Sheriffi vaihdettava puolueettomaan

ja-heti

Suomessa on sanan vapaus, emme vielä ainakaan ole islamin ikeen alla, joten vaadin vahdin vaihtoa,

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • satujahve

      5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

      Millainen olento vaatii liha ja veriuhreja? Vaatisikohan ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento? ... Entäpä paimentolaismiehen keksimä jumalaolento?

    • muttaEiJihadit

      Tänään ilman Jeesuksen sovinto vertä ei kukaan pääse taivaan kotiin.

      Hebr. 10:12 mutta tämä on, uhrattuaan yhden ainoan uhrin syntien edestä, ainiaaksi istuutunut Jumalan oikealle puolelle,
      10:13 ja odottaa nyt vain, kunnes hänen vihollisensa pannaan hänen jalkojensa astinlaudaksi.
      10:14 Sillä hän on yhdellä ainoalla uhrilla ainiaaksi tehnyt täydellisiksi ne, jotka pyhitetään.
      10:15 Todistaahan sen meille myös Pyhä Henki; sillä sanottuaan:
      10:16 "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä";
      10:17 ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista."
      10:18 Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita.
      10:19 Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään,
      10:20 jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta,
      10:21 ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija",
      10:22 niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä;
      10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen; >> Jakeen lisätiedot

      Entiset eläin uhrit ovat nyt mitätöity lopullisesti.

      • satujahve

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään ja polttakoon sen alttarilla. Mutta veri on puserrettava alttarin kylkeen"

        Tarinan mukaan tämä ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento käski repiä lintu-uhreilta pään irti, pusertaa veret ympäri alttaria ja sen jälkeen polttaa lintu alttarillaan.

        Mitenköhän asian laita on.. käskisikö ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento repimään linnuilta päitä irti ja pusertamaan veret pitkin alttariaan? .. entäs käskisikö paimentolaismiehen keksimä jumalaolento?


      • Maassa-maantavalla

        ”Eikö teillä ole mitään kunnioitusta,” uhri kertoi huutaneensa ahdistelijoilleen.
        Helsingin käräjäoikeus on määrännyt Tapanilan raiskausjutun oikeudenkäyntiaineiston salaiseksi, mutta tuomio on julkinen lukuunottamatta uhrin henkilöllisyyteen viittaavia tietoja. 
        Tuomio pitää sisällään uhrin kertomuksen kokemuksistaan lähijunassa ja kotimatkalla 9. maaliskuuta 2015. 
        Pojat vilkuilivat häneen päin. Nuori nainen tajusi, että pojat puhuivat hänestä, vaikka ei ymmärtänytkään heidän käyttämäänsä kieltä.
        Tapanilan aseman lähestyessä nainen siirtyi junan oville. Pojat tulivat hänen taakseen naureskellen ja toisiaan tönien.
        Kun ovet avautuivat, joku pyyhkäisi kädellään naisen pakaraa. Asemalla pojat lähtivät seuraamaan häntä.– Kukaan ei jahkaillut, nainen kertoi käräjäoikeuden mukaan. Ei kyennyt puolustautumaan Naisen mukaan pojat seurasivat noin viiden askeleen päässä. Kun hän kiihdytti, myös pojat kiihdyttivät. Ainakin kaksi kertaa joku pojista erkani ryhmästä, otti juoksuaskelia ja kävi lyömässä häntä voimakkaasti pakaralle. 
        Lyöntien yhteydessä (uhri) oli huutanut vastaajille, etteikö heillä ollut mitään kunnioitusta, käräjäoikeus selostaa.
        Sitten kolme pojista tuli aivan iholle kiinni. Yksi piti kiinni hartioista ja toinen sanoi, ettei tekisi naiselle mitään pahaa ja että tämä voisi luottaa häneen.Nainen kertoi, että hän yritti lyödä ja raapia, mutta hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta. Yksi pojista siirsi kätensä hänen suulleen, jotta hän ei voisi huutaa. Hänen housuihinsa työnnettin käsiä, ja sormet tunkeutuivat hänen sisäänsä.Tunkeutumiset olivat tehneet kovasti kipeää, käräjäoikeus selostaa. ”Käyttäytyivät ylimielisesti” Nainen sai huitaistua käden pois suultaan ja alkoi huutaa niin kovaa kuin pystyi. Pojat säikähtivät ja yhtä lukuunottamatta menivät kauemmas.Nainen sai otteen tämän yhden poskesta suun sisältä ja vedettyä hänetkin irti. 
        Nainen kertoi, että kaksi pojista ei ollut hänen ihollaan kiinni. Hänen mukaansa syytetyt olivat käyttäytyneet ylimielisesti ja naureskelleet. Kukaan ei tarjonnut apua. Uhrille syntyi mielikuva, että poikien mielestä hänelle tehty oli ”siistiä”. Tilanne kesti naisen arvion mukaan ehkä 3–4 minuuttia.


    • satujahve

      3. Moos. 12:6 "Kun pojan tai tytön synnyttämisestä määrätty puhdistumisaika on kulunut umpeen, naisen on tuotava papille pyhäkköteltan oven eteen vuoden vanha karitsa polttouhriksi ja metsäkyyhky tai muu kyyhkynen syntiuhriksi. 7 Pappi uhratkoon ne Herran edessä ja toimittakoon sovitusmenot, ja näin nainen on taas puhdas verenvuodosta. Tämä laki koskee naista, joka on synnyttänyt lapsen, joko pojan tai tytön.

      Sen lisäksi että tämä raamatussa temmeltävä jumalaolento vaati eläinuhreja ja verta alttarilleen, kuvitteli tämä olento myös eläinuhrin puhdistavan naisen synnytyksestä johtuvasta veren vuodosta.

      Sitä voi jokainen miettiä olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin narsistinen, itsekäs, typerä ja tietämätön? Entä olisiko paimentolaismiehen keksimä jumalaolento?

    • Turhaa-pullistelua

      "oletko ratkaissut jo kysymyxen mix allah pitää niin huonosti huolen omista lapsista että ne joutuu tulla tänne Suomeen Jeesuxen suojaan ??" Näin kysyi Savonarola http://keskustelu. suomi24.fi/node/11881116 Allahin asia on ruokkia muslimi pakolaiset. Mutta allah ei yksinkertaisesti siihen kykene, koska hänellä ei ole Poikaa, hän ei kykene ratkomaan lähi-idän ongelmia, mutta Rauhan Ruhtinas Jeesus tuo sinne rauhan ja ilman neuvotteleluja. "Hän on se, jolla valta on ja jota kansat tottelevat."Niin ollessaan koolla kysyivät Jeesukselta: Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Isralin valtakunnan" Ja nyt näyttää tulleen tuo aikakauden aatto. Tosiaan Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala on ollut hiljaa Jeesuksen Kris -tuksen ylösnousemuksen jälkeen jo lähes 2000v. Mutta vuonna 1948 hän astui näyttämölle ja Israelin valtio perustettiin. Näin tekee se jolla valta on..

      • satujahve

        Oletko itse ratkaissut jo kysymyksen miksi jahve pitää omistaan niin huonosti huolen että lasten sekä aikuisten kaulat katkaistaa, tai heidät poltetaan, tai ammutaan tai silvotaan ISIS:in toimesta?

        Vastaus on selkeä... mielikuvitusjumalasta ei ole mitään apua.

        14 "Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. 15 Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään"

        Millainen jumalaolento vaatii linnulta pään revittäväksi irti ja veren roiskimisen ympäri omaa alttariaan? ... Arvasit oikein, nimittäin se narsistinen, sadistinen, moraaliton ja paha jumalaolento, jonka paimentolaismies loi oman kuvansa mukaiseksi.


    • ååpåpå

      Umpihullulle tiedoksi: Sheriffejä ei Suomi24:lla ole ollut enää noin kolmeen vuoteen. Luotsejakaan ei enää puoleen vuoteen. Tällä palstalla ei ole koskaan ollut kumpaakaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe