Älä missään nimesssä luota Elisaan!

HuijattuYrittäjä

Firmaani kohdeltiin SURKEALLA tavalla: Elisa sulki kännykät kesken työpäivän yhden maksamattoman laskun takia, jota en edes koskaan saanut!

Kaikki alkoi siitä, kun firmani vokoteltiin vuoden pommitusten jälkeen saunalahdelta elisalle. Paparilaskut vaihtuivat yhdessä yössä email-laskuiksi, jotka menivät roskapostin puolelle. ELI EN VOI SILLOIN MAKSAA LASKUA, ymmärtääkö elisa?? Sain maksaa kalliisti muistutusmaksukorvauksineen..

Kun tämä episodi jäi taakse, sain vihdoin paperisen laskun, mutta kyseessä oli muistutuslasku maksamattomasta laskusta, JOTA EN KOSKAAN OLLUT SAANUT. Ymmärtääkö elisa, ettei laskua voi silloinkaan maksaa??! Kun kiireessä jäi lukematta laskun pikkupräntti, enkä maksanut sitä HETI, sulkivat puhelimet neljän päivän jälkeen laskun saapumisesta!?! Sain maksaa kalliisti uudelleen avaamisesta, á 30 euroa eli 90 euroa! Lupasivat hyvittää teon siten, etteivät peri paperilaskuveloitusta puolelta vuodelta, mutta mitään hyvitystä EN KOSKAAN saanut. Mutta mitätön korvaus olisikin ollut menetetyn 90 euron rinnalla.

Menin tekemään vielä kahden vuoden sopimuksen näiden HUIJAREIDEN kanssa.. huoh..

IKINÄ EN UNOHDA MITEN PITKÄAIKAISTA, JO VUODESTA 2004 ASTI ASIAKKAANA OLLUTTA FIRMAANI KOHDELTIIN!

Sonera on paras! Laajakaista toimii moitteettomasti ja TEHOKKAASTI. Toisin kuin pätkivä elisa..

23

295

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei HuijattuYrittäjä. Todella harmillista kuulla, että Elisan laskutuksen kanssa on ollut ongelmia ja sinulle / yrityksellesi on aiheutunut ylimääräistä harmia :( Mikäli kirjaudut Elisan Palstalle ja laitat yksityisviestillä (http://elisa.to/henko_nen) yhteystietosi tai yrityksen nimen, niin voin vielä tarkastaa tilannetta uudelleen. Samalla voidaan selvittää mikä internetyhteyttäsi kiusaa, jos se pätkii tällä hetkellä :)

      Henri/Palstatiimi
      http://palsta.elisa.fi

      • HuijattuYrittäjä

        :D Huvittaa, että kuinka nyt julkisesti näette vaivaa hoitaaksenne asiaani ja vielä niin tekaistulla myötätunnolla, mutta todellisuus on, että mitään hyvitystä en tule saamaan, niin kuin en saanut vuosi sitten lukuisista yrityksistä huolimatta. Säästäkää aikaani. Ihan tarpeeksi olen sitä jo menettänyt..


    • eelaskulla

      E-lasku on keksitty joten kyllä yrittäjällä pitäisi olla vähän älliä käyttää sitä, koska se toimii hyvin ja antaa vaihtoehtoja joko maksaa suoraan eräpäivänä automaattisesti tai erikseen hyväksyä lasku tai muuttaa eräpäivää.

    • eukkopaha

      Huijaava Yrittäjä !?
      Mitä muuta jätät hoitamatta sillä verukkeella, että viesti on mennyt roskapostiin? Alkeellisin sähköpostiohje on, että aika-ajoin vilkaisee myös roskapostin. Jos puhelinlasku tulee kerran kuussa, niin toki siihen pitäisi osata varautua. Vai meinaatko myös, että jos postilaitos hukkaa paperisen laskusi, niin sitä ei tarvitse maksaa ja seuraamuksista voit ruveta syyttämään laskuttajaa.
      Hohhoijaa!

      • postihukkaakirjeitä

        Jos posti hukkaa laskun, niin siitä seuraamuksia ei ole minun tarvinnut ainakaan maksaa, kun on ensin kyseiseen yhtiöön soittanut että ensimmäistä laskua ei tullut.
        Niin asia on hoitunut ja maksumuistutuksiakaan ei tarvinnut maksaa.

        Elaskut ovat kirjanpidollisesti huonot, vai mitä verottaja tuumaa jos lähettää pelkän linkin?


    • yleinensyyttäjä-

      saat kyllä syyttää itseäsi

    • Terv.roskaposteljooni

      Jaa, että oikein yrittäjä ja että oikein firma.
      Nyt olisi hienoa tietää, minkä alan yritys ja jopa firman nimi.
      Tietäisi pysyä kaukana moisesta roska puljusta.
      Tuolla menolla yrityksesi päätyy pörssiin. Roskapostipörssiin.
      Ja vaihda se yrityksesi gmail sähköposti muuksi, niin huomaat roskapostitkin.

    • MyösHuijattu

      Mulla oli samoja kokemuksia Elisasta. On ollut jo vuosia muu palvelu ja tulee olemaan..

    • st3-

      Meillä ei ole ikinä ollut ongelmia Elisan suhteen, meillä käy ihan Elisan asentajat paikanpäällä unohtamatta tytäryhtiöitä. Niin tyytyväisiä ollaan Elisaan, että ollaan vieraille otettu oma wifi, jotta hekin pääsevät nauttimaan odotteluajasta. Niin tyytyväisiä ollaan oltu, että suurinosa on ottanut samalta palveluntuottajalta palvelun kotiin.

    • hyvintoimiiaina

      Kyllähän se Elisa toimii jos vain asiakas on heille ystävällinen eikä sellainen pikkuasioista riuhuja tai rähisiä.

    • Uusiliittymäkiitos

      Elisan kanssa tein sopimukset vuosia sitten. Uskoin että saan parhaan linjan ja parasta palvelua. Mutta toisin kävi. Kaduttaa että menin ottamaan määräaikaisen sopimuksen.. No, kohta se raukeaa mullakin.

      • Hei Uusiliittymäkiitos. Ikävä kuulla, että et ole tyytyväinen nykyiseen Elisan liittymääsi :( Onko yhteys hidas tai onko sen kanssa muita ongelmia? Suosittelen sinua kirjautumaan Elisan Palstalle ja laittamaan yksityisviestillä minulle (http://elisa.to/henko_nen) yhteystietosi, niin voidaan tarkastaa onko sinulla tällä hetkellä paras mahdollinen liittymä käytössäsi ja voin kertoa myös muista tarjolla olevista vaihtoehdoista. Mikäli nykyisessä liittymässäsi on toiminnassa ongelmia, saadaan vika heti selvitykseen ja päästään korjaamaan ongelma.

        Henri/Palstatiimi
        http://palsta.elisa.fi


      • Uusiliittymäkiitos

        Just joo.. olisi ollut mukavempaa saada hyvitys silloin saman tien, mutta ylimielisetti mitätöitte asiakaspalvelussa


    • Pässitnarussa

      Rappuumme oli ilmestynyt ilmoitus. Taloyhtiömme oli tehnyt Elisan kanssa sopimuksen, että me asukkaat saamme jatkossa ilmaisen 10megan nettiyhteyden, käymällä rekisteröimässä sen Elisan liikkeessä ja ostamalla 45e maksavan laitteen, samalla voisimme halutessamme päivittää myös muitakin aiheeseen liittyviä tarpeitamme. Vaimoni lähti Elisan liikkeeseen hakemaan tuota heidän lupaamaansa ilmaista nettiä ja ensimmäisenä oli myyjä todennut, että "toi 10m netti on ihan paska! Ette te tollasella mitään tee.. Mutta meillä olis nyt tällänen 100m netti tarjouksessa" (Oikeesti? Siis lupaavat ilmaisen netin joka on sitten ihan paska?) Myyjä Teki kaupan vaimoni kanssa (24kk/määräaikainen, elisaviihde 19,90/kk, yht. 477euroa/24kk) ja kun tulin kotiin ja kuulin vaimoltani uudesta netistä ja kanavapaketistamme, lähdin heti irtisanomaan pakettia liikkeeseen. Minä en kuulemma voinut vaimoni nimissä olevaa pakettia irtisanoa! Näytin valtakirjan jonka vaimoni oli allekirjoittanut ja valtuuttanut minut irtisanomaan ko. Paketin. Tämäkään ei riittänyt! Itisanomisia ei kuulemma valtakirjalla voi hoitaa. Soitin vaimolleni ja kutsuin hänet paikalle, vaimoni tuli paikalle ja ei irtisanominen muka onnistu, meidän pitäsi olla yhteydessä Elisan asiakaspalveluun PUHELIMITSE, kun liikkeessä eivät irtisanomisia voi hoitaa! Vaikka samana päivänä, vain tunteja aijemmin oli vaimolleni paketti myyty. Kerroin, että haluan tietää myyjän nimen jonka kanssa keskustelin, niin myyjä kertoi, että se ei tähän kuulu. Ihmettelin, että anonyymeinäkö täällä toimitte. Pyysin tavata esimiehen, ei ollut esimies kuulemma paikalla, eikä häntä ollut mahdollista tavata. Sanoin, että olen yhteydessä kuluttaja viranomaisiin ja pidän huolen, että tästä tulee lehteen juttu. Alkoikin irtisanominen onnistua! "Kai mä voin tän irtisanoa"

      • HuijattuYrittäjä

        Voi luoja! On se nyt niin helppo olla puhumassa asiakasta ymmärtävästi julkisesti netissä kuin kahden kesken yrityslinjalla, jossa sain kylmää vettä niskaan. Ette arvanneet että en jätä sirkeaa kohteluanne tähän. Haluan että kaikki tietävät vuliritouhunne!


      • JUSTNÄIN

        Suomeksi, pysykää kaukana ELISASTA, siitä seuraa pelkää harmia ja PASKAA. Ja siitä PASKASTA ei pääse eroon.


    • Huijarielisa

      Ja kun pyytää kopiota laskusta kirjanpitoon niin vastaus oli:
      Lähetämme sen 12€ lisähinnalla.

      Onkohan ALV vielä päälle.

      • Tuo hinta sisältää arvonlisäveron. :)

        On suositeltavaa ottaa lasku talteen samalla kun sen maksaa niin ei tule kallista metsästysreissua. Laskukopiot on saatavilla täysin ilman maksua myös OmaElisa-palvelun kautta, josta ne voi kopioida omalle koneelle pdf-muodossa tai tulostaa.

        Laskukopion pyytäminen jälkikäteen ja muut maksulliset hinnat voi tarkistaa asiakaspalveluhinnastostamme:
        https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/asiakaspalveluhinnasto/

        Matias / Elisan sometiimi


      • OmaElisasta saatavilla maksutta puolen vuoden ajalta. Sen verran vielä täsmennän. :)

        Matias / Elisan sometiimi


    • Mikroyrittäjä

      Aivan samankaltaisia kokemuksia. Kallista ja huonoa palvelua. Itselläni myöhästyi maksu 5 päivää, koska en ollut vuodenvaihteessa huomannut hyväksyä Elisan laskua: Huomautusmaksu 20 eur. Yritin ottaa yhteyttä Elisaan, mutta aina tulee vastaukseksi omaelisa ja proseduureja sinne kirjoittautumiseksi. En kaipaa byrokratiaa ja oma aikani on kallista. Silloin harvoin, kun tarvitsen henk.koht. palvelua se pitää tapahtua helposti . Vaihdoin heti asiakkuuden Soneraan 10 Elisa vuoden jälkeen. Nyt minua yritetään laskuttaa määräaikaisuuden perusteella vielä elokuuhun asti tarjoamatta lähtökohtaisesti mitään Simmiä käyttöön= rosvousta. Itse joutuisin petossyytteeseen vastaavasta teosta. Muutoin olen myös huomannut Elisa Oyj:n pyöristävän laskuissaan alvin senteissä aina liian pieneksi. Alv-tarkastus olisi tältä osin verottajalle hedelmällinen Elisa Oyj:ssä. Mikroyrittäjä

      • öjlk

        Hah. SINUN aikasi on rahaa, mutta katsot voivasi maksaa laskut myöhässä ja rikkoa määräaikaisen sopimuksen ilman seuraamuksia?


    • huijausfirma

      Minullekin elisa/saunalahti möi halvan liittymän joka ei edes toimi!
      Selvitin asian perustellisesti ja tuli selväksi,että huijatiin.
      Olin jo kerran kauan sitten elisan asiakas ja taas kerran petyin.
      EI ENÄÄ IKINÄ ELISAA/SAUNALAHTEA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe