    • vanhapukki

      No jos on hoikka ja kurvit kunnossa, mikä vaan näyttää hyvältä, mut jos on jossain sexyä löysää, niin ei trikoota;;)) kaikki naiset on omalla tavallaan kauniita. Kokemusta lähes 50v Anttilan luetteloista alkaen v65, mies 59v,, kaadettuja naisia lähemmäs tuhat..

      • Nuorioriheppa

        Nimim vanhallapukilla kaatoja 20kpl vuodessa, pari kk kohti jos ottaa kesälomat ja huhlapyhät pois pokaamisesta.. 50v aikana.. kohtuusaavutus,, Kysymys kuuluu millä repliikillä parhaiten onnistuu..?


    • EiKelpaaMinulle

      Ja nyt on kummatkin paskikset avoinna aivan kuten minä vielä jonain päivänä kaipaisin niiden joukkoon joista haluan eroon ja rakastaisin jotain sellaista mitä he odottavat, vaativat ja pitävät normaalina vaikka se ei sitä ole. Nyt harrikatkin petti joten minun pulesta on lupa tappaa. Siivu suurenee kerta toisensa jälkeen kun joku vaan uskaltaa vetää verta kadulle, eikä se syy loppujenlopuksi ole minun. Te olisitte voineet lopettaa. Suurkiitos kaikille niille jotka ovat iotsensä minun vuoksi uhranneet toisen ja ehkä oman hengen riistämiseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe