Taas tulipalo - kartano Declan

Hämeenlikka

Emmerdalen katastrofit kyllästyttävät välillä. Taas on hirveä tulipalo kartanossa.
Charity on heti juonimassa Declanin kanssa vakuutuspetosta.

Pelkään pahoin, että suurin kärsijä on Sam. Hän luulee sytyttäneensä palon ja rehellisenä ihmisenä haluaisi tunnustaa sen.

Juuri päästiin vääristä syytteistä, kun Cameronin toiminta tuli julki.

49

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • declanavoinkeisi

      Tulipalo auttaa uusissa juonen käänteissä ja uusii rakenteita ja sisustuksia. Seuraava tapaus sattuu varmaan vesillä..

    • Toistontoistoa

      Ensimmäistä kertaa sarjassa, kartanon roihutessa, taidettiin mainita se tosiasia, mikä on huomattu vuosien myötä. Kartano vaikuttaa todellakin kirotulta.
      Kuten Decklan sanoi, kaikilla sinne muuttaneilla on mennyt elämä pieleen.
      Olisi vaan annettu palaa maantasalle ja raivattu aikanaan tilalle pahanonnen puisto ja sinne pystytetty muistokivi, jossa kaikkien kartanossa menehtyneiden nimet. Jotenkin typerää katsoa tätä toistoa, kuinka jokaisen kartanoon muuttavan perheen elämä tuhotaan, tavalla tai toisella.

    • Declan-von-Tate

      ''Taas tulipalo kartanossa.'' Ei kartano ole kovin monta kertaa palanut sarjan historian aikana eikä varsinkaan tässä mittakaavassa. Muistan, että kartanon lastenhuoneessa syttyi aikoinaan tulipalo ja myöhemmin, kun Zoe joutui pakotettuna myymään kartanon Kingeille, siellä tapahtui kaasuräjähdys, jolloin vain alakerta oli noenpeitossa. Tämän kertaisessa tulipalossa yksi kartanon savupiipuista romahti ja samoin katto. Charity huomautti varsin osuvasti Declanille: ''It's gonna collapse around your ears!''

    • Emmestiina

      Tulipalotkin ovat omalaatuiset Emmerdalessa. Talo palaa ja palaa, Charity ja Declan riitelevät liekkien keskellä. Declan onnistuu heittämään Charityn ulos ja menee takaisin olohuoneeseen katselemaan valokuva-albumia. Talo palaa ja palaa, lopulta mennään pois, mutta Megan saapuu tilalle, kiipeilee palavan talon portaikossa, liekit lyövät ikkunoista, Declan palaa neuvoteltuaan Charityn kanssa vakuutuspetoksesta, menee sisälle ja noutaa sankarillisesti liekkien keskeltä Meganin. Ja talo se palaa vaan. Ohjelma-aika on puoli tuntia. Tosielämässä holtiton bensalla sytytetty tulipalo olisi tuhonnut koko huushollin - niin kuin se ehkä tekee sarjassakin, odotamme todella jännittyneinä maanantaita.
      Eikö käsikirjoittajilla todellakaan ole enää mitään uutta katastrofia varalle? Onhan noita tulipaloja ollut monta kertaa, ja tulipa juuri mieleeni, että pubin alakerta täyttyi vedellä, johon Cameron hukkui, jollen väärin muista. Kuinka talo on edelleen pystyssä, eivätkö rakenteet kärsineet veden paineesta? Tehtiinkö siellä edes remontti?
      Olisi kesätauko ollut paikallaan. Lepoa katsojatkin alkavat kaivata.

      • Muisteloita

        Tehtiin Villapakassa remontti sen tulvan jälkeen. Sehän oli aika pitkään kiinni ja kun taas avattiin, koko sisustus oli vaihtunut. Tottapa se kellarikin rempattiin siinä samalla, sitä ei vain näytetty.


      • Emmestiina

        Tästä se nähdään: Noin tärkeä asia, eikä jää katsojalle mieleen. Jutut alkavat toistaa itseään niin ettei jaksa niiden riitojen välissä tapahtuneita asioita painaa mieleensä. Muistanhan minä nyt, että remontti tehtiin.
        Mihin Cameron haudattiin? Mahtavatko hänen perillisensä ilmaantua Emmerdaleen kostoa janoamaan


    • paraspitkäsarja

      Kuvitteellisessa sarjassa täytyy vaihdoksia ja yllättäviä käänteitä tehdä. Sarjaa pitää uudistaa monesta syystä: osa mukana olevista vaihtuu kun juonet kerrottu loppuun tai näyttelijän kanssa ei tehdä uutta sopimusta tai henkilö itse ei halua jatkaa. Eikä kartano nytkään kokonaan pala muistaakseni.

    • Uskottavaako

      Talo paloi täysillä, kaasuräjähdyskin kenties oli. Palomiehet eivät päässeet rakennukseen. Mutta sankari Declan meni palavaan taloon sisään. Jossain siellä täällä oli pienet tulet. Pelasti Maceyn noin vain.

      • einiintarkkaa

        Yleensä jotain sarjaa katsoessa ja seuratessa ei kannattaisi kiinittää huomioita yksityiskohtiin, onko joku asia, tapahtuma uskottavaa vai ei. Katsomiskokemus kärsii.Tiedoksi Megan selviää elossa ja on edelleen mukana sarjassa. Declan hahmo lienee hengissä myös.


      • TippaTennison
        einiintarkkaa kirjoitti:

        Yleensä jotain sarjaa katsoessa ja seuratessa ei kannattaisi kiinittää huomioita yksityiskohtiin, onko joku asia, tapahtuma uskottavaa vai ei. Katsomiskokemus kärsii.Tiedoksi Megan selviää elossa ja on edelleen mukana sarjassa. Declan hahmo lienee hengissä myös.

        Kiitos sulle neuvosta. Katson tästä lähtiin epätarkasti, ettei mun katsomiskokemus kärsi.


    • TulimiesX

      Tuohan mua vasnhana palomiehernä harmitti. Jätkät siellä seisoi rauhallisen näköisinä (hyvä etteivät panneet tupakaksi) ja ruiskuttivat vettä 5 barin voimalla sinne päin, niinkuin olisivat kastelleet puutarhaa.Nykyään pitää olla paine melkein 50 baaria. Eikä puhettakaan, että joku olisi viitsinyt pukea päälleen tulisuojapukua ja sankarillisesti yrittänyt pelastaa naista.

      • Emmestiina

        Palomiehenä voit varmaan kertoa, että kai jälkikäteen voidaan saada selville, että palo oli tahallaan sytytetty bensalla. Sam kuvittelee sytyttäneensä palon, kun kaatoi joulukuusen. Kai hänen syyttömyytensä voidaan todistaa?


      • KirjoitaKenttään

        En ole palomies enkä ole koskaan ollutkaan, mutta sen verran voin sanoa, että normaalisti taatusti saataisiin selville, että palo on syttynyt jostain herkästi syttyvästä aineesta eli tässä tapauksessa bensiinistä. Emmerdalessa tietysti syytetään nyt Samia eikä edes yritetä tutkia miten palo on oikeasti syttynyt.

        Huikeaa oli myös se, että Declan menee sisälle ilman minkäänlaisia suojavausteita ja hakee Meganin eikä edes loukkaanu matkalla.


      • Pallomies

        Kans samaa ihmettelin, että miksi ne sammutti puutarhaletkulla kartanon tulipaloa


    • Hämeenlikka

      Nuo palon aikaiset tapahtumat ärsyttivät tosi paljon.
      Ihmiset menevät tajuttomiksi savukaasujen takia hyvinkin nopeasti, mutta Declan meni Meganin luo ja pelasti hänet. Kuumuuskin oli varmasti hirveä.
      Palokunnalla ei tuntunut olevan mitään aikomusta savusukeltajan laittamiseksi rakennukseen, vaikka tiedettiin siellä olevan ihminen.
      Realistisuutta Emmerdalesta on puuttunut aiemminkin.

      • cainkiinnostavin

        Ei sarjoissa voi eikä kannata tehdä lavastuksia jotka ovat kuin tositilanteita. Etsittekö elämässänne yleensä toisista ihmisistä vain vikoja ulkonäössä,käytöksessä ja kaikessa tekemisissä? Jotkut ihmiset katsoo sarjoja ikään kuin itse olisivat osa henkilöistä ts todellisuuden taju menee sekä viiteen asti ja sitten on niitä,jotka jotka arvostelevat kaikkea onko mahdollista,miten olisi pitänyt mennä ja selostavat huutavat elokuvateattereissa häiriten muita. Ja sitten me tavalliset jotka ymmärrämme katsovamme tarinoita viihteenä emmekä takerru turhanpäiten pikku asioihin.


      • cainkiinnostavin

        Näppäimistö sotki sanat edellisessä. Piti olla näin: Todellisuuden taju menee sekavuuteen asti. On vaikeata txt mobiililaitteella jossa on ennakoiva txt syöttö kun on tottunut selkeätä W7 käyttämään.


      • UskoAamunen
        cainkiinnostavin kirjoitti:

        Ei sarjoissa voi eikä kannata tehdä lavastuksia jotka ovat kuin tositilanteita. Etsittekö elämässänne yleensä toisista ihmisistä vain vikoja ulkonäössä,käytöksessä ja kaikessa tekemisissä? Jotkut ihmiset katsoo sarjoja ikään kuin itse olisivat osa henkilöistä ts todellisuuden taju menee sekä viiteen asti ja sitten on niitä,jotka jotka arvostelevat kaikkea onko mahdollista,miten olisi pitänyt mennä ja selostavat huutavat elokuvateattereissa häiriten muita. Ja sitten me tavalliset jotka ymmärrämme katsovamme tarinoita viihteenä emmekä takerru turhanpäiten pikku asioihin.

        Pitää kuitenkin olla uskottavuutta


    • Elämää_Emmerdalessa

      Onhan emmerdalesta pyritty tekemään mahdollisimman luonnollinen tv-sarja.
      Sitä katsoessa saattaa välillä unohtaa, että kyse onkin vain tv-sarjasta.
      Siksi katsojia ehkä hämmentää ja häiritsee nämä kohtaukset, jotka ei näytä tositeeveeltä.

      • Cainkiinnostavin

        Tositeeveetkin ovat suurelta osin käsikirjoitettuja. Emmerdalen luonnollisuus on hyvä asia mikä vetoaa samoin muutamat hyvin kirjoitetut hahmot ja juonet ja kylän yhteisöllisyys. Jaksoissa ei kerrata samaa kohtausta eikä muistella häitä eikä jauheta samaa asiaa limittäin päiväkausia kuten amerikan kaikissa sarjoissa.


      • Emmestiina

        Britit ovat ilmeisesti kaunaisia ja pahansuopia ihan luonnostaan. Jos tosiaan ajatellaan, että Emm. on ikään kuin läpileikkaus englantilaisesta kyläyhteisöstä, on syytä meidän palstalaisten kiittää kohtaloamme, että emme ole noin rikollisuuteen taipuvia.
        Kuinka tunneköyhiä nuo ihmiset ovat! Nytkin palon sytyttäjät suunnittelevat huolellisesti Samin saattamista syypääksi kartanon polttamiseen ja Meganin tappoyritykseen. Onnistuessaan he tuhoaisivat kokonaisen perheen, ei vain yhtä yksinkertaista maalaispoikaa. Pystyisivätkö he todella elämään edelleen toistensa naapureina? Charity vielä samaan perheeseen kuuluvana! Eikö Sam ole Cainin veli?
        Vanha sanonta "kolmanteen ja neljänteen polveen" tulee mainiosti esiin tässäkin. Zakin jälkipolvet ovat rikollisia, narsisteja ja psykopaatteja. Millaisia heidän vauvaikäisistään onkaan tulossa! Sydän kylmänä saa odotella. Bell jo näytti, mihin pystyy.


    • jurttty

      Joutas koko sarja poistua maailman kartalta.sellaiseksi paskaksi muuttunut,minua vanhempaa fania sarja ei tee muuta kuin ärsyttää nykyisin!

      • Nikkinikot

        NIIN JUST! Kun sä et tykkää, niin lopetetaan sarja kaikilta! Sitten vaan jätät kattomatta, jo loppuu ärsyttäminen pikku hiljaa.

        Saan sitten jatkaa kahdeksattatoista vuottani sarjan parissa hyvällä mielin. Yhä fanittaen ja nauttien.


      • medialukutaitohukas

        Nuorilla henkilöillä esiintyy tuollaista kaiken mitätöimistä,kielteisyyttä. On myös vanhempia,iäkkäitä ihmisiä,jotka eivät osaa,eivät ole oppineet katsomaan sarjoja,paheksuvat jos on jotain rikollista,ketkuilua.


      • anelehti

        Ei missään nimessä saa lopettaa sarjaa joka kertoo ihan tavallisista ihmisistä. Lopeta sinä katsominen tai vaihda kanavaa!!!!


    • jumpperinurin

      Huonontunut se silti on ei katsojan ikä vaikuta siihen mitään,huvittavia päätelmiä jos jotakuta ei sarja enää kiinnosta.

      • autotallissakaljaa

        Joo samaa mieltä sarja on huonontunut aika paljon ihan vaan parissa vuodessa. Itse kaipaan ainakin Kingin veljeksiä carlia ja matthewta niin ja tietenkin erityisesti ikävä sitä täyttä ihmissikaa shadrachia.


    • kiinnostavinsarja

      Sarja on nykyaikaistunut ja parantunut. Ja onnistunut siinä. Mainosrahoitteinen kanava tuottaa ja tekee ohjelmia joista pidetään ja jotka myyvät. Just eilen luin : Paddyn näyttelijä totesi em.asian Emmen facebook sivustolla,kaikkien luettavissa jos osaa englantia. Lampaan paimentamisesta yms löytyy varmaan muista ohjelmista niitä kaipaaville.

      • Oloilo

        Niinhän se on, että tämmöinen sarja kulkee ajassa. Sen takia sitä jaksaa. Eihän uusia katsojia tulis, jos yhä kynnettäisiin 70-luvun meiningillä. Silloin oli sen ajan kutinat ja hidastempoisuus. En kaipaa nopeita leikkauksia Emmeen, mutta juurikin ajassa pysymistä.


    • HammDonald

      Miksi sen Bernisen piti mennä keittiöön mukaan, kun poliisit kyselivät Dianelta?

      • Nenäkäs

        Uteliaisuuttaan?


      • MemmeTemme

        Olisi se poliisi voinut käskeä pois.


    • Kytäjänkartano
      • Kylmätväreet

        Tosi mielenkiintoinen juttu Kytäjän kartanosta. Sama on tullut mieleen, tuosta kuvitteellisesta Emmerdalen kartanosta.


    • Hämeenlikka

      Charityn kaksinaamaisuus ärsyttää todella. On muka huolissaan Samista, mutta haluaa vain vakuutuspetoksella saatavia rahoja Declanilta. Järjestelee vielä näyttöä, että Sam olisi sytyttänyt tulipalon.
      Sam parka. Hän ei edes ymmärrä, mistä tuulee, kun on niin läpeensä rehellinen.

    • saasnähdämitä

      Kartanoa remontoidaan ts lavasteet uusiksi mikä on hyvä juttu meille katsojille. Talo säilyy seuraaville omistajille Declanin jälkeenkin. Kylän rähjäisin paikka on Zakin talo ja kaipaisi uudistamista tai kokonaan uutta asuinpaikkaa perheelle. Moiran farmin ulkopuoli on vanha,eihän sitä edes näytetä koska koko taloa ei ole vaan niitä ulkorakennuksia ja sisätilat ovat sisä lavasteita. Kylään suunnitellaan taas isoa näyttävää tuhoa syksyksi alkaen nyt elokuun alkupuolella 2015. Useita hahmoja poistuu.

    • anelehti

      Mutta luulisi että poliisi löytäisi siitä bensasta jotain merkkejä ja kyllä ne oikeat syylliset vielä löytyy koska kaikki syylliset on löytyneet aina vaikkakin se kestää.

    • Kakskärpästä

      Charity laskelmoi hyötyjään. Saa kaksi kärpästä samalla iskulla. Pääsee jakamaan Declanin vakuutusrahoja ja Rachelin lähtemään Jain lapsen kanssa.
      Pirullinen ja häikäilemätön nainen.

      • LifeForLife

        Ei tarvitse ihmetellä, miksi Debbiestä on tullut sellainen kun on. Äiti on suoranainen kieroonkasvanut hirviö ja isä täysin mielenvikainen psykopaatti. Siihen vielä tekopyhyys päälle mikä paistaa molemmista, niin jo on mahtava paketti valmis. Kaikenlisäksi kukaan näistä kyläläisistä ei näytä uskaltavan vastustaa kumpaakaan missään asiassa. Carl taisi olla ainoa, joka ei Cainia tai Charityä pelännyt.


      • äläkatsojosetymmärrä

        Olipa tyhmä kommmentti.Koeta etsiä itsellesi sopivampia ohjelmia. Tuollaiset häirikkö txt pitäisi poistaa. Kertoo paljon vain sinusta itsestäsi.


      • Joshänellevastasit
        äläkatsojosetymmärrä kirjoitti:

        Olipa tyhmä kommmentti.Koeta etsiä itsellesi sopivampia ohjelmia. Tuollaiset häirikkö txt pitäisi poistaa. Kertoo paljon vain sinusta itsestäsi.

        Mun mielestä toi Kakskärpäsen kirjoitus ei ollut tyhmä eikä 'häirikko txt'


      • väärinymmärryksiäJatkuv
        äläkatsojosetymmärrä kirjoitti:

        Olipa tyhmä kommmentti.Koeta etsiä itsellesi sopivampia ohjelmia. Tuollaiset häirikkö txt pitäisi poistaa. Kertoo paljon vain sinusta itsestäsi.

        Vastaus oli tietysti tarkoitettu edelliselle.Life for life 1.04-lle.


      • olikohanikäyli10
        väärinymmärryksiäJatkuv kirjoitti:

        Vastaus oli tietysti tarkoitettu edelliselle.Life for life 1.04-lle.

        Mikäköhän tuossa kyseisen henkilön kommentissa hirtti sinussa kiinni ? Asiallista pohdintaa , joka itseasiassa pitää paikkaansa melko pitkälle . Oma viestisi oli täysin turha .


      • Jaakopseen
        olikohanikäyli10 kirjoitti:

        Mikäköhän tuossa kyseisen henkilön kommentissa hirtti sinussa kiinni ? Asiallista pohdintaa , joka itseasiassa pitää paikkaansa melko pitkälle . Oma viestisi oli täysin turha .

        Samaa mieltä


    • hahmokaipaus

      Ehkä ohi keskustelun mutta huomasin että muutkin olivat asiasta maininneet eli hahmot joita kaipaan! Itselläni näitä ovat kuolleista Matthew ja Shadrach. Kaipaan myös Elita, Nathania, Ryania ja Maisieta. Tietenkin myös Aaronia joka on onneksi tulossa takaisin!

      • Eiohitella

        Perusta tolle asialles oma ketju


    • Siissarjassa

      Kuinka kauan tätä tulipalosyyllisyyttä jatkuu?

    • Hämeenlikka

      Rachel on ihan oikeilla jäljillä, kun epäilee Charitya Samin villapaidan viennistä. Vaan Lisa ei usko. Hän uskoo Zakin suvun olevan puhtaita pulmusia, joista kukaan ei koskaan halua toiselle pahaa.
      Saisi jo homma avautua tai ainakin tulla välillä jotain muuta. No ehkä kohta vatvotaan Valin mahdollista HIV-tartuntaa ihan kyllästymiseen asti.

    • tyhmyyseikiinnosta

      Rachelin lapsiasiat ja Samin jutut ovat epäkiinnostavia typeryyksiä jatkuvaa jankkausta. Toivottavasti ovat tämän 2015 syksyn hahmojen poistolistalla johon sopii myös hössöt Marlon,Laurel. Jotkut hahmot ovat vain niin rasittavia katsojalle. Ilmoitettu on jo että Val ja Rachel poistetaan sarjasta Alician lisäksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe