KUN MARKKA DEVALVOITIIN.

SeppoMäke

Lumisade oli hetkeksi tauonnut kun Paavo Lipsanen keitti kotonaan keittiössä kahvia. Oli synkkä lama vuosi 1991 meneillään. Kahvit hän oli varastanut spar-nimisestä kaupasta. Kahvin poristessa, pakkanen alkoi kiristymään, Paavon oli lisättävä puita takkaan että talo pysyi lämpimänä. Elohopea laski 26 asteeseen.
Matkalla olohuoneeseen, jossa takka sijaitsi, hän näki tyttärensä makaavan mahalteen sängyllään, lukemassa läksyjään. Paavo jähmettyi katsomaan tuota farkkujen päällystämää peppua joka oli uljaasti pystyssä.
En minä voi niin tehdä, hän mietti. Paavo oli jäänyt työttömäksi eikä hänellä ollut enää varaa moraaliin, ehkä juuri sen takia hän pystyikin himoita tytärtään. Takassa oli vain hiillos jäljellä. Kuusiklapit alkoivat heti paukkumaan kun Paavo heitti niitä takkaan. Paukahdukset saivat hänen tyttärensäkin huomion. Mikä ihme siellä paukkuu, -Niina kysyi?
Paavo ei vastannut vaan otti käteensä koivuhalon ja syöksyi Niinan huoneeseen. Paavon jalassa olleet villasukat estivät hänen tytärtään havaitsemasta lähestyvää iskää. Niina makasi nalle puh peiton päällä mahalteen ja luki aapista. Paavo oli laiha, mutta jäntevä. Hänen käsivartensa oli saanut voimaa ruumiillisessa työssä, maarakennushommissa.
Iskä! -Niina huusi, kun ei tajunnut että hänen iskänsä oli aivan hänen takanaan. Paavo kohotti koivuhalkoa jolloin hänen puhkikuluneesta villapaidasta tippui sahanpurua Niinan paljaalle alaselälle, koska hänellä oli sen ajan muodin mukainen napapaita.
Alaselälle tippuneet sahanpurut saivat Niinan kääntymään vaistomaisesti jolloin koivuhalko lävähti hänen otsaansa. Kuului valtaisa pamaus kun tytön pää ja koivuhalko kohtasivat raa`an työmiehen voimalla. Tytön molemmat sieraimet sylki verta kuin päähän ammutulla teuras sialla. Varmistukseksi isä löi tytärtään vielä niskaan halolla niin että tytön pää jäi luonnottomaan asentoon. Nalle puh peitto värjääntyi verestä.
Paavo heitti aapisen lattialle ja avasi tyttärensä farkkujen napit. Yhdellä riuhtaisulla Paavo sai tyttärensä molemmat pakarat paljaaksi. Näky oli niin kiihoittava että Paavo huohotti ääneen. Talvipakkasessa kuivuneet kädet raottivat nuoren tytön pakaroita. Hekumallinen teinitytön vittu tervehti pakaroiden välistä ja kuin bonoksena, pieni ja tiukka rusinainen perseenreikä katsoi Paavoa ivallisesti.
Paavo riisui itsensä aivan ilkosilleen. Vaikka hänen tyttärestään vuosi vieläkin verta, hän meni maaten sängylle, vereentynen peiton päälle selälleen. Hän nosti tyttärensä syliinsä ja istutti häntä kivikovalle kyrvälleen. Tytär ei meinannut millään kostua tarpeeksi, mutta hetken päästä Iskän muna työntyi tyttärensä kosteaan ja pyhimpään.
Iskä hypytti tytärtään kyrvällään ja nai häntä myös peppuun. Ilmassa haisi Niinan paska ja mekaaninen ihorasitus sekä nuoren tytön vittu. Niinan molemmat reijät olivat aivan ammollaan ja täynnä spermaa kun Paavo päästi viimeisen lastinsa syvälle tyttärensä perseeseen, kuin rekkamies. Perseseksille ominaiset äänet oli kaikunut lasten huoneen kuviotapeteille. Erilaiset pierut ja märän perseen lätinä oli kajahdellut kuin ylipainoisten jumppatunnilla.
Paavo nosti lattialta aapisen ja rullasi sen rullaksi. Kustannusosakeyhtiö weilin göösin painama -iloinen aapinen työntyi Niinan perseeseen ja jäi törröttämään puoliksi pakaroiden välistä. Paavo katsoi juuri naimaansa tytärtään. Hän oli sikiöasennossa, aapinen perseessä, nalle puh peiton päällä.
Seksihajuissa olevaan lastenhuoneeseen leijaili keittiöstä kahvin aromit. Ai hitto ne kahvit -Paavo muisti. Ensiksi hän heitti tyttärensä alastoman ruumiin ja nalle puh peiton, ikkunasta takapihalle, kylmään tammikuiseen pakkaseen, sitten hän puki vaimoltaan jääneen kylpytakin päällensä.
Paavon olo oli huojentunut koska laman takia hänellä ei ollut varaa elättää tytärtään ja nyt kun tyttö oli poissa, jäi Paavolle lapsilisän verran viinarahaa joka kuukausi. Paavo huuhteli kahvikuppiaan tiskialtaassa ja täytti kahvikupin kraanavedellä. Hän hörppäsi vettä janoiseen suuhunsa. Kyllä, viimesyksynä tehty porakaivo oli ollut hyvä idea, näin häneltä säästyi monta tuhatta markkaa, kun ei tarvinnut maksaa kunnallistekniikasta.
Kahvin aromien hyväillessä Paavon makuaistia, hänen tyttären päällä ollut nalle puh peitto, lensi kylmän viiman mukana naapurin tontille, jossa iäkäs pariskunta oli juuri tehnyt itsemurhan, koska pankki oli viemässä heiltä asuntoa.
Paavo hörppi kahviaan ja mietti kuinka huomenna kävisi tikkurilassa viinakaupassa. Tyttären voisi samalla reissulla käydä heittämässä roskiin. Paavo kävi hakemassa pannuhuoneesta hiukan pontikkaa, tyhjäksi juotuun kahvikuppiinsa. Paavo oli rakentanut pontikkapannun termostaatin vastuksiin. Mäskinä hän käytti milloin mitäkin. Pontikan hän maustoi hunajalla, tai pelkällä sokerilla.
Hyi saatana! -Paavo karjaisi kun 87% pontikka poltti hänen kurkkuaan. Paavon naama vääntyili kuin ummetuspotilas olisi ollut paskalla. Perkele että oli pahaa, Tarja ei ollut koskaan sietänyt pontikan tekoa, mutta sillä ei ollut väliä,

3

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SeppoMäkel

      koska Tarjakin oli tehnyt itsemurhan viimesyksynä. Näin heidän 13 vuoden avioliitto oli päättynyt. Paavo lorotteli toisen mukillisen pontikkaa kahvikuppiinsa, ja muisteli tytärtään. Näkikö nyt parasta aikaa äiti ja tytär toisensa? En jaksa uskoa -Paavo mietti. Vosin lämmittää saunan, nyt kun voi kävellä vapaasti munasillaan, kun muu perhe on kuollut.
      Perheen koira, oli ollut 7 vuotias kultainen noutaja, jonka Paavo oli laittanut ruuaksi autotallissa jouluna. Niinalle hän uskotteli että koira on "Lassilla" hoidossa. Mitään Lassia ei ollut olemassakaan, koska Paavolla ei ollut ystäviä. Koira oli syöty joulupöydässä riisin kanssa ja päälle oli maiskuteltu spar-kaupasta varastettua suklaata.
      Häh, saatana -Paavo hörähti kun havahtui olohuoneen lattialta. Hän oli taas eilen juonut päänsä täyteen ja sammunut, LP soittimen huutaessa Irwin Goodmanin tuotantoa. Joku hakkasi ulko-oveen? Paavo nousi pystyyn ja lähti laahustamaan ulko-ovelle.
      Olko-oven lukko oli jäässä eikä se auennut. Kuka siellä on? -Paavo kysyi? Nimismies! -oli vastaus. En saa tätä ulko-ovea auki, -Paavo kertoi. No ei se haittaa tulen takaovelle, -nimismies vastasi ja katosi ulko-oven pihkalasin takaa.
      Paavon sydämmestä otti kun hän tajusi että hänen raiskaamansa ja tappamansa tytär irvistäisi jäisenä takapihalla nimismiehelle. Paavo säntäsi takapihan terassin ovelle miettien kuinka kertoisi tyttären eilen lähteneen kaverilleen yökylään. Paavo avasi valmiiksi takapihan terassin oven ja odotti.
      Tammikuisen lama-ajan viima kylmetti kylpytakki päällä olevan krapulaisen Paavon varpaita. Paavo ei meinannut uskoa silmiään kun Niina tallusteli nalle puh peitto päällä nimismiehen kanssa nurkan takaa. Tyttärenne on mielisairas, -nimismies kertoi Paavolle. Hän on nukkunut koko viimeyön jäisessä leikkimökissä, aapinen perseessä. Valitettavasti me joudumme ottamaan hänet huostaan, -nimismies jatkoi Paavon katsellessa tytärtään silmiin. Niinan katse vältteli Paavoa.
      Miten Niina voi olla elossa, -Paavo mietti samalla kun nimismiehen huulet liikkuivat, vaikka Paavo ei enää edes kuunnellut häntä. Vuoden toi tyttö söi kotona pelkkää ranskanleipää, jos sitäkään. Vedin sitä varmasti halolla päähän niin että kallo halkesi, sisukas likka -hän mietti. Niina katseli varpaitaan samalla kun lumisade ripotteli lumihiutaleita hänen hiuksiinsa.
      Ennen kuin Paavo kerkesi sanomaan mitään, hän näki vain nimismiehen saabin ja Niinan poistuvan etupihan ikkunasta. Todellisuudessa Paavo makasi pannuhuoneen lattialla ja näki psykoosissa unta. Niina oli jäätyneenä ruumiina yhä edelleen, lumihanki peittonaan takapihalla, aapinen perseeseen jäätyneenä.
      Paavo oli juonut viimeyön aikana melkein litran raakaa pontikkaa, eikä ollut syönyt mitään koko edellisenä päivänä, vain juonut mustaa kahvia. Paavo yski, ja paskansi sekä kusi. Kusi huuhteli Paavon esinahan välissä ollutta tyttärensä emätin eritettä samalla kun lorisi pannuhuoneen lattiassa olleeseen vesikaivoon.
      Paavo heräsi. Heti herättyään, todellisuus iski hänen tajuntaan, mutta toisenlaisena kuin luulisi. Hän luuli olevansa hessu hopo. Kädet täristen hän avasi pontikkapannun hanan ja valutti raakaa pontikkaa kahvikuppiinsa. Yhdellä huikalla hän lääkitsi itseään ja kalibroi vartalonsa.
      Hetkessä Hessu Hopo haihtui mielestä, ja alkoi tavallinen arki-aamu, 90 luvun lama vantaalla, koivuhaan idyllisellä omakotitaloalueella, joka oli rakennettu teollisuuskaavalle, ja joiden kotien televisioista pulppusi kolmoskanavalta huomenta suomi ohjelma, työttömille isille ja äideille kun lapset alkoivat taapertamaan kesävaatteissa, kylmässä tammikuisessa pakkas-aamussa kouluun. Kuka syömään, kuka häiriköimään. Jokaiselle lapselle koulu oli paikka johon pääsi lamasta kärsiviä vanhempia edes hetkeksi turvaan.
      Jokainen, joka oli tuohon aikaan koululainen, muistaa miltä maistui hernekeitto, tai miltä tuntui kun jouluna, joulupukki ei tullutkaan. Miltä näyttikään linnanmäen maailmanpyörä kun lama vuosien jälkeen alkoi nousukausi, ja tien penkat oli jälleen tyhjiä pulloja täynnä, joita somalipoikien kanssa kiikuteltiin supermarkettiin, ja ostettiin taatelia, joka maksoi kolme markkaa kolmekymmentä penniä paketilta.

      THE END

    • njäx

      huhhuh mikä tarina :o

    • mheh2

      Huono

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe