Exä vie tililtäni rahaa

plaa

Olen eronnut miehestäni viime syksynä ja äskettäin huomasin, että tililtäni katoaa rahaa google play kaupan peleihin.. Selvisi, että exä on ilmoittanut googletiliinsä minun tilinumeron, eikä mukamas saa sitä enää vaihdettua?! Minne mä voin ottaa yhteyttä, että saan mun tilinumeron sieltä pois? Itse en pelaa minkäänlaisia pelejä, enkä käytä koko googleplay paikkaa enkä siitä näin ollen mitään myöskään ymmärrä =/ Olen niin raivona, että tekis mieli tehdä rikosilmoitus koko jutusta, kun tää on kerran tehty ilman mun lupaa ja käytetty ties kuinka monta kuukautta!

6

91

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gsihht

      Exäsi puhuu potaskaa, tilinumeron voi kyllä vaihtaa.

      Mielestäni voit ottaa pankkiin yhteyttä, niin sieltä katkaistaan Googlen oikeus veloittaa tiliäsi.

      • Mahdoton.mies

        Tilinumeron voi vaihtaa, mutta se on ap:n ex-miehen tunnuksien takana. Kun Googlella on sopimus laskutuksesta, niin ei sitä oikeutta pankki voi katkaista. Ulosottokelpoisia tuollaiset laskut ovat. Selkeintä on tehdä heti alkuun se rikosilmoitus ja kysyä samalla poliisilta jatkotoimenpiteistä. Raivoaminen ei auta vaan kylmän viileä toiminta.


    • gghgfx

      Sulje kortti heti, ja tee rikosilmoitus.

      • huhjahah

        Juuri näin!


    • oppirahat

      Ei pelkällä tilinumerolla saa rahaa pois tililtä. Jos tili on sinun olet itse suoraveloitusluvan antanut. Pankkitunnuksiahan ei saa muille antaa. Käy nettipankissa perumassa laskutuslupa niin hävikki loppuu. Kohtuullista olisi, että ex maksaisi tähänmennessä kulutetun takaisin, mutta voihan hän väittää, että olet pelirahat hänelle lahjoittanut. Eli rikosilmoitus ei nyt oikein toimi.

    • lmkj

      En millään ymmärrä tätä sinisilmäisyyttä avioliitossa tai avoliitossa, että samalla annetaan pankkitiliin oikeus ei naidaankin se pankkitili.
      Työssäni olen liian usein törmännyt siihen että kumppani tai kaveri onkin vienyt rahat tililtä ja sitten ollaan tosi vaikeuksissa.

      Olemme kaikki erilaisia rahankäyttäjiä, toiset elävät koko elämänsä sitä viimeistä päivää, tili menee jo tullessaan, sitten loppukuu on yhtä mankumista, sillä kavereilta yritetään "lainata" kuten varmaan vanhemmilta ja nämä ihmiset ovat yleensä satujen kertojien eliittiä, pankkiin tullessa tarinat ovat mitä omituisimpia ja itkeä pirautetaan, miehetkin eli näytelmää kaikki.
      Toiset osaavat ihan tuosta samanlaisesta tilistä pienestäkin säästää. eli kyllä se elintapa merkitsee.

      Moni sanoo, että rakkaus on tärkein, mitä muusta ja sitten kumppani onkin tuollainen takakiero "roisto", vie rakkauden huumalla toisen tilit.

      Olen niin monesti joutunut pitämään "moraalisaarnan siitä" että tilit ja omaisuus ei todella muutu yhteiseksi yhteen muuttamalla ja toiselle ei anneta minkäänlaista oikeutta mihinkään omaan tiliin tai omaisuuteen. Elämisen kuluihin yksi yhteinen tili , johon kumpikin laittaa osuutensa sovittujen faktojen mukaan.
      Näinkin tehdessä voi käydä, että toinen vie nuo talouden ja asunnon kuluihin viedyt varat tai ei koskaan suorita omaa osuuttaan, oli enemmän totuus kuin poikkeus, joten se sinisilmäisyys pitää unohtaa ja pitää nämä kaksi asiaa erillään raha ja rakkaus. Jo ennen yhteen muuttoa on syytä tehdä pitävä sopimus tavasta hoitaa elämisen ja asumisen kulut.

      Joten olisi syytä oppia tuntemaan se tuleva kumppani muutenkin kuin seksin kautta. ja tarpeen vaatiessa osaa lähteä eri teille ilman että siinä on monen lapsen perhe, jolta isä tai äiti vie kaiken mahdollisuuden normaaliin elämään. Kun se elämä on täyttä kurjuutta, joko tuo himo shoppailun tai alkoholin tai minkä tahansa addtiktion vuoksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3473
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1183
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      175
      1110
    Aihe