"varattomat"

oikukka

Kun ihminen on tarpeeksi härski ja monesti kysymyksessä on naishenkilö. Lapsia tehdään eri miehille saadan "elareita" kun erotaan. Asuntotukia, toimeentulotukia ja yms., ei käydä töissä tietenkään. Taas uusi mies ja sama kierros. Lapsia huostaanotetaan ja veronmaksaja maksavat nämä kalliit laitoshoidot . Luottotiedot ovat menneet aikoja sitten. Kaikki ovat vain pelinappuloita näille naisille. Yhteiskuntaa vedätetään kuin pässiä narussa. Ja lääkäreitä samoin kun ollaan niin "masentuneita" . Auto pitää olla ja lapsille ostetaan kaikki mahdollinen ja lapsien avulla kerjätään sääliä sukulaisilta. Ja hyvin useasti lapset perivät saman elämisen mallin.

28

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käytäkeehuorii

      Näin se menee .Äijät lankee näihin vosuihin surutta ja maksaa viulut. Kunnes roikuu kaulakiikussa .jää sakki yhteiskunnan elätettäväksi.vosu metästää taas uuden uhrin.taas talo ja pennut.

    • porskuttaavainvelaksi

      Kukakohan on kyseessä??

      • Harmoisistakumahtaa

        Polsu-desantin äiti on niistä yksi ja pahin.


      • Hakaniemenkoivumotit

        Ei ole Polsu-desantilla äitii, Polsun löysivät Valkoiset suojeluskuntalaiset kivipankin rappusilta pahvilaatikossa yks kylmä Joulukuun aamu kauan sitten. Ihan alusta alkaen hänen elämänsä on ollut kivikkoinen ja vaikea.


    • johnie

      No nämä varojen väärinkäyttäjät on just niitä yhteiskunnan pohjasakkaloisia... säälittäviä luusereita, joiden pitäisi mennä itseensä ja miettiä miten he kehtaavatkin. Eriasia on jos ei työtä saa millään vaikka kävisi muualtakin kysymässä kuin vaan odotella työppärin soittoa kotona.

    • AkatPehvaAukiset

      Ois mukava tietää kuka muija imee ukolta rahat kuin hyttynen..

    • toxocitt

      Ne muijat on sairata tekevät lapsia rahan takia... Juovat raflassa lapsilisät. Imevät ex-ukoiltaan loputkin rahat..

    • tämämänkokekenut

      Olette aivan oikeilla asioilla lapsia tehdään rahastuksella luit oikeen rahahtuksella saadaan olla kotona ne kolme vuotta ja sen jälkeen oteetaan rahat mieheltä ruokkona

    • kokemustaon

      Naiset ovat hyväksikäyttäjiä ja venäläiset niistä pahimpia!

    • johnie

      Täällä jokilaaksossa pesiytyy myös näitä niinsanottuja "eronneita" pariskuntia mitkä pumppaavat kelan ja sossun tuet valtiolta, esittämällä ero perhettä. Nämä mutaatio häiriöiset kuuluvat tähän samaan hamppi sakkiin ja mielestäni on vielä pahempia luusereita kuin nämä exän kupparit. Pitäisi kelassa ja sossussa vähän tarkemmin ruveta syynäämään kenelle ne oikeasti kuuluu ja kenelle ei. Käytetään hyväkseen kaikkia kaupungin etuuksia ja tukia esittämällä eropariskuntaa kun muuten nämä syöpäläiset eivät pysty edes itteään elättämään, saati sitten sitä jälkeläislaumaa minkä ovat hankkineet jotta varmasti on täkyjä ja mahkuja saada kusetuksella voita homeisen leivän päälle.

    • johnie

      Täällä jokilaaksossa pesiytyy myös näitä niinsanottuja "eronneita" pariskuntia mitkä pumppaavat kelan ja sossun tuet valtiolta, esittämällä ero perhettä. Nämä mutaatio häiriöiset kuuluvat tähän samaan hamppi sakkiin ja mielestäni on vielä pahempia luusereita kuin nämä exän kupparit. Pitäisi kelassa ja sossussa vähän tarkemmin ruveta syynäämään kenelle ne oikeasti kuuluu ja kenelle ei. Käytetään hyväkseen kaikkia kaupungin etuuksia ja tukia esittämällä eropariskuntaa kun muuten nämä syöpäläiset eivät pysty edes itteään elättämään, saati sitten sitä jälkeläislaumaa minkä ovat hankkineet jotta varmasti on täkyjä ja mahkuja saada kusetuksella voita homeisen leivän päälle. Anteeksi jos pahoitin jonkun mielen mutta puhun asiaa.

    • zoyley

      Jämsässä pesiytyy myös näitä "eropariskuntia" jotka pumppaavat kelan ja sossun tuet esittämällä eronnutta pariskuntaa. Nämä mutaatiohäiriöiset ovat mielestäni vielä pahempia kun exän kupparit. Väännetään mukuloita tasaisin väliajoin, jotta saadaan lisää kupattavaa yhteiskunnalta. Pitäisi valtion ottaa iso luuta ja ruveta tarkemmin syynäämään näitä hamppeja ja ottaa korkojen kanssa joka sentti takaisin minkä ovat veronmaksajilta ottaneet... toisaalta eihän nämä loiset muuten pystyisi itteään elättämään saati sitä lapsikatrasta.

    • riisimuro

      just rahan takia muutetaan erilleen ym.... ja ollaan niin hyviä ihmisiä toisten silmissä, hyväntekijöitä.....

    • Kylosaavat

      Britannia kärsii yksinhuoltajien suuresta määrästä , selitys löytyy yksinhuoltajalle tarjottavasta asunnosta . Kukapa ei pyöräyttäisi tenavaa saadakseen edullisen asunnon , heidän ei tarvitse mennä edes esikaupunkeihin halvemmille alueille .

    • lumppuliisi

      Muutama akka toimii kuin rotta .hakee sääliä muilta ja juo viikonloppuisin ja on s..tanan katkeria ja kateellisia. Lapset jää vähemmälle huomiolle kun on aina viikonloppuisin uusi eri "isi"

    • vai-varattomat

      varattomat on padasjoella nillä reppanoilla ei ole edes vaatteta.

    • syvältä

      Ja annas olla kun näitä tukia hallituksen toimesta vähän karsitaan niin jo on valittajia liikkeellä jokaisesta oppositiopuolueesta.Kukahan tässä sais loppujen lopuksi sanoa kuinka te kehtaatte.

    • pitääksmunkinaina

      Pitäiskö säätää siitosrajoitus / naaras? Että olisi kelvollinen tukiin?

    • mahtuuhanvenäjälle

      Mitä te noita lumppuja puolustatte. Lapsia ainakin käy sääliksi. Kun äiti konttaa kännissä . Lapset pois sellaiseslta ja äiti Venäjälle muiden lumppujen sekaan. Jämsäänki on on sellainen kesiny jo sellanen bimbo

    • tasaarvoa

      Hyvä olis vaikka jos perustettaisiin laki missä otettaisiin kaikki tuet pois ja lapsi sen alle joka pystyy OMALLA rahalla elättämään. Suomen pitäisi olla se tasa-arvoinen maa mistä nyt niin kovasti pölistään. Nykyään on aina menny niin, miten nainen on ero tilanteessa käyttänyt lasta kiristyskohteena ja hyväkseen. Missä on se tasa-arvo nyt???

    • tuuiiiikkkkfgg

      Joo o ! On aika kurjaa kun nämä niin sanotut mustat lesket käyttää lastensa rahat omaan juhlintaan.. Kuka kehtaa tehdä noin...

    • duiduidui

      Kuka muija käyttää mies parkoja hyväkseen

      • tsuukeri

        Joku loinen?


      • märkälä

        Karmeinta tässä on se että nämä naisloiset ovat yleensä näissä paperintekiöiden piireissä varavaimoina tai vaimoina jotka miestään pakottaa ostoksille jyväskylään tai tampereelle asti ja jämsä siinä sivussä köyhtyy ja näiden lapset eivät osaa kuin tuijottaa autojensa ikkunoista kaduille ja nauraa muille tai puhelimella kiusaten.


    • äipät

      Nämä naiset ovat vähä-älyisiä,miehetkin vaan käyttävät heitä hyväksi,saavat ruokaa,piaparkakkua niinsanotusti,höpsön helpn naisen seuraa,kun oma luukku on kolkkona ja ei ole jääkaapissa kuin valot.Fiksut ovat kalteistensa kanssa,lapset jäävät vähemmälle huomiolle kun äippä on koneella ja esittelee itseään facessa,jä epätoivoset jätkät on tuollaisen kanssa pelkästään hyväksi käytön takia.Kuka oikeesti tekoblom´ndien ja punapäisten räväköiden ADHD akkojen kanssa jaksais???

    • ikule

      Niin ja nämä vähä-älyiset naiset ovat kauheita kaakattajia,huutavat puhuessaankin,ja ostaa halpis väriaineita hiuksilleen....että saisi hellyyttä naapurin jussilta,joka on puutteessa ja yksitotinen.Eivät ymmärrä käyttää ilmaisia ehkäisyjä,jota työttömät saavat mm terveyskeskuksista,sossu maksaa elo työssäkävijät.

    • artistimaksaa

      Sossu puolustaa ja jeesii näitä mustialeskiä viimeiseen asti.

    • tiutauturtn

      No nyt löytää tämä sossun rahoilla ja ex-ukon rahoilla muija uusia ukkoja..muksut viety jonnekin muualle hoitoon että äiti saa leikki 18vuotiasta..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3050
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2091
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2034
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1875
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      71
      1573
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1336
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1232
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1231
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe