Shell Helix Ultra Extra 5W-30

3234092

Mitä mieltä kyseisestä öljystä? Sain halvalla: 17e 4L, autona 2000luvun tuotos. (bensa koneella, perus katalysaattorilla) Miksköhän toi oli noin halpaa? -50% näytti olevan vrt muihin liikkeisiin..

8

2042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minämyös

      Mistä Helixiä saa 17 e/4l?

    • Aakolmonen

      Shell Ultra Extra 5W-30 on huippuöljy Euroopan suurimmalta voiteluaineiden valmistajalta. Öljyn luokituksissa ovat numerot 504 ja 507 eli öljy täyttää VAG.n moottoreiden pitkän vaihtovälin bensiini- ja dieselautojen luokitukset. Halvalla olet saanut. Tuota öljyä löytyy Tokmannin ja Puuilon hyllyistä hintaan 34,90, ei kallista sielläkään. VAG.n korjaamot käyttivät Shellin moottoriöljyjä ainakin 20 vuotta ennen kuin Castrol näyttää tulleen tilalle vissiin parhaalla tarjouksella.

    • 32252435

      Näytti olevan vielä muutamia kannuja tuohon 17.90e hintaan tokmannilla. Tietääkö joku menettääkö öljy ominaisuuksiaan jos se seisoo purkissa useitakin vuosia? Vois hankkia varastoon muutaman vuoden öljynvaihto tarpeet..

      • Aakolmonen

        Miten niin pitkälle, että se hyllyssä mitään menettää, paitsi koneissa, joita rääkätään lyhyillä vaihtoväleillä pari vuotta jopa 30 000 km saakka? Tuttu mekaanikko sanoi huollossa, kun kehuin, että aion puolittaa öljynvaihtovälin/ 18 000 ajoa vuodessa, niin läheltä, hän suositteli. VW-huolloissakin ollaan siihen VW-huoltovälien lyhennyksiin 30 000 ensihuollon jälkeen siirrytty, kuka kertoo miksi?


      • Jöljyilijä

        Voisiko olla että tuplamäärä työtä, liikevaihtoa ja voittoa samoilla kiinteillä kustannuksilla? Öljynvaihto lienee merkkihuolloille kannattavin myytävä tuote. Läski öljyyn, pientarvikelisä, tiiviste, jäteöljymaksu, tuntiveloitusta, läski suodattimeen, läski pohjapropun tiivisteeseen. Kate öljynvaihdossa lienee 70 % tasoa.

        Jäteöljyä eli jöljyä


      • Mylkeri
        Aakolmonen kirjoitti:

        Miten niin pitkälle, että se hyllyssä mitään menettää, paitsi koneissa, joita rääkätään lyhyillä vaihtoväleillä pari vuotta jopa 30 000 km saakka? Tuttu mekaanikko sanoi huollossa, kun kehuin, että aion puolittaa öljynvaihtovälin/ 18 000 ajoa vuodessa, niin läheltä, hän suositteli. VW-huolloissakin ollaan siihen VW-huoltovälien lyhennyksiin 30 000 ensihuollon jälkeen siirrytty, kuka kertoo miksi?

        Ja sitten kun oikein tarkkaan luet sitä huolto-ohjetta, niin öljyt vaihdetaan VW:llä edelleen 30tkm/2v välein, tämän uudenkin huoltovälin mukaan. Se eka 30tkm/1v -tarkastus ei sisällä öljynvaihtoa (jos asiakas ei erikseen pyydä).


      • Aakolmonen

        Kyllä joidenkin VW/Audin huolto-ohjelmaan on jo merkitty, että öljynvaihto 30 000m/2 vuotta, senjälkeen 30 000/yksi vuosi, niin minun Aakolmosessakin. Kun ajaa sen 18 000/vuosi, olen puolittanut öljynvaihtovälin kiinteälle 1v 15 000 km. Se on pieni raha auton kokonaiskuluissa. Ja ainakin Laakkosella tällainen ylimääräinen öljyn- ja suodattimen vaihto oli viimeksi hinnoiteltu 99 euroon. Se tuttu VW-mekaanikko kertoi, että joku naiskuski oli keplotellut pienillä kilometreillä sen 2 vuoden/30 000 km:n huoltovälin ja mitä oli tapahtunut: öljysiivilä oli tukkeutunut. Korjaamoiden hinnoittelu LL-öljyistä on ollut raakaa bisnestä, jopa yli 20 euroa litralta. Siispä tarkka kuski kysyy huollossa, paljonko huolto maksaa talon öljyillä ja paljonko omilla? Siksi vien sen Shellin Helix Ultra Extra-kannun 5W 30-öljyä huoltoon. Suuret liikkeet kuten Posti eivät hintoja kysele, niillä merkkihuollot parhaan tilin tekevät.


    • tokmannitarjoustaloo

      Joo hain loput 9 kannua varastoon. Nyt on sitten seuraavaksi 9vuodeksi öljyt omasta takaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1362
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1160
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1042
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      983
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      970
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    Aihe