Antikristus/mahdin peilikuva.

Isis-läisiä

Antiokhos Epifanios ”sanoi röyhkeydessänsä: Kun saavun Jerusalamiin, teen minä sen suureksi hautausmaaksi juutalaisille. Tuskin hän oli lopettanut puheensa, kun hän sai hellitämättömän sisusvaivan ja kovia tuskia sisämyksiinsä ja pöyhkey-destään, täynnä ylimielisyyttä ja vihaa juutalaisia vastaan ja hän käski ajamaan nopeammin, hän putosi maahan vaunuista, hän loukkaantui niin pahasti, että hänen ruumiinsa kaikki jäsenet murskaantuivat... niin että hänet oli kannettava paareilla pois,,, Vieläpä hänen jumalaton ruumiinsta kihisi joukoittain matoja ja hänen vielä eläessää tuskissa ja vaivoissa, hänen lihansa lohkeili, ja koko leiri kärsi hänen ruumiin sietämättömästä hajusta(2 Mak) ”niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulem.ilmestykses

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikä-mättää
      • toisessa-paikassa

        se ei liity tähän keskusteluun mitenkään


    • fda

      Kun kristityt saapuivat Jerusalemiin ristiretkien aikana, he teurastivat silmittömästi juutalaisia, muslimeita ja jopa toisia kristittyjä.

      Ennenkuin uskonsoturit lähtivät ristiretkille, he kävivät harjoittelemassa mm. elävältänylkemisen ja kidutusraiskauksia Reininmaalla. Kohteena oli tietysti juutalaiset.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Rhineland_massacres

      Mielikuvitusjumala ei näitäkään sankareita rankaissut tässäkään tilanteessa.

      • fda

        Se tehtävä jäi Unkarin kristitylle kuninkaalle. Kun nämä ristiretkeilijät menivät Unkariin ja alkoivat ryöstelemään maaseutua kuten olivat tottuneet, Unkarilaiset kristityt eivät sitä sietäneet vaan teurastivat nämä jalot uskonsoturit.


      • fda

      • Sopeutukaa

        Tuo video kertoo, että, kun muslmipakolaiset tulee Suomeen väärällä asenteella, he alkaa vaatimaan kaikkea mitä muillakin jo on. Eikä sekään riitä, vaan hän, alkaa heti määräämään ja toimimaan valloittajana ikäänkuin omistaisi jo kaiken.

        Ehkä tämä selvittää sen mitä halusin sanoa:
        Jaakobin kirje:
        4:1 Mistä tulevat taistelut ja mistä riidat teidän keskuudessanne? Eikö teidän himoistanne, jotka sotivat jäsenissänne?
        4:2 Te himoitsette, eikä teillä kuitenkaan ole; te tapatte ja kiivailette, ettekä voi saavuttaa; te riitelette ja taistelette. Teillä ei ole, sentähden ettette ano.
        4:3 Te anotte, ettekä saa, sentähden että anotte kelvottomasti, kuluttaaksenne sen himoissanne.
        4:4 Te avionrikkojat, ettekö tiedä, että maailman ystävyys on vihollisuutta Jumalaa vastaan? Joka siis tahtoo olla maailman ystävä, siitä tulee Jumalan vihollinen.
        4:5 Vai luuletteko, että Raamattu turhaan sanoo: "Kateuteen asti hän halajaa henkeä, jonka hän on pannut meihin asumaan"?
        4:6 Mutta hän antaa sitä suuremman armon. Sentähden sanotaan: "Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon."
        4:7 Olkaa siis Jumalalle alamaiset; mutta vastustakaa perkelettä, niin se teistä pakenee.
        4:8 Lähestykää Jumalaa, niin hän lähestyy teitä. Puhdistakaa kätenne, te syntiset, ja tehkää sydämenne puhtaiksi, te kaksimieliset.
        4:9 Tuntekaa kurjuutenne ja murehtikaa ja itkekää; naurunne muuttukoon murheeksi ja ilonne suruksi. >> Jakeen lisätiedot
        4:10 Nöyrtykää Herran edessä, niin hän teidät korottaa.
        4:11 Älkää panetelko toisianne, veljet. Joka veljeään panettelee tai veljensä tuomitsee, se panettelee lakia ja tuomitsee lain; mutta jos sinä tuomitset lain, niin et ole lain noudattaja, vaan sen tuomari.
        4:12 Yksi on lainsäätäjä ja tuomari, hän, joka voi pelastaa ja hukuttaa; mutta kuka olet sinä, joka tuomitset lähimmäisesi?
        4:13 Kuulkaa nyt, te, jotka sanotte: "Tänään tai huomenna lähdemme siihen ja siihen kaupunkiin ja viivymme siellä vuoden ja teemme kauppaa ja saamme voittoa" -
        4:14 te, jotka ette tiedä, mitä huomenna tapahtuu; sillä mikä on teidän elämänne? Savu te olette, joka hetkisen näkyy ja sitten haihtuu -
        4:15 sen sijaan, että teidän tulisi sanoa: "Jos Herra tahtoo ja me elämme, niin teemme tämän tai tuon."
        4:16 Mutta nyt te kerskaatte ylvästelyssänne. Kaikki sellainen kerskaaminen on paha.
        4:17 Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi.


      • satujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Lisää verta ja uhreja? Vanhasta testamentista voimme lukea miten tämä jumalaolento mässäili eläinuhreilla ja verellä, totesipa vielä uhrilihan tuoksun miellyttävän häntä. Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin takapajuinen, narsistinen, sadistinen ja moraaliton kammotus? Ja miksi kukaan tällaista hirviötä palvoisi? ... entäs olisiko paimentoalaismiehen keksimä jumalaolento? ... vastaus on selvä.


      • ja-taas-kerran
        satujahve kirjoitti:

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Lisää verta ja uhreja? Vanhasta testamentista voimme lukea miten tämä jumalaolento mässäili eläinuhreilla ja verellä, totesipa vielä uhrilihan tuoksun miellyttävän häntä. Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin takapajuinen, narsistinen, sadistinen ja moraaliton kammotus? Ja miksi kukaan tällaista hirviötä palvoisi? ... entäs olisiko paimentoalaismiehen keksimä jumalaolento? ... vastaus on selvä.

        Massapostittaja jaksaa jankuttaa samaa asiaa, hirviö taitaa olla omien korviensä välissä?


      • fda

        Tännehän tuli kristityt vaatimaan, että paikalliset kääntyvät heidän uskoonsa. Apuna oli miekka.


    • autu-as

      Ilm. 22:7 Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"
      22:8 Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti.
      22:9 Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile Jumalaa."
      22:10 Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä.
      22:11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
      22:12 Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
      22:13 Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
      22:14 Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
      22:15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.
      22:16 Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."
      22:17 Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.
      22:18 Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;
      22:19 ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.
      22:20 Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian." Amen, tule, Herra Jeesus!
      22:21 Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.

    • Liikettä

      https://www.youtube.com/watch?v=pqjAA8FPqfI

      Muslimit murhaamassa murhattavia. Mitä järkeä jäädä vangiksi yhtään kenellekään saati ISIKSEN muslimimurhaajille?

      Itse ottaisin yhden mukaani. Parempi kuolla heti kuin olla vankina. Ja taistelemalla on mahdollisuus hyvä jääfä henkiin itsekin, ihan samanlainen kuin näillä murhaajilla joten kova kovaa vastaan muslimimurhaajille. Itseäni ei muslimit pelota vaan sarjaa tulee päin jos alkavat mun silmille tula ja revin kielen suusta jos elävältä kiinni saan ym.

      • herää.pahavi

        eiköhän palata maan pinnalle


      • Anonyymi

        Massapostittaja nalkuttaa mieluummin tänne kuin kiukkuaa kiikkutuolinsa jalalle.


    • satujahve

      5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

      Veri virtaa ja liha palaa. Vanhasta testamentista voimme lukea miten tämä jumalaolento mässäili eläinuhreilla ja verellä, totesipa vielä uhrilihan tuoksun miellyttävän häntä. Olisiko ikuinen ja äärettömän viisas jumalaolento näin takapajuinen, narsistinen, sadistinen ja moraaliton kammotus? Ja miksi kukaan tällaista hirviötä palvoisi? ... entäs olisiko paimentoalaismiehen keksimä jumalaolento? ... vastaus on selvä.

      • missä.pippuri.kasvaaa

        Ja kun toimitatte... anteeksi MITÄ? Ei meillä tässä maassa ole tuollaisia tapoja, mutta ehkä Intiasta jo löydät, ole hyvä ja mene sinne.


      • satujahve

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja moraaliton jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.


      • Wau

        On täälläkin tuon Muhamedin kaltaista uskoa. Samaan asiaan apostoli Paavalikin törmäsi: Kun Paavali julisti ilosanomaa Tyatiirassa niin häntä seurasi muuan tyttö joka huusi suurella äänellä, että nämä miehet: (Apt.16:) Ja tapahtui meidän mennessämme rukouspaikkaan, että meitä vastaan tuli eräs palvelijatar, jossa oli tietäjähenki ja joka tuotti paljon tuloja isännilleen ennustamisellaan. Hän seurasi Paavalia ja meitä ja huusi sanoen: "Nämä miehet ovat korkeimman Jumalan palvelijoita, jotka julistavat teille pelastuksen tien." Ja tätä hän teki monta päivää. Mutta se vaivasi Paavalia, ja hän kääntyi ja sanoi hengelle: "Jeesuksen Kristuksen nimessä minä käsken sinun lähteä hänestä." Ja se lähti sillä hetkellä. Mutta kun hänen isäntänsä näkivät, että tulojen toivo oli heiltä kadonnut, ottivat he Paavalin ja Silaan kiinni ja vetivät heidät torille hallitusmiesten eteen.
        Helena Konttisesta kertova kirja on todella ollut oikea kultakaivos lut. kirkolle ja Leo Mellerille, sekä tietysti Pirkko Jalovaaralle. Ihmettelen, ettei kukaan kirkon pappi auttanut ja vapauttanut Helenaa Kun joku aika sitten ihmisiä alkoi eroamaan kirkosta niin lut. kirkko teki dokumenktti filmin Helenasta, mutta tuo Filmi ei enään purrut. 1 Jh.4: Rakkaani, älkää jokaista henkeä uskoko, vaan koetelkaa henget, ovatko ne Jumalasta; sillä monta väärää profeettaa on lähtenyt maailmaan. Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa. Lapsukaiset, te olette Jumalasta ja olette voittaneet heidät; sillä hän, joka teissä on, on suurempi kuin se, joka on maailmassa. He ovat maailmasta; sentähden he puhuvat, niinkuin maailma puhuu, ja maailma kuulee heitä. Me olemme Jumalasta. Joka tuntee Jumalan, se kuulee meitä; joka ei ole Jumalasta, se ei kuule meitä. Siitä me tunnemme totuuden hengen ja eksytyksen hengen.


      • Anonyymi
        satujahve kirjoitti:

        5. Moos. 12:27 Kun toimitatte polttouhrin, uhratkaa sekä liha että veri Herran, Jumalanne, alttarilla.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea huomatakseen että jumala ei luonut ihmistä omaksi kuvakseen vaan ihminen loi jumalan omaksi kuvakseen. Siksi tämä uhreilla ja verellä mässäilevä narsistinen, sadistinen ja moraaliton jumalaolento on täysin luojansa, paimentolaismiehen kaltainen.

        Vanhaa testamenttia ei tarvitse kauaa lukea... ja plaa plaa plaa....

        Rehellisesti sanottuna: OLETKOHAN sinä mahtanut lukea vanhaa Testamenttia itse kirjan avaamalla koskaan...?


    • öykkyrit

      anttikristuksen henki vaikutti, myös hitlerissä ja hän toimi, samoin kuin Antiokos Epifares.

      • antihuuhaa

        antikristus, kristus ja muut noin puoli miljoonaa ihmisen keksimää jumalaolentoa ovat pelkkää satua.


      • Anonyymi
        antihuuhaa kirjoitti:

        antikristus, kristus ja muut noin puoli miljoonaa ihmisen keksimää jumalaolentoa ovat pelkkää satua.

        Ikuisuudessa vihdoin nähdään, mitkä jutut oli oli satua ja mitkä totta. Parempi olisi selvittää se satu ja totuus täällä ajassa itselleen, ettei huomaa ikuisuudessa ollessaan erehtyneensä täällä ajassa ollessaan.


      • Anonyymi
        antihuuhaa kirjoitti:

        antikristus, kristus ja muut noin puoli miljoonaa ihmisen keksimää jumalaolentoa ovat pelkkää satua.

        satu ei ole mikään jumala eikä edes ole mikään jumalolento


    • Anonyymi

      Jos Trump menetti vaimonsa, saattaa se olla nyt erilaisempi, ja jos Trump onkin antikristus, on Mahdinjutskanne hänen näköisensä sitten...?

      • Anonyymi

        niin että onnea vaan sen kauneuden näkemistä ihan henkilökohtaisin silmin katsottuna sitten, mies kun muistuttanee härkää, ja vihaisena vihaista sellaista, jolla on sarvet nupissaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe