Gang Stalking - Jatkuvat tekaistut toimintahäiriöt

Ilmaisuvapaus

Suomi 24 sivustolla Laki ja rikos poliisi alaosissa Gang Stalking keskusteluissa on jatkuvat toimintahäiriöt keskustelujen selaamisessa.

Keskusteluja ei pääse katsomaan alaspäin.

Onko poliisilla näppinsä taas pelissä? Onko aihe joillekin heistä liian arka EPRI-Gang Stalking rikoksistaan johtuen?

15

306

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MarkusHaikara01000111

      Käy katsomassa joukkovainot FB-sivuani. Perustin ryhmän nykyajan vainoista, käy katsomassa.
      https://www.facebook.com/groups/270448813288530/
      GS gang stalking, joukkovainot, miksi niitä sitten kutsutaankin, ovat tarkkailualan ammattilaisten, sekä 'tavallisten ihmisten' tekemää tarkkailua ja häirintää. Yhteiskunnan turvallisuuselimet ovat tietoisia, sekä osallisia näihin laittomiin vainoihin, jolloin kun yhteiskunta ei tietoisena puolusta ihmisiä, vaikka keinot ovat olemassa on näillä ihmisillä laillinen oikeus puolustaa itseään, läheisiään ja muita ihmisiä, jotka ovat näiden vainojen kohteena. Ihmisiä on aina historiassa vainottu, mutta yhteiskunnan velvollisuus on puuttua tähän, kuten muihinkin rikoksiin. Itse kuulin joukkovainoista vainoamisen muotona 1980-luvulla lukiessani isälleni tulleita yhtä vainoamistapausta koskevia papereita, eikä joukkovainot ole 'rikollisen neron' keksimä toimintatapa, vaan ryhmä psykopatiasidonnaisten persoonallisuushäiriöoireyhtymiä omaavien luontaisia toimintatapoja. Itseni ja läheisteni henki, terveys ja omaisuus on vaarantunut joukkovainojen takia, valtion turvallisuuselinten ollen tietoisia, sekä osallisia tähän. Kun valtio ei turvaa minua, läheisiäni ja muita joukkovainojen uhreja se tekee joukkovainoihin osallistuvista sekä heidän läheisistään vapaatariistaa kaikin tavoin. Täällä keskustellaan joukkovainoista ja julkaistaan joukkovainoihin osallistuneiden sekä heidän läheistensä nimiä ja yhteystietoja.

      • poliisirikollisena

        Ei muuta kun nimet kasaan, ja käynti valtakunnansyyttäjäviraston toimistolla kertomassa yksi tarina kerrallaan.

        Taitaa ollakin korkea aika, että välillä poliisilta poistetaan oikeuksia, kun kerran ei osata niitä käyttää laillisesti. Eniten näistä häiriköinneistä kärsii täysin sivulliset, eikä kohdehenkilö vaikka nämä poliisin it-rikolliset niin haluaisivat.


      • totuustuleeainaesille

        Vatut ne mitään tarkkailualan ammattilaisia ole. Ne on it-alan rikollisia, jotka on ensin ollut tavallisia hakkereita, ja jostain syystä päässeet poliisin palkkalistoille jatkamaan rikoksiaan. Lakia ja ihmisoikeuksia rikotaan päivittäin näiden toimesta, ilman mitään käräjäoikeuksien lupia tehdä kyseisiä asioita.

        Totuus tulee aina esille, ennemmin tai myöhemmin. Vai mitä tuumaa Jari Aarnio?


      • neitiABC
        totuustuleeainaesille kirjoitti:

        Vatut ne mitään tarkkailualan ammattilaisia ole. Ne on it-alan rikollisia, jotka on ensin ollut tavallisia hakkereita, ja jostain syystä päässeet poliisin palkkalistoille jatkamaan rikoksiaan. Lakia ja ihmisoikeuksia rikotaan päivittäin näiden toimesta, ilman mitään käräjäoikeuksien lupia tehdä kyseisiä asioita.

        Totuus tulee aina esille, ennemmin tai myöhemmin. Vai mitä tuumaa Jari Aarnio?

        Ja mitä tuumaa Runeberg. Runebergiä väitettiin nettimanipuloijaksi noin pari vuotta sitten. Hänen käyttämänsä nimimerkkikin oli ilmeisesti jonkun arvailema. Harmi juttu kun olen jo unohtunut mitä nimimerkkiä Aarnion kakkosmiehen väitettiin käyttävän.


    • todellista.totta

      Minut yritettiin tappaa naisena, pakko-orgasmilla neljä päivää ja pahat kivut kuin synnytyskivut, nitroja ja burana 800 mg otin pari kerrallaan, että selvisin hengissä kiusanteosta!
      Sain myös matomaisia otuksia, polttavia, joka puolelle kehooni möngertämään ja hengen lähtö oli hiuksen varassa.
      Pari viikkoa myöhemmin tapahtuman jälkeen aukaistiin sepelvaltimon 98 % tukos.

      Eli heillä on keino tappaa vanhempia ihmisiä tiedossa, ja sydänkohtauksia voidaan tehdä ihmisille tietoisesti. Ehkä he yrittävät rahastaa tällä tavalla, vai nauttivatko he, kun näkevät ihmisten kuolevan heidän käsittelyssään?!
      Minun häiritsijät tiesivät huonon sydämeni, ja tekivät sen tahallaan ja tietoisesti. Ihmeellisesti vielä selvisin hengissä.
      Kuinka moni on jo kuollut näissä häirintätapahtumissa? Onko mitään tilastoa vanhempien naisten kuoleman syistä olemassa?
      Montako muuta outoa tapausta on? Miten itsemurhat, laajennetut itsemurhat, henkirikokset ja muut, mitä stalkkerit aiheuttavat?
      Ketään ei tunnu kiinnostavat tapaukset, kaikki vain silittävät päätä, että hyvää työtä teette, mummot ja papat joutaa jo kuolla, ja muutama muukin!
      Onko omatkin sukulaiset heillä kohteena?

      • kyllästynyt.vaikka.uhri

        Voisitko olla kirjoittamatta jokiaseen keskusteluun samoja juttuja. Valitse mihin kirjoitat ja tee se sinne. Kaikki eivät halua lukea sinun juttujasi, menevät överiksi eivätkä siksi ole aina edes kiinnostavia. Mieti vähän aikaa ja pohdiskele asioita ja sitä miten voisit päästä tuosta häirinnästä eroon. Vai haluatko? Silloin kirjoittelemisessa olisi enemmän mieltä.


      • siksi.joka.ketjuun

        Eiköhän kyse ole trollista.


      • kannattaako.aloittaakaan

        Homeopatiavesi on kokeilematta vaiko onko niin? Halpaa tehdä itse.


    • siitä.vaan

      No olihan täälläkin matojuttu.

    • robottipohjainenjärjest

      Nyt pannaan matomaisia robotteja muillekin. Viranomaiset tietävät tekniikan poistaa ne! Häirintää vastaan tarvitaan oma vastaava robottipohjainen puolustusjärjestelmä ja näitä on saatavilla. Valtioiden päämiehet on suojeltu! Tietoa on tästä!

    • kokoaikaisuus

      Jatkuva seuranta vaikuttaa ihmisen elämään varsinkin parisuhteessa, jos toinenkin osapuoli tietää ja aistii puolison seurannan. Ei siinä kannata kovin monipuolista suhdetta harjoittaa, kun tietää toisen seurannan, eli ennemminkin välttelee kaikkea!
      Kolmas osapuoli vaikuttaa siis koko perheen elämään!

    • Totuustuleeesiinaina

      Oliko helsingin keskustan yliajot seurausta näistä poliisin käyttämistä loistavista menetelmistä? Ei olisi suuri yllätys, eikä totuutta tulisi koskaan julkisuuteen.

      Sen verran kauan katsoin itse sitä kun nämä poliisin it-alan mätämunat häiriköi autojen järjestelmiä, ja aiheuttivat tuhansien eurojen korjaamolaskuja, että kaikki on mahdollista. Kukaan tuskin lähtee ilman minkäänlaista syytä kaahailemaan, eihän?

      Poliisi on itse suurin turvallisuusriski kansalaisille, kun osaavat näillä elektronisilla häirintämenetelmillä tehdä halutessaan kenestä tahansa jotain sellaista mitä hän ei ole. Tarpeeksi kauan kun hakkeroidaan jokaista saatanan elektronista laitetta, ja siinä ohessa paljon muuta, kenellä tahansa tulee mieleen loistavia ajatuksia kostaa poliisille. Siinä kärsii usein sivulliset, ei poliisi, valitettavasti.

    • kirjastoja.häiritään

      Minä luulen että asialla ovat paikalliset stalkkerit. Minun koneeni on sotkettu niin että en uskalla sitä käyttää enkä harkitse aivan pian uuden hankintaakaan. Kirjastoissa on paljon häirintää, jonka tarkoitus lienee vain rikollinen sanavapauden rajoittaminen, nämä stalkkerit eivät tykkää että asioista puhutaan. Ehkä tykkäisivät jos heitä häirittäisiin samoin. Oulun kirjastossa on ollut ajoittain haju- ja ääniongelmia (voimakkaita matalia hurinoita ym.). Suomi24-palstaa häiritään monin tavoin, hidastetaan, ei päästetä kommentoimaan, linkkien avautuminen estetään, ym.. Aluksi asia korjaantui viiveellä kun ilmoitti kirjastonhoitajalle, nyt ei. Olisiko Oulun tietotekniikkaankin hakeutunut stalkkereita töihin? Helsingissäkin on niitä ajoittain, mutta vähemmän ja menevät nopeammin ohi. Eräässä toisessa pohjoisessa kirjastossa oli ankaraa mikroaaltohäirintää koko päivän, sen lisäksi että koneet hidastelivat.

    • 12345654321

      Totuus poliisin it-osaamisporukasta pitäisi selvittää.

    • hirttäkääittenne

      Kuka perkele avasi mielisairaalapotilaille tietsikat. Nyt ne helvetin huupelot kirjoittelee tuota harhaista paskaa joka palstalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      208
      3377
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2161
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1945
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1598
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1261
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe