väärinkäsityksen oikaiseminen???

saamatonnainen

Olen ollut suhteessa 2 kk. Annan miehelle suuseksiä joka kerta esileikkinä. Aika ensimmäisinä kertoin kun otin suihin, mies kääntyi ja alkoi myös nuolemaan 69

Itse en pidä kyseisestä asennosta, kun tuntuu,että menee molemmilla suorittamiseksi eikä kumpikaan nauti, joten käännyin pois aika nopeasti.Kuulin,että hän mutisi jotakin: ai etkö sä tykkää.. yritin sopertaa jotakin että yksi kerralla, mutta eipä hän tainnu saada siitä selvää.. sen jälkeen en ole suuseksiä saanut ja luultavasti siksi,että hän luule,etten pidä siitä.

Koitin varovasti kysyä viestissä,että onko jotain jota hän kaipaa ja haluaa.. takaapäin hän ei myöskään ole koskaan ottanu.. pelkään,että hän pitä' mua tylsänä.. hän vastasi,että kaikki on tosi hyvin ja täydellist seksiä ja vastakysymyksenä mit' minä haluan. En saanut siihenkään vastattua ku joo kaikki on hyvin.

Vinkkiä nyt miten saisin tän jotenki ohjattua uudelleen vaikka livenä keskusteluun tai sängyssä näyttää että kaipaan suuseksiä ja takaapäin .Tulen kyllä hänen kanssaan joka kerta ja usein montakin kertaa, mutta silti.. haluisin..

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rennosti-m

      Kerrot hänelle yksinkertaisesti, että pidät, jos hän hyväilee suullaan ja kielellään vittuasi, mutta et pysty keskittymään nautintoon, jos sinun pitää samalla imeä hänen kyrpäänsä.

      Siis VAIN suora ja selkeä puhe tulee ymmärretyksi, vihjailu tai mutina EI KOSKAAN. Asiassa ei ole mitään kummallista, miksi sitä ei voisi sanoa selvästi. Tytöt kun ovat erilaisia, miehen ainoa keino saada selville, mitä juuri tämä tyttö tahtoo, on se, että tyttö itse kertoo. Hyvää jatkoa teille! :)

    • Panijasi

      MÄ haluun sua just takaapäin, missäs olet??

    • NUolijamies

      Mikä siinä on niin vaikeata kertoa miehelle ääneen että pidän siitä kun mun pillua nuollaan.Tuo lause tekee kaiken lisäksi miehen ihan hulluks jos nainen oikein rukoilee että nuole mun pilluani ja persettäni ahnaasti.En ymmärrä naisten mykkäkoulua seksi asioissa vaikka halut olis kovat nuolemiseen ei siitä kuitenkaan puhuta seksikkäästi ääneen mitään vaan annat huonoimmassa tapauksessa väärän kuvan miehelle haluistasi.

    • saamatonnainen

      Mikä siinä on vaikeeta, se,että jos hän ei pidä nuolemisesta, eikä kehtaa sanoa sitä. Kaikki miehet ei rakasta nuolemista...

      • rennosti-m

        Akupuheenvuorossasi kerroit, että arvelet miehesi luulevan, ettet SINÄ pidä vittusi nuolemisesta. Nyt kerrot epäileväsi, ettei MIEHESI tykkää vittusi nuolemisesta, vaan ei kehtaa sanoa sitä. On kyllä puheen paikka, arvelette ja epäilette kaikenlaista toisistanne, mutta oikea ja rehellinen kommunikaatio ei pelaa.

        Jos miehesi ei aloita, aloita SINÄ kertomalla SUORAAN, mistä pidät. Sitten on hänen vuoronsa kertoa omista toiveistaan. Tuskin ne yhteen sattuu, mutta silloin teillä on TIETOA, jonka pohjalta voi rakentaa kompromissin.

        Vaikka ette lopulta osaisikaan keskustella, anna edelleen ahneesti vittua edestä ja TAKAA. En ole kuulutkaan miehestä, joka ei tahtoisi myös takaapäin. Sen sijaan on kyllä miehiä, jotka eivät juuri innostu imutuksesta. Itsekin olen sellainen, mutta kuulun kyllä miesten vähemmistöön. Sano suoraan miehellesi, että jos hän pitää kyrvän imemisestä, olet valmis, mutta samalla et pysty nauttimaan vitun nuolemisesta. Tahdot siis toimia VUOROTELLEN. Ei se niin vaikeata ole. Onnea! :)


    • saamatonnainen

      Kiitos. Nyt on toiveet kerrottu.

      • rennosti-m

        Onnea teille!


    • Oikaiseajoissa

      Miten meni?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2501
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1958
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1766
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe