Moottoriveneestä,autoverosta,sekä eläkkestä, tukea

OikeistoVasemistopolitii

Keskustalaiset, Perussuomalaiset ja Kokoomuslaiset. Nyt sitten alkaa rahastaminen rikkailta. Silti entinen Muoniosta Demarina, virkojen pomo vielä hymyilee. Moottoriveneestä, jotka ovat rekisteröityjä. Taisi tulla melkoinen paukku maksettavaksi käyttömaksua kahdesta veneestä vuosittain. Mutta paljonko joutuu vuosittain maksamaan? Pakkohan on mennä käymään myös merelle saaren huvilaan, eikä sinne soutuveneellä uskalla mennä. Vasta tuli ostettua uusi Volvo. Jaha, että nyt ostohinnan vero osuutta alennetaan useita tuhat euroja, että köyhäkin voi ostaa jopa 100 tuhannen euron auton. Taskusta pahasti katosi ja siitä vaan. Valtiolta takaisin valituksena uudesta autosta liikaa verona maksamisesta, tulen hakemaan. Niin, että sama linja mitä palautettiin veroja ulkomailta vanhojen auton ostoista rikastumiseen. Sehän vielä, että eläkkeestäkin napattiin 5%, Valtion kassaan veroina. Niinhän sitä vaan, että oikeuspolitiikka rahastuksena. Joutuukin tarkastelemaan, että rahapussin pohja alkaa tulla näkyviin.

14

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äläkurjavikise

      Kurja se jaksaa aina valittaa, oli asia mikä tahansa, niin kurja valittaa. Ei ole kurjalla hyvä koskaan.
      Kun vaalien alla sanottiin, että nyt tulee vain huonoja vaihtoehtoja, kaikki joutuu talkoisiin (köyhätkin) rikkaita kun on kurmuutettu jo viime hallituksen päätöksillä.
      kaikki nyökkivät, että pahat on ajat, mutta toki täytyy leikata.
      Nyt kun leikattaisiin, niin valitus on hirmuinen. Kaikki nostetaan tikunnokkaan, että ei minulta, no keltä jos ei kaikilta ?
      Jos on sitte niin tyhmä, että uskoo johonkin vaalitemppuun autoveron poistoista, ilman sitä korvaavilla veromuodoilla, niin täytyy tosiaan olla koko tyhmä tyyppi, ja silloin saa juurikin ansionsa mukaan, jos viedään viimenenki ropo pussista.

      • Niinkurjaaaa

        Kurjaa kurjaa on,kurjaa kun työ ei maistu.


      • kurjatkurjat

        Kurjille kurja kohtalo, kun kurjat saavat vain kurjaa. Saavat kurjat mitä ansaitsevat, kerta ovat kurjia.


      • juupelinappula

        No miten ne rikkaat osallistuu talkoisiin???


      • rahallane
        juupelinappula kirjoitti:

        No miten ne rikkaat osallistuu talkoisiin???

        Katso hieman tulovero progressiota, niin näet millä rikkaat osauu.llist


      • eemillää

        mummo jättää lääkkeet ostamatta , tullee siten säästöö ????????????? ................................
        ................................ .............................
        ----- ------ --


    • Näintoimitaan

      Vertailen varakkaiden liikemies auton vaihtumisen toimintaa. Nyt ehkä tiedetään, että 100.000,- euron uusi ostoauto. Vielä lähes uusi paljon noin 200 tuhatta kilometriä ajettuna auto on myyty, nyt suoraan uudelle omistajalla. Nykyisestä arvosta jos alennetaan auton vero arvo osuutta suunnitelmissa 25.000,- euroa. Tämä varakas teknisesti saa myymänsä tilalle saman uuden auton 75.000,- eurolla. Ei euroakaan mene ensimmäisen auton arvon alentumisesta, jos sopivasti odottaa autonsa myytyään veron alennusta. Järkevää olisi uusista edullisista, turvallisesti vähäkuluisista autoista poistaa kokonaan auton veron arvo osuus ja monet saisivat todellisen hyödyn. Kalliista autoista tulisi vero osuutta alentaa vuosittain melko vähän. Useille Yrityksille ei vaikuta kalliin auton ostamiset, koska auton arvo kuoleentuu yritysten vähennyksinä. Taidan itsekin kuulua verohyötyjiin. porukkaan.

    • Rahattuottavuuteen

      Yrittäjänä harkitsisin leasig sopimusta ostamisen sijaan. Miksi sitoa pääomaa hyödykkeeseen jonka arvon alenema on suuri?

    • Muoniopolitiikkaa

      Suomen verotulojen ja eläkekehityksestä. Palaan 1990 vaihteen tienoille. Pohjoinen hyötyi, kun pankit jakoivat turismi kohteiden rakentamisista, tontti kaupoista ja vapaa ajan mökkien rakentamisesta. Sen perään pankit velkaselvitys tilaan. Parasta, että Pohjoinen rikastui väliaikaisesti. Jälkiseuraamukset. Eläkeläiset, jotka kuittasivat samanaikaisesti eläkettä monesta ammatistaan. Eläkkeiden yhdistämisestä tuli melkoinen eläkkeen alentaminen. Samassa menetyksenä oli kansaneläkkeen menettäminen kerta heitolla, vaikka oli ennakkoon moninkertaisesti maksanut. Nyt jälleen kolahti nilkkaan eläkkeen verokorotus. Kreikan eläkeläisten, eläkettä tulisi tiukasti nyt yhdistää EU linjalle ja ottaa Suomen mallia. Muoniolaisena mainitun kokenut Vastaan, että siltä tuli ottaa, jolla täytyi siihen olla varaa. Mutta työn pinnareita ei tuke hyödyntää.

    • kallukallu

      Kallu se jaksaa mainostaa varallisuuttaan, vaikka kirjoitustaito on nollaluokkaa. Ei kiinnosta hänen hölynpölynsä, voisi alkaa kirjoittaa Porin keskustelupalstalle.

    • Nauruamuoniolle

      Anteeksi vaan Sinun hyökkäily ja en ole Kallu, en myöskään Kalevi. Minä olen syntyperäisesti muoniolainen. Asun Porin Pihalavassa ja tunnen Kalevin ja en ole sitä pitkään aikaan nähnyt Porissa. Yritystoiminnassa olin kiinnostunut verotuksesta ja kohdistui monin tavoin minun tuloihin, eikö siitä saanut kirjoittaa. Ajelen kyllä uudella autolla ja olette minut vasta Muoniossa nähneet. Eikä porilainen saa kirjoittaa Muonion palstalla.

      • Siitävaan

        Älä välitä kirjota vai ,sehän tuo uusia näkökantoja.


    • Kehuskelekehuskelevain

      Minnehän ne muoniolaiset olisivatkaan menneet jos ei olisi Oulua ja Poria!
      Siellä luullaan ettei täällä mitään tiedetä ja tullaan tänne aina vaan kehumaan omia asioita.
      Moni ei lähtisi pois kotipaikkakunnalta jos ei olisi pakko. Töitä ei täällä saa sillä, että on ammatti ja osaa vaan muilla keinoilla kylläkin.
      On Muoniossakin rikkaita ne on vain viisaasti hiljaa.

    • Valtiolletuloja

      Nyt minun näpit pelissä. Laskelmana vertailuna vain yhtä Luvian kuntaa. Meren mantereella on useita venesatamia, joissa venepaikkoja Luvialla noin 1000 kpl ja a. 200,- euroa venepaikan vuosivuokra. Yleensä vuokrapaikoissa veneiden koko isoja ja moottoreiden keskitehot arviona noin 80 heppaa, puolet lienee yli 100 heppaa. Yleensä lähes kaikki veneineen menevät vuokrasatamasta saari huviloilleen. Näistä rekisteröidyistä veneistä Valtion alkaessa perimään käyttömaksut. Valtion tulot voivat olla huikeat Hyvin monet pitävät kahta moottorivenettä samanaikaisesti saadessa siltä varalta, jos toinen meneekin etäkuntoon pääsee saarelta pois. Esimerkkinä, minun merenranta omakotitalosta on merimatkaa saarihuvilalle noin 15 km. Toiselle moottoriveneelle on vuokrapaikka Luvialla. Kannattaa pitää myös vuokrasatama paikka, josta vain 3 km saarihuvilalle. Meriajelu isolla moottorilla on melko kallista. Hyvin monella lähes täytyy olla kaksi moottori venettä. Monelle voi tulla melkoinen lovi tuloihin, jos on maksettava veneen käyttömaksu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      3770
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      592
      3549
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3472
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2199
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2171
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1947
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1927
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      170
      1694
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1381
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe