Kirppis kahviot ja kassat

terveisiäkaupungille

Tuskin on kahvioissa toimivilla edes hygieniapassi suoritettu,sen verran ällöttävältä näytti kun pullaa laitettiin tarjolle paljain käsin.Kassoilla taas ei taida olla minkäänlaista ammattipätevyyttä,ei siihen työhön voi ketään laittaa jos vain talon sisällä opetellaan.Neuvoni on tämä:Myyjän ammattitutkinto ja sitten kassa työhön.Ehdottomasti ravitsemusalan koulutus kahvioon/grilliin.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfhhjio

      Just ja lopetetaan kaikki yrittäminen jo lähtökuoppiinsa, vaatimalla koulutusta ja passeja. Ulkomailla on mukavaa kun saa katuruokaa ja valintaa riittää. Ihan ilman turhia sääntöjä.

    • Eikkuli123

      Aloittajalle. Ajattelepa että vaikka söisit hienossa ravintolassa, kokki on sormin koskenut ruokaasi. No onhan hänellä passi siihen. Sinäkö valvot jos hän on vaikka kaivanut nenäänsä ennen kuin paineli pihviäsi? Ei passi puhdista ruokaasi.

    • Orjat_töissä

      9 euron päiväpalkalla ei paljon käsiä pestä, saati muutenkaan olla kovin kiinnostuneita palvelun laatuun panostamisesta.

    • nähtyon

      Taudit leviää ja kassat vajenee.

    • pullaapasullaa

      Ai taa meni taas ekotori osastolle.

    • Rusinapullak

      Turha on narista mistään hygieniapassista kun pitkäaikastyöttömyys poistaa kaikki vaatimukset. Ekotorilla kannattaa ne valitukset osottaa suoraan Harri Lankiselle niin menee perille. Työttömiä ei v****akaan kiinnosta vaikka tukehtusit siihen pullaan. Motivaatio on aika hukassa ja hälläväliä-asenne kukoistaa kyseisessä lafkassa eikä oikeaa palkkaa saavat tunnu olevan sen motivoituneempia työhönsä. Käkrä on poikkeus. Nooh, homma perustuu verorahojen kuppaamiseen ja työttömyystilastojen kaunisteluun niin se sitten on tällästä. Älkää ihmeessä uskoko mitä Harri lehdessä valehtelee oman toimeentulonsa turvaamiseksi.

    • Klitsko

      Kyllä Ekotorin myymälän kahviossa yrittäjänkadulla on kaikilla passit kunnossa ja Oiva raportissa ovenpielessä paras mahdollinen tunnus,,,kaikkien nähtävillä,,terveystarkastajan antama,,,eikä se kyllä toisaalta kirppis olekkaan vaan yksi Mikkelin Toimintakeskuksen myymälöistä muut ovat Raksatori ja Uutta Elämää myymälä,,,,missään näistä paikoista ei ole pakko käydä,,

    • NarriLankinen

      www.sakutimonen.com

      • Elkää_edes

        mainitko tuon hörhön nimeä jos ette halua itsekin joutua naurunalaiseksi.


    • kentällänähtyä

      Hygieniapassi on eittämättä tuonut mukanaan sen lieveilmiön, että passin omistaminen on se maaginen juttu, joka oikeuttaa lähes millaisiin ällöttävyyksiin tahansa - "kun on se passi niin saa tehdä" mentaliteetti - maalaisjärjen jäädessä siis narikkaan..

      En tarkoita, että näin olisi kaikkialla, mutta "ei ammattilaisten" parissa valitettavasti varsin tavanomaista. Toinen on nämä suojakäsineet - jos niitä nyt ylipäätään käytetään, niin niitä ei vahingossakaan vaihdeta työtehtävien vaihtuessa. Räikeänä esimerkkinä lattiakaivon pesusta salaatin tekoon samoilla hanskoilla (toisinpäin ok)...

      • Kyllä_ne_käsineet

        suojaavat käsiä likaantumiselta silti vaikka niillä tekee erilaisia hommia lattiakaivon ja vessanpöntön puhdistamisesta salaatin käsittelyyn. Kädet korkeintaan hikoilevat käsineiden sisällä mutta eivät likaannu yhtään.


      • kentällänähtyä
        Kyllä_ne_käsineet kirjoitti:

        suojaavat käsiä likaantumiselta silti vaikka niillä tekee erilaisia hommia lattiakaivon ja vessanpöntön puhdistamisesta salaatin käsittelyyn. Kädet korkeintaan hikoilevat käsineiden sisällä mutta eivät likaannu yhtään.

        Juuri tätä tarkoitin. Iloisena vakuutellaan, että mulla on puhtaat kädet (siellä hanskojen sisällä) ymmärtämättä yhtikäs mitään siitä perushygieniasta ja mitä on rukkasen ulkopuolella. No - esimiehen ohjaus on tällöin usein puutteellista.
        Kuten on jo tässä keskustelussa todettu - ei työllistettyä kiinnosta pätkääkään. "Kun ei tarvitse itse niitä sotkujaan syödä" - lauseen usein kuulleenna. Se on sitä "yhdeksällä eurolla markan laatua"-työtä!


    • keskustassa

      Ei kaikki tällä palstalla liity ekotoriin,pellet.

    • bakteerikammoiset
    • namnamn

      Ihmettelinkin mitä teit viime lauantaina abcin wc.ssä, asento oli niin oudon näköinen:)

    • NoMorePizza

      No entäs nämä monets ulkomaalais pizzeriat? Ei sielläkään yleensä pestä käsiä sen jälkeen kun on rahastettu. Likaisten rahojen käsittelyn jälkeen käydään sulle lättyä vääntämään. Tuskin välttämättä vessa käyntienkään välissä pestään käsiä? Hygienia on monen hyvänkin pizzapaikan pullonkaula.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe