Rehellisesti miehet: mitä vaaditte?

vaatimustaso

Olen ihastunut mukavaan puolituttuun mieheen, jota en näe ennen kuin syksyllä taas. Hän sattuu olevan kaikin puolin upea: fiksu, kiltti, huumorintajuinen, komea, kunnossa ja pukeutuu hyvin. Vähempikin riittäisi!

Vaaditteko naiselta "omaa tasoa" tai samankaltaisuutta? Meillä on samoja kiinnostuksenkohteita, mutta en mielestäni ole yhtä hyvännäköinen, ja arvostan luonnollisuutta joten en meikkaa kuin kevyesti, enkä pukeudu tyylikkäästi, vaan huolettoman tyttömäisesti, välillä jopa homssuisesti. Mielessä käy laihdutus/treeni ja vaatekaapin uusiminen kesän aikana...

Kannattaako edes unelmoida? Vahvuuteni ovat varmaan enemmän luonteen puolella. En ole pahan näköinen, vaan hoikka ja terve, mutta vähän eri maata. Tosin usein näkee esim hoikkia urheilijapoikia ylipainoisen tyttöystävän kanssa.

Sanokaa rehellisesti, jos koette olevanne keskivertoa tasokkaampia, onko silloin varaa vaatia enempi naiselta? Ja mitä: luonnonkauneutta, tyylitajua, laittautumista, timmiä vartaloa?

12

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hilaiji

      Ulkonäkösi on varmasti kohdallaan. Kaikin puolin olemuksesi on parasta laatua. Ongelma on ettei mies pidä itseään tasoisellasin luomuksena. Ja ken ties aika jättänyt.

      • vaatimustaso

        Kiitos vastauksestasi, joka taisi olla vähän kieli poskessa kirjoitettu! On totta että on pikkumaista miettiä näitä:) Olen vaan sen verran ihastunut, että se tekee epävarmaksi.

        Selvyydeksi painotan vielä, että liika kauneus ei ole mun kohdalla se ongelma. En ole niitä blondattuja meikattuja tyttöjä, jotka pukeutuvat tyylikkäästi mustaan, en liioin pieni siro ballerinakaan.


    • 0205

      Ööö... jos "keskitasoa tasokkaampi" tarkoittaa lihaskuntoa, taloutta ja koulutusta niin voidaan ehkä sanoa että olet keskitasoa parempi.

      Ja vastaus: ei ole. Minä pidän "luonnonlapsista". He ovat ihanan huolettomia tässä exceleihin kangistetussa maailmassa. He näkevät elämän niin eri tavalla että siitä tulee hyvä olo. Laihdutus ei ole pääasia, mutta jos itsestä olo tuntuu seksikkäämmältä tai keikistely on itsestä mukavampaa niin OK.

      Ihmisen ihanteet eivät ole kiinni ulkoisista asioista. Sitä sanotaan rakkaudeksi ja se onkin niin erikoinen asia ettei sitä voi excelillä selittää.

      sen vinkin minä kuitenkin annan, että siinä vaiheessa jos suhde alkaa tuntumaan puulta, niin muista tämä aloitus ja ne tunteet jotka sinulla on nyt. Ja palaa niihin aina vaikeina aikoina tai silloin kun mietit tuliko tehtyä oikea ratkaisu.

      • vaatimustaso

        Kiitoksia kauniista vastauksesta!

        Totta se varmaan on, ettei kannata itseä kauheasti muuttaa miellyttämisen toivossa. Yritän odottaa ja katsoa kuinka käy.

        Ehkä lainaan kirjastosta lisää sivistävää ja antoisaa lukemista kesäksi, se ei ole koskaan pahitteeksi. Mukavaa kesää!


    • kukamitäkin

      Vaadin, että nainen on tavis ei tee suurta numeroa siitä minkälainen on eikä esitä muuta kuin on. Joku toinen voi tarvita naista näytettäväksi toinen taas kodinhoitoon.
      Ajattelen, että tilanne on täysin sama myös toisinpäin. Kaikille naisille ei sovi samanlainen mies. Kumpaankaan suuntaan mitään ominaisuutta ei pidä yleistää.

    • 7p7

      Ite kai sopisin aika hyvin AP:n kuvaukseen. Komeus toki katsojan silmissä, mutta vähintäänkin keskivertoa paremmassa kunnossa.

      On hyvä myös muistaa, että usein ihastuessa toisen näkee huomattavasti "tasokkaampana" kuin mitä hän oikeasti on. Joten ei välttämättä kannata ajatella olevansa itse liian "tasoton". Muutenkin koko tasohölynpöly on lähinnä ihmisten omassa päässä. Pienellä rohkeudella saattaa päästä pitkälle. Pohtimalla sitä, onko tarpeeksi "hyvä", ei saavuta mitään.

      Itse harrastan säännöllisesti urheilua, mutten vaadi sitä potentiaaliselta kumppanilta. Olen kai (ainakin muiden mielestä) keskimäärästä fiksumpi, tai ainakin lahjakas monessakin asiassa. Mutta ihan tavallinen maalaisjärki riittää.

      En tiedä kiinnostaako miehiä kovin paljon miten naiset pukeutuu? Eikös me miehet olla tunnettuja siitä, ettei edes huomata, jos toinen on käynyt kampaajalla? Ainakin omaan silmään nainen voi näyttää kauniilta ihan yhtä hyvin farkuissa ja topissa, kuin hienossa kesämekossa tai verkkareissa. Ja mikään sentin pakkelikerros naamassa ei todellakaan viehätä.

      Timmi vartalo on toki plussaa, mutta ei muutama liikakilo ole ainakaan itselleni este. Toisen ei tarvitse olla muutenkaan täysin samanlainen, mutta toki joidenkin tärkeiden aatteiden olisi syytä olla suunnilleen samankaltaisia.

      Enemmän kaiken maailman ominaisuuksien ja painoindeksien sijaan kiinnostaa kuitenkin se, miten hyvin toisen seurassa viihtyy. Toisten kanssa on kiva vaihtaa muutama hassu sana toisinaan, mutta ei voisi kuvitellakkaan asuvan saman katon alla. Sit on ne muutama harva, joiden kanssa haluaisi viettää aikaa jatkuvasti.

      • lkjhgfghjklö

        Tasokkuus merkitsee ihan muuta, mitä yritätte selittää, se tarkoittaa ulkonäköä, miehen pituutta, sopusuhtaista vartaloa, erityisesti kasvoja, silmiä jne, myös varakkuutta, asemaa ja älyä.

        Luonteen vahvuuksia ei pääse käyttämään hyväkseen kerrotun kaltaisessa tilanteessa, vain ulkonäkö ja oma aktiivisuus vaikuttaa, joten siihen pitää panostaa. Rehellisyyden nimissä on kerrottava, että läskit eivät ole suosiossa, tasokkaammalla kun on valinnanvaraa.


    • ihan.rehellisesti

      Valitsen ja oletan. Eikä ole kysymys siitä, että minulla on varaa.
      Terve itsetunto, nainen pitää itseään tavallisen näköisenä, meikkaamisesta en tykkää, tyylitajua ja kulttuuriharrastuksia odotan, itseään pitää kunnioittaa niin, että pitää hyvää huolta kunnostaan ja terveydestään.

    • Nopeavastaus

      Vaadin omaa tasoa ja samankaltaisuutta.
      Ne ovat oikeastaan yksi ja sama asia minun tapauksessani.

      Sopusuhtainen vartalo, jonkinasteinen liikunnallisuus (yrityskin riittää), fiksuus, tietynlainen maailmankatsomus ja elämänkokemus, empatia, huumorintaju ovat ehdottomia vaatimuksia. Sitten on tiettyjä asioita joita pidän naisessa kuten periksiantamattomuus kunhan se ei tule esille kiukutteluna olemattomista asioista. Pidän siitä että nainen pelaa samassa joukkueessa eikä minua vastaan. Parisuhde on joukkuepeli eikä yksilöurheilua, vähän kuin rantalentistiimi.

      Mutta mitä tulee tuohon mieheen josta puhuit niin vaikka olen mies ja moni muukin mies vastaisi niin me emme osaa yksinkertaisesti sanoa mitä tuo yksilö ajattelee omantasoisuudestaan tai samankaltaisuudesta emmekä varsinkaan mitä hän ajattelee sinusta.

      Oikeastaan suoraan sanoen kysymys on aika turha koska vaikuttaisi siltä että jos näet vasta häntä syksyllä niin etsit jonkinlaista tukea toiveellesi että teistä voisi tulla jotain. Sinuna keskittyisin siihen mitä sinä tunnet ja teet etkä siihen mitä kuvittelet tai toivot toisen tuntevan ja ajattelevan.

      Jos uusit vaatekaappia sekä laihdutus/treeni niin tee ne itsesi takia äläkä tämän mahdollisen kiinnostuneen miehen, siten et voi oikeastaan hävitä. Toki tätä haavetta tuosta miehestä voi käyttää tietynlaisena tsemppinä noihin tekemisiin, mutta lopulta niiden ei tulisi olla sinun ainot motivaattori.

      Varmaan jotain parisuhteista ja miesten odotuksista kertoo se kuinka usein hoikkia urheilijamiehiä näkee ylipainoisten naisten kanssa. Miehillä ei ole varaa aina vaatia koska muuten jää ilman naista.

      Itse vaadin vähintään tasoiseni ja samankaltaisen naisen joten kaikki pyöreät jne. naiset ovat poissa laskuista. Sitä mitä tämä sinun "tapauksesi" ajattelee on mahdoton sanoa.

    • Silmistä_totuuden

      Minuun vetoaa sellainen nainen joka uskaltaa olla oma itsensä eikä näyttele muuta. Rahalla ei ole merkitystä eikä muilla rikkauksilla kuin sillä joka on sisimmässäsi. Uskalla olla aito ja silloin olet se upea jalokivi joka herättää varman kiinnostuksen.

    • vaatimustaso

      Kiitos kaikille ihanista vastauksista!

      On totta, ettei kukaan teistä voi vastata kyseisen miehen tapauksessa - se jäänee nähtäväksi piakkoin. Silti oli todella mukavaa lukea tällaisia vastauksia, sillä vaikka ne ovat hyvin erilaisia, ei yksikään ole pinnallinen. Todella kannustavaa, että löytyy miehiä, jotka toivovat tavallista naista virheineenkin. Se antaa toivoa, että minullekin löytyy vielä joku, joka pysyy ja jonka kanssa on hyvä ole.

      Oli hyvä pointti ylempänä, että ihastuessa helposti idealisoi ihmisen. Kun ystäväni tapasi tämän (tosin lyhyesti), hän ei pitänytkään miestä niin erikoisena! Aito minä yritän olla mutta usko siihen että se riittää horjuu usein ja epävarmuus pääsee paistamaan läpi. Toisaalta tosi hölmöä: miksi ei riittäisi? Riittäähän se minullekin.

      Toivon, että jokainen löydätte hyvän naisen/miehen/kumppanin, koska teillä on selvästi sydän paikallaan! Itse yritän jatkaa rohkeasti matkaani mieli avoinna, hiukset hajallaan ja posket juoksemisesta punoittaen:)

    • 5467743

      JOS ! sinä nimimerkki "vaatimustaso" !! olet täydellinen !! niin pikkasen on vaatimustasosi mennyt yli hilseen ??, koska täydellistä ihmistä ( mies) EI ole,edes naisissakaan ei ole tullut täydellistä vastaan. Ei edes kirurgin veitsikään saa ketään täydelliseksi.
      EI muuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6323
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4066
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2476
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      28
      1458
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1326
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1070
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1016
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      991
    Aihe