Arctic Machine

Juppe1990

Onko minkälaisen työnantajan maineessa?Kuinka kohtelee ja arvostaa väkeänsä.

18

3622

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkk47

      Pitipä ihan kuuklettaa ku moisesta oo ikinä ees kuullu. Eli ei hajuakaan, sori.

    • Juhana-65

      Onko moisella firmalla enää edes toimintaa joella? Mielestäni se siirti hommat etelämmäksi. Ja maineesta olen kuullut vain parilta duunarilta, eikä kertomukset olleet mairittelevia.

      • Ghhfd

        P.ska paikka


    • peräsmies_piirainen

      perähanurista on tämäkin työpaikka, kuten kaikki muukin suolenjoella.

    • KiusattuTyömies

      Nii on, kaekissa työpaekoesssa kiusataa. Ku on suanna jonnii homman tehtyä nii pomo tulloo ja käsköö tehä lissee, Selevee työpaekkakiusuuta.

    • JatkuvastiKiusatut

      Johtotaso kiusaa työntekijöitä ja alistaa. Uhkaillaan irtisanomisilla, jos et tee ylitöitä palkatta. Epäillään, kytätään ja haukutaan työntekijää koko ajan, sekä lisäksi pidetään semmoista työkuormaa ettei yksi ihminen voi tehdä niitä vaikka olisi 24tuntia töissä.

      En missään nimessä suosittele mitenkään päin ja ei myöskään suosittele ne 10 hydrauliasentajaa jotka puolen vuoden sisällä kävi hommaa kokeilemeassa tai ne 7 muuta asentajaa, ostajaa, jälkimarkkinoinin miestä ja palkanlaskijaa tai sihteeriä mitkä siellä ovat pakon edessä olleet.

      Onhan se mukava kuulla, kun "palaverissa" huudetaan päin näköä toimarin toimesta, että te käytte vaan saatana nostamassa palkkaa ja ette tee vittu mitään töitä ja sitten epäillään että tekeekö työntekijä mitään. Eräältä kiellettiin nettiselaimen käyttö, koska hän muka vain luki nettiä vaikka hänen työnsä vaati netin käyttöä, koska mistään tuotteista ei ollut ohjeita tai tietoja. Tuotetiedot tuotteista piti hakea netistä, koska niitä ei oltu dokumentoitu mihinkään. Tuskin on vieläkään dokumentoitu.

      Hallituksen puheenjohtaja sanoi, että laitetaan myyntikieltoon asiakas joka valitti auran takuusta. Aura oli vääränlainen hänelle ja myyty väärin perustein ja hajosi koko ajan. Ihan asiasta asiakasta valitti mutta lopuksi hänet pistettiin myyntikieltoon!

      Lisäksi suurin osa tuotteista hitsataan kasaan ilman minkäänlaista rontgen tms. kuvausta. Kerrankin tiepesuri tipahti kuorma-auton keulasta koska sen pääkiinnike murtui irti huonon hitsauksen takia! miettikään vain, kun siellä on pari tonnia painavia auroja jotka on huonosti hitsattu, että mikä vaara se kaikille tieliikenteessä kulkeville, kun semmoinen lähtee irti!
      Myös aurojen siipiä eli semmoisia 30-50kg teräksisiä kappaleita on tippunut tielle ilman että auraaja huomannut! suunnitteluvirhe tuotteessa. Tämmöinen teräs kappale tiellä ja autolla ajat siihen vaikka 60kmh niin miten käy? näihin virheisiin ei ottanut kukaan kantaa kun niistä raportoitiin.

      Ihmiset ajetaan loppuun ja stressi on kauhea. Älkää ikinä menkö töihin tänne ellette väkisin halua huonoa palkkaa, huonoa ilmapiiriä ja jatkuvaa pahaa oloa!

    • Ex_am_roadteam-xd

      Juu kannattaa kiertää kaukaa..

      • Rehtityöläinen

        Ehkä sun ammattitaito ja työnteon sisäistäminen eivät ole sun parhaita avujasi, lonkanveto ei vaadi järin suurta ammattitaitoa ja sen osaavat kaikki laiskuuteen taipuvaiset sisäistää helposti.


      • Ex_am_roadteam-xd

        Ehkä olet niitä ruskeekielisiä kultamunia?
        Muuthan sieltä on jo siirtynytkin eteenpäin..


    • BILLDOLLAR

      Totta munassa. Olin varastonsiirto töissä Jyväskylään, aika pikainen aikataulu oli, am toimintaa oli ainakin silloin jossain persereiässä, kävin sielläkin. pikkupaja muistaakseni karttulassa. Ukko ilmestyi duunareitten kahvihuoneesee ja kertoi Jyväskylän olevan heidän tulevaisuus, muisti haukkuu kaikki Savolaiset ylimielisiksi laiskoiksi paskiaisiksi. Tosi kokemus. Firma oli arctic machine, vanha Hackmannin tehdashan se on iisveellä.

    • Juuret

      Olin Arctic Machinen perustajien peheyhtiössä töissä yhden talven, sain potkut, ilmeisesti laiskuuden vuoksi. Firman omistajat tekivät oikean ratkaisun. Menin inttiin ja sen jälkeen pois Savosta ja kaikkitietävien savolaisten ilmapiiristä sinne missa oli paljon muitakin töiden perässä muuttaneita ja opin tavoille. Tein töitä samassa firmassa 45 vuotta, ja kehityin työtaidoissa, tiedoissa, ihmissuhteissa ja asenteessa työhön ja yhteiskuntaan. Nyt eläkkeellä mietin. että olikohan niin. että päästessäni pois savolaisesta, kaikkitietävästä ja käsittämättömän viisaasta yhteisöstä alueelle josssa paiskittiin töitä narisematta vientiteollisuuden ja tuotekehittelyn parissa, kasvoin "ulos" savolaisuudesta, joka näyttää nyt oudolta. "Savosta tulj sata miestä, yheksänkymmentä yheksä piällysmiestä ja yks varapiällysmies." Huomaan että savolaiset haukkuvat työnantajiaan enemmän kuin esim. uusimaalaiset, jotka eivät hauku ja mollaa, vaan hakeutuvat vähin äänin töihin sinne missä viihtyvät. En ymmärrä Arctic Machinen moittijoita. Vaikkakin he ovat savolaisia.

    • BILLDOLLAR

      Oikeesti oon kyllä Sortavalan sorjosii , Sorjosia,Siihen aikkaa vaa sukunimi tuli aina Isän puolelta ,Hän on edesmennyt ,Vesannolta ,Ei Arcthick Machine mikää paska ollu ,ne Omistajat vaa halus siirtää Jyväskylää toimintaa , en tuntenut näitä omistajii ,mut musta olivat ja ovat kusipäämulkkui.

    • 12398765488

      No nythän sinne saatiin oikeen reipas työntekijä.

    • BollBillar

      Maailma muuttuu, pilltollari. Nykyään pitää tehdä työtä ja sen työnantajatkin tietävät, eli firmoissa olevat pomot kiusaavat duunarireppanaa koko ajan: Kun duunari saa homman tehtyä, niin pomo antaa kiusallaan uuden homman.
      Kokeilepas kerra tehdä työsi kunnolla, niin huomaat että firman johto on hyväntuulista ja hymyilevää, ja saat todennäköisesti tulospalkkaa, eli bonuksia jos muutkin toimivat niin ja firmalla menee hyvin. Se kun sattuu olemaan niin, että se liksa tulee niiltä Arctic Machinen asiakkailta. Etkö tiennyt?
      Tuo selvityksesi karjalalaisista juuristasi selkeytti kyllä asennettasi: Muistini mukaan siirtolaisina Venäjän reunalta tulleet karjalaisukot eivät tehneet töitä, söivät sipulia ja nussivat sultsinoita leipovia muijiaan.

    • Anonyymi

      Firmassa jatkunut läpi vuosien sama pelolla johtaminen. Toimitusjohtaja huutaa ja haukkuu, ja käyttäytyy huonosti, vaimonsa myös samanlainen kusipää työntekjöitä kohtaan (vaimo hallituksen puheenjohtaja ja tuotantojohtaja ilman minkään valtakunnan ammatillista pätevyyttä). Narsisteja molemmat, on työntekjöiden keskuudessa noussut mielipide. Henkilökunta voi pahoin, tekee jatkuvasti ylitöitä, joutuu burn-out saikuille, ja ottaa haukkuja ja vähättelyjä vastaan. Puolensa pitävät vaiennetaan tai irtisanotaan muille esimerkkinä, se on nähty. Fiksuimmat lähtee, ei ole vanhoja työkavereita siellä enää montaa jäljellä. Sääliksi käy niitä jotka firmassa edelleen. Siellä on niin normaalia huono ihmisten kohtelu, että pahaa tekee kun kuulee juttuja miten siellä edelleen toimitusjohtaja käyttäytyy. Sesonkiinkaan eivät kuulemma saa porukkaa töihin kun maine kiirinyt. Tällaisia puheita kuuluu vaikka töissä firmassa itse on ole ollut enää aikoihin.

      • Anonyymi

        Laiska tekee vähän, mutta kuvittelee tekevän paljon. Tästä, jos palautteen saa, niin loukkaantuu. Käsittämättömiä napanuoran katkaisu ongelmia täällä tilittävillä. Ammattimies saa töitä mistä vaan ja entisiä paikkoja ei tarvii muistella. Täällä kirjoittajat, kun ei kelpaa mihinkään niin kaipuu entisiin hyviin aikoihin on kova. Toistuu muissakin työliigoissa.


    • Anonyymi

      Höpöjuttuja,Terv.Paavo V.

    • Anonyymi

      Saako somettaa työaikana?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4985
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1245
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe