Ålandilaiset sotilaat ovat varautuneet kaikkeen

TilanneJatkuuVielä

Ahvenanmaan vapaaehtoistenarmeija on kaikessa hiljaisuudessa perustanut nopean valmiuden joukot mikä on hyvä asia kun maailman tilanne jäykistyy ja pahenee.
Kaikki me tiedämme mikä voima piilee Ahvenanmaan sotilaallisella vahvuudella kun kaikki naiset ja miehet on koulutettu nopean valmiuden lähtöön ja hapansilakkaa on säilötty tynnyreittäin saaren luolastoihin. Ahvenanmaalaiset on tunnetusti sitkeitä ja periytyvät kalastajista jotka aikoinaan muuttivat tai oikeammin meloivat hylkeennahoista ommelluilla kajakeilla Islannista saarelle josta on saaren nimikin peräisin Ååå-land. Tuo nimi jäi siitä kun eräs jo pahasti väsynyt alkuasukas näki kallioita silmämuniensa läpi ja huudahti hämissään Ååå-land.

13

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiköElämässäsi

      muuta ole kuin kirjoitella tänne typeryyksiä?

      Hoh-hoijaa...... mene lääkäriin mahdollisimman pian.

      Tai oikeastaan: MENE HETI!!!!

      NYT ON KIIRE!!!

    • HistorianHavinaa

      Ahvenanmaalaiset eivät anna periksi koskaan ja vaikka uhkauksia latelee lännestä niin ruotsalaiset vinokalloiset eli viistopäiset eivät ole saaneet jalansijaa saarelta.
      Alkuperäiset Ålandilaiset olivat jo luolakaudella eli kivikaudella omaksuneet selviytymään sortajiaan vastaan ja vaikka vinokalloiset ruotsalaiset yrittivätkin hyökätä saarelle ryöstämään siveitä neitosia ei se onnistunut koska vinokalloisilla ruotsalaisilla oli alikehittyneet aivot ja he hukkuivat syysmyrskyissä.

    • 1820

      Ahvenanmaalla asuu noin 28000 asukasta. Siitä suurinpiirtein 14000 on miehiä. Näistä 14000:sta noin tuhannella (1000) on sotilaskoulutus. Joko vapaaehtoinen tai sitten sinne muuttaneina. Metsästysasekanta on runsas.

      • KuinEnnenAikaan

        "Metsästysasekanta on runsas."
        Ahvenanmaan asekanta on ylivoimaisesti runsain maailmassa sillä joka taloudessa on kivääri ja haulikoitakin nurkat täynnään koska metsästys on joka perheen harrastus.
        Jos kaikki Ålandilaiset tarttuvat aseisiin ja suuntaavat rannoille kaislikoihin väijjymään niin paha sinne on hyökkääjän mennä ilman että hän pelkäisi tulemasta seulaksi ammutuksi. Tuohon pitää lisätä metsästys oveluus jota käytetään Ahvenanmaalla kun merilintuja houkutellaan rantautumaan ja sitten ruuti palaa kuin ennen talvisodassa.


    • PelkoPois

      "NYT ON KIIRE!!!"

      Lännestä suuntautuva pakkotilanne on vaaraksi Ahvenanmaalle sillä ruotsin vinopäät soluttaa joukkojaan saaristoon yrittäen tehdä yllätyksen Ahvenanmaalaisille.

    • kommmar

      putin tulee ja siirtää nämä hitlerin määrittelemät alempirotuiset hurrit siperiaan

      • rammok9

        niitten paikka on novajasemjalla.


    • RuotsinVinopäät

      Pitää varoa ruotsalaisia vinootsaisia idiootteja.

    • Pullisteluun_kyllästynyt

      Ainoa järkevä liike tässä tilanteessa olisi purkaa demilitarisointisopimus ja miehittää Åålanti omilla joukoilla. Niin kauan kuin vielä ehtii...

      • luulisolevan

        Eikö se sopimus siinä samalla purkaannu, kun vie sinne omia joukkoja,siis suomalaisia.Niinhän se Venäjäki purkaa vanhoja sopmuksia,ka ne Suomella on samat oikeudet.


    • Reisumiäs

      Yhen kerran olen oleskellut Åålannissa pari, kolme päivää hot-ellissä, olikohan Park niminen ja keskellä talavea. Pakkasta oli 25-30 astetta koko ajan ja vinkka kävi, ei tosin sinne hotlaan. Juotiin kaljaa ja nuss.....n hotellihuaneessa, kun olimme vasta kihlautuneet pari. Käytiin toki ulkonakin välillä. Asuttiin Stockiksessa siihen aikaan. Oli vaan semmonen päännousemareissu. Mukavaa aikaa, kaikin puolin. Ajatelkaa, olimme onnellisia.

      • SiuleReussumies

        No mutta siehän oikean vedon repäsit kun Ålandis käväsit ja naiskentelitkii ja vinka kävi peräreiästä että oikein kun nussisitten.
        Tulevasta on huonoo tietoo katohasie Ålandi täyttyy pakolaispummeista ja saare naisetki joutuu näihe nussittaviksi ja saaren sateenkaartilaismiehet pakenoo ruottii että vinka vuon käyp persuuksista.


    • AllasSnackbar

      Kyllä siinä perää on, että vanhakantaiset ahvenanmaalaiset pitävät visusti huolen siitä, ettei ulkopuolinen pääse tunkeutumaan heidän saarilleen, partioivat ja vartioivat jne.

      Vaan nyt on käymässä niin, että sitä sotaa heitä vastaan jo käy ruotsalainen valtamedia, jonka mädännäisyyden Ahvenanmaan kummankin lehden toimittajat kuin myös poliitikot ovat kopioineet ja monikulttuurisuudet ja sateenkaaret ovatkin nyt niiden pääteemoja, tietenkin hurmospositiiviseen tyyliin.

      Ja sensurointi samaa luokkaa kuin Ruotsissa. Nyan kirjoitti ihastellen, kuinka 10 pakolaista oli hakenut turvapaikkaa Ahvenanmaalta, mutta olivat sitten jatkaneet matkaa mantereen puolelle. Eräs mies oli juttuun kommentoinut, että hyvä että lähtivät, nythän voi sitten kyseistä majoituspaikkaa käyttää paikallisten asunnottomien ja vähävaraisten majoittamiseen. Ei kauaa kestänyt, niin nyt on kyseisen jutun kohdalla yllättäen kommentteja 0.

      Kun siellä pää saadaan kunnolla auki, niin Ahvenanmaa on hetkessä asutettu täyteen muslimeja. Lycka till!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      346
      3895
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1719
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1510
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      60
      1480
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1318
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1285
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1231
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1167
    Aihe