Miksei ns. hyvä nainen kelpaa?

marimbar

Hakeeko kaikki lesbonaiset jotain ihme renttua? Ainakin se kokemukseni on.
Miksei kelpaa kiltti, savuton, siivosti juova, uskollinen ja työssä käyvä nainen. Tai siis kelpaa joo, mutta sitten tarvii tehdä kaikki paskatemput suhteessa…Vituttaa.

33

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • osuitoikeaan

      Kuvaamasi nainen hallitsee elämäänsä, käy työssä, ei tupakoi, ei juo rankasti. Maskuliinen lesbo haluaa hoivattavan ,alistuneen ja määräyksiä tottelevan naisen. Se perustuu valtaan jota alistettu noudattaa koiran uskollisuudella vaikka veri välillä lentäisi

      • Eikä sekään riitä. Mä olen ollut suhteessa, jossa ei saanut edes ajatella eri tavalla.


      • Boyrobot

        Ei kuulosta tutulta. Kuvasitko oman unelmasuhteesi?:(


    • tulipamieleen
    • Leavethem

      Kun kokemusta kertyy, opit erottaan mieleltään sairaat. Ne on just niitä temppujen tekijöitä. Kun älyät, että kyseessä on sairas tyyppi, et siitä enää kiinnostu, korkeintaan säälit. Näin pääset niistä eroon ja alat ettiin jotain muuta, parempaa. Ja saatkin.

    • Mulla ei oo työpaikkaa, mut muuten on kaikki nuo ominaisuudet. Tosin mieli rupeaa olemaan kohta sairas, kun on kokenut paskatemput suhteissa. Miksi näitä ei heteroille satu koskaan. Saanut selville, että naisella, joka vannoo rakkautta mulle kuuluu miehen ääni taustalla, kun hänen kanssaan puhuu puhelimessa tai yhdestäkin kerrottiin mulle, että joo, tiesitkös, että se on pedofiili. (Onneks mul ei oo lapsia)

    • happy__

      En ole koskaan pitänyt rentuista enkä ole koskaan tuntenut heihin mitään vetoa. Toisaalta, en aktiivisesti hae seuraa tällä hetkellä(kään). Olen täysin tyytyväinen ja onnellinen näin.

    • ke2015

      Mä en halua renttua(haluan mukavan, symppiksen naisellisen naisen) mutta itse saatan välillä olla renttumainen.. Helsingissä alkoi tänään pride viikko, en aio osallistua tapahtumiin mutta silti tahtoisin löytää itselleni kumppanin tai edes uusia ystäviä, ei vanhoissakaan siis mitään vikaa mutta kaikki viettää aikaa kumppaneidensa kanssa. Aikoinani huomasin ettei paareista välttämättä löydä seuraa.. no mutta ehkä joku vastaa mulle ja laittaa tänne esim. sähköpostinsa :)

      • Joo kyllähän se helpottais kummasti löytämistä, jos esim. paidan etuosas lukis "lesbo" ja seläs "sinkku". Sen kun poimis pois kuleksimasta ja "rentut" voi deletoida.
        Sinne Prideihin vaan mukaan !!


      • nirsoilija

        Voi kun olisikin käytössä noita paitoja! Itse olen ns. kunnollinen kolmekymppinen tyttö (vaikka poltankin) ja haluan kunnollisen poikamaisen naisen joka seisoo omilla jaloillaan. Itse osallistun aktiivisesti prideihin, mutta lähinnä järjestäjän roolissa. Olishan se aika huikeeta jos vastaan pärähtäis joku varteenotettava nainen :)


      • nakkeliini

        Täältä Etelä-Pohjanmaalta löytyis yks 40v, poikamainen, työssäkäyvä, eläämäänsä erittäinen tyytyväinen iloinen lepakko. Missäs päin itte asustelet?


      • nirsoilija

        Keneltä kysyt nakkeliini?


      • nakkeliini

        Nirsoilijalta kyselin:-) Ja saa toki muutkin kertoo.


      • nirsoilija

        Täällä pääkaupunkiseudulla :)


      • nakkeliini

        Olishan se mukavaa löytää semmonen pieni naisellinen nainen vierelleen (pieni siksi, etten oo iso minäkään:-)). Vaikka viihdynkin sinkkuna ja olen tyytyväinen olooni. On töitä, talo ja terveyttä. Ystäviä sopivasti. En viihdy baareissa ja ravintoloissa. Konsertit ja romanttiset hetket kotona takkatulen ääressä toista lähellä pitäen, siinä on se mun juttu. Kävellä käsi kädessä lähekkäin ihmetellen maailman menoa. No, saahan sitä haaveilla...Täälä maaseudulla se on vaan niin paljon vaikeempaa löytää ketään. Ja täytyy tunnustaa, että nirso olen vähän minäkin. En vain tiedä onko olemassa herttaista, naisellista iloista naista, joka haluaisi vierelleen ulkoisesti poikamaisen, mutta hyväsydämisen, lämpimän ja läheisyyteen pystyvän naisen. Onko teitä olemassa?


      • nirsoilija

        Eipä niitä varteenotettavia naisia montaa oo tullut vastaan täälläkään. Tai eihän tarviskaan kun sen yhden hyvän ;)


      • nirsoilija

        Kuinka pieni sitten olet? :D


      • nakkeliini

        Tämmönen hukkapätkä, 165 emännän jatkoksen ekalla portaalla seisten. Ylempänä jo melkein vois vaikka huimata;-)


      • Kyllä muhun saa ottaa yhteyttä, mutta oo kyllä pari senttiä pidempi ;)


      • 313n
        nakkeliini kirjoitti:

        Olishan se mukavaa löytää semmonen pieni naisellinen nainen vierelleen (pieni siksi, etten oo iso minäkään:-)). Vaikka viihdynkin sinkkuna ja olen tyytyväinen olooni. On töitä, talo ja terveyttä. Ystäviä sopivasti. En viihdy baareissa ja ravintoloissa. Konsertit ja romanttiset hetket kotona takkatulen ääressä toista lähellä pitäen, siinä on se mun juttu. Kävellä käsi kädessä lähekkäin ihmetellen maailman menoa. No, saahan sitä haaveilla...Täälä maaseudulla se on vaan niin paljon vaikeempaa löytää ketään. Ja täytyy tunnustaa, että nirso olen vähän minäkin. En vain tiedä onko olemassa herttaista, naisellista iloista naista, joka haluaisi vierelleen ulkoisesti poikamaisen, mutta hyväsydämisen, lämpimän ja läheisyyteen pystyvän naisen. Onko teitä olemassa?

        nakkeliinin 8.7.2015 11:48 postaukseen komentti multa, vähän OT kummimkin:

        Kyllä kuvailemasi kunnollisia, sanon mieluummin tavallisia ja ihania naisia on, mutta varmaan heitä on hankala löytää tuolta "ulkomaailman pyörteistä, varsinkin baari- ja muista kuvioista.
        Itse en ole käynyt oikein missään meikäläisten riennoissa vuosiin, ja olin jo lähes luopunut ajatuksesta, että ns. kunnollinen ja tavallinen ihana nainen oman elämän tielleni jostain vastaan tulisi, ja olin jo päättänyt elää lopun elon aikani yksin.
        Kunnes, aivan sattumalta, eräs ihminen lähestyi minua ja hän viehätti minua lähes heti (ja kuulemma myös minä häntä), aloimme vaihtaa ajatuksia ja jutella, aluksi harvemmin ja aika pian olimme jo päivittäin toistemme kanssa puheissa. Nyt olemme oleet yhdessä viitisen kuukautta.
        Ja se suuri ja elämäni onnellisin sattuma on, että löysimme toisemme täältä, tältä palstalta.

        Vähän naiiviisti
        Lea Lavenin lainaten ja mukaellen:

        "Niin, se käy,
        aivan ykskaks kun ensikerran näin sun.
        sen tiesin
        että rakkain oot mun.
        Rakkaus on sellainen, merkkikieli tunteiden.
        Ensin vähän yllättäin näin vain ihastuu. Sitten jo rakastuu.
        Rakkaus on sellainen, tunneleikki sydänten.
        Toivottavasti kerran kokee sen kai jokainen.
        Me löysimme rakkauden."


      • 313n

        Lisäys edelliseeni: en siis ollut koskaan ennen rakastunut oikeasti ja tympäännyin piiri pieni,pyörii renttuillen (anteeksi ilkeä sanomiseni) Kun kohtasin naisen, jonka elämän arvot ja elämäntapa, se mitä olen myös itse aina kaivannut, sellainen rauhallinen, luonnon läheinen, lähellä olo, joka päivästä nauttiminen, turhuuden jättäminen muille ja ja oman itseänsä ja toisten kunnioittaminen ja rakkaus, noiden asioiden vuoksi me toisemme löysimme, ja elämme yhdessö. Eläköön rakkaus, eläköön ihmisyys.


    • paskatemput

      Mitkä ihmeen paskatemput? En ymmärrä.

    • Ei todellakaan rentut kiinnosta. Kyllä sellainen normaalijärkinen, fiksukäytöksinen, kommunikaatiokykyinen ja -haluinen, empaattinen ja hellä naisolento olis ihana vierelle vielä joskus löytää. Itse lasken itseni samaan joukkoon, täytyyhän meitä muitakin olla. Vaikka parhaat on toki varmasti jo toisensa tyytyväisinä löytäneet, ja heille kaikille hyvää jatkoa toki toivon :)

    • lepakkotäti

      Oletteko käväisseet suomi24 treffipalstalla.. siellä on aika paljon porukkaa..
      Vaikken munäkään vielä ole sitä ihanaa sieltä löytänyt.. muutaman kerran kirjoitellut..

    • konstit-on-monet

      Ainahan sitä voi itte tussilla tekstata paitaan noi tekstit, niin ei tartte miettiä, mistä niitä sais. Ja voihan siihen kirjoittaa tietysti ihan mitä ikinä haluaa. Jotain houkuttimeks, niin eiköhän ala seuraa löytyä :)

    • Yhdennaisennainen

      No minä olen Renttu isolla Rällä. Biletän, dokaan ja tuun ja meen miten tykkään. Mutta olen 100 %:sen uskollinen parisuhteessa - kumppanit kyllä kyselevät tekemisteni perään mutta niin kauan kuin eletään saman katon alla niin onhan se selvää että ollaan uskollisia?

    • Osallistuarvontaan

      No mitäs oot tehny , että tyttöystävä löytyisi?
      Ja mistä oot niitä päskätemppujen tekijöitä löytänyt?

    • nomores

      Dokaaminen ja pössöttely on niin vanhanaikaista..:D

    • suisse_

      Täällä 34-vuotias lapseton ja savuton sinkkunainen Pirkanmaalta.
      Toiveissa elämänkumppani ja sitä myös tarkoitan - nainen, jonka kanssa jakaa elämä niin arjen kuin vapaa-ajankin osalta. Viihdyn luonnossa ja olen aika rauhallinen perusluonteeltani, ehdottomasti koti-ihminen ja voisin myös ajatella muuttavani maalle asumaan ja elämään rauhallista yhteistä elämää.
      Luonteeltani olen rehellinen, tunnollinen, puhelias ja ehdottomasti uskollinen.
      Minulla on säännöllinen päivätyö, joten vapaa-aikaakin jää paljon kaikelle yhteiselle kivalle tekemiselle :)
      Ulkonäöstäni sen verran, että olen 163 cm / 62 kg ja minulla on vaaleahkot polkkamittaiset hiukset. Viihdyn farkuissa ja tennareissa, mutta sanoisin kuitenkin olevani hieman enempi naisellinen nainen. Minua viehättää hieman poikamaisemmat, lyhythiuksiset ja itseäni pidemmät naiset. Toivon, että olet tasapainoinen aikuinen nainen ja sinun kanssa on helppo keskustella kaikesta - henkinen yhteys on tärkeää parisuhteessa, silloin toisen kanssa on hyvä ja turvallinen olo.
      Jos kiinnostuksesi heräsi, kirjoittele minulle os. suisse @ luukku.com ja kerro itsestäsi. Ehkä vietämme jo yhteisen loppukesän ja lämpimän syksyn - jonka jälkeen vain taivas on rajana :)

    • Tympiintynyt

      Samat tuntemukset, jos on kiltti suhteessa niin joka kerta se "palkitaan" huonolla kohtelulla ja mua on ainakin aina myös alettu pitämään itsestäänselvyytenä. Ja kaikki vain sen takia että en halua olla ilkeä puolisolleni. Olenkin mietiskellyt että jos tämäkin suhde menee vatuiksi (mistä on alkanut ilmetä edellä mainittuja asioita) niin taidan jäädä elelemään ihan vain iteksein hetkeksi aikaa.

    • Caru

      Ei kaikki lesbonaiset ole renttuja, ei todellakaan. Itse olen jo pitkälti yli 40 v. ja tuntenut joitakin todella ihania ja luotettavia naisia matkani varrella. Kun rakastaa elämää ja rakastaa toista, niin yleensä asiat toimivat. Tietenkään ei aina asioiden kulkuun voi itse vaikuttaa. Ihanaa kesää kaikille vaikka rakastuisittekin renttuihin:)

    • näinhänseon

      Samaa tässä ihmetellyt.

      Olen uskollinen, kiltti, rehellinen, ystävällinen, hellä, romanttinen, naisellinen ja nättikin, niin ei kelpaa ei. Toinen vaan haluaisi ilmeisesti koppavan, kylmän, julman, äkkipikaisen, ruman, vieraissa käyvän ja valehtelijan.

      Sama kaverisuhteissa, luotettava ja kiltti, kiva kaveri ei kelpaa. Viesteihin jätetään kylmästi vastaamatta tai unohdetaan koko olemassaolo, käytetään kiltteyttä hyväksi ja valehdellaan päin naamaa. Selän takana kerrotaan kaikki jutut eteenpäin ja vielä väritettyinä.

      Sama myös työelämässä. Hyvät todistukset, hyvät kokemukset ja hyvät suositukset ei kelpaa, liian siisti olemus on pitkä miinus. Luotettavuus ja tunnollisuus ei kelpaa, tärkeintä on, että naama miellyttää ja on suhteita ja eikä ole pomoa/työkavereita parempi. Liian fiksu ja kaunis ei kelpaa, tahalleen palkataan rumempi ja tyhmempi.

    • 32y7

      Ihme kitinää koko ketju. Nostakaa sitä omaa rimaa älkääkä lähtekö joka rentun matkaan.

      Väitän että niitä kunnollisia ns. hyviä naisia on enemmän kuin renttuja ja varmasti moni vapaanakin. Voi tosin olla, että ne on myös niitä tavallisemman näköisiä eikä niitä löydy baarista pokattavaksi.

      Tai sitte alatte vaan iskeä toisianne tästä ketjusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe