Mitä kaikkea EI ole Raamatussa

kaksipisteto

Nim. selkeyttä kirjoittaa näin "Kolminaisuusoppia EI ole Raamatussa. Tuo oppi on myöhäsyntyinen kirkolliskokouksen keksintö, kun oli tarve osoittaa, ettei kristinuskossa ole kolmea Jumalaa."
Raamatussa EI myös ole jumalaa joka asuu tietyssä paikassa Kolobin tienoilla on ihmisestä kehittynyt, on fyysinen, on nainut , siittää uusia jumalia vaimonsa kera.
Raamatussa Ei ole kristityille käskyä rakentaa temppeleitä tai kerätä kymmenyksiä, EI pakkovaatteita, Ei käsimerkkejä tai muita seremonoita, Ei uutta papistoa ,Ei elävää profeettaa, Ei tarinoita amerikasta, EI monta Israelin kansaa, Ei kristityiltä kiellettyjä juomia, EI kastepakkoa joka riippuisi suoritustavasta tai kastettavan iästä, Ei ikää jona lapsi olisi riittävän vanha kastettavaksi jne

Nyt kohta kai kuulemme uusista ilmoituksista, kaikkea ei olekaan Raamatussa, Raamatussa nyt ainakin on virheitä ja puutteita , pääasiat ovat jääneet pois, Jahve ei voinut kertoa oli pakko ilmoittaa väärin , ympäristö oli totuudelle epäedullinen, Jeesus on voinut sanoa noin tai näin miksi ei? Me emme tiedä siksi voimme sanoa että on sanonut, koska kukaan ei voi todistaa että ei sanonut , profeetta löysi papyruksen, tiede ei tiedä mitään / tiede on liittoutunut mormonismia vastaan , on uusia ilmoituksia esim konfrenssipuheissa yleisesti, kolme lähkäriä pelastui villin koiran hyökkäykseltä, neljäs näki tulvan ja auttoi sen uhria vaikka kukaan muu ei auttanut, ilmeisesti kristityt läh.työntekijät tai tavalliset ihmiset eivät auta ketään ?

Kirkolliskokous kuitenkin oli huomattavan väärässä päätöksessään, jos se sen sijaan olisi ilmoittanut uudesta jumalasta , tämän vaimosta ja asuinpaikasta....

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Selkeyttä

      Ilmoituksista Pyhien kiroitusten oppaan mukaan:

      ILMOITUS. Katso myös Innoitus; Jumalan sana; Näky; Profetia; Pyhä Henki; Uni; Valo, Kristuksen valo; Ääni.

      Viesti Jumalalta hänen maan päällä oleville lapsilleen. Ilmoitus voi tulla Kristuksen valon ja Pyhän Hengen kautta innoituksena, näyissä, unissa tai enkelien tuomana. Ilmoitus antaa opastusta, joka voi johdattaa uskolliset iankaikkiseen pelastukseen selestisessä valtakunnassa.

      Herra ilmoittaa työnsä profeetoilleen ja vahvistaa uskoville, että profeetoille annetut ilmoitukset ovat totta (Aam. 3:7). Ilmoituksen kautta Herra antaa yksilöllistä opastusta jokaiselle, joka sitä etsii, jolla on uskoa ja joka tekee parannuksen ja on kuuliainen Jeesuksen Kristuksen evankeliumille. "Pyhä Henki on ilmoittaja", sanoi Joseph Smith, eikä "kukaan voi saada Pyhää Henkeä saamatta ilmoituksia."

      Herran kirkossa ensimmäisen presidenttikunnan ja kahdentoista apostolin koorumin jäsenet ovat profeettoja, näkijöitä ja ilmoituksensaajia kirkolle ja maailmalle. Kirkon presidentti on ainoa, jonka Herra on valtuuttanut ottamaan vastaan ilmoitusta kirkkoa varten (OL 28:2–7). Jokainen ihminen voi saada henkilökohtaista ilmoitusta omaksi hyväkseen.

      Ihminen elää kaikesta mitä Herra sanoo, 5. Moos. 8:3 (Matt. 4:4; OL 98:11). Herra puhuu hiljaisella äänellä, 1. Kun. 19:12. Ellei profeettoja ole, kansa villiintyy, Sananl. 29:18. Ei Herra Jumala tee mitään ilmoittamatta suunnitelmiaan palvelijoilleen, profeetoille, Aam. 3:7. Autuas olet sinä, Simon, Joonan poika. Tätä ei sinulle ole ilmoittanut liha eikä veri, vaan minun Isäni, Matt. 16:15–19. Henki johtaa teidät tuntemaan koko totuuden ja ilmoittaa teille, mitä on tuleva, Joh. 16:13. Jos joltakulta teistä puuttuu viisautta, pyytäköön sitä Jumalalta, Jaak. 1:5.
      ...
      Lisäksi on lukuisia kohtia myöhemmistä pyhistä kirjoituksista.

      • kaksipisteto

        "Herra ilmoittaa työnsä profeetoilleen ja vahvistaa uskoville, että profeetoille annetut ilmoitukset ovat totta (Aam. 3:7).
        Lainaat tuosta vain Israelin profeettoja, vaikka et voi sekä syödä kakkua että säilyttää sitä . Sinä ja mormonismihan opetatte että kaikki Jahven ilmoitukset hänestä itsestään ovat vääriä, valhetta ja että häntä käskyttää jumala josta raamatu ei tiedä mitään mutta jonka olemassaolon Jahve kieltää, uudestaan ja uudestaan . Et ole rehellinen.
        Ihminen elää mistä kaikesta mitä Jahve sanoo -kunhan muuttaa kaiken hänen sanomansa toiseksi koska jahven oli pakko puhua pelkkää palturia muu olisi ollut tylsää. Etkö itse ymmärrä järjettömyyttäsi ?


    • 171

      Aloittaja puhuu asiasta, jota ei tunne. Jumala oli alussa ja Sana. Hän loi. Ihmisen syntiin lankeamisen vuoksi tuli aikanaan Jeesus uhriksi. Hänen verensä puhdistaa ja uudistaa edelleen jokaisen, joka uskoo. Hän lähetti jälkeensä Pyhän Hengen oppaaksi omilleen.
      Näin on edelleen. Pyhä Henki ohjaa uskovia ja Raamatussa on ohjeita ja lupauksia kasapäin.
      Lue itse ja löydä totuus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe