Parhaat palomuurisoftat: Comodo ja Privatefirewall

tutkitusti.ja.oikeasti

Palomuuriohjelmistot
http://www.inertia.fi/inertia22.xhtml

"Comodo Firewall on ilmaisista palomuuriohjelmistoista mielestämme paras. Se päihittää suorituskyvyllään kaikki muut, jopa maksulliset palomuuriohjelmat.

Tiedossamme olevista palomuuritesteistä kattavin on matousecin http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/results.php suorittama testi. Siinä on testattu kaikki merkittävät palomuuriohjelmat. Vain Windowsin oma palomuuri loistaa poissaolollaan. Ilmainen Comodo Firewall -ohjelmisto on testin mukaan ylivertainen. Se on ainoa ohjelmistollinen palomuuri, joka läpäisi puhtaasti vertailun jokaisen osion. Vertailussa suoritettiin 110 testiä. Yhteenvedoltaan helposti hahmotettavan testin tulokset löytyvät verkko-osoitteesta matousec http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/results.php . Suosittelemamme Comodo Firewall https://personalfirewall.comodo.com/free-download.html?track=5547 ja Privatefirewall -palomuuriohjelmistot ovat ainoat ilmaiset palomuuriohjelmat, joita matousec suosittelee.

Comodon palomuuriohjelmassa on ylivoimaisen peruspalomuurin lisäksi vahva tunkeutumisenesto eli HIPS (Host-based Intrusion Prevention System) -ominaisuus. Domodon palomuuriohjelmisto tarjoaa mahdollisuuden myös internetissä surffaamiseen virtuaalisella, hiekkalaatikoidulla selaimella (Virtual Comodo Dragon).

Comodo Firewall -ohjelman voi ladata seuraavalta verkkosivulta Comodo Firewall https://personalfirewall.comodo.com/free-download.html?track=5547 .


Mikäli Comodo Firewall ei jostakin syystä käy, suosittelemme toisena vaihtoehtona Privatefirewall-ohjelmaa.

Privatefirewall on ladattavissa seuraavalta verkkosivulta Privatefirewall http://www.privacyware.com/personal_firewall.html ".

3

1988

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on-se-paras

      Comodo Firewall toimii

      Comodo Firewall / Comodo Internet Security ja kunnon asetusten säätö niin ei koneesta verkkoon tai verkosta koneeseen liiku mikään turha data, eikä muut kuin halutut ohjelmat pääse liikennöimään. Windowsin oma palomuuri ei auta koneelta nettiin kulkevaa verkkoliikennettä vastaan, sama juttu rautapalomuurien kanssa.

      Näissä webcam vakoiluissakin koneelle on asennettu ohjelma, joka ottaa yhteyttä nettiin. Jos ei ole Comodon tyylistä lähtevistä yhteyksistä varoittavaa ohjelmaa niin vaikka mitä liikennettä voi kulkea nettiin ja sieltä koneelle.

      Koneella oleva vakoiluohjelma voi kiinnittyä myös selaimiin, niin että kun selailet niin samalla selaimen kautta otetaan yhteyttä haittapalvelimiin, joista ladataan koneelle haittaohjelmia ja lähetetään kryptattuja tietoja esim. web-kamerakuvaa.

      Onneksi Comodossa on myös HIPS-suoja Defence , joka kertoo oikein asetettuna mitkä prosessit koneessa kulloinkin käynnistetään ja mihin ne kytkeytyvät. Vieraat käynnistystä pyytävät prosessit ja esim. dll:t voi tarkistaa ja estää. Ei pysty tähän Windowsin oma palomuuri, se ei huomaa mitään.

      Miljoonien koneiden bottiverkot ovat seurausta juuri siitä että luotetaan vain Windowsin palomuuriin. Käytä kolmannen osapuolen softapalomuuria niin loppuu koneiden automaattikaappaukset. On täysin ****** että suojaa palomuurilla vain ulkoa päin tulevat hyökkäykset esim. Windowsin palomuurilla ja/tai rautapalomuurilla, ne eivät estä mitään jos koneelle tulee tai asennetaan haittaohjelma. Nämä web-kameran salakatseluvakoilutapauksetkin toteutettiin niin että naisten suosimalle sivustolle laitettiin hyväntahtoiselta ja hyödylliseltä tuntuva sovellus/selainlaajennus jakoon. Kun se asennettiin koneelle, pelkällä Windows palomuurilla tai rautapalomuurilla varustetut koneet ottivat verkkoyhteyden ja latasivat lisää haittaohjelmia kenenkään huomaamatta. Hyvin säädetty softapalomuuri esim. Comodo Firewall huomaa epäilyttävät verkkoyhteydet sekä uudet prosessit ja niiden käynnistymisen Defence HIPS-suojan avulla joka reaaliaikaisesti seuraa suoritettavia prosesseja. Comodon läpi web-kameran haltuunotto on todella hankalaa niin ettei sitä huomaisi, Windowsin palomuuri tai rautapalomuuri esim. ADSL/DSL/kaapelimodeemissa ei huomaa tai ilmoita mitään liikenteestä tai prosesseista.

      Comodon käyttö on äärettömän helppoa. Et asenna Dragonia ym. lisukkeita ja laitat Comodon valikoista ruksit muutamiin kohtiin jotta turva paranee perusasetuksista. Poistat automaattisesti hyväksytyn liikenteen ja pyydät "Ask" kyselyn luvasta verkkoliikenteeseen sovelluksilta. Annat luvat halutuille ja blokkaat pysyvästi turhia yhteyksiä yrittävät prosessit. Lupia ym. voit myöhemmin säätää ja muuttaa halutusti. On tuo hyvä ohjelma, ei enää mikään Windowsin prosessi tai muu ohjelma ota verkkoyhteyksiä turhaan.

      Hanki Comodo ja säädä se hyvin, niin koneessa ei tapahdu mitään huomaamatta.

      Comodo Firewall for Windows 32 & 64-bit, 32-bit ja 64-bit
      https://personalfirewall.comodo.com/free-download.html

    • matousec.com

      Comodo Firewall v8.2.0.4591 (32 & 64-bit) (Freeware)
      https://personalfirewall.comodo.com/free-download.html

      File: cfw_installer_6113_52 (32&64-bit).exe
      216.1 MB ( 226607624 bytes )
      CRC-32: 36fd2696
      MD4: 389b79b5d1de3c85539994c06ad8c4ee
      MD5: 8e186beb97ee37102ceb176559d7afd5
      SHA-1: 9001d2e2fd9225d3f93816b1f70ce82684fba73e
      SHA256: 82017925ed7db151d7ecac8d8db8c4168760dd5f08a80d17e007bc7694e8f66e
      https://www.virustotal.com/fi/file/82017925ed7db151d7ecac8d8db8c4168760dd5f08a80d17e007bc7694e8f66e/analysis/

      matousec.com sivun laaja palomuuritesti todistaa Comodo Firewall -palomuurisoftan parhaimmaksi vaikka Windows-palomuurikahelit muuta väittää:
      http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge-64/results.php

      Windows paloluuria näihin testeihin ei edes kelpuuteta koska siitä puuttuu erillisten palomuurisoftien suojaustasoja kokonaan.

    • Paskaakaikki

      Heh paskaa kaikki. Ainut hyvä on Windowsin oma.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      104
      1666
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1305
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1210
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1166
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      142
      1158
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1055
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1051
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      967
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      962
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      844
    Aihe