Kaksi hyvää, 100% maksutonta sivua

linkit.linkit

Ilmoituksia:
www.iskuri.net äärettömän helppo käyttää ja todella kevyt selata, miesten ilmoituksia aivan valtavasti

Chat-seuraa:
http://deittihuone.fi täysin maksuton ja yksinkertainen, oma ikä ja haluttu ikähaitari jne..

Unohtakaa kaikki maksulliset, ellette välttämättä halua tehdä tuttavuutta juuri varakkaampien ihmisten kanssa.

30

102

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deittinainen

      Hah hah :)))))
      Vai varakkaimpien?
      Mun palvelu maksaa jäsenyyden pituudesta riippuen korkeintaan 30 kuussa, se onkin varakkuuden merkki jos sen maksaa.

      • treffei

    • sinkkumies39

      Iskuri ehkä on maksuton mutta naiset siellä on maksullisia. en ainakana ole tavannut yhtään joka ei pyytäisi rahaa.

      • jokumies83

        On siellä naisia aina silloin tällöin jotka ovat ihan oikeita :) Feikit sun muut maksulliset nyt tunnistaa selvästi. Ite ainakin olen saanut ajan saatossa jokusen ihan oikeaa kontaktia sitä kautta :)


      • asfasfasfasfafsa

        Se on totta, että iskurissa on hyvin vähän naisten ilmoituksia ja yli puolet näistä on huijareita, tämä taas johtuu osaltaan siitä, että kun miesten ilmoituksia on niin paljon, ei ole mitään syytä tehdä omaa ilmoitusta. Eli jos iskurista hakee naista, pitää tehdä oma ilmoitus.


      • vai_oma_ilmoitus
        asfasfasfasfafsa kirjoitti:

        Se on totta, että iskurissa on hyvin vähän naisten ilmoituksia ja yli puolet näistä on huijareita, tämä taas johtuu osaltaan siitä, että kun miesten ilmoituksia on niin paljon, ei ole mitään syytä tehdä omaa ilmoitusta. Eli jos iskurista hakee naista, pitää tehdä oma ilmoitus.

        Vai oikein oma ilmoitus miehenä tehdä iskuriin, oletkos kokeillut koskaan? Sinne se oma ilmoitus hukkuu kiimasten sonnien joukkoon sekunnissa. Touhu on ihan samaa kuin huorillakin, se oma ilmoitus pitää saada aina joka sekuntti ykköseksi, ja siellä niitä kilvan uusitaan kummallakin puolella, ei tota vaan jaksa yrittää kuin yhden kerran, eikä tuottanut minkäänliaista tulosta, kuten ei muutoinkaan tuolla.


    • Ei_tasan_ole

      "Kaksi hyvää, 100% maksutonta sivua" No ei todellakaan ole, kun tarjontaa katsoo etenkin iskurilla, pelkkiä sääntöjen vastaisia maksullisia naisia täynnä. Kaiken lisäksi on petostehtailijoita "lataa mulle prepaid saldoa tapaamisen ehtoona", tai "maksa mulle varmistusmaksu 20 euroa tilille tapaamisen ehtona, ja viimeisempänä on tullut "maksa mulle bitcoineina varmistusta".

      Sairaammaksi iskurilla katson alaikäisiä tyttöjä, jotka etsivät 18 vuotiaina seksiseuraa, ja jonkin ajan päästä selviää, että tyttö on alaikäinen, ja alkaa rahallinen kiristäminen alaikäiselle ehdottelusta, tai oikeustoimet alkaa.
      Olen näitä sairaita kakaroita 2 paljastanut iskurissa, ja ollut asiasta poliisiin yhteydessä jo, ja jos joku törmää näihin, niin suoraan ilmoitus poliisille, ylläpitoa vähät kiinnostaa, kun ei palstaansa muutenkaan enää yhtään valvo, siitä kertoo jo maksullisten palstan pilaajien ilmoitukset iskurissa. Oikeasti koko palstan voisi jo lopettaa kokonaan, tai tehdä pakko rekisteröityminen, ja vieläpä niin, että henkilöllisyys varmentuu rekisteröitymisen myötä.

      • ei.todellakaan

        pidä oikeesti toimivaa, helppokäyttöistä palstaa lopettaa joidenkin maksullisten takia! Se tuntuu olevan ainoa josta niitä vastauksia saakin, johtaa treffeihin jne. Muut palstat on tohon verrattuna ihan yhtä tyhjän kanssa. Ja samanlailla niitä feikkejä ym. muillakin palstoilla on.


      • kerro_ihmeessä
        ei.todellakaan kirjoitti:

        pidä oikeesti toimivaa, helppokäyttöistä palstaa lopettaa joidenkin maksullisten takia! Se tuntuu olevan ainoa josta niitä vastauksia saakin, johtaa treffeihin jne. Muut palstat on tohon verrattuna ihan yhtä tyhjän kanssa. Ja samanlailla niitä feikkejä ym. muillakin palstoilla on.

        Miten palsta on oikeasti toimiva, jos sen täyttävät sääntöjenkin vastaiset huorat, kusettajat, ja jopa alaikäiset ilmoittelijat? Kaikenlisäksi palsta on täysin valvomaton, joten siinä on perusteita ihan kylliksi, miksi palstalle on tehtävä jo jotain, tai sitten suljettava kokonaan. Sopii ihan katsoa pitkin nettiä, mitä mm. iskurista kirjoitellaan, en todellakaan ole ainut, jonka mitta on näitä huoraajia ja kusettajia täynnä, kun sitä oikeaa rehellistä seuraa ei tuolta enää edes löydy, mitä oli yli 10 vuotta sitten. Ainoat, ketä iskurissa saa vastauksia on naiset, ja se on silkka fakta. Kyllä, tuleehan minullekkin vastauksia ilmoittajilta, joita en edes ajatellutkaan huoriksi, mutta sieltähän se hinnasto taas vaan tuli.
        Kerro siis ihmeessä minulle, ja meille muillekkin, miten palsta on näiden kertomieni tosiseikkojen jälkeen toimiva?


      • se.on.toimiva

        niille jotka ei oo maksullisia ym. feikkejä. Näin ainakin omalla kohdalla ja mukavaa seuraa on löytyny :) Eipä se oo rehellisten vika että siellä(kin) jotain huoria on.
        Jos ei toimi sulla niin ei sinne mikään pakko ole mennä.
        Mistä muuten palstan ylläpitäjät vois tietää onko joku maksullinen vai ei, jollei mitään sellasta suoraa sanota ilmotuksessa?


      • faktaa-sinulle-iskurista
        se.on.toimiva kirjoitti:

        niille jotka ei oo maksullisia ym. feikkejä. Näin ainakin omalla kohdalla ja mukavaa seuraa on löytyny :) Eipä se oo rehellisten vika että siellä(kin) jotain huoria on.
        Jos ei toimi sulla niin ei sinne mikään pakko ole mennä.
        Mistä muuten palstan ylläpitäjät vois tietää onko joku maksullinen vai ei, jollei mitään sellasta suoraa sanota ilmotuksessa?

        Ei niin tyhmää ylläpitoa voi edes olla, etteikö huoraajia erota, mutta kun heitä ei edes kiinnosta sen palstan valvonta, ei edes ilmiannot johda mihinkään poistoihin. Ei ole kauhena uskottavaa seuranhakua naisilta, jos ikähaarukka 18v tytöllä on 18-60v, niin kuin usein on, ja nämä on kaikki maksullisia tautisia huoria. Niin ja jos jokainen ilmo kerran mukamas tarkastetaan ennen julkaisua, niin jo niistä vihjaavista kirjoituksista huomaa kuka on tautinen huora, näin se vaan menee. Palstalla on 90% pelkkiöä tautisia huoria, 9% kusettajia sekä huijareita, mutta se jäljelle jäänyt 1% niistä helmistä onkin todella vaikea haravoida tuolta esiin.

        "jos ei sulla toimi palsta, niin ei ole pakko mennä" No mistäs sitä seuraa sitten saisi, maksullisiin kusetus deitti sivustoihin en todellakaan mene, enkä viihdy räkälöissäkään tippaakaan.

        Paskaa puhut sen seuran saantisi kanssa, tai olet varmaan rahalla saanut, mutta muuten et. Et kykene väitteitäsi vaan todistamaan.


    • huhhuijaa15

      Iskuri on paremminkin paskuri, siellä on sairaita ukkoja/miehiä esittelemässä muniaan. Olis kiva tietää mikä taho ylläpitää tollasta sontaa.

      • Joo, iskuri on alinta paskaa mitä on. Myös naisten osalta.


      • sonetian_huora_palsta

        Sitä ylläpitää sonetia oy, ja vaikka kuinka olet sinne yhteydessä, niin tuuleen menee huutosi, aivan kuten yhteydenotto ylläpitoon.


    • miäs_vaan

      Täysin totta, iskuri on pelkkä huoraajien ja muiden sekopäiden sivusto ollut jo vuosia, ja pahemmaksi on vain mennyt. Harvoin nykyisin käyn vilkasemassa millasta naista olisi tarjolla, aloitan lukemisen yleensä vasta 3 tai 4 sivulta, eli skippaan suosiolla ne 2 ekaa sivua huorineen samantein, jotka ilmoaan kilvan uusii minuutin välein. Kuka tollasta jaksaa enää vahdata? On keskustelupalsta mikä tahansa, niin iskuri saa kyllä ansaitsemansa haukut kaikkialla, enkä yhtään ihmettele.

    • iskurisulkeutuupian

      Mitään ei menetä jos ja kun iskuri todennäköisesti pian suljetaan. On lopun alkua tuo, että palstan ylläpito on nostanut kädet pystyyn, eikä valvo enää huora laumaansa, tai noudata omia luomiaan sääntöjään. Näin on käynyt aiemminkin, ja tulee pian käymään iskurinkin kanssa, ja siitä, että iskuri suljetaan, saatte kiittää vain näitä kusettajia ja huoria. Kysymys kuuluukin, minkä palstan pilaavat seuraavaksi iskurin jälkeen.

    • hyvin-toimii

      Onneksi täällä suomi24 vielä toimii oikeasti ylläpito, ja huorat lentää samantien palstalta, joita olen alati ilmiantanut, kun niihin törmään.

    • sdxhzfhzdhfzdhfzh

      Nopeasti laskien, omiin eri iskuri-ilmoituksiin on vastannut ainakin 6 naista, tosin olenkin hoikka ja savuton nuorimies, joka pitänyt kikkelin piilossa ilmoituskuvassa. Myös kaksi n. 20v opiskelijatyttöä on tarjonnut itseään minulle maksullisena, kun pitivät kuvasta. Toki myös feikit ovat vastailleen, varsinkin Turun seudulla asuu yksi psyykkisesti sairas yli 60v mies, jolla on useita sähköpostiosoitteita.

      Feikit ovat netin arkea, niitä on aivan kaikkialla, yli 40v miehillä on yleensä vaikeuksia tunnistaa huijareita. Pikkupojatkit vedättävät näitä setiä chateissa kikatuksen kera.

    • EipäKiinnostaEih

      No makunsa kullakin. Minusta Iskuri on melkoinen... noh wt-ihmisten seksinvonkauspaikka. Miehistä suurin osa esittelee mulkkujaan ja naiset ovat joko maksullisia tai sitten epätoivoisesti seksin avulla miesten huomiota kalastelevia tapauksia, joiden kannattaisi ensin mennä terapiaan omat ongelmansa ratkaisakseen.

      Ennemmin sitä vaikka maksaa muutaman kympin laadukkaammasta treffipaikasta kuin tuollaisiin lankeaa...

    • edate.dating
    • ei-ilmaisdeittejä

      Naisen joka hakee tosissaan seuraa en ikinä laittaisi ilmoitusta sellaiselle sivustolle jonka nimi on iskuri. Elämänkumppanin etsinnässä ei ole iskemisestä kyse mihin tuollainen nimi viittaa.
      En myöskään koskaan käyttäisi ilmaisia sivustoja. Etsintään pitää panostaa ja nähdä vaivaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      378
      3744
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      209
      1843
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      67
      1394
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      152
      1275
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      165
      933
    6. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      883
    7. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      57
      880
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      117
      860
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      50
      844
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      839
    Aihe