Menkää lenkille

lenkillesiitä

punkerot. Läskiys kertoo heikosta itsehillästä ja laiskuudesta. Kuvottaa katsella kadulla läskimatameja, mutta ovat niin valtavia ettei niitä voi olla huomaamatta. Säälikää meitä normaaleja ja laihduttakaa.

Ylipaino pitäisi asettaa verolle. Jokaista ylipainokiloa kohden euro kuussa valtiolle. Läskeille kuukausittainen neuvolakäynti painonpunnituksineen ja elämäntapaohjeistuksineen.

Sitä minä vaan ihmettelen, että läskeillä lortilla on aina laumallinen penikoita. Miten ihmeessä jaksatte sänkyä heiluttaa jos muu liikunta ei kelpaa? Ja hyvät hyssykät sentään, kun pilaatte lastenne elämän syöttämällä ne punkeroiksi. Säälikää edes viattomia luontokappaleita!

45

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tukihenkilö

      Olet sitten hoikka, normaali tai ylipainoinen, jokainen pitää hyväksyä sellaisena kuin on, toista haukkumalla asiat pahenee. Joillakin ylipainoisilla voi olla sairaus että ne ovat koko elämänsä ylipainosia. Ja pääasia et jokainen hyväksyy itsensä semmosena kuin on...

      • kokemustaonkyllä

        Ainut sairaus on se itsehillinnän puute jääkaapin ohi mennessä.
        Ai niin, eihän siitä ohi pääse pysähtymättä.
        Turha vedota mihinkään sairauksiin. Ei mikään sairaus pakota syömään liikaa.
        Jos syö enemmän kun kuluttaa, niin lihoo. Jos taas vähemmän niin laihtuu.


      • döfa
        kokemustaonkyllä kirjoitti:

        Ainut sairaus on se itsehillinnän puute jääkaapin ohi mennessä.
        Ai niin, eihän siitä ohi pääse pysähtymättä.
        Turha vedota mihinkään sairauksiin. Ei mikään sairaus pakota syömään liikaa.
        Jos syö enemmän kun kuluttaa, niin lihoo. Jos taas vähemmän niin laihtuu.

        Jos suu on isompi kuin persereikä niin pakostakin välille jää jotain ?


    • valas78

      Mustat legginsit jalkaan ja musta puoleen reiteen ulottuva puolijoukkueteltta päälle niin ei kilot näy..voi syödä mitä vaan. Vai mitä? Mut huomenna ehkä aloitan dieetin

      • HEIKKOHEIKOMPI

        Ai,joo. Toi yksi beduiini soitti,haluaisi telttansa takaisin. Hoikan naisen mekko on lihavan naisen yllä tunika. Mustat legginsit tunika=Etelä-Savolainen kansallisvaate.


    • Joku90

      Onhan se totta että jotkut ovat laiskoja liikkuakseen mutta on olemassa paljon ylipainoisia joilla on oikesti jokin sairaus että he eivät yksinkertaisesti vain laihdu. On olemassa myös eräänlainen syömishäiriö jossa ihminen ahmii ja siinä ei ole kyse itsehillinnästä... Tärkeintä on että hyväksyy itsensä sellaisena kuin on ja jokainen varmasti toivoisi että ihmiset hyväksyisivät itsensä sellaisena kuin on. Kenelläkään ei minusta ole varaa alkaa tuomitsemaan ketään ulkopuolisin perustein, oli sitten laiha tai ylipainoinen.

    • hihihihihui

      Hei kukkakeppi!!! Tuliko kiva olo purkauksestasi? Ehkä tuottaa suurta tyydytystä=sitä ainoaa (?) haukkumalla muita. Tiedätkö, että pyöreä ihminen voi olla elämäänsä tyytyväinen ja kaikinpuolin tasapainoinen, vaikkei olekkaan niin esteettinen kuin kukkakeppi. Pyöreä ei ehkä ole poissa työpaikaltakaan niin paljon saikuttamassa kuin kukkakepit. Tai olen väärässä. Olenko? Pyöreä ihminen ei ehkä ota itseään niin naurettavan vakavasti kuin kukkakeppi. Ja miten kaksi kukkakeppiä rakastelee = kuuluu kauhea kalina ja kolina..............hihihihi

      • aapi

        En aivan ymmärtänyt pointtiasi, miksi lihavat on vähemmän saikulla kuin laihat? Ei täältä kyllä kolinaa kuulu ;-)


      • aapi

        Ainiin, en myöskään koskaan ole itseäni "naurettavan vakavasti" vaikken läski olekkaan, pitäiskö siis?


    • 325584651

      Ei aloittajatrollilla ole oikeita mielipiteitä, se vaan länkyttää mitä sattuu että ´tulisi ressukka edes jonkun huomioimaksi.

    • koppihoitoa

      Lihavuus ei ole ihmisen yksityisasia, koska se aiheuttaa vuositasolla usean miljardin lisämenot yhteiskunnan terveydenhuoltoon. Pakkohoito olisi asiaa mielestäni.

    • isojavahvapaskat

      Lihavat tuntuvat olevan melkoisia satusetiä ja tätejä.. Tämä tulee ilmi silloin kun lukee jonkun oikeasti laihduttaneen kertomusta. Silloin vasta kehdataan paljastaa että aikaisempi elämä oli kamalaa paitsi että ulospäin esitettiin jotain muuta..keksittiin syitä ja esitettiin sitä vahvaa isokokoista mutta kotona peiton alla itkettiin ja syötiin suklaata

    • läskioon

      Olen läski ja koska en viitsi tehdä asialle mitään sanon sen johtuvan sairaudesta.
      Sairauteni on laiskuus ja saamattomuus.

    • byäksyrjömeinastulla

      luulin ensin että norsunpoikanen oli liidelissä. mutta se olikin valtava nainen

      • jlöejföelöjf

        liiterissä on mlin läskimät akat


    • laillinenhuume

      Sokeri on aika hyvää ja siihen voi nistiytyä helposti.

    • lyllerö

      Aina ei läskiys ja ruoka liity yhteen. On paljon myös sellaisia ihmisiä, jotka syövät puolet vähemmän kuin normaalipainoinen..... Itse olen juuri sellainen...

    • giffe

      Kävin lenkillä, en laihtunut. Miten mä saisin nyt sinut onnelliseksi. Haluat ehkä tietää että maksan kunnolla veroja, eli en syö sinun pussistasi mitään. Esteettisesti kuljen yhä lihavana ja onnellisena perheeni kanssa. Sun kannattaisi etsiä oma elämä?

    • fghrty456tyfgh

      Aloitus on pelkkää vihapuhetta, ei sanaakaan perusteluja. Kirjoittajana trolli tai yksilö josta kannattaa hankkiutua eroon, ihan yleisen hyvinvoinnin vuoksi. Tapporaha keskiajalla toimi tuollaisten eliminoimiseksi.

      • vienkösenkin_ulosottoon

        Taita Pinkki kipittäjä tuolla aloituksella taas kerran kerjätä huomiota. Mutta kyllä on sillä aika turvonnut pärstä, koko olemus hompsantuusa. Mutta minkäs se tekee kun elämä kolhii, ainiin joko niitä rahoja rupeaa kuulumaan?


      • Leskinenjne

        Et taida saada rahojasi, on sillä sen verran velkojia, kävivät kerrankin sen "työpaikalla" puhelin myynnissä niitä kyselemässä. Mutta oli onnistunut sillä hetkellä luikkiman pakoon. Mitä lie, vuokravelkoja. Olishan tuohon touhuun joku toppi laitettava, höylää vaan ihmisiä, milloin mikäkin nimi aina tilanteen mukaan.


    • defakto

      Yhden diabeteksen hoito kustantaa helposti 200.000 e. Harvemman verot riittää sen itsekustantamiseen.

    • painoinen

      Juice sanoi aikoinaan, olipa ihminen ylipainoinen tai alipainoinen kunhan on tasapainoinen.

    • onkokiva

      Diabeteksen loppuvaiheessa kirurgi sahaa sulta jalat poikki ja sokeudut.

    • plusmiinusnollla

      http://yle.fi/uutiset/mikkelissa_halvin_torijatski__yle_vertaili_jaatelokioskien_hintoja_eri_puolilla_suomea/8121677

      Yksi syy selvitetty, tiedättekö yhtään mitä kalorimääriä saatte jäätelöstä.. jos syöt jäätelön niin jostain muusta pitää tinkiä tai käydä vaikka reippaalla kävelylenkillä.

    • 124kiloa

      miten saa miestissit eli manboobsit?

    • kalorilaskuri

      Erään liikalihavan miehen sanat jäi mieleeni: tiedätkö miltä tuntuu joka aamu herättyään miettiä itsemurha tapoja jossa kukaan ei löytäisi sun ruumista, koska läskejään häpeää vielä kuoltuaankin!?

      Ei tuollaista pää kestä kenelläkään kovin kauaa. Älkää haukkuko vaan kannustakaa tekemään jotain ja muuttamaan elämänsä.

    • Grillariporukka

      Yksin näyttä pikkutrolli täällä jatkavan vihapuheitaan. Voi kun meitä nyt naurattaa, Meitä kaikkia, isoja ja pieniä. Me nautitaan kesästy nyt grillaillen saunoen ja uiden. Sinä kiukuttelet keskenäsi. Olet tiesi valinnut. Olet toisten karttama nipo jota ei kaivata viikonloppuviettoihin.

      Kärsi vapaasti.

      Terveisin kuusi grillaajaa.
      ps. Olut on hyvää näiden grilliruokien kanssa ja snapsia väliin :) :)

    • taisydänslaagi

      Ja paksusuolisyöpä vartoo nurkan takana.

    • pölhölä

      iha hölömöjä juttuja täällä.

    • pyllytheilumaan

      Kesälavat kutsuu punkeroitakin ! Mielekästä liikuntaan musiikin lomassa.
      Etelä-Savossa on lavoja "juosta" useampana iltana putkeen.
      Läskit heilumaan tanssien ;)

      sunnuntaina Metsälinna http://metsalinna.com/
      tiistaina Hiihtomäki http://tanssi.net/fi/p/203.html
      keskiviikkona Syvälahti http://www.syvalahti.fi/ohjelmisto.html#heina
      torstaina Myllysilta http://tanssi.net/fi/p/212.html
      Pistohiekanlava http://www.pistohiekanlava.net/
      perjantaina Hiihtomäki http://tanssi.net/fi/p/203.html
      lauantaina Syvälahti http://tanssi.net/fi/p/327.html

      https://www.youtube.com/watch?v=JiSFeI7v9KQ

    • kovapanija

      Punkeronaiset on hyviä varapanoja. :)

      • voivoiläskinaama

        Ihan kuinka vaan, etenkin sellaiset ns, juopottelevat auto kauppiaat.On ruvennut ukkeli juopottelemaan kun akka olikin lörppähuuli lateksi joka käyttää monta nimeä. Re....Tii......korh......jne......


    • nytriittää
    • kuullutettäjotkinjuo

      Juoko lihavat sulaa voita? Näin kaupassa valtavan kokoisen naisen jolla oli ostoskärryt täynnä voipakettia!!

      • psyko123

        Johan olet löytänyt elämääsi sisällön, tarkkailla muita ja tehdä idioottimaisia johtopäätöksiä ja yleistyksiä ja vieläpä luulet olevasi riittävä arvostelemaan muita.

        Täytyy todeta että enpä ole moista puupäätä ennen kohdannut. Olisit hiljaa ja ilmaisematta itseäsi, voisit mennä täysipäisestä. No ystäviä sinulla ei ole ainakaan ja siksi kai oksentelet tänne.

        Onko paha mieli kun elämä ei mennytkään odotetun kaltaisesti ja omien asenteiden ja valintojen myötä ei onnellista päivää ole. Tyhmyyttäsi ihan varmasti syytät pahasta olostasi muita? Tunnusta se ja kasva aikuiseksi.


    • Tggkidd

      Läski siirtää diabeteksensa kautta kustannukset yhteiskunnan kannettavaksi.

      • psyko123

        Sinun sairauttasi sairastaa ihan yhtä moni. Mielialalääkkeitä popsii puoli miljoonaa kansalaista ja sinä et kirjoituksillasi paranna tilannetta.

        Jos sinulla ei ole vielä todettu tarvetta psykiatriseen hoitoon, se johtuu vaan siitä että et ole pahoine oloinesi mennyt hakemaan apua ammattilaisilta. Usko oikeasti, saisit helpotusta pahimpaan. Jos olet jo hoidon piirissä, et selvästi muista ottaa lääkkeitäsi tai sinulla on väärä lääkitys. Puhu lääkärisi kanssa siitä. Kerro myös hänelle mitä kirjoittelet tänne jatkuvasti. Jos et ole avoin hänelle, hänen on vaikea auttaa sinua.

        Hyvää kesänjatkoa ja lopeta toisten kyttääminen sekä arvostelu ja arvosta itseäsi sen verran että hoidat henkisen hyvinvointisi kuntoon.


    • iögö

      Kaikenlaisia ihmisentunkioita sitä onkin.

    • pidä_ukostas_kiinni

      naisen ainoa tavoite on olla miehen alla pantavana ja olla onnellinen että on kuihtunut luuranko? näin ainakin yle-teeman jossain leffakohtauksessa valistettiin. miksi sitten ette kuitenkaan nauti, vaan vingutte muita samaan jamaan?

    • tääontätä

      Sori vaan, mä oon ns. normaalipainoinen syömishäiriöstä kärsivä nainen. Syön itseäni lohduttaakseni, kun en viitti turruttaa tunteita napeilla. Miestä kiinnostaa vaan kalja, tupakka ja porno, joten reagoin siihen syömällä. Tiedän, että ero saisi aikan kehon hyvinvointia, mutta kuvioissa on lapsi. Mitäs teet. Jotenkin pitää kestää, olisiko parempi vetää viinaa, miehen mielestä kun hänen kaljamaha on kiinteä ja mun laihdutuksesta roikkuvat nahkat pehmeitä.

    • tääonniitätä

      P.s. olin aiemmin laiha, ei kelvannu miehelle. Seksissä tosi aktiivinen ja leikkisä ja halukas, ei kelvannut miehelle. Sit lihotin, ei kelvannu miehelle. Arvatkaa vaan, alkako uskollisuus karista kaljoittelevan plösömiehen vaatimuksien kanssa :)

    • kisumimmi

      Moi beibi. Olen 164 cm ja 56 kg. Ehkä liian lihava sulle!

    • Hyvinläskitkannettu

      Kyllä on aika suppeaa tuo elämän katse?Ei ole muita lääkettä kuin unilääke kun on tullut kiusatuksi ja petetyksi koko elämän ajan!!koko 160/100kg/56v..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe