Sotilaskarkuri

rockefellerx

Onko citroenin ostaja aina tyypillinen sotilaskarkuri, desantti, vastavakoilija, neiti joka murtuu kun vähän tungetaan tikkuja kynsien alle. Onko citroenin ostaja laskutaidoton koulukiusaaja, väliinputoaja joka itse kasteli kouluaikoina päänsä vessanpyntyssä että näyttäisi kovalta jätkältä. Onko citroenin ostaja uusköyhä joka heiluttaa stockmannin muovipussia kaupungilla kävellessään, vaikka ruuat on saatu leipäjonosta.
Jos vastasit kyllä kaikkiin kysymyksiin kyllä, sinulla on vielä köyhyysloukun mukaan oikeus valita oikea malli. C1, C2, C3, C4 ja C5 joka on suunniteltu pahimmille yökastelijoille ja unissaan huutajille. Ihmisille jotka heräävät aamulla hiestä märkänä ja lakanat rypyssä nähtyään painajaisia citikan korjauskuluista.

496

2074

    Vastaukset

    • kollaakestäävaieikestä

      Jahas.Kollaa on aloittanut uuden ketjun jälleen!

    • reservin_kersantti

      Vastasin kaikkiin kysymyksiin EI.

      Olen silti ajanut muutamia vuosia tyytyväisenä C5:llani. Ja kyllä, minulla on vuosien kokemus myöskin mm. saksalaisista, japanilaisista, amerikkalaisista ja englantilaisista autoista. Nyt C5, seuraava voi olla taas joku muukin.

      • Toivoton-tapaus

        Osanottoni.


      • ToivoElää
        Toivoton-tapaus kirjoitti:

        Osanottoni.

        Samoin sinulle. Tee palvelus meille muille ja vedä itsesi vessan pytystä alas.


      • reservin_kersantti

        Siinä mielessä olen toivoton tapaus, että minulla on liikaa kokemusta eri autoista, ja tiedän, minkä tyyppisistä autoista pidän. Minua on vaikea saada uskomaan, että on vain yksi ja ainoa laadukas merkki, jossa on pysyttävä, ja muut ovat pelkkää laadutonta kuraa.


    • rockefellerx

      Onko citroenin omistaja öisin pyykkinaruilta naisten pikkuhousuja varasteleva, naisten polkupyörien satuloita haisteleva, työelämästä syrjäytynyt. Jos tunnistat itsesi tästä, omistat todennäköisesti C4 mallin ja häpeät itseäsi.Kaltaisia kohtalontovereita on Suomessa paljon ja he ovat perustaneet ACO.n Eli anonyymit citikan omistajat. Myös heidän omaisilleen on perustettu tukiryhmä, ACOO. Eli anonyymit citikan omistajien omaiset.
      Eli päivä kerrallaan. Lupaat vain itsellesi, tänään en ainakaan kajoa citikkaan. Ja muista! Kerran citikkaan sortunut voi langeta koska vaan, vaikka ei olisi vuosiin omistanyt tuplabumerangia.

      • ranskis

        Ajan itse c4 citroenilla, enkä pitkällä tikullakaan koske japsien sardiinipurkkeihin. Citikan kanssa ei ikinä ole ollut mitään ongelmia. On tyylikäs ja luotettava auto.


      • Pitäisiohjatahoitoon
        ranskis kirjoitti:

        Ajan itse c4 citroenilla, enkä pitkällä tikullakaan koske japsien sardiinipurkkeihin. Citikan kanssa ei ikinä ole ollut mitään ongelmia. On tyylikäs ja luotettava auto.

        Otan osaa !


    • DS5

      Pellejä vituttaa, kun tyylitajua ja tekniikkaa ymmärtävät rahamiehet ajavat Citroenilla, perämiehen paikalla kaunis nainen (tai naiskuskilla komea mies), auto toimii.
      On ilo liikkua moukkien seassa todellisella taideteoksella, samalla mielessään ihmetellen, kuinka joku kehtaa ilman kommandopipoa ajaa japonialaisella tai saksilaisella joukkojenkuljetusvälineellä. Niihin kuulemma ei tarvita edes ajokorttia, HSL:n proletaaripassi (kuukausikortti) riittää. Toki voimassaoleva.

      Elämä on kevyttä, musta AmEx taskussa, luottoa riittää, DS5 kuljettaa kahden hengen perhettämme ohi kaikkien ongelmien ja savolaistollukoiden mauttomien Toijotoiden ja Volkkareiden, höyhenenkevyesti, äänettömästi, ja eleganssilla.

      Siinäpä teille, traktorijurpot.

    • K.kaupan.kassa.häpeää

      DS5 = Kaikkien "Pirkka-tuotteiden" äiti.

    • rockefellerx

      Tykkäätkö latexi ja kumipuvuista? Saako naapurin ylämummon, eli Alma tädin tikapuut kehosi osia jäykäksi?Nuuskitko yleisten vessojen lavuaareja. Olet potentiaalinen C3 citikan ostaja.

    • DS5

      Itkekää, köyhät, itkekää. Mitä enemmän vingutte, sitä oikeammassa olen Citroenini kanssa.
      Säälittävää itkua. Hakekaa ammattiauttajan apua, yhteiskunta maksaa kyllä.

      Moukat ajakoot tonnikalapurkeilla, pelimies vetää Citroenilla. Ja saa myös naista.

    • luukurkkuun

      MÄ OLEN TAPPAJA! ajan autilla ja tapan kaikki, KOVA LUU

    • Kuneipystyajattelemaan

      DS5 = Luuserin ajokki !

      • menestyjän_merkki

        Luuseri on se, jolla ei ole varaa edes kokeilla DS5:sta.


    • rockefellerx

      Käytätkö vielä Soavea, pitkälahkeisia housuja ja napapaitaa? Onko vieläkin jännittävää lukea yläasteen biologian kirjasta naisen anatomiaa. Ajeletko pallisi samalla kun partasi, vaikka nimesi on Sirpa?? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, olet potentiaalinen citroen DS5 omistaja tai tuleva ostaja. Mistä muuten tulee malli DS5? =darrasusi laadusta viis.

    • Kuukaudenkykylöytyijo

      DS5 nimimerkki on kiistatta "kuukauden kyky" Miltä tuollainen mairitteleva kunniamaininta tuntuu DS5 luuserista?

      • ToinenDS5

        Kuukauden kyvyttömät onkin jo aiemmin löydetty, sinä ja kaltaisesi tyhjäpäät. Ei omaa autoa, naista, rahaa, asuntoa. Jollain keinolla pääsette kirjaston nettipäätteelle purkamaan patoutumianne eri palstoille. DS5:stä te ette tiedä mitään, joten juttujanne niiltä osin ei kannata edes kommentoida. Omat tekstinne kertovat mitä te itse olette.


      • Voikojokuerehtyänoin
        ToinenDS5 kirjoitti:

        Kuukauden kyvyttömät onkin jo aiemmin löydetty, sinä ja kaltaisesi tyhjäpäät. Ei omaa autoa, naista, rahaa, asuntoa. Jollain keinolla pääsette kirjaston nettipäätteelle purkamaan patoutumianne eri palstoille. DS5:stä te ette tiedä mitään, joten juttujanne niiltä osin ei kannata edes kommentoida. Omat tekstinne kertovat mitä te itse olette.

        Onko Suomessa ihan oikeasti myyty kaksi DS5 Shitikkaa? No ainakin pari urpoa yrittää sellaista todistella.

        "My mom cooks better than yours" Luulisi senkin jo sua vituttavan!


    • rockefellerx

      Hiertääkö alushousut punnuksiasi? Saiko naapurin Jarkko mutta sinä et. Tuntuuko että vaimollasi on aina mondeot? Olet todennäköisimmin rättisitikan potentiaalinen ostaja ehdokas. Pieni vinkki. 70-luku meni jo!

    • VELMIES

      ON.

    • rockefellerx

      C2 citikan omistaja on tyypillinen mielensäpahoittaja. Auto sammahtelee liikennevaloissa ja pakoputki tupruttaa kaikenpeittävän savuverhon. Savuverhon suojassa citikan omistaja itkee itsensä uneen ja puristaa sylissään automaskottia joka korvaa vuosia sitten Lexusmiehen matkaan lähteneen tyttöystävän. Ex tyttöystävän nykyinen poikakaveri on kuulemma sotasankari ja Mannerheimin ristein palkittu ja sekös lisää citikkamiehen tuskaa...Tasan ei käy onnenlahjat.

      • Samallarahallasaajoauton

        C2 on mopoauto.DS5 on ehkä jo mopoautojen aatelia. Luultavasti kallein mopoauto ikinä mitä on valmistettu!


      • Heze69

        luvattoman moni nykyauto näkyykin sammahtelevan nykyisin liikennevaloissa -kiitos/kirous sammustekniikan... ;-)


    • DS5

      DS5 on hieno auto, mutta mennessänne vinkumaan hanttihommia virkailijalta, te nettipellet ette näe niitä työkkärin parkkipaikalla. Ettekä ole edes kykeneväisiä autokouluun.
      Citroen on upea taideteos, kuka sen ymmärtää. Lahjattomat eivät.

    • rockefellerx

      Korjaan DS5 kirjoitusvirheesi: DS on huono auto, mutta mennessämme vinkumaan piparia yh-virkailijalta, me nettirakastajat voimme hoidella ne jopa citikassa parkkipaikalla. Kunhan ei tarvitse sitikan kyydissä olla. Kehnoja citikoita ei käytä edes autokoulut!
      Citroen on poikkitaideteos, ns. Bonk taidetta eli laitteita joilla ei ole mitään todellista käyttötarvetta. Modernia taidetta on vaikea ymmärtää, kerran ihastuin yhteen citikkamalliin , mutta tarkemmisn asiaa tutkittuani auto oli ajettu tolppaan. Mutta silti cool!

    • DS5

      Itkekää, köyhät, itkekää. Kun puristatte kättä nyrkkiin taskussa, älkää kuristako katkarapuanne impoksi.
      Minä ajan DSVitosella, en millään vammakkoriisinpaahtimella, joita on työttömilläkin. Kuten te.

      • Omituisenkovapäinen

        Usko jo että DS5 ei ole edes auto !


    • 2CVKurko

      Onx toi sotahullu kollaakestää joku pienenä väkisin perseeseen pantu nyhtöpossu, vai mikä vittu tommone itkupilli on? Mulla on rättisitikka, oon sivari mut silti hetero (osa-aikainen), ja mulla on kauhee aisa, 26cm kusistondikses.
      Sen parrun ku ma tööttään kollaakestään anukseen, ni loppus kammiovärinät ja hampaat vietävä paikattavaks uudestaan. Älä niele amalgaamipaikoja, voi käydä suoliston päälle. Sen jälkeen käytät vaippoja pari viikkoa, ennenku ryppynarus taas kiristyy.
      Oppii vittuilemaan Citikoille. Stana.

    • DS5

      Menikö jo pupu pöksyyn kollaalla, kun sivari aikoo kostaa?

    • DS5

      Sitä paitsi, Citroen hienostuneena, sivistyneenä, useiden sukupolvien tietotaidon omaavana klassikkoautona vaatii aina ylioppilastutkinnon (lakkia ei tarvitse käyttää jokapäiväisessä liikenteessä) omistajaltaan.
      Vähintään neljä Largea, Mediumin papereilla joutuu VAG- tai Toijota-linjalle, amispellet ja peruskoululaiset KIA-kauppaan. Jos on ostovoimaa. Yleensä ei ole. Siispä HSL:n kuukausilippu fattasta, tai Jopolla munat vaahdossa Hurstin leipäjonoon.

      • Yhtälaillaruosteessa

        DS5:n koulumenestyksellä saisi ehkä Huutonetistä 5€ maksavat ruosteiset kottikärryt niin olisi yks hailee millä ajaa ,Shitikalla vai kottikärryillä koska kuuluvat molemmat samaan kastiin!

        Kuinka usein muuten itse käyt leipäjonossa?


      • DS5

        Käypä katsomassa, ettei hedelmäkoriasi (rakkauden hedelmä) ole poltettu siellä Kivikossa. Värillinen naisesi (kenen vaimo ja lapsen isä?) itkee fattasta uuden hedelmäkorin. Dallaa sitten dösäpysäkille venaamaan dösää, fattan lipulla Itikseen, sitten taas tänne Alkon ja työkkärin netin kautta jakamaan suurta viisauttasi Citikoista.
        Rasvaa nyt Joposi ketjut, hirtä itsesi, tai tee edes jotain yhteiskuntaa hyödyttävää. Mieluiten, hirtä ittes. Mihin vaan Just do it.


      • DS5 kirjoitti:

        Käypä katsomassa, ettei hedelmäkoriasi (rakkauden hedelmä) ole poltettu siellä Kivikossa. Värillinen naisesi (kenen vaimo ja lapsen isä?) itkee fattasta uuden hedelmäkorin. Dallaa sitten dösäpysäkille venaamaan dösää, fattan lipulla Itikseen, sitten taas tänne Alkon ja työkkärin netin kautta jakamaan suurta viisauttasi Citikoista.
        Rasvaa nyt Joposi ketjut, hirtä itsesi, tai tee edes jotain yhteiskuntaa hyödyttävää. Mieluiten, hirtä ittes. Mihin vaan Just do it.

        Heh heh. Leevi alkaa jo vähän lämpenemään. Hyvä merkkihän se on !

        Ei se kuitenkaan tee siitä sinun ranskanrapeasta autoa! Keksi jotain parempaa.

        Missä on muuten joku Itis.Venäjälläkö?


      • KolmasDS5
        Ryhänen kirjoitti:

        Heh heh. Leevi alkaa jo vähän lämpenemään. Hyvä merkkihän se on !

        Ei se kuitenkaan tee siitä sinun ranskanrapeasta autoa! Keksi jotain parempaa.

        Missä on muuten joku Itis.Venäjälläkö?

        Jaa, nämä DS5 "kommentoijat" typeryytensä lisäksi ovat jostain junttilasta, kun eivät tiedä missä on Itis. Anna mun kaikki kestää..
        Ei ne tiedä autoista, paikoista eikä mistään mitään. Ei siinä sinänsä mitään uutta ole. Onnettomat länkyttäjät, luikkikaa takaisin koloihinne.


    • Ajelkaaromuillannevaan

      Myöntäkää vaan rehellisesti että oli hirveä vikainvestointi hankkia fransmannin tekele jolla on sellainen nimi kuin "Shitikka" Jenkeissäkin kyseinen tuotemerkki on ehkä halveksituin ja inhoa herättävin ikinä enkä yhtään ihmettele.

      Tämä yksi pelle puhuu jostain vitun itiksestä.Pitäisikö sellainen paikka jotenkin tietää kun minulla on Suomeen yli 4000 km matkaa? Oletko Putinin tsuppari ehkä?

      DS5 on jokatapauksessa luusereille tarkoitettu täysin luokaton Ö-sarjalainen tekele!

      • TiesKuinkaMonesDS5

        Otappa tissiposki vielä pari tuhatta kilometriä lisää etäisyyttä, tai siirry vaikka kuuhun, niin ei tarvitse noita "laatutekstejäsi" nähdä. Lukea niitä ei kannata.


    • DS5

      DS5 on persaukisille moukille myrkkyä, mutta niin on sivistyskin. Näitä Citroenin vihaajia näkyy löytyvän jo ala-astetasolta lähtien, koska niin huonoa suomea ei kukaan täysipäinen aikuinen kirjoita. Nuorena jo on Citikkaa vihattava, kun iskä ajaa fattan maksamalla kuukausilipulla Itikseen, äiskä tyhjien lastenvaunujen kanssa pummilla bussissa, ja pikkusisko antaa imut kympillä naapurin Reiskalle. Fatta tarjoaa senkin.

      DS5 on niin kaukana ymmärryshorisonttinne takana, ettei se täällä kirjoittamalla muutu mihinkään. Jatkakaa, köyhät, katkeruudessanne piehtarointia. Minä ajan kauniin naiseni kanssa DS5:lla.

    • rockefellerxx

      Citikka C1.n ostaja kömpi autoon ja kyseli missä on polkimet? C1 on tosiaankin seuraava malli liikennepuistoauton jälkeen. Sellainen ostetaan yleensä kakkosautoksi vaimoille, jotta ne ei pääsisi käymään vieraissa kun auto seisoo aina korjaamolla. Itse isäntä ajelee DS5.sella luu pihalla ja vieheltelee koulujen pihoilla alaikäisille pitkätukkapojille. Hullunkurinen perhe sopii hyvin näiden citikkarassukoiden nimeksi. Ei ainoastaan auton tekniikka ole jälkeenjäänyttä...

      • Nixon1

        Siinä kirjoitteli selvästi jälkeenjäänyt, on niin alkeellista tekstiä.


    • rockefellerxxx

      Vieläkö joku hullunrohkea omistaa citikka BX.n? Onnitteluni, olet rajoja rikkova idealisti joka ei pienistä hätkähdä. Todennäköisesti BX.n omistaminen on ajanut sinut jo aikoja sitten vararikkoon. Vaimo lähtenyt naapurin kääpiön matkaan, tytär raskaana koiralle ja naapurit varastaa aamulehtesi. Tälläisessa tilanteessa kannattaa tehdä lenkki, siihen solmu, ja etsiä sopiva oksa.. Kyllä se siitä...

      • hirtä_ittes

        Kysytään mielummin että mikäs merkki se trollilla on? BX:hän on hieno nostalginen auto samaten kuin XM. XM mallista trolli tuskin on koskaan kuullutkaan.


      • Parempaansuuntaanmenossa

        "naapurit varastaa aamulehtesi" Tuskin pers'aukisella Shitikka urpolla on varaa tilata minkäänvaltakunnan aamulehteä.Ainoat lehdet mistä saa vähän tietoa on ilmaisjakeluna jaettavat muutaman kerran viikossa ilmestyvät paikallislehdet.

        Yksi turhake väittää ajelevansa "kauniin naisensa"kanssa missä? Unohti ressukka kertoa että kiertelee mummonsa kyydissä jollakin -98 mallisella Xsaralla eri leipäjonoissa!


      • hirtä_ittes
        Parempaansuuntaanmenossa kirjoitti:

        "naapurit varastaa aamulehtesi" Tuskin pers'aukisella Shitikka urpolla on varaa tilata minkäänvaltakunnan aamulehteä.Ainoat lehdet mistä saa vähän tietoa on ilmaisjakeluna jaettavat muutaman kerran viikossa ilmestyvät paikallislehdet.

        Yksi turhake väittää ajelevansa "kauniin naisensa"kanssa missä? Unohti ressukka kertoa että kiertelee mummonsa kyydissä jollakin -98 mallisella Xsaralla eri leipäjonoissa!

        Ja sun ongelma oli mikä? Mitä sä vauhkoat?


      • Tee_kaulakiikku
        Parempaansuuntaanmenossa kirjoitti:

        "naapurit varastaa aamulehtesi" Tuskin pers'aukisella Shitikka urpolla on varaa tilata minkäänvaltakunnan aamulehteä.Ainoat lehdet mistä saa vähän tietoa on ilmaisjakeluna jaettavat muutaman kerran viikossa ilmestyvät paikallislehdet.

        Yksi turhake väittää ajelevansa "kauniin naisensa"kanssa missä? Unohti ressukka kertoa että kiertelee mummonsa kyydissä jollakin -98 mallisella Xsaralla eri leipäjonoissa!

        Persaukiset avajat Toyotilla. Citikoilla ajaa parempi väki. Sen huomaa välittömästi kirjoitusten tasosta.

        Esim. sinä ajat jollain Auriksen romulla. Ainoa harrastuksesi on provoilla eri palstoilla.


    • rockefellerxxx

      Pitikin kirjoittaa seuraavaksi kokemuksia XM mallista. Siinäpä malli jossa on todella säästetty. Ohjauspyörässäkin oli vain yksi puola. No siihen oli helppo sitikkakuskin keihästäytyä. Siinä varmaan yksi syy ettei auto kelvannut USA.n markkinoille. Jos jo ohjauspyörässä oli säästetty niin missä kaikessa muussa? Ajo-ominaisuuksista ainakin kokemukseni mukaan, koska tulin kyydissä merisairaaksi.
      Itselläni on Bentley Continental. Sillä kelpaa ajella golfklubin pihaan...

      • DS5

        Siis varastetulla Jopollasi Hurstin leipäjonoon, ja fattaan itkemään lisää rahaa. Sitten vuokrakasarmiin sutimaan tumppuun, kun vaimosi antaa vain naapurin Taunolle.


      • hirtä_ittes

        Ei helvetti sen lisäksi että noissa sun jutuissa ei oo mitään pointtia niin täytyy myöntää että meinasin kyllä kuolla nauruunkin. XM malli on jo silloin ollut tekniikassa edellä kun Japseissa ja osassa Sakemanneja ei ollut edes vielä ohjaustehostajia tai sähkölaseja. XM:stä löytyi kaikki mahdolliset mitä siihen aikaan oli lisävarusteita.


      • DS5ÄkkiähoitoonHusHus
        DS5 kirjoitti:

        Siis varastetulla Jopollasi Hurstin leipäjonoon, ja fattaan itkemään lisää rahaa. Sitten vuokrakasarmiin sutimaan tumppuun, kun vaimosi antaa vain naapurin Taunolle.

        Käy nyt urpo tarkistuttamassa se nuppisi jos vielä jotain ehtisi tehdä mutta pahoin pelkään että on jo liian myöhäistä jutuistasi päätellen!


    • rockefellerxxx

      Citroenin kannaisi tehdä yksi hyvä malli, sensijaan että myynnissä on monta prototyyppiä. Kyllä nauratti kun TV-uutisissa kerrottiin että Suomalaiset harkitsevat ranskalaisten hävittäjien tilaamista. Jos näin tapahtuisi pitäisi alkaa kulkea kypärä päässä ulkona liikkuessa. On nuo sammakoiden tavarat niin silkkoa tavaraa..

      • Anna.palaa

        Ranskalaiset tekevät parhaat lentokoneetkin, mm. Airbusin. Sitä ei varmaan sinulle amiksessa opetettu.

        Mutta anna palaa, kateutesi on lähes liikuttavaa.


    • rockefellerxxx

      Miksi kadehtisin sammakkoja syöviä, hieltä haisevia, mulkosilmäisiä, ADHD Neardtahlin ihmisä jotka myy Suomalaisille silkkaa pa#kaa ydinvoimaloita myöten?
      Oletko vasta puusta pudonnut. Kasvattiko sinut sudet? Änkytätkö kun tapaat naisen???Vemputatko paljon lounastauolla???

      • Olet_vajaa

        Esim. siksi koska he ovat sivistyneitä, asuvat maailman kauneimmassa maassa ja ovat monessa lajissa maailman huipulla. Esim. jalkapallossa.

        Kadehdi poju kadehdi ja anna palaa. Käy kansalaisopistossa opettelemassa kirjoittamisen alkeita.


      • Koskavalmistuskielletään
        Olet_vajaa kirjoitti:

        Esim. siksi koska he ovat sivistyneitä, asuvat maailman kauneimmassa maassa ja ovat monessa lajissa maailman huipulla. Esim. jalkapallossa.

        Kadehdi poju kadehdi ja anna palaa. Käy kansalaisopistossa opettelemassa kirjoittamisen alkeita.

        Älä välitä poju vaikka sulla ei hissi kuljekaan ihan ylös koska muutamia muitakin kaltaisiasi löytyy jopa Suomesta ja fransmannien joukoista paljon enemmän!


    • rockefellerxxx

      Voi olla että Ranska on kaunis maa, mutta rumat ihmiset ja autot pilaavat kokonaisuuden. Ei ihme että nämä pussihousu viininviljelijät haluavat olla aina kännissä ja kiihottavat itseään ja lampaitaan Emmanuel tyyppisillä taidepläjäyksillä! En tosin minäkään selvipäin söisi sammakoita ja kaikenlaisia nilviäisiä. Katsos, kun ihminen on sitä mitä syö!

    • rockefellerxxx

      Vielä hieman muista citikka malleista. Tuntuuko että vaimollasi on usein hiekkaa p#llussa? Osta silloin citikka cactus. Citroen SM-malli. Siis oma malli SM-leikeistä pitäville. Nin ranskalaista, tarviiko tätä selittää enempää? C6 mallin tyyppinimeksi olisi pitänyt laittaa Nightmare. Onnea vaan kummallekin suomessa auton ostaneelle.
      On suoranainen ihme että suomesta löytyy näinkin paljon autotekniikasta tietämättömiä ihmisiä jotka sortuvat ranskalaisiin tekeleisiin. Kun Suomen pitäisi olla kuitenkin maailman koulutetuin maa. Missä mättää??

    • DS5

      Kaikki nämä (keillä on hilloa) ranskisten mollaajat kuitenkin onnellisena matkustavat Airbusin koneissa, juovat ranskisviiniä, syövät juustoja, ihailevat ranskankieltä, muotia, gourmet-ruokia, naisia, taidetta, kulttuuria, arkkitehtuuria, Renault-rekkoja, Mirage-hävittäjiä, salaa ihailevat Citroenin hillittyä tyyliä, Ranskan ydinase ja -voimalat, Pariisin kujat ja Seine, Välimeren rannikko, Normandia, Aix-en-Provence, mitä tahansa hienoa Ranskasta tulee.

      Mainitsepa yksikin suomalainen vastine Ranskan loistavalle menneisyydelle, nykyisyydelle, mutta valitettavasti huonolta näyttävälle tulevaisuudelle. Afrikka pyrkii Ranskaan, mutta saas nähdä, miten kauan.

      • Me_sivistyneet

        Ihan hyvä vain, että nämä sivistymättämöt ja syrjäytyneet eivät pidä Ranskasta tai ranskalaisista. Heille Tallinnakin on eksoottinen paikka.

        Sivistyneet ihmiset arvostavat ranskalaisia suuresti.


      • OnSeRohkeaKansa

        DS5 veijari on kai samanlainen vellihousu kuin on kaikki ranskalaisetkin.Eivät ressukat uskaltaneet pistää yhtään hanttiin kun Aatun porukka marssi maahan .Oliko peräti punainen mattokin levitetty miehittäjille eli ei niistä paskahousuista ole mihinkään kun tosipaikka tulee.

        Kerro nyt DS5 oletko itsekin yhtä rohkea mitä ovat nämä kehumasi arkajalat?


    • rockefellerxx

      Ranskan loistava menneisyys? Giljotiinit, Vercailesin irstailut jotka päättyi mukaviin mestaustilaisuuksiin, Normandia, eli ranta jolle lahdattiin aseveljiemme toimesta satojatuhansia nuoriamiehiä, kaikenlainen korruptio, välistävetäminen ja p#skapuheet. Suomalaisille saatiin myytyä ydinvoimala jonka valmistuminen kestää kauemmin kuin Iisakin kirkko.
      Kaltaisesi kaverit viihtyvät varmaan keskitysleireillä lomillaan, pitävät kidutusta oikeudenmukaisena ja kannattavat kuolemantuomiota. Ja sokerina pohjalla, ajavat näitä kauheuksia katsomaan citikalla. Autolla jota amerikkalaiset karttavat kuin Mustaa surmaa. Suomesta ei luojan kiitos löydy vastinetta kurnuttajien keksinnöille.

    • rockefellerxx

      Naapurini citikoiden ja ranskalaisuuden suuri ihailija kertoi minulle elämänsä tärkeimmät arvot, jotka oli. Viini, urheilu ja naiset.
      Eli kaveri käy pikku hiprakassa pururadalla paljastelemassa naisille itseään.
      Mitä enemmän opin ranskalaisista, sitä enemmän pidän koirastani.

    • DS5

      Ei tuo ole suuri synti. Itsekin DS Vitosella kaupungilla (Stadi, se ainoa) liikkuessani, vedän mahtiaisani (29cm krapula-aamun kusistondiksessa, mitattuna mauserilla anuksen keskipisteestä hepinnokkaan) framille, ja rupeen nylkyttään. Koirat nuuhkivat, leskimummot kuolaavat, somalit tekevät seppukun, mutta se yks ratikkakuski halus imee mun aisaa. Siis joku vitun hinttiratikkakuski. Nainen ois saanukkin imee, mut emmä ny mikään vitun hinttapuli ole.
      Sillä ratikkakuskilla oli joku kiitos jotain vuosia, kollaakestää-teepaita, sateenkaari-juttu, ja näitä muita asevelvollisuuskarkurijuttuja.

      Ei kai tämä kollaakestää ole mikään hinttariratikkakuski? Niillä liksoilla ostetaan vain vanha Korolla, ja vilautellaan piliä Keravan snägärillä kehariurpoille ja mopopojille.

    • rockefellerxx

      Kollaa kestää on hyvä ystäväni, arvostettu sotasankari jolla on hyvä asiantuntijan maine Saigonista Washingtoniin. Lisäksi hänellä on upea mallivaimo jonka seurassa olen viihtynyt heidän luxuskartanolla merenrannan ääressä. Joskus käymme purjehtimassa heidän Swan veneellään ja kun shampanja loppuu, purjehdimme Viroon hakemaan lisää juotavaa. Kertakaikkiaan loistava isänmaan ystävä, upseeri ja herrasmies. Kollaa kestään naapuri, katkeroitunut citikka DS.n omistaja usein tulee raja-aidan taakse kärkkymmään ilmaista ryyppyä. Mikä lokki!

      • SlapInTheFace

        Jos hän on NIIN rikas kuin väität...miksi te menette Viroon hakemaan lisää juotavaa??? Ai niin, koska ei ole varaa kallimpaan juomaan....


    • rockefellerx

      Teen kaikille citikanomistajille Juhannuksen kunniaksi reilun tarjouksen. Jos autosi on 2010 tuoreenpi vaihdan sen tänään kossupulloon. Aika reilua? Vaihto voidaan tehdä tänään klo. 12-15 Tesoman kaupan parkkipaikalla.

    • Minäkö.muka.ex-opettaja

      Minä teen vielä paremman tarjoukset. Ns.auton kriteerit samat mutta vaihdossa saa kaksi pulloa kossua vaikka sitten perikato kohtaisi minua.

      Vaihdot tehdään Keravan snägärin edessä joka arki ja pthäpäivätkin mukaanluettuina klo 8.00-20.00 välisenä aikana.

    • rockefellerxx

      No nokitetaan vielä, Kossupullo ja saa kokeilla mallivaimoni rintoja samaan hintaan. Olemme Pallopoikagrillillä klo.18-22.

    • Unohdakokojuttu

      Ei kiinnota kollaalta perityn 95v mummon rintojen puristeleminen paitsi jos maksat 50 € per/puristus !

    • rockefellerxx

      Olikohan Napoleonilla jo aikanaan citikka kun ranskalaiset historiantutkijat ovat selitelleet Waterloon taistelujen häviämistä Napoleonin peräpukamilla?
      Peräpukamat kyllä selittäisi monen citikkakuskin käytöksen liikenteessä ja autokaupoilla iskevän Napoleon kompleksin.

    • DS5

      Mie tarjoon kierroksen kaikilla mausteilla Keravan snägärillä sille, ku painaa kollaata ja keharimallivaimoansa kannikkaan. Kuivana. Kitkakerroin kohdallaan. Jos useampi kandidaatti, lounasseteleillä takautuvasti. Korollan konepellillä, ja pipopäämopopojat kuvaavat GoProlla, ja siitä juutuubiin kaikkien naurettavaksi.
      Älä kerro äidille. Voi tulla kateelliseksi. Sekin haluaisi.

    • rockefellerxx

      Nyt rohkeasti citikan omistajat kaapista ulos. DS5 ei varmaan ole ainut citikan omistaja joka tykkää tulla saranapuolelta sisään. Muistan kerran kun DS5 tuli nakkikioskille ostamaan "ylijäämä hodaria koiralle", kaveri näytti siltä kuin kondomi olisi vedetty hymypoikapatsaan päähän. Säälittävä tapaus. Grillin edessä on vieläkin öljyläikkä vierailun johdosta. Ja kioski jouduttiin desifioimaan vierailun jäljiltä. DS5, miehille on tehty omiakin tuoksuja. Vai tykkäätkö vetää aina vain MUMmia kainaloon.

    • Kovakalloisiakoulutetaan

      DS5 on luuseri ja luuserin auto on DS5.Tosin tässä tapauksessa tällä DS5 veijarilla tuskin on edes vielä ajokorttia mutta älä vedä silti itseäsi liaanin jatkeeksi,ehkä vielä joskus pystyt hankkimaan jonkun 20 vuotta vanhan Xsaran!

    • rockefellerxx

      Onko totta että citikan kuljettamiseen tarvittaisi T-Fordin tapaan oma ajokortti?

    • DS5

      Stana. Laitoin juhannusnakkia rilliin, paksu ja n. 10cm, ja lisäsin kaasua. Sehän olikin mun pili, ja nyt tuli sukupuolenvaihdosleikkaus eteen. Vittu, koko nakki kärvähti karrelle, kohta siinä on pimppa. Tanskassa halvalla.
      Kuka haluis bylsii ex-Citikkamiestä neitseelliseen pimppaan? Arpeutumisen jälkeen? Parranajon jälkeen voin imeäkin. Kakkosta ette saa.

      Keravan snägärillä vapaakierros, jos leikkausarvet ei lerpauta puberteettistondista. Kollaa, vie pimppaneitsyyteni, olet sen ansainnut. Ja ainoa pimppa, mitä edes näet Korollasi penkillä.

      Hauskaa juhannuksen jatkoa kaikille.

    • Stultus_Germanicum

      Rankalaiset taistelivat urhoollisesti Natseja vastaan ja voittivat.
      Suomalaiset nuolivat sakujen saappaat ja antoivat naisensakin kuusikulma kullien naitavaksi.
      Senkö vuoksi Suomessa on niin paljon saksalaista äpärälasten kautta periintynyttä mielenvikaisuutta.

    • rockefellerx

      Ranskalaisten sotasankariteot toisessa maailmansodassa on maailman pienin kirja, jota säilytetään samassa piilossa kuin metrin mallia. Myös sitikoiden piirrustukset pitäisi valaa betoni sargofagiin. Suomalaisten aseveljet estivät ryssiä katkaisemasta Suomen kahtia ja pelastivat maan kaalisopalta ja ryssänlinpulta. Jos me akselivallat olisi sota voitettu olisi meillä kaikilla autoilijoilla mersu, audi bmw tai lexus. Mossen kun osti aikoinaan sai kaviaaripurkin kaupanpäälle. Ja ripulin. On vain hyvä että suomalaiseen geeniperimään saatiin puhdasta siementä. Ne joiden suvussa ei sitä ole, tunnistaa siitä että ajavat citikan räppänällä ja syövät rupia polvistaan.

    • Persana_suomi_kyykkyyn

      Kun ruotsit juoksivat karkuun 1808 alkoi Suomelle vaurauden aika.
      Loppui talonpoikien kyykytys, verotus ja hevosten ja renkien pakko-otto kuninkaan armeijaan.
      Suomalaiset kävivät kauppaa Venäläisten kanssa ja ja asiat olivat hyvin vuosikymmenet. Kommunismi oli kirous sekä Venäläisille että Suomalaisille.
      Mutta venäläiset olivat armollisia rauhanteossa.
      Sodan jälkeinen aika oli Suomen kulta-aikaa. Kaikki meni kaupaksi ja Suomi oli hyvinvointivaltio.
      Kunnes imperialistinen USA kaatoi Neuvostoliiton.

      Sitten Suomessa alkoi kurjistamisen aikakausi. EU orjuus. Kurjistamiselle ei näy loppua.
      Jos Saksa olisi voittanut, Suomea ei olisi, täällä liehuisivat hakaristit ja me olisimme Saksan orjakansa. Nyt Brysselin orjia.

      Ranskalaiset ovat ylpeitä kansallisuudestaan. Suomalaiset nuolevat amerikkalaisen takapuolta. Kaikki sonta joka sieltä tulee maistuu rokkefellerixeille.

    • rockefellerx

      Noin voi puhua vain pesunkestävä aivopesty kommunisti. Setä Stalin tappoi 50 miljoonaa oman maan kansalaista, pakkosiirsi toisen mokoman ja vankiloissa lojui syyttömiä enemmän kuin Vilkkilässä kissoja. Hitler ym. maailman todelliset visionäärit ovat aloittelijoita isä aurinkoisen rinnalla. Ja jotkut vieläkin ihailevat systeemiä.
      Se että Venäjällä on Putinin suosio korkeella, johtuu samasta syystä kun perheväkivaltaa kokenut lapsi hyväksyy väkivaltakierteen. Ja se että Putinin kansansuosio olisi ennennäkemätöntä ei pidä paikkansa. Bresnevin aikana äänestysprosentti oli 100 ja kaikki äänet samalle puolueelle. Uskomatonta, eikö totta? Jos oli asioista eri mieltä, tuli yöllä KGB ja vei uudelleen koulutettavaksi.
      Neuvostoliitossa joutui jonottamaan Ladaa vuosia. Minä saan Japanilaisen laatuautoni kaikilla mausteilla parissa päivässä. Enkä edes kaipaa Sammen mätiä enkä salmonellaa.MOT

    • Hei, tämä on sitikkapalsta, ei itälänsi soosia, joita näkyy kuplivan jopa Cittikka palstoille!

    • oaakadougou

      Ai tää on citikkapalsta. Ja mä luulin et lutikkapalsta. Bugs rules.

    • Ekaluokkalaistenopettaja

      Huomio! rockefellerxx alias kollakestää.Joko tiedät tarkemmin päivämäärän jolloin joudut lusimaan sen sodanaikaisen pakenemisesi käpykaartiin?

      Tarkoitus olisi nimittäin järjestää sinulle sellaiset läksiäiskekkerit ettei vastaavia ole ennen nähty Keravalla (eikä muuten edes Järvenpäässäkään)

      Salainen kansalaiskeräys tuotti nimittäin niin paljon että sillä rahalla rakentaisi vaikka kaksi lastensairaalaa Helsinkiin.

      Ilmoita tässä ketjussa hyvissä ajoin lähtösi niin varataan koko viikko juhlimiseen koska rahasta se ei ole ainakaan kiinni !

    • kollaakestääxxx

      Lusimaan en ole menossa mutta bailaaminen kiinnostaa aina. Soitin Hugh Hefnerille ja se kertoi että kartanolla olisi tilaa isomallekin upseeristolle. Meinaan vaan että USA.n sodanjohto on ollut aina kova kuokkimaan. Ne upseerin palkat...
      Esiintyjiksi haluaisin vanhoja blaygirlejä vaikka Kata Kärkkäisen, Rakel Liekin, Johanna tukiaisen ja Rangni Mamstenin. Itse aion jättää vaimon kotiin.

    • kollaakestääxxx

      Luuleeko citikkamamsellit että töpinä on huono paikka aloittaa sotilasuraa. Lauri Törni oli aluksi töpinässä ja lääkintämiehenä, eikä tätä kolmen maan upseeria monikaan pitänyt huonona sotilaana. Hänellä kuten minulla oli Mannerheimin ritariristi sekä purppurasydän mitallit. Itsellläni niitä on nyt vähän enemmänkin, mutta en voi kaikkea paljastaa koska minulla on tietyn koulutuksen takia veriryhmä tatuoituna käteen ja viattomat saattaisivat kärsiä.

    • Ekaluokkalaistenopettaja

      rockefellerxx alias kollakestää . Kyllä sotilaskarkurin pitää suorittaa saamansa rangaistus . Sotilaskarkuruus on yksi häpeällisimmistä teoista mihin mies voi syyllistyä. Tässä tapauksessa joudumme siis ilmeisesti perumaan läksiäisjuhlat ja käyttämään keräysvarat vaikka Kreikan eläkeläisten tukemiseen.

      rockefellerxx alias kollakestää.Olemme erittäin pettyneitä päätökseesi mutta jokatapauksessa sinut tullaan passittamaan vankilaan lähiaikoina ja rangaistuksesi tulee olemaan kaksinkertainen koska et ollut halukas yhteityöhön joiioin lievempi rangaistus olisi ollut mahdollinen!

    • Mies88v

      Kollaa, ota Korollan akselirasvaa mukaan. Ei satu niin paljoa vankiystävyys.

    • kollaakestääxxx

      Mitä sinne vankilaan yhteiskunnan tukipilareita laittamaan. Minä ja muut isänmaan puolustajat ovat nyt sivareitten, gay pride, vasureiden, citikkaharrastajien hampaissa, mutta ans olla kun sattuu sotatila niin em. pakenevat Ruotsiin sotalapsiksi vaikka ovat jo eläke iässä.

      • Pakkomennälusimaanheti

        Mieluimmin sotalapseksi Ruotsiin kuin pako takalinjoilta käpykaartiin!

        Ei siinä mitään,huoltojoukkojakin tarvitaan sodassa mutta ei sieltä töpinästä luulisi kenenkään enää pakenevan koska se tulkitaan myös rintamakarkuruudeksi vaikka varsinainen rintama olisi muutaman kilometrinkin päässä!


    • Mies88v

      Kollaa Sörkkään Korollan akselirasvan kanssa, maailma pelastuu. Mallivaimonsa kehari-Ilpo Sotkamosta vierailuille rullatuolissa, saavat vammakkolisää perhetapaamisissa. Akselirasvan kaa. Tai kuivana kakkoseen, mutta jos kakkonen on ykkönen, sitten jotain ikävämpää vielä.

    • kollaakestääxxx

      Sivari citikkamiehillä on näköjään laajalti kokemusta lusimisesta. Minä kävin mielummin armeijan kun menin vankilaan. Nyt sitten ollaan katkeria kun perpäpukamat vaivaa ja rectum on kuin yliajettu majava. Kyllä minä ymmärrän että auton pehmeää löysää jousitusta arvostaa kun tavallisen auton kyydissä housuihin lirahtaa joka kuopassa lusikallinen.
      Kuka pieraisi? Kysyi citikanomistaja kun poremmeen pinnalle pulpahti annos spermaa.

      • opettaja6

        Aivan.Kyllähän me tiedämme että suoritit armeijan tai pienen osan siitä mutta selvästi suurin osa meni kuitenkin käpykaartissa.

        Kuinka monta päivää ehdit hoitaa jatkosodassa sitä hevosmiehen sinänsä arvokasta hommaa ennenkuin liityit käpykaartiin?

        Missä muuten palvelit talvisodassa ? Olitko ehkä kotirintamalla kadunlakaisijana vai peräti Alkon Rajamäen-tehtailla pullottamassa Molotovin coctaileja?


    • kollaakestääxxx

      Kuten olen jo aikaisemmin kertonut olin panssarivaunudivisioonan komentaja. Mm. Törnin ja Lakun kanssa pantiin sloboille hiekkaa rattaisiin. En minä ihmistä ole koskaan tappanut, ainoastaan vihollisia. Lexuksessani roikkuu taustapeilissä mannerheimin ritarin risti ja rautaristi.

    • KasKunEiPiispanristejä

      Ettei olisi vaan molemmat puuristejä?

    • kollaakestääxxx

      Amerikkalainen elokuva Vihreät Baretit jossa on pääosassa John Wayne kertoo paljoltikin minusta, mutta on siinä jotain elokuvauksellisia mokia. Kuten se että oikeasti olen todellinen naistenmies joka kaataa Lexuksen takapenkille sutturan kun sutturan.

    • Mies88v

      Kollaa vai suomenhevonen? Arvostan hevoista enemmän kuin Korolla-pelleä, etenkin rintamalla. Kollaa, ota telkkari mukaan Sörkkään, helpottaa elämää. Äläkä kumarru suihkussa saippuan perässä ilman akselirasvaa aanuksessa.
      Laitan sinulle polvilämmittimiä, vm. 74 sinapinvärisen Korollan kuvia, ja homopornoa paketissa. Siinäpä lusit sitten 12 vuotta pedofiliasta ja rintamakarkuruudesta.
      Varo jännetuppitulehdusta, ja me hoitelemme mallivaimosi kehari-Ilpon Keravan snägärillä. Porukalla kollektiivisesti. Kuivana kakkoseen.

    • kollaakestääxxx

      Jos jostain syystä, mikä ei liene mahdollista, joutuisin vankilaan, olen sen verran kova nimimies että minulla olisi moottoripyöräjengien johtajat apupoikina ja citikkakuskit kuuraisivat vessani. Pamput toisivat haluamaani ravintola ruokaa paikanpäälle ja vankilan johtaja toimisi tarjoilijana. Minulle on tuttua suuren maailman meininki vankiloista. Kirjahyllyssäni on jopa yksi kirje Al Caponelta. Siis suosituskirje.

    • opettaja7

      Suosituskirjeistä ei ole tässä tapauksessa mitään hyötyä.Rintamakarkuruudesta saatu tuomio tulee suorittaa aina täysmääräisenä ja ilman minkäälaisia helpotuksia.Selli pidetään muuten pimeänä paitsi silloin kun on päivittäisen ruokailun aika jolloin talo tarjoaa aina gourmet-annoksen kaurapuuroa "talon tapaan"

      Eipä oikein hyvältä näytä!

    • kollaakestääxxx

      Suomalainen sotilas kestää vankeutta, kidutusta, aivopesua. Ranskalaien sotilas kestää nukkua yksin hotellihuoneen untuva lakanoilla jos valot pidetään päällä.

      • opettaja8

        Kestääkö käpykaartilainenkin? Epäilen!


    • hiekkalaatikolla

      Hehee pojat hiekkalaatikolla :D

      Terv. Sitikkatyttö

      • DS5

        Hei Sitikkatyttö

        Kiitos pimpankuvastasi. Sinulla on oikea asenne. Älä näytä aarrettasi Toijota-pelleille.
        Haluatko elämäsi kyydit DSViitosella? Anytime, baby.


    • Jälleen.sama.ds5.hörhö

      Nyt on DS5 hörhökin herännyt jälleen.Olisit jatkanut vaan sitä talviuntasi!

      Kuuleppa ressukka.Ei se sinun ranskalainen paskakasa ole tänäänkään yhtään sen parempi kuin eilen!

      Pelle!

    • DS5

      Rimputiramputi sullekin Toijota-pelle. Minäpäs bylsinkin tuota Sitikkatyttöä DS Femman nahkaisella sähkösäätöisellä etupenkillä punakarvaiseen herkkupimppaansa, kun sinä sudit iltamyöhällä tumppuusi 70-luvun Korollan murskeisen ratin takana Keravan (tjsp) snägärillä vahtien murkkuikäisiä pikkupoikia, lapanen tattiin lyöden.

      Ryhdistäydy nyt jo.

      Liity vaikka kollaakestään haamuarmeijaan, jossa opiskellaan vanhoja Korkeajännityksiä, väritetään Sakuroilla, ja otetaan ne dokumentteina, ja muka omana CV:nä. Hallusinaatioissa on hyvä elää, jos kukaan ei pudota maanpinnalle.

      Kollaa on Sörkässä lusimassa pedojutuista ja rintamakarkuruudesta, vie sille Korollan akselirasvaa.

    • kollaakestääxxx

      Naiset tulevat yleensä kosteiksi jo miehekkäästä katseestani. Esileikit on oleet minulle tarpeeton käsite. Jopa piinkovat liftari rekkalesbot antautuvat viidessä minuutissa Lexuksen kyytiin päästyään. Ellei nopeammin.

    • DS5

      Kuin se kollaan tiilenpääura on alkanut? Onko Korollan akselirasvaa aanuksessa, miltä maistuu kaurapuuro mustanmakkaran (aanuksesta) kera? Joko pamput ovat kimpassa vieneet pamppuanusneitsyytesi?
      Mallivaimosi kehari-Ilpo on hakenut turvapaikkaa Korkeasaaren paviaanihäkistä, ja saikin sen. Tyhmimmät paviaanit tykkäävät pyöritellä rullatuolin renkaita, ja muut paviaanit painavat mallivaimoasi kakkoseen apinan raivolla. Ovat viritelleet Ilpon kuulokojetta, nyt kuuluu RadioRock, kuunteluvuorot paviaaneille listalla.
      Edes jompikumpi teistä saa nyt kyllikseen munaa, todennäköisesti kuitenkin molemmat. Samaan ruumiinaukkoon.

      Äläkä vaan erehdy kehumaan Korollaasi siellä, voi tulla käkätin kipeäksi.

      Laitan sinulle DS Viitoseni käsikirjan (kopiona), saat unelmoida siitä, mitä voit olla 12 vuoden kuluttua. Pedoilla ja maanpettureilla ei ole helppoa missään.

      Korollasi on Tattarisuolla purettuna, loput tungettu suohon maatumaan.

    • kollaakestääxxx

      Suomalaiset vankilat ovat täyshoitoloita ja lepokoteja mistä käydään joka toinen päivä lomilla ettei tule murhamiehille tai raiskareille paha mieli. Eihän vankiloita kutsuta enää edes vankiloiksi vaan vankeinhoitolaitoksiksi.
      Helponmalla siellä pääsee kuin siviilissä. Ei ole vääräsääristä kaikentitäjä akkaa nurkissa loisimassa, ei kitiseviä kakaroita eikä autona citikkaa jota tarvitsisi joka toinen päivä korjata. Tässähän alkaa tehdä ihan mieli mennä vapaaehtoisesti lusimaan. Onneksi minulla on Lexus ja upea mallivaimo joka pitää minut kaidalla tiellä.

      • DS5

        Totuutesi on edellisesssä postauksessa. Keravan snägärillä jo elämäntilanteesi tiedetään, Korkeasaaren paviaaneille lähetellään UNHCRR:n toimesta tekoanuksia, että kehari-Ilposi perssilmä säilyisi edes korjauskelpoisessa kunnossa paviaanihäkissä, Dunlop laittoi gumminpaikkaussarjan kehitysapuna.

        Osta partakoneenterillä tuunattu anustappi, voit sitten käydä suihkussakin ilman Citroen-homojen iskua.

        Soitellaan taas 12 vuoden kuluttua,kun pääset siviiliin. Ehkä.


    • kollaakestääxxx

      DS5 on koodinimi pahanlaatuiselle visvasyylälle, kertoo Ugandalainen Main Kampft lehti. Tartunnan voi saada DS5 citikan istuimista tai pisaratartuntana pakoputkesta. Kaikkia DS5.sen omistajia pyydetään käymään pikaisesti penslauksessa Keravan snägärillä jossa Ahmed Ali Hussein suorittaa tarvittavat taikamenot ja ympyräleikkauksen.

    • kollaakestääxxx

      Kaunis mallivaimoni hieroo nivustani päällään ainoastaan Chanel 5.

    • kollaakestääxxx

      Kaikki citikkahurmoslaiset taitaa olla suviseuroissa ensi kuussa. Auto, matkailuvaunu, 10 telttaa ja sata raamattua (citikan käyttöopas) ahdetaan samaan viimeisiään vetelevään vm2014 sitikkaan, ja sitten ajetaa leirintäalueelle antamaan vertaistukea muille citikkaan langenneille. Seuroissa voit kohdata mela kädessä kenttätyöntekijä DS5.sen, hurmoslaiseen alakoulu pedantiikkaan ja oikeinkirjoitukseen perehtyneen hieman alkoholisoituneen ope88.sin ja Nuorgamin Eikan kansallispuvussa (tuulitakki, tuulihousut ja rikkinäiset lapikkaat), mies joka ei selvää päivää ole nähnyt sitten ETYK kokouksen. Eikan tunnistaa helposti rapsakan poronpallin tuoksusta ja jalat harallaan kävelystä, jos siis käveleen pystyy.

    • DS5

      Kollaa, se lihava pamppu painaa sinua taas kuivana hanuriin iltasoiton jälkeen. Vielä 12 vuotta. Aamulla kaurapuuroa. Punaista maitoa.
      Enjoy, baby. Mallivaimoläskipamppu visvasyylällä buustattuna. Katsele Citroenin kuvia, ja nauti. Tykkäät siitä kuitenkin.
      Eipä saa syytettä pedofiliasta.

      Kehari-Ilposi tuntuu (äänestä päätellen) nauttivan uusista poikaystävistään. Korolla on paalissa.

    • kollaakestääxxxx

      Citroenuskovaisilla tulee herkästi kesäseuroilla käydessä "ristiinpölytystä" aivan kuin muissakin hihhulitapahtumissa. Esimerkiksi naapurin citikassa oli takaisintullessaan (C5 malli) rättisitikan katto, bx mallin etuvalot ja picasson takapuskuri.
      Pitää olla varovainen näin kesälläkin ja suojata auto yleisissä kokoontumisissa huolellisesti pressulla. Muuten käy kuten Kälviällä...

    • Nuorgamin.Eikka

      Terve vaan kollaa. Eilisessä Pravdassa oli juttu sinun karusta kohtalostasi että olit joutunut kiven sisään vaikka olit totellut ainakin osittain Moskovan Tiltun kehoitusta ampua upseerit, heittää torrakko pusikkoon ja antautua puna-armeijalle.

      Ihan niin kirjaimellisesti et kuitenkaan noudattanut Tiltun kehoitusta vaan pakenit huoltojoukoista hevosmiehen tehtävistä kauas rintamalta ja liityit käpykaartilaisiin.

      Ehkä senvuoksi että tekosi ansiosta joku puna-armeijalainen mahdollisesti välttyi verenvuodatukselta on presidentti Putin lähettänyt pääesikunnalle armahdusanomuksen vankilatuomiostasi ja nimittänyt sinut 1 lk Neuvostoliiton sankariksi.Nimitys on ensimmäinen näin korkea kunniamerkki joka on ulkomaalaiselle myönnetty.

      Nyt jäämme jännittyneinä odottamaan armahdustasi . Hyvää kesän jatkoa odotellessasi armahduspäätöstä.

    • kollaakestääxx

      Johdin sodassa joukkojani aina edestä. Olin väijytyksissä se joka ampui ensimmäiseä ja perääntyessä suojasin pakenevia sotilaita ja autoin haavottuneita. Suosittelen citroenin johdolle samaa lähestymistapaa. Pois sieltä sammakkopatojen ääreltä ja hihnalle mars, mars. Ei se työnantaja maksa työntekijän palkkaa vaan se itse tuote. (Henry Ford.)
      Venäjän sotilaansiomitaleiden arvo on vähemmän kuin romuraudan koska sen metalliseokseen on kuitenkin tippunut iivanan partakarvoja, vodkaa ja tekohampaat.
      Thanks mut no thanks.

    • KeravanSeppo

      Huomenta.

      Piti tässä oikein tarttua kynään ja antaa tunnustus niille kaikille sotilasviranomaisille joiden ansiosta Kerava on muuttunut lähes paratiisiksi kun vihdoinkin saivat tämän kaupunkia riivanneen turhakkeen kivensisään.

      En kerro henkilön nimeä mutta luultavasti jokainen keravalainen tietää ja tunnistaa kenestä on kysymys. Miettikääpä ulkopaikkakuntalaiset miltä tuntuisi asua paikassa jossa esim. tori peittyy sakeaan pakokaasuun joka ainoa ilta kun eräs henkilö on keksinyt ajaa noin 30 vuotta vanhalla Corollalla pillurallia torin ympäri jo ainakin viimeiset 25 vuotta.Ei edes Normandian maihinnousussa käytetty niin sakeaa savuverhoa.

      Toivottavasti hörhö pysyy kivensisällä lopunikänsä eikä tule enää ikinä pilaamaan keravalaisten elämää !

    • kollaakestääxx

      En ole koskaan poikennut Keravalla, enkä poikkeakkaan jos siellä tuollaisia hörhöjä on.
      Tosin laatuautolla ajelevat. Toyotasta on vain pieni kynnys nousta Lexuksuslaatuun. Ja siitä se elämä vasta alkaa.

      • opettaja7

        Kyllä kollaan "Lexus Corolla" ruostuu pahasti isännän linnareissun aikaana.

        Hetkinen,mutta eihän siinä ole edes mitään ruosteetonta kohtaa joten eihän se nyt ollutkaan sitten niin paha takaisku ! Samahan se on loppujenlopuksi jos ruoste ruostuu vai kuinka?

        Taisit kollaa nyt narrata kun olen omin silmin nähnyt sinut Keravan torilla ostamassa 100 grammaa uusia perunoita ja taisitpa vielä haukkua myyjänkin että tämä kehtaa ryöstää ihmisten rahat korkeilla hinnoilla.

        No nyt saat syödä valtion piikkiin. Toivottavasti syöt ilmaisia perunoita vielä ainakin vuoteen 2030 asti.


    • kollaakestääxx

      Minun ei juurikaan tarvitse elintarvikkeita ostaa. Tilallani on mm. 100heh. perunaviljelmiä, lohilammikko, ja kasvihuoneita joissa viljellään mm. hamppua lääketarkoitukseen. Me sotaveteraanit olemme jo ansainneet kunnon lääkityksen arvauskeskustohtoreiden puoskaroinnin sijaan.
      Tilani on niin suuri että kun aamulla lähden peltoja Lexuksella tai hevosella tarkistamaan, kuluu puoli päivää että pääsen toiseen päähän.
      Onneksi mukanani on usein mallivaimoni piristämässä minua.

      • Kakkuleipuri.opettaja---

        Sanoit naulankantaan. "Tilani on niin suuri" Tässä tuli pieni painovirhe kun sinun piti sanoa että "Tilani on niin huolestuttava".

        Älä huolestu sillä on Sörkassakin päteviä lääkäreitä. Yksi heistä on tosin valelääkäri ja lusii yhtäaikaa kanssasi mutta huomattavasti lyhyempää kakkua kuin sinä.

        Ei kai Putinin vetoomuksesta ole vielä kuulunut mitään?


      • DS5

        Raoul Castro lähetti jo takuurahat kollaan saamiseksi ehtoolliseen.


    • kollaakestääxxxx

      Joku oli nähnyt citikka suviseuroissa DS5.sen, alaluokan open ja nuorgga Eikan. Olivat yrittäneet puhua ranskaa keskenään tehdäkseen muihin vaikutuksen mutta humalatilan takia kieli oli muuttunut norjaksi tai sensuuntaiseksi älämölöksi. Oli kuulemma kauhen näköinen kolmikko. Jokaisella löysät housuissa ja DS.llä housut vielä kintuissa. Kukaan ei kuitenkaan nähnyt hänen moloaan, koska kenelläkään ei ollut suurennuslasia mukana. Alaluokan opettaja oli suureen ääneen julistanut osaavansa kertotaulun ulkoa.. ja nuorgamin eikka oli yrittänyt purra omia pallejaan.
      Kyllä meitä mallivaimon kanssa nauratti Lexuksen takapenkillä kun autonkuljettajani kertoi näiden isänmaan tukipylväiden toilailusta.

    • DS5

      Korolla paalissa, kollaa Sörkässä 12 vuotta pampun meisseli persiissä, mallivaimo kehari-Ilpo Korkeasaaren apinahäkissä. Loppu hyvin. kaikki hyvin.

    • opettaja5

      Tuo nimimerkkisi kollaakestääxxx ei kuitenkaan tarkoita että kollaa kestäisi 12 vuotta Sörkassa . Lisäksi sen päälle tuleva yp ja kaikki muut sanktiot tarkoittaa melkein sitä että kollaa lusii lopunikänsä valtion täyshoitolassa.

      En usko että Putinin anomuksesta on mitään hyötyä.

      No mallivaimo on kuitenkin tyytyväinen kun vieraat sedät käyvät tiuhaan köyrimässä!

    • kollaakestääxxx

      Siellä citikka suviseuratapahtuma kylässä on nykyisin lampaat kuulemma tosi arkoja. Tiedä sitten mitä kaikkea siellä on vielä tapahtunut. Saunan lauteille joku oli unohtanut penisrenkaan jossa oli kirjoitus: "Kiitokset luokanvalvojan sijaisellemme toivoo kylän AA-kerho ja sosiaalilautakunnan rainbow jaosto." Lisäksi leirintäalueelle oli tippunut erinäinen kasa citikan osia joista kylän pellepeloton oli koonnut itselleen auton. Auto muistutti aivan uutta DS5.mallia, paitsi että ei ruiskinut öljyjä ulos käynnistettäessä.

    • opettaja4

      Heh heh."Mallivaimosi" lupasi tulla miesten kanssa suviseuroissa saunaan. Annetaankin muijallesi kunnon "löylyt" kun valitteli ettei oikein enää muista miltä ne kunnon "löylyt" tuntuvat.

      No hän ehkä sitten raportoi sinulle tarkemmin saunareissun jälkeen (tai sitten ei)

    • DS5

      Kollaa, muista aamukaurapuurosi voisilmä. Kumpaankin päähän suolta.

    • kollaakestääxxx

      Citikan suviseuroissa kuulemma vierailee Nokialla kuuluisuutta entinen pastori. Kaveri oli kai aika "kaikkiruokainen." Nyt hän siunaa sitikoita ja kaataa kuskeja. Joku Laihialainen piensijoittaja oli kuulemma päässyt siunaksen jälkeen jopa 37km ilman kolinoita autossa.
      Olen niin tyytyväinen ollut Lexukseeni että lähetin kiitoskirjeen Tokiolaiselle maahantuojalle auton laadusta, ja hän kutsui minut vastapalvelukseksi tutustumaan miten laatua tehdään tuhatvuotisen Samurai perinteen mukaan. Saan kuulemani mukaan Japanin keisarin tunnustus mitalin hyvästä asikkuudesta ja Lexus laatu ilosanoman viemisestä maailmalle. Banzai!

    • opettaja8

      Mahtaa kollaata nyt vituttaa kun "upea mallivaimo" sai hyvät "löylyt" suviseuran saunassa.

      Kyseli jo että milloin voi taas tulla "kylvetettäväksi" kun omasta ukosta ei ole ollut enää vuosiin kyytien antajaksi ja nyt vielä on lusimassa sitä häpeällistä pakenemista rintamalta käpykaartiin.Sanoi vielä että toivottavasti ei enää pääse ikinä linnasta pois !

    • Mies88v

      Kollaa, kutittaako pampun nakki aanuksessasi? Mieti, enää 12 vuotta sitä herkkua. Kehari-Ilpo mallivaimosi on kihloissa paviaanin kanssa, mutta koko heimon käytössä. Hiihaaa.

      Näin se elämä kulkee. Viime viikolla olit Korollan kanssa Keravan snägärin kurko, nyt Sörkän pamppujen panopuu, Korolla paalissa.

    • DS5

      Kiljunnasta (Katajanokalta kuultuna) päätellen mallivaimosi kehari-Ilpo nauttii kihlauksestaan. Ja koko paviaaniheimo.

    • muu813
    • kollaakestääxxx

      Kävin tänään täydentämässä rusketustani ja surffailemassa ja sattumalta näin aitoja rantojen miehiä. Kun tsiigasin tarkemmin näin DS5.sen, ope88.sin ja Nuorgamin Eikan siellä rannalla oli grillaamassa. Nuotiossa pyöri vastapyydystetty lokki ja joku kassi-Alma viihdytti kansainvälistä citikkaseuruetta. Nurmella lojui Sinoli pulloja ja rautakanki. Muutama pulituuri lakkatuubikin oli jostain varastosta löydetty. Kassi-Almalla oli kädet täynnä töitä ja suussakin joku makkaran pätkä koska kuulin vain epämääräistä mutinaa. Kova tuuli vei surffilautaani kauemmaksi, mutta aivan kuin usvasta kuulin jonkun karjaisevan." Minä olen koulutettu OPETTAJA ja vaadin että joku palauttaa kadonneen penisrenkaani sillä ilman sitä olen kuin citroen ilman vikoja. Sitten maisema ja äänet häipyi sumuun. Lähtiessäni Lexuksella rannalta kuuntelin mieleni rauhoittamiseksi Mozartin Regruemin.

    • opettaja7

      Kollaa on ilmeisesti alkanut näkemään unia Sörkassa.En halua maalata pirua seinälle mutta odotappa vielä muutama viikko kun alkaa sinun nightmare-kausi ja sitä sitten kestääkin seuraavat 12 vuotta yypeet siihen päälle.

      Mikäli olet nähnyt elokuvan Painajainen Elm Streetillä niin sekin on 5-vuotiaille päiväkotilapsille suorastaan Mikki-Hiiri kamaa verrattuna siihen mikä sinua odottaa lähiaikoina!

      Muistakin olla "kiltti" vankilanjohtajalle!

    • kollaakestääxxx

      Opettaja7 oli tullut josku citikka seurareissultaan kotiin ja riisuttuaan vaatteensa oli hänen vaimo kysynyt mitä tuo rikkinäinen kortsun rengas tekee melan juuressa? Tähän nokkela ope oli vastannut: "Heh, kaikkea ne kaverit keksiikin" Nuorgamin eikka kertoi minulle tämän jutun tositarinana. En tietenkää sitä usko...mutta kuitenkin.

    • KeravanSeppo

      Kyllä nyt kelpaa asua Keravalla kun ei se mätä Corolla pörrää torin ympäri ja päästä sitä sakeaa savuverhoa putken täydeltä.

      Mikäs täällä on terassilla istua huurteisen bissen kanssa ja vilkuilla neitojen keimailevaa askellusta.

      Vähän kyllä säälittää sen yhden pellen saama kova rangaistus mutta itsepähän aiheutti nämä ikävät seuraamukset .Äkkiähän se 12 vuotta menee kunhan on päässyt alkuun kunnolla.

      Jahas,täytyykin tästä hakea vielä bisse kun tuntuu jano aina vaan yltyvän !

    • kollaakestääxxx

      Juu kyllä bisse maistuu helteillä. Ainut ongelma on Lexukseni baarikaapin pienuus. Aina kun tarjoan upseeritovereilleni joudun tilaamaan erillisen kylmärekan olueilleni. Viime juhlissa pyöri sika vartaassa ja kaikki söivät vatsansa täyteen koska joukossa ei ollut citikkakuskeja eikä muslimeja. Lisäksi Thaimaasta tilaamani tanssitytöt ja Rangni Mamsten kruunasivat juhlat showllaan.

    • opettaja14

      Kollaan näkökin alkaa jo pettää kun luulee Valion maitoautoa kaljarekaksi.Silmälasit ei kai kuulu maanpetturin luontaisetuihin mutta mikäli sinulle on yhtään kertynyt säästöjä niin mene käymään vartijan kanssa Silmäasemalla tai Specsaversilla ja hanki lasit että pystyt tunnistamaan maitoauton ja kaljarekan.

      Jaa että oikein Ragni malmsten.Miksei Jori tai Eugen kun olet Keravan ylivoimaisesti kuuluisin peräkammarin poika !

    • kollaakestääxxx

      Mallivaimoni saa viikonloppuna upo-uudet rinnat. (10 desiä.) Taitaa mennä ensi viikko leipomishommissa,)
      Kaunainen citikanomistaja, naapurini, onneton luuseri jolla on jäänyt katkennut perstappi hanuriin huuteli aidan takaa että haluaisinko vaihtaa Lexukseni citkkaan.
      Onpa epätoivoinen kaveri...

    • opettaja6

      Suviseuralaiset käsitteli "mallivaimosi" oikein huolella joten sinulla ei ole enää mitään toivoa . Sitäpaitsi kuulin että olit jo kerennyt pokkaamaan Sörkassa kunniakirjan ansioistasi esimerkillisenä "Perämiehenä"

      Ne on muuten erimiehet jotka leipoo "mallivaimoasi" ensiviikolla ja täytyy sanoa että hän on erittäin huomaavainen ja kiitosten tulvasta ei meinannut viimeksikään tulla loppua vaikka jokainen asiakas muisti sanoa että "ilo on minun puolellani"

      Nyt on vihdoinkin aika lämmintä .Toimiiko muuten ilmastointi hyvin siellä Sörkan sellissä sillä muuten voi olla aika tukala olotila?

    • kollaakestääxxx

      Mallivaimoni imeskeli fritsuja viimeyönä kaulaani. Taitaa olla harvinaista citikkapiireissä....No tasan ei käy onnenlahjat.

    • opettaja8

      "Mallivaimosi" imeskeli suviseuran saunassa jokaisen miespuolisen sitä yhtä tiettyä elintä mitä ei naisihmisiltä edes löydy.

      Kovin hanakasti kyseli jo että milloin pannaan uusiksi kun oli niin lystiä että.....

      Sellisi on luultavasti melkoinen pätsi näillä keleillä mutta uskon että selviät tästäkin sillä "periksiantamattomalla sinnikkyydelläsi"

      Tapasin muuten ihan sattumalta "sotakaverisi " joka "taisteli" samassa käpykaartissa mutta hän on jo kärsinyt rangaistuksensa eikä siitä sen enempää.

      Hän kyllä kertoi erittäin mielenkiintoisia juttuja teidän yhteisistä ajoista ja on myynyt hyvällä hinnalla muistelmansa 7-Päivää lehdelle ja saamme lähiviikkoina tutustua tarkemmin "urotekoihisi" joita kuulemma onkin sitten vaikka useampaankin kirjaan!

    • DS5

      Korkeasaaren Paviaanit ry. kiittää Sörkässä asevelvollisuuttaan (12v pallo) suorittavaa kollaata. Mallivaimosi kehari-Ilpon rullatuolin renkaista saimme paljon hupia, mutta sen aanus on jo puhkiporattu. Ei se mitään, leegot pois, ja poskeen.
      Jos pääset lomille, tule käymään. Lautalle pääsee pummilla, tai pölli fillari, ja tule siltaa pitkin Mustiksen kautta.

      Paviaaniveljeskunta

    • opettaja5

      Käyppäs kollaa iltapesulla kun olet hikoillut kokopäivän sellissäsi.Alkaa muuten koko laitos haisemaan hielle ja "perämiehen" hommat voivat vähentyä merkittävästi!

    • DS5

      Discoveryltä tuli just dokumentti polyamorisista suhteista. Siinä oli kollaa kaltereiden takana Sörkässä perse viemäriputken kokoiseksi hoonattuna, kehari-Ilpo 16 punapersepaviaanin kimppapitona, ja Keravan snägärin pikkupojat vailla Fuhreriänsä. Korollassa, hei. Lapanen laulaa.
      Snägärin pitäjä on kortistossa kohta.

    • opettaja8

      Kollaa on saanut tänään lämpöhalvauksen.Sellin ilmastointi oli kuulemma mennyt epäkuntoon ja kollaa oli alkanut riehumaan niin raivokkaasti että vartijat joutuivat pistämään "potilaan" pakkopaitaan ja olivat senjälkeen teljenneet kylmiöön jonka lämpötila on -2° C .Väittivät että ei pitäisi enää aamulla riehua yhtään kun on saanut kunnolla vilvoitella kopissa kellon ympäri !

    • Rainer62v

      Kollaa, mie oon siun naapurisellis. Miun veljel oli Toijota joskus kaheskytluvul, ni myöhä ollaa melkki heimoveljii. Tuu kyllää ku pamput on lopettanu siun hoonaamise, miul on saatanan iso aisa ja seisoo ku Stadikan torni. Kandee kokkeilla, siul ovviel 11,9 vuotta kakkuu jälel.

    • kollaakestääxxx

      Jos joskus taannun aliupseerin tasolle, mielenhäiriössä ostaisin citikan ja joutuisin pakkohoitoon, todennäköisesti olisin silloin siunatussa tilassa vaikka olenkin mies. Citikkahörhöys on rinnastettava MS. tautiin taikka johonkin muuhun tarttuvaan bakteeriin.

    • opettaja12

      kollaa.Tuliko vilu siellä kylmiössä?

    • DS5

      Kollaa, Sörkässä ei ostella Toijotoita tai edes mitään. Suihinoton naapurisellin Feijalta saat halvalla, muut odottavat sinua 12 vuotta. Sitten Keravan snägärin pikkupojat, joita painelit kannikkaan ala-asteella, ovat jo perseneitsyyden vietyjä aikuisia, ja sitten sinulla ei ole yhtään kivaa Keravalla. He muistavat, kun kairasit heitä aanukseen Korollan takapenkillä. Kosto elää.
      Ano yp:eetä, muuten henkesi voi olla herkässä. Sörkässä saat kaurapuuroa ja pamppua, mutta snägärillä lähtee henki.
      Näin ennakkovaroituksena.

    • kollaakestääxxx

      Upseerina ja koulutettuna sissinä en juurikaan ole tiilenpäitä lukenut. Ja homomoilut on vietaita. Mallivaimoni kyllä on kiinnostunut B-rapun tehtailusta.

    • DS5

      Mitähän nappeja kollaa vetää, kun luulee olevansa sotasankari? Reseptillä vai ilman?
      No, Sörkässä nekin illuusiot katoavat anuksen poraussession kautta taivaan tuuliin.
      Persnussimasi pikkupojat odottavat sinua, kirveen kanssa.
      Tilaa AutoBild ja TM Sörkkään, pysyt mukana kuvioissa, teoreettisesti.

    • kollaakestääxxx

      Kiitoksia vastauksesta DS.5:lle Kun korvantauksesi kuivuu ja sinulle alkaa kasvaa häpykarvoja voit tulla huoletta istumaan meidän miesten pöytään. Jos potkukelkkailulta kerkiät.

    • DS5

      Kollaa, älä lannistu. Enää 11,9 vuotta palloa jäljellä. Se menee nopeasti, zoomailet Korollan kuvia, vasemmalla silmällä pimpan kuvia (jos se enää kiinnostaa), lapanen laulaa.
      Keravan snägärillä on orpo olo. Kuka tarjoaa kerrospurilaisen suihinotolla Korollassa?
      Keravan nuoriso näivettyy ilman kollaata. Saataisko se mitenkään ehtoolliseen vaikka nilkkapannalla?

      Nyt kaikki voimat peliin. Kollaa käsirautoihin Keravan snägärille ehtoollisena.

    • opettaja6

      Ei taida kollaan pumppu kestää näin pitkää kakkua kun nyt jo on jutut loppuneet melkein kokonaan. Koita piristyä ja muistele vaikka sitä käpykaartin aikaista elämääsi siellä jossakin rintaman takana.

      Kysy vaikka vankilanjohtajalta vanhoja Kansa Taisteli lehtiä niin pääset vähän perille kuinka kusiset paikat siellä rintamalla oli sellaisilla miehillä jotka tinkimättä täyttivät velvollisuutensa isänmaansa hyväksi.

    • Kiero-Kettunen

      Onkohan kollaa heittänyt lusikan nurkkaan Sökan sellissä?

      Jos on niin jäi mulle 5000€ velkaa.Täytyy mennä siinä tapauksessa vissiin perikunnan juttusille.

    • DS5

      Kollaa on kuulemma rundissa, kun oli juossut pili kädessä gongia pitkin ja kiljunut suu vaahdossa haluavansa Citroenin ja sitten Keravan snägärille pikkupoikia vahtimaan.

      Laitan Tasavallan presidentille ensi viikolla armonanomuksen kollaan puolesta. Jos se pääsisi vapaaksi taas. Ehtona kuitenkin tulee olemaan, että ajaa vastedes vain Citroenilla ylpeänä valaistumisestaan, eikä sano enää sanaakaan vanhasta Korollastansa.

      Onhan 12 vuotta pitkä kakku rintamakarkuruudesta ja pikkupoikien jaagaamisesta.
      Somalirintamakarkuri saa merinäköalakaksion Vuosaaresta ja KELA Gold-kortin, eikä huolta tulevaisuudesta. Yritetään saada kollaalle fattasta sinun 5000€, pääsee aloittamaan puhtaalta pöydältä.

    • opettaja26

      Pitääköhän paikkansa että kollaa on heittänyt lusikan nurkkaan? Ainakin näin väitti hänen "mallivaimo" kun pidettiin vähän yhdessä lystiä viime yönä.

    • DS5

      Laitan maanantaina kollaan armahduspaperit oikeusministerille (ex-laborantti ja paperimies), mutta vapautumisen ehtona on, että kollaa ostaa C5 Citroenin nestekaasujousituksella. Lisäksi hankkii vastasynnyttäneiden äitien ns. pelastusrenkaan, koska aanuksensa on jo parissa viikossa niin loppuunhoonattu, että istuminenkin sattuu.
      Kollaa, Keravan snägärillä et sitten elvistele näillä jutuilla, vaan pidetään tämä armahdusjuttu, jos menee läpi, ihan vain meidän kahden välisenä tietona.
      Maksat Kiero-Kettuselle sen 5 donaa, niin elämä odottaa sinua. Keravan snägärillä.

    • Kiero-Kettunen

      kollaa ! Lähetin postia.Tulikohan perille?

      • DS5

        Kiero-Kettunen, nyt iisisti vaan. Laitoin meilitse kollaan armahdusanomuksen, päätös ensi viikolla. saat sen viisi tonniasi. Käteisenä tai kehari-Ilpon käyttötunteina.
        Sitten syödään porukalla Police Burger Keravan snägärillä, jos kollaa pääsee siviiliin.
        Citroenin vieressä.


    • KeravanSeppo

      Toivottavasti armahdus hyväksytään.Muistaakseni kollaa on vielä pari burgeria perään niin saisi nekin velat kuitattua !

    • Nuorgamin.Eikka

      Taitaa olla kollaan taru loppu.Kauanhan hän saikin ajella sillä "Corolla Lexuksella" rumpulippaalla varustettu Suomi-konepistooli jalkojen välissä.

      R.I.P

    • DS5

      Kollaa nähty eilen Keravan snägärillä Citroen-lippulakki päässä ja panssarijääkärin natsat teepaidassa. Ilmeisesti armonanomukseni meni läpi, jossei ei se sitten ole karannut.
      Kollaa Citikan ostoon heti, muuten häkki heilahtaa taas, kun pohjat palaa. Maksa velkasi Kiero-Kettuselle ja muille snägärin kanta-asiakkaille.
      Pidä sepalus kiinni, kun on pikkupoikia lähellä.
      Kollaa, Citroen ja DS ovat sitten eri juttuja, kuten Korolla ja Lexus.

    • KeravanSeppo

      Olisiko se ollut sittenkin kollaa jonka näin eilen täällä Keravalla.Oli vaan laihtunut ohueksi kuin kukkakeppi ja silmien paikalla oli pelkät mustat reiät.

      En mennyt jututtamaan kun epäilin näkemääni mutta kun tarkemmin ajattelen niin kyllä se sittenkin taisi olla kollaa. Nyt harmittaa vähän kun olisin voinut kertoa hänelle myös että ei kannata olla huolissaan "mallivaimon" hyvinvoinnista sillä olemme kyllä miesporukalla "huoltaneet" häntä oikein olantakaa !

    • DS5

      Kollaan "mallivaimo" kehari-Ilpo saa Korkeasaaren apinahäkistä 24h vapaan, litterat Keravan snägärille K-junalla. Tuskinpa se enää edes kollaalle kelpaa, sitä on pannut jo ainaski 13 paviaania ja rullatuoliansa pyöritelleet leguaanitkin.

      Nyt, kollaa, miehisty. Käy poistattamassa Lexus-tatuoinnit (Korolla) vatsamakkaroistasi ja pikkupilistäsi (vain Ls), hanki Citroen, IKEAan kelpaa varastomieheksi jopa linnahörhöt, joten suuntaapa sinne.

      Jos sinulla on aanusvuotoja, seiso bussipysäkillä kuin nuoret pissikset, jalat ristissä. Ryppynarusi saa uuden elämän Sörkkä-keikan jälkeen, ehkä. osin. Sillä Göranilla on kuulemma hirvee aisa, kandee vaihtaa takahampaiden amalgaamit muovipaikkoihin.

      Tervetuloa siviiliin, kollaa. Olet tarkkailun alla. Osta myös Citroen-teepaita katu-uskottavuutesi lisäämiseksi.

    • Kiero-Kettunen

      Se 5000€ näyttää nyt lopullisesti menetetyltä.Kirjasin sen luottotappioina koska perintätoimistotkin ovat voimattomia. kollaahan on köyhä kuin kirkonrotta.

      kollaa saa tästä kyllä minulta henkilökohtaisen "maksuhäiriö merkinnän"

    • DS5

      Kollaa maksaa velkansa, jos sillä on rahaa. Yleensä ei ole, koska kehari-Ilpon hoitomaksuihin Korkeasaaressa menee paljon, ja pitäisi saada vielä joku vanha Citikkakin hankittua. Lisäksi elvistelyt Keravan snägärillä maksavat. Peruspäiväraha ja toimeentulotuki ei kaikkeen riitä.

    • kollaakestääxx

      Hei tumputtajat. Ajelin Lexuksellani Eurooppaaa. Viina virtasi ja sperma. Viimeinen mälli lähti Varsovassa. Mallivaimoni ilme oli muikea.

      • opettaja9

        Eihän tulli edes päästäisi sinua maasta pois (mikä sinänsä on vahinko)


    • DS5

      Kollaa, ehtoollisessa lusiessa tajunnanlääkitys laittomilla aineilla on kielletty. Poltetaanko pohjat sinulta, vai mitä haluat? 11,7 vuotta Sörkkää odottaa, joten lopeta douppaus.
      Nyt menet kiltisti vanhalla Sitikalla Keravan snägärille Matti Nykänen -lippulakki pääpössä ostamaan hodari. Kehari-Ilpo on Korkeasaaressa kustannuspaikallaan.

    • DS5

      Kehari-Ilpo kiljuu paviaanihäkissä, kun sitä painetaan apinan raivolla kakkoseen. Isolla porukalla. Huuto kaikuu "kollaa kollaa nyt tulee kullii".
      Jos kollaa olet sotasankari, käy pelastamassa elämänkumppanisi Korkeasaaresta. Vanha Citroen, MattiNykänen-lippulakki, ja naapurin ilmakivääri varusteina. Sivarin sissi-isku apinahäkkiin, vihollinen tuhotaan, Ilpo föliin, ja vetäytyminen Keravan snägärille Sitikalla puuskuttamaan. Lihavat hikoilee paljon.
      Oletko mies vai mikkihiiri?

    • opettaja12

      Kollaa on käpykaartilainen.Kuuluu sarjaan "Kansa taisteli,miehet kasteli (housunsa)"

    • kollaakestääxxx

      Vieläkin on pallit tulessa ulkomaan reissun jälkeen. Lexus pelasi hyvin ihmettelin vain tienpuolessa makaavia useita citikanraatoja. Onko tehdas jo konkurssissa?

    • kollaakestääxxx

      Kun viimeksi tein sotasankari tekojani Afkanissa kääntyivät muslimit kristityiksi kiitokseksi kaikesta. Lisäksi olen hetero ja vapaa mies ja kaikki puutteessa elävät tuhannet vaimot voi kirjoitella minulle. Metrilakua piisaa.

    • DS5

      Kollaa, vaihda pääppölääkkeet heti. Ne vankilan konitohtorin sinulle määräämät pillerit oli tarkoitettu hevosen eturauhassyövän hoitoon, ei suinkaan korvien välin hoitoon.
      Hanki ammattiapua, sitä saa Keravalla mielenterveystoimistosta, tai snägärillä. Bonuksena vielä nenän kipeäksi, kun riipasee käkättimeen.
      Vie Citroen remonttiin, siinä näyttäs olevan pientä ruostetta helmoissa. No, vm. 85 ja 500tkm, kai siinä käytön jälkiä jo näkyy.
      Laita kehari-Ilpo johonkin eläinsuojeluyhdistyksen listoille uhanalaiseksi vammakoksi, voit saada keräykseen fyffeä elvistelemään snägärillä.

    • opettaja5

      @kollaa. Mikä oli käpykaartin vahvuus Afganistanissa. Kuuluiko siihen kaartiin muita sinun lisäksesi.Minkälaisia käpyjä siellä muuten onkaan ?

    • kollaakestääxxx

      Isämaa ja uskonto. Siinä on suomalaisen panssarisotilaan työkalut. Citikalla ajavilla on varmaan housuissa lahna ja takataskussa äidin ompelema citikkamerkki. Ja tietysti takissa rainbow tunnus. Afkanissa johdin 1000 miehen erikoisjoukkkoja. Speliaali sissejä.

    • opettaja.jatkosodasta

      Käpykaartin erikoisjoukkoja.Minkälaisia housuihinkusijoita on "speliaali sissit"

    • kollaakestääxxx

      Spesiaali sissit ajaa vaapaa-aikana Lexuksella ja muuten sotivat. Nopean toiminnan joukkoja. Esim Osama Bin Ladenin diskfirioinnin osaksi suoritimme. Suomi-konepistoolle oli taas käyttöä.

    • KieroKettunen

      Mitenkäs kollaa on sen viistonnisen kanssa? Rahaahan sinulla ei varmaan ole nyt kun sitä ei ole ollut koskaan aikaisemminkaan.

      Teen sinulle reilun tarjouksen eli voin ottaa sen "Corolla Lepsuxen" osana velan lyhennystä eli vaikka parista donasta ja sitten kun pääset sieltä kiven sisältä joskus pois (jos pääset) niin tehdään loppuvelalle kukkarollesi sopiva maksuohjelma.

      Miltä kuullostaa? Numeroni tiedät ja pyydä vaikka vankilanjohtajalta kännykkää että voit kilauttaa ja teet Lepsuxen luovarin että saan sen omiin nimiini.

    • kollaakestääxxx

      Ostin männäviikolla oman panssarivaunun. Pääsee litistämään citikoita jos ajavat invapaikalleni keskustassa. Maksan kyllä romutusmaksun.

    • DS5

      Kollaa, paljonko maksoit linttaan poljetusta 23-vuotiaasta Manne-Mersusta? Onko hyvät renkaat? Puukonreikiä istuimissa?
      Toisaalta, kyllä se aina Korollan voittaa.
      Mora taskuun ja Keravan snägärille.

      Kollaa on jo ehtoollisessa, nähty snägärillä laskemassa kolikoita; päähänlyödystä ala-asteen keräyssäästöpossusta ryövättyjä. Älä kyrvähdä, voi tulla lähtö takaisin Sörkkään.

    • kollaakestääxxx

      Lexuksukseni hinnalla saisi noin 100 pussihousukansan suosimaa tähtivaihdokkia. Jos vanjat vielä ostaisivat vanhoja autoja, olisihan se busineksen kannalta hyvä vaihto. Mersuista saaduilla rahoilla voisi ostaa sitten vodkaa ja myydä se täällä hyvällä voitolla. Noin sivumennen sanoen tuolla tavalla suurinpiirtein tulin itse massimieheksi. Nyt rikos on vanhentunut, päinvastoin kun tyttöystäväni jotka vain nuorenevat. Citikoilla ei moisia vaihtokauppoja pysty tekemään. Mutta kai te sen jo tiesittekin.

    • DS5

      Kollaa, soitan heti huomenna virka-aikaan vankeinhoito-osastolle, että olet edelleenkin vaarallinen muulle yhteisölle hallusinaatioissasi. Siinä taas häkki heilahtaa Sörkässä, ja siellähän nokit koko loppukakkusi katsellen Citroenin ja V-M Loirin kuvia kaappisi seinällä. Osta hyvä rannetuki, jännetuppitulehdus on ammattitauti niillä kulmilla.
      Murkkuikäiset pojat Keravan snägärillä jo kyselevät "missä on se kiva Korolla-setä ku anto 20€ runkusta ja 50€ suihinotosta". Aika karua kertoa, että tulee seuraavaksi tänne ilman saattajaa vuonna 2027. Voimia omaisille, jos on.

      Pidetään murkkuorgiat pikkutyttöjen kaa Keravan snägärillä klo 21 muistellen Kollaata. Jospa sais karvatonta pimppaakin välillä. Kiero-Kettunen mukaan bileisiin.

    • DS5

      Kollaa, nyt ymmärrän viehtymyksesi Keravan snägäriin. Se kioskinpitäjä otti multa eilenillalla suikkiin, kun ostin SuperAtomin kahdella nakilla ja kaikilla mausteilla. Tekipä hyvää, tuntui paremmalta kuin Citroenilla ajaminen Stadista Ouluun.
      Tule snägärille, kimppaimut.

    • Keravan-Seppo

      Mitä.Onkos kollaa tulossa lomalle ilman vartijaa? No vaikka olisi kaksikin vartijaa niin on aika uhkarohkeaa päästää paatunutta pedofiiliä ihmisten lmoille.

      Täytyykin pitää silmällä snägärin ympäristöä jos kollaa ilmestyisi maisemiin ja kilauttaa lähellä asuvalle tutulle 7-päivää lehden toimittajalle jos hän tulisi vaikka tekemään jutun "sotasankaristamme"

    • DS5

      K-Seppo, olin paikalla Kollaan vangitsemisoikeudenkäynnissä pedofiilijutussa, ja kollaan puolustuspuhe oli lyhyt: herra tuomari, karvaakaan en taittanut.

      Eipä auttanut, 12 vuotta palloa, mutta nyt jo ehtoollisessa. Vaikuttaa oudolta.
      Lapset turvaan, vanhukset kotiin iltakuuden jälkeen, Keravan snägärin känttyihin armeijan "jarrua", portsaripoikia vahtiin snägärille.

      Kollaalla on nyt vain pöllitty Jopo, koska Sörkän päivärahoilla ei ole varaa edes Korollaan, puhumattakaan kunnianarvoisasta Citroenista.

      Jos kollaa pyörii snägärin kulmilla tai lastentarhan, limainen katkarapupippeli handussa kytäten pikkupoikia, niin heti lehtikuvaajat, poliisit, ja vihaiset vanhemmat paikalle. Oppii, saatana, pedohommien seuraukset.

      Olis ollu turvallisempaa Sörkässä. Siellä kärsii vain aanus, snägärillä koko ruho saa kenkää.

    • kollaakestääxxx

      DS5 ja Keravan Seppo jäi kuulemma nalkkiin citikkaan kun olivat katsomassa auringon laskua romanttisissa merkeissä männäviikolla. Keravan Sepon pää oli hakannut niin lujaa kattoon että auton sähköjärjestelmä sekosi. Hyvänä puolena oli se että citikasta tippui ruosteet pohjasta ja helmat eli nyt on hitsarin helponpi tehdä ruostekorjaukset. Myös kattoon tuli kohtalainen lommo mutta citikan ollessa kyseesä kaikki luulevat että se on vain modernia ranskalaista muotoilua. Sivumennen sanoen citikan muotoilu on muutenkin kuin mielipuolen käsikirjasta. 5-vuotias serkunpoikani tuhertaa juuri samanlaisia muotoja värityskirjaansa. Pitäisikö lähettä ranskaan tehtaalle töihin? Myös mallinimien keksiminen häneltä luonnistuu. Kakk kakka caktus!

    • DS5

      Kollaa, jäitkö jo nalkkiin 5-v serkunpoikasi piirtämistä pippelinkuvista, vrt. Clinton.
      Nyt ryhdistäy, tunnusta serkkulikkojesi väkisin anaaliinpanot, kaupan kassatytölle pilin vilauttelut, ja alakoulun ahdistelut.

      Lähdemme sitten taas Keravan snägärille puhtaalta pöydältä, paitsi että saat pataasi niiden pikkupoikien isiltä. Kenkä aanus on hevosenkengän kokoinen porauksesi jäljiltä, ja loppuelämä persevaipoissa.

    • kollaakestääxxx

      Mistä tunnistaa kaupan kassalla citikan omistajan? Loppuun syödyt kynnet, pälvikalju ja irtirevittyjä hiuksia olkapäillä, sakkolappuja takataskussa, piilopullo hiassa ja tärisevä olemus niin ettei pysty kolikoilla maksamaan. Jos olet sokea tunnistat citikistin hajusta. Vanha mällin haju tuoksuu 20m vastatuuleen. Pahimman citikan omistajan kohtasin keravalla, spitaaliselta kuskilta tippui nuppi lattialle!

    • VellikulliFeija

      Kollaa, jäit mulle Sörkässä velkaa suihinotosta 20€. nyt maksat sen käteisellä Keravan snägärillä, tai muuten poskiraiskaan sun pikkupojat, mopoilla kulkevat, sinun piikkiin. Deadline elokuun viimeinen päivä, sitten tärisee.

    • kollaakestääxxx

      Etelä-Afrikassa palautettiin 20-vuotta kadoksissa ollut Toyota omistajalleen. Täydessä kunnossa.. Vastaavassa tilanteessa citikka olisi palutettu korkeintaan ruostuneena paalina. Katsokaas..laadulla on tekijänsä. Laadukas mallivaimoni taas ei suostu juomaan alle 20-vuotista Champanjaa ja se onkin ainut ranskalaistuote jota meidän perheessä suvaitaan. Minä juon raakaa Koskenkorvaa ja ajankulukseni revin sitten puita juurineen.

    • Nuorgamin.Eikka

      @kollaa. Terveisiä Karjalan kannakselta.Tuli vähän kierreltyä tuolla vanjan puolella entisillä sotatantereilla ja oppaana minulla oli samassa komppaniassa ollut töpinämies joka muisti oikein hyvin sinut ja lähtösi metsäkaartiin.

      Olivat nähneet lähtösi käpykaartiin mutta eivät saaneet enää kiinni kun juoksit kuin hirvi kohti takalinjoja. Sen koommin ei kuulemma yksikään komppaniasi mies nähnyt sinusta enää vilaustakaan. Olivat kyllä pohtineet että miksi toiset ovat isoja paskahousuja ja toiset todellisia pelottomia sotasankareita.

      Oletko ehkä ajatellut julkaista elämäkertasi jossakin vaiheessa? Muistelmateoksesi nimeksi sopisi vaikka "Arkajalka käpykaartissa"

    • kollaakestääxxx

      Löysit varmaan kannakselta minun räjäyttämiä bunkkereita ja panssarivaunun raatoja. Tässä oikein rupeaa sormet syyhyämään ja halu päästä tankin torniin kun tuo Putin rupeaa taas kaivamaan verta nenästään. Lähetin Putinille muistutukseksi muutaman valokuvan Raatteentieltä, että muistaisi miten viimeksi kävi! Täällä ollaan valmiina.
      Ostaisin muutaman citikan raadon (2013-2015) harjoitusmaalitauluksi. Kas kun noita muoviautoja on helppo pistää säpäleiksi vähän pienikaliperisemmallakin aseella.

    • DS5

      Eikka, yksi Korkeajännitys kertoo just tästä kollaan käpykaartipaosta. Lienee klassikko alallaan.

    • kollaakestääxxx

      jaaha. Tulihan se sieltä. Citikan omistajien sotatietous on peräisin korkkareista. Mein kamf. Ja autotietous on hankittu vahingossa EM.stä TM.n sijaan. Nihg nihg. Hunneja auringossa lienee citikka isän yleisin kommentti kun näkee BMW.n taustapeilissä.
      Sanotaan mitä sanotaan mutta kyllä Saksalainen eläinporno voittaa aina kaikki Emmanuel elokuvat!
      Lexukseni takapenkillä on suuri valikoima tilanteisiin sopivia filmejä, nuoria hyvännäköisiä mallinaisia varten. Ja lisäksi Champanjaa...Winners take it all!

    • opettaja9

      Olikos sinulla kollaa viikonloppuvapaa Sörkasta? Laittoivatko sen seurantapannan nilkkaasi että näkevät sijaintisi Keravan snägärin lähistöllä kun et saanut lupaa poistua alueelta.

      Millä junalla aiot muuten palata maanantaiaamuna sorvin ääreen "toimipisteeseesi" Sörkkaan?

    • opettaja5

      "Etelä-Afrikassa palautettiin 20-vuotta kadoksissa ollut Toyota"

      Kollaalla on paha lukihäiriö .Teksti kuuluu oikeasti näin:

      >Etelä-Afrikassa paalattiin 20-päivää kadoksissa ollut Toyota. Syynä oli vesisateen aiheuttamat pahat peltivauriot

    • kollaakestääxxx

      Tänä aamuna heräsin Lexukseni takapenkiltä kaksi missiä kainalossa. Autossani on niin mukavat penkit että siinä saa melkein paremmat yöunet kuin untuva sängyssäni.
      Potkaistuani missit mäkeen, tein 10km aamulenkin, kävin kylmässä meressä ja ammuin harjoituksen vuoksi Suomi-konepistoolillani pari lipasta vanja maaliin.
      Suomalaiset räkänokka varusmiehet eivät pysyisi kyydissäni viidakossa puolta tuntia kauenpaa. Vaikka minulla on toinen jalka puuta, olen muuten täyttä terästä.

    • Nuorgamin.Eikka

      @kollaa. Muistatko vielä kun sinä ja muut vanhat käpykaartilaiset tulitte esiin piiloistanne sodan jälkeen niin pääsit heti töihin Ratakadulle Valpoon ja sait jopa vakituiseen vakanssinkin?

      Kommunistithän olivat vallassa sodan jälkeen ja "punainen" Valpo palkkasi kymmenittäin teidänlaisianne maanpettureita ja ilmiantajia "töihin"

      Kävitkö useinkin viemässä raporttia hotelli Torniin valvontakomission päällikölle Zdanoville kun taisit olla peräti hänen "uskottu mies" ja tykkäsit lotrata myös vodkan kanssa.

      Onneksi ajat ovat muuttuneet ja sinäkin jouduit lopultakin Särkkaan kärsimään rangaistustasi !

    • kollaakestääxxx

      Paras kommunisti on kuollut kommunisti. Samaan p#skalaariin laittaisin vihreän liiton oravahampaat ja Päivi Räsäsen. Vaikka onkin suomen seksikkäinpiä ministereitä. Suomi tarvitsee meitä Perussuomalaisia pitämään maan moraalin kunnossa ja hipit varpaillaan. On muotia olla niin suvaitsevainen. Suvaitsevaisuus loppuu silloin kun igor yrittää ylittää rajalinjan ja katsellaan naapuria pyssyn piippua pitkin. Silloin taas tarvitaan tosimiehiä eikä kodinsisustajia eikä muotisuunnitelija miehiä.
      Lexuksessani on aina ase ladattuna valmiiksi. Suomesta ei tule Ukrainaa.

    • Nuorgamin.Eikka

      Heh heh.Onko tykissä piippu vai putki . Joko on selvinnyt kumpi?

    • DS5

      Kollaa, olit kuulemma ehdotellut tälle kommariministeri Merja Kylläiselle (se läski kommarikauppa-apulainen jostain vitun Kainuusta, mikä lie) anaaliseksiä navetassa. Lähetit pilisi kuvan 10 x suurennettuna, mutta vieläkin oli katkaravun kokoinen.
      No, olisihan se kiva painaa kommunistia kannikkaan, mutta läski-Kylläistä? Joku raja isänmaallisuudellakin. Jos kollaa painoi Läski-Kylläistä kuivana kannikkaan, saa kaikki aiemmat syntinsä anteeksi, isänmaan puolesta.
      Kollaa, jos sen teit, perustamme sinulle Keravan snägärille on Fame of Stars -paikan.
      Snägärin tiskin viereen terskan painantajälki, tällä puskin Kylläistä.
      Luulis irtoavan purilaisia.

    • Kurko-Koikkalainen

      Huom ! Onkohan tämä kollaakestää se sama kuuluisa käpykaartilainen ja vakoilija joka luovutti vanjalle arvokkaita tietoja ihan pelkällä vodkapalkalla?

      Mikäli on sama ukko niin ei ole kuin se yksi ainoa ja oikea tapa "palkita" tällaiset lierot?

    • opettaja6

      kollaa.Missä ne Käpykerho Ry:n vuosijuhlat järjestetetään tänä vuonna?

    • kollaakestääxxx

      Olen itsekin kaavaillut Tesomalle Hall of Fame katua. Sinne saisi painaa nyt aluksi kämmenen jälkensä minä, Pate Mustajärvi, Juicen luuranko ja Hannu Salama. Tietysti yksi jäki varattaisiin Suomi-konepistoolille ja yksi mallivaimoni herkullisille pakaroille.
      Siitä tulisikin varsinainen pyhiinvaelluspaikka citikkaluusereille jotka kävisivät tumputtamassa öisin siellä. Pitäisi varmaan tehdä likakaivo samaan yhteyteen ettei mummot liukastuisi mälleihin. Citikan omistajat kun tunnetusti elävät puutteessa ja kurjuudessa.

    • Korsu-Eskola

      Terve kollaa.Mahdatko enää muistaa kun oltiin samassa joukkueessa jatkosodan alussa mutta sitten pelästyit pientä pauketta ja pyysit päästä etulinjasta pois ja niinhän sitten sinut siirrettiin töpinään hevosmieheksi josta tosin pakenit jo muutaman päivän jälkeen käpykaartiin.

      Oletko kenties vielä lusimassa vai mikä on elämäntilanteesi nykyään ?

    • DS5

      Paukkupöpi Kollaa on nähty Keravan snägärillä taas pippeli kädessä vanhan Citroenin kanssa. Sen vammakkofrendi on kai jo viety Poutun makkaratehtaalle, joten Kollaa on taas vapaata riistaa. Ainakin snägärillä vartijoille, jotka antavat sille nokialaista vähän väliä. Otsaan ja aanukseen. Ilman vaseliinia.
      No, lopettihan ainakin ne Lexus-horinansa, kun Korolla lähti paaliin.
      Nyt on liipasimella Kollaan ehtoollinen. Yksikin virhe, niin 12 vuotta Sörkässä odottaa. Kandee laittaa pili takaisin housuun julkisella paikalla, muuten häkki heilahtaa.

    • kollaakestääxxx

      Hyvä DS5. Kun käytät niitä naisten vaatteita niin osta edes oikeaa kokoa. On karmeaa katsoa sinua Keravan ABC.llä missä tarjoat rekkamiehille lovea kun ruskeat stringit ovat kalastussiimaa ja killuttimesi roikkuvat molemmin puolin. Et toki tuomitse poikkeavia mutta tarviiko huoltiksella kulkea käsi ojossa ja pyytää kaikilta miehiltä että auta kaveria saako r#nkata teitä, kun itsellä oli stondis silloin kun Lasse Viren kaatui Montrealin olympialaisissa. Hyvät käytöstavat kunniaan vaikka olisikin tyypillinen citikan omistaja ja himovemputtaja.

    • opettaja18

      Lasse Viren ei kaatunut Montrealissa vaan jo neljä vuotta aiemmin eli 1972 Münchenissä !

      Kollaan "aikakone" vähän pätkii !

    • kollaakestääxxx

      DS5, opettaja18 ja Nuorgamin Eikka on selvästi eläviä Fingerpori hahmoja. Kas kun pilapiirtäjä ei ole käyttänyt hahmojen kuljetusvälineinä citikoita. Sopisi kyllä hyvin sarjaan. Ja kunnanjohtajalla voisi olla jokin laatuauto kuten Lexus.
      Voi olla että citikat ei kestäisi edes sarjakuvakäytössä...

    • DS5

      Kollaa, ottiko Sörkkä noin lujille, ettet enää tunnista mummoasi ABC:llä keräämässä kolehtia sinulle, jotta saisit vaihdettua Citikkasi edes rippikouluikäiseen Korollaan?
      Mummosi myy piparia pikkukolikoilla hikisille rekka-apinoille sinun takiasi, ja sinä vain ilkeilet täällä.
      Eikö yhtään omatunto kolkuta?
      Kehari-Ilposikin teki kaikenlaista takiasi, mutta hylkäsit senkin julmasti. Olet luonnehäiriöinen narsisti, egoisti, alkkis, pedo, ja vielä 10 negatiivista tautiluokitusta perään. Sika, lyhyesti ilmaistuna. Sorry, nasut.

      Soitan heti tänään Oikeusministeriöön, ja kyrväytän sinut pikkupoikien jahtaamisesta. Siitä lähti kollaa Sörkkään niin lujaa, ettei kaviot maata kosketa ennen kuin rundissa.
      Mietipä, 12 vuotta somaleiden toyboyna. Siinä aanus on venynyt niin tilavaksi, että sinne mahtuu Korollakin talvisäilöön. Siihen flyygelin viereen.
      Pakkaa tavarasi, noutajat tulee.

    • kollaakestääxxx

      Vaikka DS5.sella jäikin pienenä kassit citikan oven väliin ei suurta vahinkoa tapahtunut koska ranskalaisissa autoissa muutenkin päivä paistaa ovenraosta. Eli toleranssit on suuret kuin deevitosen vaimolla. DS joutu ostamaan aikoinaa pari numeroa suuremman kihlasormuksenkin että vaimo tietäisi miltä deevitoselta sängyssä tuntuu..Eli tuntuma oli sama kuin citikan ratissa. Ei juuri miltään. Vain sammakonkudun makuinen sappineste pulppahteli suuhun "rakstellessa". Citikassa lapsentekotouhuja harrastettaessa on ainoana hyvänä puolena se että kukaan ei tule häiritsemään toimitusta. Ei edes autovarkaat.
      Lexuksessani temppuja tehdessäni on yleensä iso joukko auton ympärillä katsomassa ja lyömässä tahtia. Mutta vaimoni onkin malli, eikä rokokoosäärinen savolainen kaikentietäjä.

    • Diagnoosi.inssi

      Ilmeisesti käpykaartissa vietetty aika sotki kollaan pollan ja johonkin aivolohkoon, mikäli hänellä nyt sellaista ylipäätänsä edes onkaan, on jäänyt neljän vuoden mittainen aukko eli juuri tuollainen yhden olympiadin mittainen jakso.

      Tällainen muistimenetystauti on erittäin yleinen juuri sotilaskarkureiden keskuudessa ja siihen ei ole olemassa mitään hoitokeinoa.

    • kollaakestääxxx

      Jos inssi olisi ollut päivääkään sodassa tai edes käynyt armeijan sen sijaan että suoritti siviilipalveluksen Sörkässä rasvaten hanuriansa, tietäsi kyllä että taistelujen tuoksinassa menee helposti ajan ja paikan taju.
      Aivan samoin kuin ajellessa laatuautolla kaunis mallivaimo vierellään. Esimerkiksi Lexuksella.

    • KeravanSeppo

      Perkele kun pelästyin eilen kun lähdin pienelle iltakävelylle keskustaan ja ihmettelin että mistä tulee se omituinen käry joka sai silmätkin kirvelemään ja heti tuli mieleen että nyt se perkeleen @kollaa on jostain romiksesta saanut sen hienon "Lexus Corollan" tilalle samanlaisen raadon.

      No onneksi asia selvisi kuitenkin ja asialle löytyi luonnollinen selitys. Oli nimittäin radanvarressa ilmeisesti pikkupentujen toimesta kuiva ruoho syttynyt palamaan ja savu levisi snägärin kulmille asti eikä ollut onneksi tällä kerralla kollaan aikaansaannoksia.

      Koita kollaa pärjätä siellä Sörkassa kun kakkuakaan ei ole enää kuin vajaat 12 vuotta lusimatta !

    • DS5

      Kollaa, joko sait oman sellikaverin reippaasta 80-v. sompusta? Se saattaa uskoakin Lexus-juttujasi, mutta älä näytä Korollan kuvaa. Jopa se tunnistaa vanhan japsiraadon.

      Nyt voit hakea lusimaan sinne kiikkustuoliosastolle, jonne tuon ikäiset kääkät laitetaan nokkimaan. Mallivaimosi Kehari-Ilpon kuvia voit esitellä kääkille, koska ei ne mitään näe.
      Illalla kuulokojeesta virta pois, tekarit lasiin, ikenillä suihinotto somppukaveriltasi, ja uutta reipasta lusimispäivää odotellessa. Vielä 12 vuotta, mutta tuskin päivänvaloa näet, kun olet jo tuon ikäinen. Voimme tulla peijaisiisi Sörkkään ja Keravan snägärille, ja myymme Sitikkasi snägärin poikien harjoitteluautoksi.

      Tänään Stadissa oli varusmiehiä keräämässä sotaveteraaneille rahaa lippaisiin. Et kai ole vaatinut Sörkässä mitään kovin hintavaa, kun asevoimatkin on valjastettu rahankeräykseen?

    • DS5

      Kollaa, voin avustaa sinua pakohommissasi Sörkästä. Tuon sinulle sacher-kakun, jossa ei ole viilaa sisällä. Näin ollen voit olla viattoman oloinen. Sen sijaan hoidan sinulle pakoveneen Arabianrantaan, diesel 2 x 300 hv, katettu, lämppäri, tankki täynnä, riittää Gdanskiin asti, muonaa ko. välille. Keräsimme kolehdin sinulle Keravan snägärillä.

      Sahaat nyt kalterisi, odotan sinua tulevana sunnuntai-iltana Arabianrannan laiturissa. Kalashnikov ladattuna.

      Hoida oma osuutesi asiasta. Tai sitten 12v iltapuuroa gongilla. Somalimausteilla. Mallivaimosi Kehari-Ilpo (jos olisi hengissä) paheksuisi sinua.

      Jos karkaat sieltä, tuon sinulle Citroenin pakoautoksi. Sen vanhan paskan.

    • DS5

      Onko kollaa vielä hengissä siellä Sörkässä, vai jo kuollut mustan makkaran yliannostukseen?

    • KeravanSeppo

      Kollaan nimi on kuulemma pyyhitty Keravan kirkonkirjoista yli. Näin väitti ainakin tuttu henkikirjoittaja. Sossutoimiston väki sai ylimääräisen vapaapäivän koska muuten budjettiylijäämä olisi liian iso Kollaan ollessa pois pelistä ja jotenkin ne rahat on tuhlattava ettei seuraavan vuoden budjettia pienennetä.

      Snägäri tarjoaa tässä syksyn aikana vielä ilmaiset hodarit kaupunkilaisille.

    • DS5

      No, nytpä tiedetään tämäkin. Pidetään peijaiset Keravan snägärillä ilmaisiltana. Omat kynttilät ja Korollankuvat mukaan. Lippulakki suotava, ja halpisaurinkolasit. Omat vaseliinit.

    • Nuorgamin.Eikka

      Onks kollaata näkyny?

      • DS5

        Kollaa on loppusijoitettu Riihimäen ongelmajätelaitokseen kehari-Ilponsa viereen. Näin he saivat toisensa aikojen loppuun asti.

        Peijaiset pidetty Keravan snägärillä. Paikalla oli Toijota-Teroja, mopopoikia ja -tyttöjä, työkkärivirkailija, ja läheisen lastentarhan johtajaopettaja. Muistopuheessa kertoivat kollaan ajaneen Korollansa kanssa pili kädessä ympäri snägäriä kännissä, ahdistelleen kaikkia seksuaalisesti, ja tarjonneen rahaa ja hampurilaista imujutuista.

        Hyvä niin. Nyt saavat uudet nousevat kyvyt snägärillä temmeltää rauhassa.

        Jälleennäkemisen toivossa.


    • kollaakestääxxx

      Tänään ajellessani luu pihalla ja heilutellessani kauniile nuorille naisille, tuli vastaan citikka jossa oli oli repsikan penkillä tyypillinen humppamakkara, citikkavaimo. Puusta tehdyt tekarit rikkinäiset sukkahousut ja hompsuinen olemus. Huomasinkin itsekin huoltiksella autostani noustessani mallivaimo kainalossani että DS5.hän on päässyt karanteenista ja lähtenyt ABC.lle tonkimaan roskiksia vaimonsa kanssa. Toivottavasti vesikauhusi ja ja vaimosi tippuri saadaan talttumaa.
      Oikesti olisin jopa vankilassa kiillottamassa pamppuani kuin vaimosi kanssa pää syvällä roskiksessa. Mutta jokaislla on ristinsä. Sinulla Citikka ja minulla loppumaton stondis.

    • DS5

      kollaakestääxxx on feikki. Alkuperäisen kollaan reinkarnaatio. Alkuperäinen kollaa on jo kuopattu Riihimäellä, kehari-Ilpo samassa soosissa, peijaiset pidetty Keravan snägärillä.
      Rauha sielullensa.

      Tämä uusi kollaa-kopio on surkea veto. Homo teeskentelee heteroa, ja ajaa Jopolla jossain vitun Sotkamossa tjsp.

      Säälittävää matkimista.

    • Nuorgamin.Eikka

      Onko kollaa kuopattu? Mikäli näin on niin kyllä vituttaa jos jätkä pääsi kuin koira veräjästä käpykaartiin lähdöstään.

      Odotellaan nyt vielä tovi jos vaikka jostain vielä putkahtaisi esille kuten teki silloin sodan jälkeenkin kun nämä paskahousut tulivat esille piiloistaan "suurina sotasankareina"

    • kollaakestääxxx

      Kyllä nauratti kun luin uudesta citikan konseptiautosta, joka on auton ja teltan yhdistelmä. On citikan tehtaalta jäänyt liikaa viimasuoja materiaalia vai mikä räpellys nyt on kehitteillä? Vesireiät auton lattiassa kruunasivat kokonaisuuden.
      Hakeeko citikka autosuunnittelijansa edelleenkin mielisairaaloista lobotomia osastoilta??
      Onneksi Lexus ei ole lähtenyt samalle kahjoilulinjalle vaan tekee autot autoina ja teltan voi ostaa sitten Erätukusta.
      Siis jos haluaa telttailla. Itse tuli sodassa niin paljon telttailtua että minulle ja mallivaimolleni kelpaa vain veteraani kuntoutulaitosten sviitit.

    • opettaja7

      Alkaako @kollaan muisti pettämään aina pahemmin ja pahemmin.Tilannehan on se että @kollaa on yleensä jalkamies ellei vielä sattumoisin pysty joskus ajamaan sillä Huutonetistä lahjoituksena saadulla ruostuneella Jopolla.

      Se läpimätä "Lexus Corollahan" pantiin paaliin jo viime keväänä vai etkö @kollaa muka muista enää tapausta?

    • 646w46

      Tottakai sitikan ostajat ovat vihervassareita sotilaskarkureita ihan siinä kuin volkkarin ostajat ovat natseja ja toyotalla ajavat maajusseja!!

    • kollaakestääxxx

      Minulla on mahtava bisnesidea citikan tehtaalle. (Saa käyttää.) Tekisivät ruohonleikkurin, lehtipuhaltimen, lannoituslaitteen, miinanpaljastajan, kenttäkeittiön ja auton yhdistelmän. Meikkauspeilissä voisi roikkua tatuointilaitteet ja keskilokerossa olisi peniksenkehitin. Hanskalokeroon voisi laittaa vielä Raamatun ja Koraanin eri markkinoita ajatellen.
      Parempaa mallia en tähänhätään ole vielä visioinut koska minulle ei ole tehty lobotomiaa.
      Terveyttä ja pitkää ikää kaikille citikan omistajille. Taivaaseen tulette pääsemään koska autonne vuoksi olette jo nähneet helvetin, täällä maan päällä.

    • DS5

      Tämä kollaaxxx on klooni. Aito Kollaa on sulatettu kehari-Ilpon kanssa Riihimäen ongelmajätelaitokseen yhteiselle ikuisuustielle vaseliinin kanssa. Peijaiset pidetty Keravan snägärillä.
      Kollaaxxx yrittää jotain, ei ole lähelläkään alkuperäistä.

      Vanhan kollaan muistoa kunnioittaen, jopa päälle kusten.

    • kollaakestääxxx

      Suomeen rynnivät pakolaislaumat eivät olekaan sotaa paossa, vaan citroenin tehtaan linjan entisiä työntekijöitä, jotka ovat lähteneet pakoon Ranskalaisia hulluja autosuunnittelijoita. Joku raja sentään työntekijöidenkin rääkkäämisellä! Olivat kuulleet että Uudenkaupungin linjalla tarvitaan ammattimiehiä joille ei makseta palkkaa banaaneina.
      Lisäksi sammakot eivät maistuneet ihan jokapäivä tehtaan ruokalassa.
      Nyt pussihousu baskeripäät saa ihan itse nakertaa autonsa, jos viinin juonnilta pystyvät ja kerkeevät.

      • DS5

        Klooni yrittää pusertaa. Et pärjää alkuperäiselle, nyttemmin edesmenneelle, kollaalle. Jos yrität snägärillä jotain, leegot kilisevät asvaltille. Vittu kato nii saatana. Pillu.


    • kollaakestääxxx

      Kävin pakolaiskeskuksessa kyselemässä vähän entisiltä citikkatehtaan työntekijöiltä miten ranskassa autot tehtiin? Kuulemma rautalangalla kiinnitettiin useammat osat ja kuuluisa kaasunestejousituskin oli vain ilmapallot nurkissa jotka massattiin aidon näköiseksi.
      Vähän samanlaiselta kuulosti laitteiden teko kuin vanjalla sodan aikana. Siksi vääntelinkin patarauta piippuja huvikseni mutkalle.
      Lexuksen tehtaalla on taas siistiä kuin Michelin ravintolassa. Jos jokin osa putosi maahan, sitä ei käytetty enää.

    • KeravanSeppo

      Mitäs unia se Sörkan sälli on taas nähnyt. Paljonkos on kakkua vielä jäljellä?

    • kollaakestääxxx

      Syntymäpäivistä on niin kauan että kakkua ei ole jäljellä. Kuljen Lexsuksellani viikon etuliput puolitangossa koska suuren johtajamme Mannerheimin sukuhaara loppui Suomenmaalta. Myös mallivaimoni käyttä viikon vain mustia stringejä.
      Jouduin jo tänä syksynä antamaan virtaa naapurin citikkakuskille. Tosin tällä kertaa rintaan kun rassukalla on autonsa vuoksi mennyt terveys ja sydän reistaa.

    • opettaja4

      Joulumyyntiin ilmestyy (mikäli ehtii) dokumentti jatkosodan aikaisten käpykaartiin paenneiden karkurien piileskelystä aina sodan loppuun asti mutta nyt kirjan tekijä ei ole onnistunut tavoittamaan @kollaata joka on koko dokumentin avainhenkilö ja nyt sinulla @kollaa on hyvä mahdollisuus päästä kunnolla koko Suomen kansan tietoisuuteen kunhan ilmoitat osoitteesi jotta kirjailija ehtii työstää teoksensa loppuun.

      Aika käy vähiin joten kiirehdi @kollaa.

    • kollaakestääxxx

      Mitä sivari tietää käpykaartilaisista? Tiedän että opettaja4 Jehovan todistajana vietti vuoden rukoillen sellikaverinsa alla. Siinä oli usko koetuksella!
      Lexukseeni asennettiin eilen luodinkestävät lasit, sivarihippen ja hiekkahanskien takia.
      Ampuma-aukko sentään minulle jätettiin jos tien varressa sattuisi olemaan "oravia".

    • DS5

      Kopio-kollaa, ampuma-aukko ja glory hole ovat hiukan eri juttuja. Toki molemmista laukaistaan.

    • kollaakestääxxx

      Opastin joskus sota-aikoinani marokon kauhua, Juutilaista tai niinkuin juutalaista me leikkisästi häntä kutsuttiin, tarkka-ammunnan saloihin. Hän vei sitten antaamaani informaatiota eteenpäin ja kuulin myöhemmin että hänen teltastaan olisi tullut joku vähän parempikin sniper. Nämä ovat tietysti taistelujen lomassa kuuluneita hevosmiesten juttuja.
      Itse ammun Suomi-konepistoolillani 10cm kasan vielä 500m päästä sarjatulella.
      Rupeaa silmät heikkenneen. Ennen tein sen 700m päästä.
      Nyt kun lexuksessani on panssarilasit voin taas rauhassa nauttia shampakaljaa mallivaimoni kanssa takapenkillä.

    • opettaja8

      @kollaa... Et osuisi Suomi-konepistoolilla edes latoon 10 metrin päästä !

    • kollaakestääxxx

      Opettaja on selvästi siviilipalvelusmiehiä. Olisit tarvinnut armeijaa miehistyäksesi. Nyt alaluokan Jani-Petterit vievät sinua kuin pässiä narussa. Joudut varmaan välitunneilla hakemaan heidän tupakat omaan piikkin. Mitä lapsista tulee isona jos opettajat on vässyköitä. Terästä selkärankaan!
      Itse pidän aina Lexuksessani Mannerheimin ristin vieressä Mannerheimin kuvaa.
      Ettei totuus unohtuisi...

    • DS5

      Kopio-kollaa, turha yrittää. Olet vellimunainen itkupilli yökastelija anaalivaiheeseen jäänyt sivari, käyt petaamassa mamujen sänkyjä turvapaikkakeskuksissa, imet ja nielet kun arabi käskee, pyllistätkin.
      Onko Joposi jo poltettu, äitisi väkisinnaitu, kissasi syöty?
      Laitapa burnuusi päähän, sovit idoliesi joukkoon.

      Alkuperäinen Kollaa edes yritti olla suomalainen, ainakin leperryksissään, mutta sinä olet petturi ja luopio. No, pikaoikeudenkäynti seinän vieressä. Ja tulikomennot kajahtavat.

    • kollaakestääxxx

      Katsoin tänä aamuna Lexukseni taustapeilistä naamaani. Näin Lauri Törnin, Gustav Mannerheimin ja John Waynen sekoituksen. Että voi olla näinkin vanha mies viriili ja komea! Tuli vain mieleen kun naapurin citikkamies raahusti viikonloppu ylitöihin silmänympäistöt mustana kuin panda-karhulla. Ei lähtenyt citikka käyntiin. Oli unohtunut kiinnittää nokkamaski ja yö oli kylmä.
      Heitin rassukan Lexuksellani töihin. Vässykkä nukahti nahkaiselle takapenkille heti kun pihatieltä käännyttiin.
      Mumisi vielä unissaan että enää viisi vuotta niin citikan viimeinen osari on maksettu.

      • Yli-Opettaja10

        Montako vuotta kollaalla vielä menee että saa "uuden" 1998 vuoden Corollan hankittua kun pistivät ryökäleet entisen paaliin!


    • kollaakestääxxx

      Yli-opettaja oli kuulemma saanut pataan tokaluokkalaiselta kun ei ollut antanut kympin keskiarvoa todistukseen. Silmä mustana terveystiedon tunnilla ja viinalta tuoksuen kun ei uskalla mennä selvinpäin luokkaan nykyään, antaa olettaa että sitikan kuskinpenkki tuoksuu pahasti pissalta. No ristinsä kullakin.
      Meillä ei etulinjassa itketty. P#rkeleenmoinen vaan ralli päällä aina.
      Nyt on Lexukset ja kartanot. Eikä hipit hypi silmille.

    • KeravanSeppo

      Käpykaartilaisella on kyllä jonkunverran matkaa etulinjaan !

    • kollaakestääxxx

      Käpykaarti ja käpykaarti! Kuule Seppo. Kai tiedät Sepoiksi kutsutaan myös vähän yksinkertaisia ja saman asian jankuttajia.
      Jos mallivaimoni alkaa Lexuksessani turhaan lätiseen, pistän sen kävelemään. Kyllä se sitten taas muistaa olla hiljaa vähän aikaa.
      Naapurini, citikanomistajan piha tuoksuu nykyään niin paljon öljylle että tilasin EkoKemin hänen puolestaan puhdistamaan alueet. Hänelle tietysti lasku.

      • DS5

        Kopio-kollaa, alkuperäisellä kollaalla oli edes kehitysvammainen poikaystävä (mallivaimo, buaahhaahhaa) ja rupinen 90-luvun Korolla, mutta sinulla on vain omat kädet. Pidä niistä hyvää huolta, muuta et tule koskaan saamaan pippelisi ympärille. Kokeile näppylähanskoja, lisää runkkarille kitkaa.
        Sipilä fanittaa sinua.


      • KeravanSeppo

        HUOM ! @kollaa. Tiedän että tämä käpykaarti juttu kirvelee ikävästi kun ei kai ollut tarkoitus että koko Suomi saa sen tietoonsa.

        Ehkä avoin ja nöyrä anteeksipyyntö Suomen kansalta saattaisi vielä parantaa tilannetta mutta tuollainen jääräpäinen tosiasioiden kieltäminen ei ainakaan paranne tilannetta.

        @kollaa.Ole mies ja tarjoa kätesi suomalaisille !


    • kollaakestääxxx

      Suomen armeijassa ei ollut käpykaartia. Muiden maiden armeijassa olen kyllä havainnut pelkureita jotka minun joukkoni nähdessään ovat paennet kauhun vallassa ja jättäneet aseensakin niille sijoilleen. Maineeni sotasankarina kiiri jopa vihollisten korviin.
      Nyt on naapurin piha puhdas öljystä. Kaveri vielä vannoi minulle ettei koskaan ostaisi enää citroen merkkistä öljynheitintä. Oli kuulemma kauheampi ajaakin kuin hevosvankkurit!

    • opettaja5

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Metsäkaarti

      Onko tälainen pelkuruus suvussasi ehkä perinnöllistä? Perinnölliset syyt voidaan katsoa ainakin joltain osin lieventäviksi mutta vahvaluonteinen ihminen pystyy kyllä jopa rohkeisiinkin tekoihin!

    • kollaakestääxxx

      Johdan aina joukkojani edestä. Tosimies ei vaaroja pelkää. ( No ehkä joskus verotarkastajaa.)
      Lexukseni maksoin käteisellä ja mallivaimoni timantit on saatu kiitoksena Saudi-Arabian prinssiltä.

    • opettaja13

      Minä en halveksi mitään muuta niin paljon kuin kollaan kaltaisia isänmaanpettureita .Ainoa oikea tapa puhdistaa Suomi saastasta olisi ollut silloin aikanaan jokaisen käpykaartilaisen taluttaminen saunan taakse.Eikä edes olisi maksanutkaan paljon !

      Eihän se vieläkään ole myöhäistä vai mitä "herra kollaa" itse tuumii?

    • kollaakestääxxx

      Opettaja fantasioi siitä että pääsisi pitkään metsässä olleiden bear-miesten kanssa saunaan ja sen jälkeen sen taakse. Voi sitä hyttysten ininää!
      Aamulla olisi opettajan persposket punaisena liiasta "vihtomisesta".
      Miten oppilaiden vanhemmat suhtautuvat open SM-harrastuksiin?
      Vai onko asia niin kuin meillä oli Saigonissa USA.n armeijassa tapana että älä kysy, älä puhu.

    • opettaja3

      Kollaa ei ole nähnytkään USA.n armeijaa muuta kuin ehkä kuvissa.Tiettävästi käpykaartissa ei ollut mukana yhtään jenkkiä !

      Olitko muuten piilossa jossakin Saimaan saaressa niinkuin olivat monet muutkin metsäkaartin urhot?

    • kollaakestääxxx

      Varman tiedon mukaan ope pitää bear-miesten lisäksi koko Village peoplen tapaisista jannuista. Intiaani, palomies ym, ym.
      Olen nähnyt open keravalla kyselemässä Blue Oyster nimisen baarin sijaintia.
      Tratatrattataratrattattarataataa...

    • opettaja12

      Sanotaan että pojasta polvi paranee mutta tässä @kollaan tarinassa näin ei todellakaan ole.Nyt nimittäin selvisi vanhoja arkistoja tutkittuani että kollaan isä,hämäläinen torppari oli yksi aikansa pahimpia punikkeja kansalaissodassa.

      Mannerheim oli luvannut tuntuvan tapporahan torpparista mutta kuin ihmeen kaupalla hän vältti kiinnijoutumisen ja onnistui pakenemaan Venäjän puolelle ja toimi vielä pitkään siellä punaisten ilmiantajana ja kavaltajana.Viime vaiheista ei ole tarkempaa tietoa mutta @kollaa varmaankin tietää loput tarinasta.

    • kollaakestääxxx

      Iso-isäni todentotta taisteli Legioonalaisten riveissä ja kuuluipa hetkenaikaa Englannin laivastoon jossa toimi muonittajana. Mutta se on toinen juttu. Kovia taistelijoita on sukuni täynnä, joista minä olen kuuluisin.
      Rupeaa kyllästyttään tuo naapurin citikan hinaaminen korjaamolle. Korjaamoilla asentajat tutkivat aina silmä kovana Lexustani eivätkä usko millään että autoni ei vaadi minkäänlaista korjausta koskaan, koska laatu on suvereenia. No citikka ainakin työllistää korjaamoita kiitettävästi.

    • kollaakestääxxx

      Tänään vein naapurin citikalla muutaman pakolaisen lihapöytien ääreen. Vartaassa pyöri sika ja viinit oli laatuluokkaa. Ei kelvannut. Auto jolla kuskasin (omani oli huollossa) oli kuulemma koirille tarkoitettu.
      Niinpä.

    • KeravanSeppo

      Mitä huoltamista 90-luvun ruosteläjässä muka on? Sitäpaitsi eikö se mätä Corolla ole jo paalattu kauan,kauan sitten vai oletko hankkinut nyt sen vähän "uudemman" 1998 vuoden "Lexus Corollan" josta olet jo pitkään haaveillut?

    • kollaakestääxxx

      Toyota on kyllä legendaarisen kestävä ja laadukas auto kieltämättä. Yhden corollan käyttöiän aikana kuluu loppuun noin neljä citikkaa.
      Mutta olen luxuksen ystävä. Autoni pitää olla luokkaa jolla kehtaa kuskata kenraaleita, kuninkaallisia jne. Citkka ei ole luxusta. Sen kantokyky ei kestäisi luodinkestäviä laseja ym. panssarointia. Ainoita varteenotettavia autoja minulle on Lexux, Rolls Royce, Bentley, Maybach joista ehdottomasti paras on Lexus.

    • opettaja7

      Onko kollaalla vielä käyttämättömiä "Lexus" tarroja? Miten muuten se isäukkosi loikkaus sinne pääkonttorin puolelle lopulta päättyi? Ehtikö saada Isä Aurinkoiselta yhtään kunniamerkkiä?

    • kollaakestääxxx

      Olen kyllä itse isä aurinkoinen kun istun Lexukseni takapenkille. Hyvänä päivänä saatan hinata useammankin citikan korjaamolle (lue paalaamoon.)
      Kovissa paikoissa rintamalla ollessani opin sen että toveria ei jätetä. Olkoon se vaikka vähän heikkolahjaisempikin (lue citikan potentiaalinen ostaja.)
      Mallivaimoni sanookin että olen samassa hahmossa neljän tähden kenraali ja Mahathma Gandhi.

    • kollaakestääxxx

      Okei, olen sivarihomo ja Citikka-fani, mutta älkää kertoko kavereille snägärillä. Annan kaikille, ainaskin imen.

    • kollaakestääxxx

      Jaa-ha. Sitikkatrolli on taas imenyt itsensä uneen. Hipit pitäisi laittaa internointi leirille.

      • KeravanSeppo

        @kollaa.Milloin tulet Keravalle käymään?


    • kollaaakestääxxx

      Jos pöydässä on käpykakkua, vaimosi hyvän näköinen ja itse olet työmatkalla voisin lähteä heti aamusta ajelemaan Keravalle.

    • Nuorgamin.Eikka

      Nyt taitaa olla niin että oikea @kollaa taitaa olla vielä Sörkassa lusimassa melko pitkäänkin joten käpykaartilaisen suosikkikakku "käpykakku" mennee vissiin tällä kertaa parempiin suihin !

    • kollaakestääxxx

      Käy kyllä banaanikakku, schacherkakku, pullat ym. Pääasia että äijä on matkoilla.
      Voin naamioida aikeeni lainaamalla naapurin citikkaa.
      Lexus kiinnittää jokapuolella kateellisten tissiposkien huomion.
      Rakastajana olen Ron Jeremyn ja John Holmesin tasoinen.

      • DS5

        Nehän on jo kuolleita, joten uskon sinua. Mallivaimosi lienee lihava sossutantta. Pyydä uusi polkupyörä fattasta.


    • kollaakestääxxx

      Sodan aikana tuli pyöräiltyä tuhansia kilometrejä Suomi-konepistooli selässä kaukopartioissa. Aina ei ollut panssarivaunut ajokunnossa osumia saatuaan. Liikkuvan pyörän selästä oli vaikea ampua vanjoja huonossa maastossa. Eräältäkin reissulta sain vain 20 päänahkaa.
      Mallivaimoni on noin 50-kiloinen entinen Playboy malli joka rakastaa hemmotella minua, sotasankaria, kodin ja uskonnon eteen itseni alttiiksi laittanutta Mannerheimin ristin ritaria. Miesten miestä!

    • opettaja6

      Hohhoijaa.Jaa että on kaukopartiosissit ajelleet polkupyrilläkin.Olikohan jollakin partiolla peräti tandem-pyörät?

    • kollaakestääxxx

      Kyllä kaukopartiotoimintaa harjoitettiin pyörilläkin. Kehitimme itseasiassa maailman ensimmäiset maastopyörät.
      Itselläni oli kk kiinnitettynä ohjaustankoon ja mallilotta istui useinkin ritsillä.

    • kollaakestääxxx

      Nyt muuten citikoihin on saatavana mahtava yleisöljy joka sopii kaikkiin moottoreihin ym. paikkojen voiteluun. Myyntinimeltään tämä Anal Lube on hieman kalliinpaa kuin tavallinen öljy mutta huomattavasti riittoisanpaa.

    • opettaja4

      Käytitkö ihan samaa voiteluöljyä Sörkan reissulla? Muuten,eikö kakkua ole vielä aika paljon jäljellä joten varaa monta gallonaa lubea kun menet takaisin kiven sisälle.

      • AutotOnAutoja

        Omistatko opettaja4 Citikan? Ja jos omistat niin minkä mallinen ja värinen? Kysyn, sillä ehkä osaisit neuvoa paremmin, sillä ehkä ostan yhden...


    • kollaakestääxxx

      Älkää enää kiusatko vanhaa miestä.En oikein jaksaisi enää vääntää.Oli nimittäin se käpykaartiaikakin aika rankkaa kun koko ajan piti pelätä ettei jäisi kiinni ja joutuisi kävelemään hiekkakuopalle ammuttavaksi.

    • kollaakestääxxx

      Kaikennäköisiä feikkikollaita täällä esiintyy. On unohdettu laittaa anal-lubea partnerin rectumiin ja sitten katkerana kirjoitellaan tänne pilkaten sotiemme veteraania.
      Mutta Kollaa kestää. Minä en ole mikään nynnyjen paijaaja. Jos varuskunta alueelle ajetaan koulutukseen citikalla, pamahtaa vieläkin viikko yp.tä.
      Suomalainen sotilas vastaa kymmentä ryssää ja 200 vihervasuri kansanedustajaa.

    • kollaakestääxxx

      Vale-kollaakestääxxx koittaa kovasti leikkiä sankaria mutta minä,aito ja alkuperäinen en halua enää leuhkia Lexuksella koska eihän minulla sellaista edes ole koskaan ollutkaan.Ainoa autoni oli se laho Corolla joka meni paaliin ympäristölautakunnan toimesta kun he väittivät että se olisi muka ruma.

      Naisihmistä lähempänä en ole muuten ollut mitä nyt joskus käyn viemässä löytämäni tyhjät pullot Alepaan.Nyt kun ikää on jo 103 vuotta niin eihän sitä edes ymmärtäisi minkään "mallivaimon" päälle tässä iässä.

      Nyt täytyy mennä päikkäreille kun alkoi niin mahottomasti ramasemaan.

      ps.Olihan minulla pienenä vanhoista lastenvaunuista tehty mäkiauto jolle annoin nimeksi Citikka kun näin naapurissa asuvalla kartanonherralla olevan sen merkkisen auton.

    • kollaakestääreal

      Citikkalla ajaminen sekoittaa heikkohermosten päät. Näitä silloin sotatraumoiksi kutsuttuja ilmiöitä tapahtui yleensä niille jotka oli vieroitettu rintaruokinnasta liian aikaisin. Kutsuimme näitä puusta pudonneita rintamalla apinakiikkumiehiksi tai tuplabumerangi pierreiksi. Ajaminen ranskis autoissa yleensä laukaisi trauman syntymisen ja sitten kutsuikin jo sotasairaala ja nostaväki hommat.
      Moni ranskalaisauton omistaja toimi myös lottana Saksalaisille upseereille.

    • kollaakestääxxx

      Eikä mulla ole edes kotia, Keravan snägärillä pummaan yöpaikan jostain. Onhan se blondi nakinmyyjäpoika ihan kiva, mutta aanus on herkkänä seuraavana aamuna. Kivempaa oli Sörkässä; tosin kostoksi söin vitun vahvaa chiliä, joka kirveli ensin kidassa, sitten mahassa, lopuksi aanuksessa, ja vihonviimeiseksi sinne työntyneessä sellikaverin mustassa jättikullissa. Siitäs saivat kirvelyä, vitun homot.

      Olen katsellut käytettyjä Sitikoita netistä, mutta kun ei oo rahhoo. Linnahörhö ei töitä saa, katselen siis ohikulkevia autoja ja pikkupoikia.

      Täältä noustaan vielä, tai sitten ei.

    • SimoSeija23v

      Kollaa, muuta mun luo. Oon ihan kiva työtön hintelä paukkupöpi sivaripoika 23v, asun Keravan tornitaloissa, käyn snägärillä usein kunnen osaa tehdä ruokaa. Mulla on Jopo, äiskällä on Skoda Ostavia tjsp, saat pöristellä niillä, kunnet jaksa enää mua painaa. Tanskalaista KlöverVaselinea rientoihin, tuot työkkäri- ja fattarahasi mulle, et älise, peset pyllysi ja pippelisi säännöllisesti, kerran tunnissa.

      Olen aina haaveillut kypsästä sotaveteraanista, tule ja ota minut. Ja muutama sivarikaverikin kaipailee kypsää nakkia. Olen Auto-Piltin vuositilaaja, joten näet kuvia.

      Imuterveisin

      Simo-Seija

    • kollaakestääxxx

      Citikan ratissa on sekoaminen yhtä varmaa kuin verot Suomessa. Katsastuskonttorit ei suostu ottamaan sitikoita syyniin koska hepatiitin ym. sairauksien tartuntavaara on niin suuri. Eräissä liikennevaloissa luulin että viereisen kaistan citikkakuski oli erehtynyt vapun ajankohdasta, niin pahasti naama kramppasi ja silmät pyöri kuin hedelmäpelin rullat. Oli kai pahalla citröensvimba tripillä.
      Eräs mummo jäi kävelykeppeinen citikan alle. Citikka meni kuulemma lunastuskuntoon.
      Lexukseni etulasiin laitoin kuljettajalleni varoituskuvan citikasta. Koskaan ei pysty arvaamaan mitä siellä ratin ja penkin välissä sulakkeille tapahtuu...

    • KeravanSeppo

      Bongasin eilen @kollaan tonkimassa taloyhtiömme roskiksia vaikka hänellä oli valepuku päällänsä.Päässä oli puna-armeijan koppalakki ja päällä kuluneen näköinen maastopuku joka oli ilmeisesti peräisin jostakin Pohjois-Korean suunnalta.Nähdessään minun tulevan hän luikki kyllä yllättävän liukkaasti karkuun pihaltamme.Kello oli vasta noin 20.30 joten hyvin ehti vielä viemään tyhjät tölkit ja pullot Alepaan !

    • kollaakestääxxx

      Sinäkö se olit KeravanSeppo kun autonkuljettajani heitti vierailu reissun jälkeen tyhjiä pulloja roskiin, niin sinä tulit raivoamaan ja huusit." TÄMÄ ON MINUN REVIIRIÄNI."
      Toivottavasti hampaaton avo-vaimosi ja jaloissa pyörivä rakkikoirasi sai sinut lopulta rauhoittumaan.
      Seppo. Pelastusarmeija jakaa kodittomille ihmisille ehjiä vaatteita ja poliisien löytötavara toimistosta vaimosi löytää varmasti sopivat tekohampaat.
      Rakkikoirasi olet varmaan jo syönyt iltapalaksi.
      Jos rectumistasi löytyy aamulla käytetty srägäri, voit pestä sen varovasti ja antaa sen takaisin lähes uutena omistajalleen. Katsos, minäkin kannatan kierrätystä.

    • SimoSeija23v

      Kollaa, tuu mun luo, saat nuuhkia käytettyjä sukkahousujani ja äiskän pimppamehuisia sodanaikaisia kalsonkeja. Sitte voin duunaa sua hanuriin, paitsi että päiväntasaajan pojan jättikulli on jo tehnyt siellä tuhonsa.

      Keravan Seppo, hieman filanteliaa peliin. Laita vaikka oma kierrätysroskis erikseen nimettynä kollaalle. Eihän se raukka pärjää muuten keräilytaloudessa, kun Sörkässä kaikki oli valmiina. Laita rodarin kylkeen Lexus-tarra, kiertoon muutama Auto-Piltti, niin siinä on kollaa sutimassa tumppuunsa, ja syömässä vanhat maksalaatikot joita koirasikaan ei hyväksynyt.

      Takkuinen on Kollaan tie. Apukoulusta sivariksi, snägäri, fattarahoilla ja velaksi hankittu Korolla, keharipoikaystävä, AIDS, Sörkkä, pikkupoikien aanus, nyt kulkukoirana Keravalla. Tuskin piparia nähnyt muualla kuin kirjaston ilmaistietokoneella.

      Tuu mun luo. Saat nuorta amisapinaa, nuuhkit äiskäni kalsareita, tilaan sulle Auto-Piltin.

    • kollaakestääxxx

      Hyvä SimoSeija. Nimimerkistä päätellen ei sukupuolesi vaihtoleikkaus mennyt ihan putkeen. Onko sinulle leikattu vahingossa kaksi aanusta? Olet kuin Citroen. Siirtotyöläisten kokoama rollsin jousituksella varustettu horror mobiili. Yhteistä teillä on se että vauhtiin päästyänne molemmilla tulee putkista pelkkää p#skaa.)
      Eroina teissä on se että vaihdossa Citikasta ei saa mitään, mutta sinut otettaisiin välittömästi sisään friikkisirkukseen vaihdossa viiksekkääseen naiseen. (Äitiisi.)
      Tasan ei käy onnenlahjat...

      • TheTruthHurts

        @kollaakestääxxx En omista Citroen autoa. Mutta ihmettelen miksi tuot muiden äitejä tähän keskusteluun ja vielä alentavasti? He eivät ole tehneet sinulle mitään. Vihaat ihmisiä automerkin perusteella. Indeed haters gonna hate. Mies, jolla on huono omatunto vaikka hänellä olisi omistuksessaan Knight xv conquest:ä, tulee aina omaamaan huonon itsetunnon tavaroista huolimatta. Ja luuletko tolla asenteella olevasi mies? Et ole. Mies, joka haukkuu naisia ja katsoo muita ihmisiä alentavasti halveksuen muita vaikka hänellä olisi maailman mammonaa, se ei tee hänestä viisaan tai paremman ihmisen...Ja ainoastaan onneton ihminen ylpeilee ja bräggäilee tavaroillaan, sillä hänellä EI ole persoonallisuutta!


      • @kollaakestääxxx Ja ennen kun haukut ihmisiä ja heidän äitejä, muista kun olit lapsi...joku näistä naisista piti sinusta huolta päiväkodissa, sillä sinun vanhemmat olivat töissä. Ja jonain päivänä kun hankit lapsia ja olet kiireinen, niin nämäkin naiset pitävät lapsistasi huolta, ja ennen kun haukut opettajia, ja muita ammatteja, ilman heitä et olisi tässä kirjoittelemassa, sillä he opettivat sinulle kirjoitus/lukutaidon. Älä aliarvioi heitä, sillä kaikki ihmiset automerkistä riippumatta rakentavat tätä yhteiskuntaa, heidän roolinsa on hyvin tärkeää.


    • kollaakestääxxx

      Ei sitä tarvi hävetä että sinulla on parta. Monilla naisilla on. Minähän juuri kehuin että parrakas nainen työllistyy paremmin. Jopa SimoSeijan rakas äiti oli löytänyt paikkansa tästä työttömyyden riivaamasta maasta. SimoSeija tuo taas friikkisirkukseen jatkumoa, ns äidiltä pojalle,tai tässä tapauksessa äidiltä transulle työt. Hyvä Suomi!
      Minä en luule mitään, miehisyydestäni tai rikkaudestani, sillä aina kun herään mallivaimoni vierestä ja katson silmänkantamattomiin jatkuvia tiluksiani, tiedän että olen ansainnut kaikki mitalit sankarin maineen ja Suomen marsalkan tunnustukset.
      Sitä en muista kun olin lapsi eikä päiväkoteja ollut siihenaikaan. Elämäni sai tarkoitusen vasta valkokaartilaisten riveissä kun sain oikean aseen ja pääsin tositoimiin mukaa.
      Naisen paikka on aina ollut nyrkin ja hellan välissä. Sodassa lottana. Tai sitten citikkakuskina.

      • Ensinnäkin et tiedä kumpaa sukupuolta edustan, joten älä esitä herra kaikkitietävä, sillä et ole. Hävettää, että on olemassa sinunlaisia sovistinisia yksilöitä, jotka edelleen elävät kiviaikakaudella, vaikka muu maailma edistyy, edistyy ja muuttuu. Tiedäthän, että maailma muuttuu koko ajan. Jopa aikakaudellasi tuohon aikaan oli kouluja, joita kävit...Opettajasi ansiosta osaat täällä tekstata. Ja jos tosiaan heräät seksikkään mallivaimosi kanssa joka aamu, et olisi täällä tekstaamassa päivät ja yöt....Kaikki mitä tekstaat täällä on ristiriidassa tekemisiäsi kanssa. Kun muistelet menneitä aikoja...Taidat olla ikäloppu...Ei varmaan Viagraakaan enää auta...*Snap*


    • kollaakestääxxx

      Tekstistäsi päättelen että olet 100% viirup#llu jonka pään on naisasialiike, feminismi ja kehno ranskalainen auto on sekoittanut ja eksyttänyt oikealta polulta.
      Olen kyllä muslimi miesten kanssa samaa mieltä että naiselle ei saa antaa liikaa narua, mutta seksikkäästi pitää osata kyllä pukeutua. Minihame push-upit ym. joita mallivaimoni mielikseni usein käyttää on miehelle luonnollista Viagraa.
      Tuulipuku naisen päällä on antiViagraa mutta senhän sinä jo tiesitkin,)
      Liiallisella koulutuksella on pilattu moni hyvä mies.
      Uudenkiiltävä Lexus pihassani kertoo kaikille sen että meitä toiseksi vanhimman ammatin harjoittajia tarvitaan yhä, ettei hipit ala hyppiä silmille.

      • Todistit pointtieni olevan totta:

        1. Edellisessä kommentissani ilmoitin jo etten omista Citikkaa.
        2. Ja edelleenkään et tiedä olenko nainen vai mies.
        3. Pukeutumistavoistanikaan et tiedä mitään.
        4. Tulit ja laitoit kommentin tänne vaikka aikaisemmin laitoin: '' Ja jos tosiaan heräät seksikkään mallivaimosi kanssa joka aamu, et olisi täällä tekstaamassa päivät ja yöt....Kaikki mitä tekstaat täällä on ristiriidassa tekemisiäsi kanssa.''
        5. Kun vastasit takaisin todistit ettei sinulla ole elämää.
        6. Jos olisit sivistynyt yksilö et käyttäisi herjaavia sanoja, sillä sivistyneellä ihmisellä on hyvien tapojen etikettiä, mikä todistaa, että olet epäsivistynyt yksilö.
        7. En välitä kenen kanssa olet samaa mieltä sillä:''Mind over matter, I don't mind and you don't matter''.


    • kollaakestääxxx

      Vanha äitisikö sinut käskee kirjoittaa tuollaista roskaa.
      Mene Suomen armeijaan, niin voit vielä itsenäistyä ja pelastut.
      Olet selvästi mamu, mutta oletko ISIS järjestön värväri?
      Minä en Lexustani enkä maatani myy.

    • kollaakestääxxx

      Voi olla että mamulle on se äiti ylivoimasesti rakas. Taikka murros iässä ainakin muulin jälkeen. Sen verran haluan kuitenkin opettaa suvakeita ja mamuja että täällä Suomessa on sotaveteraanit ja varsinkin me Mannerheimin ristin ritarit pyhä asia.
      Meitä ei pilkata tai joutuu saunan taakse...
      Tänäänkin lahjoitin afro-afrikkalaisille 0,5 litraa suomalaista puhdasta verta. Vein sen suoraa Lexuksellani maahantulo keskukseen , jos sattuisi innostuttuaan heiluttaan banderolliaan liian rankasti nokka aukeisi. Vahingossa.

    • kollaakestääxxx

      Terveisi sveamamman maasta. Eilen laivalla palatessani kotiopäin, näin meressä tynnyrillä Suomesta poispäin burghaan pukeutuneen melojan.
      Tynnyrin kyljessä oli mainosteksti.The truth hurts. Liekö jotain koiranruokaa? Veikkasin vaan tosta hurtta tekstistä.
      Laivassa perämies halusi kiilloittaa Lexukseni ihan väen vängällä. Olisi vielä maksanut siitä kun pääsee kerrankin koskettamaan todellista laatua. No en ottanut rahaa, vaan löin perämiehen rintataskuun tukun kruunuja kiitoseksi. Kansainvälistä meininkiä. Y know.

    • opettaja6

      Ei mitenkään uskoisi että @kollaan äiti 66v,terijokelaisen kolhoosin vanhin työntekijä pystyisi pyöräyttämään noin vertaansa vailla olevalla mielikuvituksella varustetun jälkeläisen!

      Maailmasta löytyy toki muitakin selittämättömiä asioita mutta kun vielä "isä" oli toiminut Bagdadissa haaremin eunukkina 89 vuotta ennen @kollaan syntymää niin siinä on jo ihmettelemistä kerrakseen!

    • SimoSeija

      Kollaa, mie voin mennä siun kans naimisii, ni saat ajjaa äitini Skodalla Keraval. Tornitalos 3. kerros, tuu käymää huomenna. Soita 118 ja kysy nimellä ni saat nummeroni.

      • opettaja12

        Tuohan on erittäin ystävällinen ele koska @kollaan Korolla paalattiin kesällä ja on hän siitä lähtien ollutkin jalkamiehenä.


    • kollaakestääxxx

      Sotaveteraanina olen huolissani reservin henkisestä tilasta. Opettaja, SimoSeija ym. tulkaa puheilleni ennen kertaus harjoituksia niin saatte kykyjänne vastaavaa koulutusta. Vaikka perunan kuoriminen tuntuu aluksi typerältä, teidän pitää kuitenkin sisäistää se, että aina pitää kiivetä tyvestä puuhun. Oikoreittiä upseeksi tulemiseksi ei vaan ole. Suuri sankarini A.H oli aikoinaan aluksi vain korpraali. Lexus tehdas aloitti Toyotasta ja nyt ollaan automaailman terävintä kärkeä.

      • DS5

        Kollaa, onko sinulla pahojakin lukhärjöitä? Sankarisi Jani Toivottoman nimikirjaimet eivät ole A.H. ja tuskin se on edes armeijaan kelvannut.
        Tarraudu nyt SimoSeijan äiskän Skoda-tarjoukseen, koska muuten joudut kulkemaan Keravan snägärille pöllityllä Jopollasi. Siitä voi tulla nenä kipeäksi, jos omistaja näkee.
        SimoSeijan äiskä on kai jo satavuotias, joten sille kelvannee kruununraakki jopovaras Kollaakin, ilman Lexus-esitteitä ja fantasiointeja. Älä nuku onnesi ohitse, muuten olet taas Sörkässä kohta.


    • KeravanSeppo

      Ellei @kollaan taustat olisi tiedossa niin voisi vaikka luulla että hän pyörittää "mallivaimonsa" kanssa ns. "6 euron pitseriaa" . Näin ollen hän on saanut kerättyä valtavan omaisuuden mikä on mahdollistanut kalliin Lexus merkkisen auton hankinnan.

      Tsoukki tsoukki. Eihän kollaalla ole mitään Lexusta vaan ainoa oma auto oli se kesällä paaliin mennyt ruosteinen 90-luvun Corolla joka oli Lexus tarroilla verhoiltu "näyttävän näköiseksi"

    • kollaakestääxxx

      Minähän toin aikoinaan 70-luvulla pitsan Italiasta suomeen. Silloisen Toyota Crownin takaluukussa se vain ehti homehtua pitkällä matkakalla.
      Saarioisten roiskeläppä ei sensijaan pilaannu koskaan. Se on ns. kestokulutushyödyke.
      Kylmillä keleillä voi ihan hyvin lämästä Saarioisten pitsan maskin eteen niin auto lämpiää nopeammin ja autostakin saa silloin enemmän vaihdossa Lexukseen.

    • C5rules

      Sopulit huutaa kurkkusuorana ymmärtämättä paremman päälle mitään.

    • C5rules

      Lexus = Toyota. Ei voi vakavissa puhua, että olisi kyseessä auto. (Nykyääkin vakiona uutena kasettisoitin)

    • kollaakestääxxx

      Citikalla, päinvastoin kuin Lexuksella ei ole mallistossaan yhtään edustusautoa, luxus maasturia, hybridiautoa eikä vetyautoa.
      Ranskalaiset on jääneet telineisiin kiihkeässä ja laatua vaativassa kilpailussa.
      Jo myyntimäärät maailmalla kertovat sen. Yhtä myytyä apinakiikkua kohtaan myydään tuhat Japskia.
      Se laatu se laatu.
      Sen takia minäkin huolin vaimoikseni vain malleja ja missejä.
      Ja Suomi-konepistooli kulkee aina matkassa. Meidän aseveljien täytyy pitää yhtä.
      Muuten meistä tehdään ranskiksia.

    • DS5

      Kollaa, "vaimoiksesi" haluaa vain rampa orpopoika koulupudokas 9-v. tinnerinisti snägäriltä. Diccoa sieraimeen, ja kollaan kanssa suikkihommiin Skodan konepellillä.

      Nyt menet SimoSeijan äiskän luo tornitaloon Skodaa ropaamaan, muuten olet taas Sörkässä. Tai saat daijuun snägärillä.
      Älä leiki kohtalollasi. Lexus-tarrat otsalumpiossa ei pelasta sinua, kun pöllityn Jopon omistaja löytää sinut. Olet takaa-ajettu, siis muuallakin Sörkässä. Kirjaimellisesti.

      Suomi on jo tuhottu, siirry siis nostoväkeen J. Toivottoman kanssa.

    • Opetuslapsi4

      Huom! @kollaa. Sinä kollaa kun olet erittäin laatutietoinen niin nyt on sinulla ainutlaatuinen tilaisuus päästä todella laadukkaan auton rattiin edullisesti.

      Tarjouksessa olisi nyt loistokappale : Citroen Xsara 1.6i SX Break 5d A. Ajettu ainoasaan 475 000 km Hinta 185 € . Nyt kannattaa tarttua tilaisuuteen sillä tällainen helmi viedään käsistä vaikka väkisin !

      Ajattele mikä ajonautinto märäntyneen Lex... ei kun Corollan jälkeen !

    • kollaakestääxxx

      DS5. Jos palauttaisi Jormalle sen rectumiisi unohtuneen kondomin. Pyydä äidiltäsi apua sen pesemiseen ja isältäsi neuvoja siihen mitä voi tapahtua kun leikkii äitisi kanssa pyykkilaudalla pestyllä suojavälineellä. Siitä sait sinä alkusi. Pissiäset pisteli, ja sukka suussa äitisi äitisi koki lihallisen täyttymyksen kuulaana kesäisenä iltana Tallinnan tanssilava rappusten alla. Myös halvalla vodkalla oli suuri vaikutus suhteen syntyyn. 12kk.n pikaraskauden jälkeen sinä näit ensikerran valon. Se valo tuli toyotan etulampusta kun äitisi syöksysynnytti sinut ojan pohjalle.
      Katsos. P#aska valuu aina alaspäin.

    • KeravanSeppo

      Varma havainto Keravan snägärin liepeiltä.En kyllä voi niin paljon erehtyä mutta voisin lyödä vaikka vetoa että näin @kollaan painelevan ruostuneella naisten Pyrkijä-merkkisellä polkupyörällä jota valmistettiin joskus 50-luvulla viimeksi.

      Huomasi kai itsekin että hänet on bongattu ja veti Alepan muovikassin yllättävän nopealla liikkeellä päähänsä mutta pikkasen liian myöhään kun ehdin kuitenkin tunnistaa jo hänet.

      Taitaa olla "sotaurholla" haku päällä vai mitä lie niin pahasti säikkynyt?

    • kollaakestääxxx

      Sinäkö se olit KeravanSeppo rippipuku päällä ja ylioppilas lakki päässä. Myit Keravalla lokakuussa ilmapalloja ja vappunaamareita.
      Toiset ne on aikaansa niin edellä, tai sitten jäljessä.
      Alkaa olla ilmat kylmiä telttamajoitukseen. Onneksi sinulla on vielä varastossa pulituuria ja rautakanki.
      Sinun tyttöystäväsi (Arska) kuulemma lähti toisen miehen matkaan perheväkivallan takia. (Et tarjonnut röökin jämiä.)

    • kollaakestääxxx

      Mistä tunnistaa Keravan Sepon talon Keravalla? Naruilla roikkuu ns. pienille miehille tarkoitettuja spärdäreitä kuivumassa.
      Olen ajanut usein Lexuksellani talon ohi, mutta en aja enää koska kitkerä kumin haju tarttuu ikävästi auton sisustukseen.

    • C5rules
    • DS5

      Kollaa kävi just aamuseitsemältä nuuskimassa naisten polkupyörien satuloita Keravan junapysäkin alikulussa, hakkasi pikkuruista tattiansa apinan raivolla sepalus levällään kuola ja räkä naamalla, Lexus-tarrat otsalumpiossa, pirullisen huohotuksen saattelemana. Luulin aluksi sitä kadunlakaisukoneeksi, mutta sehän oli kollaa. Lapanen lauloi, tyttö-Jopot tuli nuuskituksi, nalli paloi.
      Siinä on Korolla-pellen loppuelämän koreografia. Rannetukia saat jostain invakaupasta.
      Osta uusin AkuAnkan taskukirja, siinä on tasoistasi Lexus-legendaa. Veljenpoikien rullalaudat.

    • kollaakestääxxx

      Jaaha C5 on vihdoinkin päässyt lepositeistä läppärinsä ääreen. Ja samaa p#skaa tulee nyt näytölle ja vaippoihin. On se kumma että eutanasia on kielletty Suomessa. C5.sen omaiset kyllä maksaisivat "hoidon" kulut korkoineen. Minä lupaan viedä Lexuksellani citikkamiehen tuhkat niin kauas ja syvälle maan uumeniin että argeologitkaan eivä tulisi löytämään tätä ongelmajätettä koskaan.
      C5.sen perintöauton lahjoittaisin vakavasti itsemurhaa hautovien yhdistykselle. (Sitruuna club.)

    • C5rules

      Toyota Lexus, Toyota vaikka voissa paistaisi.

    • KeravanSeppo

      @kollaa on jälleen erehtynyt.Minulla ei ole enää taloa Keravalla vaan tuo lempinimeni on perua 2000-luvun alusta jolloin myin rivarini ja muutin pois.Käyn toki vieläkin usein tekemässä maakauppoja koska yli 50 hehtaarin maapläntistäni voi aina välillä lohkaista pienen siivun myytäväksi.

      kollaan pitäisi nyt äkkiä käydä tarkistuttamassa näkönsä ennenkuin tulee täysin sokeaksi!

    • kollaakestääxxx

      Tarkoitin Keravan "asunnollasi" telttaasi jossa viihdyit vaimosi Arskan ja vankilakaverisi viila Vikin kanssa. Esiinnyit silloin kyllä maailman omistajana eikä maanomistajana. Pulituuri, huono auto, ja Arskan karkaaminen viila Vikin kanssa Tesomalle suisti elämäsi kuulemma raiteiltaan. Vieläkin koet huonoja "matkoja" ja siitä nämä houreiset kirjoituksesi.

    • opettaja8

      Onnittelut @kollaa.Kuulin että olit ostanut sen upean Citroen Xsara 1.6i SX Break 5d A auton. Entinen oppilaani kertoi että et ihan saanut kauppahintaa kokoon mutta olit luvannut toimittaa myyjälle ne puuttuvat 5,80 € ensi viikolla koska uskoit saavasi loppuviikon aikana kerättyä pulloja ja tölkkejä tuon puuttuvan summan edestä.

      Kaikki me uskomme että näin myös tapahtuu ja miehen sanaan täytyy kuitenkin aina tuon verran luottaa !

    • KeravanSeppo

      Minä voisin lahjoittaa kollaalle sen 5,80 euroa koska yritän aina olla köyhien asialla!

    • kollaakestääxxx

      Minä olen jo vuosikymmenet ollut köyhien asialla hätistämällä kommunismia pois maailmasta. Ja jos käsky vielä käy, menen lukemaan Parabellumin lakia myös kommareitten jälkeläisille.
      Aina kun pesetän autoni, lahjoitan tyhjät konjakki ja whiskey pullot pesijälle.
      Varsinkin Keravalla ulkopesussa eräs Seppo, on erittäin perso pullonpohjille.
      Kun taas eräs opettaja samoilta suunnilta on kehittänyt itselleen pomminvarman työpaikan. Hän toimii kyllä virassaan mutta on hakenut lähestymiskiellon kaikille oppilailleen. Näin kansakunnan kynttilät...

    • opettaja7

      Ymmärrän @kollaa että hermosi ovat nyt kireällä kun et sitten päässytkään sinne ISIS joukkoihin perunankuorijaksi mutta kai nyt itsekin ymmärrät että sinun syntymävuosi 1910 on rankasti yli korkeimman sallitun joka on 1985 eli yli 30-vuotiaita ei huolita edes perunateatteriin töihin.

      Sitäpaitsi siellä ei olisi tilaisuutta paeta mihinkään käpykaartiin kuten teit aikanaan jatkosodassa !

      Parempi kun kuorit ne perunat ihan täällä Suomessa vaan.Voithan aloittaa vaikka "kuorittujen perunoiden" myymisen Keravalla!

    • kollaakestääxxx

      Jos et opettaja lopeta tuota näppärää sanailuasi, hommaan sinulle lähestymiskiellon myös vihanneksia, hedelmiä, lihaa ja kasviksia kohtaan. Enkä kasviksilla tarkoita nyt poliiseja jotka nekin on sinun perässäsi kunhan saavat kuuden euron pizzarikolliset pahnoille.
      Ainut mihinkä en hommaa lähestymiskieltoa sinulle on pakolaiskeskukset.
      Lisäksi ostan lähikaupoistasi pois kaikki narusaippuat, jotta lähestymisesi mamujen kanssa olisi "luistavanpaa."
      Ehkä tämän koulutuksen jälkeen pystyt pitämään puoliasi alaluokkalaisia vastaan.

    • KeravanSeppo

      Älä nyt kollaa revi pelihousujasi.Vanha sanonta "totuus ei pala tulessakaan" pätee tässäkin tapauksessa.Sitäpaitsi perunahan on edullinen raakaaine monenlaiseen ruuanlaittoon.

      Ehdithän olla jatkosodassakin töpinän hevosmiehenä hetken aikaa ennenkuin sinua alkoi pelottamaan ja otit "siirron" metsäkaartiin.

      Suomen armeija menetti kylläkin samassa yhteydessä kalliin soppatykin joka ilmeisesti joutui vihollisen haltuun.

    • kollaakestääxxx

      Sodassa perunat olivat jäätyneitä kalikoita kuten myös lihanpalaset etulinjassa. Nykypäivän nuoriso (alle 80v) ei ymmärrä mitä todellinen nälkä on. Minäkin jouduin kaukopartiossa paistamaan itselleni rukkaset ja suksien mäystimet kun en ollut syönyt mitään neljään viikkon.
      Nykyään Lexuksessani on eloonjäämispakkaus aina mukana ja pislarissa täysi latinki jos sattuisi riistaa osumaan matkan varrelle.
      Olen pahoillani Seppo että Arska jätti sinut niin tylysti. Kesken kiihkeimmän aktin. Mutta Arska oli herkkä ja tunteellinen taiteilijasielu. Ei mikään laastarisuhde.

      • opettaja9

        "Nykyään Lexuksessani on eloonjäämispakkaus aina mukana ja pislarissa täysi latinki jos sattuisi riistaa osumaan matkan varrelle"

        Nyt on kollaa vaan sillä tavalla että olkoon minkälainen latinki tahansa niin siihen kohteeseen pitäisi myös osua.Sinun kannattaisi käydä oikealla silmälääkärillä koska et koeammuntojen tulosten mukaan osunut niillä Tiimarin 2€ maksavilla laseilla edes puhelinkioskiin vaikka olit siellä sisällä !


    • DS5

      Kollaa, laitapa nyt alkolukko kirjaston tietokoneen näppikseen, ettet taas juoppohulluuskohtauksesi syövereissä tunnusta palvontaasi Citroenia kohtaan. Tai pyydän vahtimestaria poistamaan sinut Keravan kirjastosta.
      Kaikki sinun juttusi on netissä todistettu huuhaaksi, Sörkässäkin kiertää legenda Keravan snägärin Citroen kurkosta, joka asuu äitinsä kanssa tornitalon kolmannessa kerroksessa SimoSeijan asunnossa, silloin kun tyhjien pullojen keruulta ehtii sisätiloihin. Aika outo kuvio, mutta kollaalla on suhdeautona Skoda.
      No, Citroen vai Skoda, kumpi parempi snägärillä?

    • kollaakestääxxx

      Minulla on kotona yksityinen kirjasto. Osaan ulkoa mm. Napoleonin, Caesarin, Lincolnin sotilastaktiikat ja stategiat. Osaan rakentaa ydinlatauksia ja likaisia pommeja.
      Ups. Nyt taisi lipsahtaa sotasalaisuuksia. Kohta on SUPO taas ovella, jos pizzaratsioiltaan kerkeevät.

    • opettaja5

      @kollaa.Älä unohda tarkistuttaa näköäsi !!!

    • kollaakestääxxx

      Opettaja käyttää pyöreitä silmälaseja koska uskoo että ne lisäävät älykkyyttä.
      Turhautunut opettaja istuu tyhjässä luokassa koska on antanut lähestymiskiellon kaikille oppilailleen. Epätoivoisesti hän yrittää löytää jostain itseänsä heikonpia joita voisi ja uskaltaisi kiusata. Me sotaveteraanit ollaan väärä kohde. Usko pois. Mutta suosittelisin kysymään kiusaus vinkkejä siltä vanhusten hoitajalta joka "hoiteli" 70-100v potilaitaan.
      Kyllä sinäkin löydät vielä paikkasi elämässä.
      Vaikka sairaalasängystä.

    • Hanki_elämä

      Valo loistaa läpi valopään.

    • kollaakestääxxx

      Eikö riitä että olen hankkinut elämän 5,5 miljoonalle Suomalaiselle puolustamalla maatani.
      PS. Lexus on todettu jälleen puolueettomassa tutkimuksessa maailman luotettavimmaksi autoksi.
      Se on yhtä luotettava. kuin suomi-konepistoolini.

    • DS5

      Kollaa, neuvo sinulle. Älä mene tänään sillä pöllityllä Jopollasi (Leksus kirjoitettu tussilla runkoon) snägärille, siellä jo omistaja kaipailee pyöräänsä. Tulee nimittäin nenä kipeäksi. Se on SM-tason nyrkkeilijä, ja kun vertaa sinun urheilu-uraasi Keravan ala-asteen pallonpalauttajana kulmakepillä vielä 17-vuotiaana, niin ole tarkkana. Pyyhi ainakin se Leksus pois, ei lyö kovin kovaa.
      Skoda odottaa sinua. Tule pesemään ja kiillottamaan se, saat sitten varovasti kakkosvaihteella ajaa korttelin ympäri. Snägärille vain valvotuissa olosuhteissa.

      Mitähän nappeja kollaa vetää, kun on noin himmeä? Mulle samoja, ei paljon reaalimaailma huoleta. Rimputi ramputi vaan pöllityllä Leksus-Jopolla, fatta tarjoaa kaiken. Nastat talveksi alle.

    • kollaakestääxxx

      On tietysti hienoa että vannoutunut citikkamies on ihastunut Jopo pyörään. Mutta kun tosissaan ajattelee liikennevälinettä Jopo vs. Citikka niin valinnanvaikeuksia ei ole. Eikä tule.
      Jopo on taloudellinen. X
      Citikka. -
      Jopo vetoaa naisiin. X
      Citikka.-
      Jopo on klassikko. X
      Citikka on reliikki.-
      Jopo miellyttää silmää. X
      Citikka on kuin mielipuolen taideharjoitelma.-
      Tästä lähtien Jopo kulkee mukana Lexukseni takaloosterissa.
      Tässä asiantuntevassa vertailussa jopo päihitti citikan 6-0.

    • KeravanSeppo

      @kollaa.Olen menossa Keravalle viikonloppuna ja mikäli sinulla on joku vähän parempi vaatekerta että pääset sisään sinne Keravan hienoimpaan ravintolaan niin tule ihmeessä morjestamaan niin lupaan tarjota sinulle parasta mitä talosta löytyy mikäli sisuskalusi kestävät jalompia juomia vuosikausia kestäneen Lasolin nauttimisen jälkeen.

      Mikäli ovimikko ei aio päästää sinua sisään niin mainitse nimeni niin takaan että senjälkeen pääsy peremmälle on taattu. Rohkeasti vaan antimien ääreen !

    • kollaakestääxxx

      Kiitos kutsusta, olen tottunut valkoisiin pöytäliinoihin hovimestareihin ja jaloihin juomiin. Jos Keravalta löytyy sellainen juottola otan mielelläni kanssasi Marskin ryypyt Suomen tulevaisuudelle.
      Kuljettajani ajaa sinut sitten kotiin Lexuksellani niin pääset tutustumaan samalla oikeaan laatuautoon.

    • opettaja6

      Ei taida kollaalla olla niin siistiä asua että pääsisi mihinkään julkiseen tilaan sisälle!

    • kollaakestääxxx

      Minä kuljen aina uniformussa. Muistatte minut varmasti linnan juhlista v.1972 jossa kättelin Kekkosta nuori Aira S. kainalossani.
      Opettaja kyllä sinä pääset vielä kantabaariisi kun pyydät yleisöltä anteeksi sen housut pois shown jossa jarrutusjäljet alushousuissa pilasi maksavan yleisön ruokahalun ja aiheutti salmonella tartunnan keittiöön.

      • opettaja3

        Taitaa olla paha dementia kollaalla.Vuonna 1972 ei linnan juhlia järjestetty lainkaan vaan pienempimuotoiset kekkerit pidettiin Finlandia-talolla jossa isäntänä toimi pääministeri Kalevi Sorsa.

        Jälleen se kollaa meni omaan näppäryyteensä. Sitä se käpykaartissa piileskely tuottaa!


    • kollaakestääxxx

      Aivan opettaja kuten myös sokea kana joskus, osui tällä kertaa oikeaan. Olen vain ollut juhlissa aina niin humalassa että muisti menee, juotuani leikattua konjakkia muiden sotasankareiden kanssa. Mehän tämän Suomen itsenäisyyden pelastimme joten pieni ördaaminen meillekin sallittakoon joskus.
      Kekkonen oli hyvä kaverini. Kävimme usein mato-ongella Tamminiemen rannasssa. Kekkonen sai pitää särjet.

    • SimoSeija

      Kollaa, ne leikkikoulussa saamasi Legot eivät ole ruutiaseen panoksia, vaan ihan vesipäille tehtyjä leluja. Kun pureskelet niitä, niin tarkkana. Tuolla virkaiällä proteesi jumittuu Legoon, joten älä ole liian innokas "ammuksiesi" perään. Kaikkihan me tiedämme lapsipsykologien selvityksen ongelmaasi. Ankea lapsuus, isomunainen aanusinnostunut pedoeno, vittumainen kansakoulun opettaja, liian pieni oma pippeli.

      Mutta mistä keksit pakokeinoksesi tuon Lexuksen? Näitkö jossain sen, vai ihanko omissa päissäsi kehitit?

      Mallivaimosi on omaishoitajasi 1300€ kuukausipalkalla (fatta tarjoaa), Korolla (paalissa nyttemmin) on pinkki rollaattorisi, ja Keravan snägärillä keräilet lokeilta jääneet ruoantähteet. Ennen kuin mannet ehtivät jaolle.

      Kollaa, muuta mun luo tornitalon kolmanteen kerrokseen. Äiskä on pilin puutteessa, mie tartten kaverii Kimble-matseihin, saat ajaa Skodalla joka päivä. Tilaan sulle vaikka Poliisisanomat ja Vangin Toive -lehdet, niin tunnet olosi kotoisammaksi.

    • kollaakestääxxx

      Tiedän SimoSeija että monet poikatytöt tai tyttöpojat pokaavat asiakkaita Keravan kiksalla kuten myös sinä. Kaikki homppelit kyllä imaisee tatin mutta tosi ammattilaiset kurlaavat. Uskotko että elämää on Keravan ulkopuolellakin? Ei pelkästään sinun raappahousuissasi.
      Voisin tarjota sinulle halvan rengasmatkan Lexuksella. Veisin sinut hirvimetsälle miehistymään ja itsepalvelu bordelliin.

    • Nuorgamin.Eikka

      Olin pari kuukautta Karibialla ja on jäänyt tämä palstan seuraaminen sen vuoksi vähemmälle mutta ei tämä miksikään ole muuttunut.

      @Kollaa täällä elämöi entiseen malliin ja ei voi kuin todeta että hänen juttunsa ovat edelleen aivan sitä itseään.Äkkiseltään tutkailtua hänen tarinat on 99,6 % täyttä paskaa.

      Ilmeisesti se "Lexus Corollan" pakkopaalaus oli senverran kova paikka paatuneelle käpykaartilaisellekin ettei taida enää siitä takaiskusta ikinä toipua !

    • kollaakestääxxx

      "Olin pari kuukautta Karibialla." Siksikö Kylmäkosken vankilaa kutsutaan nykyään? Rusketus tuli vartioiden pampuista, ja ihmiset oli rentoja ja mukavia. Nuorgamin Eikka yritti "lomansa" aikana kaivaa pakotunnelia. Mutta Kiinaan asti vaan niin pitkä matka.
      Itse joskus kiinassa yritin opettaa paikallisille itsepuolustusta. Mutta eihän paikallisen kulttuurin mukaan kukaan saa menettää kasvojaan. Eikä niitä saanut edes muokata.

    • KeravanSeppo

      Ei näkynyt sitten kollaata eilen vaikka piikki olisi ollut auki koko illan.Ei saanut ilmeissti rahoja kasaan bussilippua varten ja onhan se kieltämättä kurjaa kun ihminen on köyhempi kuin kirkonrotta.

      Nyt kollaa joutuu panostamaan enemmän pullonkeräystoimintaan kun talviaikakin alkoi jo ja kesällä löytyy tölkkejä ja pulloja helpommin.

      Älä kollaa masennu sillä kyllä se kesäkin taas tulee ja bisneksesi muuttuu kannattavammaksi!

    • KeravanSeppo

      Eräs tuttu Alepan myyjä kertoi että kollaa oli tehnyt hyvän tuloksen viikonloppuna sillä oli kuulemma palauttanut sunnutai iltana Alepaan tyhjiä pulloja ja tölkkejä 6,30 €uron edestä eikä ollut käyttänyt keräilyyn kuin vähän yli 19 tuntia eli kyllä siinä palkoille päästiin hienosti.

      Nyt kollaan kannattaa sijoittaa rahansa järkevästi eikä haaskata koko summaa Lasolin ostoon!

    • kollaakestääxxx

      KeravanSepon piikki oli ollut kuulemma auki vkl. Tämä toteutui kun Seppo istui paikallisen bupin wc pöntöllä sepalus auki ja huuli kovaan ääneen:"kolllllaaa kollllaaaa kessshtäää.) Eräällä paikallisella homoseksuaalilla oli ollut mikroskooppi muka ja todisti myöhemmin Sepon oikeasti saaneen erektion. Myös kolaus keikkatarjouksia oli Seppo saanut naapuri gheton isännöitsijältä
      No busines like a show busines.

    • opettaja4

      Älä @kollaa sure, sillä ei sinulla juuri enää huonommin voisi mennä.Pää pystyyn ja pusikkoja tonkimaan kun koskaan ei voi tietää mistä pajukosta tölkki tai jopa pari löytyy.

    • kollaakestääxxx

      Monet opettajat ovat ryhtyneet laulajiksi. Arja Koriseva, Saija Varjus ym ym. Sinäkin Ope4 voisit pärjätä viihdealalla kun kuitenkin viis veisaat oppilaista.
      Lexuksille luotettavuus palkintoja vain sataa kuin kranaatin sirpaleita Summassa.
      Ajattelin itse siirtyä vety autoon. Kato kun tota vettä tiluksieni kaivoissa piisaa...

      • opettaja4

        Niinhän minä laulankin.Oopperassa olen laulanut jo 12 vuotta ja Metropolitanissa on tullut esiinnyttyä ainakin kymmenenkertaa että silleen !


    • kollaakestääxxx

      Joo Tampereella Kujasen ooppera baarissa minäkin olen joskus luikauttanut muutaman taistelulaulun. Ja Metro-auto on tuttu autokauppa.
      No mutta se mikä laulaen tulee, (halpa ranskis auto ostettaessa,) se viheltäen menee (ne korjauskulut.)
      Jumaluus asuu pienissä yksityiskohdissa. Lexukseni käärmeen nahkapenkeissä ja mallivaimoni ketun-nenä rinnoissa mm.

    • DS5

      Syvä iskumme on, viha voittamaton, meill armoa, ei kotimaata. Koko onnemme kalpamme kärjessä on jne. Sibbe tämän teki.

      Kollaa, jospa nyt vain keräilet isänmaallisesti tyhjiä pulloja ja purkkeja Keravalla, liimaa niihin kirjastossa printtaamasi Lexus-tarrat, jos se itsetuntoasi kohottaa, ja vie ne Alkoon. Saat pienen Valdemarin niillä pullokuiteilla, ja sitten snägärille elvistelemään ympäripäissäsi. Piilota se pöllitty Joposi kuitenkin johonkin, ettei tule nenä kipeäksi.

      Ymmärrämme luopumisen tuskaasi kehari-Ilposta, koska oli ainoa joka on ollut kanssasi sukupuoliyhteydessä sitten jatkosodan. Peppu tai suikki, kitka ratkaisee.

      Tule perjantaina snägärille, keräämme sinulle tuplajättipottipullosaaliin, saat ostettua ranskanleivän päälle gouter-makkaraa. Sitä ylipäiväistä.

      Saat kiillottaa Sitikkaani, jos olet kiltisti. Tai SimoSeijan äiskän Skodaa. Kokoontumisajo klo 19.00.

    • kollaakestääxxx

      Hienoa että DS5 osaa suomalaisia henkeä kohottavia marssilauluja. Niitä tarvittiin jatkosodassa. Uskon vakaasti että DS5 on upseerismies. Kerro vain tarkemmat tietosi täällä palstalla minulle luottamuksellisesti niin järjestän sinulle ylennyksen ja pääsyn vapaa-muurarit herraskerhoon.
      Vielä kun saat auto asiasi kuntoon niin postista kolahtaa kutsu linnan juhliin itsenäisyyspäivänä. Voit ottaa Keravalta mukaan partneriksi jonkun rekkaparkki pojun.

    • KeravanSeppo

      @kollaa.Käyppäs kuuntelemassa kunhan Lasol höyryiltäsi kykenet Yle Areenassa todellisesta Kollaan sankarista tehtyä ohjelmaa Kiveen hakatut .

      "Ja muistakaa pojat että Kollaa kestää", olivat Make Uosikkisen - monilahjakkaan voimistelijan viimeiset sanat. Nyt vieraillaan hänen haudallaan Kuopion sankarihautausmaalla. Toimittajina Arto Teronen ja Jouko Vuolle.

      Kollaalla taistelivat todelliset suomalaiset sankarit joiden mieleen ei edes tullut ajatus luikkia käpykaartiin !

    • kollaakestääxxx

      Olit lukenut ohjeman nimen hieman väärin KS. Löysin ohjelman kuintenkin Areenasta nimeltä Kiveksiin hakatut. Ohjelma kertoo leskeksi jääneestä koukkuselkäisestä citikan omistajasta ja siitä miten vaikeaa oli hänen löytää sopivia asetuksia kuskin penkkiin. Hernepussien ja silicon tyynyjen avulla tämä kyttyräselkä pääsi vihdoin matkaan kunnes citikka laukesi. 500 metrin ajo oli kuitenkin tehnyt tehtävänsä. Mies tunkeutui citikan rättikaton läpi ja muovaili auton nyrkeillään nykyisen C5 mallin näköiseksi.
      Ranskan kulttuuriministeri Emmanuel II lahjoitti tästä hyvästä veteraanille Ranskassa arvostetun pronssisen sammakonjalka palkinnon, tunnustuksena kiivaasta mutta lyhytaikaisesta työstä muovailun saralla. Kehaisipa joku tuomaristosta että Suomalaisessa veteraanissa ranska menetti melkoisen perheneuvottelijan.
      Maassa maan tavalla...

    • opettaja4

      Hyvin huomaa tyhmempikin että @kollaa ei tajua ns.korkeakulttuurista edes sen vertaa kuin sonni uudesta veräjästä. Toisaaltahan se ei ole mikään ihmekään jos ainoat musiikkiesitykset mitkä hän pystyy tunnistamaan ovat Jätkän humppa ja Iltatuulen viesti.Niitäkin hänen täytyy toki kuunnella puoleenväliin asti ennenkuin vähän epäröiden kykenee kertomaan kappaleen nimen.

      Koska tavoitteeni on aina ollut auttaa vähäosaisia niin voin lahjoittaa kollaalle vapaalipun esitykseen Oopperan kummitus niin olisi kerrankin oikea kummitus myös katsomon puolella.

      Kiinnostuitko?

    • kollaakestääxxx

      Sen jälkeen kun äänentoistolaitteet ja PA-kamat keksittiin ei laulajien ole tarvinnut kikua lavalla kitarisat ulkona.
      Citroen on kuin ooppera. Vanhan kertaamista ja jämähtäneisyyttä.
      Lexus on kuin heavy musiikki. Nuoret taidokkaat, viriilit jä älykkäät näyttävät osaamistaan.
      Kyllä sotaveteraanin rintaa lämmittää kun Lexuksen kajareista kajahtaa Fear of the Dark ja ryssät kaikkoaa puolijuoksu lepikkoon.

    • KeravanSeppo

      @kollaa.Otitko sen kasettinauhurin talteen siitä "Lexus Corollasta" joka paalattiin kesällä? Mikäli otit niin myy se minulle.Tarjoan siitä kolme pulloa kunnollista alkuperäistä Lasolia.Juttu on nimittäin niin että kerään tuollaisia antiikkisoittimia ihan harrastusmielessä vaikka ei niillä mitään rahallista arvoa olekaan.

      Mikäli kaupat syntyvät niin tuo se Keravan snägärille tai jos et uskalla itse tulla niin pistä vaikka joku Simo asialle . Maksu hoituu samalla käynnillä.

    • kollaakestääxxx

      Koska olen kova heavy musiikin kuuntelija niin Lexukseni äänentoistoa paranneltu Genelec monitori kaiuttimilla ja PA-laitteistolla. Tunnistatte Lexukseni kyllä jytä musiikista kun ajelen Keravan ohi. Parasta Keravalla onkin se, että sen ohi pääsee niin livakasti. Autossani on istunut sotasankareiden lisäksi Ian Killmister, Ozzy, Ronnie Dio ym ym oikeita laulajia. Lisäksi olen saanut kuljetettavaksi myös naiskauneutta. Ragni Mamsten ja Aira Samulinin.

    • DS5

      Kollaa taitaa olla unelmissaan jäteautonkuljettaja, kun noin paljon antiikkiesineistä uneksii. Tänään on kollaan hyvä päivä mennä taas kirjastoon tietokoneelle, fattalapuillasi kun et pääse torstaisin uimahalliin. Siellä on ala-astelaisten uintipäivä.

      Siitä kesällä paalatusta Korollastasi on tehty kierrätettynä sivareiden, hippien, ja vihreiden mellakkakypäriä ja kumipamppuja, jolloin pääsevät taas häiritsemään meidän isänmaallisten sissien itsenäisyysmarsseja. Mutta ei se pelota meitä; voimalla päin, jos jotain yrittävät.
      Mistä tunnistamme kollaan vihollisjoukoissamme? Onko sinulla se kypärä, jossa on Toijota-kokardi otsassa, vain oletko rakuunana pöllityllä Jopollasi? Poninhäntäsi voit piilottaa Toijota-takin alle, ja naamioidut huoltisaurinkolasien taakse, vaikka iltapimeällä. Tai sitten lähestyt meitä silmät tulenpalavasti kiiluen (muovipleksien läpi), kuola suusta valuen, kitapurje puoli metriä kidasta ulkona villisti kiljuen "kuolema Korollan paalaajille" tai "Skoda forever" tjsp.

      Siinäpä vasta isänmaan vihollinen, joka tulee ulos kaapista sivareiden marssilla. Hyi kollaata, olet naamioitunut suomalaiseksi sotasankariksi, mutta olit kuulemma Posiolla käpykaartissa koko sodan ajan. Kansa luisteli, sivarit kertovat.

    • kollaakestääxxx

      Höyhenet, terva lääkityksellä on tähän mennessä saatu homous pois, viperpiperrys vaiennettua ja punikeilta naama valkoiseksi. Tärkeintä lääkityksessä on määrä. Liikaa lääkityistä tulee helposti citikan omista ja liian vähän dropsia saaneet menevät politiikkaan mukaan. Vaikka me sotilaat emme voi osallistua politiikan tekoon, voimme kyllä osallistua vallankumouksiin.
      Lexus on eräs vallankumouksellinen tuote, joka antoi laatu sanalle uuden merkityksen.
      Muita laatumerkkejä ovat esim. Tikkakoski, Valmet, Lapuan patruuna, Sako ja tietenkin Fiskarssin pistimet. Ne pysyy terässä isältä pojalle.

      • opettaja17

        @kollaa on tiettävästi läheistä sukua Sebastian Tynkkyselle.Näin ainakin kirjoitti Vartiotorni lehti uusimmassa numerossaan.Itse olen poliittisesti sitoutumaton joten en tajua politiikasta mitään.

        Mikäs mies tämä Tynkkynen muuten on?


    • kollaakestääxxx

      Opettajat ovat tunnetusti kokoomuslaisia, valkokaartilaisia ja fasisteja. Tiedä vaikka opettajankin suonissa virtaisi jokin afrikkalainen virus joka salakavalasti syö niin kalliilla ja huolella hankittua aivosolua. Olenkin tavannut open myymässä Vartiotornilehteä skinheadeiden kokouksissa. Opettaja sai palkkioksi sata metriä etumatkaa, paikan paratiisissa ja ilkeän sankkerin. BB-Tynkkysestä tuli PS-Tynkkynen ja seuraava askel saattaa olla poliittisesti R.I.P Tynkkynen.

    • KeravanSeppo

      Kävin päivällä liikeasioilla Järvenpäässä ja ette arvaa kenet näin tonkimassa erään kerrostaloyhtiön roskiksia.Kyllä.Ihan oikea arvaus.Setä @kollaahan se siellä ison mustan jätesäkin kanssa availi roskiksien kansia. Äkkiarvaamisella säkissä oli jo noin 5-6 tölkkiä joten päivän saalis saattoi hyvinkin olla kaksinumeroinen sillä "työaikaa" oli siinä vaiheessa vielä jäljellä monta tuntia.

      Ilmeisesti saalis lähti sitten Rantakadun Prismaan koska kollaallahan on tiettävästi se vihreä bonuskortti.

    • kollaakestääxxx

      Olin todella heittämässä tyhjiä konjakkipulloja roskiin Keravalla, mutta roskiksesta KeravanSeppo oli tehnyt talvipesän, ja nukkui siellä onnellinen hymy huulillaan kassi Almansa kainalossa. Päinvastoin kuin karhut, Seppo ei kehittänyt takapuoleensa pihkatappia vaan reilusti oli päästänyt kaikki tavarat punttiin.
      Jos Seppo keväänmällä heräät talviunestasi. soita palokunta puhdistamaan sinut painepesurilla.
      Paino on sanalla jos. Muuten on kävelevä ympäristörikos.
      Sota-aikana vaikka oli saippuasta pulaa, me pojat tuoksuttiin vaan kukkasille.

    • KeravanSeppo

      Kollaan muisti pettää pahasti.Selvästi näki että muovisäkissä oli jokunen Lasol muovipullokin.Niitähän Prisma ei huoli takaisin joten kollaa näki taas turhaa vaivaa tälläkin kerralla . Konjakkipulloa kollaa ei ole pitänyt edes tyhjänä kädessään!

    • kollaakestääxxx

      Lauri Törnin kanssa JR 56 joukoissa ryypiskelimme enemmänkin. Kaukopartiossa toimiessamme löytyi venäläisiltä vangeilta usein vodkaa.
      Vodkaa ja muita puhdistusaineita en ole juonut enää sitten jatkosodan.
      Lexuksessani pitää konjakkipullon kyljestä löytyä aina merkintä W.S.O. P.
      Tarjoan Seppo ja partnerillesi Almalle mielelläni kyydit katkaisuhoitoon Lexuksellani.
      Roskikset rupeaa olemaan kylmiä nukkua tähän aikaan.
      Pidättekö enemmän Myllyhoidosta vai A-klinikasta?

    • opettaja9

      Koita kollaa hoitaa sinne Xsara Shitikan takakonttiin jotain vähän parempaa kuin jotain WSOP litkua.

      Kai tiedät mistä tuo lyhennys tulee ? W.S.O.P = Wieläkö sitä on paskempaa.

      Melkein sanoisin että suosikkijuomasi Lasol on jopa paljon parempaa !

    • kollaakestääxxx

      Tiedän opettaja9 että oppilaidesi lähestymiskiellosta huolimatta olet arkipäivän sankari, mutta jätät vain asiat puolitiehen. Sokean saatat taluttaa vain keskelle katua, oppilaasi saivat laskuvihot muttei kyniä ja tyttöystäsi sai pelkän esileikin.
      Ei näin ei näin! Suosittelen sinulle muutaman sotakirjan lukemista jotta miehistyisit ja lopettaisit sen pakonomaisen vemputtamisen julkisilla paikoilla.
      Kirja 1. Tuntematon sotilas (Kertoo panssarijoukkojani tukeneen konekiväärijoukkueen toilailuista.)
      2. Vihreät baretit. ( Kertoo omista taisteluistani Vietnamissa.)
      3. Purppurasydän. (Kertoo kohtaamisista Törnin kanssa rintamalla.)
      4. Tom Saywerin seikkailut.

      • KeravanSeppo

        On se kollaan muisti todella hyvä....mutta lyhyt.

        Kirjojen nimetkin olivat täysin unohtuneet . Ryhdistäydy vähän koska olethan lukenut nämä klassikot jo ainakin satakertaa : Peukaloisen retket,Kaislikossa suhisee,Kolme pientä porsasta ja Nalle Puh.

        Näitä edellä mainittuja kehuit muistaakseni viime jouluna Pelastusarmeijan joulujuhlassa kun eräs vapaaehtoistyötä tekevä tuttavani kertoi kuinka he olivat löytäneet sinut bussikatoksen penkiltä kylmissäsi ja viluissasi ja taluttaneet sinut ilmaiselle jouluaterialle.

        Voit käydä myös tulevana jouluna nauttimassa tukevan jouluaterian samassa paikassa.


    • kollaakestääxxx

      Onko tällä pastalla vielä sotaveteraaneja jotka muistavat asekätkentä paikkojen sijainnin? Itseltäni on kartat päässyt hukkumaan ja vanha Suomikonepistoolini alkaa olla vähän lousku.
      Mallivaimoni tarvitsee myös auton kauppakassikseen. Vaihtaisko joku Mannerheimin ritarimerkin uudehkoon sitikkaan. Auton pitäisi olla pidennettu malli ja tehoa vähintään 300hv. Auton pitäisi olla nimenomaan citikka että se naamioituisi helposti harmaaseen massaan. Vaimoni ei näet jaksa joka päivä jaksa lähteä radalle meikattuna.

    • Nuorgamin.Eikka

      Ei parane kertoa.Lupasin Reino Hallamaalle että en paljasta kätköjä missään tilanteessa.Suosittelen @kollaa että käytät edelleen niitä jo 40-luvulla käpykaartissa mukanasi olleita ritsoja niin ei tule pahempaa vahinkoa.

      Onhan kai ne polkupyörän sisärenkaasta leikatut kuminauhat vielä ihan kunnossa?

    • kollaakestääxxx

      Minä olen Lexusmies,suuri sankari,
      mutta katso minua, poika.
      Minun nuoruuteni jäi Kollaalle,Karjalaan, Saigoniin,
      nälkään vaivoihin ja rasituksiin.
      Onneksi ei jano päässyt yllättämään.
      Siellä liha suli jäsenistä,
      siellä nahka parkittiin,
      sillä sydän kovetettiin kiveä kovemmaksi.

    • opettaja6

      ,,,,,ja siellä juostiin karkuun pää kolmantena jalkana . Onneksi ehdit paeta etulinjasta niin olet vielä "hengissä" kaikki eivät paenneet.Mieti sitä !!!

    • kollaakestääxxx

      Ajattelin asentaa lexukseeni pore altaan tulevana viikonloppuna kun mallivaimoni täyttää täydet 19-vuotta. Voimme sitten skoolata Marskin ryyppyä siinä. Onko kellään kokemusta poreammeista autoissa. Mikä merkki olisi paras? Täytyykö Lexukseen asentaa myös vahvemmat takajouset?? Tuleeko autoon helposti vesivahinkoja.

    • KeravanSeppo

      Valitettavasti näyttää siltä että kollaa sekoilee päivä päivältä enemmän ja enemmän ja parannuskeinoja ei tuohon tautiin ikävä kyllä ole!

      Tuskin edes enää löytäisi tietä Keravan snägärille!

    • kollaakestääxxx

      Kyselin porealtaan laittamisesta Pärnäsen kormaamolta mutta sanoivat että hybridi Lexukseen sitä ei ole mahdollista asentaa.
      Joten sijoitin säästyneet rahani Sergei it-tykkiin jolla on rentouttavaa ammuskella lokkeja samalla kun siemailee drinkkejä ja kuuntelee radiosta maamiehen tietolaaria.
      Seppo sitten kun selviät ja saat ajokorttisi takaisin niin tervetuloa tiluksilleni kassi Alman kanssa. Voidaan leikkiä vaikka "Syvä joki" nimistä roolileikkiä.

      • Gorillapappa

        Oletko kollaasi todellakin valan tehnyt Toyota mies ja onko sinulla arvon sota sankari aina ollut japanilainen laatu auto eli Toyota tai siis sen luxus malli eli Lexus mikä onkin näyttänyt närhen munat noille saksalais merkeille vaikka kun tuossa paikallisen Toyota kerhon ja suojelus kunnan yhteis vuosi kokouksessa muisteltiin että Toyotan maahan tuonti alkoi vasta 1964 mutta ehkä sait kansain välisten yhteyksien kautta allesi laatu vaunun jo aikaisemmin ja ehkä jo jatko sodan jälkeen ja onhan sinulla oma henkilö kohtainen luotto myyjä ettei tarvitse kaiken laisia yli mielisiä liitu raita jolppeja kuunnella?


    • kollaakestääxxx

      Itselläni on ollut Toyota v. 1936 asti. Hyvä ystäväni Kiichiro Toyoda ajoi sen minulle Suomeen. Loisto peli jo silloin. Ensimmäisen Toyota Crownin ostin Korean sodan jälkeen ja toin sen sitten Jenkeistä tuontiautona. Se oli todellista luksusta. Ei voinut verrata eurooppalaisiin rättikatto perunanistutus koneisiin. 1988 maailmani muuttui. Silloin markkinoille tuli Lexus jonka tekniikka oli valovuoden edellä muita. Sen auton hankkimisen jälkeen ei ole piparista ollut puutetta veteraanilla.
      Stil goin strong. Niinkuin me poterossa sanottiin talvisodassa.

      • Obergruppenfuhrer

        Kollaa, sinulla kun on Mannerheimin risti, Purple Heart ja Rautaristi, niin onhan myös toki Yrjön risti, Pour Le Merite ja Dsc?


    • DS5

      Älkää, hyvät ihmiset, Kollaan sotaveteraania kiusatko. Höpöhän tuo jo on. Nimet ja oikeinkirjoitus kaukana harsomaisen repaleisessa muistissa, impo jo 40 vuotta, Toijotan muistaa siitä, kun se lanseerattiin Suomeen joskus 70-luvulla Kekkosen aikaan.
      Tuntemattoman sotilaan opiskeli joskus opittuaan lukemaan kolmekymppisenä (vammakoilla se kestää), Aku Ankan kestotilaaja, dyykkaa roskiksista Teknarit ja Auto-Piltit, nykyään keräilytaloudessa Keravan aseman kulmilla, pääosin lokkien kanssa snägärin roskiksella. SimoSeijan äiskän kanssa romanttinen suhde, mutta vain omasta mielestään. SimoSeijan äiskä on naimisissa Kampiassa heimopäällikön kanssa. Jopolla, tai Skodalla kollaa nykyään kruisailee Keravalla, jos on saanut pöllittyä bensaa siihen jostain.

      Kun näette kollaan kerjäävän jossain Kauppakadun nurkilla, antakaa joku ropo sille, mieluummin kuin kilpailevalle euromannelle. Pääsee taas illalla ostamaan snägäriltä sen halvimman hotdogin, nuoleskelemaan Citroeneja, ja vemputtamaan Skodan takapenkillä.

    • kollaakestääxxx

      Muistatko DS5 vuotta 1981 jolloin voitit r#nkkauksen Suomen mestaruuden. Oliko se niin että vedit viidessä sekunnissa löysästä löysään ja heitit nimmarit kattoon.
      Postuumisti onnitteluni.
      Sinussa on ainesta. Tai ainakin oli...Tai ainakin katossa oli....

      • DS5

        Juu, niin voitin. Se oli se sama kisa, jossa katkaisin 20 vuoden voittoputkesi, koska noin vanhalla kurpalla ainoa kankeus on kuolonkankeutta, ja siinä ei nalli pala. Katselin Citroen DS:n kuvaa, lapanen lauloi, ja voitin kisan.
        Mihin tarvitsee naista, jos omistaa Citroenin? Tai miestä, suuntauksista riippuen.

        Käypä Keravan snägärillä, siellä muutkin keräilytaloushenkilöt etsivät jokapäiväistä leipäänsä lokkien kanssa kilvan.

        Oletko jo päässyt yli Korollasi viimekesäisestä paalaamisesta? Ammattiauttajia löytyy lähimmästä pubista (jos on ostovoimaa), tai sitten lähimmästä hoopolasta.

        Jatka juhannuksen odotusta. Kuusi täyttä kalenterikuukautta, sitten voit taas kulkea Henkalta ja Maukalta pöllityissä sortseissasi hiplaten piliäsi ja Korollaa muistellen. Muista SimoSeijan äiskä tornitaloissa, saat ajaa pillurallia Skodalla valoisina kesäiltoina.


    • kollaakestääxxx

      Ikäävä DS5, että paha kuluma ranteessasi esti lupaavan vemputtajan uran jatkamisen.
      On hienoa että ihmiset suuntautuvat alalle jonka parhaiten osaa.
      Toiset on kuin luotuja poliisiksi, toiset taiteilijoiksi, yhdet vaan ajaa luu pihalla citikallaan kesät talvet.
      Oma sotilasurani sai alkunsa Suojeluskunnasta. Olin jo 10-vuotiaana ansioitunut taistejia ja Mannerheim tuli tutuksi antaessani hänelle sodanjohdollisia vinkkejä ja opetin koko esikunnan ratsastamaan intiaanityyliin ilman satulaa.
      Tästä hyvästä sain viestinviejien "hevosmiesten tietotoimisto", ansiomitalin.

    • DS5

      Itse asiassa vemputtajan urani ei loppunut siihen, vaan jatkuu nykyäänkin. Aina, kun aamulla käynnistän Jollaksessa rivitaloni pihalla jumalaisen DS5:n, alkaa liha reistaamaan, ja jäykkäkouristus iskee jättikulliini. Se on pakko hangata löysäksi, muuten ei ratti käänny, kun on halko välissä. Olen syönyt magnesiumia ja valkosipulia, mutta aina vaan on kestoseisokkini Citikassa päällä. Tosin vähän se lerpahtaa, kun ajan Kollaan paalatun Korollan muistomerkin ohi. Siinä Hakaniemessä on se Maailmanrauha-patsas Neuvostoliitosta, ja sitten Kollaan paalattu Korolla keskellä risteyksessä. Näyttää hevoiselta. Ehkäpä se onkin Hevosmiesten Tietotoimiston kunniapatsas.

      Kollaa, älä lannistu. Keravan snägärillä mopopojat nauravat enää 10 minuuttia, kun onnut paikalle plokkaamaan hamppareiden jämiä, limupurkkeja, ja tupakantumppeja.
      Hae yöpaikkaa pakolaiskeskuksesta, saat eväätkin samaan rahaan.

    • kollaakestääxxx

      Haen edelleen hieman tummenmam pigmentin omavaa vara-autonkuljettajaa. Ei sillä että edellinen yön Timo oli olisi ollut huono, päinvastoin, mutta kun hänen korttinsa on vaarassa lähteä kuivumaan. Tumma pigmentti vaan soveltuu paremmin autoni nahkasisustukseen.
      Ainut vaatimus on hyvä Lexuksen käsittelytaito joka tilanteessa.

    • KeravanSeppo

      Tervehdys

      Eilen illalla sattui hupaisa tapaus kun kävin keskustassa luovuttamassa uudelle vuokralaiselle tyhjäksi jääneen 80 neliön asunnon avaimet niin pois lähtiessäni oikaisin pihan kautta ja aloin kuunnella roskakatoksen luota kuuluvaa kilinän aiheuttajaa.

      Roskiksen kansi oli auki ja Batman-huppuinen mieshenkilö tonki roskiksesta asukkaiden tuomia muovisia jätepusseja innostuneen oloisena.Samassa purskahdin nauruun sillä tunnistin työhönsä syventyneen henkilön vaikka Batman pipo ensin vaikeutti tunnistamista.

      Varmaan jo arvaatte kuka se siinä oli ilta-askareissaan.Kyllä,@kollaahan sitten, tultuaan kesken työtään häirityksi,tempaisi muutaman kaljatölkin sisältävän muovisäkin maasta ja kävi Jopo Batmobilen rattiin ja katosi niinkin vanhaksi mieheksi yllättävän liukkaasti maisemista . Lexus tarrat Jopon rungossa antoivat tyylikkään lisämausteen.

      Hienoa että tyhjät tölkit kierrätetään takaisin kauppaan eivätkä joudu mihinkään kaatopaikalle luontoa rasittamaan!

    • opettaja5

      @kollaa.Onnittelut siitä kutsusta Linnan (Sörkka) juhliin. Kaikki entiset käpykaartilaiset laitetaan seinää vasten ja......The End.

    • kollaakestääxxx

      Olen ollut niin monta kertaa pressan juhlissa Suomessa ja ulkomailla että boolit ja kakut tulevat ulos korvista. Ainut hyvä puoli näissä juhlissa on se että siellä on hyvä bongata nuoria vosuja. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun olen käynyt wc.ssä liittymässä "pressakerhoon" joka vastaa kymppitonnin kerhoa lentokoneessá.
      Voi pojat kun tietäisitte! Lexuskerhoon liittyminen vaatii rahaa mutta sitähän minulla on.
      Citikkakerhoon liittyminen vaatii Anaalin luonnehäiriön, Touretten syndrooman, ja pienen madon. Ja siitä kerhojäsenyydestä vaietaan kuin kuulumisesta vapaamuurareihin.
      Vai mitä?

    • opettaja13

      Niinhän ne linnakundit tekee.Ero on vaan siinä että pressa ei ole paikalla ! Vähän niinkuin silloin vuonna 1972 kun Linnanjuhlia (niitä aitoja)ei järjestetty ollenkaan.

    • kollaakestääxxx

      Suomen seksikkäinmän poliitikon, Päivi Räsäsen kanssa en ole saanut aikaiseksi edes silmäpeliä. Leidi näyttelee varmasti vaikeasti tavoiteltavaa. Uusine hiustyyleineen..
      Yleensä vain katse on riittänyt veteraanilta kun pirkko alkaa lämmetä.
      Yksi kaveri kehui olevansa kova naistenmies. Ajoi citikaallaan Keravan snägärille. Kassi-Alma pongasi jannun. Kysyi tupakkiinsa tulta. Auton sytytin ei toiminut. Nyt he ovat onnellsiseti naimisiissa.
      Sen pituinen se.

    • DS5

      Kollaa, olet kuulemma yrittänyt peittää pöllityn Joposi Lexus-tarrat Batman-tarroilla. Laita myös Tarjoustalo- tms tyyppisiä tarroja,sopivat paremmin elämäntilanteeseesi. Niissä ei ole varashälyttimiä, elintasosi nousee selvästi.

      Keravan Sepolle tiedoksi, bongasin kollaan Herttoniemessä nuoleskelemassa Vehon näyteikkunaa Citroenin kohdalla, suti tumppuunsa, huohotti, ja jopa Hesburgerin purilainenkin oli pudonnut maahan. Silloin tilanne on jo vakava. Tilasin sydänambulanssin, huoltopoliisin, ja Vihreän Langan toimittelijat. Kollaa on kohta viherhomojen kuningas. Syystäkin.

    • kollaakestääxxx

      Citikan maahantuoja pahoittelee pahaa virhettä citikan omistajia kohtaan, joilta on auto haettu pihasta.
      Vuoden auto titteliin oli tullut painovirhe paholainen. Tehtaan huonosta likviditeetitilanteesta johtuen olisi mainoksen pitänyt mennä:
      Citroen, voudin auto.

    • KeravanSeppo

      Eräs tuttavani oli tänään bongannut kollaan Prisman ovea nykimässä muovikassi puolillaan tyhjiä pulloja ja tölkkejä. Ei tainnut käpykaartilaisemme tietää että tänään Isänpäivänä kaupat on suljettu.

      Aikansa turhaan ovea temmottuaan oli lähtenyt ajelemaan Jopollaan kohti Nesteen huoltoasemaa minkä yhteydessä olevaan K-markettiin ilmeisesti sai kuormansa lopultakin kaupaksi.

      • DS5

        Seppo, ei kannata paljastaa kaikkia Kollaan tulonhankintajuttuja täällä julkisesti, saattaa tulla kilpailijoita reviirillensä.
        Ilmeisesti työkkärin tietsikalla on myös printtausmahdollisuus, koska K-junassakin on jo Lexus-tarroja vessan ovessa.
        Terapiaa sekin on, mutta suosittelen kollaalle Järvenpään sosiaalisairaalaa (nyk. pakolaiskeskus), lepositeitä, kasvisruokavaliota, tripla-annos Stellaa, ja reipasta ryppynarun hierontaa somalisormin.


    • kollaakestääxxx

      On se kumma kun Lexuksellani ajelen suomenmaata niin joka paikassa tarjotaan pullakahveja ja drinkkejä sotaveteraanille. Paitsi Keravalla. Siellä junasta liian aikaisin pudonneet ovat alkaneet citikan todistajiksi? Eli Seppo ja DS kiertävät ovelta ovelle ja yrittävät vakuuttaa ihmisiä siitä että on ihan normaalia asua äidin luona 5-kymppiseksi ja että masturboinnista ei todennäköisesti kasva karvoja kämmeniin.
      Tarjoamaansa kahviin flaiereita jaellessaan he tiputtavat tyrmäystippoja pahvimukiin ja ottavat sitten selfieitä uhrin kanssa.
      Se on heidän mielestä hauska jekku.

    • KeravanSeppo

      @kollaa.Olet tiettävästi jälleen järjestämässä Keski-Uudenmaan Pullojen ja Tölkkien Kerääjien Ry:n pikkujoulujuhlia. Mikäli taloudellinen tilanteesi on yhtä huono kuin aiempinakin vuosina niin voin antaa yhdityksellesi tarvittavat tilat käyttöösi täysin ilmaiseksi.

      Ilmoita ajoissa päivämäärä milloin aiot juhlat järjestää niin osaan varata tilat haluamanasi päivänä.

    • kollaakestääxxx

      Seppo Seppo. Eihän telttaasi mahdu edes kassi-Alman tavarat. Tai edes tavara. Lasten intiaaniteltassa tulee kylmä talvella. Vaikka kuulutkin keravan AA-orginaaleihin, suosittelen muuttamista yhteiseen reserviin muiden citroen-syndromaa sairastavien kanssa.
      Sinä olit kuulemma etuillut viime viikolla leipäjonossa. Turha vaiva. Kaikki saa yhtä suuret paketit. Revityt citihan huoltokirjan eivät käy etukupongeista. Valitettavasti.
      Vaikka yrityksesi itsepalvelubordellin vetäjänä kaatui. Kannattaa yrittää myydä bisnesreseptiäsi vaikka Hollywoodiin. Voin kuvitella miten sinä ja Alma nostatte Suomi-brandia habituksellanne.

    • DS5

      Seppo, laita kollaalle kielto tulla päällysvaatteissa bileisiin, siinä käy muuten kuin mannejen rahtihamekäynneillä. Tuotto 0 euroa, hävikki 800€.
      Tai sitten maksaa 100€ S-marketin pullokuiteilla. Oikeilla, ei niillä kopiokonefeikeillä.

      Älä ole hyväuskoinen. Nälkäinen Kollaa on kuin hyeena, kaikki kelpaa. Tai sitten se tulee SimoSeijan äiskän Skodalla, heittää ruoat takaluukkuun, ja kaasuttaa pois.

      Voi myös naamioitua euromanneksi.

      Olkaa tarkkana Keravalla, kollaa on taas vapaalla jalalla.

    • kollaakestääxxx

      Pussihousukansa on aina ollut laatutietoista porukkaa. Autoiksi kelpaa vain akselivaltojen tuotteet ja parkkipaikoiksi invapaikat. 20 gallonan rahtihame on pakostakin oltava hyvää fatta samettia. Ei siinä H&M.n tuotteet kelpaa.
      On hirvittä vääryys että me akselivallat aikoinaan hävittiin sota.
      Ei olisi meinaan enää ranskaisia kotteroita tientukkoina. Opettaja, DS5 ja keravan Seppokin olisi arvostettuja kansalaisia. Eikä mitään nakkikioski tappelijoita. Ja opettajallikin pysyisi luokassa kerrankin kuri!!
      Arvoituksena kaikille faneille. Mikä oli fuhrerimme susikoiran nimi?
      Oikein vastanneille palkintona lopullinen ratkaisu.

    • KeravanSeppo

      @kollaan järjestämissä pullonkerääjien pikkujoulujuhlissa on perinteisesti aina käytetty kertakäyttöisiä pahvilautasia ja muovisia haarukoita ja veitsiä jo vuodesta 1997 lähtien.Ensimmäiset vuonna 1996 järjestetyt juhlat jäävät historiaan kuitenkin siksi koska silloin käytössä olleet Arabian astiat ja hopeiset ruokailuvälineet katosivat kaikki ja @kollaa oli ehtinyt myydä ne kaikki Huutonetissä ennenkuin katoaminen havaittiin.

      Nykyisin ei enää ole varotoimenpiteiden ansiosta sellaista vaaraa !

      Blondi on muuten loistava nimi vaikka susikoirallekin.

    • kollaakestääxxx

      Hienoa Seppo oikeasta vastauksesta. Jonakin yönä tulee mustat autot hakemaan sinut ja pääset nauttimaan palkinnostasi. Pitäsikö suomessa järjestää kansankeräys jolla saataisiin rahaa patsaaseen jossa esiintyisi Hitler. Historiaan vaikuttaneet suurmiehet on täysin unohdettu. Aivan kuin meidät veteraanitkin.Käsittämätöntä! Sijoituspaikaksi ehdottaisin helsinkiin rakennettavaan suur-moskeijaa. Taiteilijoina voisi käyttää kaikkia valtion apurahalla olevia vapaa-ajattelijoita.
      Yhtenä visiona minulla on patsaasta sellainen, jossa Aatu ajaa kansanjoukkojen keskellä Lexuksella ja vanhat sitikanraadot tekisivät kunniakujaa.
      Melkoinen visio!

    • opettaja44

      @kollaa.Ei kai se mikään uutisankka voinut olla kun Keravan Sanomissa oli uutinen että kaupunginvaltuusto on hyväksynyt aloitteen ja @kollaa saa kuin saakin näköispatsaan snägärin kulmille.

      Onnittelut tästä hienosta kunnianosoituksesta.

    • kollaakestääxxx

      Hieno juttu tuo patsashanke, semminkin kun en ole koskaan muuta kuin ajanut Keravan ohi. On mahtavaa että jossain meitä veteraaneja arvostetaan.
      Lisäksi patsaan ansaitsisivat Lauri Törni, Simo Häyhä, Marokon kauhu vain muutaman mainitakseni. Vaikka olen ylivoimaisesti ansioitunein veteteraani ei pidä unohtaa muita kaatuneita taistelutoverita, lataajaani Niska Reiskaa, ampujaani Kollas Kallea ja ajajaani römpsä Penaa.
      Myös autokuljetajani Albdul Ahmed Ajatollah ansaitee ainakin mitalin ja uudet Ray Ban ajolasit.

    • DS5

      Opettaja44, sinulla ilmeisestikin tuli pieni asiavirhe kirjoitukseesi. Snägärin kulmille tulee uusi roskis, jossa on japanilaistyyppinen kapselihotelli yhdelle hengelle, ja kollaa saa sen avaimen. Näin siis sotaveteraanille ikioma yksiö suurkaupungin keskellä valtion laskuun. Lisäetuna työsuhderuoka; ei tarvitse kuin eturaajaa ojentaa, niin liharuokaa on saatavilla. Kylmää tai lämmintä, riippuen snägärin asiakaskannasta.

      Näkee lippalakkipoikia, Korolloja, voi liimata Lexus-tarroja roska-auton kylkeen, tyhjät pullotkin löytyvät näppärästi, lyhyt matka pullonpalautukseen S-markettiin. Lasolia saa bensikseltä.

      Onnea kollaalle uuteen kotiin

    • kollaakestääxxx

      Remu tossa soitteli ja kertoi porvoon asuntonsa olevan myynnissä. Kannattaisiko sijoittaa? Onko siinä autotallit 2 Lexukselle ja 1 Hummerille.
      Löytyykö takapihalta helikopteri kenttä?
      Porvooseen voisi sijoittaa asumaan Venäläisiä liikemies tuttujani, sillä siellä heille ei tulisi niin helposti koti-ikävä.
      Get on baby!

      • opettaja10

        Remu tuskin huolii tyhjiä tölkkejä asuntonsa maksuksi !


    • opettaja44

      Olenkin tulkinnut sitä patsashanketta väärin.Tarkemmin kun luin jutun niin siinähän tosiaan puhuttiin "näköisroskiksesta"

      Pahoitteluni asiavirheestä.

    • kollaakestääxxx

      Haluaisin nykyisestä vaimostani eron koska hän rupeaa olemaan jo minulle liian vanha (19v.). Tyttöparka ei vaan suostu ilman että saisi puolet suuresta omaisuudestani.
      Eroa vauhdittaakseni ja kipurahoita luopumisen toivossa ostin vaimolle vanhan sitikka SM mallin. Jokohan likka alkaa kohta pehmeneen? Oliko ostos liian julma toimenpide?
      Kyseessähän on museo malli vanhanaikainen ja vielä ruma.

    • DS5

      Taitaa kollaa nähdä pedofiiliunia siinä uudessa keskusta-asunnossansa?
      Kohta ei enää pikkutytöt (tai -pojat) uskalla tulla snägärille, kun roskiksesta mustakyntinen käsi pyrkii jalkojen väliin?
      Olikohan tuo kollaan "näköispatsas" snägärille nyt ihan oikea päätös Keravan kaupungilta?
      Entä jos tilanne riistäytyy hallinnasta, ja kaikkiin ohikulkeviin autoihin ja ihmisiin läntätään Lexus-tarra?
      Kädenojennuksena kollaalle snägäri myy jo Kollaa-purilaista: Reissumiehen alapinta, koiranmakkaraa, nokkosenlehtiä, päälle ketsuppia, ruokajuomaksi vesijohtovettä. Tosin Keravan vesi maistuu hevoisen peräilmalle.

      Talven tullen kollaa voi... No, enpäs sanokaan, tämä on koko perheen palsta.

    • kollaakestääxxx

      Onko Kerava jokin citikkahylkijöiden reservaatti? Moista meinikiä luulin olevan vain amerikkalaisissa elokuvissa. Navigaattori eksytti minut kerran vahingossa sinne. Tynnyreissä paloi tuli jossa paikalliset AA-orginaalit paistoivat Keravan kebabbia eli viimekesäistä ojasta löydettyä lokkia.
      Tynnyrin äärellä, tulen loisteessa DS5 ja KeravanSeppo antoivat uhrilahjan mahtavalle toteemille. Opettaja 44.selle. Tämä koulukiusattu kuunaama on jonkinlainen guru kioskin ympärillä pyöriville anti-hipeille. Uhrilahja oli ensimmäisen luokan laskentavihko. Opettajan katseesta näin että lääkitys on vihdoinkin saatu kohdalleen. Älykkänpi katse joukossa oli vain grillilokilla jota Seppo marinoi väkevällä vitsallaan.
      Enempää en kestänyt katsella vaan käänsin Lexukseni keulan kohti parempaa huomista.

    • KeravanSeppo

      Nyt selvisi sekin että @kollaa on sukunsa pahin musta lammas.Tapasin hänen hyvin menestyneen sukulaisensa kiinteistökauppojen merkeissä ja hän kertoi että koko kollaan suku on saanut hävetä silmät ja korvat päästään tämän suvun musta lampaan vuoksi.

      Puolet kollaan suvun jäsenistä on johtavassa asemassa olevia ihmisiä ja loput ovat menestyviä liikemiehiä.Hän kertoi myös että @kollaalta on nykyään evätty pääsy vuosittaiseen sukukokoukseen koska hän melkein uhkaamalla vaati muilta sukulaisiltaan rahaa.

      Onhan toki kollaakin "liikemies" sillä keräähän hän pulloja ja tölkkejä mikä onkin hänen pääasiallinen tulolähteensä.Työeläke on hänelle tuntematon käsite koska hän työtä vieroksuvana ei ole ollut vielä päivääkään palkkatyössä.

      Sosiaalipummin elämä ei ole helppoa !

    • kollaakestääxxx

      Pahat painajaiset palaa vieläkin mieleen siitä Keravan reissusta.
      Keravan Seppo esitti villiä lisääntymistanssia palavan tynnyrin ympärillä pelkät nahkastringit yllään. Kassialma löi kasseihin tahtia.
      Myöhemmin kuulin että ilta oli huipentunut huimaan valoshoswhon kun Sepon suolikaasut syttyivät vahingossa Opettajan rauhanpiipusta ja pamahdus tukki Keravalaisten korvat hetkeksi. Myös odottavat äidit saivat pamauksesta keskenmenoja ja toiset naiset menopausseja.
      Valoilmiöstä raportoitiin Tesomalla asti.
      Niin nämä jutut on kerrottu myös Keravan sanomissa missä opettaja pitää palstaa nimeltä, "Arvaa paikka missä aurinko ei juuri paista. Tositarinoita Keravalta."

    • DS5

      Kollaa, käypä nyt pyytämässä pääppölääkäriltäsi uudet rohdot, ettet lääkepöllyssä polta uutta asuntoasi tai hukkaa pöllittyä Jopoasi. Nyt taitaa olla kovaa kamaa apteekista, tai sitten niitä snägärin takaa kusenpolttamia sieniä vedetty. Onhan se tietysti näppärää, ojentaa käden näköisyksiöstä ulos, ottaa muutaman sienen, ja taas on kuuppa syöksykierteessä.
      SimoSeijan äiskä odottelee sinua tornitalossa. Voit käydä siellä pesulla, fattasta ruokalappuja, hylsyt S-marketin pullokoneeseen, tuon sinulle viimeiset TM- ja VM-lehdet yksiöösi. EM saat hoitaa omin käsin.
      Varaudu talveen, bensikseltä Lasolia kylmän päivän varalle.

    • kollaakestääxxx

      Se on hienoa että Keravalla on Caravan pizza-kebabin vieressä on HOK-Elannon hautauspalvelu. Siinä ei DS5.sen kantapäät paljoa kulu kun kainaloista raahataan kebapista suoraa uurnalaan kun sydis iskee.. Haudataanko DS kuten Egyptiläiset aikonaan rakkaimman tavaran citikkansa kanssa?
      Siinä on argeolokeilla tulevaisuudessa ihmettelemistä kun Keravan keisari löydetään.
      Autona kanssa haudattu jolppi jolla on silikoni pakarat ja käytetty kordari muumioidun hepin päässä.

    • AlepanKanta-Asiakas

      Vieläkin naurattaa.Heh heh.@kollaa päästi vahingossa hatullisen housuihinsa Alepan pullonpalautusautomaatilla ja ukko meni vähän nolon näköiseksi ja alkoi hokemaan "En se minä ollut" vaikka ainakin neljä muuta asiakasta oli aivan vieressä.Sattuuhan sitä käpykaartilaisellekin.Tapahtumapaikka oli Kerava.

      Ei mennyt oikein läpi tämäkään "päästöhuijaus" kuten ei mennyt VW konserninkaan huijaus.

    • kollaakestääxxx

      Herrasmiehenä ja upseerina olen aina vähäosaisten puolella. Annan Lexuksellani citikkakuskeiille hinaus apua, lisävirtaa ja lohdutan kotiin jääneitä leskiä.
      Jos kaikki autot Suomessa olisi citkoita minut olisi jo ajat sitten imetty kuiviin.
      Sotilasvalani estää kuitenkin minua tarttumasta yksityiskohtiin.
      Terveisiä vaan DS-rasva Ritulle Sepon viiva Viivillee ja open kamelinjalka Kaisalle.
      Lähitaistellaan kun tavataan.

    • DS5

      Kollaa, Hagertin Tamara antoi piparia 1800-luvun lopulla Donin kasakalle. Vahingossa. Et kai sinä ole se epäonnen laukaus? Se selittäisi roskisdyykaukksesi, Lexus-pakko-oireesi, pikkupoikien peräsuoleen hinkusi, impotenssisi.
      Ammattiauttajalle, sinustakin saadaan vielä yhteiskuntakelpoinen vaikkapa Namibiaan tjsp.
      Lottovoittoa odotellessa.

    • kollaakestääxxx

      Niin on lottovoitto todellakin syntyä suomeen. Päinvastoin kun DS on asia kuullut suoleen. DS.än äidiltä oli mennyt rectumsuoli ja varsinainen synnytyskanava aikoinaan solmuun koska silloinen isäehdokas, ahtaaja katajanokalta ei osannut tanssiessa pyörähtää kuin yhteen suuntaan. Tästä johtun DS.n pää, niinkuin luonnekin on ikusesti korkkiruuvilla.
      Lexukseni puhvelinnahkaisella takapenkillä, Wivaldia kuunnellessa mieleni painuu helposti Zen-tilaan. Ja maailma näyttää citikoista huolimatta kauniilta..

    • DS5

      Wivaldi? Joku räppijuttu tms? Taitaa olla kollaa käynyt jossain nuorisodiskossa pikkupoikia zoomailemassa?

    • Automaattivastaava

      Eikös Vivaldi ole se bändi joka kasattiin Hassisen Koneen raunioille? Tällainen muistikuva on mutta korjatkaa toki jos olen väärässä.

      Terveisin Keravan Alepan pullonpalautusautomaatin hoitaja.

      @kollaalle sellaisia terveisiä ettei enää kiikuttaisi niitä muovisia Lasol-pulloja koska niillä on paha tapa tukkia jopa viimeistä tekniikkaa olevat laitteet !

    • kollaakestääxxx

      Wivaldin 4-vuodenaikaa kuunnellessa tulee mieleen aina aika ennen citikoita. Silloin kesät oli kuumempia ja tytöt ihania. Nyt kun katselee citikan etupenkeillä istuvia kaikentietäjiä niin toivoo että Tsernopylin räjähdys olisi tuulien mukana osunut enemmän suomeen. Ymmärrän kyllä citikan kyydissä olevin humppamakkaroiden takia tarvitaa säädettävää jousitusta mutta miksi kuskeilla on niin usein Parabellum ohimolla? Onko se ainut keino enää rentoutua.

    • DS5

      Kollaa, kokeile venäläistä rulettia Parabellumilla. Laitat vain yhden panoksen lippaaseen, liikkuvat taakse, piippu ohimolle, ja kevyt puristus liipasimesta. Revolverilla mahdollisuus on yksi kuudesta, Parabellumilla yksi yhdeksästä. Ei se kuitenkaan kajahda, anna mennä vaan.

      Alepan koneenhoitajalle: pyydä ylityökorvauksia kollaan takia, tai ainakin vittumaisen työn lisää. Kollaa tekee sen tahallaan, tuo Lasse- ja tuoremehupulloja, vaikkei saa niistä edes rahaa. Tai sitten tyhmyyttänsä.

      Eronsa kehari-Ilposta ja Korollasta näköjään mursi jo ennestäänkin häilyväisen psyyken, nyt on laitoskamaa. Voimia omaisille.

    • kollaakestääxxx

      Minkäläinen peräkärry sopisi Lexukseni tyyliin? Onko markkinoilla krokotiilin nahalla vuorattuja triplateli vaunuja jotka on luodin, että säteilyn kestäviä.
      Kuljetan usein painavia raha-arkkuja mukanani.

    • DS5

      Pari jätesäkillistä tyhjiä tölkkejä ei paljon paina. Pöllitty Joposi hoitaa logistiikan kyllä, jos et ole saanut porttikieltoa Alepan pullokoneelle?

    • kollaakestääxxx

      Vaikkei päällepäin uskoisi on Lexukseni tätänykyä varsinainen Bond auto.
      Varusteina on mm. Puhkeamatomat renkaat, KK teline, luodinkestävät lasit ja hätäpoistumistie. Sokerina pohjalla on baarikaapissa ns. isoille miehille tarkoitettuja kondomeja.
      Ei ole ihme että autoni herättää kateutta ihmisissä. Naapurini, citikkamiehen naama on alkanut oikeasti vihertää.

    • C5lla

      Hoh.Hoh.Hoo .Ei voi ku griinaa kollaakestääxxx jutulle . Jäbä prassaa uffaria vaik tekstistä hitaa et jäbä on täys janari ,joka ei tsennaa uffarin duuneista ja fiudeista mitään ,etenkään citikoista. Kollaakestääxxx on nuuhkinut navetassa äpylienrevoja kun mä tsörasin stadin gartsoilla citikalla , kokemusta kun on useista citroen malleista CX:stä nykyiseen C5:n välistä lähes kaikki hydrauli citikat väliin mahtu yks rautajousilla oleva tilafiude Xsara Picasso . Hyviä fiudeja ,tekniikka hyvä ja kliffoja tsörää . Sit mul on oikeesti takana varuskuntaelämää 28v josta suurin osa Sandiksessa ,lediks pääsin vuonna 20003 joten turhaan brassaat uffaria . Sä kun et tsennaa niistä mitään puhumattakaan fiudeista ja gimmoista . Jatka vaan sitä navetassa puuhastelua sen äpylis kanssa ja anna mielikuvetuksen lentää. Sun mielikuvituksella kun ei oo rajoja . Sä varmaan tsöraat sil Lexuksellas ja vieressä tsittaa sun idolis ja haavees Aira Samulin. No joo ei huono valinta olenkaan Hoh Hoh Hoo !

    • kollaakestääxxx

      Sorry vaan mun translator ei käännä siansaksaa mutta jos oikein ymmärsin olet palvellut armeijassa 28 vuotta. Olet siis ali-upseeri ja päässyt siviiliin kessunnatsoilla. Hieno juttu. Me veteraanit arvostamme sitä. Tosin me ylemmät upseerit emme käytännössä pääse koskaan eläkkeelle. Minullakin on palvelusta takana yli 80 vuotta eri maiden armeijoissa, suojeluskunnassa, sissiliikkeessä. Olen ollut Sikojen lahden valtauksessa ja Che Guevaaraa olen jahdannut Bolivian viidakoissa, josta muistona paha malaria ja siiloinen viidakko vaimo. Minulla on lehtolapsia joka mantereella ja lähes kaikki ovat myös upseereita, tosin eri nimillä. Yksi on fuhrer toinen on marsalkka ja kolmas istuva härkä. Vain muutamia mainitakseni.
      Nykyään teen rauhantyötä ja ajelen Lexuksellani mm. sateenkari joukkojen kokouksissa näyttämässä miehen mallia.

    • opettaja16

      Postilaitos julkaisee lajissaan ensimmäisenä koko maailmassa erikoispostimerkin jonka aiheena on "Aikamme anti-sankarit".Merkissä on teksti "Kollaa kestää"

      Aihe juontuu jatkosodan alkupäiviltä jolloin "ihailtavaa maanpuolustushenkeä" näyttänyt @kollaa pakeni käpykaartiin ja onnistui piileskelemään koko jatkosodan ajan ja palasi piilostaan "suurena sotasankarina" vasta rauhan teon jälkeen.

      Olen jo tilannut 10 arkkia tätä kyseistä erikoismerkkiä koska siitä tulee keräilyharvinaisuus pienen painoksen vuoksi.Merkin arvo on 1,20€ mutta hinta moninkertaistunee muutamassa vuodessa. Todella harmillista on se että itse "merkin sankari" ei kykene huonon taloudellisen tilanteensa vuoksi hankkimaan ainoatakaan kappaletta mutta Postilaitos on luvannut lahjoittaa hänelle yhden näytekappaleen.

    • DS5

      Arvoisa C5lla

      Mä bonjaan mitä sä skrivaat, bamlaan slangii, oon födannu Stadis, tarkemmin Bärtsil ja Flemarin alkupääs, Karhiksen vieres. Skolet kävin Kallion kansakoulus ja Tossus, mut sit maailma vei. Täällä ollaan, hengissä ja penkkipunnerrus 130kg, muna seisoo, naiset kiinnostaa, C5 toimii, ei huolta. Vinhokin maistuu.
      Kuin toi kollaa on tommonen? Sehän oli jo 30-luvulla pallonpalauttajana pesismatseissa, kun ei kelvannu jengiin. Sit se oli käpykaartissa 80-luvulle asti, ennenku uskaltautui ihmisten ilmoille. Nyt se on sotasankari ja maailman valloittaja, omasta mielestään.

      Nyt sillä on oma overnight sleeping näköisroskis Keravan snägärillä, vrt Tokion kapselihotellit, taistelee lokkien kanssa hampurialaisten jämistä, saanut jo porttikiellon S-markettiin ja Alepaan pullonpalautuskoneille.

      Annetaan kollaan elää fantasioitansa lääkehuuruissansa Järvenpään mentaaliosastolla, siellä suljetulla. Eikä liimaile Lexus-tarroja alakouluikäisten kurahaalareihin.

    • kollaakestääxxx

      Olet Ds ilmeisesti ollut pahassa autokolarissa kun tekstistäsi ei enää saa mitään selvää. Minähän varoitin citikan huonoista ajo-ominaisuuksista? Nyt makaat sairaalasängyssä letku suussa ja rectumissa ja virolainen hoitsu käy päivittäin vaihtamassa niiden paikkaa. Toivottavasti saat suomalaisen hoitsun joka kirjoittaa tekstisi puhtaaksi. Tai ihan sama. Ei niissä ennenkään mitään tolkkua ole ollut.
      Penkkipunnerrustuloksesi johdosta ja epämääräisistä erektiohäiriöistä epäilinkin jo että olet heikossa hapessa. Suosittelisin aluksi diapamia, sitä vaaleanpunaista, b-12 vitamiini pistoksia ja kalium kuuria, toipumisen edistymiseksi.
      Näillä ohjeilla ja höökipulverilla on ennenkin suomalainen sotilas saatu kuntoon.

    • KeravanSeppo

      @kollaa.Oletkin varmasti jo tietoinen että Heikki Hurstin perinteinen joulujuhla järjestetään tulevana jouluna Messukeskuksessa.Koska kaikki tiedämme sinun pahan aliravitsemustilasi voin pyytää hyvältä tuttavaltani Heikiltä että hän palvelee sinua VIP-asiakkaana mikä tarkoittaa ylimääräistä riisipuuroannosta ja joulukinkkua tuplaanoksena.

      Joulujuhla järjestetään jouluaattona klo 12-15 ja tilaisuudeessa esiintyy suuri idolisi Paula Koivuniemi jonka nyt näkisit ensimmäistä kertaa livenä koska et ole varojen puutteessa päässyt aiemmin hänen maksulliseen konserttiinsa.

      @kollaa ,älä nuku onnesi ohi !

      http://www.kauppalehti.fi/uutiset/hurstin-joulujuhla-siirtyy-messukeskukseen/grNCqjy5

    • kollaakestääxxx

      Paula Koivuniemi aikuisena naisena kiinnostaa aina. Katri Helenakin kiinnosti joskus, ennenkuin hänen p#llu homehtui kiinni keinutuoliin. Musiikki miehenä ja monen sodan aikaisen viihdytys joukon MC.nä osaisin kyllä juontaa Hurstin tilaisuuden.
      Keikkatarjousta odotellen..

    • KeravanSeppo

      Hyvä @kollaa.Ei muuta kuin Master of Ceremonies lätkä rintaan,Lasol pullo taskuun pullottamaan ja joulujuhla olisi takuuvarmasti piloilla.

      Tsoukki,tsoukki.Kyllä sinä pystyisit juontohommat hoitelemaan .Täytyykin kysellä Heikiltä josko hän haluaisi Suomen karismaattisimman juontajan joulujuhliinsa.

    • kollaakestääxxx

      Lexukseni levylautaselta löytyy aina suomen parhaimmat nais artistit. Tamara Lund, Carola ja Laila Kinnunen. Miehistä parhaimmat on Frederik, Matti Nykänen ja Sepi Kumpulainen. Jos oikein romanttiselle päälle tulen mallivaimo ehdokkaan kanssa niin esileikin suorittaa SOD.
      Luulisi citikan omistajilla oleva aika hyvä rytmitaju kun kuuntelee neliskulmaisten pyörien kolketta joka päivä.

    • DS5

      Kollaan musiikkimaussa on jotain tosi homoeroottista. Keravan snägärin mäköisroskiksessa asuessaan voi kehitellä fantasioita piparista ja Lexuksesta, mutta keräilytaloushenkilön seksielämä keskittyy omaan käteen. Korollan kuvia katsellessa.
      Oletko saanut dyykattua SuperAtomin jämiä, tyhjiä limupurkkeja, tms? Tuon sinulle taas ensi viikolla uuden TM:n ja Auto-Piltin, korvikkeeksi pimpankuville, joista et mitään kuitenkaan ymmärrä. Tuon myös vanhan vm. 78 Korollan käsikirjan, pääset käsihommiin.

    • kollaakestääxxx

      Hienoa että DS on kotiutettu sairaalasta. Tosin kotiuttamista nopeuttaa huomattavasti se jos Virolainen hoitsu sekoittaa jatkuvasti tipan, hengitysletkun ja peräruiskeen. Siinä tapauksessa alkaa olla jo ihmeparantuminen lähellä.
      Kai nyt vastaisuudessa muistat että vaikka citikassa alkaa vauhdinhurman tuntua olemaan jo 20km nopeudessa, on auto vaarallinen kaikilla teillä.

    • Automaattivastaava

      Jos @kollaa ei ala pikkuhiljaa uskomaan niin joudumme antamaan hänelle porttikiellon tai ehkä jopa kutsumaan virkavallan paikalle koska hän yritti tänään palauttaa pahviputkesta tehtyjä omatekoisia oluttölkin kokoisia väärennöksiä ja palautusautomaatti alkoi jälleen reistailemaan mutta onneksi ei @kollaakaan kostunut huijausyrityksestään latin latia.

      @kollaa.Tämä on viimeinen varoitus !!!

    • DS5

      Automaattivastaava, voisit osoittaa hieman inhimillisyyttä kollaata kohtaan, onhan hän kuitenkin sodassa juossut pakoon käpykaartissa satoja kilometrejä. Mielestäni kollaalle voisit antaa kehitysavun luonteisesti avaimen kauppanne jätehuoneeseen, dyykkaaminen kun on muotia nykyisin. Siinäpä kollaalle olisi aarreaitta. Voisi viedä SimoSeijan ja äiskän tyylikkäälle juhlaillalliselle Kerava Cityyn tarjoten notkuvat noutopöydät, liimailla Lexus-tarrojansa ylipäiväisten makkarapakettien punaisten lappujen päälle, ja leikkiä koko jätehuoneen kurkoa.

      Kollaa voisi näin löytää tarkoituksen elämälleen. Asustella maha killellään näköisroskiksessansa snägärin vieressä, vaatteet Frälssiksestä, kirjaston printterillä painaa Lexus-tarroja, minä vien uusimmat Auto-Bildt ja TM-lehdet, Seppo tuo tyhjiä olutpurkkeja, opettaja vie Korkeajännitys-sarjakuvia ja Kansa taisteli-lehtiä.
      Voiko elämältä enempää vaatia?

      Näin kollaa pääsee taas tolpilleen.

    • kollaakestääxxx

      Rakas köyhälistöluokkaan kuuluva insinööri naapurini ja hänen ekonomi vaimonsa kutsuivat meidät mökilleen Jollakseen. Kuoppaisella mökkitiellä citikan kyydissä sai vaimoni proriaksen pahenemaan ja itse sain virtsakiviä. Mökki oli vaatimaton vanhoista hirsistä kyhätty 300m2 merenrantamökkii vain yhdellä jagutsinilla. Marmoria ja jalopuuta ei missään? Ruuaksi emäntä tarjosi pieni jokirapuja ja raakaa viinaa? Olin järkyttynyt! Olen tottunut suuriin ryssän rapuihin ja laatu konjakkiin.
      Tilasin lopulta taksin ja lähdimme erämaasta livohkaan jonkun tekosyyn varjolla.
      Kyllä suomi on lamassa!

    • opettaja6

      Käpykaartilaisen mielikuvituksella ei tunnu olevan rajoja !

    • kollaakestääxxx

      Pitäisikö minun anonyymisti tiputtaa muutama viiden sadan euron seteli köyhälle naapurille jotta perhe pääsisi jaloilleen?

    • KeravanSeppo

      Miten? Ethän ole edes nähnyt sellaista seteliä ikinä !

    • DS5

      Tuossahan tuo pieni kollaan kuvailema torppa on naapurissani. Tosin se on vaan ränsistynyt rantasauna, jossa pidämme talven yli kanootteja ja muuta pientä vesilelua. Rivitaloyhtiömme laituri on siinä vieressä.

      Kollaan jacuzzi on persiissä, kun pieraisee Keravan uimahallin lastenaltaassa. Jos ei ole saanut porttikieltoa pilinvilauttelusta kahvion vanhoille harpuille.

      Siksipä siis seinänaapurini huvijahdin kyljessä oli Lexus-tarra, kollaa käynyt unelmoissa EuroJaska-voitosta meidän kulmilla. Lisäksi DS5:seni sivulasissa oli jotain valkoista, jota luulin linnunpaskaksi, mutta näinhän sekin selvisi. En vain osannut yhdistää sitä käytettyyn kortonkiin, joka repaleisena lojui sisääntuloportillamme.

      Kollaa, matkailu avartaa. Parempi kuitenkin pysytellä reviirilläsi, koska täällä Jollaksessa voi tulla nenä kipeäksi, jos jäät kiinni Citikan keinohedelmöitysyrityksestä.

      Tuon ensi viikolla uuden TM:n näköisroskikseesi.

    • kollaakestääxxx

      Kauheaa miten suomalainen köyhälistö elelee. Ihan kivikaudella.Saunan lauteet tehdään puusta! Jo aikoinani Istanbulissa makasin marmori lauteilla. Suomi on vaipumassa syvään lamaan! Jo Esko ahon hallituskaudella tajusin tämän. Alan uskoa mitä herramme sanoi aikanaa rammalle.. Ota Lexuksesi ja lähde. Mutta minne.? Pitääpi alkaa kaivaa poteroa.

      • DS5

        Kollaa, ano nöyrästi Keravan kaupungilta, että saat hirttää sen pöllityn Joposi kiinni ketjulla Snägäriin, vammakon logistiikkasi on silloin turvattu. Jos ei Jopon omistaja löydä sinua näköiskapseliroskiksestasi.
        Eikä kandee mennä väärillä pullofeikeillä kauppaan, Automaattivastaava on jo levittänyt kuviasi vartijoille ympäri Keravaa. Olet tulilinjalla. Kandeis pitää matalaa profiilia. Seuraavaksi kumipuun oksa tekee hommiansa, lycka till.

        BTW, tiedoksesi, Keravalla ei ole Istanbuli-nimistä köyhäinapupaikkaa. Käypäs nyt pumputtamassa Jopon renkaat, pääset huomenna pullondyykkausretkelle.


    • KeravanSeppo

      Olipas @kollaalla huono tuuri kun Jopon takarengas puhkesi snägärin kulmilla mutta onneksi sai pyörälleen talutusapua aika nopeasti.Tosin piti kaivaa taskusta pari tikkaria niin johan oli samantien heti kaksi noin 10-vuotiasta pojankloppia Jopoa työntämässä ja koko kolmikko lähti menemään kohti Keravan vankilaa.

      Onkohan @kollaa siirretty lusimaan Sörkasta Keravalle tai sitten siellä on hänen uusi poikaystävä nokkimassa nuoriso-osastolla. Olin näkevinäni että @kollaalla oli muuten seurantapanta nilkassaan!

    • kollaakestääxxx

      "Mä oon maaton mies, mua ei madot syö", huuteli Keravan Seppo grillattu lokki kädessään ja yrittäessään vongata piparia öisllä kadulla. Soitin raiskattujen hätäkeskukseen koska Sepolla roikku käytetty kortsu takapuolessa ja etupuolelta mies oli täynnä sinappia. Raukka oli yrittänyt grillijonossa saada bonusta ja väittänyt että korjaa sitikan taka-akselin kuntoutuksessa vartissa. Ei ottaneet sisään siinä kunnossa. Sekaisin oli paikallinen homo-ikoni.

    • opettaja16

      @kollaa.Koska tämä tapahtui?

    • kollaakestääxxx

      Citikan omistaja oli jäänyt sodassa kiinni r#nkkaamiseta vastustajan korsussa.
      Sotataoikeuteen joutuessaan hänellä oli mukanaan vain korttipakan kuoret.
      Sotaoikeudessa tuomari jyrisi;"Kertokaapa hyvä selitys tai rankaisen teitä kovimman kaavan mukaan".
      Ja alokas kertoi. Kun näen jokerin, tiedän että on vain yksi automerkki, Lexus, johon saatan luottaa.
      Johon sotatuomari:" Mieshän on syytön antakaamme hänelle vuoden ilmaiset huollot ja pesää niin että riittää."
      Tämä tarina on tosi.

    • DS5

      Kollaa-parka

      Harrastaessaan pitkänmatkan juoksua 1939 - 1945 ja vielä vaaran vuosinakin Pervitinin voimalla, juostessaan pakoon sotapoliiseja ja muita käpykaartilaisten jahtaajia, on kai kuuppa seonnut lopullisesti. Sekaisin se on aina ollut, mutta nyt taitaa olla lähtölaskenta alkanut.
      Tosin oli jo silloin aikaansa edellä, kun liimaili Lexus-tarroja puunkylkiin 40-luvulla. Siitä poliisi tiesi seurata. Eihän Lexusta silloin vielä ollutkaan, dorka kollaa. Olisi liimaillut Skoda-tarroja, kukaan ei olisi epäillyt.

      Menepäs, kollaa, nyt Järvenpään sosiaalisairaalaan ottamaan lisää virtaa pääppöösi, Kerava kiittää.

    • KeravanSeppo

      Yritä @kollaa päästä Guinnesin ennätystenkirjaan sillä häkäpöntöllä käyvällä "Lexuksella". Olisi mahtavaa ajella Keravan torilla ympäriinsä sellaisella puukaasutin "Lexuksella" Ostitko muuten pilkkeet Viipurista Starckjohannin rautakaupasta vai Kivennavan Osuuskaupasta?

      No jos "Lexus" ei ole enää ajokunnossa niin onhan sinulla yhtä hyvä ajokki vieläkin nimittäin se Jopo jonka takarengas meni eilen rikki.Onko muuten rengas jo saatu paikattua?

    • kollaakestääxxx

      Homous oli 70-luvulla sairaus. Vain Village peoplen fanit ajoi citikalla. Suomalainen sotilas vastasi 10 ryssää. Mihin tämä maa on menossa. Voin eheyttää kaikista normaaleja. Kollaakestää.fi

    • DS5

      Miten kollaan viikonloppu on alkanut? Oletko saanut kerättyä pulloja? Oletko liimaillut Lexus-tarroja ohikulkeviin autoihin? SimoSeija ja äiskänsä ovat ostaneet sinulle purkin Lassea huoltikselta, joten vuorokautinen kännisi on turvattu.
      Jos kollaalla on näköisroskiksessansa töllö, niin joltain kanavalta tulee tänään tai huomenna ohjelma Supertehtaat, jossa on juttua Lexuksen valmistamisesta. Katsopa se noin opetuselokuvana, tiedät taas lisää unelmasi kohteesta. Ihan niinkuin pikkupojat kyttäävät pillanderia, vaikkeivät ymmärrä miten se toimii ja miten sitä käytetään.

      Hauskaa viikonloppua kaikille.

    • Automaattivastaava

      Ei tunnu oikein menevän @kollaalle jakeluun että lopettaisi niiden omatekoisten oluttölkkien tuotannon.Jälleen meidän palautusautomaatti alkoi reistailemaan kun @kollaa tunki automaattiin 67 kpl niitä pahvisia oluttölkkejään.

      Tänään meillä on kokous jossa päätetään mitä teemme tämän entisen käpykaartilaisen kanssa !

    • kollaakestääxxx

      Gay marssilla San Fran Siskossa sai Keravan Seppo pahan sankkerin. Koko älapää turvoksissa Ja yläpää paiseissa se oli yrittänyt päästä kymppitonnin kerhoon; kätensä kanssa. Lentokoneen poliisit oli tainnutttanut tämän pahasti vatkaavaavan vempulan jo alkukiidossa..
      Ei tullut lentokilometrejä.

    • DS5

      Kollaa, SimoSeijan äiskä lähti just pubiin aseman vieressä. Et kai ole mustis?
      Siellä on työssäkäyviä miehiä, ei siis näköisroskiksessa asuvia rintamakarkureita, tarjolla. Eikä tule Lexus-tarraa otsalumpioon. Kiirehdi, rakkain, oi kiirehdi nyt.
      Menet soiro suorana pubiin, ja otat omasi vaikka väkisin.
      Voi tulla kyynelkaasua, mutta kai "sotaveteraani" sen kestää. Seppo ja opettaja pelastavat sinut, ja automaattivastaava kengittää portsaria munille. Sitten taksilla snägärille.

      Kollaa, jos huomisessa lehdessä ei kerrota sotaveteraanin tekemästä naisenryöstöstä Keravalla, en usko enää sotajuttujasi. Enkä tuo sinulle uusia autolehtiä. Enkä pornoa. Vittu niih.

      Joku raja.

    • KeravanSeppo

      Keravan Sanomissa oli juttu että uusin vitsaus kaupungissa on Jopon kanssa liikkuva namusetä joka kuulemma vikittelee kaikkia alle 10-vuotiaita poikia.

      Ei tarvitse olla Sherlock Holmes tai Hercule Poirot kun jo tietää kuka tämä jopoilija on.Nyt on aloitettu tehostettu tarkkailu ja ei mene enää kauaa kun tämä sankari saadaan kiinni.Toivottavasti ei vihaiset poikien isät käsittele tätä anti-sankaria liian kovalla kädellä vaan juuri sopivasti jotta muistaa sen taatusti lopun ikänsä!

    • DS5

      Kollaa luulee, että Lexus-tarroilla pikkupoikkeli vilauttaa piliä. SimoSeijan äiskä näyttää piparia parilla L-tarralla, mutta tällä menolla kollaan loppuelämä voi olla hyvin lyhyt. Tulee sen Jopon omistaja, tai pikkulasten vanhemmat, ja sitten ei ole kellään kivaa. Turvaovi näköisroskikseen, ja kumipuun oksa yökaveriksi kollaalle.
      Alkaa käydä Kerava pieneksi kollaalle.

    • DS5

      No, joko kollaa on halal-teurastettu Snägärin Superpurilaisiin? Pulla-annoksen päälle Lexus-tarra, niin hinta on 12,45€, ilman ranskalaisia. Sotaveteraania pilkkahinnalla, vaikkakin käpykaartilaista. Ei ole kovin lyijypitoista läskiä se, kun vain juoksi pohjoiseen suunnatonta karkua Pervitinin voimalla.

    • KeravanSeppo

      Jäiköhän @kollaa nalkkiin kun ei ollut Keravan Sanomissa ainakaan mitään juttua että "Jopoileva namusetä" olisi nähty Keravalla viikonlopun aikana.

      Voihan olla että @kollaa on vetäytynyt piiloon havumajaansa sinne radanvarteen tai sitten on jollain kumman konstilla pystynyt kaivamaan jonkun bunkkerintapaisen johonkin pusikkoon kaatopaikan taakse!

    • DS5

      Kollaa veti särmin näköisroskiksensa panoraamaikkunaan, ja/tai naamioitui maakuoppaan supikoiraksi. SimoSeijan äiskä litsaantui kollaan rintamakarkuri-lookiin, kun on aina halunnut selkärangattoman sivarimiehen. SimoSeija on koeputkilapsi, ja matkamuisto Ylä-Voltasta. Kollaa voi olla pidätettynä Sörkässä, pidätysongelmia jo siinä iässä.
      Tai sitten kollaa on itkemässä Hakaniemessä paalatun Korollansa vieressä, sen hevoisen näköisen siinä liikenneympyrässä.

    • opettaja12

      Keskustelin päivällä kolleegan kanssa joka opettaa keravan ala-asteella ja hän kertoi että koulun lähistöllä olisi nähty polkupyörällä liikkuva risoihin ja likaisiin vaatteeisiin pukeutunut mieshenkilö joka on tarjonnut lapsille karamellejä mutta koska lapsia oli ankarasti kielletty ottamasta makeisia vierailta ihmisiltä niin @kollaa on joutunut ilmeisesti syömään itse tikkarinsa.

      Nyt on valvontaa tehostettu entisestään ja on vain ajan kysymys kun "sankari" saadaan kiinni.

    • DS5

      Kollaa ilmeisesti napattiin kiinni, ja vietiin Sörkkään rundiin, ilman nettiyhteyttä moneen päivään. No, siitäs sai mitä tilasi.
      Laitetaan vuokralle Kollaan näköisroskis, pumppuhuoneeksi pikkutytöille ja -pojille kun eivät voi kotiinsa hoitojaan viedä.
      Onko sen Jopo missä, voi myydä senkin? Nyt sai pedo-kollaa niin pitkän pallon, ettei sitä näy Keravalla ennen kuin Halleyn komeetta seuraavaksi ohittaa Maan.

    • opettaja8

      Nyt on @kollaa kaiketi napattu kiinni ja Aarnio päästetty vapaaksi eli oikeus on toteutunut :D

    • DS5

      Huhu kiertää, että kollaa olisi kuollut pidätyksen yhteydessä. Vilautteli piliänsä konstaapelille, joka meinasi kuolla nauruun sen katkaravun nähdessään, ja partiotoverinsa ylikonstaapeli luuli sitä uhkailuksi. Katkaravulla. Veti sitten Taserilla kollaata, ja pumppu leikkas kiinni.
      Rauha sielullensa. Korollan kuvat kuoppaan mukaan, yksi snägärin hampurilainen servetteineen, ja onnea matkaan. Kehari-Ilpo odottelee siellä jossakin länkisääret levällään kollaata verestämään vanhoja tuhkaluukkumuistoja.
      Keravan mopopojat evästävät litralla kaksitahtibensaa exitiänsä.

      Maailma on taas parempi paikka.

    • KeravanSeppo

      Erään silminnäkijän mukaan @kollaa olisi kaatunut Jopollaan kun hän yritti paeta pidättäjiään ja löi päänsä asfalttiin pahasti.Kypärä olisi voinut pelastaa.

      Kuinkahan kävi @kollaan muistelmateoksen "Suomen Lumisota 1939-1940" jonka piti tulla joulumyyntiin vielä marraskuun aikana?

      Siinä @kollaa muistelee 40-vuotiaana käymäänsä kovaa lumisotaa naapurin pikkupoikien kanssa.Kollaa osoitti jo silloin olevansa kiinnostunut pikkupojista.

      Rohkeammat miehet tappelivat silloin Raatteen tiellä ja melko hyvällä menestyksellä.

    • ApukouluOpettaja

      Onko @kollaan kuolinsyy jo selvinnyt? Kiinnostaa siksi koska kollaa oli monta vuotta oppilaani.Päästötodistus jäi häneltä kuitenkin saamatta.

      Valitettavasti.

    • DS5

      Kollaa joi päänsä ja pilinsä pehmeäksi, maksan kivikovaksi, siinä se. Tai sitten pöllityn Joponsa omistaja veti vähän uppercuttia, ja harsomaisen röpelöt, ne vähäiset, aivokomponentit tuhoutuivat.
      Hyvä niin. Säästyy eläkerahat matuille ja muulle Suomentuhoojaporukalle, joita kollaa niin kannatti aina.

      Salaliittoteoria: Kollaalla ja Aarniolla on homosuhde, koska Aarnion päästyä pois häkistä, kollaata ei ole näkynyt snägärillä. Missä lie lemmenpesänsä?

    • kollaakestääxxx

      Pidin lexsusta huollossa ja läppärini unohtui siihen. Muutaman päivän aikana hävisin pörssissä tämän takia Lexuksen hinnan. No pikkurahaa meikäläiselle.
      Sen sijaan Keravan Seppo oli saanut pahan sankkerin itseltään. Näin ne taudit leviää. Kuten myös DS5 joka oli imoittautunut citikkamiesten karaokekilpailuun. Myöhemmin paikallinen tuomari oli kommentoinut ääntä näin. "kuulosti siltä että tuhat vessaa olisi vedetty yhtä-aikkaa." Hellitä viinanjuontiasi!
      Ja opettaja. Muista alaluokan pikkujouluissa että siellä ei ole strippareita ja älä tunge siis rahaa rehtorin pikkuhousuihin, ainakaan kolikoita. Jättäsit sen tötsyttelyn vain koulusi oppilaille. Nekun on suomen tulevaisuus!

      • KeravanSeppo

        Oliko kirjaston/hoitolaitoksen kone rikki/kiinni kun et pistänyt yhtään postausta tulemaan muutamaan päivään?


    • kollaakestääxxx

      Seppo. Kirjastot on julkisin varoin järjestettyjä palveluita. Aivan kun sinunkin elämäsi. Minulla on niin paljon kapitaalia että minulla on oma kirjasto. Siis henkilökohtainen. Sillä voin sikariseunani kanssa keskustella rauhassa konjakista nauttien.
      Siis monella köyhällä ei ole edes palvelijoita eikä autokuskia.
      Järkyttävää!
      Olen kyllä harkinnut oman lentokoneen ostamistakin. Osaako joku neuvoa merkkiä? Sääli ettei Lexsus tee lentokoneita.
      Nyt kun palasimme uuden mallivaimoni kanssa Karibialta rusketukseni sopii paremmin puujalkani väriin.

    • DS5

      Kollaa, suosittelen lentokoneeksesi kauko-ohjattua lennokkia, joita ammutaan alas sotatoimialueilla. Muuten oikea lentokone sinulle voisi olla Esko 1 -liidokki, joita myydään hyvinvarustelluissa askartelukaupoissa.
      Valitettavasti, lentolinjaa Keravan snägäriltä Keravan fattaan ei kai ole, joten mihin kummaan lentokonetta tarvitsisit? Ja miksi sinulla on niin kiire fattaan?

    • kollaakestääxxx

      Jos omistaa yksityisen lentokoneen, ei tulisi vastaan kuin tuttuja

    • DS5

      Mitähän lentokonetta kollaa osaisi lentää? Paitsi snägärin roskiksen serveteistä tehtyjä "lentokoneita". Tilaapa Ilmojen Korkeajännitys ja Siivet, siinä sinulle ilmailulehteä. Tai muuta Malmin lentoaseman roskiksiin, on ainakin ilmailuhenkeä.

    • kollaakestääxxx

      Minähän olin sotaikana hetken Lufthwavvellä sotaveljiä kouluttamassa Suomen armeijalle.Aina puhutaan sodan kauhuista mutta millainen maailma olisi iman Enigman purkajien tietokone tietoutta tai Japanilaisten lentokone tai autotietoutta. Mietikkääpä sitä. Lexuksessanikin aistii tuhatvuosisen Samurai perinteen.
      Citikassa aistii usein vanhan viinan.

    • ApukoulunOpettaja

      Hitsi kun pelästyin yöllä.Kävi nimittäin niin että minun entinen "jokaisen opettajan mallioppilas" @kollaa ilmestyi minulle unessa ja aloitti puheensa näin.

      "Kiltti opettaja.Minulla olisi (jälleen)pieni pyyntö.Älä jätä minua taas luokalle kun haluaisin jo siirtyä kuudennelle luokalle ja yritän kovasti opetella että oppisin vihdoin viimein tavaamaan.Anna vaikka ehdot mieluimmin jos on pakko jotenkin rankaista.Vaikka täytänkin ensikuussa 18 vuotta niin ei se tavaaminen niin helppoa ole kuin luulet.Minun isäkään ei osannut lukea yhtään.

      Siihen heräsin ja piti oikein laittaa valot päälle ettei se @kollaa vaan jäänyt johonkin sängyn alle piiloon.Ei onneksi näkynyt enää ja pääsin jatkamaan keskeytyneitä uniani!

    • kollaakestääxxx

      Apukoulun ope. Seuraavan kerran kun välitunnilla tulevat Janipetterit sinua kiusaamaan. Laita vähän kiviä tumppuun ja huitaset sillä. Saat vähän kunnioitusta kun autosikin on vain citikka. Vaimosihan lähti jo ajat sitten jonkun rekkalesbon matkaan.
      On nykyään kai ihan onnellinen. Ja kihloissa.

    • DS5

      Kollaa, Keravalla kiertää huhu, että pilisi nokassa on lävistysrengas, jolla tarjoilet näköalakierroksia päiväkotilapsille hinaten niitä pulkassa ympäri Keravaa. Samalla keräten vanhemmiltansa rahaa Lähi-Idän sotaveteraaneille kamelinkusettajakuntoutukseen Suomessa. Ja miehitykseen.

      Tämä ei nyt oikein sovi yhteen ns. isänmaallisuutesi kanssa. Toki Aarnio saattaa tykätä kahden vuoden selibaatin jälkeen terosi hinausrenkaasta, mutta olen alkanut epäilemään vahvasti kertomustesi todenperäisyyttä. Etenkin rintamajuttuja. Kansa taisteli -lehdessä on ihan erilaista legendaa, eikä siellä sinusta ole mitään mainintaa, vielä vähemmän Korollasi kuvaa.
      Nyt tarvitsemme vahvempaa todistusaineistoa sotasankaruudestasi. Muuten uskottavuutesi snägärillä on hyvin kyseenalainen, etenkin näköisroskiksesi hallintaoikeudesta. On sille muitakin ottajia.

    • KeravanSeppo

      Kerro @kollaa sille "uudelle mallivaimollesi" ettei pidä nutturaa niin tiukalla sillä eiköhän se ole syynä hänen jatkuvaan päänsärkyyn ja eihän silloin oikein "hommat" kiinnosta kotioloissa.

      Kysy miksei hänellä ole samanlaista seksikästä kampausta myös kotona jota hän käyttää aina istuessaan iltaisin ravintoloissa minun ja muutaman muun nuoren miehen kanssa. Ikävää että ne siniset pilleritkään ei auta enää tuossa iässä!

    • kollaakestääxxx

      Joudun aina Kansa taisteli lehdessä esiintymään ingongito. Vaatimattomuuttani. Mutta kaikki tarinat on lähes tosia, mokut saattaa joskus ylennyksen toivossa vähän vetää legendaa. Itse en semmoiseen sorru.
      Kansainvälinen hiustaiteilija, Monsiur Mosse pitää vaimoni hiukset vähän liiankin lyhyenä. Itselläni taas on Rambo tukkamalli. Se muoti jäi minulle Vietnamista.

    • Automaattivastaava

      Onneksi olin valppaana kun @kollaa, tämä ex-käpykaartilainen "luonnonlahjakkuus", yritti tulla tuomaan kaksi muovikassillista tyhjiä pulloja ja tölkkejä ja sain estetttyä omatekoisten pahvisten tölkkien palautuksen.

      Mikä luonnonlahjakkuus kysyy ehkä joku. No,eikö tuollainen "arvonimi" kuulu jokaiselle rintamakarkurille joka onnistui lymyämään yli kolme vuotta metsissä eli koko jatkosodan ajan.Tosin @kollaa on ainoa jolle kyseinen arvo on myönnetty !

    • kollaakestääxxx

      Ajaessani Lexuksellani moottoritiellä tänään, lensi edelläajavasta citikasta kortsu tuulilasiini. Keravan Seppo. Jos autolla ajaessa ei saa puhua puhelimeen, niin ei kai saa hakata tattia. Otin rekisterinumerosi ylös ja soitin tutulle komisariolle. Sinulle on tulossa lähiaikoina kutsu paikalliselle poliisiasemalle jossa joudut rangaistukseksi sata ketaa poliisikoululaisten katsoessa kijoittaa taululle. En vemputa ajaessa.
      Lisäksi joudut luovuttamaan loput rikosvälineet takavarikoitavaksi!

    • Jani-Petteri.6v

      Mikä on kortsu?

    • DS5

      Jani-Petteri, sinä olet vielä niin nuori, eikä sinun kuuluisi lukea tällaisia juttuja.

      Kortsu on sellainen juttu, mitä kollaan isänkin olisi pitänyt käyttää n. sata vuotta sitten. Kuinkahan kollaalla on kaikkea K:oolla alkavaa? Kerava, Kollaa, kansakoulu, Korolla, kortsu, kansalaissota, kehari-Ilpo, karkuri, kakkahousu, jne. Ilmeisesti siis Koolla on väliä.

      Korollan ja kortsun yhteyden ymmärrän, molemmissa on mulkku sisällä.

      Kehari-Ilpokin taannoin (rauha sielullensa) kertoi kollaan kanssa vietetystä ensimmäisestä lemmenhetkestään Korollan tahraisella takapenkillä, ja kollaan kaivaessa pilinnysänsä framille, Ilpo purskahti astmaiseen keharihirnuntaansa kysyen kelta-mustat leegot vilkkuen kollaalta "kenet meinaat noin pienellä nysällä tyydyttää". Johon kollaa rintamakarkurin logiikallansa "itseni ensisijaisesti. Kyllä sen koko siihen riittää". Loppui keharin hirnunta siihen kohtaan.

      Kollaa, talvi on tulossa. Hanki näköisroskikseesi lämppäri, ettei vilu yllätä. Calix on hyvä, se on melkein kuin Lexus.

    • kollaakestääxxx

      Hyvä Jani-Petteri. Onnittelut aluksi siitä että lähestymiskielto opettajaasi kohtaan loppui ja pääset jälleen sivistämään itseäsi. Koulutus on tänä päivänä tärkeää. Kouluttamattomasta ihmisestä tulee citikkakuski. Menestyjällä on Lexus ja upea tyttöystävä. Uskon varmasti että kuulut menestyjiin koska olet jo selvästi nyt, opettajaasi fiksumpi ja nokkelampi.
      Kysyit mikä on kortsu. Se on eräänlainen citroen. Lyhyesti kerrottuna, sellain peli joka pettää silloin kun sitä kipeimmin tarvitsisi. On usein rikki, väärään kokoinen ja aiheuttaa koomisia tilanteita siellä missä se näkyy.
      Tosimiehet ei käytä kortsua.

      • YmpäristökatastrofKollaa

        Maailma olisi paljon,paljon parempi paikka elää mikäli kollaan isä olisi käyttänyt sitä !


    • DS5

      Tähän kohtaan sopinee kollaan isään (kuka lieneekään, perintötekijät vai ympäristötekijät?) vanha vitsi Terskanperän paapasta, joka tipparin saatuaan oli luvannut lääkärille käyttää kortonkia koko ajan. Tipparin taas uusittua paappa tunnusti tohtorille "koko ajan olen käyttäny, mitä ny kustessa, naidessa, ja Korollalla ajaessa pois ottanu". Mistähän siis saa varmimmin sukupuolitauteja? Korollassa tahmainen takapenkki, mikähän bakteerikanta sielläkin oli pesinyt? Miksi kollaan aivotoiminta on taantunut retardin simpanssin tasolle (sorry, simpanssit)?

      Onko kollaa kusemisen, naimisen, vai Korolla-ajelun onneton lopputulema?

      Pystyykö kollaa lisääntymään? Tosin heteroseksi lienee vierasta kollaalle, joten onneksemme tuskin monistaa itseään.

      Pitäisiköhän kollaa ottaa huostaan? Vaikka vaihto-oppilaana lähettää Afrikkaan? Vaihdossa vain 100.000 lukutaidotonta somalia, helpompi niitä on hyysätä kuin kollaata.

    • kollaakestääxxx

      Tutun poliisikonstaapelin mukaan Keravan Seppo oli yrittänyt suorittaa rangaistustaan poliisilaitoksella. Yleensä ihmiset pistää vastaan kun heitä viedään laitokselle. Seppo oli ollut pakko raahata ulos käsi ja jalkaraudoissa. Heti sisälle päästyään poliisilaitokselle Seppo oli kyselly huumeita, pannut poliisikoiraa, vaatinut nähdä kidutushuoneen, yrittänyt anastaa poliisiaseen ja lopulta lukkiutunut poliisijohtajan työhuoneeseen haluten etsiä tietokoneelta kuuluisan sotaveteraanin henkilötietoja.
      Tässävaiheessa oli Karhu-ryhmä puuttunut peliin ja lamautinta, kyynelkaasua sekä raiskattua poliisikoiraa hyväksi käyttäen saanut Sepon rautoihin.
      STT KRP VAPO sekä Amnesty tutkii tapausta.

    • KeravanSeppo

      @kollaa.Luuletko että pärjäät koko viikonlopun niillä kahdella Saarioisten pienellä tarjous pizzalla kun "mallivaimosi" alkoi olla vähän huolissaan.Ollaan nimittäin tässä istuttu vähän paremmassa paikassa ja syöty sellaiset pöperöt ettei @kollaa ole vastaavia nähnyt edes unissaan.Mallivaimollasi on kyllä ihailtavan hyvä ruokahalu mutta syykin siihen selvisi.

      Mallivaimo oli vähän suivaantunut että kotona saa kuulemma yleensä jotain peruna tai maksalaatikkoa jonka päiväys on jo viikon yli viimeisestä käyttöpäivästä.Sinun kannattaisi pitää kyllä vähän parempaa huolta hänestä tai voi olla että et näe häntä vähään aikaan tai jopa et koskaan.

      Se jatkuva Jopon rassailu ei kuulemma myöskään oikein ilahduta häntä.Pulloja ja tölkkejä on kerättävä myös entistä enemmän.Jos lupaat että parannat tapasi niin hän ehkä tulee käymään joulun jälkeen mutta se vaatii kyllä että tapojen täytyy parantua huomattavasti.

    • kollaakestääxxx

      Keravan Seppo oli kuulemani mukaan viime yönä yrittänyt vieläkin murtautua poliisitaloon sisään. Karhu-ryhmä oli jälleen paikalla. Mukana oli ollut DS, ja Opettaja. Kaikilla oli mukanaan bandelollit, mutta kukaan ei oikein tajunnut mitä mielenosoittajat vaati? Opettaja oli vaatinut pidempiä lähestymis-kielto aikoja ja kannabista vapaaksi. DS oli vaatinut lisää viinaa ja ilmaisia auton varaosia citikoihin. Ja Seppo oli vaatinut nähdä poliisikoiraa. Oli ressukka rakastunut.
      Kaikki oli liikkeellä vanhalla citikalla, mutta DS.n auto jäi pihaan koska promilleja oli ollut taas liikaa.

    • KeravanSeppo

      Eipä oltu lähelläkään poliisitaloa vaan "levättiin" mallivaimosi kanssa viiden tähden hotellissa. Kyllä se sun emäntä osaa ihan kivasti kaikki temput mutta ei ihme kun kotona ei tapahdu mitään.Ukko kuulemma vaan "voitelee" ihan väärää kohdetta eli jonkun Jopo raadon kettinkejä ja polkimia.

      Hyvää viikonloppua.

    • DS5

      Kollaa

      Käytiin Opettajan kanssa Sepon luona konjakkipaukulla, ja huomasimme, että "mallivaimosi" onkin vanginvartija lähivankilasta. Iso, roteva, harvahampainen, ja römeä-ääninen. Intiimihygieniassa puutteita. Kuulemma tutustuitte Sörkässä, jossa "mallivaimosi" oli opintomatkalla, ja hän nauroi piliään esittelevälle elinkautisvangille, jolla oli piliinsä tatuoitu "Korolla". Koska tällä imutahdilla alkoholi on hupaa, niin lähdimme poliisiasemalle juomaan takavarikkokonjakkeja.
      Siitä lähti tietysti ääntä, "mallivaimoa" paukutti putkavahdit ja nuoremmat konstut, ja löimme tahtia. Koiraakin nauratti. Hyvää konjakkia oli.

      Kollaa, näköisroskiksesi saattaa olla lakkauttamisuhan alla hygieniaongelmien vuoksi. Varaudu häätöön.

      Hauskaa viikonloppua itsekullekin.

    • kollaakestääxxx

      Muistattehan kuvan Iso-talon Antista ja Rannanjärvestä? Samanlaisissa kahleissa ja VHL.n puvut päällä miettii tekosiaan nyt DS5, Keravan Seppo ja alaluokan ope. "Missä teimme virheen".
      Antakaa kun kokenut veteraani kertoo. Ratkaisevan virheen teitte silloin kun ensi kerran astuitte citikka kaupoille. Siitä se alamäki alkoi! Voin lähettää tutulle vankilan johtajalle viestin. Jos aidosti kadutte autokauppojanne, saatte armahduksen.
      Erinomaisen mukavaa vkl.lää.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1927
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1589
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1539
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1487
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1435
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1380
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1337
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      649
      1246
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      16
      1167
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1118
    Aihe