Eka kerta Dommella...

LokakuunMies

Voishan tätä kutsua haaveekseni…:)


Eka kertaa dommen käsittelyssä.

Olen hiuka päälle 40v ukm jonka kinkyjä mielihaluja ei oma vaimo suostu toteuttamaan. Vuosien ajan olen sulkenut ne taka-alalle ajatuksiin, mutta nyt pitkällisen pohdinnan jälkeen halusin saada ne kokemukset joista olin haaveillut.

Netistä löytyikin sopiva ammattilainen joka oli lähellä asuinpaikkaani ja johon minulla oli ns. ”huomaamaton” pääsy työmatkani aikana.

Ilmeisesti hän ei kuitenkaan ollut ammattilainen sanan varsinaisessa merkityksessä kun hänellä ei ollut paikkaa tai studiota jossa tavata, mutta hotellini kävi vallan mainiosti. Muutaman sähköpostin vaihdon jälkeen, jossa käytiin läpi toiveita ja yhteisiä sääntöjä…rohkaistuin tilaamaan hänet hotelliini.

Tietenkin tilanne pelotti ja jännitti kaikin puoli, ehkä se odotus että nyt saisin hiukan haaveitani toteutettua oli se paras hetki. Sovittu hetki lähestyi. Olin valmistautunut sovitun tavoin ja toivein. Sydän pamppaillen lähdin laskeutumaan hotellin hissillä kohti aulatiloja.

Käteni vapisivat ja kylmä, nihkeä hiki kohosi otsalleni. Sykkeeni ei ollut normaali…se oli jännityksen tuoman tunteen vuoksi tiheämpi, syvempi…tilanteen odotus tuntui kehosanni kokonaisvaltaisena kihelmöintinä ja kuumotuksena.

Tilasin aulabaarista drinkin ja jäin tiskille odottamaan. Olin kertonut omat tuntomerkkini ja jännityksellä vilkuilin ympärilleni, että lähestyykö kukaan minua…en jaksaisi odottaa, mitä enemmän aika kuluu, niin katumuksen väristykset herättävät ajatuksissani pakenemisen halua…

Havahdun kun tunnen koputuksen olkapäälläni, kehoni jännittyy välittöämästi ja tunnen suorastaan pelkoa kun alan kääntymään häntä kohden.

Tumma nainen tuijottaa minua…hän on pukeutunut hyvin naisellisesti, suorastaan dramaattisen tummaan asuun. Musta, vartalon myötäinen mekko, nahkatakki ja yli naiselliset korkosaappaat. Tumma meikki korostaa hänen kasvojaan oudon julmalla tavalla. Huokaisen näystä, hän on juuri sellainen mitä odotinkin. Hän hymyilee ja kuiskaa…”meidän varmaan pitäisi mennä”… änkytän jotain outoa ja nyökkään epävarmasti. Kulautan loput juomastani ja nousen ylös ja lähden kohti hissiä, hän seuraa perässäni.

Hissin ovet sulkeutuvat, samalla hän töinäisee minut rinnastani seinää vasten ja tarttuu haaroistani lujasti mutta päättävästi…sitä puoli seisokkia hän ei voinut olla huomaamatta. Puristaa tiukasti kaluani housujen läpi ja sanoo ”nyt alkaa se mitä olet kaivannut…oletko valmis?” Nyökkään varvasti…hänen tuijotuksensa porautuu silmiini kunnes hissi pysähtyy. Hän päästää minusta irti ja kävelemme yhdessä huoneeseeni.

Nyt epävarmuuteeni saa otteen ja tunnen oloni hyvinkin epämukavaksi ja oudoksi. Hän huomaa tilanteeni ja sanoo:”astu askel epävarmuuteen ja nauti…tätähän sinä olet halunnut, vai?” Vastaan myöntävästi. Hän istuu sängylle ja katselee minua…”oletko valmis?” nyökkään, ”okei, aloitetaan…” Sydän pamppaillen odotan hänen seuraavaa liikettä.

Hän vain katselee minua, päästä varpaisiin, välillä nuollaisten huuliaan. Se katse on jäätävä, halveksiva, alistava…juuri sellainen mitä olen kaivannut, tunnen kuinka estoni alkavat haihtua ja tilalle astuu utelias, haluava, innokasi mieli. Hänen tarkka katseensa huomaa tilani muutoksen ja sanoo:”Noniin, otahan vaatteet pois..kaikki, niin aloitetaan”.

Hirveästi ei vaatetta päälläni ollutkaan, paita pois ja farkut pois, en pukenut boxereita lainkaan kun valmistaudin tähän tilanteeseen. Hän nauraa…ja katselee alastonta vartaloani, hyvinkin häpeilemättömästi…tunnen kuinka ujous alkaa nostamaan päätään ja painan pääni alas.

Kuulen kuinka hän avaa laukkunsa ja tulee luokseni, huivi kietoutuu silmieni päälle ja jollain oudolla tasolla se vapauttaa jälleen mieleni nautinnolle, kokemukselle.

Yritän kuunnella mitä tulevan on, narahdus kertoo minulle, että yksi toiveistani on toteutumassa..tilanne kiihoittaa minua ja tunnen kuinka kaluni alkaa paisumaan kovaksi ja kuumaksi. Hän antaa nippurin terskalleni, hätkähdän kosketusta.

Sitten tilanne alkaa toden teolla. Hän alkaa kelmuttamaan ylävartaloani tiukaksi paketiksi, kelmu painautuu tiukkana iholleni, sitoo käsivarteni kehoani vasten, kierros kierrokselta puristava tunne kasvaa ja pieni pelko valtaa mieleni…tunnen kuinka hengittämätön kelmu alkaa tuntumaan nihkeältä ihoani vasten ja sen tuoma tunne kontrollin siirtämisestä toiselle saa hengitykseni syvenemään entisestään. Tuo outo tunnen saa kiihkon kasvamaan sisälläni…toivoen enemmän, lisää, nopeammin…tuo nainen on kuitenkin osaava, hitaasti hän härnää, kiusaa, raapii, nipistelee, läpsii, katsellen reaktioitani. Muutama veto kalustani…pari kolme…kiusaavaa liikettä…saaden minut haluamaan enemmän.

Hän työntää minut sängylle kontalleen, asento hieman epämukava kun en käsilläni voi ottaa tukea. Kuvittelen mielessäni, että miltä näytän. Kelmuun osittain paketoitu mies, alastomana peppu paljaana ja pallit roikkuen…se ei voi näyttää hyvältä. Tunnen hävelisyyden aallon mielessäni, mutta vakuutan itsellein, hänen ammattimaisuudestaan…

Tunnen kuinka hänen

3

1015

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LokakuunMies

      Tunnen kuinka hänen käsi hivelee pakaroitani hellästi…hyväillen, aistin jokaisen hipaisun, jokaisen raapaisun, kunnes kämmen paukauttaa lujaa, hätkähdän kivusta ja äkillisyydestä…tunnen kuinka ihoani kihelmöi ja lämpö leviää kehooni. Kivun tuoma nautinto kasvaa entisestään…hän läpsii edelleen säännöllisen epäsäännöllisesti…välillä silitellen…haluan lisää, haluan kovempaa, uudestaan, uudestaan…

      ”Avaa suusi”..kuuliaisena avaan suuni ja samalla ilmeisesti tekokalu työntyy suuhuni…”Ime se liukkaaksi”..imeskelen sitä, ja yritän kielelläni liukastaa sitä. Se ei onneksi tunnu kovin isolta…onneksi… Samalla tunnen kuinka jotain viileää alkaa valumaan pepuvakoani pitki kohti tiukkaa reikääni, sormet sivelevät osaavasti pepullani ja alkaa tyntymään sisääni. Yksi solahtaa ihan kivasti, lisää liukastetta, toinen aika mukavasti…hän löytää eturauhaseni ja hieroo sitä hellästi…tunnen outoa nautintoa, värähtelyä kehossani. Ajatukseni keskittyvät täysillä kosketukseen ja sen tuomiin tuntemuksiin. se venyttää, se hieroo, se nai….kolmas alkaa ujuttautua..se on jo hiukan tiukempi…”rentoudu” kuuluu hellä ääni. Keskityn rentouttamaan peppuani…ja hiljalleen se venyttää itsensä sisälleni…huokailen hänen liikkeiden tahdissa…hitaasti mutta varmasti hän avaa minua… hetken jos toisenkin. Rentoudun hänen varmoista otteista ja hänkin huomaa sen…irrottautuu minusta ja ottaa kalun suustani.

      Kuulen kahinaa, neppareiden napsahtelua…käsi tarttuu pakarastani ja tunnen kuinka jotain kovaa ja liukasta painautuu tiukkaa reikääni vasten:” Hengitä syvään”…huokaan syvään ja samalla tekokalu painautuu sisälleni, tuntuen niin isolta ja kovalta. Huokailen tunteesta joka valtaa peppuni, se on venytetty, alistettu…olen niin hänen armoillaan, käytä minua….

      Hitaasti kalu tunkeutuu pitemmälle…syvemmälle…ja ulos, hitaasti ihan ”huulille” asti…ja uudestaan, sisään, syvälle…huokaan jokaisesta liikkeestä..nautinnon kiduttavat väreet kulkevat kehossani…hän tarttuu molemmin käsin pakaroistani ja lisää voimaa liikkeisiin.

      Syvälle, kerralla, ulos, kokonaan, pohjaan kerralla…liikkeiden variaatiot ovat niin moninaisia, etten voi koskaan arvata mitä tulee, ulos tullessaa se koskettaa minua jostain joka saa nautinnon väreet kehoni…tunnen kuinka kaluni valuu kiimasta…ajantajuni hämärtyy, keskityn vain liikkeisiin. Seuraavaan, tulevaan, uudestaan…mieleni kirkastuu ja nautin kokonaisvaltaisesti koko kehollani… kalu sukeltaa sisääni, syvälle, tunnen hänen kehonsa pakaroitani vasten….”Ja seuraava….” hitaasti hän irtautuu minusta…jättäen minut sängylle kontalleen, lysähdän vatsalleni ja huokailen oudosta tunteesta…olen niin alaston, avoin, avuton…

      Hän kääntää minut selälleen….tarttuu kaluuni ja runkkaa sitä muutaman vedon…olisin niin valmis laukeamaan…hän levittää jalkojani, nostaa niitä hieman koukkuun.

      Sormet alkavat kaivautua sisääni…ja edellisen jäljiltä kolme sujahtaa sisälleni vaivattomasti, hän jälleen etsii eturauhaseni ja alkaa hieromaan…tunnen jälleen kuinka kaluni alkaa valumaan, odottean enemmän huomiota. Neljäs alkaa siirtymään sisälleni ja se ensalkuun sujuukin ihan kivasti…rystysten lähestyessä reikääni tulee ahdasta..

      Hitaasti pyörittäen, minä keskittyen rentouttamiseen se raivaa tietään sisälleni. Venytys tuntuu niin nautinnolliselta, hitaat varmat liikkeet saavat oloni luottavaiseksi ja alan keskittyä nautintoon…venytys on siinä rajoilla, onko se tuskaa ja nautintoa….ihan hiljaa rystyset pääsevät tiukkaa reikääni sisälle…huohotan kiimaisena…ajatellen..voiko tämä olla totta..välillä keskittyminen herpaantuu ja tiukka reikäni kouristuu hän kätensä ympärille….”Rauhassa”…”Rauhassa…”

      ”Haluatko lisää??” hän kysyy….mietin hetken…”En ole varma…” pelkään hieman…voisiko mahtua? Onko mahdollista? ”Kokeillaan, ei se paljoa paksumpi ole kun rystysetkin on sisälläsi…”hän sanoo. Nyökkään jännityksestä kireänä…

      Tunnen kuinka peukalo alkaa kaivautua kämmenen sisään ja alkaa työntymään…venytys on jo aika tuskallista…huohotan tasaisesti, keskityn hegittämiseen….hitaasti, hitaasti se työntyy sisään…kokonaan. EI VOI OLLA TOTTA…ajatuksissani kaikuu, tuo nainen sai koko käden sisääni…reikäni kouristuu ranteen ympärille tiukasti kun lihakseni jännittyvät itsestään…huohotan, huohotan….

      Toinen käsi tarttuu kaluuni, joka oli jo päässyt pehmeneään, hiljalleen hän alkaa runkkaamaan minua ja veri jälleen pakkautuu elimeeni…tilanne on niin epätodellinen, että en voi melkein uskoa sitä.

      Kämmen pepussani pyörii varoen….toinen runkkaa kaluani hitaasti….tunnen kuinka pidätetty nautinto alkaa kasvamaan hiukan salaa. Tuttu kutina kalussani alkaa kertomaan minulle että loppu lähestyy. Käsi puristaa kaluani, lopettaen liikkeen…hän huomaan kuinka orgasmin lähestyessä reikäni supistuu hänen ranteesta ympärille…kämmen pyörii pepussani edelleen, jälleen hän ”käyttää” lähellä orgasmia….ja uudelleen….uudelleen..kiemurtenlen tulemattomasta orgasmista, nautinnosta, turhautumisesta…uudelleen…ja taas…. rukoilen mielessäni laukeamista…ja uudelleen.

      Mieleni on vain yhdessä asiassa…

      • LokakuunMies

        laukaise minut…laukaise. ”Laukaise minut…pyydän” ääni väristen sanon hänelle…liike pysähtyy, on ihan hiljaista….liike jatkuu muutaman vedon…pysähtyy..jatkuu…pysähtyy ”Anna armoa…”…”Tulihan ne oikeat sanat”..

        Ote tiukkenee…puristus kasvaa, liike alkaa…toinen käsi hieroo sisältä…tunnen kuinka välittömästi kaluni alkaa paisumaan kovemmaksi, kuumemmaksi…reikäni puristuu ranteen ympärille, tunnen kuinka nautinto alkaa kasvamaan sisälläni, terskani hehkuu kuumana, liukkaana. Orgasmi lähtee salaman lailla etenemään vartalossani, lihakseni kouristelevat nautinnon allokossa, odottaen suurta helpotusta. Liikeet voimistuvat, nopeutuvat…tunnen kuinka kynnys lähenee josta ei ole paluuta…vielä vähän…vielä..salamat alkavat sinkoilla nivusissani, reikäni kouristuu ranteen ymprille kivuliaasti, kaluni paisuu entisestään…sisältäni alkaa purkautua myrskyn lailla valtava nautinnon aalto, kouristelen nautinnossa, kunnes….valtaisa orgasmi valtaa mieleni tyhjyden lailla, liemeni lentävät kasvoilleni asti, uudestaan, uudestaa, uudestaan…tuntuu kuin tämö ei lopu koskaan….huohotan raskaasti…hän jatkaa vain…kaluni alkaa pehmetä ja hiljalleen hän vetää kätensä ulos minusta, sormi kerrallaan..vavahtelen edelleen jäki mainingeissa…. ”Pidä huivi” hän sanoo…leikkaa samalla kelmun auki jättäen minut makaamaan…..ovi kolahtaa….hän on poissa….untako??

        [email protected]


      • lksjdfklsjdfkljsoi

        kiihotuin, hieno tarina ;-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1605
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1056
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe