Reseptilääkkeet ja muut lääkkeet EU:sta halvalla

köyhäpappa

10 kertaa halvemalla saa reseptilääkkeet ja muut lääkkeet EU:sta. Lisäksi on täysin laillista tilata EU:sta.

http://www.ostaulkomailta.com/blog/laakkeet-loppu/

Itse olen tilannut kaikki lääkkeet englannista. Sairas ja köyhä eläkeläinen, kun olen. Hinnat ovat tosiaan jopa 10 kertaa halvempia samoista lääkkeistä mitä Suomessa myydään.

12

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jakcle

      Miksi ostaa yleensäkään yhtään mitään Suomesta kun kaikki on on aivan sairaan kallista Suomessa. Pienituloisilla ei ole kertakaikkiaan varaa ostaa Suomesta yhtään mitään.

      • nemernil

        Hyvä apteekkiin ostamaan lääkettä vastaamalla helppo lääketieteellisiä kysymyksiä internetin kautta ja ne antaa reseptiä online sinulle heti, jos olet hyväksytty. http://medicineronline.net/


    • jhjjjkl

      Miten saisi tilattua Provigil lääkkeen?
      Katsoin noita luotettavia apteekkeja joita tuossa ylhäällä olevan linkin kautta oli.
      Ite sain lääkäriltä Provigil reseptin, mutta ei ole varaa suomessa näihin lääkkeisiin. 3 kk on 300 e!!! Halvempaa versiota ei ole. Sossuun ym. vedottu yhdessä hoitajien kanssa, mutta ei onnistu. Ttt jään hiukan plussalle niin en saa noihin apua.

      Katsoin että Provigil 3 kk maksaa Chemist directillä 8 puntaaO_0!! Ihan törkeän halpaa. Saisin vihdoin kuntoutusta auttavat lääkkeet.

      Kysymys kuuluu: kun resepti pitää tuonne lähetää niin onko se suomenkielinen minkä normaalisti on saanu lääkäriltä vai pitääkö pyytää englanninkielinen??

      • ohrh

        Monet lääkkeet, jotka vaativat reseptin Suomessa eivät vaadi reseptiä englannissa. Tarkista voitko tilata tarvitsemaasi lääkettä eli laitat ostoskärryyn ja tilaat. Ilmoittaa automaattisesti jos tarvit reseptin.

        Jos tarvitset reseptin.

        Käyt lääkäriltä hakemassa englanninkielisen reseptin. Sitten otat kopion siitä ja lähetät englantiin kirjeenä. Tai scannaat reseptin ja lähetät sen sähköpostissa.

        ChemistDirect.co.uk supply a number of different prescription medication items for both humans and animals. In order to dispatch orders for these products we require the original prescription form to be sent to:
        ChemistDirect.co.uk, Unit 8 Demuth Way, Oldbury B69 4LT

        We can accept human prescriptions from both the UK and European Union

        http://www.chemistdirect.co.uk/faqs


      • jakgrtg

        Melkein puolet mitä Suomessa on reseptilääkkeenä ei vaadi reseptiä englannissa. Helpoin ja nopein tapa on yrittää tilata tarvitsemaasi lääkettä ja jos tarvitsee reseptin englannissa niin järjestelmä ilmoittaa automaattisesti.


    • eutoimii

      http://www.hs.fi/kotimaa/a1387937854162

      Hommaa eu-resepti lääkäriltä ja toimita se kirjeenä englantiin.

      Vuodenvaihteessa käyttöön tullut Eu-lääkemääräys eli Eurooppalainen resepti mahdollistaa suurimman osan lääkehankinnoista eta-alueelta. Normaalilla reseptillä ei ulkomailta lääkkeitä irtoa, vaan sen pitää olla nimenomaan eurooppalainen lääkemääräys, jota pitää osata pyytää erikseen.

      Kotimaisissa resepteissä on totuttu siihen, että se kirjoitetaan tietylle lääkkeelle. Eu-reseptissä puhutaan vaan vaikuttavasta aineesta, kaikki lääkkeet ei ole kaikissa maissa samannimisiä. Tällaisella reseptillä ostetuista lääkkeistä saa jälkikäteen kelakorvauksen, kunhan toimittaa kuitit itse kelaan. Apteekit valvovat reseptien aitoutta ja jos epäilyjä väärennöksestä on, niin sitten ei tehdä kauppojakaan.
      '
      Eu-resepti ei ilmeisesti ole mikään sähköinen resepti, joten lääkkeiden osto vaatii henkilökohtaisen käynnin apteekissa. Tämä resepti ei vieläkään ole mikään yksinkertainen ratkaisu siihen, miten reseptilääkkeitä saisi laillisesti ulkomaisesta verkkoapteekista ostettua. Tuskin niihin mikään skannattu tms. kopio ainakaan käy, joten etukäteen tehtävä tiedustelu on varmaan ainoa konsti selvittää asiaa.

      Jos nyt olisin lähdössä jonnekin eurooppaan, niin pyytäisin kyllä parista lääkkeestä eu-reseptin ja hakisin tabut matkan aikana ulkomailta. Kotimaiset lääkkeiden hinnat on aikamoista ryöstöä.

    • 6456456

      Suomessa kirjoitetulla reseptillä voi hankkia lääkkeitä myös muiden EU- ja Eta-maiden apteekeista. Yhtä lailla myös toisessa EU- tai Eta-maassa kirjoitetulla eurooppalaisella lääkemääräyksellä on mahdollista hankkia lääkkeitä Suomen apteekeista.

      Kaikki reseptit eivät kuitenkaan automaattisesti käy Suomen ulkopuolella, vaan potilaan tulee pyytää lääkäriltä eurooppalainen lääkemääräys.

      Eurooppalainen resepti kirjoitetaan pääosin vaikuttavan aineen perusteella.

      Poikkeuksia ovat niin sanotut biologiset lääkevalmisteet tai lääkärin perustelemat erityistilanteet. Huumausaineita eurooppalaisella reseptillä ei voida määrätä.

      Suomen rajojen ulkopuolella ostamansa lääkkeet potilas maksaa itse. Korvauksen hakeminen Kelasta jälkikäteen on mahdollista vaikka tietyllä lääkevalmisteella ei olisi myyntilupaa Suomessa. Sairausvakuutuskorvaus myönnetään, jos jokin vastaava valmiste on korvattava Suomessa.

      Potilasdirektiivi velvoittaa hyväksymään toisessa EU- tai Eta-maassa tai Sveitsissä kirjoitetut lääkemääräykset, jos lääkkeellä on myyntilupa siinä jäsenmaassa, jossa se aiotaan hankkia.

      Apteekki voi kieltäytyä toimittamasta lääkettä potilaalle, jos apteekissa herää epäilys ulkomaisen reseptin aitoudesta, sisällöstä tai ymmärrettävyydestä. Reseptin voimassaoloaika määräytyy sen maan lainsäädännön mukaan, jossa lääke hankitaan.

      Esimerkiksi Suomessa reseptit ovat voimassa vuoden ajan.

    • fhgdfkgjg

      Kiitoksia kaikille neuvoista:). Ihan varmana tilaan tuolta. Katsoin että Provigil vaatii englannissakin reseptin, mutta ei kun hankkimaan vaan lääkäriltä:). Pitääpä kattoa mitä muut käyttämäni lääkkeet maksaa tuolla jos ei kaikkiin tarvi reseptiä niin hankin kyllä tuolta:).

    • Nivelvaivaa

      Itse olen tilannut paikasta www.glucosamine.com glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia. Nämä ovat samoja aineita kuin nivelvaivoissa käytetyt Arthryl ja Cartexan. Tuo kondroitiini tulee jopa samalta valmistajalta kuin mitä Cartexanissa käytetään. Kannattaa kuitenkin pitää reseptit voimassa jotta ne voi esittää tullille, jos niin huonosti käy että joutuu ostoksiaan selittelemään. Firma ollut olemassa jo 15 vuotta ja kaikinpuolin luotettavalta vaikuttaa.

    • rouva_56v

      Tuolla www.glucosamine.com on tuo Natural Multi is a unique multivitamin .

      Onko bio orgaaninen ?

    • erttr

      Kaikki luontaistuotteet d-vitamiinit, omega 3, melatoniini yms. Luontaistuotteiden arvo postikuluineen ei saa ylittää 35€ euroa muuten tulli perii alv tullimaksut. Eli osta alle 35€ useita ostoksia niin kierrät rajat.
      http://eu.iherb.com/

      • rouva_56v

        Tilaan enimmäkseen iherbistä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      374
      3361
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      164
      1386
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      62
      1208
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      144
      1092
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      843
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      159
      774
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      115
      772
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      772
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      747
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      719
    Aihe