Orimattilan posti lakkautetaan?

taaskomunitaan

Posti aikoo vähentää postitoimipaikkojaan ja lakkautuslistalla on myös Orimattilan posti S-marketin yhteydessä.
Mitä tekee Orimattilan kaupunki ja sen terävin johto asian suhteen, kun ei kuulu mitään? Nukutaanko samalla tavoin kuin menetettiin matkahuollon ja linja-autoaseman palvelut?
Mitä ajattelevat ja tekevät orimattilalaiset? Ottakaa nyt kantaa hyvät ihmiset!

19

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että_näinnnn

      Se on sitä nykyaikaa kun kaiken pitää tuottaa hyvää voittoa. Automaatio on se joka työpaikat vie ... postin tapauksessa pakettiautomaatit.
      Tulee olemaan vanhemmalla väellä vaikeaa lähettää/vastaanottaa paketteja ja kaupungin onkin palkattava tukihenkilö joka auttaa vanhusväestöä pankki-ja postiasioiden hoidossa, niin se vaan tulee menemään.

      • järkihoi

        Ihan täällä ollaan kuin hölmölässä, kaikki valtion palvelutkin on annettu loppua tai mennä Lahteen mitään vastaan rimpuilematta.
        Koskahan tähän kaupunkiin saadaan päättäjille ja virkamiehille edes vähän järkeä päähän ja aletaan rakentamaan nykyaikaista Orimattilaa? Eikä stanan Hennalla ole mitään tekemistä tämän asian kanssa.


      • hynny

        Kaupunginjohto on taktisesti hiljaa, uusi ISO posti tulee Hennaan ja urheilutaloon toinen.


      • postihennaanheti

        Niin tulee Hennaan uusi iso posti siihen asemarakennukseen. Pääposti siirtyy sinne ja tänne vanhaan keksustaan tulee nouto pakettipisteitä. Ja niitä postilaatikoita joihin voi jättää 3 luokan kirjeitä kun ei voi olla yhtään kiireempää Orimattilassa.


      • leikitäänhennaa

        Hennaan tulee risumaja posti, jossa asustavat varikset ja rusakot. Leppäkeihäisiin kiinnitetään paketit ja heitetään määränpäähän. heh heh


    • orimattilaon

      Kuoleva kylä.

      • hommiinvauhtia

        Kuollut kylä. Katsoppas vaan Erkkontien varren kaikki kiinteistöt kuinka palijo on tyhjinä liiketilaa. Ainakin kuudessa kiinteistössä on tyhjät tilat ja ollaan paraati paikalla.
        Ei oikein taida hommat hoitua siellä Erkontie 9 ylimmässä kerroksessa? Ei se tälläistä tunarointia ollut kaupungin johtaja Aaltosen aikaan.


      • lopputilinpaikka

        Kaikki loppuu Orimattilasta. Kaikki päättäjät eivät välitä ja eivät edes ymmärrä mistään mitään. Sama koskee ylintä virkamies johtoa. Tumput suorana ihmetellään ja ei todellakaan tehdä mitää asioitten eteen. Kenkää kaikille.


      • Tuhontielläollaan

        Se on vaan se yksi puolue mikä tämän kaiken tuhon aiheuttaa. Näkevät vain yhteen suuntaan....Hennaan.


      • asiat-kuntoon

        Kun palvelut ajetaan alas, niin muuttoliike kääntyy sellaisiin paikkakuntiin joilla on palveluja ja sitä tosiasiaa Orimattilassa ei ole vielä tajuttu. Hyvät ja monipuoliset palvelut olisivat ne millä Orimattila voisi houkutella asukkaita pitäjään.

        Posti, pankkipalvelut, terveyskeskus, koulut ja päiväkodit sekä harrastusmahdollisuudet ja hyvät kulkuyhteydet ovat ne tärkeimmät tekijät kun asuinpaikkakuntaa valitaan ja nyt ollaan sillä tiellä että nämä asiat eivät enää Orimattilassa toteudu, eikä tarvitse ihmetellä kun täällä ei tonttikauppa käy ja rakennuslupien/aloitettujen rakennushankkeiden määrä sen kun pienenee.

        Päivittäistavarakauppoja täällä on paikkakunnan koko huomioiden ihan riittävästi ja hintakilpailua on - kiitos siitä kuuluu LIDL:n tänne tulemiselle.

        Päättäjien tärkein tehtävä olisi pitää huoli siitä että täällä on peruspalveluja riittävästi, tiestö kunnossa ja yleinen turvallisuustilanne hyvä - näiden kuntoon laitto on ykkösasia, eikä mikään Henna hanke.


      • onnetontajoo

        Erittäin hyvä näkemys, olen samaa mieltä.
        Miksi Orimattilaan on valikoitunut sellaisia päättäjiä ja virkamiehiä jotka eivät ymmärrä Orimattilan todellista tilannetta? Nytkin postia ollaan lakkauttamassa ja kaupungin johto ei tiettävästi ole toistaiseksi reagoinut siihen mitenkään. Vai onko?Onnetonta on


      • Äänestäjienvikaon

        Sen takia ne ovat sinne valikoituneet kun te pöntöt ne sinne toistuvasti äänestätte. Hyväveli järjestelmä muotoutuu jo kahdenkauden jälkeen. 2 kertaa olisi maximi ja sitten pois kokonaan.


      • maksimi2kautta
        Äänestäjienvikaon kirjoitti:

        Sen takia ne ovat sinne valikoituneet kun te pöntöt ne sinne toistuvasti äänestätte. Hyväveli järjestelmä muotoutuu jo kahdenkauden jälkeen. 2 kertaa olisi maximi ja sitten pois kokonaan.

        2 kautta maksimi valtuustossa ja eduskunnassa olisi oltava lakiin kirjattu maksimiaika, aivan kun presidentilläkin on, mutta mitenkäs tuon lain missään aikaan saisi?


      • erkki85
        lopputilinpaikka kirjoitti:

        Kaikki loppuu Orimattilasta. Kaikki päättäjät eivät välitä ja eivät edes ymmärrä mistään mitään. Sama koskee ylintä virkamies johtoa. Tumput suorana ihmetellään ja ei todellakaan tehdä mitää asioitten eteen. Kenkää kaikille.

        missään muussa paskapitäjässä tuskin on surkeampaa virkamiesjohtoa ja "päättäjiä" kuin orimattilassa


    • artjärvikutsuu

      Nyky posti jatkaa kunnes saadaan joku kauppa höynäytettyä asiamiespostiksi. Jos posti paneepahaksi niin ei jää muuta postia kuin Artjärvelle Sinikan kauppa.

    • aaltonentyyni

      Orimattila liittyy Lahteen v 2020,asiasta on kassakaappisopimus.

      • tyyniaaltonen

        Olen kuullut samaa että on jo valmiiksi neuvoteltu Lahden kanssa liittymis-sopimus kun tiedettiin nyky johdon ja päättäjien saamattomuus ja osaamattomuus. Se oli Heinosen Martin aikaan se.


    • konsultti

      Kaupunki on käynyt Postin kanssa neuvotteluja mikä taho olisi paras hoitamaan asiamiespostia Olassa. Ladec on myös tunnustellut asiaa ja ehdottaa kahtakin vaihtoehtoa, Tönnön tai Koivulan kioskia, Koivulan kioski on Ladecin mielestä paras vaihtoehto, siellä voi pyytää postinsa lihapiirakkaan käärittynä. Tästä konsultoinista Ladec laskutti vain 170,000 euroa, joka on halpa hinta asiantuntija lausunnosta.

    • eivälttämättäpaha

      Itse asuin useamman vuoden pienellä paikkakunnalla, jossa asiamiesposti oli k-marketin yhteydessä. Postin palvelut oli käytettävissä ma-la 7-21 ja su 9-21. Tykkäsin kovasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1451
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1255
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1195
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1042
    Aihe