Seksiä todellisen maturen kanssa

OulunMatureaViikseen

Olen neljänkymmenen paremmalla puolella oleva mies ja sattumoisin tutustuin chatissa yli kuusikymppiseen naiseen. Nainen vaikutti mukavalta ja siinä chattailun lomassa kiihotuimme jutuistamme siinä määrin, että nainen antoi osoitteensa ja pyysi kylään. Oven avasi rintava ja reitevä stayuppeihin pukeutunut kypsään ikään ehtinyt mature, joka kävi heti ujostelematta housunetumukseeni kiinni. Kova kaluni singahti esiin ja nainen alkoi hieroa sitä antaumuksella samalla kun sanoi minulle: "En ole pitkään aikaan saanut näin kovaa." Siirryimme makuuhuoneen puolelle, jossa vähensimme loputkin vaatteemme. Imin ahnaasti naisen rintoja jonka jälkeen siirryin naisen päälle siten, että kovana sykkivä suonikas kullini upposi rintojen väliin. Aoin naida rintojen väliin, josta tämä kiimainen mature otti kullini suuhunsa ja aloitti ihanan imemisen. Hän nuoli ja lutkutti kyrpääni pitkään. Juuri kun minusta alkoi tuntua, että lasti lähtee kohta liikkeelle, lopetti nainen imemisen ja kääntyi kontalleen ja kehoitti nussimaan pilluaan takaapäin. Tein töitä käskettyä ja aloin naida suurta persettä puristellen kuin eläin. Pian laukesinkin naisen kiimasta supistelevaan vittuun. Kävin suihkussa ja lähdin. Tätä ihanuutta on nyt jatkutkin jo jonkin aikaa. Imetän kyrpääni ja nain kiimaista maturea keskimäärin kerran viikossa. Ja tämä ei ole unta!

8

6545

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • daalix

      On hyvä että sinäkin saat jonkun mummun persettä.

    • Veli-Jukka

      Ei tunnu aidolta,vaan kotirunkarin haave.

    • Vanhatätikuumana

      No kyllä kai nuo 'maturejututkin' ovat aika pitkälle tosia, sillä muutama sana omasta kokemuksestani. Asun Tukholmassa ja olen jo eläkkeelle ehtinyt nainen. Vain parinkymmenen minuutin kävelymatkan päässä on Vikinglinen terminaali ja käyn Cindarellan risteilyllä joskus jopa kerran viikossakin, kun tällä puolen on sellaisia tosi edullisia matkoja. Hytti lähes ilmainen ja siihen vielä sisltyy buffa-aamiainen. Iltaisin läydän lähes joka kertaa jonkun nuoremman miehen, joka vähän tarjoilee purtavaa ja juotavaa. Yön vietän sitten miesten kanssa. Hyvin harvoin olen jäänyt ilman sänkyseuraa. Olen 65v ja miehet joiden kanssa olen rakastellut ovat melkein aina siinä 35- 55 välillä. Kotona taas odottaa ukkoseni kiimoissaan juttua siitä kuinka reissun sänkyhommat olivat menneet. Hän haluaa tosi yksityiskohtaisen selvityksen matkastani samalla kun itse runkkaa siinä vieresssäni. Kyllä vanhakin siis kelpaa yllättävän hyvin. Taytyy vain olla rohkea, eikä jäädä murehtimaan, jos joku ei 'iskekään' heti toivotulla tavalla. Toivoisinkin, että mahdollisimman monet lähtisivät ulos ja jättäisivät dildonsa kotiin... :)

      • laivarouvaksi

        Haluaisin tehdä saman reissun:) Helsingistä lähtisin,olisko sulla sähköpostia,opastaisit mua vähän.Olen melkein kuuskymppinen nainen.Onko sinulla hytti yksin?


    • 81vuotiasta

      Olen 56v mies. Tutustuin 81 vuotiaaseen naiseen ja käydessäni hänen luonaan kuuntelimme musiikkia ja siitä se alkoi. Pyysin häntä tanssimaan, hetken kuluttua suutelimme. Suutelut muutuivat aika kiihkeiksi. Toisella tapaamiskerralla hän kysyi minulta suoraan, että siirtyisimmekö makuukammarin puolelle. Lopun kait arvaatte.
      Voin sanoa, että vaikka hänellä ikä näkyykin, niin ihan yhtä ihanalta ja lämpöiseltä
      hänen vartalonsa tuntuu ja suutelee himokkaasti. Rakastellessa täytyy olla tietysti vähän rauhallisempi hänen iästään johtuen. Täytyy sanoa että on se yhtä nautinnollista kuin nuorempienkin kanssa. On kiva huomata, etteivät halut naisillakaan iän myötä katoa. Onkohan muilla samankaltaisia kokemuksia

    • alistuin

      Hei taidan olla tämän maturen aviomies. Totta se on, että pippelini ei ole ollut kova pitkään aikaan ja mature vaimoni joutuu hakemaan tyydytyksen muilta miehiltä. Asutko Kaukovainiolla. Siellä on ainakin yksi vaimoni astujista. Ei siinä mitään minulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin alistua.

    • hjikkk7

      Kiihoittava tarina. Vieläkö tyhjennät pussit maturen pilluun. Oliko posliini. Kerro lisää.

    • Olen 50 mies ja minulla on myös tämä "taipumus". Mielestäni seksikkäimpiä ovat 65 naiset. Suhteita on ollut joitakin ja täytyy sanoa että vaikka ikä tietysti näkyy niin ei se juurikaan tunnu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3963
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2328
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2046
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      94
      1713
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1401
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1311
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1252
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe