Elon Sittarin nykylaatu?

MitenAsiat

Itse poikkean Ylöjärvellä aina välillä ja kiinnostaisi tietää, minkälainen paikka Elon Citymarket nykyään on asioida.

Löysin täältä yhden keskustelun aiheesta, mutta se oli vuodelta 2011. Se keskustelu myös oli jostain syystä suljettu vain 47 vastauksen jälkeen.

Tuon keskusteluketjun kommenttien perusteella kauppa muistuttaa lähinnä päivittäistavarakaupan peräpäänpitäjää. Mutta onko muutaman kuluneen vuoden aikana tapahtunut parannuksia? Onko sama meno kuin tuolloin? Miten on asiat.

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eioohääviä

      Pirkanmaan citymarkettien tasovertailussa Elo on ihan siellä pohjalla Nokian citymarketin kanssa.

      • MitenAsiat

        Mistäköhän noita tasovertailuja voi lukea? Googletin mutta en oikein saanut tuloksia sillä. Jostain kauppalehdestä?


    • KävinEilen

      Nokian cittari on paljon parempi kuin Ylöjärven, mielestäni.

      • Mellukka

        Olen täysin eri mieltä. Nokia on suttuinen ja epäsiisti


      • MitenAsiat

        En ole käynyt kuin kerran muutama vuosi sitten Nokian Cittarissa, mutta en huomannut silloin mitään erikoista siellä. Tosin olin siellä vain pikaisilla ostoksilla.


    • Siinase

      Jos kiinnostaa, niin mene itse katsomaan, kun seuraavan kerran "aina välillä poikkeat" Ylöjärvellä.

      • MitenAsiat

        Ehkäpä niin. Tosin kun on tehnyt tarpeelliset ostokset jo etukäteen, ei välttämättä ole niin isoa motivaatiota enää poiketa. Varsinkin kun menneisyydessä laatu ei ole ollut kaksinen.


      • JooopaJooo

        Laatu? Eikös kaikki Cittarit tilaa samat tuotteet omiin kauppoihinsa? Mielestäni Ylöjärven Cittari on selkeä ja siisti. Kun vertaa tuohon läheiseen Lielahden Cittariin niin Ylöjärven Cittari on paljon mukavampi paikka.


    • dgsdg

      Aivan paska lafka, kaikki henkilökunnan naiset on naama norsunvitulla olivat sitten kassalla tai hyllyttämässä. Ei hymyä heru asiakkaalle.

      • pirkka-pirkka

        varsinkaan tollaselle ihramahaselle. persereijän näköiselle asiakkaalle


      • MitenAsiat

        Miten tiedät toisen kommentoijan ulkonäöstä? Mutta tietenkin jos asiat ovat tuollain kuin hän kuvailee, niin en välttämättä pistäisi kovin paljon sen varaan, että ne olisivat parantuneet vuosien aikana.


      • Hymyvaiei

        Ei myyjän tarvitse hymyillä sellaiselle asiakkaalle, jolla itsellä on naama sillä kuuluisalla norsun sukupuolielimellä. Jotain kohtuutta sentään. Siihen peiliinkin on hyvä joskus katsoa.

        Eri asia, jos asiakas itse on hyväntuulinen ja hymyilevä. Silloin hymyyn vastaaminen kuuluu jo hyviin tapoihin. Kai joillakin ylöjärveläisillä on hyviä tapoja?


      • dgsdg
        Hymyvaiei kirjoitti:

        Ei myyjän tarvitse hymyillä sellaiselle asiakkaalle, jolla itsellä on naama sillä kuuluisalla norsun sukupuolielimellä. Jotain kohtuutta sentään. Siihen peiliinkin on hyvä joskus katsoa.

        Eri asia, jos asiakas itse on hyväntuulinen ja hymyilevä. Silloin hymyyn vastaaminen kuuluu jo hyviin tapoihin. Kai joillakin ylöjärveläisillä on hyviä tapoja?

        Ai noinko teitä on ohjeistettu? No eipä ihme, että asiakkaat karkaavaat s-markettiin ja Lielahden prismaan.
        Kyllä itseään kunnioitettava myyjä osaa laittaa itsekkään minäkuvansa taka-alalle ja vastaanottaa jokaisen asiakkaan hymysuin. Jos ei asiakas pysty vastaamaan tähän hymyllä niin ei ole mitään syytä otta itseensä, asiakkaallahan voi olla vaikka huono päivä. Kauppa on myyjän työpaikka ja työaikana myyjän täytyy muistaa, että hän on ensisijaisesti kaupan edustaja, tämän vuoksi aloite hymyyn on aina myyjän vastuulla!


      • Hymyvaiei

        En tiedä, mistä sait käsityksen, että olisin myyjänä kyseisessä liikkeessä. En ole.
        Totesin vain, että myyjiä ne ovat ihmisetkin.


      • Asiakaspalvelukunniaan

        "Aivan paska lafka, kaikki henkilökunnan naiset on naama norsunvitulla olivat sitten kassalla tai hyllyttämässä. Ei hymyä heru asiakkaalle."

        Siis Ylöjärvellä vai Lielahdessa? Jokaisen asiakkaan kannattaisi kokeilla myyjän tai kassamyyjän työtä. Henkilölle tulisi aivan uutta perspektiiviä kaupassakäyntiin ja asiointiin, kun näkisi ja kokisi kolikon toisen puolen. Mammuttimarkkinat, juhannuksen aatonaatto tai jouluruuhkat ovat oiva aika kokeilla, mitä asiakaspalvelutyö kaupassa on.

        Asiakaspalvelutyö on hektistä ja kovaa duunia, josta ei makseta tarpeeksi palkkaa. Ja kaikista ihmisistä ei asiakaspalvelutyöhön ole. Nostan hattua myyjille ja kassamyyjille, jotka jaksavat olla ystävällisiä asiakkaille - kiireestä ja jonoista huolimatta!


    • peruspaavo20002

      Eipä ole valitettavaa Ylön cittarista. Itse en kaipaa mitään feikkihymyjä. Iso valikoima kaikenlaista jännää löytyy ja monesti raakamakkaraa tarjouksessa.

    • tasaista

      Täyttää vaadittavat laatuvaatimukset. Kannattaa itse hakea tuntemukset, meiltä tasamaan tallaajilta saatuun arvioon suhtautuisin varauksella, harvalla on kovin useasta vertailutietoa kuitenkaan. Ei riitä jos kerran joskus on käynyt.

    • Kiitosei

      Tarkistakaa tuotteiden päiväykset, jatkuvasti vanhaa tavaraa myynnissä.

    • Väljää

      Viimeksi käydessäni hämmästyin. Myyjä tuli kysymään, tarvitsenko apua, kun katselin jotain hyllyä! Sellaista palvelua ei nykyään marketissa saa. Päiväykset kannattaa tarkistaa edelleen, vaikka minusta tuntuu, että on tuoreempaa kuin jokunen kuukausi sitten. Se on myös positiivista, että asiakkaita on niin vähän, että shoppailu käy nopeasti.

    • arjensankari226778

      Ihan peruskauraa. Löytyy asiallista tavaraa asialliseen hintaan. Ja kyllä siellä silmänruokaakin on.

      Kaikenlaiset mollaamiset ovat ylipäätään tällä rintamalla jotenkin kytkeytyneenä joko kilpailijaan tai sitten kauppiaan henkilöön liittyviä. Eli siihen tyyliin kun suhtautuu, niin ei ole kovin paljon pielessä.

    • Aika.on.rahaa

      Itse poikkean ennemmin lielahdessa, siellä ei tarvitse kävellä kilometriä sen maitopurkin takia, liikuntaa saan riittävästi muutenkin. Tai sitten käyn noissa pikkulähikaupoissa, lidlissä, tmv. Paljon nopeampaa ja vaivattomampaa kuin kävellä jonnekin ostoskeskuksen perälle, toiselta puolelta parkkista.

      • TyperässäPaikassa

        Cm ei palvele vanhoja huonosti liikkuvia ihmisiä. Kauppaan meno käy jo urheilusuorituksesta.


    • Tiotiotio

      Itse kävin ennen Lietsussa, mutta vaihdoin Elon cittariin nimenomaan mukavan henkilökunnan vuoksi. Käyn aina aamuisin myymälässä ja kun menen kauppaan, niin myyjät ovat laittamassa tavaraa hyllyyn. Joka aamu saan hyvä huomenen toivotukset ja minulta kysytään aina tarvitsenko apua. Tämä on kiva juttu, lisäksi Elon cittari on minusta siistimpi ja selkeämpi kuin Lietsu. Mutta makunsa kullakin.

    • Kaisulina

      Minä tykkään sittarista hyvät tarjoukset ja palvelu pelaa. Eilen hain lapselleni kenkiä ja en ehtinyt kuin kenkäosastolle, niin jo minulta tultiin kysymään tarvitsenko apua. Enpä ole moiseen törmännyt muissa sittareissa.

    • kiopopo

      Elon Citymarketissa on minustakin hyviä tarjouksia ja minunkin mielestä mukava henkilökunta. Mielestäni Citymarket on parantunut viimeisen vuoden aikana selkeästi. Kiva kauppa ja tosiaan kuten edellä joku mainitsikin, niin minuakin myyjät tervehtivät kaupassa. Tämä on tosiaan harvinaista marketeissa. Plussaa myös hyvästä gluteenittomien tuotteiden valikoimasta.

    • 838938

      Elon Cittarissa on ylivoimaisesti paras jauheliha mitä missään muualla. Siis naudan paistijauheliha suoraan lihatiskiltä. On täysin ylittämätön laatu. Mielestäni kassat ovat ystävällisiä. Leipomotuotteet pe..stä, miksi aina niitä samoja pahanmakuisia tiettyjen leipomoiden "kakkuja", jotka eivät ole kakkua koskaan nähnytkään, aivan hirveän esanssisen ja pahan makuisia. Miksi ei myydä kunnon konditoriatuotteita, niitä on kyllä vaikka millä firmalla. Esim. kunnollista oikeasti kermaista mansikkakakkua.

      • Yvinen

        Tuleeko se jauheliha sieltä naapurista Lihanmestareilta? Eikö sen silloin saa tuoreempana suoraan sieltä? Sieltä ainakin meidän emäntä jauhelihan hakee ja ei ole koskaan syömättä jäänyt...


    • NäinO

      Mielestäni fiksu ja siisti kauppa, ei valittamista. Joku täällä vertaili Nokian Cittariin ja omasta mielestäni Ylöjärven Cittari on paljon siistimpi. Myös Lielahden Cittari jää jälkeen.

    • Wcfort

      Paska paikka, vessapaperit tarjoillaan suoraan kärryistä. Ottaisi mallia walmartista, siellä voi tehä vessapaperilinnoituksen. Jos et tiedä mikä se on (oletus), guuglguugl.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe