Hiljaista on

hallahalla

Täällä Alanyassa lomailemassa.Ihmeellisen hiljaista on.Suurin osa ravintoloista ammottaa tyhjyyttään,hotelleissakin rauhallista.Ajattelin vaan,että koskeekohan turistikato pelkästään Turkkia vai onko muualla samanlaista?Loma jatkuu edelleen,rauhallisissa tunnelmissa.Nyt altaalle lasten kans,tilaa on!

98

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5.kerrallavastatajusin

      Agressiiviset basaarikauppiaat ja sisäänheittäjät ovat suututtaneet ohikulkijat ja baarikurdit vittuilullaan loput. Kerran käyneet eivät enää uudelleen tule, paitsi ne jotka eivät edes tajua että heille vittuillaan ja että heidän kustannuksellaan pilaillaan. Vain alemmat kansanosat, muut heikkolahjaiset ja suomalaishuorat matkustavat enää sinne.

      • onneton5.kerta

        Suo vituttaa kun et saanut naista reissusta eikä homotkaan olleet sinusta kiinnostunut. Turkkipojat ja komeat muunmaalaiset miehet vei naises. Jatka vaan vantustelua.


    • Manytimesinalanya

      Saman havainnon tein tänään itsekin. Kysyin yhdeltä kauppiaalta syytä moiseen, niin hän sanoi että esim venäläisiä ei ole juuri ollenkaan.

      • BananaOtsassa

        Sen kyllä hyvin vielä kestää, on ne niin apinoita täälläkin. Ei mitään käytöstapoja, kaikki paskaksi ja mistään mitään välittämättä. Toimivat näin vielä omistuskämppien yhteistiloissakin.


    • dothemath

      Erittäin hyvä uutinen. Toivottavasti kaikki piraattikrääsä- ja roskaravintolakanta katoaa seuraavaan halpakansan suosikkikohteeseen. Ei haittaa yhtään.

    • Aurinkoaeimuuta

      Tulossa lapsen kanssa juhannuksen jälkeen - toivottavasti hiljaisuus jatkuu! Mitä muuten 12-vuotiaan kanssa kannattaisi tehdä Alanyassa?

      • sunshine1923

        Me käytiin 9v kanssa viime kesänä kaupunkivesipuistossa, minigolfia pelaamassa, sapaderen kanjonilla ja hyvin viihtyi.Ehdoton ykkönen oli tietysti tuo vesipuisto.Käytiin myös tunnin veneristeilyllä.
        Ollaan lähdössä taas juhannusaattona ja nyt olisi tarkoitus tehdä retki sinne kauempana olevaan isoon vesipuistoon ja käydä Dimcay joella ainakin.


      • alanaijja
        sunshine1923 kirjoitti:

        Me käytiin 9v kanssa viime kesänä kaupunkivesipuistossa, minigolfia pelaamassa, sapaderen kanjonilla ja hyvin viihtyi.Ehdoton ykkönen oli tietysti tuo vesipuisto.Käytiin myös tunnin veneristeilyllä.
        Ollaan lähdössä taas juhannusaattona ja nyt olisi tarkoitus tehdä retki sinne kauempana olevaan isoon vesipuistoon ja käydä Dimcay joella ainakin.

        No äidillehän nyt Alanyasta [alanaijja] aina iltapuhdetta löytyy,
        mutta se 12-vuotias joutuu tyytymään nukkumiseen hotellihuoneessa.


    • ataturkki

      Tulin eilen ensimmäiseltä ja viimeiseltä Alanyan matkalta ja en yhtään ihmettele että on hiljaista, kuka hullu jaksaa kuunnella typeriä tulla tänne suomalainen, kukkuluruu yms. Lisäksi joka kuppilassa on joku karvakäsi ruinaamassa syömään/juomaan, hyvä ruoka-halpa hinta. Ensi kerralla taas paikkaan jossa saa kulkea rauhassa.

      • rauhamaassa

        Eli mikäs sellainen paikka on? Tahtoisin itsekin tietää.


      • ataturkki

        Naapurimaasta löytyy lukematon määrä paikkoja jossa nuo kriteerit täyytyvät.


      • olikivaloma
        rauhamaassa kirjoitti:

        Eli mikäs sellainen paikka on? Tahtoisin itsekin tietää.

        Kreikan lisäksi iloisesti yllättänyt Mallorca ja varsinkin sen itäosat, josta juuri palasimme. Sieltä löytyy vauhdikkaita kohteita ja niitä ihanan rauhallisia, ystävällisiä kohteita, joissa ei tyrkytetä vaan annetaan turistin itse valita mitä ostaa ym.
        Kyllä jää auttamatta Turkin matkat, kun on nähnyt parempaakin. Kannattaa kokeilla rohkeasti vaan joskus muuallekin kuin Turkkiin ja Alanyaan...matkailu avartaa.


      • rauhamaassa
        ataturkki kirjoitti:

        Naapurimaasta löytyy lukematon määrä paikkoja jossa nuo kriteerit täyytyvät.

        Ruotsi on nähty ja Venäjä ei kiinnosta. Espanjat on koettu ja ryöstetyksikin tultu. Euroopan maat yleensäkin melko koluttuja, rantalomina tai kaupunkikohteina. Rauhallisia maita - hmmm? Eikä Turkissakaan mitään vikaa ole - asenteessa ehkä. Maassa maan tavalla.


      • olikivaloma

        Ryöstetyksi voi tulla missä päin maailmaa vaan. Jokaisesta maasta löytyy rantaa ja rauhaa, kunhan valitsee kohteen oikein. Turkissa tosin tuo kaupustelu ja rahanahneus on ylivertaista. Huijaaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus. Parinkymmenen matkan kokemuksella. Mutta jos siitä tykkää, niin mikä ettei.


      • epsanjaantiätty
        rauhamaassa kirjoitti:

        Eli mikäs sellainen paikka on? Tahtoisin itsekin tietää.

        Pääsääntöisesti Espanja


    • Tyhmää

      Kyllä se on vaikea ymmärtää, että pääkatu on täynnä samaa roinaa myyviä liikkeitä toinen toisensa perään satoja metrejä. Hankala liikkua kun pitää jatkuvasti vaan tuijottaa eteensä ja kävellä vauhdilla. Liikkeistä huudellaan kokoajan ja ei viitsisi olla epäystävällinen, varsikin kun ymmärtää miten toivoton bisnes on kysymyksessä. Kerran jouduin ostamaan uimahousut, jotka näyttivät hyvältä, mutta olivat käyttökelvottomat. Toisaalta Thaimassa on vastaava tilanne ja siellä on pidettävä pakkohymy päällä, ettei arvon kauppiaat tunne loukatuksi ja menetä kasvojaan.

      • TosiTyhmääOnkin

        Tyhmää lähteä pakkohymyilemäänkään. Eikö posket väsy? Vaikeahan sitä on ymmärtää.


      • ataturkki

        Thaimaahan taas talvella mutta Turkkiin en koskaan enää.


      • pysyn-suomessa
        ataturkki kirjoitti:

        Thaimaahan taas talvella mutta Turkkiin en koskaan enää.

        "Alanyassako on nyt hiljaista" ?
        Ottaen huomioon ,että Suomessa on satanut vettä vuorokausitolkulla
        , tai oikeastaan viikkoja , niin suomalaiset ovat kai alkaneet fiksuuntua.
        Edes sade ei aja fiksua suomalaista Turkkiin.


      • kävijämäärätnousee

        Matkailun myynti on kasvussa Alanyaan viimevuoteen verrattuna joten se siitä. Alanya on laaja alue joten kaikki matkaajat eivät näy ydinkeskustan katukuvassa.


      • Reissaavainen
        pysyn-suomessa kirjoitti:

        "Alanyassako on nyt hiljaista" ?
        Ottaen huomioon ,että Suomessa on satanut vettä vuorokausitolkulla
        , tai oikeastaan viikkoja , niin suomalaiset ovat kai alkaneet fiksuuntua.
        Edes sade ei aja fiksua suomalaista Turkkiin.

        Kreikassa on turistikato myös. Kertoivat sieltä juuri palanneet ja sitten siellä vakituisesti asuvat. Monet paikat ovat panneet lapun luukulle. Lisäksi viime viikon Me Naisissa oli monisivuinen juttu Rodoksella asuvista, ei mene hyvin siellä. Lähtisin itse tältä istumalta vaikka minne, jos olisi lomaa.


    • Jussilainen56

      Saksassa ja Turkissa ainakin oli tiedote, jossa kehotettu varovaisuuteen matkustettaessa Turkkiin/Turkin turistikohteisiin ja moni perunut matkojaan, Isiksen uhkauksen takia, että aikoo iskeä Turkin pääkaupunkeihin tai turistikohteisiin. Ehkäpä nuokin vähentävät intoa matkustaa sinne. Ja ehkäpä Alanya jo niin nähty, että jokin uusi kohde vetää paremmin. Eipä Alanyassa juuri ole mitään näkemistä, siis jos hakee kokemuksia ja nähtävyyksiä.

    • Alanyagunes

      Kyllä täällä turisteja silti riittää vaikka venäläiset vähentyneet (ei haittaa) aurinkoakin piisaa ☀️❤️

    • Faktaa

      Miten tosissaan on,onko viime kesänä Alanyassa lomailleita,jotka ovat olleet Alanyassa myös nyt tänä kesänä eli osaatteko sanoa,onko oikeasti hiljaisempaa ja eikö siis venäläisiä ole Alanyassa enää niin paljoa?Niitähän on esim.Oba ollut kansoitettuna aiempina vuosina.Itse olemme perheen kanssa lomailleet myöskin Alanyassa joka kesä viimeiset 7 kesää ja joka vuosi on aina ollut vaan vähemmän ja vähemmän turisteja..monissa ravintoloissa/iltapaikoissa näkyi viime kesänä olevan enemmän työntekijöitä kuin asiakkaita.Vaikka se on juurikin totta,että itse omalla käytöksellään vähentävät tietyn osan turistien matkoista Alanyaan.

      • missäVenakkoja

        Olen vanha Alanyan kävijä enkä ole kuullut venäjää juurikaan siellä. Käyvät enemmän viiden tähden lomakylissä muissa kohteissa. Onneksi :D


    • kunnianmurhaaja

      ''jahas, vai on suomaalaisten white tash skänkkien käytös vihdoinkin alkanut vaikuttaa lapsiperheiden matkustamiseen Analiaan ... jo oli aikakin. Kuka haluaa seiksiturismin kehtoon,,,

      • reppanako

        Laskekaa monta virhettä kunniamurhaajalla.
        Mene reppana edes kouluun,niin opit kirjoittamaan=)


      • OooAlanya

        Alanya ei ole mikään seksiturismin kehto. Thaimaassa muutaman kerran käyneenä voin sanoa, että siellä kyllä ko. bisnes näkyi ja kuului. Ei mikään lapsiperheiden paikka. Ei ole Alanyassa näkynyt yleisiä naisia naukumassa, ihmiset ovat kohteliaita. Niin metsä vastaa kuin huudetaan. Jos haluaa seksiä, saa sitä kyllä mistä tahansa kaljakuppilasta Suomessakin. Kaikissa paikoissa missä on ihmisiä. Tämä on tämä sama perverssi, kieroutunut ja katkeroitunut ihmiskuvaus, joka käy mollaamassa Alanyan matkailua. Mitä lie reppanalle tapahtunut? Jos raukka on mies, on varmaan nainen jättänyt turkkilaisen vuoksi. Jos on nainen, ei ole varmaan yrityksistä huolimatta kelvannut paikallisille miehille...


    • Vennii

      Varmaan myös se vaikuttaa hiljaisuuteen, että Alanyaan ei enää myydä niin halpoja matkoja. Äkkilähdötkin aika kalliita, ennen sai alle 300 € allinclusive matkoja äkkilähtöinä. Jos viikon matka Alanyaan maksaa 500 - 600 €, niin moni jo ottaa sitten matkan jonnekin muualle. Toki ns. omatoimimatkat tulee useimmiten halvimmiksi Alanyaan. Itse olen käynyt n. 10 vuotta Alanyassa kerran tai kaksi vuodessa. Tänä vuonna en mene, vaan matkakohteena ihan joku muu maa syksymmällä. Keväällä kohteena oli kreikka ja ihastuin siihen ettei kaupoissa/myyntikojuissa tyrkytetä ja ihmiset on aidosti ystävällisiä. Ei mutista haukkumasanoja asiakkaista, niinkuin Turkissa, varsinkin näissä myyntipaikoissa joissa näitä Kurdeja töissä. Jotenkin riittää jo se huijaaminen ja ettei mikään toimi. Turkissa kun pienikin asia on heille niin vaikeaa. Mutta pitäkäähän kivaa siellä Alanaijassa, ketkä sinne menette.

    • Iljettävä_paikka

      Kukapa tänne tulisi kuuntelemaan helppoheikkien huutelua ja suomikapakoiden karaokeörinää. Liikää venäläisiä ryömii pitkin kaupunkia ja turkkilaiset limanuljaskat vaan myy väärennöksiä, siinä se tämän paikan anti.

    • HarrinBaari

      Meillä ainakin täällä Harrin Baarissa on ihan mukavasti asiakkaita. Tänään illalla täällä on live musiikkia Esa Nummelan ja Janne Kasurisen johdolla, välillä lauletaan karaokeakin. Esan ja Jannen keikka tiistaina veti koko baarin täyteen. Kannattaa siis tulla tänään paikan päälle.

      • suomalaista__oksennusta

        samaa örinaa on oli sitten se harrin, heikin tai matin räkälä. Ala-arvoista ruokaa ja huonoq palvelua


      • H............l

        Pitää kyllä sanoa, että viikon reissulla toukokuussa kun olin jokainen ilta baareissa Alanyassa oli Harrin baarissa tosi hyvä tunnelma kun Mega Paula esiintyi. Oli sitten myös monenlaista esiintyjää muitakin. Ruokakin oli ihan kohtuullista, varsinkin kun ottaa huomioon mikä kiire oli pojilla, koska useimmat ruokailivat myös. Myös Matin baarissa viihdyin hyvin kun Reetun juttuja kuuntelin parina iltana. Ilman baareja en kyllä viitsisi mennä koko Alanyaan. Iltaisin on mukava istuskella baareissa. Inglesissä, jossa talvella käyn saa tanssia suomalaisten naisten kanssa mielin määrin. Täällä kyllä ei ole vaarassa saada kontakteja naisiin, joka on tietysti ikävää, mutta muutoin on hauskaa. Pitänee varmaan käydä syyskuussa uudestaan. Turkin pojat ovat ystävällistä ja mukavaa porukkaa, että niille ei osaa edes suuttua, vaikka ovatkin naisten kimpussa. Toisaalta osa naisista nyt ei ole kaikkein viehättävimmästä päästä. Empä lähtisi ruokia moittimaan myöskään, oli hyviä pippuripihvejä kohtuullisen hyvän viinin kanssa. On tullut tuota pihviruokaa syötyä Suomessa ja ulkomailla varsin usein.


      • 26547
        H............l kirjoitti:

        Pitää kyllä sanoa, että viikon reissulla toukokuussa kun olin jokainen ilta baareissa Alanyassa oli Harrin baarissa tosi hyvä tunnelma kun Mega Paula esiintyi. Oli sitten myös monenlaista esiintyjää muitakin. Ruokakin oli ihan kohtuullista, varsinkin kun ottaa huomioon mikä kiire oli pojilla, koska useimmat ruokailivat myös. Myös Matin baarissa viihdyin hyvin kun Reetun juttuja kuuntelin parina iltana. Ilman baareja en kyllä viitsisi mennä koko Alanyaan. Iltaisin on mukava istuskella baareissa. Inglesissä, jossa talvella käyn saa tanssia suomalaisten naisten kanssa mielin määrin. Täällä kyllä ei ole vaarassa saada kontakteja naisiin, joka on tietysti ikävää, mutta muutoin on hauskaa. Pitänee varmaan käydä syyskuussa uudestaan. Turkin pojat ovat ystävällistä ja mukavaa porukkaa, että niille ei osaa edes suuttua, vaikka ovatkin naisten kimpussa. Toisaalta osa naisista nyt ei ole kaikkein viehättävimmästä päästä. Empä lähtisi ruokia moittimaan myöskään, oli hyviä pippuripihvejä kohtuullisen hyvän viinin kanssa. On tullut tuota pihviruokaa syötyä Suomessa ja ulkomailla varsin usein.

        Sehän kertoo vain iltaelämän köyhyydestä , jos pitää tukkeutua
        porukalla suomibaareihin.
        Siellä ei siis ole muutakaan tekemistä iltaisin.


      • Kasvaaaaa

        Nimimerkki " kävijämäärät nousee".
        Nuo Alanyan tilastot kävijämääristä ovat olleet nousussa vuosi vuoden
        jälkeen . Miksi täällä kirjoitellaan jotain muuta ?
        Ovatko turkkilaisten tilastot yhtä luotettavia , kuin olivat vanhan NL:n tuotantoluvut.
        Pelkkää kasvua aina vaan , tosin paperilla.


      • H..........l
        26547 kirjoitti:

        Sehän kertoo vain iltaelämän köyhyydestä , jos pitää tukkeutua
        porukalla suomibaareihin.
        Siellä ei siis ole muutakaan tekemistä iltaisin.

        Lomalla rentoudutaan ja mikäpä sen mukavampaa on illalla kun syödä hyvin ja ottaa pikkuisen juomaa. Jokainen tekee sitä missä viihtyy parhaiten. Voi miettiä miksi näitä baareja on niin paljon Alanyassa. Lyhyellä matkalla on mm: Heikinbaari, Martinbaari, Bella Heikinbaari, Alexinbaari, Matinbaari, Harrinbaari, Onnela ja Kippis. Nämä ovat järjestyksessä kun aloitetaan Heikinbaarista. Nämä voi kävellä läpi 10 minuutissa. Sitten on vielä ainakin neljä muuta. Tietysti mikäli on vaimon kanssa liikkeellä ei kukaan jaksa istua nokakkain joka ilta baarissa.


      • 26547
        H............l kirjoitti:

        Pitää kyllä sanoa, että viikon reissulla toukokuussa kun olin jokainen ilta baareissa Alanyassa oli Harrin baarissa tosi hyvä tunnelma kun Mega Paula esiintyi. Oli sitten myös monenlaista esiintyjää muitakin. Ruokakin oli ihan kohtuullista, varsinkin kun ottaa huomioon mikä kiire oli pojilla, koska useimmat ruokailivat myös. Myös Matin baarissa viihdyin hyvin kun Reetun juttuja kuuntelin parina iltana. Ilman baareja en kyllä viitsisi mennä koko Alanyaan. Iltaisin on mukava istuskella baareissa. Inglesissä, jossa talvella käyn saa tanssia suomalaisten naisten kanssa mielin määrin. Täällä kyllä ei ole vaarassa saada kontakteja naisiin, joka on tietysti ikävää, mutta muutoin on hauskaa. Pitänee varmaan käydä syyskuussa uudestaan. Turkin pojat ovat ystävällistä ja mukavaa porukkaa, että niille ei osaa edes suuttua, vaikka ovatkin naisten kimpussa. Toisaalta osa naisista nyt ei ole kaikkein viehättävimmästä päästä. Empä lähtisi ruokia moittimaan myöskään, oli hyviä pippuripihvejä kohtuullisen hyvän viinin kanssa. On tullut tuota pihviruokaa syötyä Suomessa ja ulkomailla varsin usein.

        Kauniisti kirjoitettu niistä suomalaisnaisista ja heidän ulkonäöstään, jotka niissä baareissa vartioivat panojaan.


    • ei_suomi_räkälöille

      mikai ihmeessä näissä suomalaisissa räkälöissä. Ihan tarpeeksi sitä suomen örinää saa kuulla muutenkin. Henkökunnan käytös on vastenmielista tuolla.

    • vyölaukkukotona

      Ollaan parastaikaa Alanyassa ja erään kahvilan sisäänheittäjä valitteli turistien vähentymistä. Basaarikauppiaatkin olivat hieman flegmaattisen oloisia. Liiran kurssi nyt aika hyvä n2,9. Kelit ok...,joten kelpaahan täällä oleilla.

      • SIYAMI22

        Mekin olemme ja tyhjää on verrattuna vuoden takaiseen aikaan, josta olemme ikionnellisia, ei tarvitse kuulla ravintoloiden sisäänheittäjien ärsyttävää sössötystä iltaisin, vaan menemme syömään ihkasen rauhassa paikkaan mihin haluttaa ja rannatkin tavallisen tyhjiä, siis turistikato, ei meitä haittaa tämä piti ollakkin viimonen Alanyan matka, seuraavaksi Kreikkaan!!!


      • reikkaanreikkaan
        SIYAMI22 kirjoitti:

        Mekin olemme ja tyhjää on verrattuna vuoden takaiseen aikaan, josta olemme ikionnellisia, ei tarvitse kuulla ravintoloiden sisäänheittäjien ärsyttävää sössötystä iltaisin, vaan menemme syömään ihkasen rauhassa paikkaan mihin haluttaa ja rannatkin tavallisen tyhjiä, siis turistikato, ei meitä haittaa tämä piti ollakkin viimonen Alanyan matka, seuraavaksi Kreikkaan!!!

        Mikäli Kreikkaa on enää olemassa... Tai no on, jos sille lapataan veronmaksajien rahaa ja sitten vielä suomalaiset vievät jäljelle jääneet pennosensakin sinne paratiisi-Kreikkaan. Sinne emme mene enää koskaan, EU:n huijarimaahan, ellemme saa kokonaan ilmaista matkaa.


      • Quitto

        Juuri noin. Sen lisäksi, että ottavat turistilta rahat ilman kuitteja ovat jo uudelleen heidä kukkarollaan. Eli miettikää Kreikanmatkaajat, kuinka kalliiksi tulevat teidän lomat kun EU: muiden jäsenmaiden veronmaksajat joutuvat kantamaan kreikkalaisten elämän...


    • Syraia

      Olin 2013 Alanyassa kaksi kertaa, todella paljon turisteja. Viime vuonna kävin taas pari kertaa ja oli jo hiljaista. Nyt olin kesäkuun alussa ja todella hiljaista, ihanaa! Aivoon ottaa vaan nää basaarien tyrkyttäjät, joten siellä en käy lainkaan, vaan ihan muualla, missä paikallisetkin ja missä on tuotteet hinnoiteltu.

    • fatmama

      Syksyllä, elokuussa 2014 olin viimeksi ja nyt lähdössä kuun vaihteessa uudelleen. Oma asenne varmaankin tärkein matkakumppani, matkan onnistumisen kannalta. Allinclusive loma voi kuulostaa vaivattomalta, ja onkin sitä jos kaikki menee nappiin. Kun hygieniataso, myös keittiössä, ruuansäilytyksessä ym.. On vähän eri tasoa kuin meillä on totuttu, niin saa kyllä varautua ripuliin ja mahatautiin.. Tuputtavista myyjistä vielä sen verran, että käykää ihmiset Egyptissä, mielestäni siellä oli ihan toista tasoa tuo tuputus kun Turkissa. Toki yksi kokemus vain Egyptistä ja Turkista 3edellistä kokemusta.

      • hellejahygienia

        No joka maassahan on oma bakteerikantansa! Vaikka se olisi joka maassa putipuhdas, on se silti erilainen. Hygieniataso on Turkissa kyllä yhtä hyvä kuin Suomessa, tietäisit jos olisit käynyt keittiöissä yms. Mutta kuumissa maissa (kuten Suomessakin käy helteillä) voi kylmäketju katketa tai vastaavaa ja jopa oman maan asukit sairastua pahempaankin vatsatautiin tai virukseen. Suomessakin käy näin jopa useasti. Omat tavat myös ratkaisevat, pitää tietää mitä välttää kuumassa ilmanalassa.

        Mutta samaa mieltä asenteesta: se on tärkein matkakumppani! Ja paras, sitä ei voi rahallakaan ostaa.


      • hiiohei
        hellejahygienia kirjoitti:

        No joka maassahan on oma bakteerikantansa! Vaikka se olisi joka maassa putipuhdas, on se silti erilainen. Hygieniataso on Turkissa kyllä yhtä hyvä kuin Suomessa, tietäisit jos olisit käynyt keittiöissä yms. Mutta kuumissa maissa (kuten Suomessakin käy helteillä) voi kylmäketju katketa tai vastaavaa ja jopa oman maan asukit sairastua pahempaankin vatsatautiin tai virukseen. Suomessakin käy näin jopa useasti. Omat tavat myös ratkaisevat, pitää tietää mitä välttää kuumassa ilmanalassa.

        Mutta samaa mieltä asenteesta: se on tärkein matkakumppani! Ja paras, sitä ei voi rahallakaan ostaa.

        Vai on Turkissa yhtä hyvä hygieniataso kuin Suomessa, anna mun kaikki kestää, saimme päivän parhaat naurut, kiitos.


      • Ehkä-1800-luvulla
        hiiohei kirjoitti:

        Vai on Turkissa yhtä hyvä hygieniataso kuin Suomessa, anna mun kaikki kestää, saimme päivän parhaat naurut, kiitos.

        HEH HEH HEH HEE !
        Vai , että sama hygienia-taso !
        Kiäh kiäh, kiäh, heko , heko , heko !


      • Kampylo
        Ehkä-1800-luvulla kirjoitti:

        HEH HEH HEH HEE !
        Vai , että sama hygienia-taso !
        Kiäh kiäh, kiäh, heko , heko , heko !

        Joo, tukehdu nauruusi. Turkki on ollut sivilisaatio jo silloin, kun Suomessa kiipeiltiin puissa jääkaudella. Revi siitä. Jos pikkumassusi ei kestä, jää Suomeen desinfioimaan ruokaasi.


    • Juuhhh

      Alanya saa parhaillaan ja tosi hiljaista on, paikallisetkin ihmetelleet turistien vähyyttä.

      • DeVeLIIN

        ja ei oo ihme, ei kukaan lomallaan halua kuulla basaarimyyjien suunsoittoa, ellet osta, mitään ei saa rauhassa katsoa, samoin hotellien-ja ravintoloiden henkilökunta tosi ällöjä niskaan hengittäjiä, olet sitten seurassa tai et, kaikki kelpaa kunhan on Nainen!!?? Rannat aika epäsiistejä ja hinnat nousseet kaupoissa ja muuallakin kohtuuttomasti ja samaten matkojen hinnat, niillä hinnoilla pääsee parempaan kohteeseen kuin Alanya, plussaa Aurinkomatkoille, jotka hinnoittavat matkat kohtuullisesti ja heidän hotellinsa hyviä ja Oppaat ystävällisiä.
        Oltiin toukokuussa 2 viikkoa Aurinkomatkojen Develi hotellissa, halpa, mutta ihan hyvä, ranta ja muut palvelut ihan vieressä, mutta hiljaista oli silloinkin ja paikalliset yrittäjät valittivat tyhjää...tyhjää...


    • omarauha

      No, mutta ole iloinen, jos Alanyassa on tilaa olla ja elää kuninkaallisesti sen sijaan, että joutuisit tuuppimaan tietäsi muiden turistien seassa. Itse ainakin arvostan rauhaa.

      Alanya on edelleen Turkin suosittuja lomakohteita, vaikka sen hohto pikku hiljaa onkin siirtymässä uusille kilpakumppaneille. Alanyasta voitte lukea asiantuntevan, suomenkielisen esittelyn sivulla:

      http://turkki.matkalippu.info/alanya

      • nuorineito

        Ihan sama vaikka esittelisivät Alanyaa millä kielellä vaan, eka kerta oli myös viimeinen. Niin on tympeä paikka ja tuputetaan ja väkisin yritetään pyrkiä seuraan. Kiitti riitti.


      • ataturkki
        nuorineito kirjoitti:

        Ihan sama vaikka esittelisivät Alanyaa millä kielellä vaan, eka kerta oli myös viimeinen. Niin on tympeä paikka ja tuputetaan ja väkisin yritetään pyrkiä seuraan. Kiitti riitti.

        Täysin samanlaiset kokemukset, kerta riitti.


      • RoppinHood

        Kerta riitti miullekkin,kamalaa kaupustelua ja lammaspoikain kähmimistä,ele kerta riitti.


      • Tunkero

        Vai on Roppin saanut poikia iholle. Onko homofobia vai lammastako mielummin halusit? Vai pässiä?


    • ei_karvakourille

      kerta riitti karvakourien maassa. ei sellaista tyrkytystä jaksa

      • 0-------0

        Et sitte asuntoa kuuitenkaan ostanut , niin kuin onnettomimmat
        tapaukset näyttävät tekevän?


      • Paratiisimatka

        Sitten vain Kreikka-onnelaan! Karvaiset kädet sielläkin kyllä odottaa ja valmiina sujauttamaan kätösensä lompakkoonne. Kuten koko paratiisivaltiokin. Antakaa niille rahaa, ne tarvitsevat sitä enemmän kuin kukaan. Auttakaa kreikkalaisia heidän hädässään!


      • Kreikkaan
        Paratiisimatka kirjoitti:

        Sitten vain Kreikka-onnelaan! Karvaiset kädet sielläkin kyllä odottaa ja valmiina sujauttamaan kätösensä lompakkoonne. Kuten koko paratiisivaltiokin. Antakaa niille rahaa, ne tarvitsevat sitä enemmän kuin kukaan. Auttakaa kreikkalaisia heidän hädässään!

        Aivan oikein, Kreikka on kyllä onnela Turkkiin verrattuna, ei ole karvakäsi koko ajan kimpussa tyrkyttämässä jotain arvotonta rihkamaa ja ravintoloitten ohi saa kävellä sisäänheittäjien häiritsemättä. Ei ole ihme että porukka hylkää Turkin, on siellä lomailu kaukakana kun koko ajan joku on tykyttämässä.


      • tuleostama

        Tottapa!
        Kreikka on todellakin !"Onnela" verrattuna Alanyaan, kaunista puhdasta ja hyvää palvelua paikassa kuin paikassa, arvostavat turisteja eivätkä kähmi EriKeeperimäisesti kuten Alanyan hotelli-ja baaripojat, ei ihme, että tyhjää on lintukodossa ;))


      • pallontallaaja
        tuleostama kirjoitti:

        Tottapa!
        Kreikka on todellakin !"Onnela" verrattuna Alanyaan, kaunista puhdasta ja hyvää palvelua paikassa kuin paikassa, arvostavat turisteja eivätkä kähmi EriKeeperimäisesti kuten Alanyan hotelli-ja baaripojat, ei ihme, että tyhjää on lintukodossa ;))

        Jos seuraisit uutisia, tietäisit, että turistit ovat hylänneet Kreikan. Vaikka ovat sinne syytäneet miljardeja jo tukiaisina. Kyllä kannattaa kreikkalaisen karvakäden jo palvellakin, rahaa tulee Suomesta veronmaksajilta joka tapauksessa. Oikeassa elämässä: Rodos-ystävät ja fanit kertovat paikkojen sulkemisista, apeista työntekijöistä, itsemurhista, konkursseista. Ei ihan kuulosta onnelalta, paitsi jos sulkee silmät ja korvat oikeilta uutisilta.


      • Grexitplease
        tuleostama kirjoitti:

        Tottapa!
        Kreikka on todellakin !"Onnela" verrattuna Alanyaan, kaunista puhdasta ja hyvää palvelua paikassa kuin paikassa, arvostavat turisteja eivätkä kähmi EriKeeperimäisesti kuten Alanyan hotelli-ja baaripojat, ei ihme, että tyhjää on lintukodossa ;))

        Joo ja mieti, kuinka paljon sinä veronmaksajana olet tukenut Kreikkaa, kyllä niille matkoille tulee hintaa, jokainen suomalainen maksaa noin 1300 euroa tukiaisia per vuosi... Ellet ole sitten työtön tai muuten syrjäytynyt. Sinne kannattaa mennä, ei kuitteja mistään, vetävät välistä, eli tarkoittaa muiden EU-maiden veronmaksajien pussista tulonsa! Ei ihme jos ovat kohteliaita eivätkä tyrkytä. Heidän näkemyksensä mukaan ei tarvitse edes yrittää, muiden EU-kansalaiset maksavat kaiken!


    • MarkoAlanya

      Juuri Alanyasta palanneena voin sanoa, että todella törkeitä ovat basaarialueella. Siis jos ostat ja maksat ylihintaa, kaikki tietysti enemmän kuin hyvin, mutta jos satut sanomaan, että ei kiitos, niin kyllä muuttuu ilme ja puhetyyli. Muutenkin tuntui, että näissä turistipaikoissa ei turistia todellakaan arvostettu, joka paikassa vaan raha ratkaisi ja vastapainoksi välillä todella huonolaatuista tavaraa / ruokaa. Ja sitten asenne, että eurooppalaisilla on rahaa kuin roskaa. Basaarialueella jäljennökset olivat olevinaan aitoja...samoja sai turkkilaisten alueelta edullisesti ja niitä ei myyty aitoina. Turkkilaisten alueella kukaan ei tuputa, ihan rauhassa saat katsoa ja tavaroissa on hinnat, joista voi vielä tinkiä. Kannattaa suosia ravintoiloita, joissa ei vilku valot ja tarjoilijat seiso kadulla, joissa istuu paljon paikallisia. Itse sanoisin, että on olemassa kaksi Alanyaa, turistien ja turkkilaisten ja jälkimmäinen on kiva paikka!

    • faktatselville

      Basaari on basaari ja se toimii eri lailla kuin kaupat. Miten eräät eivät sitä ymmärrä? Kaikkihan sen tietävät että feikkejä ovat kaikki tavarat (sen näkee jo silmilläänkin) ja niillä ei ole kiinteitä hintoja lainkaan. Eka hinta on heitto, josta lähdetään tinkimään puolet ainakin pois. Ei pidä mennä koko basaarialueelle, jos on niin jänishousu ja tyhmä, ettei pärjää siellä. Kukaanhan ei sinne pakota....Ja tavaroissa EI tarvitse edes olla hintoja, sehän on Turkki eikä mikään Suomi. Maassa maan tavalla tai sitten pysyy hotelli-ranta -akselilla. Kyllä se raha kelpaa joka maan kauppiaalle, eivät he hyväntekeväisyyttä harjoita Suomessakaan. Kannattaa mennä Kreikkaa, tuohon rehellisyyden perikuvaan ;)

      • ataturkki

        Kyllä olet oikeassa, olen käynnyt n.30 kertaa Kreikassa eri kohteissa eikä koskaaan ole ollut mitään ongelmia eikä kusetusta. Kesäkuussa sattui sitten halpa matka Alanyaan ja kyllä täytyy todeta että koskaan en enää palaa ko. maahan. Joka paikassa joku tuputtamassa jotain krääsää, ruoka keskinkertaista ja hintataso suht. korkea.


      • MarkoAlanya1

        No nimeenomaanhan kirjoitin, että Kannattaa mennä turkkilaisten alueelle, ei sinne alueelle, missä on vaan turisteja. Ihmettelinkin, kuka siellä liikkuu, nyt taisi löytyä yksi. Tinkiminen OK, mutta jos saman paidan alkuhinta on kolminkertainen on se edelleen korkea, vaikka yli puolet tinkisikin. Ja myyjät osaa olla todella törkeitä. Turkkilaisten alueella todella ystävällisiä. Eli pysy sinä vaan sillä basaari-ranta-heikin baari alueella ;)


      • faktatselville
        MarkoAlanya1 kirjoitti:

        No nimeenomaanhan kirjoitin, että Kannattaa mennä turkkilaisten alueelle, ei sinne alueelle, missä on vaan turisteja. Ihmettelinkin, kuka siellä liikkuu, nyt taisi löytyä yksi. Tinkiminen OK, mutta jos saman paidan alkuhinta on kolminkertainen on se edelleen korkea, vaikka yli puolet tinkisikin. Ja myyjät osaa olla todella törkeitä. Turkkilaisten alueella todella ystävällisiä. Eli pysy sinä vaan sillä basaari-ranta-heikin baari alueella ;)

        Tuota tuota.. Vikaan meni. En välitä koko shoppailemisesta ollenkaan, mutta olen joskus mukana. Turkissa turkkilaisten alueet? Heh. Olen käynyt Istanbulit, Kemerit, Kappadokiat sun muut Euroopan kohteiden lisäksi, joten ihan pikkaisen tiedän. Mikä ei kiinnosta, voi kävellä pois. Yksinkertaista.

        Ja suomibaareissa emme käy missään maassa, rannalla emme makaa kun pakolliset pari tuntia päivässä. Älä tyrkytä omia tapojasi. Ihmetyttää vain tuo huono pinna sekä herkkähipiäisyys ja kunkin maan tapojen tuntemattomuus. Missä paikalliset käyvät eniten basaarin lisäksi ostoksilla, on 25. katu. Naisille ainakin vanhahtavaa mummovaatetta löytyy ;) Niissä liikkeissä ei ole useinkaan ilmastointia eikä englantia puhuta.


      • eurosvot
        ataturkki kirjoitti:

        Kyllä olet oikeassa, olen käynnyt n.30 kertaa Kreikassa eri kohteissa eikä koskaaan ole ollut mitään ongelmia eikä kusetusta. Kesäkuussa sattui sitten halpa matka Alanyaan ja kyllä täytyy todeta että koskaan en enää palaa ko. maahan. Joka paikassa joku tuputtamassa jotain krääsää, ruoka keskinkertaista ja hintataso suht. korkea.

        Kuka hullu käy 30 kertaa kreikassa????


      • ataturkki
        eurosvot kirjoitti:

        Kuka hullu käy 30 kertaa kreikassa????

        Se fiksumpi, tyhmempi matkustaa Turkkiin!


      • MarkoAlanya

        Ha haa, vai olet, no sittenhän olet aivan maailmankansalainen ;) . Hienoa, mukavia matkoja!


      • ataturkki
        MarkoAlanya kirjoitti:

        Ha haa, vai olet, no sittenhän olet aivan maailmankansalainen ;) . Hienoa, mukavia matkoja!

        Mukavia matkoja on tiedossa jos ymmärtää välttää Turkin.


      • Aina-eri-kohde
        ataturkki kirjoitti:

        Mukavia matkoja on tiedossa jos ymmärtää välttää Turkin.

        Miksi ihmeessä matkustaa kymmeniä kertoja samaan kohteeseen
        , kun se vielä sattuu olemaan Alanya .

        Matkakassaansa voisi hyödyntää viisaamminkin


      • nefaktatnefaktat
        MarkoAlanya kirjoitti:

        Ha haa, vai olet, no sittenhän olet aivan maailmankansalainen ;) . Hienoa, mukavia matkoja!

        sun muut Euroopan kohteiden lisäksi.....


        Luetun ymmärtämisen vaikeus? Eurooppa on koluttu, jopa 3 krt Kreikassa, ei mitään ihmeellistä. En tiedä kuka on kymmeniä kertoja Alanyaan matkustanut enkä välitäkään. Ehkä kommentoija itse?


      • MyNameIsMarko
        ataturkki kirjoitti:

        Se fiksumpi, tyhmempi matkustaa Turkkiin!

        Tyhmin ei matkusta minnekään vaan kommentoi kotisohvalta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • Grexitplease
        ataturkki kirjoitti:

        Kyllä olet oikeassa, olen käynnyt n.30 kertaa Kreikassa eri kohteissa eikä koskaaan ole ollut mitään ongelmia eikä kusetusta. Kesäkuussa sattui sitten halpa matka Alanyaan ja kyllä täytyy todeta että koskaan en enää palaa ko. maahan. Joka paikassa joku tuputtamassa jotain krääsää, ruoka keskinkertaista ja hintataso suht. korkea.

        No oletko saanut ostoksistani kuitin? Tulee se sinun Kreikka-ystävällisyytesi kalliiksi, vielä kun lisäät matkan menojen päälle ne tukiaiset, jotka heille maksat.


      • Greekfoevereasy
        ataturkki kirjoitti:

        Kyllä olet oikeassa, olen käynnyt n.30 kertaa Kreikassa eri kohteissa eikä koskaaan ole ollut mitään ongelmia eikä kusetusta. Kesäkuussa sattui sitten halpa matka Alanyaan ja kyllä täytyy todeta että koskaan en enää palaa ko. maahan. Joka paikassa joku tuputtamassa jotain krääsää, ruoka keskinkertaista ja hintataso suht. korkea.

        Eihän niiden edes tarvitse yrittää tai tyrkyttää, elävät meidän rahoilla...


      • Aino299
        Aina-eri-kohde kirjoitti:

        Miksi ihmeessä matkustaa kymmeniä kertoja samaan kohteeseen
        , kun se vielä sattuu olemaan Alanya .

        Matkakassaansa voisi hyödyntää viisaamminkin

        Koska matkustan säännöllisesti myös muihin kohteisiin. Tämä nyt sattuu olemaan se, minne aina kuitenkin palaan vähintään kerran tai pari vuodessa. Mistä jään siis paitsi?


    • Saapuneet

      Juuri Alanyasta palanneena voin todeta, että siellä tosiaan kaupoissa ja ravintoloissa työntekijät valittelivat tuota turistien vähyyttä. Me ainakin saimme tosi hyvää palvelua joka paikassa, paitsi yhdessä kaupassa jossa myyjä oli raivostuttava. Muuten kauppiaat ja sisäänheittäjät kyllä uskoivat jos sanottiin vaan KOHTELIAASTI että ei kiitos. Rannalla oli riittävästi tilaa, ei tungosta lainkaan ja tosiaan venäläisiä ei taidettu koko viikon aikana huomata kun pari kertaa. Sen sijaan skandinaaveja oli paikat täynnä.

    • höpsötelkäälisää

      Joo ehkä hieman on turistit vähentyneet, mutta se joka väittää että on kallista niin on tyhmä tai valehtelee, ruoka kaupoissa on huvittavan halpaa ja ravintoloissa moneen kertaan syöty 3 hlö alle 20€ juomineen(limut) ja 35€ euroonkin on päästy. Liharuoat vähän hintavampia mutta jos ei turistiravintolat nappaa niin halvalla pääsee, varsinkin jos tykkää kanasta kuten meidän perhe.

    • eeettt

      Olen nyt Alanyassa joten Kreikka fanit jotka olette vinkumassa Kreikassa niin ei kun hintavertailua peliin. Katotaan missä on halpaa, ei koske alkoholia koska se ei ole " halpaa" Turkissa. 0,5l olut kaupassa n. 2€ ja baarissa 3-3,5€ tosin Helsingissä asuvalle on sekin halpaa :)

    • Forevergrexit

      Mielummin maksan turkkilaisille kuin kreikkalaisille, jälkimmäiset ovat huijareita, siipeilijöitä, vapaa,matkustajia, ilman kuittia onhelppo elää, ei makseta veroja, muut EU kansalaiset maksavat. Turkki on kasvava maa, väestöpyramidi on aivan erilainen kuin Suomessa, nuoria enemmän kuin vanhuksia. Yritteliäitä ja ahkeria, ystävällisiä. Kreikkalainen vain halu hyötyä sinusta, ilman kuittia, ilman vastuuta muille EU-kansalaisille. Entäpäs jos me muut EU-maat järjetäisimme kansalaisäänestyksen siitä, pitäiskö meidän erottaa Kreikka. Turkki olisi parempi EU-kumppani.

      • ataturkki

        Sinun oli sitten ihan pakko tulla palstalle todistamaan tyhmyytesi.


    • Bassari11

      Ollaan just Alaniiissa, ei ole ruuhkaa ei, aurinkoa ja lämpöä riittää, mukava paikka mutta mutta tuo paikallisten "munien" rapsutus ottaa pattiin, kirppujako lie, siistejä ovat muuten ulkomuodoltaan ainakin ravintelin-ja hotellien henkilökunta, kyllä kelpoo katsella....seuraavaksi Kreikkaan, kun rahhoo piisaa, hyvää kesänjatkoa kaikille!!

      • suomalaiset-kuolkoot

        Ei takuulla ole ruuhkaa , kun Saksan valtio on saksalaisille antanut
        kehoituksen pysyä pois Turkista.


      • Uskon-pysynpoissa
        suomalaiset-kuolkoot kirjoitti:

        Ei takuulla ole ruuhkaa , kun Saksan valtio on saksalaisille antanut
        kehoituksen pysyä pois Turkista.

        Kaipa se saksalaisen henki on sitten arvokkaampi , kuin suomalaisen !


    • SeNNaK

      Just palanneena Alanyan parin viikon lomalta, ruuhkaa ei ollut, melko hiljaista ja kauppiaat pinna kireenä kun turistikato on käynyt ja hinnat sen mukaisia, eli kallista on, talvella Thaikkuihin.....

      • sddaf

        Alkavat Alanyan kaupustelijat ja baarityypit saamaan juuri sitä mitä heidän törkeillä käytöksillään kuuluukin saada. Luu kouraan vain. Asiakkaat kadonneet jonnekin muualle.


    • nyng

      Taikku on No 1, mutta nyt ei viitsi mennä kun on sadekausi. Turkissa ainoa hyvä on varma aurinko. Muuta siellä ei ole. Hintataso on suomi hintaa. Taikku lentoja on 600e asunto 200e/kk. 3kk tulee edulliseksi. Taikku peittoaa Turkin 100-0. Ainoa huono asia taikussa on "pitkälentoaika." :)

    • wanbasten

      Hiljaista todellakin Alanyassa.Sörkkivat asiakkaiden räkäisillä sormillaan ruokaa ennen tarjoilua koska haluavat kostaa turistien vähyyden.Tänne en enää tule töykeitä huijareita.Vai vielä Eu hun tämä sakki.Moni valittaa ettei pääse enää osakkeestaan eroon.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe