Haluaisin oppia antamaan hyvän suu hoidon

aloittelija

Olen 18.v tyttö aika kokematon näissä petipuuhissa. Haluaisin oppia antamaan poikaystävälleni kunnon suuhoidon. Hänen kalunsa on aika iso, joka tietenkin hieman hankaloittaa hommaa, kun joutuu venyttämään suuta niin auki ja varoa samalla ettei käyttäisi hampaita.
Oisko teillä jotain hyviä vinkkejä missä asennoissa kannattaa kokeilla, mitä liikkeitä teen ja ym aiheeseen liittyvää?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • antamaankin

      Et tarvitse muuta kuin halun ja harjoittelua. Sitten vaan kyselet poikaystävältä mikä tuntuu parhaalta. Ei sinun tarvitse arvata eikä kukaan muuo voi tietää minkälaisesta poikaystäväsi pitää.
      Tuo ”aika iso” ilmeisesti osoittaa, että olet trollaava setä

      • Novoivit

        No voi jumalauta mitä mikropeniksisiä pappoja tämä palsta on täynnä. Ei tarvitse jonkun kuin sanoa että "iso muna" niin hirveä skeptisyys alkaa kukoistamaan.

        Sanon suoraan. Isoja peniksiä on olemassa pornosivujen ulkopuolella! Teidän mikroipippelinne ei muuta sitä tosi asiaa! Tietenkin keskiarvon ylittäviä kokoja on harvemmassa mitä pidemmälle mennään, mutta niitä silti on.

        Nuori tyttö haluaa ohjeita, ja sillä ei ole väliä onko hän trolli ja sillä ei ole väliä minkä kokoinen hänen poikaystävänsä penis on. Jos poikaystävän penis on isohko niin sitä on vaikeampi käsitellä (esimerkiksi syväkurkku on vaikeampaa.) Uskon että tuon tiedon anto on ihan oikeutettua!


    • eemelipurkkinen

      On se kumma että mistä näitä juuri 18v "tyttöjä" joilla on munat sikiää pilvin pimein,ja just 18v,sitä minä ihmettelen.

      • sikiää

        Ne on pedofiilejä jotka pelkää palstaa valvovia poliiseja. Namusedät luulevat ettei kukaan huomaa mitä sedällä on mielessä.


      • Novoivit

        No ehkä 18 vuoden iässä alkaa jo konservatiivisempikin miettimään näitä asioita, kun ei enää sossu voi puuttua asiaan huolimatta suojaikärajasta joka on 16. Ei ole mikään ihme että tyttö on 18, koska sen ikäisiä tyttöjä on olemassa jos et tiennyt. Ei se ole tytön vika että sinä et tule ikinä saamaan nuorta pillua. menetit tilaisuutesi jo nuoruudessasi kun olit se rasvalettinen homo joka ei saanut tyttöystävää ennen 30 ikävuotta.


    • Nainen1962

      Olen nainen, mutta minulla on useammasta miehestä pidempiaikainen kokemus. Kaikki ovat pitäneet vähän erilaisesta suuseksistä. Yhteinen tekijä on ehkä se, että pelkkä huomioiminen ja kalun vilpitön ihailu viihdyttää miestä. Joku pitää reippaasta käsittelystä toisella taas on hyvin herkkä kalu ja sitä pitää käsitellä varovaisemmin. Jotkut pitävät pallien hyväilystä, joidenkin mielestä se on yhdentekevää. Kerran minulla oli mies, joka piti välilihansa (en tiedä onko se saman niminen miehellä) hyväilystä valtavasti. Kaikki pitävät suuseksistä, mutta mikä erityisesti viihdyttää, se pitää oppia jokaisen miehen kanssa erikseen.

    • aloittelija

      Kiitos niille, jotka ovat vastanneet mun kysymykseen järkevästi.
      Lisää hyviä, tekniikoita kaivataan.
      Ja noille ihme hyypiöille tiedoksi, että olen 18.v tyttö ja elän parisuhteessa rakkaani kanssa. Seksi on tärkeä osa hyvää parisuhdetta. Mutta mulla on vaa alkanu olee sellanen tunne, et haluisin jotain muutosta petipuuhiin ja ois kiva yllättää joskus poikaystävä jollakkin uudella ehdotuksella, kun se pyyteli uusia asentoja silloin suhteemme alku puolella.

      • elikkäsiis

        Elikkä siis totta kai olet 18v ja tyttö, elikkä siis totta kai. Suuhoito on muuten yhdys sana, elikkä siis.


    • Suuseksionkivaa

      Se on vaan hyvä, kun kiinnostaa oppia tekemään hyvältä tuntuvia asioita kumppanille! Minun oma suosikki on se, kun hellästi lupsauttaa huulet terskan reunan yli ja takaisin ja samalla kevyesti kielellä kutittaa terskan alapinnalla olevaa pikku poimua. Tuntuu aivan taivaallisen hyvältä! Liian kova imu tai rajut otteet tuntuvat epämiellyttävältä. Tarkkaile miehesi lantiota. Jos hän työntää sitä eteenpäin, se on merkki että tuntuu hyvältä. Jos hän puolestaan pyrkii lantiolla karkuun, niin sitten se yleensä tarkoittaa että nyt ei ole ihan just se paras juttu menossa (tai sitten on juuri laukeamassa ja haluaa pitkittää)..

      • aloittelija

        Kiitos vastauksestasi. Täytyy kokeilla näitä uusia vinkkejä, joita ootte tänne jakanut. Homman jälkeen täytyy varmaa kysellä mitä mieltä poikaystävä oli.


    • Suuseksionkivaa

      Ai niin, tuli vielä mieleen yksi juttu kun mainitsit, että hänen kalunsa on aika iso. Minä en ainakaan koe mitenkään erityisen hyvän tuntuisena, jos nainen yrittää tunkea kalun mahdollisimman syvälle kurkkuuunsa eli ns. syväkurkkuilla. Paljon paremmalta tuntuu, jos kalu on noin terskan syvyydeltä suussa, mutta toinen käsi on hellästi kalun juuren ympäri ja toisella kädellä hyväilee hellästi pusseja. Tuolla saa paljon paremman tuntuisen hoidon kuin syvään tunkemalla. Samalla saat kontrolloitua, että kalu ei vahingossa mene sinulle liian syvälle aiheuttaen tahtomatta oksennusreaktion..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1796
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1714
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      105
      1564
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1531
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1508
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1395
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      17
      1387
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1212
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1135
    Aihe