VAPAA JA ILMAINEN ENERGIA

FreeEnergy

Nikola Tesla


Epävirallisesti tämä on kuitenkin ollut tiedossa jo yli sadan vuoden ajan. Viime vuosisadan vaihteessa Yhdysvalloissa elänyt kroatialainen Nikola Tesla oli eräs historian suurimpia tiedemiehiä ja neroja, joka kehitti useita nollapiste-energiaan perustuneita keksintöjä. Hän kuvailee tätä maailmankaikkeuden taustakenttää teoksessaan Man's Greatest Achievement sanoin: ”Tämä alkuperäinen välittäjäaine, eräänlainen voimakenttä, tulee materiaksi kun prana, kosminen energia vaikuttaa siihen, ja kun tämä vaikutus lakkaa, materia katoaa ja palaa Akashaan. Koska tämä välittäjäaine täyttää koko avaruuden, kaikki on siihen yhteydessä.”

Tesla kehitti lukuisia, jo kauan ihmiskunnan käytössä olleita laitteita, kuten vaihtovirtamoottorin. Hän keksi myös radion vuonna 1893 ennen sen virallista keksijää Guglielmo Marconia, joka käytti siinä seitsemäätoista Teslan patentoimaa menetelmää. Kaikkiaan Teslalle myönnetiin yli seitsemänsataa patenttia.

Vuonna 1899 Tesla rakensi suuren laboratorion Colorado Springsiin tutkiakseen vaihtoehtoisia energiamuotoja, joita tuon ajan tiede ei kuitenkaan hyväksynyt. Siitä huolimatta hän jatkoi vapaa energia -teorioidensa kehittämistä ja onnistui muuntamaan maaresonanssiin perustuvan vapaan energian sähköksi, josta kokonainen kylä sai kaiken tarvitsemansa virran täysin ilmaiseksi ja ilman päästöjä. Sähköenergian hän siirsi johdottomasti. Tällainen löytö ei kuitenkaan miellyttänyt sähköllä ja kuparilangoilla kauppaa tekeviä tahoja eikä Yhdysvaltain hallitusta, joka on siitä lähtien tehnyt kaikkensa tukahduttaakseen vapaasta energiasta tiedottamisen. Yhdysvaltojen patenttitoimisto kyllä myönsi Teslalle patentin tästä keksinnöstä vuonna 1905, mutta määrättyjen tahojen painostuksesta keksintöä ei koskaan julkistettu. Myöhemmin Teslan laboratorio tuhottiin ja laitteet, suunnitelmat ja piirustukset varastettiin – tällainen maailman mullistava keksintöhän vaarantaisi väistämättä esimerkiksi öljy- ja ydinyhtiöiden intressit. Teslan keksinnöistä kehitettiin jotain aivan muuta kuin ilmaista energiaa kaikille, esimerkiksi sääsodan laitteisto.

Vapaa energia nykyaikana

Vapaan energian saatavuuden laajamittaisen toteutumisen esteenä onkin se, ettei kukaan voi tienata sillä rahaa. Tästä syystä se ei kiinnosta useimpia tiedemiehiä eikä yrityksiä; tärkein motivaatio puuttuu. Planeetallamme kuitenkin arvellaan olevan fossiilista polttoainetta käytettäväksi enää muutaman vuoden ajaksi. Energiajärjestö IEA:n raportti osoittaa, että öljyimperiumien tuotanto kutistuu 6,7 prosentin vuosivauhtia. Sen mukaan todellinen öljykriisi iskee vuosien 2014-2015 aikoihin. Jo vuosien ajan monet öljygeologit ovatkin kehottaneet yhteiskuntaa muuttamaan suuntaa niin pian kuin mahdollista, jotta elämä voisi jatkua siedettävänä myös öljyn loppumisen jälkeen. Näin ei kuitenkaan toimita.

Vastaavaa manipulointia on esiintynyt kautta historian, ja aina taustalla on ollut määrättyjen tahojen taloudellisten ja hallinnollisten intressien suojaaminen. Teslan keksintöjen käyttämisen sijaan sähköä tuotetaan nykyisin entistä raskaammin ja entistä kestämättömämmin menetelmin, kuten erittäin vaarallisissa ydinvoimaloissa, joiden jäte on tappavaa ja ikuista. Ilmainen energia, jota ympäristössämme on kaikkialla hyödynnettävissä, on kuitenkin valtavan paljon voimallisempaa kuin ydinvoima, joka on erittäin väkivaltainen menetelmä tuottaa energiaa. Lisäksi Teslan kokeilut ovat osoittaneet, että sähköä on mahdollista synnyttää loputtomasti tästä energiasta ja siirtää paikasta toiseen johdottomasti ilman hävikkejä.

Tämä energia on siis vapaata, sitä on kaikkialla ja se on täysin ilmaista. Kuten fysiikan professori ja NASA:n astronautti Brian O'Leary on todennut, ”jos tästä uudesta energiateknologiasta tehtäisiin maailmanlaajuinen, muutos olisi perusteellinen; se vaikuttaisi kaikkiin. Se olisi sovellettavissa kaikkialla. Tämä teknologia on ehdottomasti tärkein asia, mikä maailman historiassa on tapahtunut.”

Onkin olemassa paikkoja, joissa vapaata energiaa hyödynnetään. Tällainen pieni ekoyhteiskunta toimii esimerkiksi Sveitsissä Emmentalin alueella. Luonnonkauniissa vuoristokylässä elää ryhmä nimeltä Methernita, jonka asukkaiden talot saavat kaiken tarvitsemansa energian ilmaiseksi Testatika-nimisestä laitteesta. Sen on rakentanut keksijä nimeltä Paul Baumann. Kylästä on tullut lyhyessä ajassa maailmalla valtavan kiinnostuksen kohde, koska sen toimintaa pidetään ratkaisuna tulevaisuuden energiaongelmille. Methernita ei kuitenkaan halua antaa tietoa teknologiastaan muulle maailmalle, koska katsoo että sitä erittäin todennäköisesti käytettäisiin väärin. Heidän mukaansa Maapallon ihmisyhteisö ei ole siihen vielä valmis. Tätä ilmaista kvanttienergiaa olisikin niin suunnattomasti saatavilla, että se asettaisi suuret vaatimukset yleiselle tietoisuudelle ja vastuulle. Se vaatisi laajan koulutuskampanjan, jonka tavoitteena olisi sellainen uusi sivilisaatio, jonka jokainen yksilö osaisi ottaa vastuun itsestään ja elinympäristöstään.

13

1042

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JasonRichards

      Have you seen this?

      >> You won't believe it...

      It’s a mess. If you're using any renewable energy technology now
      -¬ or even thinking about using any –
      then you need to watch this ungodly video

      >>One click here

      It will make you so “angry” you’ll want to throw
      any electrical guzzler that falls into your hand
      right through the wall …

      Here’s what’s all about:
      >>Just take a look

      Just to give you a taste... I will only say that
      each time you go to the trashcan you throw away
      $10... and other tens of dollars that you don't know about.

      A simple math tells me that you throw away more
      than $40 each day.

      Here's what is all about...
      >>Click here.

      Good luck!
      Best,
      Jason Richards

    • Fuellessgenerator

      Hey,

      All over the world, people live with the idea that
      it's necessary to burn fuel in order to produce power.

      And yes, it is perfectly true that burning these
      materials will indeed result in energy.

      Do you believe a fuel less generator?
      >>>> http://easytrainingcombat.com/HendershotGensets <<<<

      IT is not a self-powered but rather it draws energy from
      the environment and provide us with the mechanical power.


      This is freely available energy that we don’t have to buy,
      but just learn to produce and then use it.


      Here is the greatest invention of the age.
      >>>> http://easytrainingcombat.com/HendershotGensets <<<<

      HendershotGenset

    • energiaakaikille
    • hihhulienergiaa

      Nyt on kirjoittaja antanut hieman vilpillisen todistuksen O'Learystä. Ei hänestä koskaan mitään professoria tullut sen enempää kuin avaruuslentäjääkään. Myöskin lupausket energioista jäivät tyhjiksi puheiksi.

      • Skepostenpuheita

        Tyhjiä puheita aina!


    • kannonpää.filosofi

      Hyvää, eheyttävää ja parantavaa energiaa on kaikkialla jos on edes kohtuulliset elämisen olosuhteet ottaa sitä käyttöön.

    • ilmaistaenergiaa

      Öljy loppuu kohta!
      Siksi nyt on jo korkea aika ottaa käyttöön Teslan kehittämät ilmaista energiaa tuottavat laitteet eli generaattorit.

    • teslaillaan

      Tesla on maailman paras tiedemies ja antaa käyttöömme ilmaisen maailmanlaajuisen enrgialähtee,!

    • On hyvä muistaa että kaikki eläimet, ihminen mukaan luettuna ovat kaasuseosta hengittäviä, vähäisellä bioenergialla ja auringon valolla toimivia.

      Jos auringon lämpöenergia puuttuisi, Planeettamme olisi eloton piste avaruudessa.
      Tämä oli Telluksen osalta lähtökohta niin myös tulevaisuus.

      Olemme täällä keskustähtemme auringon energiasta riippuvia. Tätäkin vain väliaikaisesti. Jo pajon aikaisemmin kuin aurinko on käyttänyt energiavarastonsa kaikki täällä autioituu eroosion takia.

      Näin liika energiakin koituu elollisen elämän tuhoksi.

    • KertokaaHeti

      Haluan käyttööni ilmaisen enrgian!
      Mistä sitä saa?

      • simple.manne

        kertokaa heti

        Palstan jankkaajalle tiedoksi että elät juuri tämän ilmaisen energian turvin. Sitä on maanpinnalla kaikkialla. Hapekas ilma antaa elinmahdollisuuden kasveista isommille ja pienemille ötököille.


    • Anonyymi

      2015 pula?
      Ei ole vielä toteutunut, ongelmia on Ukrainan sodan takia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6599
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4253
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2670
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2050
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1578
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1074
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe