Tytöt aina ahdistuu, mikä neuvoksi?

muijatoutoja

Tapailin erästä mua joitain vuosia nuorempaa mahtavaa tyttöä tässä keväällä jotain about nelisen kuukautta. Olin tuntenut hänet jo tätä aiemmin jonkin aikaa, mut ei oltu varsinaisesti tapailtu. Aluksi se oli sellaista aika harmitonta satunnaista näkemistä. Tyttö oli todella epävarma kait. Seksiin asti emme koskaan menneet. Kai sitä molemmat halusi, mutta hän tahtoi aina jäätyä sit loppupeleissä, eikä oikein tullut vastaan siihen puolimatkan krouviin. Yhdessä meillä oli joka tapauksessa todella mukavaa. Aloin itse kiinnostumaan hänestä enemmänkin sit. Omasta mielestä en mitenkään kohtuuttoman paljon ollut lähentymässä häntä. Viestittelimme molemmin puolin lähes päivittäin. Pyysin mukaan juttuihin ja hän pyysi minua, kunnes yhtäkkiä hän sit jossain välissä ei enää ollutkaan niin innoissaan laittamassa viestiä, lähtemässä tai pyytämässä mukaan. Eräänä iltana tuli sit hieman kränää, ei mitään älyttömän isoa sit kuitenkaan. Kysyin et mikä mättää ja hän sanoi, et juttu meni hänen mielestään liian nopeeta liian vakavaksi ja häntä alko ahdistaan... Eikait tos sit auttanu muu ku antaa olla ja ottaa itekki sit etäisyyttä. En vaan tajua, et miten noiden tyttöjen kans pitäs olla. Eikö se oo aika normaalia et pyydetään mukaan, tehdään asioita yhdessä ja jutellaan, jos juttu luistaa? Ja onko jotain kultasta sääntöö et kuin paljon voi olla tekemisissä? Pitäskö olla antamas siimaa ja sit vetää kireelle vai miten pitäs olla? Mulle on käyny ennenkin noin et muija sanoo et ahdistuu. Oon ite kuitenki tosi avoin ja helposti lähestyttävä ja mulle aika luontasta jutella ihmisten kans ja olla tekemisissä. Etenki jos on joku tällanen tyttö kyseessä, josta oon kiinnostunu.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • X2HTG

      Lähes samanlainen tilanne kuin mulla. Ainut vaan etten tavannut tätä ihmistä kuin kerran. En oikein osaa auttaa. Itse tein tämän tasaisen tilanteen sattuessa kappaleen jossa kerroin tunteistani. Itse olisin edes frendi halunnut olla. Paha mitää oikeastaan tehdä. Voi vain odottaa. Oma tilanteeni eroaa vain sillä että tää ihminen ei ole itsekkään varma mitä haluaa ja mitä ei. Eli aika spontaani persoona. Jos oot luova niin tee sama kuin mä. Positiivisesti vaikutti. Mutta kuitenkin aika mitättömiä muutoksia tuotti.

      • muijatoutoja

        Tekisin biisin, jos osaisin :D Mut en osaa juurikaan soittaa mitään ja mun musiikinymmärrys on aika heikkoa. Kuuntelen sujuvasti tosin :)


      • X2HTG

        Ei omanikaan ole kummoinen. Kokemusta vaa eri softien käytöstä. Ja tietenki luova minä. No, sit en osaa auttaa. Omassa tilatessasi en edes uskalla juttelemaan mennä kun saa pelätä että mitä radikaalia seuraavaksi tekee. Kuten estää jollain tavalla yhteydenpidon lopullisesti. Paha sanoa mitään itselläni olis aikalailla jo viimeiset kortit pelattu.


      • muijatoutoja

        Joo annan hänen olla. Saa ottaa yhteyttä, jos haluaa, mut en mä ala enää siihen suuntaan mitään tekeen. Parempi niin kait. Mut ottaa päähän taas tuo "ahistuminen". Mä en tajua, et mitä noille pitäs oikein tehdä, ku kaikki aina ahistuu.

        Ehkä voisin kirjottaa jotain sanoi tms :D Oon aina jossain määrin osannu kuitenki kirjottaa. Lisäksi vois kait ottaa ton mun pianoprojektin taas tulille. Jos oppis sitä joskus soittaan täs.


      • X2HTG

        Niin, kyllä se siitä vielä. Vaikka kovaa työtä vaatiikin. Itselle musiikin tekeminen ei ole vaikeeta, koska on jo 7 vuotta opittuja asioita ja niistä se ainakin parin vuoden osaaminen. Ainahan sitä jotain uutta oppiin ja kuulukin oppia. Sillä tavoin pysyy missä vain jatkuvassa menestyksessä. :) oliko tääkin ihminen mahdollisesti alle 18 vuotias? :D


    • fdasdaf

      Ettei teillä vaan ole vähän liian innokasta tuo touhu heti alkuunsa? Tuo biisinkin tekeminen lyhyellä tuttavuudella voi olla vähän ahdistavan oloista joillekin. Alussa pitäisi vähän pitää vielä mysteeriä yllä, antaa ymmärtää että on muutakin elämää eikä painaa päälle vaikka mieli tekisikin. Hyvä teillä tarkoitus varmasti on, sitä en sano mutta pitää antaa sen naisenkin tunteiden heräillä ihan rauhassa.

    • nainenko89

      Voin sanoa että se ahdistuminen tarkottaa just sitä. Naisekki tarttee omaa tilaa ja aikaa. Ittee ainaski alkaa aina ahistaa jos jätkä on alusta lähtien kiinni 24/7. Mutta toisaalta toi "ahistuminen" on kanssa joillain naisilla tapa kertoa ettei halua tavata enää. Kun eivät suoraan sitä uskalla kertoa.

    • omastakokemuksesta

      Ahdistuminen voi tulla siitäkin, että yrittää jotain miehen kanssa, josta ei oikeastaan ole kiinnostunut. Tyyliin "On kiva, on hyvä mies jne." ja sillä yrittää saada itsensä kiinnostumaan siitä miehestä. Tähän viittaisi myös se, ettei halunnut edetä seksissä. Rationaalisesti on perustellut itselleen, että tuossa olisi hyvä kumppani... mutta ei vaan nappaa!

    • ristuksistaentiiä

      Pohojammaalla ei aharista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe