Nainen ajattelee toista miestä sängyssä

Vaimon-mies

Onko miten yleistä tuo, että nainen elää avioliitossa miehen kanssa ja joutuu parisuhdeseksiä harrastaessaan ajattelemaan vierasta miestä? Onko tuolle parisuhteelle tai tavalle mitään tieteellistä selitystä?

5

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • biologiaa

      Se on naisten tavallisin fantasia. Miesten tavallisin fantasia on ajatella toista naista.

      Jos kummatkin pystyvät kertomaan ajatuksensa toiselle, ja se ei herätä toisessa mustasukkaisuutta, avautuu ihana maailma seksileikkien sisällöksi. Kumpikin voi ääneen haaveilla kuinka on muun kanssa. Tuskin on mitään niin suloista, kuin haaveilla toisesta samalla, kun oma rakas haaveiluttaa tai haaveillaan yhtäaikaa seksiä harrastaessa.

      Miehellä ja naisella on kaksoisstrategia alunperin ERI SYISTÄ, mutta molemmat ovat perineet taipumuksensa geeneissä. Nainen saa vain vähän lapsia. Siksi hänen tulee olla krantumpi seksikumppanin valinnassa, vaikka oma alempitasoinen mies sitten jäisi aisankannattajaksi. Mies taas jättää jälkeensä geeninsä, jos pariutuu mahdollisimman monen naisen kanssa, hänen tulee siis olla vähemmän kranttu. Tämä havaitaan koko luonnossa: koiras esittäytyy, naaras valitsee.

      Ääritapaukset tutkituista ovat Sveitsin yläluokan parit, joissa muun kuin väestökirjaan merkityn miehen hedelmöittämiä lapsia on vain pari prosenttia, ja Englannin alaluokka, jossa vastaavia lapsia on kolmasosa. Sveitsin yläluokan naisille oma mies on laadukas, Enlannin alaluokan naisille on vapaaehtoisia omaa miestä laadukkaampia miehiä tarjolla pilvin pimein. Suomen tilanne arvioidaan 5 - 10 %:ksi.

      Olemme siis perineet varhaisihmisen geenit. Nämä vaikuttavat ajatusmaailmaamme, vaikka emme toteuttaiskaan sitä tekona. Useat toteuttavat myös tekona.

      Parisuhteen biologinen merkitys on hyvin yksinkertainen. Olipa varhaisnaisen mies joko isä tai ei, yksinhuoltajan kyky saada jälkeläisiä, jotka saavuttavat sukukypsyyden, on heikompi kuin kaksinhuoltajan.

      Ihanimman mausteen seksielämään saa, jos voi olla puolisolle rehellinen ja haaveista olla seksissä muun kanssa tuleekin YHTEISIÄ fantasioita. Se on niin suloista, että sanat loppuvat.

      • Emeritius_Panomies

        Höpö höpö. Sellaisista ajatuksista EI pidä kertoa kumppanille jos niitä kerran tarvitsee. Yksityinen on yksityistä parisuhteessakin. Silloin niistä ei ole mitään haittaa. Ihminen on kuitenkin ensisijaisesti sosiaalinen otus ja se asettaa reunaehdot animaalisillekin jutuille kuten naimiselle. Useimpien kumppania sellaisen asian kertominen vain loukkaisi. Aikuisen ihmisen pitää osata ymmärtää ja kyetä pitää tiettyjä asioita itsellään, ja antaa myös toisten tehdä niin jos kerran sitä haluavat.


      • biologiaa
        Emeritius_Panomies kirjoitti:

        Höpö höpö. Sellaisista ajatuksista EI pidä kertoa kumppanille jos niitä kerran tarvitsee. Yksityinen on yksityistä parisuhteessakin. Silloin niistä ei ole mitään haittaa. Ihminen on kuitenkin ensisijaisesti sosiaalinen otus ja se asettaa reunaehdot animaalisillekin jutuille kuten naimiselle. Useimpien kumppania sellaisen asian kertominen vain loukkaisi. Aikuisen ihmisen pitää osata ymmärtää ja kyetä pitää tiettyjä asioita itsellään, ja antaa myös toisten tehdä niin jos kerran sitä haluavat.

        Ei ihminen ole ensisijaisesti sosiaalinen, mutta myös sosiaalinen. Mustasukkaisuutta esiintyy yksilöillä hyvin eritasoisesti, koska siihen vaikuttavia geenimuunnelmia yksilö saa eri määrän, vaikka ne populaation tasolla ovatkin vakiintuneet optimiksi.

        Toisille fantasioiden kertominen toisilleen ei missään tapauksessa sovi, koska mustasukkaisuus estää sen. Toisille se taas sopii hyvin, koska siitä tulee yhteinen haave, jota mustasukkaisuus ei myrkytä. Fantasioiden kertominen voi tällöin olla suloisen seksielämän oleellinen osa. Ihmiset ovat yksilötasolla hyvin erilaisia. Siksi myöskään parisuhteet eivät ole vain yhdenkaltaisia. Vive la différence!


    • sdfghu

      Lässyn lässyn mitä paskaa ajattele sikaa sängyssä ääliö

    • hazim

      moi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      373
      4714
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      86
      1904
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      67
      1631
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1566
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      229
      1463
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1410
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1386
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1367
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    10. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1234
    Aihe