Miksi seksi on feministeille ongelma?

Hävettää_olla_nainen_22v

Tuntuu että kaikista paikoista tursuaa miesvihaavia feministejä joiden ainoa perustelu ääriyleistetylle vihalle on "Miehet tahtoo vain pillua, ei ne aattele muuta kuin panemista!"

Seksi on normaaleille ihmisille luonnollinen vietti. Joillain ihmisillä seksin halu on suurempi kuin muilla.

Ironista on se, että nämä samat "Miehet ovat sikoja!" -feminatsit heiluvat kirkkojen edessä ilman paitoja osoittamassa mieltään.

Sitten ihmetellään miksi Jari-Pekka käy vieraissa kun pimppiä ei anneta kuin ehkä jouluna ja juhannuksena, silloinkin vain huomattavassa kännissä. Eikö parisuhteessa kuuluisi molempien osapuolten ottaa toistensa toiveet huomioon?

22

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mitä sinä itseäsi häpeät :(
      Tuo on yleistämistä, useimmat naiset ovat ihan tavallisia ihmisiä!
      On kyllä totta , että usein miehet antavat sellaisen kuvan itsestään että ovat kiinnostuneita vain seksistä.
      Miehet ovat tässä lajissa hieman onnettomia miten naista lähestytään inhimillisesti huomioon ottaen nainen kohteliaasti eikä niin rivosti! Aika suorapuheisia ovat!
      Onneksi meillä länsimaisilla naisilla on rohkeutta ja vapaus ilmaista mielipiden niin kuin hyväksi katsoo vaikka sitten provosoiden näyttävästi ettei mikään jää epäselväksi. Feminismi ei ole pelkkää tissien heiluttelua.
      Feminismi vaikuttaa sinunkin elämäässä myönteisellä tavalla jota et edes ymmärrä.
      Maailmassa tehdään pahaa johon jokaisella on oikeus vaikuttaa jos haluaa!
      Ihmiset ovat nykypäivänä kyllä jo vapautuneita seksuaalisesti, joten kommenttisi vaikuttaa takapajuiselta ajattelulta.

    • Pian18vtyttö

      Kyllä, aikoinaan feministit saivat tasa-arvon miesten ja naisten välille, kiitos heille siitä. Nykyään kuitenkin, kun tasa-arvo on jo saavutettu, niin feministit silti jatkavat tätä ns. Tasa-arvon saavuttamista, jopa niin pahasti, että vaaka alkaa kallistua toiselle puolelle. Kukaan tuskin voi väittää, että aina huoltajuuskiistoissa äidin kuuluu saada lapset sen takia, että isä on mies, eikä siis ole synnyttänyt lapsia. Sitten vielä puhutaan, että äidin rakkaus on vahvinta maailmassa. Saanen kysyä, että minne se isän rakkaus unohtuu? Se on aivan yhtä vahvaa kuin äidin.

      Lisäksi rintasyöpään kerätään rahaa eri tapahtumissa ja televisiossa, mutta kukaan ei kerää samalla tavalla rahaa eturauhassyöpään.

      Kaikki ajattelevat, että nainen saa lyödä ja hakata miestä. Miksi, jos kerran ollaan niin tasa-arvoa? Miksi sanotaan, että tyttöjä ei saa lyödä, kun voitaisiin sanoa ketään ei saa lyödä?

      Miksi puhutaan siitä, että naisten euro on pienempi, kuin miesten, vaikka ne ovat oikeasti yhtä suuret?

      Miehillä on myös kiva valinta; mennäkö armeijaan, palkattomaan pakkotyöhön vai kenties kieltäytyä molemmista ja joutua vankilaan.

      Saavathan miehet armeijassa VÄHÄN palkkaa, mutta naiset saavat enemmän, vaikka se on heille vapaaehtoista.

      Lisäksi naisilla on pienemmät tuomiot oikeudessa, kuin miehillä, jotka ovat tehneet samat asiat.

      Jos tyttöystävä kieltäytyy seksistä poikaystävänsä kanssa ja poikaystävä loukkaantuu siitä, niin häntä pidetään painostavana perverssinä. Jos taas poikaystävä kieltäytyy seksistä ja tyttöystävä loukkaantuu, niin hän loukkaantunut syystä, koska poikaystävä ei arvosta häntä ja hänen vartaloaan. Tämä ei ole minun ajatukseni, mutta monen on.

      Lisäksi mainoksissa nainen on aina se älykäs ja mies se tyhmä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

      Jos nainen on puolialastomana jossain, niin heti joku sanoo, että se on naisten hyväksikäyttöä ja kehon halventamista, mutta jos mies on pelkissä boksereissaan, niin kukaan ei sano mitään. Joku voisi tästäkin päätellä jotain. Sitä paitsi kyseiset henkilöt kyllä tiesivät mihin mainoksiin/ohjelmiin menivät, eikä heitä pakotettu mihinkään.

      On vielä muitakin, mutta en jaksa kaikkea kirjoittaa. Sitä paitsi olen kännykällä ja sanan korjaus on todella ärsyttävä...

      Keskustelun aloittajalle:
      ÄLÄ HÄPEÄ SITÄ, ETTÄ OLET NAINEN! Siihen ei ole mitään syytä. Naiset ja miehet ovat yhtä hyviä. Itse olen pian 18-vuotias tyttö ja olen ylpeä siitä, että olen nainen. Pidän naisena olosta, vaikka en pidäkään feminatseista.

      FEMINISTI: Henkilö, joka tavoittelee miesten ja naisten tasa-arvoa ja katsoo asiaa naisten kannalta, joten ei välttämättä aja asiaa aivan tasa-arvoisesti, eikä näe asiaa miesten kannalta.

      FEMINATSI: Äärifeministi. Yleistää, että kaikki miehet ovat sikoja, tai ainakin suurin osa. Ei myönnä sitä, mutta haluaa, että naiset ovat miesten yläpuolella. Sanoi tai teki mies mitä tahansa, niin se on hänestä väärin ja naisia alentavaa. Vihaa miehiä.

      • vanhempimieshenk

        Onpa uskomattoman fiksua ja kypsää tekstiä nuorelta naiselta. Sinulle kaikkea hyvää elämääsi.


      • Mdda
        vanhempimieshenk kirjoitti:

        Onpa uskomattoman fiksua ja kypsää tekstiä nuorelta naiselta. Sinulle kaikkea hyvää elämääsi.

        Aivan samaa mieltä, todella fiksu ja rohkea nainen, kaikkea hyvää hänelle.


      • rewrawra
        Mdda kirjoitti:

        Aivan samaa mieltä, todella fiksu ja rohkea nainen, kaikkea hyvää hänelle.

        teennäistä paskaa jolla yritetään välttyä saamasta kostoa


      • Linnanenkeli

        Todella, todella fiksua tekstiä 18-vuotiaalta!
        Nykyajan feministit ovat pääosin juurikin näitä feminatseja.
        Kaikkea hyvä elämääsi!


    • dfsdfasfdsa

      Koska feministit ovat niin vieraantuneita naisen ja miehen välisestä luonnollisesta kanssakäymisestä, että eivät miesten lähelle juuri pääse eivätkä halua. Tämän takia kukaan muukaan ei saisi nauttia seksistä. Feminismi = Miten saisin pilattua ilon ryhmältä x.

      • Avatars

        Entäs feminismiä kannattavat miehet , kun heitäkin on olemassa ;D


      • olenfeministijaäiti

        Jos tarkoitatte miestenvihaajia, käyttäkää sanaa miestenvihaaja. Katsokaa sivistyssanakirjasta tai siitä Wikipediastanne mitä sana feministi tarkoittaa. Suurin osa feministeiksi itsensä mieltäviä on naimisissa tms. liitossa olevia heteroita äitejä. Olen joskus jaksanut listata viime vuosikymmenien suomalaisia merkkihenkilö-feministejä, nyt en ehkä jaksa. Sanotaan näin että yhteiskunnallisesti tai liike-elämässä menestyvä nainen on aina enemmän tai vähemmän feministi, tiedostaen tai tiedostamattaan.
        Jos yksi nimi pitää mainita, niin Lenita Airisto. Hän ei suinkaan vihaa, pelkää tai välttele miehiä. Toisinpäin on käynyt usein, mies kun heikosti sietää itseään nokkelampaa ja menestyvämpää naista.


      • huonolähde
        olenfeministijaäiti kirjoitti:

        Jos tarkoitatte miestenvihaajia, käyttäkää sanaa miestenvihaaja. Katsokaa sivistyssanakirjasta tai siitä Wikipediastanne mitä sana feministi tarkoittaa. Suurin osa feministeiksi itsensä mieltäviä on naimisissa tms. liitossa olevia heteroita äitejä. Olen joskus jaksanut listata viime vuosikymmenien suomalaisia merkkihenkilö-feministejä, nyt en ehkä jaksa. Sanotaan näin että yhteiskunnallisesti tai liike-elämässä menestyvä nainen on aina enemmän tai vähemmän feministi, tiedostaen tai tiedostamattaan.
        Jos yksi nimi pitää mainita, niin Lenita Airisto. Hän ei suinkaan vihaa, pelkää tai välttele miehiä. Toisinpäin on käynyt usein, mies kun heikosti sietää itseään nokkelampaa ja menestyvämpää naista.

        Wikipedia ei ole luotettava tiedonlähde, koska kuka tahansa voi muokata Wikipedian aiheiden sisältöä.


    • Femmari

      Tunnustaudun femmariksi,mutta ei seksi ole minulle ongelma. Ei pitäisi aina yleistää...

    • Pahapoikakoulu

      Miesten tapa puhua seksistä samalla tavalla kuin autoista, mekaanisena hyödykkeenä ja hupina ärsyttää feministejä; naisille kun sen "pitäisi olla" aina tunteisiin liittyvä juttu joka on jotain elämää suurempaa... no moni nainenkin ajattele panoa panona mutta feminismiin liittyy tietty jännä viha-rakkaussuhde "koviin kundeihin" (kiltit nössömiehet kun ei kuitenkaan hc-feministejäkään sytytä kuten pahat pojat)...

      • MiesTäälläVastaa

        Entä miehet, joille seksi on tunteisiin liittyvä juttu? :)

        "mies kun heikosti sietää itseään nokkelampaa ja menestyvämpää naista."

        Minulle heti itseäni nokkelampi ja älykkäämpi nainen puhe- ja elämänkumppaniksi! :D

        Hc-feministit, mitä pidätte älykkäästä ja tunteellisesta "kovan kundin" näköisestä miehestä? ;)


      • Äly_ja_tunteet

        Kyllä tätä femmaria saattaisi napata tuollainen mainitsemasi kaltainen heppu. Why not? :)


      • MiesTäälläVastaa

        Kiitos! :) Älykkyys on minulle silkan tiedon lisäksi tunneälyä, toisten huomioimista (muidenkin kuin puolison), hyvää keskustelutaitoa, etc. Pelkkää korkeasti koulutettua naista en kaipaa elämänkumppaniksi, älykkyys on minulle muutakin. Itselle mieleistä älykästä naista etsiessäni naisen koulutustaso ja raha tai sen puute eivät paljoa merkitse, enemmän merkitsee se millainen hän on sisältä.


      • missäfiksutnaiset

        Mistäpä noin älykkäänä ja fiksuna ihmisenä kuvittelet löytäväsi itsellesi tasa-arvoisen kumppanin?


    • llikka

      Oon ite feministi lähinnä maailman laajuisten ongelmien kannalta. Suomessa naisilla on ihanteelliset olot, eikä itelläni ole mitään valittamista. Kaikkialla tää ei vaan ole mahdollista. SE on oikea ongelma mitä feministien pitäisi ajaa, esim lähi-idässä naiset eivät saa kulkea julkisilla paikoilla ilman perheeseensä kuuluvaa miestä! Tämä on väärin! Faktaa on kuitenkin se että naiset joutuu osoittamaan työelämässä osaamistaan enemmän kuin miehet mutta tää on loppujen lopuksi aika pieni ongelma. Tietyillä aloilla on kuitenkin erittäin päteviä naisia myös johto tehtävissä. Itsekin raksalla töissä välillä tytötellään mutta kuittaan vaan takas huumorilla. Ei siitä pidä ottaa nokkiinsa! :) Terve järki siis käyttöön. PS. Itse oon aikoinaan harrastanu yhden illan juttuja enkä oo kokenu sitä mitenkään ihmeelliseksi. Miehillä ja naisilla on kaikilla haluja ja siinä pitää vain löytää sopiva ihminen sellaiseen puuhailuun;) Pettäminen on kuitenkin väärin! Jos pariskunta ei pysty puhumaan avoimesti seksittömyydestä niin siinä vaiheessa kannattaa miettiä eroa. Pettäminen ei vaan ratkaise mitään. Satuttaa vain enemmän.

    • Bi-nainen

      Missä on kirkkojen edessä hilluvia "miehet ovat sikoja" -feminatseja? Mulle heti yksi sellainen!

      Eihän feminsitit vihaa miehiä, vaan ylimielisiä machoidiootteja. Ja seksiinkin suhtautuvat varsin positiivisesti. Ainakin mun tuntemat. :)

      • Seksifeministi

        Samaa minäkin ihmettelin. Ihan kuin olisi jokaviikonloppuinen ongelma tuollainen. Jari-Pekan kurjan seksielämän liittymistä olemattomiin tissinheiluttajiin en ymmärtänyt. Pitäis varmaan kysyä JP:n vaimolta missä mättää.
        Taitaa olla aloittajalla itsellään ongelma;)


    • sdjfhfygt

      Netissä on vain tyhmiä miehiä ja aktiivinen sosiaalisen median käyttäminen ja tyhmyys miesten osalta korreloi.

      • asioitavääristäväsome

        Jaa, entäs ne tyhmät naiset sitten? Koko some on oikeastaan täysin perseestä.


    • dhufdufyhyhty

      Minä ainakin naisena häpeän ainoastaan naisia, jotka eivät pidä feministeistä. Liittyneekö kieroutuneeseen uusoikeistolaisuuteen, missä ihannoidaan aikaa kun naiset sai käyttää vain hameita? Kerrankin joku tampio parikymppinen tekoripsinainen jossakin telkkarin tyhmässä tositv- sarjassa selitti, että hänen mielestään niinku oikee mies on niinku sellanen, että hän niinku käyttää mekkoa ja laittaa ruokaa ja mies elättää, se oli joku telkkarin seuranhakuohjelma täynnä narsisteja jotka haluaa päästä telkkariin. Teki mieli oksentaa, että jotkut halveksuu niin paljon feministien saavutuksia. "Parisuhteessa olevat" ihmiset tuskinpa kyselee täältä Suomi24-palstoilta...


      Itse en koskaan ole törmännyt yhteenkään feministiin en mieheen enkä naiseen, jonka mielestä naisen seksuaalisuus olisi pelottava tai vastenmielinen asia - eikä ylipäätään mies koskaan voi olla seksikäs naisen mielestä, jos mies halveksuu naisen seksuaalisuutta, joko tehden siitä erityisasian tai halveksuen naisen seksuaalisuutta ylipäätään. Sen sijaan sellaisiin miehiin olen lukemattomiin elämäni aikana törmännyt, joiden asenteissa ja joiden mielestä seksi olisi kyllä kiva asia, mutta sillä tavalla että naiset jaotellaan siihen huora-madonna- myyttiin putkiaivoisesti, eli on paljon miehiä, joiden mielestä on mukamas tietynlaisia naisia joiden kanssa harrastetaan seksiä ja sitten tietynlaisia naisia joita kunnioitetaan - ne miehet eivät ole feministejä, vaan naisvihaajia kaikki jotka siten ajattelee. Jos olisit nainen ja jos kohtuullisen hyvän näköinen jos vielä sellainen sattuisit olemaan, tietäisit kuten jokainen nainen tietää,että esimerkiksi mitkään muut miehet eivät missään ole niin paljon satunnaisseksin perään, kuin esimerkiksi ravintolaan pakoon vaimoansa "päässeet" perheelliset miehet ja sellaisille ei kunniallisen naisen tarvitsisi kuin kerran hymyillä, niin jopa olisi jokainen mies polvillaan. Mutta harva nainen on kiinnostunut pelkästä seksistä. Mies on tunteellisempi olento kuin nainen, mutta nainen ja mies eroavat sukupuolina siten toisistaan, että nainen ei todellakaan voi innostua ajatuksesta seksistä tuntemattoman kanssa samalla tapaa kuin ihan joka ikinen mies voi - siinä mielessä joku esimerkiksi Sinkkuelämää sarjan Samantha Jones:kin on myytti, koska sellainen nainen pitää hauskaa omilla ehdoillaan ja niin voi tehdä vain nainen, joka on riippumaton yhdestäkään miehestä. Todellisessa elämässä kuitenkin sekä mies- että naissukupuoli tarvitsevat toisiaan, kumpikaan ei ilman toista pärjäisi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe