kaveri vaan naureskelee pettämisellään!

inhottavakaveri

Olen tässä viime aikana ihmettely kaverin käytöstä, siis suoraan sanottuna, mua vituttaa sen käytös ja oon täs pikkuhiljaa alkanu miettii et ois parempi unohtaa koko kaveri... noh mikää tää mun kaverin ongelma on, ni se iskee tietoisesti varattuja miehiä baarissa, joskus on vienny kaverien miehiäki. No kuitenkin aina ku tää kaveri jää kiinni, kerran jäi kesken aktin. Tietty tää miehen vaimo huus helvetisti ja haukku huoraks ja blaablaa.. no sit mun kaveri soittaa mulle itkien et näin kävi ja et baarissa ku ne tapaa ni nainen haukkuu et kato huora tuli baarii.. nolointa tässä on se et ite itkee mulle, kuinka häntä on väärin kohdeltu.... mä oon todella pettyny sen käytöksee, oikeastaa suoraan sanottuna ei kiinnosta olla tekemisis sen kans. Viime puheluki oli se semmost tietynlaist leuhkimista kuinka pääs panee varattua ja kuinka sen nainen oli tyhmä tajutaksee et ne harrastunu seksiä.... mä en ees enää yymmärrä tommost käytöst siltä, siitä on hauskaa iskee varattuja ja satuttaa muita. Mut sit ku se jää kiinni, nii minulle itkee puhelimes kuinka väärin häntä on kohdeltu. Oon miettyny tässä että paljastan niitten miesten vaimoille kaikki nää jutut.. ja unohdan koko ystävän.. itekki ku seurustelen ni alkaa mielikuviskii laukkaa liikaa..vaikkei siihe aihetta oo. Mun ongelma on vaan se et miten helvetis mä lopetan yhteydenpidon ku se ramppaa meillä joka päivä.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jämäkkyyttäomiinrajoihin

      Hyvä ystävyys tarkoittaa sitäkin, että on oikeus sanoa kaverille oma mielipide, ja hän kuuntelee sen loppuun asti, sitä vähättelemättä, vaikka eri mieltä olisikin. Ei sitä, että on ikuisesti saman itkupillin lohduttaja, samassa itse aiheutetussa ongelmassa. Jos näin, saa sanoa, että ei enää kiinnosta kuulla itse aiheutettuja itkuja, vaikka muissa jutuissa pysytään kavereina. Kukaan ei ramppaa luonasi, jos et itse sitä salli. Ystäväsi valitset itse.

    • moneksion

      Kaverisi käyttää hyväkseen sun luonnollista lojaalisuutta, ja siitä tulee tuo huono olo ja huonot tuntemukset. Ihmiset kyllä tuntevat kun heitä hyväksikäytetään, mutta eivät usein tunnista tunteitaan ja niiden yhteyttä ihmisuhteisiinsa.

      Nosta kissa pöydälle, eli kerro tälle kaverille että yksinkertaisesti tunnet olosi huonoksi ja hyväksikäytetyksi hänen toimiessaan noin. Älä yritä järkeillä tai syytellä sen enempää, sillä luultavasti kaverisi ei edes täysin käsitä aiheuttavansa pahaa oloa ympärilleen, ja hyväksikäyttävänsä ystäviään.

      Jos ei muutosta tapahdu niin kannataako tuollaista ystävyyyttä ylläpitää, joka tuo pahaa oloa enemmän kuin antaa?

    • pahanolonaiheuttajat

      Mimmi saattaa joutua vielä maksamaan teoksistaan.
      Kaikki vaimokkeeet eivät tyydy räyhäämään.

    • a.p

      Oon mä sille sanonutkin joskus suoraa et onks sun pakko jatkaa tommost sekoiluu tai et koht sun mainees menee kokonaan. Osittain jo mennytkin kun pelehti sen parhaan kaverin miehen kanssa. No nyt ne ei oo kavereit enää. Sillo juorut kiersi ympäri kylää. Välillä vaan tuntuu että se on kunnon puupää. Ensin se sekoilee huolella,naureskelee ja leuhkii kuinka hyvä pano oli. Sitten kun jäädään kiinni ni kyllä se kaiken aikaa ihmettellää, "et miten se akka voi olla mulle noin törkee mua kohtaa!" Joka kerta ku tää kaveri soittaa mulle ja kertoo näit juttuja nii alkaa vituttaa iha saakelist. On ollu muutama kerta sellasii ku oon vähän ärähtäny, mut jälkeenpäin kaduttaa miks silleen huusin.. toisaalta haluan olla sen ystävä ja kuunnella mut toisaalta mä häpeän liikkua sen seurassa ku jotkut tietää sen toilailusta..

    • tyrmistyttävää

      Sama minulla, olen myös tyrmistynyt naiskaverini käytöksestä.
      Siksi ole vähentänyt yhteydenottojani häneen, se on vaikeaa koska hän on sukulainen.
      Törkeästi vielä valehtelee miehelleen, että on minun luonani vaikkakin on ihan muualla.

    • HulluNainen

      Narsistinaiselta haiskahtaa.

      Sano sille suorat sanat mitä hänestä ja hänen touhuistaan ajattelet. Eiköhän se yhteydenpito siitä vähenen ihan huolella.

    • a.p

      Niin taitaa olla, eipä se niitä miesten vaimoja paljoo mieti. Kyllähän ne miehetkii on osallisii siihe, mut eniten kaveris ärsyttää ku se lesoilee sillä mitä se on tehny. Se että se ei kadu mitään, ei edes sitä kun ,se iski sen kaverin miehen. Ni pistää vihaks. Tän kaverin kaveri, jolta se vei sen miehen, oli ihan masennuksis sen jälkee kun sen mies jäi kiinni. Oli ne seurustellu monta vuotta. Kaveri vaa naureskelee mulle puhelimes, että tekipä hyvää. Viikkoo en sen jälkee puhunu sen kaa. Ilman mitää oman tunnon tuskia. Välil toivon että kyseinen kaveri joskus löytää miehen johon rakastuu ja yhtenä kauniina päivänä osuu omaa nilkkaa! En halua toivoa kenellekkää pahaa, mutta kyllä se naikkonen ansaitsee sen!

      • Kantsiifuntsia

        kaverisi taitaa olla aikamoinen psykopaatti ja sinä todellinen idiootti kun vain katsot vierestä ja olet käytettävissä aina kun sinun tarvitaan. Tuollainen kaverisi tyyppinen ihminen ei arvosta toisia koska ei anna minkään laista arvoa itselleenkään.

        Ainoa neuvo on, pysy kaukana tuollaisista ihmisistä, sinä et merkitse yhtään mitään heille.


    • a.p

      Olen lopulta päättynyksee ettei olla tekemisis, oikei kaveri otti vähä liian raskaast mut parempi näin ei huolta enää, niin kuin miustakaan!

      • a.p

        Hupsista, mitkä kirjotus virheet. Eilein tuli vähän otettua, samal tuli sit vastattuu tänne humalas. Mut joo, ei olla enää kavereita eikä tulla enää olemaan. Kaveri suuttu mulle ku sanoin asiat suoraa. Lauoin kaikki suoraa. Sitte se vaa suuttu ja ihmetteli et miks mä oon noin törkee sitä kohtaa.. sitte vaa sanoin kantsii varmaa kattoo peilii nii luurin paiskas korvaa. Sitte päätin että antaa olla omas olossaan. Parempi näin. Eipä tarvii enää pelätä mitään.


    • hyväniin

      Niin mikä siinä on ihan yleisesti naisilla kun varatut miehet houkuttaa ja itsellänikin oli sormussormessa niin naisia olisi ollut pilvinpimein niin ravintoloissa kuin laivaristeilyillä yms.mutta nyt kun ei ole niin kysyntää ei ole?!
      Naisten kesken kilpailuhenki ja voi vaan kysyä kuka mies voi kieltäytyä kun nainen haarat levällään odottaa ja itsetuntoako se naisilla kohottaa.
      Aina sanotaan että aina saat uusia poika-ja tyttöystäviä vanhojen tilalle mutta niitä todellisia ystävyys-ja kaverisuhteet on kiven alla mutta oikeat johtopäätökset on AP tehnyt jo siksi voiko häneen enää luottaa.

    • törttöilijä

      Mä voin tunnustaa, itse olin samanlainen nuorena kun alottajan kaveri. Iskin kavereiden miehiä, välillä baarissa varattujakin. Onnistuin omilla toilailulla rikkomaan kaksi perhettä. Mikäs se oli miehen vieressä kölliä ja harrastella. Kun miehen vaimo töitä paiskimassa. Ikää tullessa lisää, järkiinnyin. Menin naimisiin ja sain 2 lasta miehen kanssa. Mitä nuoruuteen tulee ja näin 40 iässä tajuneenna, menetin kaikki kaverit, huoran maine tuli. Nykyään kavereitakin on vaan kaksi. Toivottavasti saat ap ystäväsi tajuamaan ajoissa sen virheet. Ystäväsi tarvitsee sinua enemmän kuin uskotkaan!

    • eiainaymmärrä

      En kyllä nyt ihan täysin ymmärrä et miks helvetissä alottaja pitäis ryhtyy tukijaks?? Jos kerran kaveri tietoisesti etsii varattuja ja vielä leuhkii asialla jota pitäis hävetä?? Mielummin itse olisin petetyksi joutuneen tukena kun pettäjän, perheenrikkojan tukena. Multa ei heru sääliä sellasille! Pikemminkin semmosille sais osuu pilkka omaa nilkkaa!

    • itsenäinen

      Sillä ämmällä todella huono itsetunto jota yrittää nostattaa jakalmalla persettään.Käy juuri päinvastoin.Jätä horo oman arvoonsa ja lopeta ystävyys

    • a.p

      Nonni, tiesin miten tää tulee päättyy, jotenkin jo arvasin. No meillä on nyt sitte semmoset kunnon riidat päällä kaverin kanssa. Joo mä olen kuulema häntä kohtaa helvetin törkeä ja kuulema on muuttunut sellaiseksi nytte.... En kuulema ole ennen ollut tämmöinen! Enkä jaksa kuulema välittää siitä kun hänellä menee huonosti ja minä kuulema jätin hänet... tällästä taas tänää... nice nice... miten hemmetis mä pääsen irti siitä akasta.. kohta se varmaan vie kaikki kaveritki keksien kaikkea paskaa musta..
      Ei pitäis välittää mutta kun ahdistaa koko akka.... :(

    • Tietääkukatietää

      Niin, ketä se sun kaverisi pettää, onko sillä itsellään poikakaveri? Eikö ne miehet jotka panee sitä kaveriasi ilmeisesti oikein innoissaankin vielä, ole pettäjiä tai syyllisiä mihinkään? Haiskahtaa typerältä provolta koko juttu, ja helposti arvaa millainen nainen siellä kirjoittaa. Ei tarvi muuta kuin katsoa aloituksesta ketä nimitellään pettäjäksi ja ketkä onkaan niitä viattomia väkisin vietyjä... Vielä sellainen juttu, että luuletko todella ettei miehet kerskaile ja kehu kenen kanssa ovat pettäneet vaimojaan? Voin kertoa että kerskailee ja kehuu... Itsellä on vain veljiä ja heidän kauttaan olen ystävä todella monen miehen kanssa, ja kun aina lapsesta asti olen tähän kaveriporukkaan kuulunut, ei minuun suhtauduta muuna kuin jätkänä jätkien joukossa. Mun kuullen puhutaan täysin avoimesti, ja kyllä ne on niin polleeta poikaa kun ovat saaneet pokattua jonkun misun, eikä vaimo tiedä mitään. Kaikki muut tietää paitsi se vaimo. Joskus arvelen että vaimotkin tietää, mutta on vain helpompaa esittää tietämätöntä, ettei tarvi ns. nostaa kissaa pöydälle ja miettiä että "kuules Pertti, ollaaks me oikeasti onnellisia."

    • a.p

      No eipä tämä mikään typerä provo ole vaan täysin totta!! Tietääkseni minä en ole tässä mitään tehnyt vaan kuunnellut kaverin kerskailuja. Siitä suuttunut ja ärsyyntynyt! Tosin jo päätin pysyä erossa siitä. Niin jatkossa myöskin teen. Kyllä ne miehetkin kehuskelee varmaankin. Mutta en ymmärrä sitä, että miksi kehua asialla jos olet loukannut/satuttanut muita! Ei se ole kehumisen asia, jos löydät itsesi varatun sängystä!

      • Tietääkukatietää

        Siis edelleen - kuka pettää ja ketä? Onko ystävälläsi poikakaveri jota hän pettää? Jos ei ole, niin ketä se pettää? Onko hän tehnyt aviolupauksen kaikille niille naisille, joiden miehiä on pannut ja siksi sinä päässäsi järkeilet että ystäväsi on pettäjä? Onko hän niille naisille luvannut uskollisuutta ja rakkautta? Eikö ne miehet ole luvanneet? Sekö on pienempi asia, että miehet kehuu sillä ketä on panneet ja kenen kanssa pettävät vaimojaan? Ne miesten teotko ei satuta heidän vaimojaan?

        Ei varmaan joo ole kehumisen asia, jos löytää itsensä varatun sängystä, mutta onko siinä sitten vähemmän hävettävää jos varattu on itse omaan sänkyynsä taluttanut jonkun muun kuin puolisonsa? Ja jos oikeasti ne miehet on vieneet omaan kotiinsa ja vuoteeseensa sen kaverisi, niin todella kummallista heiltä. Ainakaan omat tutut ja kaverit ei todellakaan vie hoitojaan koteihinsa. Jos joku vie, niin sehän on ihan avoin lyönti päin vaimon lärviä. Tarkoitettukin ihan vitun suureksi loukkaukseksi. Tarkoitus että todellakin sattuu...

        Tää sun stoorisi haiskahtaa vaan niin kovasti petetyn vaimon pään pensaaseen piilottamiselta. Et halua myöntää, että se sun oma mies on sua tietoisesti ja omasta halustaan satuttanut eikä kukaan muu, ja raivoissasi jonkun kummallisen tarinan kehittelit pettäjänaisesta, joka on ylläri pylläri sinkku eikä vastuussa teoistaan muille kun itselleen, ei ole luvannut kenellekään mitään... Tän tarinan kehittelit siksi, että ei tarvi myöntää että oma suhteesi on perseestä, eikä miehesi sua arvosta...

        Löyhämoraalinen se sun "ystävä" (tai oikeastihan se on miehesi salarakas) on, mutta ei se ketään petä. Ei se ole sulle mitään luvannut. Ei muidenkaan panojensa vaimoille, jos niitä edes on... Ainoat jotka petetyille naisille on jotain luvanneet, on ne teidän omat miehet.

        Tässä pari päivää sitten katselin Seela Sellan haastattelua, se on sekä pettänyt että tullut petetyksi. Nauroi oikein kun kertoili asioista, oli kuulemma pettäneet toisiaan miehensä kanssa puolin ja toisin kostoksi, koska toinen petti niin toinenkin. Alkunsa kaikki oli saanut kuulemma henkisestä petoksesta. En saanut selvää kumpi oli syyllinen ja mikä se teko tarkalleen ottaen oli, mutta jompi kumpi oli tuntenut tulleensa henkisesti petetyksi ja oli päättänyt sen johdosta kostaa panemalla vierasta. Hän myös sanoi että jos suhde on kunnossa, niin kukaan ei siihen väliin pääse tulemaan. Hän varmaankin tietää, koska on kokenut luultavasti kaikki roolit, sekä pettäjän että petetyn. Todennäköisesti ollut myös se "toinen nainen" jollekin miehelle, koska varmaan on pettänyt omaa puolisoaan varattujenkin kanssa.

        Kaikki tuo energia minkä te käytätte "pettäjänaisista" vaahtoamiseen ja sen vaatimiseen, että ventovieraat vapaat naiset huolehtii teidän puolisoidenne moraalista, kun käyttäisitte vaikka sen oman puolisonne kanssa keskusteluun ja oikeasti kuuntelisitte, mitä se sanoo, miten se asiat kokee, mikä on sen mielipide, ja se uskaltais puhua juuri sulle - omalle naiselleen ilman että tätyy pelätä, että alat mököttää, pihdata, raivota, itkeä, syyllistää jne... niin ehkä pettämistä olisi paljon vähemmän. Oma perstuntuma on, että miehet ei tule kuulluiksi suhteissaan. Kaiken pitää mennä niin kuin vaimo sanoo, oli se sitten päätös siitä millaiset verhot ostetaan tai milloin mennään naimisiin ja tehdään lapsia. Miehillä ei tunnu olevan mitään sananvaltaa omassa perheessään ja elämässään. Se kyllä ajaa tehokkaasti jonkun muun hameenhelmaan kiinni. Tossukoita ne ehkä on, mutta itsepä olette tossukkamiehet valinneet ja ne vielä kastroineet niin, ettei ne ilmeisesti uskalla olla miehiä muualla kuin vieraiden naisten seurassa.

        Mene sinäkin ja kysy siltä äijältäs, että mitä sille oikeasti kuuluu ja mitä se tuntee ja ajattelee.


    • a.p

      Toi on kyllä totta että, kyllä siinä miehessäkin on vikaa aika paljonkin. Mutta mun mies ei ole pettänyt mua eikä ole sellainen joka pettää naistaan. Kyllähän kaveri on seurustellut ja pettänyt miestään sinä aikana mutta, nykyään sinkku ja tykkää pokailla varattuja baarista. En vaan tykkää olla sellaisen ihmisen kaveri joka tykkää iskeä varattuja. Ensinäkin se on helvetin ahdistavaa kuunnella kun toinen lesoilee jatkuvasti sillä kuinka on lähtenyt varatun matkaa ja kuinka on tälle flirttailut ja saannut iskettyä miehen.okei, on siinä miehessäkin vikaa siinä vaiheessa mutta en ymmärrä sitäkään että miksi kaverini haluaa olla varattujen miesten iskijä??? Miksi se haluaa rikkoa perheitä jossa on lapsia?? Mitä ihmeen tyydystä se saa siitä??Tiedän ettei mieheni ikinä tekisi semmoista minulle eikä ole tehnykkään! Ja kyllä meillä menee suhteessa hyvin, ihan hyvin ymmärretään toisiamme!

      • toistaahuonoa

        Jos lohduttaa, moni ajattelee samoin kuin sinä. On eri tilanteita. Mutta jos ihminen luo alati uusia seksisuhteita varattuihin ja perheellisiin, häntä voidaan alkaa vieroksua. Sanotaan, että hän ei osaa kunnioittaa muiden parisuhteita. Sitä ei muille anna anteeksi se, että "itsellä menee huonosti, mua pitää ymmärtää". Vaikka se voi olla totta, noin käyttäytyen voi jopa rikkoa itseä yhä enemmän.


      • LiianMontaKierrostaSamaa
        toistaahuonoa kirjoitti:

        Jos lohduttaa, moni ajattelee samoin kuin sinä. On eri tilanteita. Mutta jos ihminen luo alati uusia seksisuhteita varattuihin ja perheellisiin, häntä voidaan alkaa vieroksua. Sanotaan, että hän ei osaa kunnioittaa muiden parisuhteita. Sitä ei muille anna anteeksi se, että "itsellä menee huonosti, mua pitää ymmärtää". Vaikka se voi olla totta, noin käyttäytyen voi jopa rikkoa itseä yhä enemmän.

        Toi kokonaisuushan tarkoittaa, että empatia otetaan mielellään vastaan, sitä jopa pyydetään - "mulla menee huonosti, mua pitää ymmärtää". Mutta kun olisi oma vuoro olla empaattinen ja kunnioittaa ihmisten parisuhteita, vuoro jätetään toistuvasti käyttämättä omien narsististen tarpeiden tähden.


      • miksetuskomitänäet

        " Miksi se haluaa rikkoa perheitä jossa on lapsia?? Mitä ihmeen tyydystä se saa siitä??"

        Sadisti saa tyydytystä muiden kärsimyksestä, mutta joskus on todella vaikea uskoa ystävänään pitämäänsä ihmistä sadistiksi, vaikka todisteet kuinka puhuisivat puolestaan. Sillä eihän sadisteja ole kuin amerikkalaisissa tv-sarjoissa? Näin meille on kulttuurissamme opetettu.


    • SinkkuEiPetä

      Eihän tuo aloittajan kaveri ketään petä. Sehän on sinkku.

    • Hyvinteit

      Hyvä että katkaisit välit. Älä tunne siitä syyllisyyttä. Kaverisi on selvästi joko täysin moraaliton, tai niin narsistinen ettei edes halua myöntää että tekee väärin.

      Ei tuollaista ihmisroskaa kannata kaverinaan roikottaa. En minäkään kuspäitä tai minun moraalikäsitystäni vastoin pahasti rikkovia ystävikseni huoli. En tietenkään parin mokan takia ystävää hylkää, mutta jos ei lainkaan ota opikseen eikä edes kadu, niin sietää mennäkin. On niitä fiksumpiakin ihmisiä vaikka kuinka.

      Jotenkin sillä päässä viiraa, jos on niin kova tarve panna varattuja. Ehkä haluaa todistella olevansa niin haluttu että saa toistenkin miehet. Jotain suunnatonta epävarmuutta, tai pelkkää narsismia.

    • a.p

      Kyllähän mie oikein tein, nyt on vaan kestämistä ku ollaan nyt kunnolla riidoissa. Viestejä satelee puhelimeen jatkuvasti, kyselee jatkuvasti kuka siitä jauhaa paskaa, kuka se on joka haluaa rikkoa meidän välit. Toitota sit sata kertaa sille että oiskohan neidin omat tyhmyydet.. ja samantien minä olenkin syypää kaikkee eli olen idiootti joka ei kuuntele ystäväänsä ja helvetin törkeä ihminen joka vaan haukkuu ystävää... näinhän se menikin. Olisin kyllä ollut tukena, jos se ois joskus aiemmin tajunnut lopettaa eikä vaan leuhkinut teoillaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe