Rc quadcopter aloittelijalle?

Aloittelijapilotti

Mikä näistä olisi parempi tämän touhun aloittamiseen?

Hubsan
http://www.banggood.com/New-Version-Upgraded-Hubsan-X4-V2-H107L-2_4G-4CH-RC-Quadcopter-RTF-p-71838.html?p=GS02196985862014084Y

Cheerson
http://www.banggood.com/Cheerson-CX10-CX10-Mini-24G-4CH-6-Axis-LED-RC-Quadcopter-RTF-p-926614.html?p=GS02196985862014084Y

Vai eachgine
http://www.banggood.com/Eachine-H8-Mini-Headless-Mode-2_4G-4CH-6-Axis-RC-Quadcopter-RTF-p-975808.html?p=GS02196985862014084Y

Kahdella jälkimmäisellä hintakaan ei päätä huimaa, alta 20 euroa molemmat. Kiinan tavaraa, mutta kokemuksia ja ehdotuksia. Oikeastaan tuolta saitilta löytyy ihan liikaa valikoimaa enkä osaa päättää mitä sieltä tilaisin. En tahdoisi ostaa mitään monen sadan euron kopteria jos ei kiinnostakkaan.

7

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RC-pilotti

      Mielenkiintoinen ajatusrakenne. Ostetaan pieni, halpa ettei rahaa mene hukkaan jos ei kiinnostakkaan. Tietokone peli Wordcraft oiskohan se kiva. No ostetaan selainen pieni halpatietokone.
      Anteeksi kyynisyyteni, mutta joskus tuntuu ettei ajatus harrastuksesta pysy aina kasassa. Epäonnoistuminen harrastuksen aloittamisessa on tehty niin helpokksi ettei se jaksa enää kiinostaa kymmentäminuuttia kauempaa. Jotkut "kiinostuvat" lentävistä härpäkkeistä. No helikopterissa olis tyyliä. Se on vain ohjattavista niitä haastavimpia ja yksi aherrettuna nettiohjeilla varmasti loppuu ennenkuin on kunnolla alkanutkaan.
      Quadcopter on yksi kapeasektori lentävistä härpäkkeistä. Sama ohjauslaite soveltuu moneen muuhunkin jollei nyt osta sitä 29,90 maksavaa laitetta jossa on kanavia niukalti ja tärkeimmät miksaukset puuttuu. Eikä sen harjoituskoneen tarvitse olla mikään viimmesenpäälle pienoismalli sillä siihen tulee niitä liimaarpia. Ainakin aluksi. Simulaattorit ovat hyviä ja niitä kannattaa hyödyntää. Eikä mikään häpeä ole pyytää jo osaavalta apuja aloituksessa ja kerhoista sitä saa.
      Lennokkiharrastustani ovat yleensä väheksyneet kun olen siitä maininnut. Vinosti hymyilyä ja muuta vastaavaa. Tosipaikassa ovat sitten tullet kysymään apuja kun on ollut kyse esim. akuista jotka ovat harrasteen myötä tuttua. Samoin itse havaitsin ettei ollut mitään kynnystä tarttua 16 tonnisen kaivinkoneen puikkoihin kun ohjaustoimet oli jo lennokinohjauslaitteista tuttua.

    • kivalelu_

      Muista en tiedä mutta tuo CX-10 hoppylinnassa 19,90. Vaikeampi lennättää kun isommat kuvauskopterit mutta pienen harjottelun jälkeen onnistuu kokemattomaltakin. Ei hajoo ihan pienestä, vara lavat paketissa. Lentoaika lyhyt 2min. Lataus aika 5min. Ladataan usb-portista.

    • kopteriharrastaja

      Kyllä toi hubsan ois paras koska sitä cheerson cx-10:ä on vähän vaikea lennättää ja siihen varamoottorit on yllättävän kalliita jopa kalliimpia kun hubsaniin.
      Ja se eachgine ei ole niin hyvä kuin hubsan koska se on vähän huono merkki ja sitä paitsi hubsaniin saa helpommin varaosia kuin siihen eachgineen.

    • Lento0n

      Hubsan ehdottomasti, voi lennättää myös ulkona kuin sisällä. Lento aika ~7minuuttia ja etäisyys niin pitkälle mitä silmä tuon taivaalta erottaa, reilut 50m.
      Clas Ohlson hinta noin 51eur. Itsellä tuollainen Hubsan 107L uusi ja avaamaton ylimääräisenä. Aikeessa laittaa sen tori.fi.

    • Päiiv

      Missä oikeasti leikitte?? Älä nyt mene puistoon ainakin missä varmasti törmäätte ihmisiin. Tuollaista pitäisi harrastaa suljetulla alueella tai jopa kieltää kokonaan! Vaarallista touhua!

    • Cyro

      Itse hankin ny syman x5 sw-1 ekaks rmtreeni koneeks, oon vuosia miettiny että tääs mulle vois olla harraatu. Ei hinnalla pilattu kiinasta 60 posteinee ja FPV:llä ja 5akulla ja 4 varamoottoria ja lavat. Haastetta tuulessa, mut joa makuun pääsen satsaan sit paremman.

    • Pilotx4

      Mulle tuli Just hubsan h501c Kiinasta,varmaankin mukava peli kun saisi vaan ilmaan.Yritin etsiä netistä alan guruja jotka vois neuvoa tekoihin pysähdyksiin.jos vaikka täält löytyisi sellasii.Eli kaikki liikkeet on laitettu koneeseen,ohjainkin on kalibroitu ja tais onnistua.Mut kopteri ei oikein pelitä ei tottele ohjainta ollenkaan ei edes ledien vilkkuminen muutu,pitäiskö tehdä jotain poppakonsteja. Voihan olla että ohjain tai kopteri on rikkinäinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe