outdoorsunglasses.com/

Tositarua

Heips hei.
Kenelläkään kokemuksia tai tietoa outdoorsunglasses.com sivusta? Onko oikea sivu. Huijaus sivu??
Ainakin kirjoitusvirheitä sivulla on..

37

285

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SamaaMietin

      Moikka! Itsekin kattelin tuota sivustoa, kun Facebookissa törmäsin "halpoihin laseihin". Sivut näyttää kyllä siltä, etten takuuvarmana osta mitään tuolta ja suurella todennäköisyydellä on kusetussivusto.

    • juumatafakö

      Samaa kuin edelliset: eli ihmettely päätyi toteamukseen, että huijausta täytyy olla.
      Maksutapaselityksessä on teksti:

      "Payment Method

      Olemme tällä hetkellä hyväksyä maksuja kautta luottokortit.

      Kun tilauksen, laskutusosoitteen on vastattava osoitteen luottokortin muuten emme voi käsitellä tilauksesi."

      Veikkaa, että tässä haetaan luottokorttinumeroita suurempaa huijausta varten.
      Ja jos sieltä aurinkolasit tulisivatkin, niin taatusti eivät ole Oakleyn valmistuttamia vaan privaattikopioita tai varastettuja. Miksi kauppias myisi tuotteita hintaan 28 € ilman promotarkoitusta, kun oikeiden tuottiden hinnat ovat 119 € ... 169 €?

      No - jos on ahne ja tyhmä (huono combo), niin siitä vaan kokeilemaan! :D

    • Oaklay

      Eilen tilasin lasit tuolta. Jos lasit ei koskaan saavu perille tai tulee muita ongelmia, luottokorttiyhtiö on velvollinen palauttamaan rahat. Tilisiirtona en moiseen lähtisi...

      • huoh1234

        Ei ainakaan mene nordean kortti läpi maksuissa eli ei mene tilaus läpi.


      • Juhalahtinen94
        huoh1234 kirjoitti:

        Ei ainakaan mene nordean kortti läpi maksuissa eli ei mene tilaus läpi.

        Kylä mulla ainaki meni


      • huoh1234
        Juhalahtinen94 kirjoitti:

        Kylä mulla ainaki meni

        rppending on ensi status ja yön aika menee tilaan rpdeclined

        ja ei näy edes varausta luottokortilla


      • lskfnals

        Ei ole yhtiö velvollinen palauttamaan rahoja jos itse tiedot antanut...vasta kortin sulkemisen jälkeen vastuu korttiyhtiöllä...


    • Tilaanko

      Ainakin tuo Suomen kieli on hakusessa ko. Nettisivuilla. Joten ei herätä luottamusta. Myöskään yrityksestä ei löydy mitään tietoja....Laita Oaklay viestiä miten sinun kävi....

    • asd2313524

      Tilasin itsekin juuri lasit- veloitusta tililtä ei ole mennyt. enää en edes pysty kirjautumaan takaisin sisään tunnuksillani. mielenkiintoista. saa nähdä saanko parin päivän sisään seurantakoodia laseistani

    • Japik

      Tosiaan oakley on tosi tarkka tuosta hinnoittelusta. Tietääkseni maailmanlaajuisesti samat hinnat. Kertoivat optikolla kun yritin tingata.

    • rönttönen

      Itse tilasin eilen lasit ja maksoin Nordean visa electronilla. Seurataan tilannetta

    • SaapaNähä

      Tilasin useammat lasit viimeviikolla. Veloitus näkyy katevarauksena luottokortilla (OP). Katsotaan mitä tapahtuu, riskihän on luottokorttiyhtiöllä..

      • hiihaa

        täsmäsikö summa tilauksen kanssa?


      • SaapaNähä
        hiihaa kirjoitti:

        täsmäsikö summa tilauksen kanssa?

        Pikkasen heitti, pari euroa, mutta syy johtuu valuuttakurssien heilahtelusta. Veloitus tehdään renmimbin kurssin mukaan. Nyt on katevaraus vaihtunut veloitukseen luottokortilta. Saajan nimenä BJECT TBJECT T BEIJING (CHN). Katsotaan alkaako pakettia kuulua jossakin vaiheessa..


      • ndkdldo

        Luottokorttiyhtiö ei ole velvollinen korvaamaan kunnes vasta sitten jos olet sulkenut kortin ja sen jälkeen veloitetaan jotain muuten omaa tyhmyyttä antaa kortin tietoja.tiedän kun itse kanssa tyhmänä laseja tilasin ja kortit nyt suljettu ja reilu 100e menetetty.voi yrittää saada rahoja takas mutta yhtiö ei ole mitenkään velvollinen niitä palauttamaan.


      • Bulvaani28

        Mistä niitä laseja tilasit? Tuolta outdoorsunclassesiltako?


      • SaapaNähä
        ndkdldo kirjoitti:

        Luottokorttiyhtiö ei ole velvollinen korvaamaan kunnes vasta sitten jos olet sulkenut kortin ja sen jälkeen veloitetaan jotain muuten omaa tyhmyyttä antaa kortin tietoja.tiedän kun itse kanssa tyhmänä laseja tilasin ja kortit nyt suljettu ja reilu 100e menetetty.voi yrittää saada rahoja takas mutta yhtiö ei ole mitenkään velvollinen niitä palauttamaan.

        Minulla on hieman eri käsitys tästä muutaman vuoden pankissa työskentelyn perusteella.. Toistaiseksi en ole havainnut mitään väärinkäytöksiä. Toimituksen tila "rpunpaid" vaihtui päivä luottokortin veloituksen jälkeen tilaan "rpapproved." Seuraillaan edelleen tilannetta.. Eihän sieltä nyt mitään oikeita Oakleyn laseja ole tulossa, todennäköisesti jotain kopiolaseja, jos niitäkään.. Katsotaan miten tilanne etenee.


      • lfodnfm

        Oletko katsonut mihin kauppaan veloitus meni? Itsellä meni ourlove store nimiseen kauppaan ja heräsi epäily että tilasivat itselleen kortin tiedoilla about saman hintasen tuotteen. En ole myöskään saanut mitään seurantakoodia tilaukseeni. Olin yhteydessä asiakaspalveluun ja kyselin vastuista ja riippuen pankista voi myös saada rahat takasin reklamaatiolla mutta ei mitenkää varmaa.


      • ndofk

        Ketjua lukiessa, huomas et porukal menny eri nimisii nettikauppoihin veloitukset eli kusetusta on jo täysin varmuudella. Itse jo täyttelen reklamaatio lappusia valmiiksi ja pitää ilmeisesti tehä rikosilmoitus jotta voisi rahoja takas saada. Kyllä ihminen on sitte tyhmä ku ei koko firmasta löydy mitöä googlen kautta,mutta sen verran humaltu hinnoista et meni lankaa. Sivutki uskottavat joten kaippa ansaitsevat rahansa tyhmiltä pois. Sivut tehty zen cart palvelun kautta josta kuka tahansa voi teetättää itselleen web shopin.


      • ldoeba

        Rikosilmotus tehty. Nähtäväksi jää saako rahoja luottokorttiyhtiöltä reklamaation kautta takaisin...pitäs varmaa oakley.lle kans ilmotella näistä sivuista...


    • SuhisCanoon

      Kusetusta on. Varastavat kortin tiedot ja tilailevat kamaa mm. exited co, ltd. Kortti sulkuun välittömästi.

    • rönttönen

      Loppusumman piti olla 38€, tililtä lähti 42,70. Ja tilauksen tila oli "rpunpaid". Suljin kortin välittömästi.

      • SaapaNähä

        Tilausvahvistuksessa sanotaan, että veloitettava summa saattaa poiketa ilmoitetusta valuuttakurssimuutosten seurauksena, Euro vs. Renmimbi (CHI).


    • Jze

      Tilasin kanssa muutamat lasit ja epäilyt alko herää ku hintoja muualla katsoi.tilasin kaksi eri tilausta kahdella eri kortilla ja toisen tilauksen kortin suljin ja toisen kanssa odottelen hetken,katevarauksena näyttäs olevan tällä hetkelle. Vastailkaa miten tilausten käyny.itse en tiedä onko luottoyhtiö velvollinen korvaamaan rahoja jos kusetusta on. Ihmettelen myös ettei googlesta löydy mitää kys firmasta ja huomasin myös et samalle sivulle on kaksi eri osoitetta jossa toisessa toimii käyttäjätunnukset ja toisessa ei,mikä myös ihmetyttää. miksi kaksi eri osoitetta samalle sivulle?

    • Juhalahtinen94

      Uskokaa tai älkää nii lasit tuli tänää 8D ny kelpaa! En olis uskonu mut tuli kuitenkin. Voisin laittaa kuvan mut tähän ei pysty lisätä

      • SaapaNähä

        No pistäppä sähköpostilla [email protected] niin uskon..


      • Oaki

        Mulle tuli kans neljät lasit, mallit ei liki mainkaan niitä mitä tilasin.
        Erittäin huonoja kopiota!!


      • SaapaNähä

      • SaapaNähä

        Nyt uskon minäkin! Tänään tuli neljät lasit jotka olin tilannut. Hienot Oakleyn kovat kotelot kaikissa, mutta kyllä laseista huomaa, että ne eivät aitoja ole vaan kopioita. Mutta ei ollut siis hintakaan paha, n.33,5€/kpl postikuluineen. Pelkkä Oakley kotelo maksaa kaupassa 22€ =) Eli ei tämä nyt mitään kusetusta ollut, ellei joku luullut saavansa aitoja Oakleyn laseja! Minulle nämä riittävät, hyvät tuohon hintaa. Tilasin siis lasit 3.7 ja tänään tulivat Hong Kongista, eli vajaa 2vkoa kesti tulla..


    • rönttönen

      Tuliko mitään saapumisilmoituksia ym. Kun lasit tulivat? Itellä mennyt nyt tasan 2 viikkoa tilauksesta eikä mitään oo kuulunut. Soitin tilauksen jälkeen Nordeaan niin suosittelivat sulkemaan kortin varmuudeksi.

      • rönttönen

        Ja rahat menivät good-things co ltd nimiseen puljuun


      • SaapaNähä

        Tavallinen postin lappu, että on saapunut kirjattu kirje. Lähetin reilu viikko tilauksen jälkeen yritykseen kyselyä, eivät vastanneet. Eikä tilauksen status nettisivuilla muuttunut, muuta kuin luottokorttiveloituksen jälkeen. eli sielläkään ei näkynyt, että lähetetty tms. Lasit vain tulivat kuin mikä tahansa paketti postissa. Jos ei 4 vkon sisällä tilauksesta ala kuulua, niin sitten alkaisin huolestua.. Pankki nyt aina suosittelee sulkemaan kortin, koska haluavat varmistaa oman selustansa. Nyt on niin moni ilmoittanut, että lasit on tullu, että suosittelen vain odottelemaan..


    • tulihannesittenkin

      Jeeees, itelle napsahti lasit kans postiin ja äsken hain. Yllätyin saapumisilmoituksesta kieltämättä. Mutta asiaan niin tosiaan ei noita kyllä aidoksi menis sanomaan:D Muuten kyllä jees lasit, tykkään.

    • rönttönen

      Nyt tuli mullekkin lasit ja ei ollu ihan holbrookit mutta yllättävän siistit kopiot

    • vittuun.täältä.paska

      Lopeta saatanan paska se sivusi mainostaminen.

    • mietityttääsilti

      Jotenki tulis mielee ku asiakaspalvelusta tuli huonoja vastauksia ja ip osoite vissii eesti eli viro nii lähettääkö viron pojat kopio laseja mitä ostaneet kasapäin ja ostavat n.saman hintasen tuotteen jostain jotta kaikki vaikuttas normaalilta ja luulee maksavansa laseista mitkä tuleekin mutta ei miltään firmalta vaan ostavat jotain jostsin että veloitus tulee näkyviin ja myöhemmin kortilta lähtee rahat. Paketit tulee muka hong kongista joten pitäisi mennä tulliin jos ylittää 50e eikä ilmeisesti kenenkää ole mennyt. .. jotain hämärää tässä on ja lasit tosiaa ok koteloissa mutta aivan totaalisen huonot kaikin puolin,max 5e vois viron torilla maksaa ja hukata reissus huoletta.

    • Optio

      Tilasin valkoiset Hollbrookit ja vertasin niitä omistamiini mustiin Hollbrookeihin niin enpä juuri eroja huomannut. Yllättävän hyvin tehdyt piraatit!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      377
      3548
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      194
      1648
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1317
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1182
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      863
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      845
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      804
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      799
    9. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      51
      799
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    Aihe